Reviews

14

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

14

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

The Hunger Games!!

Ξεκινώντας το βιβλίο αυτό περίμενα να απογοητευτώ όπως γίνεται συνήθως με τα hyped βιβλία. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποδείχθηκαν λάθος οι προσδοκίες μου, ήταν ένα αγωνιώδες βιβλίο με δυνατούς χαρακτήρες και συγκινητικές στιγμές. Σκοπεύω να διαβάσω και την υπόλοιπη σειρά.

0

The Mortal Instruments 1: City of BonesΜαγευτικό

Είναι μια ιστορία που σε συνεπαίρνει στον φανταστικό της κόσμο, με αρκετό δράμα μεταξύ χαρακτήρων. Χωρίς όμως να προσφέρει κάτι πρωτόγνωρο στο χώρο της φαντασίας αλλά και του ρομαντικού genre.

0

Divergent 1Έχει σωστες αναλογίας δράσης και ρομάντσου, αν και δεν λέει κάτι πρωτάκουστο ήταν πολύ ευχάριστο βιβλίο.

0

Divergent 1Έχει σωστες αναλογίας δράσης και ρομάντσου, αν και δεν λέει κάτι πρωτάκουστο ήταν πολύ ευχάριστο βιβλίο.

0

The Fault in Our StarsΜετριο

Ο 13χρονος εαυτός μου είχε λατρέψει το The fault in our stars. Το θεωρούσε αριστούργημα και δεν δεχόταν καμία άλλη κριτική. Πλέον το θεωρώ αρκετά υπερεκτιμημένο. Είναι ένα βιβλίο γραμμένο για να σε κάνει να κλάψεις, κάτι το οποίο δεν εννοώ σαν κομπλιμέντο μιας και δεν απαιτεί ιδιαίτερο ταλέντο για να γραφτεί αυτή η ιστορία. Ο συγγραφέας (ο οποίος σε αλλά έργα του είναι φανταστικός) κάνει επίκληση στο συναίσθημα γράφοντας όμως για κάτι πολύ κοινότυπο και χιλιοειπωμένο χωρίς κάποιο twist. Πολλά από τα quotes που έχουν μείνει στην ιστορία, των social αν μη τι άλλο, ξαναδιαβάζοντάς τα συνειδητοποιείς ότι δεν λένε και κάτι ιδιαίτερο. Παρόλα αυτά η ιστορία δεν είναι κακή και ίσως να την πρότεινα σε κάποιον που δεν ψάχνει κάτι βαθυστόχαστο στην κατηγορία των Ρομαντικών βιβλίων

0

Me Before YouΈντονο

Όταν πρωτοδιάβασα το Me Before You έμεινα συγκλονισμένη, το αγάπησα πολύ και σίγουρα θα του έδινα τουλάχιστον 9/10 αστέρια. Πλέον έχει συζητηθεί πολύ η τοποθέτηση της συγγραφέως στα σοβαρα ζητήματα που πραγματεύεται και έτσι θεωρώ ότι πρέπει να είμαι λίγο πιο κριτική στη σκέψη μου. Θα σταθώ στο ρομάντσο της υπόθεσης μιας και σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται και θα πω ότι ήταν ένα συγκινητικό βιβλίο που αξιζει να διαβαστεί από τους λάτρεις της κατηγορίας.

0

Μετά - Afterπολύ-πολύ κακό

πάντα προσπαθώ να βρω θετικά στοιχεία ακόμα και στα βιβλία που δεν απήλαυσα. Το βιβλίο της Anna Todd δυστυχώς μου το κάνει αδύνατο αυτό. Είτε το πιάσεις από τη μεριά της γραφής είτε της πλοκής, το After συγκαταλέγεται στην κατηγορία των Κακών Βιβλίων. Σαν να είναι γραμμένο στο πόδι προκειμένου να φύγει από τη μέση η αγγαρεία του να γράψεις ένα fan-fiction, γιατί περί αυτού πρόκειται. Οι χαρακτήρες δεν εχουν καμία εξέλιξη, η γραφή είναι βιαστική και απλοϊκή, πολλά από όσα συμβαίνουν είναι ανούσια, αλλά το χειρότερο από όλα είναι η ρομαντικοποίηση τοξικών σχέσεων και προβληματικών συμπεριφορών. Συνιστώ να το αποφύγετε.

0

Everything I Never Told YouMust read

Από τα καλύτερα βιβλία μυστηρίου κατά την άποψή μου, εμπλέκει μέσα σοβαρα ζητήματα όπως ο ρατσισμός και η υπερβολική πίεση που τοποθετείται στις πλάτες των παιδιών/εφήβων. Θεωρώ ότι πρέπει να διαβαστεί από όλους.

0

A Monster CallsPerfect

short but super important. deals with heavy topics but written beautifully. definitely have tissues around while you read this.

0

Radio SilenceRefreshing

Radio Silence is a book that makes you feel. To put it VERY simply, it’s a book about angsty teens but there so much more to it. It deals with some heavy topics but it’s not difficult to fly through at all. What I love about it is the unconventional relationships between the characters. Definitely recommend.

0

Beach Read8/10

είναι ένα από τα βιβλία της κατηγορίας 8/10. Γρήγορο ανάγνωσμα, απίστευτα χιουμοριστικοί διάλογοι που σε κάνουν να ερωτεύεσαι τους χαρακτήρες και γενικά υπήρξε πολλή έρευνα από τη συγγραφέα για διαφορα θέματα. Δυστυχώς το τελευταίο μέρος του βιβλίου για μένα ήταν λίγο anti-climactic και γι’αυτο δεν παίρνει 10 αστέρια. Παρόλα αυτά το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

0

The SwitchΧαριτωμένο

Ήταν ένα διασκεδαστικό βιβλίο αλλά δεν θα το πρότεινα για το ρομάντσο του μιας και σε σχέση με την υπόλοιπη ιστορία εξελίσσεται και εξιστορείται σε πολύ μικρότερο βαθμό. Παρόλα αυτά ήταν ένα καλογραμμένο βιβλίο με χιούμορ και θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει να περάσει το χρόνο του.

0

Very NiceΑπογοητευτικό

Ήμουν ενθουσιασμένη για αυτό το βιβλίο πριν το ξεκινήσω. Από την αρχή του όμως άρχισα να απογοητεύομαι με την απλοϊκή γραφή και τις μικροσκοπικές προτάσεις του. Στη συνέχεια ευτυχώς η γραφή βελτιώθηκε αλλά η πλοκή ήταν all over the place. Την ιστορία αφηγούνταν 6 (;) πρόσωπα του βιβλίου εναλλάξ από τα οποία μόνο το ένα είχε κάποιο ενδιαφέρον. Δεν θα το πρότεινα.

0

Η φάρμα των ζώωναπό τα σημαντικότερα αναγνώσματα

είναι ένα βιβλίο που μπορεί να διαβάσει ο καθένας. Μικρό αλλά περιεκτικό, γραμμενο με τέτοιο τρόπο που σε προσκαλεί να ανακαλύψεις εσυ τι κρύβεται πίσω από τις αλληγορίες. Η Φάρμα των Ζώων έχει την ικανότητα να σε κάνει να σκέφτεσαι για μέρες αυτά που διαβασες.

0

The Hating Game: the funniest romcom you'll read this yearΓλυκό και διασκεδαστικό

ο τρόπος γραφής και η πλοκή είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Είναι ένα βιβλίο που σε κάνει να περιμένεις ποτε θα το ξαναπιάσεις στα χέρια σου

0