Reviews

7

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

7

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδεςΕνδαφερον αλλα μετριο

Λυπάμαι αλλα το βρήκα μετριο. Ενα υπερεκτιμημένο μελό που όλοι χαρακτηρίζουν αριστούργημα. Ενδεχομένως να εχω εγώ πρόβλημα αλλά τόσο προσπάθεια για να μου κλέψει το δάκρυ, με κούρασε. Η γραφή άριστη, αν και παγιδευμένη στη λογική του τσιτάτου. Τελικά δεν είναι όλα τα βιβλία για όλους και ειδικά τα πολυδιαφημισμένα.

1

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαΑριστα!!!!

Καθαρό άριστα! Σαν να γράφτηκε σήμερα, περνούν μπροστά μας όλα εκέινα που συνεχίζουν να μας πληγώνουν. Διακρίσεις, ρατσισμός, παρενόχληση, βία, πρόκληση, κακοποίηση, ψεματα. Αν σας θυμίσει έργα ελλήνων που γράφτηκαν φυσικα μετά από τα Κοτσύφια, μην νιωσετε παραξενα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Ίσως γιατί η βία και κάθε μορφή της δεν έχει σύνορα και εθνικότητες. Είναι παντού δυστυχώς η ίδια.

1

Η σιωπηλή ασθενήςΕνα light ψυχολογικό θρίλερ

Προβληματίστηκα με αυτό το βιβλίο. Όταν η παγκόσμια αναγνωστικη κοινότητα το χαρακτηρίζει ως αριστούργημα, πώς να βάλω εγώ 8 αστέρια και να γράψω ότι έχω ενστάσεις; Τελικά όμως αυτό δεν είναι το νόημα αυτής της πλατφόρμας; Να γράφουμε την υποκειμενική μας άποψη. Θεωρώ ότι είναι ένα έργο γραμμένο για τους αναγνώστες που δεν αντέχουν τα αυθεντικά θρίλερ. Ενα ψυχολογικό θρίλερ με λίγα λιπαρα.

1

Η κόρη του ήλιουΔέκα!

Το έκτο βιβλίο μια σειράς που αγάπησα. Φοβόμουν πως δεν θα είναι όπως τα πρώτα και πίστευα ότι η επανάληψη θα ήταν αναπόφευκτη αλλά ευτυχώς έσφαλα. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο όλων! Απολαυστικό, ευχάριστο, ξεκουραστο, διασκεδαστικό. Έχει όλα όσα ζητούσα τη δεδομένη χρονική στιγμή από ένα ανάγνωσμα. 10!

0

Το ΔώροΕυχάριστο αλλά όχι αριστούργημα

Απολαμβάνω να διαβάζω διαφορετικά είδη βιβλιων ανάλογα την ψυχική μου διάθεση. Το Δώρο είναι ένα έργο που το διάβασα ευχάριστα, απόλαυσα το ιδιαίτερο στυλ γραφής του συγγραφέα και βίωσα έντονα συναισθήματα αλλά δεν μπορώ να πω ότι χαράχτηκε στο μυαλό μου για παντα. Ισως ο ντόρος που έγινε γι αυτό να είχε δημιουργήσει μεσα μου υψηλότερες προσδοκίες. Περιμένω να διαβάσω το Δωρο 2.

0

Πικρό γάλαΚαθηλωτικό και αληθινό μέχρι ανατριχίλας

Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα διαβάζοντας το Πικρό Γάλα. Ενα καθηλωτικό βιβλιο με μια αληθινή ιστορία που σε ανατιρχιάζει. Πρέπει να το διαβάσετε για να καταλάβετε τι εννοώ. Το γεγονός ότι μετά από αυτό το αριστούργημα, θυμήθηκαν όλοι να γράψουν κοινωνικές σπαραξικάρδιες ισοτρίες, είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη της μεγάλης επιτυχίας του κυρίου Σακελλαρόπουλου.

0

Η πενθεράΈνα ξεχωριστό βιβλίο

Είχα μεγάλη ανάγκη από ένα βιβλίο που δεν θα έφερνε δάκρυα στα μάτια μου και δεν θα μου δημιουργούσε ψυχική φόρτιση. Αρχικά πίστεψα ότι η Πενθερά ήταν ένα χιομοριστικό μυθιστόρημα με μια συμμορία που σκοτώνει πεθερές και το αγόρασα γιατί το βρήκα πολύ έξυπνο και πολύ αστείο. Στην πορεία όμως, το βιβλίο μου προέκυψε υπερπαραγωγη. Εχει σίγουρα χιούμορ, όμως δεν είναι αυτό το κυρίαρχο στοιχείο του. Εχει και δράση και αγωνία και έκπληξη και μια στο καρφί και μια στο πέταλο για τις νύφες και τις πεθερές. Αυτό όμως που βασικά έχει είναι μια πολύ ιδιαίτερη γραφή που καταφέρνει να σε καρατήσει αιχμάλωτο μέχρι την τελευταία σελίδα. Είναι ένα ξεχωριστό βιβλιο που δεν ανήκει σε καμία από τις πεπατημένες κατηγορίες και αυτό κάνει τη διαφορά.

0