Reviews

9

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

9

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Μετά - AfterΡομαντικό

Ένα νεανικό βιβλίο. Ήταν ευχάριστο αλλά σίγουρα δεν είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι έχουν τρελαθεί με αυτήν την σειρά. Θεωρώ ότι είναι απλά ένα μέτριο βιβλίο

0

Πριν έρθεις εσύΡΟΜΑΝΤΙΚΟ

Το βιβλίο αυτό το έχω διαβάσει χρόνια πριν, μου το είχε δανείσει μια φίλη μου να το διαβάσω στις διακοπές. Μπορώ να πω ότι έκλαιγα ώρες με αυτό το βιβλίο. Ειδικά και με την ταινία. Σίγουρα αξίζει να το διαβάσετε. Δεν θα απογοητευτείτε

0

A Court of Wings and RuinΑγαπημένο βιβλίο

Δεν έχω λόγια για αυτό το βιβλίο. Δεν ξέρω καν πως θα μπορούσα να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για αυτό το βιβλίο, πριν το αρχίσω και οι περισσότεροι αναφέρουν ότι το δεύτερο βιβλίο είναι το αγαπημένο τους. Ναι και εγώ το ίδιο έλεγα όταν είχα διαβάσει το πρώτο βιβλίο και ήμουν στο δεύτερο. Αλλά το τρίτο βιβλίο ήταν το αποκορύφωμα για μένα. Η συγγραφέας ξεπέρασε τον εαυτό της. Το βιβλίο < φτερά και ερείπια > είναι επισήμως ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Στο βιβλίο αυτό βλέπουμε μια άλλη πλευρά της Φέιρα, δεν είναι πια το ανίσχυρο κοριτσάκι που ήταν στο πρώτο βιβλίο, δεν είναι πια συντετριμμένη από τα τραύματα της. Βλέποντας την ποσά πολλά έχει περάσει, είναι απίστευτο το ποσό δυναμική είναι, και πως στέκεται στα πόδια της για αυτούς που αγαπά. Η Φέιρα επιστρέφει στην αυλή της Άνοιξης ως κατάσκοπος, προσπαθώντας να ανακαλύψει τα σχέδια του Τάμλιν και του βασιλιά Χάιμπερν. Όμως εκείνη δεν μπορεί να ξεχάσει την προδοσία του Τάμλιν και τι έκανε στις αδελφές τις. Αλλά πρέπει να παραμείνει δυνατή, και να πείσει τον Τάμλιν πως ακόμα τον αγαπά. Και να δείξει ότι η συμπεριφορά οφειλόταν αποκλειστικά στο επικίνδυνο παιχνίδι του Ρίσαντ. Ωστόσο, πρέπει να ζυγίσει σωστά τις καταστάσεις και να βρει ποιους από τους μεγάλους Άρχοντες θα έχει ως συμμάχους στο πλευρό της. Διότι ο πόλεμος πλησίαζε και όλος ο κόσμος κινδύνευε από τον στρατό του Χάιμπερν. Ο οποίος θα οδηγούσε τον κόσμος στην σφαγή και στην υποδούλωση. Αυτό που πρέπει να τονίσω σε αυτό το βιβλίο είναι το ποσό πολύ αγαπώ τον Ρίσαντ, και το γεγονός ότι πάντα δίνει στην Φέιρα την επιλογή το τι θέλει να κάνει. ( ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΥΓΟΥΜΕ. Ε ΤΑΜΛΙΝ ; ) Είναι τόσο σημαντικό το θέμα το ότι οι γυναίκες και οι άντρες πρέπει να είναι ίσιοι. Και εδώ βλέπουμε τον Ρισαντ πως συμπεριφέρεται στο ταίρι του ❤️ Μου άρεσε ο αδελφικός δεσμός που ειχαν η Νέστα η Ελάιν και η Φέιρα. Απλά δεν μπορούσα να σταματήσω να τις θαυμάσω. Το ίδιο ισχύει και για τον Κάσιαν, Τον Άζριελ, την Μορ και την Άμρεν. Πως γίνεται να μην θαυμάζεις όλους αυτούς τους χαρακτήρες; Πως να μην ζηλέψεις αυτή την φιλία ; Με πρωταγωνιστές την Φέιρα και τον Ρίσαντ φυσικά. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Δεν ξέρω εάν έχω ξανά κλάψει για βιβλίο τόσο πολύ. Ειδικά το τέλος … Δεν θα αποκαλύψω κάτι αλλά πρέπει να το διαβάσετε οπωσδήποτε. Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω την ιστορία της Νέστα και του Κάσιαν.

0

Το βιβλίο της ΆιβιΣυγκλονιστικό βιβλίο

Κανείς δεν με είχε προειδοποιήσει για αυτό το βιβλίο. Από την αρχή έως το τέλος του το βιβλίο ήταν καταπληκτικό. Ειδικά αυτό το τέλος με στεναχώρησε πολύ, το μόνο πράγμα που με παρηγορεί είναι ότι υπάρχει και δεύτερο βιβλίο.

0

Οργή και ομίχληΚαταπληκτικό

Μόλις τελείωσα το δεύτερο βιβλίο της sarah j.maas το «οργή και ομίχλη «. Δεν ξέρω τι ακριβώς να μπορέσω να εκφράσω το πόσο καταπληκτικό βιβλίο είναι. Έχω κατακλυστεί με πολλά συναισθήματα. Είναι κάποιες φορές , δςν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν. Να κάνεις περίεργα πράγματά οταν διαβάζεις ένα από τα αγαπημένα σου βιβλία. Πιστέψτε με έτσι ήμουν όλη την ώρα όταν διάβαζα αυτό το βιβλίο.. Εάν σας άρεσε το πρώτο βιβλίο της σειράς αυτό το βιβλίο θα σας εντυπωσιάσει.

0

ΚάραβαλΚΑΡΑΒΑΛ

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Καραβαλ. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι γενικά σε αυτό το βιβλίο καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε τα < σπόιλερ > Διότι έτσι θα χαθεί όλη η μαγεία του βιβλίου. Ένα καλογραμμένο βιβλίο. Από την αρχή μέχρι το τέλος του βιβλίου ήμουν εντυπωσιασμένη. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα

0

Αγκάθια και τραντάφυλλαAcotar series

Το βιβλίο «a court of thourns and roses» είναι το πρώτο βιβλίο της Sarah J. Mass που διαβάζω. Πρέπει να πω ότι κ εξέπληξε αφάνταστα. Ήταν ένα φανταστικό – μαγικό βιβλίο. Το » αγκάθια και τριαντάφυλλα » μου θύμιζε αρκετά το » πεντάμορφη και το τέρας » .Πρέπει να ομολογήσω πως ήταν μια από τα αγαπημένες μου παιδικά τις Disney . Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που αγάπησα αυτό το βιβλίο Έχοντας πεθάνει η μητέρα της, μετά από κάποιοκαιρό ο πατέρας της χάνει την περιουσία που είχε, Και πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον πιστωτή και τους μπράβους του, τραυματίζοντας του ανελέητα το πόδι του. Μετά από κάποια χρόνια όταν τα λεφτά που τους είχαν απομείνει τελείωναν, η Φέιρα αποφάσισε να κυνηγήσει. Ήξερε πόσο επικίνδυνο ήταν να κυνηγάει στη μέση του δάσους. Όμως έπρεπε να κρατήσει ζωντανή την οικογένεια της,εφόσον κανένας στο σπίτι δεν προσφερόταν να κάνει κάτι. Ωστόσο, οταν πηγαίνει στο δάσος βλέπει ένα ελάφι. Με διαδοχικές, ήρεμες κινήσεις η Φέιρα ετοιμάζεται να το σκοτώσει, όταν κοντά της παραμονεύει ένας λύκος. Ο οποίος προσπαθεί να κατασπαράξει το ζώο. Η Φείρα όμως, Δεν μπορεί να το δεχτεί, Έτσι σκοτώνει το λύκος και παίρνει το ελάφι. Αφού η Φέιρα πουλήσει την άλλη μέρα στην αγορά το δέρμα του ελαφιού και του λύκου σε μια μισθοφορο, τα πράγματα ωστόσο δεν πηγαίνουν καλά για την ίδια. Όταν το βράδυ εισβάλλει στην κατοικία της ένα μεγάλο θηρίο, θέλοντας να τιμωρήσει τον δολοφόνο του φίλου του. Έτσι η Φέιρα έπρεπε να προσφέρει σε αντάλλαγμα για το θάνατο θάνατο του λύκου , που επέβαλε η συνθήκη. Αναγκάζοντας την να μεταβεί στην χώρα των ξωτικών την Πρίθιαν για να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της μαζί του χωρίς ελευθερία. Στην αρχή όταν καταφθάνει στην Πρίθιαν το μόνο που σκέφτεται είναι να σκοτώσει τον Τάμλιν η οποία μαθαίνει ότι είναι ένα από τα αθάνατα ξωτικά που κάποτε κυβερνούσαν στον κόσμο, Και η μπορέσει να δραπετεύσει. Για να πάει πίσω στην οικογένεια της. Τα αισθήματα της σιγά σιγά αρχίζουν να αλλάζουν. Όμως μαθαίνει ότι μια σκιά απειλεί τη χώρα των ξωτικών και η Φέιρα πρέπει να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει να τους βοηθήσει ή να καταδικάσει τον κόσμο του Τάμλιν για πάντα. Εκθαμβώθηκα από τον κόσμο της Πρίθιαν ήταν ένας κόσμος φανταστικός, επικίνδυνος και γεμάτο κατάρες. Μου άρεσε πολύ η πρωταγωνίστρια του βιβλίου η Φέιρα Είχε ζήσει πολλές δυσκολίες και έμαθε μόνη της να τα βγάζει πέρα χάρις στο πείσμα της χωρίς την βοήθεια κανενός Είχε ζήσει πολλές δυσκολίες και έμαθε μόνη της να τα βγάζει πέρα χάρις στο πείσμα της χωρίς την βοήθεια κανενός. Ήταν Ένα βιβλίο που θα ξαναδιάβαζα ξανά και ξανά. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω το δεύτερο.

