Κάθε στιγμή μετράει

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

6

Συγγραφέας Genova Lisa
ISBN 9789601429236
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 6
ID #27242 | ημερομηνία: 2020-07-26
May Eve | 906 κριτικές

Βαθιά αληθινό

Γεμάτο συγκίνηση για μια κατάσταση που δεν έχει γιατρειά. Διαβάζουμε για όλα τα στάδια από τα οποία περνάει η πρωταγωνίστρια και την στήριξη που της προσφέρει η οικογένειά της.

ID #25224 | ημερομηνία: 2020-07-20
Μαρία Ίσσαρη | 782 κριτικές

Συγκλονιστικό μυθιστόρημα για το Αλτσχάιμερ

Ενα συγκινητικό μυθιστόρημα για ανθρώπους με πρωιμο Αλτσχάιμερ..Μια διάγνωση που θα συγκλονίσει την ζωή της πρωταγωνίστριας αλλά και όλης της οικογένειάς της..Μας παρουσιάζει όλα τα στάδια της ασθένειας από την αρχή μέχρι το τέλος και τον αγώνα της ίδιας ,αλλά και των δικών της να έχει αναμνήσεις..Συγκινητικό,συγκλονιστικό και πέρα για πέρα αληθινό..Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα..

ID #21053 | ημερομηνία: 2020-07-15
Λαμπρινή Σαϊνίδου | 285 κριτικές

Κάθε στιγμή μετράει

Ένα βιβλίο που περιγράφει τη ζωή ενός ανθρώπου που πάσχει από Αλτσχάιμερ και τα στάδια αντιμετώπισης του..Άραγε υπάρχει ζωή χωρίς αναμνήσεις; Ένας δρόμος χωρίς επιστροφή αφού τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά.

ID #20313 | ημερομηνία: 2020-07-14
elpida st | 528 κριτικές

Τέλειο

Μια μητέρα που αρχίζει να έχει απώλεια μνήμης, επισκέπτεται ένα γιατρό που της ανακοινώνει πως βρίσκεται στα πρώτα στάδια του Αλτσχάιμερ. Η ίδια και η οικογένεια της καταρρακώνονται και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν όλοι μαζί. Αλλά είναι μια πάθηση που δυστυχώς την απομονώνει από τον περίγυρο της και χάνει την προσωπικότητα της. Συγκινητική ιστορία που πολλοί αναγνώστες θα ταυτιστούν αν έχουν ηλικιωμένους με αυτήν την πάθηση.

ID #7800 | ημερομηνία: 2020-07-04
Κατσικοπούλου Μιμή | 100 κριτικές

Απόλυτα ανθρώπινο

Πώς μπορείς να αποδεχτείς ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου δε έχει πλέον αναμνήσεις της κοινής σας ζωής; Πώς μπορεί ένας δυνατός και ισχυρός άνθρωπος να αποδεχτεί ότι ποτέ πια δε θα είναι ο ίδιος; Είτε ασθενής είτε άνθρωπος του οικογενειακού περιβάλλοντος η νόσος του Αλτσχάιμερ είναι σκληρή και χωρις επιστροφή...οι στιγμές δε θα είναι ίδιες, πάντα όμως θα μετράνε...συγκλονιστικο!!!

ID #489 | ημερομηνία: 2019-11-30
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Το μέλλον την τρομάζει

Αποτυπώνει την ζωή των ανθρώπων με Αλτσχάιμερ. Από την αρχή της διάγνωσης και τα στάδια αντιμετώπισης της. Ένα βιβλίο που αν και στηρίζεται σε πραγματικά ιατρικά δεδομένα δεν γίνεται βαρετό. Ένα βιβλίο πλημμυρισμένο από αγάπη για τον άνθρωπο και τη ζωή.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (98)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Λύω, σιωπή! (96)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (94)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Η φάρμα των ζώων (87)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (80)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία