Reviews

19

Followers

3

Following

4

Βιβλία

0

Reviews

19

Followers

3

Following

4

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτεςΓλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες

Αν νιώθετε και εσείς πως "δεν σας χωράει ο τόπος", σαν κάτι να σας κυνηγάει και όσο μακρυά και αν πάτε, τότε πιστέψτε με θα ταυτιστείτε με την Νόρα, την πρωταγωνίστρια του βιβλίου. Ακόμα και αν δεν έχετε νιώσει ποτέ έτσι όμως η συγγραφέας έχει τον κατάλληλο τρόπο να σας βάλλει "στο πετσί" του ρόλου. Σε αρκετά σημεία η γραφή είναι κάπως σκληρή, αλλά προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο για να περιγραφεί η ψυχολογική κατάσταση της ηρωίδας. Η ιδιαίτερη προσωπικότητα της Νόρα αλλά και το άστατο παρελθόν και παρόν της δεν ενδείκνυται για χαλάρωση. Αν έχετε όρεξη για λίγο ψυχοσωματικό κυνηγητό και αρκετή ένταση αυτό είναι το κατάλληλο βιβλίο. Κάτι ακόμα που παρατήρησα, για να λέμε "και του στραβού το δίκιο" δεν πρόκειται για κάποιο βιβλίο με εξεζητημένο λεξιλόγιο, περιεχόμενο ή νόημα. Για να νιώσετε την αξία του θα πρέπει να το δείτε καθαρά ως τρόπο διασκέδασης. Άγρια ομορφιά και απρόβλεπτες αντιδράσεις, η ηρωίδα μας θα σας παρασύρει με τον τρόπο σκέψης και δράσης της.

0

Αν τον άνεμο ρωτήσειςΤο αγαπώ

το βιβλίο είναι ένα αριστούργημα! Ο τρόπος γραφής και ο τρόπος μεταφοράς των συναισθημάτων στον αναγνώστη είναι... μμγκρρ.. έντονη και γεμάτη πάθος! Πέντε άνδρες, ένα και μοναδικό πρόσωπο. Ένας άντρας σκληρός, μυστήριος σαν απλησίαστο όνειρο, μα είναι τόσο ελκυστικό το σκοτάδι του που ακόμα και πιο φωτεινή σπίθα παρασύρεται και χάνεται. Οινοποιός, ψυχολόγος, συγγραφέας και πρώην αλεξιπτωτιστής, ο σημαδεμένος σε σώμα και ψυχή άντρας ψάχνει να βρει τον πραγματικό ένοχο για την διπλή δολοφονία για την οποία τον καταδίκασαν. (Εδώ να πω πως αυτός ο άνθρωπος είναι και το απόλυτο μέσο της σωματικής ευχαρίστησης.. ;) ) Ενώ έχει αποδιώξει κάθε συναισθηματική ανάγκη πέφτει στα δίχτυα της ίδιας του της παγίδας και μπλέκεται σε ένα παιχνίδι πάθους, έρωτα, αγάπης.. Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει, κρατά τον αναγνώστη σε αγωνία και κάθε γραμμή αποτελεί μια πανδαισία εκπλήξεων και αποκαρδιωτικών εξελίξεων. Μόνο ένα παράπονο έχω, το τέλος. Ήθελα τόσο πολύ ένα πιο σκοτεινό τέλος, αλλά η συγγραφέας δεν μου έκανε το χατίρι.. Χαλάλι όμως, γιατί οι δύο μέρες που μου πήρε για να το διαβάσω ήταν το κάτι άλλο..! Θα ήθελα πολύ να μάθω αν το έχετε διαβάσει και πια είναι η δική σας γνώμη για το βιβλίο. Αν πάλι δεν έτυχε να το διαβάσετε, σας συνιστώ να το επιχειρήσετε, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο.

1

ΈλοςΤο αγαπώ

Το Έλος πάρα το μικρο του μέγεθος ειναι ένα υπέροχο βιβλίο, συναρπαστικό και θα σας κρατήσει σε αγωνιά μέχρι την τελευταία λέξη. Έχετε σκεφτεί ποτέ να σταματήσετε το χρόνο να ξαναζήσετε κάποια στιγμή της ζωής σας; Διαβάστε το Έλος και δεν θα το ξανασκεφτείτε. Στο βιβλίο ζούμε περιστατικά από την ζωή τεσσάρων ατόμων μετά από μια καταιγίδα που άλλαξε το χρονικό συνεχές σε μια περιοχή. Οι άνθρωποι καταδικάζονται να ζουν ξανά και ξανά τις ίδιες στιγμές μέχρι να οδηγηθούν στην τρέλα και ακόμη πιο πέρα.

0

Δράκων Βιβλίο I: ΓέννησηΔράκων

Αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγγραφέα που μου έστειλε το βιβλίο του και ένα ακόμα πιο μεγάλο συγνώμη που δεν το διάβασα νωρίτερα, αλλά είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνει ότι, όπως όλοι μας έτσι και εγώ, έχω ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Πίσω στο βιβλίο, από τα πρώτα κιόλας κεφάλαια, το βιβλίο με γέμισε έντονες εικόνες και περιέργεια για την συνέχεια. Κάπου εδώ πρέπει να σας πω και αυτό. Άμα δεν έχετε γερό στομάχι, δεν σας το συνιστώ με τίποτα, μια και η γραφή του είναι σκληρή. Προσωπικά, δε με πείραξε αφού βλέπω συχνά τέτοιου είδους ταινίες και το να διαβάσω κάτι αντίστοιχο απλά ολοκλήρωσε την εικόνα που είχε για τέτοιες σκηνές. Παρόλα αυτά, ακόμα και εγώ δυσκολεύτηκα να το διαβάσω. Όχι ότι δεν μου άρεσε, αλλά είναι ένα πολύ βαρύ βιβλίο και, όπως είπα, οι πολύ σκληρές εικόνες κάνουν την ανάγνωση ακόμη πιο δύσκολη. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το μέγεθος του βιβλίου δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Δεν θέλω όμως να σας προϊδεάσω αρνητικά. Είναι ένα πολύ δυνατό βιβλίο. Και να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για βιβλίο φαντασίας, κάτι που μέχρι πρότινος δεν είχαμε δει στην ελληνική λογοτεχνία και δεν φαντάζεστε πόσο με χαροποιεί το ότι εκδίδονται όλο και περισσότερα ελληνικά βιβλία φαντασίας. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς βέβαια, αλλά όλα από κάπου πρέπει να αρχίσουνε σωστά; Fun fact: Τελείωσα το βιβλίο σε μια μέρα μόνο!! Φανταστείτε το σκάλωμα που έφαγα και πόσο το απόλαυσα για να γίνει κάτι τέτοιο με τόσο μεγάλο βιβλίο ;) Αν και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας είναι βαρύ όπως ταιριάζει και στην ιστορία, το έχει χειριστεί πολύ καλά και το αποτέλεσμα είναι εξαίσιο.

0

Τακούνια στα χαρακώματαΤακούνια στα χαρακώματα

Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά και ας αναφέρουμε πως η θεματολογία του είναι καλή,το θέμα του είναι απλό και παρμένο από την καθημερινότητα. Όμως το ότι η πρωταγωνίστρια έχει ένα σαρκαστικό σχόλιο για το κάθε τι καταντά κουραστικό να την παρακολουθούμε να γκρινιάζει. Θα μπορούσε να έχει πολύ πιο όμορφη αφήγηση αν δεν αντιμετόπιζε την ζωή με κυνισμό. Η γραφή είναι απλή, υπερβολικά απλή, με μικρές προτάσεις και μερικές εκλεπτισμένες αναλαμπές αραιά και που,θυμίζοντάς μου έφηβο που έμαθε κάποιες φανταχτερές λέξεις και δεν χάνει ευκαιρία να της χρεισημοποιήσει.

0

Μικρές ηλεκτροπληξίεςΜικρές ηλεκτροπληξίες

Το "Μικρές ηλεκτροπληξίες" ήρθε στα χέρια μουμέσο μιας προσφοράς και στάθηκα αδύναμη ως συνηθως να αντισταθώ. Όσοι από εσάς με ακολουθούν αρκετό καιρό ξέρουν ότι οι αναγνωστηκές μου προτιμήσεις τίνουν ως επί το πλήστον στο ρομαντικό, ερωτικό κομμάτι αλλά αγαπάω και την φαντασία, την περιπέτεια και τρέφω ιδιαίτερη λατρεία για τα ιστορικά μυθιστορήματα. Είμαι όμως πάντοτε θετική στο να διαβάσω κάτι εκτός του safe zone μου. Αγοράζοντας, λοιπόν, αυτό το βιβλίο επεδίωξα ακριβώς αυτό. Να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από ότι διαβάζω συνήθως και κρίνοντας από τον τίτλο και το εξώφυλλο περίμενα χιουμοριστικό περιεχόμενο. Σημειωση: το λιγότερο αγαπημένο μου, του τύπου το αποφεύγω κατά 99% Στην πραγματικότητα δεν είδα ίχνος χιούμορ. Προκειται για μια σειρά γενικών και απρόσωπων αφηγήσεων χωρίς συγκεκριμένο νόημα ή κάποια στοιχειώδη συνοχή και θέματα από την καθημερινότητα. Δεν μπορώ να πω ότι η γραφή είναι κακή, δεν υπάρχει κάτι που να ξενίζει. Δεν είναι όμως τίποτε που να διαφέρει ή να συναρπάσει τον αναγνώστη. Είναι ανιαρό και βαρετό, χωρίς κάποια σπιρτάδα ή κάτι που να ζωντανεύει το κείμενο.

1

Πέτρινοι κύκνοιΤο αγαπώ

Έχοντας διαβάσει ένα άλλο βιβλίο της ίδιας συγγραφέως και έχοντας λατρέψει τον τρόπο γραφής της, ξεκίνησα να διαβάζω το Πέτρινοι κύκνοι με μεγάλες προσδοκίες. Και όπως ήμουν σίγουρη δικαιόθηκα. Μια ακόμα λαμπρή ιστορία γεμάτη σασπένς, δράση, αγωνία και, το προσωπικό μου αγαπημένο, πάθος και ένταση, όλα αναμειγμένα σε τέλεια ισορροποία. Όλα τα γεγονότα δένουν μεταξί τους και τίποτε από ότι αναφέρει δεν είναι περιττό. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει κάτι να πει, κάπου να συμπληρώσει. Οι πρωταγωνιστές αναπτύσουν τον χαρακτήρα τους μένοντας πιστοί στην προσωπικότητά τους αλλά ωριμάζοντας την σκέψη τους. Η σύνδεσή τους είναι μοιραία και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να απαφευχθεί. Η πολύπλευρη αφήγηση χαρίζει στην ιστορία κινηματογραφικότητα, χαρακτηριστικό γνώρισμα της γραφής της κα Ευσταθίου και ένας από τους λόγους που μας καθηλώνει στις σελίδες των βιβλίων της. Να φανταστείτε πως τελειώνοντάς το μου δημιουργήθηκε έντονα η ανάγκη να ξεκινήσω να διαβάζω από την αρχή το βιβλίο. Ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα!Δεν βλέπω την ώρα να διαβάσω και τα υπόλοιπα έργα της.

0

Όταν ηχούν τα κύμβαλαΌταν ηχούν τα Κύμβαλα

Δυστυχώς αυτό εδώ δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το θέμα του είναι αρκετά κλισέ, αλλά αυτό δεν θα με πείραζε αν είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο γραφής. Για την ακρίβεια, και χωρίς υπερβολές, η γραφή είναι μέτρια, βασική χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο που να την διαφοροποιεί και να την κάνει να ξεχωρίζει. Ο λόγος είναι πικνός και περιγραφικός, σε πολλά σημεία φορτικός και προσωπικά πάντα, έπιανα τον εαυτό μου να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στις σελίδες. Το κακό για εμένα είναι πως ξεκίνησα να διαβάζω αυτό το βιβλίο με πολύ θετικές προσδοκίες και απογοητεύτικα από αυτό που είδα. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, που λένε και οι παλιοί, το θέμα του δεν είναι καθόλου απωθητικο και ξέρω κάποια άτομα που τους αρέσουν οι εκτενείς περιγραφές και οι, προσωπικά μιλώντας, άσκοπες λεπτομέρειες.Όμως, στην δικιά μου περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται στα δικά μου μέτρα και σταθμά.

0

Το κεντρί της πεταλούδαςΤο κεντρί της πεταλούδας

Το βιβλίλο καταφέρνει να μας δείξει το γιατί κάποιες παλιές αντιλείψεις πρέπει να σταματήσουν να πιστεύονται τόσο έντονα. Το προξενιό ας πούμε, που στην προκειμένη περίπτωση κατέστρεψε ολόκληρες οικογένειες, ή η αποφυγή του διαζηγίου γιατί τι θα πει ο κόσμος, ο τρόπος που βλέπουμε μια ανύπαντρη μητέρα και πολλά άλλα. Μέσα στο βιβλίο βλέπουμε την ιστορία να ξετυλίγεται απο τρεις πλευρές και έτσι έχουμε μια σφαιρική άποψη για τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Και πραγματικά μου άρεσε αυτό γιατί μπόρεσα να δεθώ και να καταλάβω κάποια πρόσωπα που δεν είχα συμπαθήσει εξ αρχής. Ακόμα ένα μάθημα που πήρα μέσα από αυτό το βιβλίο, το είναι και το φαίνεστε πολύ πιθανών να έχει ακραίες διαφορές. Γενικά το βιβλίο κινείται στα πλαίσια που ορίζει μια κλειστή, καθόλου ανοιχτόμυαλη κοινωνία και παρά το ότι το κείμενο χαρακτηρίζεται από έναν ιδιαίτερο τρόπο γραφής με πολλά γνωρίσματα από το παρελθόν, θα μπορούσε άνετα να είναι μια ιστορία του παρόντος. Οι παραστατηκές σκηνές, οι απιθανοι διάλογοι και η μάχη ανάμεσα στην παράδοση και τον εκσυγχρονισμός χαρίζουν στον αναγνώστη τροφή για σκέψη.

0

Η αγάπη πριν τις επιθυμίεςΗ αγάπη πριν τις Επιθυμίες

Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνω μια θετική κριτική για αυτό το βιβλίο καθώς χαρακτηρίζεται από πληθώρα στερεοτύπων και υπερβολών. Θα ξεκινήσω λέγοντας πως θεωρώ ότι κακώς διαφημίζεται ως ερωτική λογοτεχνία, ίσως ταιριάζει περισσότερο στην νεανική ή την εφιβική. Το θέμα του χιλιοειπωμένο, αν και ακόμα πουλάει, όμως δεν έχει κάτι που να το κάνει να ξεχωρίσει από τις εκατομύρια άλλες ιστορίες. Όλα συμβαίνουν αφύσικα γρήγορα, ακόμα και για τα δεδομένα της εφηβείας. Μου άρεσε που είχε μουσική υπόκρουση, και ας μίσησα τους χαρακτηρισμούς για ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, τους Evanecence... Αγαπημένοι μου χαρακτήρες η Βάλια, ο Άρης και ο Αχχιλέας, οι μόνοι που συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, και ας συχαίνομαι το επίθετο 'φυσιολογικός'. Επίσης είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν συμπάθησα τους πρωταγωνιστές, για την ακρίβεια ήθελα να επιστρέψω στην προϊστορική φάση του ανθρώπου και να αρχίσω να σπάω κεφάλια. Ο πιο ακριβής χαρακτηρισμός που μπορώ να σκεφτώ είναι 'τυπική αμερικανιά'

0

Μάτερ ΦαμίλιαςΜάτερ φαμίλιας

Όσοι έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι μου θα ξέρετε πως λογο reading slump έχω να ολοκληρώσω κάποιο βιβλίο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το συγκεκριμένο το προσπαθώ από τον Ιανουάριο πάρα το ότι με τραβούσε η ιστορία και περιχαρής σας ανακοινώνω πως επιτέλους και αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Από την βαθμολογία μου καταλαβαίνετε πως το αγάπησα πραγματικά αλλά έρχεται σύντομα πλήρης κριτική/ σκέψεις/ άποψη στο κανάλι μου και λεπτομέρειες θα σας πω εκεί.

0

Μια νύχτα ακόμηΤο αγαπώ

Οτι πιο ζωντανό έχω διαβάσει αυτό το χρόνο. Ένα βιβλίο που πρέπει να το διαβάσουν όλοι γιατί πραγματικά σου ανοίγει τα μάτια.

1

Η θλιμμένη πριγκίπισσα των ωκεανώνΗ θλιμμένη πριγκίπισσα των ωκεανών

Ομολογώ πως έχω μεικτά συναισθήματα. Έχω ανεβάσει κριτική στο κανάλι μου, όμως σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια όμορφη ιστορία που, αν και είχε περιθώρια βελτίωσης, προσφέρει μερικές ευχάριστες αναγνωστικές ώρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον συγγραφέα που μου έστειλε ένα αντίτυπο.

0

Μάτια στις σκιέςΜάτια στις σκιές

Ένα βιβλίο το οποίο θα αγαπήσω όσες φορές και να το διαβάσω. Η Δανάη έρχεται αντιμετώπιση με τις σκιώδεις σκοτεινές μορφές που απειλούν τώρα πιο πολύ από ποτέ την ζωή και τον κόσμο της. Προσπαθώντας να ισορροπίσει ανάμεσα σε δύο κόσμους, της "πραγματικότητας" και εκείνον της μαγείας, κανείς δεν μπορεί να πει αν τελικά θα τα καταφέρει να σώσει ότι είναι για εκείνη πολυτιμότερο. Προσωπικά το διάβασα με μια ανάσα. Βρήκα τον εαυτό μου να τρέμει και την σκιά του, καθώς πέρναγε η ώρα και λιγόστευε το φως. Αν και θα ήθελα να δω λίγο περισσότερο από την σχέση της Δανάης με την Μυρτώ και τον πρώην σύζυγό της, το ευχαριστήθηκα και τις τρεις φορές που το διάβασα. Έχοντας μεγάλη φοβία με το σκοτάδι και λόγω της αφήγησης που γίνεται σε πρώτο πρόσωπο, ένιωσα σαν να είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια, λες και οι σκιές ήθελν εμένα να πνίξουν στο σκοτάδι τους. Ήταν σίγουρα το έναυσμα για να ξεκινήσω να διαβάζω περισσότερο τρόμο.

0

ΣίλβερεϊκΑπρόσμενα συγκινητικό

Το διάβασα μέσα σε μια μέρα. Πρόκειται για ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα και σίγουρα θέλεις γερό στομάχι για να το διαβάσεις. Ο πατέρας του Άλεν, του δεκάχρονου πρωταγωνιστή του βιβλίου, τον εγκαταλείπει σε μια πόλη μακριά από το χωριό όπου μένουν. Σε αυτόν τον ξένο και εγωιστικό κόσμο, είναι μοιραίο το παιδί να μην καταφέρει να επιβιώσει μόνο του και τα πράγματα πολύ γρήγορα πάνε από το κακό στο χειρότερο, αφού ο Άλεν πέφτει στα χέρια σωματέμπορων, που θα τον μετατρέψουν σε σκλάβο. Αν και το κείμενο είναι γραμμένο σε τρίτο πρόσωπο, ένοιωσα πως μου μιλούσε ο ίδιος ο Άλεν και συχνά είχα την ανάγκη να τον αγκαλιάσω, να που δώσω λίγο από την ζεστασιά που έχασε σε τόσο μικρή ηλικία. Πρόκειται για ένα σκληρό βιβλίο, δεδομένων των όσων περνάει ο πρωταγωνιστής, δοσμένο μέσα από τα μάτια ένας παιδιού που δεν είχε άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει με τον χειρότερο τρόπο. Δηλαδή η γλώσσα του είναι απλή, παρά το ιδιαίτερο θέμα και αυτό είναι που μου αρέσει γιατί δίνει την αίσθηση πως ο αφηγητής μπορεί να είναι και η ενήλικη εκδοχή του Άλεν. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω για πολύ καιρό ακόμα.

0

Ο μικρός πρίγκιπαςΣυγκινητικό

Το διάβασα για πρώτη φορά τώρα στα 22 μου και δεν έχω ξανά κλάψει τόσο πολυ με παιδικό βιβλίο. Δεν θέλω να πω πολλά, μιας και την εποχή που το διαβάζω έχουν ειπωθεί όλα όσα χρειάζονται για αυτό το βιβλίο. Με συγκίνησε βαθύτατα.

0

Η εποχή του κυνηγιούΠιο πρόσφατο αγαπημένο

Πόσο μου αρέσει αυτό το βιβλίο.. Από τον τρόπο και το ύφος της γραφής μέχρι την πλοκή και τους χαρακτήρες, είναι μια ιστορία που σε καθηλώνει, σε μαγεύει. Αγαπω την γλώσσα που χρησιμοποιεί και οι εικόνες που σου δημιουργεί είναι τόσο ζωντανές που σχεδόν σου μιλάνε. Εκείνο που με ξένισε είναι η έκφραση "ωραίο μου αγόρι" με την οποία αποκαλεί ο Όσσιαν τον Ντάντε. Δεν ξέρω, θα ήθελα κάτι πιο γλυκό, 'Μάτια μου', 'Αγάπη μου' κάτι τέτοιο. Επίσης παθαίνω σοκ κάθε φορά που εμφανίζεται το όνομα Κσένια, λόγο ορθογραφίας (που λογικά είναι ιδιομορφία επειδή δεν έχει ελληνικές ρίζες αλλιώς θα γραφόταν 'Ξένια' αλλά ναι) Όμως το θέμα, η πλοκή, το πως δρούσαν τα πρόσωπα της ιστορίας και το πόσο μεγάλη εξέλιξη υπάρχει στους χαρακτήρες όσο μεγαλώνουν, χωρίς να χάνουν την προσωπικότητά τους, όλα είναι δομημένα έτσι που πλέκουν την ιστορία και σε κάνουν να συνδέεσαι με τους χαρακτήρες. Ο τρόπος που έκλεισε, είναι ο αγαπημένος μου. Περισσότερα θα σας πω σε αντίστοιχο βίντεο στο κανάλι μου, ελπίζω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

0

Ο χορός των ψυχώνOld-time favourite

Πρόκειται για 374 σελίδες γεμάτες αναζήτηση, ιστορικές αναδρομές και το άπλετο πάθος μιας αξέχαστης αγάπης ενός βασιλιά για την μικρή του βασίλισσα που δεν επέτρεψε ούτε στο ίδιο το θάνατο να τον χωρίσει από την αγαπημένη του. Δεν θέλω να πω πολλά για να μην σας κουράσω, όμως πραγματικά αυτό το βιβλίο είναι ένα έργο τέχνης! Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο! Το αγόρασα πριν δύο χρόνια, θυμάμαι το ανακάλυψα τυχαία πίσω από κάποιους φανταχτερούς τίτλους βιβλίων. Το είδα να κάθεται σεμνό και ταπεινό, όμως πολλά υποσχόμενο και ένιωσα την ανάγκη να του δώσω ένα ζεστό σπιτικό! Το έχω διαβάσει επτά φορές (μέχρι τώρα ;) ) με την πιο πρόσφατη τον Αύγουστο του ’15, όμως κάθε φορά που το διαβάζω νιώθω την αγωνία της πρώτης φοράς! Μέσα από αυτό το βιβλίο έμαθα ότι ποτέ τίποτα δεν είναι τυχαίο, ακόμα και όταν πρόκειται για καθαρή σύμπτωση! Για εσάς τους αθεράπευτα ρομαντικούς, αυτό το βιβλίο είναι ότι πρέπει για ένα δροσερό, χειμωνιάτικο απόγευμα παρέα με αυθεντικό Σκοτσέζικο ουίσκι..

0

Κυνηγοί ζωήςΤο αγαπώ

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που κρατάω αυτό το βιβλιο στα χέρια μου γιατί, έχοντας διαβάσει την 'προ εκδόσεις' μορφή του λατρεψα ακόμα πιο πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Αν ψάχνεται για μια ιστορία που θα σας κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση και δεν θα σας αφήνει να το σταματησετε μέχρι να διαβάσετε και την τελευταία λέξη, τοτε αυτό είναι το βιβλίο σας! Μια ιστορία καθηλωτικη και διαφορετική για τα ελληνικά στάνταρ. Θα σας μεταδόσει κάθε συναίσθημα, πόνο, θυμό, έρωτα, μίσος, αγάπη, την ζεστασιά της οικογένειας και την λυτρωτική αγκαλιά της φιλίας. Είναι στα τοπ τρία αγαπημένα μου.

0