Reviews

19

Followers

0

Following

0

Βιβλία

5

Reviews

19

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

5

Reviews

Θα μ' αγαπάς όταν δε θα σε θυμάμαι;ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ

Μια εκ βάθους εξομολόγηση ζωής και έντονο το αίσθημα της μητρικής αγάπης προς το παιδί. Καλογραμμένο, ξεκούραστο στην ανάγνωση και με ένα πανέμορφο εξώφυλλο.

0

Ψυχική βιταμίνηΥΠΕΡΟΧΟ

Η κ. Τσεμπερλίδου με αυτό το βιβλίο είναι σαν να κάθεται δίπλα μας και μας δίνει τόσο απλές συμβουλές και θετική αύρα, που σε παρακινεί να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου αλλιώς, πιο θετικά, πιο αισιόδοξα, με θάρρος και πυγμή, με όρεξη για εξέλιξη και χωρίς πισωγυρίσματα και μοιρολατρεία. Απλό και κατανοητό, χωρισμένο σε μικρά κεφάλαια που δεν κουράζουν, με ένα όμορφο εξώφυλλο και ένα μαμαδίστικο νοιάξιμο. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το βιβλίο.

0

ΑκάκιεΞεχωριστό!

Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό βιβλίο από τα υπόλοιπα του συγγραφέα! Συγκλονιστική ιστορία ζωής του πρωταγωνιστή, της επιτυχίας του, της ανθρώπινης αλληλεγγύης του και του σπάνιου ήθους του. Αξίζει με χίλια να διαβαστεί!!

0

Η δυναμική της επιτυχίαςΕξαιρετικό!

Όπως πρέπει να είναι κάθε βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης! Απλό, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, παρακινητικό, με σύντομα παραδείγματα και ευκολοδιάβαστο!! Πολλά μπράβο στον κ. Καλογήρου!!

0

10% Πιο ΕυτυχισμένοςΔεν με ικανοποίησε δυστυχώς...

Πρόκειται για ένα βιβλίο που είναι αυτοβιογραφικό και συνάμα παρουσιάζει τα οφέλη του διαλογισμού με ευτυχώς όχι πολλές λεπτομέρειες. Για κάποιον αναγνώστη που βρίσκεται στο στάδιο της ενασχόλησης με τον διαλογισμό είναι ιδανικό το βιβλίο. Στην περίπτωσή μου, όμως, το βιβλίο δεν μου "έδωσε" απολύτως τίποτα. Αγόρασα το βιβλίο γιατί θεώρησα λανθασμένα οτι θα έχει να μου δώσει πρακτικές συμβουλές αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης. Δυστυχώς, δεν έκρινα σωστά. Ωστόσο, το διάβασα ολόκληρο αφενός για να "μην πάνε χαμένα τα λεφτά που έδωσα" και αφετέρου γιατί συνήθως ένα βιβλίο 300 σελίδων κάτι σου αφήνει ωφέλιμο σαν γνώση. Διάβασα για τη ζωή ενός δημοσιογράφου στην Αμερική που δεν τον γνωρίζω και δεν με ενδιέφερε να μάθω. Επίσης, διάβασα για τον διαλογισμό, ο οποίος επίσης δεν είναι στα ενδιαφέροντά μου, καλώς ή κακώς. Επίσης, μετά την ανάγνωση των 2 "Δώρων" του κ. Ξενάκη, θέλησα να γνωρίσω το εκδοτικό ύφος της Key Books και μέσω άλλων βιβλίων, κυρίως νεοεκδοθέντων. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είχε εκδοθεί για πρώτη φορά στη χώρα του το 2014. Το 2021 λοιπόν, πόσο επίκαιρα και επικουρικά να είναι τα περιεχόμενά του, όταν μάλιστα το αντικείμενό του δεν σε ενδιαφέρει. Εν τέλει, το βιβλίο ΕΜΕΝΑ δεν με ικανοποίησε, αλλά προτρέπω ξανά όσους είναι σε φάση που τους αρέσει ο διαλογισμός να το διαβάσουν. Συγχαρητήρια θα πρέπει να δώσω στις κυρίες που ανέλαβαν τη μετάφραση και επιμέλεια του βιβλίου για την άριστη δουλειά τους, όπως επίσης και στην κυρία που σχεδίασε το εξώφυλλο.

0

Άυπνος ουρανόςΠολύ καλό!

Ένα όμορφο μυθιστόρημα, καθόλου κουραστικό, χωρίς ατελείωτες λεπτομέρειες, ενδιαφέρουσα υπόθεση!

0

Άυπνος ουρανόςΠολύ καλό!

Μια όμορφη ιστορία, χωρίς πολλά πολλά, απλή περιγραφή, καθόλου κουραστικό, με ενδιαφέρουσα υπόθεση.

0

Η σχολή των θεώνΔεν με ικανοποίησε δυστυχώς...

Δυστυχώς το βιβλίο δεν με ικανοποίησε. Το περιεχόμενό του, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι μιας άλλης εποχής που δεν συμβαδίζει με την σημερινή. Υπεραναλυτικό, μεγάλος όγκος πληροφοριών χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Από όλο το βιβλίο κράτησα τρεις συμβουλές και αποφθέγματα ζωής. Είναι καθαρά υποκειμενική άποψη και όχι αντικειμενική. Μπράβο στους ανθρώπους που εργάστηκαν για το ογκώδες αυτό βιβλίο, άσχετα που εμένα δεν με ικανοποίησε.

0

Η σχολή των θεώνΔεν με ικανοποίησε δυστυχώς...

Δυστυχώς το βιβλίο δεν με ικανοποίησε. Το περιεχόμενό του, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι μιας άλλης εποχής που δεν συμβαδίζει με την σημερινή. Υπεραναλυτικό, μεγάλος όγκος πληροφοριών χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Από όλο το βιβλίο κράτησα τρεις συμβουλές και αποφθέγματα ζωής. Είναι καθαρά υποκειμενική άποψη και όχι αντικειμενική. Μπράβο στις εκδόσεις Διόπτρα και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για το ογκώδες αυτό βιβλίο, άσχετα που εμένα δεν με ικανοποίησε.

0

Oι Τρεις ΆσοιΗ ανδρική φιλία στο μεγαλείο της!!

Πραγματικά ένα βιβλίο που θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους άντρες αναγνώστες! Πανέξυπνη υπόθεση, φυσικά ο έρωτας κυριαρχεί, οι ανατροπές σου φτιάχνουν το κέφι, αλλά εξυμνείται ιδιαιτέρως η δύναμη της φιλίας μεταξύ τριών ανδρών που περνάνε τα πάνδεινα!! Αξίζει ο χρόνος που θα αφιερώσει κανείς σε αυτό το βιβλίο!!!

0

ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΙΧΗΕνδελεχής έρευνα!

Πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με ιστορικά στοιχεία και απλή γλώσσα ώστε να γίνουν απολύτως κατανοητά τα γεωπολιτικά τεκταινόμενα του κόσμου μας!!

0

Μυρωδιά από σανίδιΜε μυρωδιά από θέατρο!!

Πολύ ιδιαίτερο βιβλίο!! Το μεγαλείο του έρωτα και της τέχνης!! Μέσα από το βιβλίο και την επιμέλεια φαίνεται η εμπειρία του συγγραφέα από την υποκριτική τέχνη καθώς και τους έρωτες που υπήρχαν τότε αλλά και τώρα σε αυτούς τους χώρους!!

1

Φως μέσα στη θύελλαΜε μία ανάσα!

Το διάβασα απνευστί!! Είναι το δεύτερο καλύτερο του συγγραφέα κατά τη γνώμη μου. Οι ανατροπές και η αγωνία στο άπειρο, με στοιχεία αστυνομικού και μία γυναίκα εκ των πρωταγωνιστών συγκλονιστική!! Μυστήριο μπόλικο!! Αξίζει!!

1

Φλόγα και άνεμοςΆριστο!!

Αυτό το βιβλίο είναι άριστο από πολλές απόψεις!! Από την υπόθεση, τους ήρωες, την εξιστόρηση των γεγονότων, την ενδελεχή έρευνα που έχει κάνει ο συγγραφέας. Είναι απο τα βιβλία που θεωρώ οτι πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε σε μια βιβλιοθήκη!!!

1

Το ΔώροΑνάμεικτα συναισθήματα!

Για κάποιον που έχει διαβάσει αρκετά βιβλία αυτοβελτίωσης, δεν είναι κάτι που τον εκπλήσει. Ωστόσο, πολλά σημεία του βιβλίου είναι αξιοσημείωτα και σε παρακινούν να ενεργοποιηθείς! Υπερβολική βρίσκω την ύπερ-προώθηση του βιβλίου ωστόσο το προτείνω για όποιον θέλει να το "δοκιμάσει"!!!

0

Το νησίΜοναδικό!

Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο από τότε που πρωτοεκδόθηκε! Η συγκινητική ιστορία, οι χαρακτήρες των ηρώων, τα πάθη τους, οι ερωτές τους, και φυσικά όλα με φόντο την υπέροχη Κρήτη αλλά και την ταλαίπωρη και απόκοσμη τότε Σπιναλόγκα!! Το προτείνω με χίλια!!

0Η ανδρική φιλία στο μεγαλείο της!!

Πραγματικά ένα βιβλίο που θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους άντρες αναγνώστες! Πανέξυπνη υπόθεση, φυσικά ο έρωτας κυριαρχεί, οι ανατροπές σου φτιάχνουν το κέφι, αλλά εξυμνείται ιδιαιτέρως η δύναμη της φιλίας μεταξύ τριών ανδρών που περνάνε τα πάνδεινα!! Αξίζει ο χρόνος που θα αφιερώσει κανείς σε αυτό το βιβλίο!!!

0

TιρκουάζΑξιέπαινο μυθιστόρημα!!

Πολύ δυνατό βιβλίο, με έξυπνη και ενδιαφέρουσα υπόθεση!! Πολύπλοκοι έρωτες, έντονη δράση, μίσος και ανατροπές! Η συγγραφέας έχει κάνει εις βάθους έρευνα και μιλάει πολυ προσεχτικά για την παιδική ψυχολογία και το πως εξελίσσεται στην ενηλικίωση. Αξίζει να διαβαστεί με χαλαρή διάθεση αλλά έντονο ενδιαφέρον!! Το εξώφυλλο είναι συγκλονιστικό!!!

1

ΕβόραΠολύ ξεχωριστό βιβλίο!!

Ένα βιβλίο που θα σου θυμίσει οτι εκεί έξω υπάρχουν η φύση, τα δέντρα, τα ζώα, ο καθαρός αέρας, οι ζεστοί άνθρωποι που θα σε καλωσορίσουν και θα σε φιλέψουν κάθε λογής ντόπια προϊόντα. Ένα βιβλίο που θα σε μυήσει στον έρωτα, την ανατροπή, την αγωνία, την ουσία του να είσαι υγιής! Το τέλος του επιφυλλάσει κάτι σπουδαίο!! Κάτι που λίγοι θα τολμούσαμε στις μέρες μας. Η Εβόρα είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο του συγγραφέα μέχρι στιγμής!!!

3