Reviews

13

Followers

0

Following

0

Βιβλία

2

Reviews

13

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

2

Reviews

Η σκιά του ανέμου



Ένα βιβλίο απροσδιόριστου είδους που αξίζει το χρόνο σου

Όπως λέει και μια κριτική που εμπεριέχεται στο βιβλίο είναι ένα αστυνομικό βιβλίο χωρίς αστυνομία, ένα ρομαντικό βιβλίο χωρίς γλυκανάλατα λόγια ούτε στέκεται αρκετά πάνω στο βιβλίο έτσι ώστε να χαρακτηριστεί βιβλιολογικό. Δεν θα μπορούσα το περιγράψω καλύτερα. Μια φανταστική ιστορία που δεν ήθελα να τελειώσει, με συναρπαστικούς χαρακτήρες και εξίσου συναρπαστική πλοκή. Αγαπητοί μελλοντικοί αναγνώστες σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα το μετανιώσετε, όπως σας διαβεβαιώνω ότι όσα σενάρια και να κάνετε για το τέλος του βιβλίου, θα μείνετε άφωνοι.

0

Κρυφή ζωή



Καταπληκτική ιστορία με απρόσμενο τέλος

Για ακόμα μία φορά η Κειτ Μόρτον έγραψε ένα αριστούργημα με μπόλικο μυστήριο, αγωνία και συγκίνηση. Η πρωταγωνίστρια σε μικρή ηλικία είναι μοναδική μάρτυρας σε έναν φόνο που διέπραξε η ίδια η μητέρα της. Ενήλικη πια και επιτυχημένη ηθοποιός γυρνάει στο πατρικό της και αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας. Γιατί η μαμά της σκότωσε αυτόν τον άντρα; Ποιός ήταν; Και τελικά, ποιά είναι η μητέρα της; Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει την πρωταγωνίστρια ούτε τον αναγνώστη για τις αποκαλύψεις και τις ανατροπές που του επιφυλάσσει η ιστορία.

0

Οι κόρες των αστεριών



Μια γλυκιά συγκινητική ιστορία

Ομολογώ ότι το πήρα με κάποια επιφύλαξη αλλά τελικά χαίρομαι με την επιλογή μου. Η Μαία ξεκινά ένα ταξίδι στη Βραζιλία για να βρεί τις ρίζες της ενώ ταυτόχρονα σταδιακά ξετυλίσσεται και το κουβάρι της ιστορίας της προγιαγιάς της. Μια (τελικά) συγκινητική ιστορία που μας ξεναγεί στην Βραζιλία μας ταξιδεύει στην Γαλλία και μας γυρνάει πίσω στην εποχή κατασκευής του αγάλματος του Χριστού στο Ρίο με αναφορές σε πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα(μάθαμε και κάτι :Ρ)

0

Το κορίτσι που διάβαζε στο μετρό



Επιφανειακό

Ξεκίνησα να το διαβάζω με αρκετό ενθουσιασμό αλλά δυστυχώς κράτησε λίγο. Η υπόθεση είχε αρκετά κενά και ήταν επιφανειακή. Η πρωταγωνίστρια γνωρίζει τον Σουλειμάν κ την κόρη του και αλλάζει η ζωή της. Αλλά τόσο εύκολο είναι για έναν πατέρα να αφήσει την κόρη του σε μία γυναίκα που πριν λίγες μέρες δεν ήξερε καν ότι υπήρχε? Με παραξένεψε πολύ η ιστορία και μετά από λίγο καιρό κατέληξε στο μέρος του εγκεφάλου με τα αζήτητα.

0

Κάραβαλ



Αρκετά καλό

Ήταν ωραίο βιβλίο, ευκολοδιάβαστο, ευφάνταστο. Όσο για το τέλος απλά απίθανο και άκρως ανατρεπτικό. Βέβαια κάπου στην αφήγηση χανόσουν με αποτέλεσμα να διαβάσεις το ίδιο σημείο ξανά

0

Ποτέ δεν θα σ'αφήσω



Μια ιστορία αγάπης που γίνεται εφιάλτης

Το πρώτο μισό του βιβλίου περνούσε αδιάφορο. Μετά τη μέση "ζωντάνεψε" και το τέλος ήταν ανατρεπτικό αλλά κάτι έλειπε. Η Chevy Stevens έχει γράψει αληθινά αριστουργήματα αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά.

0

Μακρινές ώρες



Μια συγκινητική ιστορία

Τρεις αδερφές, ένα κάστρο, πολλά μυστικά και η μαγική γραφή της Κέιτ Μόρτον θα σας συναρπάσουν και θα σας κρατήσουν καθηλωμένους μέχρι το τέλος. Διαβάστε το, δεν θα το μετανιώσετε

0

Το στίγμα



Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσεις

Αν θες ένα βιβλίο που δεν θα μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου και σίγουρα δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις το μυαλό σου, συγχαρητήρια μόλις το βρήκες. Το τέλος συγκλονιστικό, ίσως χρειαστεί, αγαπητέ μελλοντικέ αναγνώστη, μια δεύτερη ανάγνωση για να αντιληφθείς τι ακριβώς συνέβη. Ένα είναι σίγουρο δεν θα το μετανιώσεις.

0

Η κόρη του ρολογά



WOW!

Μια ιστορία συγκινητική, που δεν ήθελα να τελειώσει. Η αφήγηση περνάει από πρόσωπο σε πρόσωπο και από εποχή σε εποχή μετατρέποντας τα λεπτά νήματα που συνδέουν τους χαρακτήρες σε χοντρά σχοινιά που τους δένουν όλους μαζί με την έπαυλη του Σημυδόδασους, την ιστορία και το μυστήριο που την περιβάλει.

0

Όταν σκόρπισε η ομίχλη



Καταπληκτικο!

Αν και η συγγραφέας αποκαλύπτει από την αρχή το τέλος της ιστορίας ο τρόπος που πλέκει την υπόθεση σε μαγνητίζει. Μια συγκινητική ιστορία με μυστήριο που αξίζει να διαβάσει κανείς.

0

Ο Πόλεμος της Θεάς: Αντι-θεά



Συμπαθητικό βιβλίο

Μπλέκει ωραία την ελληνική μυθολογία με το σήμερα.Έχει φαντασία, δράση και είναι σχετικά καλό αλλά όχι από τα κορυφαία του είδους

0

Σαν παραμύθι



Ένα βιβλίο που σε μαγεύει

Απίστευτη ιστορία που διαδραματίζεται σε διαφορετικές εποχές. Συγκινητική τρυφερή. Παρόλο που διάβασα το βιβλίο πριν αρκετό καιρό εξακολουθεί να με συγκινεί η ιστορία. Η συγγραφέας γράφει πολύ ωραία. Αξίζει να διαβάσει κανείς όχι μόνο αυτό το βιβλίο αλλά και τα υπόλοιπα της Κέιτ Μόρτον.

0

Το δέμα



Φοβερο βιβλιο

Από τα καλύτερα βιβλία. Ευκολοδιάβαστο, κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία. Φοβερές ανατροπές που σε αφήνουν πραγματικά άφωνο

0