Ο καθηγητής είναι νεκρός και Όσα δεν σου είπα ποτέ (Σετ)

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

10.0

Κριτικές

2

Συγγραφέας Ng Celeste - De Vries Joost
Εκδόσεις Μεταίχμιο
ISBN 9786180314748
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #32761 | ημερομηνία: 2020-08-22
my_bookstories | 60 κριτικές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !

«Η Λίντια είναι νεκρή. Αλλά ακόμη δεν το ξέρουν. Πως άρχισε; Όπως καθετί: Με μανάδες &πατεράδες.» Αυτό το βιβλίο ασχολείται με ένα απο τα αγαπημένα μου θέματα. Την οικογένεια. Είμαι απο τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλα αρχίζουν &τελειώνουν μέσα απο την οικογένεια. Σίγουρα κάθε παιδί έχει το δικό του χαρακτήρα, όμως η οικογένεια του, έχει την μεγαλύτερη επιρροή επάνω του. Βρισκόμαστε στο Οχάιο του 1970 όταν η δεκαεξάχρονη Λίντια βρίσκεται νεκρή σε μια λίμνη κοντά στο σπίτι της. Το πως &το γιατί το ανακαλύπτουμε μέσα απο σκηνές του παρελθόντος, που προβάλλονται παράλληλα με το σήμερα. Η συγγραφέας σκιαγραφεί τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, έτσι ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Ένας πατέρας κινέζικης καταγωγής που προσπαθούσε πάντα να ταιριάξει. Μια μητέρα που ονειρευόταν να γίνει γιατρός &να ξεχωρίσει. Ένας αδερφός κάπου κρυμμένος πίσω απο τη σκιά της αδερφής του. Μια κόρη με όλη την προσοχή στραμμένη πάνω της. Μια αδερφή που δεν βρίσκεται πουθενά. Βλέπουμε την παιδική ηλικία των γονιών &τη δική τους σχέση με τους γονείς τους. Την γνωριμία τους &έναν διαφυλετικό γάμο. Τα όνειρα που δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν. Τις προσδοκίες που μετατοπίστηκαν στα παιδιά τους. Την έλλειψη επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια. Ένα δυνατό βιβλίο που μιλάει για τις οικογενειακές σχέσεις, για προσδοκίες, για όνειρα ανεκπλήρωτα, για φόβους, για απώλεια, για τραύματα, για τη διαφορετικότητα, την ενσωμάτωση, τη θέση της γυναίκας. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε!

ID #2499 | ημερομηνία: 2020-06-05
Eleni @bookellenic | 40 κριτικές

Φοβερό!

Εκπληκτικό σετ, προνομιακή τιμή και δώρο τα e-book! Τέλειο δώρο για τους βιβλιοφάγους φίλους αλλά και τους εαυτούς μας (εγώ για μένα το πήρα, δε μπόρεσα να αντισταθώ). Πολύ καλή η ποιότητα των βιβλίων και προπάντων σε συνάρτηση με την τιμή, το συστήνω!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (282)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (228)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (146)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (140)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (126)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία