Reviews

25

Followers

1

Following

0

Βιβλία

4

Reviews

25

Followers

1

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

4

ReviewsΟ Χάρι Χόλε στην Ταϊλάνδη..!

Ένα εθιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου καθώς οι σφυγμοί του αναγνώστη χτυπούν κόκκινο από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα. Ενώ ο Χάρι Χόλε βρίσκεται μακριά από τον νορβηγικό βορρά, ο Nesbo καταφέρνει να στήσει μια σύνθετη αφήγηση με έναν μεγάλο πρωταγωνιστικό θίασο.

0Να σου πω.. το νόημα της ζωής!!!

Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης με μικρές ιστορίες γεμάτες από ηθικά διδάγματα. Κάθε ιστορία καταφέρνει να σε μάθει να "ζεις" πραγματικά.

0Ένα από τα καλύτερα θρίλερ που έχω διαβάσει!

Με απλά λόγια είναι το τέλειο θρίλερ! Ένα καταιγιστικό ψυχολογικό θρίλερ με περίτεχνη πλοκή και εξαιρετικό γρήγορο ρυθμό από έναν πρωτοεμφανίζομενο συγγραφέα. Το τέλος απλά συγκλονιστικό και ανατρεπτικό. Ένα πανέξυπνο βιβλίο που το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

0Μια απίστευτη συνεργασία!

Η συνεργασία δυο καταξιωμένων συγγραφέων δημιούργησε την Ακοή, ένα καταιγιστικό θρίλερ με γρήγορο ρυθμό και ασυνήθιστη πλοκή. Όσο για το τέλος, απλά μένεις με το στόμα ανοιχτό!

1Διαχρονικό έργο

Το Άκου Ανθρωπάκο! είναι ένα βιβλίο που μένει επίκαιρο ακόμα και σήμερα. Με έντονο κατηγορητικό χαρακτήρα προειδοποιεί ότι εμείς, οι απλοί πολίτες, είμαστε η πλειοψηφία και οι βασικοί υπεύθυνοι για την εξάπλωση και διάδοση του λαϊκισμού, του φασισμού και άλλων ολοκληρωτικών καθεστώτων. Φταις εσύ, φταίω εγώ, φταίμε όλοι!!!

0Ένα κάλεσμα σε αγώνα για μια καλύτερη ζωή.!!

Το βιβλίο του Mark Manson συνεχίζει να αποδομεί τα ερωτήματα σχετικά με την ανθρώπινη ευτυχία, ευημερία και την πίστη. Προσωπικά δεν ενστερνίστηκα την άποψη σχετικά με την θρησκεία. Περισσότερο μου άρεσε το πρώτο του βιβλίο "The Subtle Art of Not Giving a Fuck".

0Πρώτη γνωριμία με τον Χάρι Χόλε!

Πριν ξεκινήσω να διαβάζω το πρώτο βιβλίο του Nesbo με πρωταγωνιστή τον Χάρι Χόλε, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ένα αστέρι της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας. Δεν θα πω ότι ενστερνίστηκα πολύ αυτή την άποψη μέχρι στιγμής αλλά θα ήθελα να διαβάσω και τα υπόλοιπα βιβλία του. Το βιβλίο "Η Νυχτερίδα" έχει μια καλογραμμένη πλοκή που σε κρατάει σε αγωνία.

0Sebastian Fitzek & Michael Tsokos: Ο τέλειος συνδυασμός!

Μια επιτυχημένη συνεργασία δημιούργησε ένα καθηλωτικό, συγκλονιστικό και ανατρεπτικό μυθιστόρημα. Φυσικά η αγωνία κυριαρχεί σε αυτό το βιβλίο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου μέχρι να μάθεις την κατάληξη.

0Οι 7 διαχρονικές αρετές μιας φωτισμένης ζωής..’

Μια σαγηνευτική ιστορία που διδάσκει και συναρπάζει συγχρόνως. Ο συγγραφέας έγραψε ένα είδος «εγχειριδίου» για την προσωπική ολοκλήρωση ρίχνοντας φως στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής.

0Μη με ξεχάσεις...

Μια ιστορία σε αληθινά γεγονότα που μας ταξιδεύει στην Ελλάδα και στην Γαλλία. Ένα συγκλονιστικό, ανατρεπτικό και γρήγορο λογοτεχνικό πόνημα. Τρεις διαφορετικές ιστορίες που εξελίσσονται ταυτόχρονα ενώνονται στο φινάλε για να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα του αναγνώστη. Όταν το παρόν συναντάει το εκρηκτικό παρελθόν το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

1Ανατροπή στην ανατροπή!

Ένα κοινωνικό, ψυχολογικό, αστυνομικό και δικαστικό θρίλερ. Η επιλογή του πρώτου προσώπου από τον συγγραφέα σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος. Ενώ φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο δολοφόνος, ξαφνικά στις 30 τελευταίες σελίδες όλα ανατρέπονται και σε αφήνουν σοκαρισμένο. Εσύ πόσο μακριά θα φθάσεις για να υπερασπίσεις τον ίδιο σου τον γιο;

0Fitzek, ο Νο1 συγγραφέας ψυχολογικού θρίλερ!!!

Για ακόμα μια φορά υποκλίνομαι για την ευρηματική γραφή του συγγραφέα! Στο βιβλίο «Ο Τρόφιμος», ο αναγνώστης βρίσκεται αντιμέτωπος με μπόλικο σασπένς μέχρι το αναπάντεχο και καθηλωτικό τέλος. Το προτείνω να το διαβάσουν όσοι αγαπούν τα βιβλία ψυχολογικού θρίλερ. Φυσικά, άμα δεν έχεις διαβάσει Sebastian Fitzek, απλά δεν ξέρεις τι χάνεις..!

1Ο φοίνικας που ξαναγεννιέται..!

Ένα μυθιστόρημα εμπνευσμένο από τον έρωτα της Εύας Πάλμερ και του Άγγελου Σικελιανού. Ο συγγραφέας επιλέγει να εξιστορήσει έναν διαφορετικό για την εποχή έρωτα χωρίς να μένει προσηλωμένος στα πραγματικά γεγονότα. Μέσα από τον έρωτα αυτόν αφηγείται και εξιστορεί την ιστορία της Ελλάδος την εποχή 1860-1927 και ένα πλήθος ιστορικών προσώπων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην γέννηση του «φοίνικα»..!

0Ιστορίες αυτοβελτίωσης!

Ένα αστείο, ευχάριστο και ευανάγνωστο βιβλίο αυτοβελτίωσης. Πολύ όμορφες ιστορίες από τα βιώματα του συγγραφέα και από άλλους ανθρώπους που σε βάζουν σε σκέψη.

0Μυστηριώδες, ασφυκτικό, σοκαριστικό ψυχολογικό θρίλερ..!

Για μια ακόμα φορά υποκλίνομαι στην γραφή και στο τρόπο σκέψης του συγγραφέα Sebastian Fitzek! Ένα βιβλίο που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου! Σε ταξιδεύει στην κλινική όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα και με έναν τρόπο σε κάνει να «γίνεις» μέρος του πειραματός του!!!

0Το μαγευτικό κορίτσι του βάλτου.!!

Ένα πάρα πολύ ωραίο, συγκινητικό και μαγευτικό βιβλίο που το προτείνω σε όλους . Πολλά συγχαρητήρια για την φανταστική γραφή της Ντελια Οουενς που ειλικρινά σε ταξιδεύει στον όμορφο κόσμο του βάλτου! Η μικρή Καια περιθωριοποιημένη από την οικογένεια της, την κοινωνία και τον "πολιτισμό" ανακαλύπτει την φύση του βάλτου, την απογοήτευση και τον έρωτα..

0Ανατρεπτικό.. Καθηλωτικό...Ανατριχιαστικό...Μοναδικό.!

Για ακόμα μια φορά υποκλίνομαι στην γραφή του Sebastian Fitzek! Ένας μετρ του ψυχολογικού θρίλερ! Για ακόμα μια φορά δεν με απογοήτευσε! Μια πολλή όμορφη, σωστά δομημένη και καλογραμμένη ιστορία!

1Ένα Δώρο για τον εαυτό σου..! (part 2)

Μικρές ιστορίες της καθημερινότητας που σε προβληματίζουν, συγκινούν, καθηλώνουν και αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου! Μικρά μαθήματα ζωής για το πως να γίνει καλύτερος ο εαυτός σου και να βελτιώσεις τους γύρω σου! Προσωπικά, το Δώρο 2 ήταν καλύτερο από το πρώτο!

0Εφευρετικό..!

Μια πρωτότυπη αλληγορία του Τζώρτζ Όργουελ! Η επιλογή των ζώων ως πρωταγωνιστές για να σατιρίσει και να κριτικάρει τα ολοκληρωτικά καθεστώτα απλώς είναι άψογη και συγκλονιστική! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους καθώς είναι πολύ ευκολοδιάβαστο!

1Ανατρεπτικό.. Καθηλωτικό...Ανατριχιαστικό...

Για ακόμα μια φορά υποκλίνομαι στον συγγραφέα Sebastian Fitzek! Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με γρήγορη πλοκή που παίζει με την ψυχολογία και τα συναισθήματα του αναγνώστη..! Μετά "Το Δέμα" ακόμα ένα βιβλίο του ίδιου που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου από την αγωνία και τις συνεχιζόμενες ανατροπές!!!

0Ένα διαχρονικό μήνυμα!

Ένα σκληρό αλλά παράλληλα τρυφερό μυθιστόρημα που διερευνά τεράστια θέματα όπως ο ρατσισμός, η βία, η προκατάληψη και η φυλετικότητα. Πολύ σημαντικό ότι η συγγραφέας διαλέγει να εξιστορήσει την ιστορία μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού.

1Ένα Δώρο για τον εαυτό σου..!

Είναι το πρώτο βιβλίο βιβλίο που διάβασα τύπου ευ ζην και έμεινα ενθουσιασμένος! Μικρές, καθημερινές ιστορίες που σε βάζουν σε σκέψεις και προβληματισμό πως να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις καλύτερα. Μπορεί ο συγγραφέας να επαναλαμβάνεται σε πολλά σημεία αλλά το συμπέρασμα είναι ένα.. αγάπα τον εαυτό σου και τους γύρω σου και έτσι η ζωή σου θα γίνει καλύτερη! Ένα πραγματικό Δώρο ζωής!!!

0Να μην ξεχνάς ποτέ να μετράς τα άστρα..!

Ο Λουντέμης καταφέρνει να συγκινήσει τον αναγνώστη στο διήγημα του μέσα από το πάντρεμα της καθαρεύουσας και δημοτικής γλώσσας. Πρωταγωνιστής ένα παιδί που παρά τις κακουχίες του δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τα γράμματα και την θέληση για γνώση και μάθηση. Εκεί όπου όλα μοιάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα το παιδί καταφέρνει να βλέπει πάντα τα άστρα (στόχους)...

0Προφητικό...

Βάζεις την φαντασία σου να σε ταξιδέψει σε έναν κόσμο που τα βιβλία γίνονται στάχτη στον βωμό του σκοταδισμού και της λογοκρισίας. Και στο τέλος αναρωτιέσαι μήπως αυτός ο κόσμος μπορεί πράγματι να γίνει πραγματικότητα... εκεί κάπου στο μέλλον..!

0Ανατρεπτικό.. Καθηλωτικό...

Ένα από τα λίγα βιβλία που μου κέντρισαν τόσο πολύ το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να το διαβάσω σε 3 μέρες. Εξαιρετική πλοκή και ανατρεπτικό τέλος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των ψυχολογικών θρίλερ!!!

1