0

ΣκάρλετΥπέροχο βιβλίο

Το βιβλίο < Σκάρλετ > αποτελεί το δεύτερο βιβλίο από την ‘’ Τετραλογία της Σελήνης’’ Η συγγραφέας Marissa Meyer απομυθοποιεί το θρύλο ότι το πρώτο βιβλίο σε μια σειρά είναι το καλύτερο και έρχεται με μια πιο δυνατή ιστορία. Το μυθιστόρημα αποτελεί παραλλαγή του παραμυθιού της Κοκκινοσκουφίτσας, γεγονός που βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Η ιστορία έχει ως εξής, η ηρωίδα μας προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο που περιβάλλει την εξαφάνιση της γιαγιάς της. Στη συνέχεια συναντά έναν μυστηριώδη άντρα, ονόματι Γουλφ, ο οποίος προσφέρεται να την βοηθήσει. Η συγγραφέας προσθέτει προσθέτει διάφορους χαρακτήρες από αυτόν τον φανταστικό κόσμο, τους οποίους έχουμε ήδη συναντήσει και θα συναντήσουμε. Η Σκάρλετ κατατάσσεται επίσημα στο top 10 βιβλια αυτής της χρονιάς. Τι μου άρεσε σε αυτό το βιβλίο ; Ο δυναμικός χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας. Η Σκάρλετ και η Σίντερ είναι διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι όσον αφορά την προστασία των ατόμων που αγαπούν και είναι πρόθυμες να κάνουν τα πάντα για εκείνους. Από την άλλη πλευρά έχουμε τον αγαπημένο μου χαρακτήρα. Επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον καπετάνιο Θόρν. Από την αρχή της συνάντησης του με την Σίντερ έκλεψε την παράσταση. Διέθετε χιούμορ, είναι γοητευτικός και πάνω από όλα είχε τρομερή αυτοπεποίθηση. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω το τρίτο βιβλίο της σειράς.

0

CinderCinder

Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Εξαιρετική γραφή παρ’ολο που στη αρχή ήταν λίγο αργό δεν με ενόχλησε καθόλου. Η συγγραφέας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με αυτό το βιβλίο. Αγάπησα πολύ τους ήρωες του βιβλίου. Περιμένω να ξεκινήσω την Σκάρλετ.

0