Πως θα αφήσεις το καλό να μπει στη ζωή σου

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

4

Συγγραφέας Estape Marian Rojas
Εκδόσεις Πεδίον
ISBN 978960352348
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #44398 | ημερομηνία: 2020-12-05
Angeliki Ouzounaki | 54 κριτικές

Φοβερό βιβλίο!

Τρομερό βιβλίο. Πολύ καλή απεικόνιση των κινδύνων που απορρέουν από το χρόνιο στρες. Πολύ καλή και αληθινή συγγραφέας! Γεμάτο σημαντικές πληροφορίες.

ID #43192 | ημερομηνία: 2020-11-17
Αθανασια Μυρτσιωτη (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 7 κριτικές

Εντάσσεται στα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ!

Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει και θεωρώ ότι πρέπει να διαβαστεί πολύ επίκαιρο! Θεωρώ ότι καλύπτει το φάσμα της ψυχολογίας της ψυχοθεραπείας της συμβουλευτικής! Μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμη και στρες που θεωρείται ασθένεια και σχεδόν όλοι σήμερα υποφέρουν από αυτό! Με το που διαβάζω αυτό το βιβλίο μου δίνει μια θετική ενέργεια και ώθηση να γίνουμε όλοι καλύτεροι σαν άνθρωποι!

ID #36261 | ημερομηνία: 2020-09-10
_bibliofagos_ | 26 κριτικές

Εξαιρετικό

Αρχικά, εμπιστεύομαι πάρα πολύ τα βιβλία που είναι γραμμένα από ψυχιάτρους. Οσο να' ναι, αποτελούν αυθεντία. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που αγαπώ στα βιβλία αυτοβελτίωσης, είναι να εμπεριέχουν απλές ιστορίες από ασθενείς. Θεωρώ πως κατανοώ ακόμη περισσότερο το νόημα και το "μάθημα". Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει και τα δύο αυτά βασικά χαρακτηριστικά. Περιέχει τρόπους και τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να γίνουμε "καλύτεροι" άνθρωποι. Μας αναλύει πως μπορούμε να φέρουμε την ευτυχία, την επιτυχία, την ευημερία και την αφθονία στη ζωή μας. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του εν λόγω βιβλίου που αγάπησα είναι το ότι όλα είναι απολύτως τεκμηριωμένα από ιατρικής άποψης. Εξηγεί, μέσα από μελέτες και έρευνες πως πχ το γέλιο μπορεί να συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Ή ακόμη, πως η ηρεμία κράτα χαμηλά και φυσιολογικα τα επίπεδα της χοληστερόλης. Επιπλέον, ένα επίσης θετικό του βιβλίου είναι πως περιέχει αναφορές από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Η Ελλάδα μας είναι παντού..! Πρόκειται για ένα ευανάγνωστο και κατανοητό βιβλίο που θα το διαβάσεις αρκετά ευχάριστα! Θα σου προσφέρει όχι μόνο συμβουλές για να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου αλλά και σπουδαίες γνώσεις στον τομέα της ιατρικής.

ID #16184 | ημερομηνία: 2020-07-11
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1542 κριτικές

Πολύ καλό

Μπορείς κι εσύ να αφήσεις το καλό να μπει στη ζωή σου. Μάθε πως να διαχειριστείς καταστάσεις και γεγονότα που δε θα σε εμποδίζουν να προχωρήσεις τη ζωή σου. Επικεντρώσου σε αυτό που κάνεις. Ζήσε αλλιώς!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το Δώρο (147)
Ξενάκης Στέφανος
Key Books

Το δώρο 2 (59)
Ξενάκης Στέφανος
Key Books

The subtle art of not giving a f*ck (51)
Manson Mark
Έσοπτρον

Ψυχο-λογικές σχέσεις (46)
Φλαμούρης Δημήτρης
Εκδόσεις Πηγή

Συλλέκτης στιγμών (45)
Πολίτης Γιάννης
Workshop Creative Agency

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία