Reviews

11

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

11

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Ο κόσμος της ΣοφίαςΟ κόσμος της σοφίας

Ένα βιβλίο για την ιστορία της φιλοσοφίας από την αρχή μέχρι σήμερα. Ως μυθιστόρημα συναρπάζει και συνδημιουργεί την ανάγκη να συνεχίσεις την ανάγνωσή του, αν και ασχολείται με ένα αχανές θέμα μέσω της μυθοπλασίας που και αυτή έχει φιλοσοφικές αιχμές. Ένα βιβλίο με ωραία γραφή απλή, χωρίς περιττές λεπτομέρειες από ένα συγγραφέα- γνώστη της φιλοσοφίας

0

Στη φωλιά του κούκουΣτη φωλιά του κούκου

Το βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία των ψυχασθενών που βρίσκονται, εθελοντικά στο άσυλο του Όρεγκον και στις σχέσεις τους με την αυταρχική νοσοκόμα Ράτσετ και τον επαναστάτη ασθενή Ραντλ ΜακΜερφι. Καταφέρνει ο συγγραφέας να θίξει το θέμα των σχέσεων ανάμεσα σε ανθρώπους και αρχές εξουσίας. ΄Ετσι το βιβλίο είναι διαχρονικό σαν μια ιστορία ανθρώπινων σχέσεων, μέσα ή έξω από το ίδρυμα.

0

Το κορίτσι με τα πορτοκάλιαΤο κορίτσι με τα πορτοκάλια

Ένα σύγχρονο παραμύθι με φιλοσοφική διάσταση. Μια πανέμορφη ιστορία αγάπης. Ένα βιβλίο έμπνευσης και αισιοδοξίας που δίνει απαντήσεις σε προσωπικά και όχι μόνο ερωτήματα.

0

Το χειρόγραφο του ΑριστοτέληΤο χειρόγραφο του Αριστοτέλη

Ο αναγνώστης θα βρεθεί σε ένα κλίμα του "κώδικα Da Vinci" , σε ένα ελαφρύ θρίλερ, μια πραγματεία για τον Αριστοτέλη και τα χαμένα έργα του με άρωμα Βατικανού Ρωμαιοκαθολικισμού. Ένα βιβλίο με ανατροπές και αφιερωμένο στον Αριστοτέλη. Ευχάριστο χωρίς να κουράζει το διάβασμά του.

0

Πιραγέ: Αιχμάλωτη του έρωταΠιραγέ :αιχμάλωτη του έρωτα

Το βιβλίο είναι ενδιαφέρον, ανατρεπτικό , διδακτικό, πρωτότυπο , γρήγορο και ευχάριστο. Η ηρωίδα του μυθιστορήματος ζει διάφορες καταστάσεις και προσπαθεί να δημιουργήσει στη δική της ζωή μια απάντηση στον έρωτα.

0

ΟρφέαςΟρφέας

Είναι μοναδικός ο τρόπος που πλέκεται η μουσική με την πολιτική. Ο συγγραφέας με αφορμή τον ήρωά του μουσικό-μικροβιολόγο διερευνά την πολυπλοκότητα της μουσικής εμπειρίας και το κίνητρο των ανθρώπων για να ασκήσουν μια τόσο απαιτητική τέχνη. Αναλύει πως χρησιμοποιείται κατά καιρούς η μουσική για να κατευθύνει ή να αδρανοποιεί τις μάζες. Ένα βιβλίο που διαθέτει τη δική του γοητεία.

0

Το πορτρέτο του Μεσσίατο πορτρέτο του Μεσσία

Ένα βιβλίο που συνδέει την εποχή του χθες με το σήμερα. Σε καθηλώνει, αρκετά συναρπαστικό, ανατρεπτικό,γρήγορο και με πλούσια πλοκή . Ένα ευχάριστο μυθιστόρημα.

0

Η αλήθεια της ΜήδειαςΗ αλήθεια της Μήδειας

Το βιβλίο παρουσιάσει ενδιαφέρουσες περιγραφές. Διαβάζεται ευχάριστα, γνωρίζοντας ο αναγνώστης ότι η Μήδεια ήταν μάγισσα, φαρμακεύτρια όπως η Κίρκη. Στο βιβλίο παρουσιάζονται οι πτυχές του πάθους που προκαλεί η απογοήτευση των προσδοκιών.

0

Ο τάφος του ΑχιλλέαΟ τάφος του Αχιλλέα

Η ανάγνωσή του σου προκαλεί να συνεχίζεις να διαβάζεις χωρίς σταματημό. Συναγωνίζεται βιβλία του είδους που συνδυάζουν αστυνομική δράση και περιπέτεια. η πλοκή εκτυλίσσεται στην Ελλάδα του 1947, στη Μαύρη θάλασσα, στην Αγγλία και οι πρωταγωνιστές είναι από όλες τις τότε υπερδυνάμεις και από την Ελλάδα, ως "φιλοξενούσα χώρα".

0

Origin: A NovelOrigin

"Από που ερχόμαστε;" "Πού πηγαίνουμε;" ρητορικά ερωτήματα τα οποία δίνουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα στον αναγνώστη να δώσει τη δική του απάντηση. Ένα βιβλίο επιστημονικού μυστηρίου και περιπέτειας. Πίστη, ιδανικά, αρχές, σύμβολα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κώδικες γίνονται ένα κουβάρι μέχρι το τέλος.

0

Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σουΑυτοβελτίωση

Το «Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου» είναι ένα βιβλίο που έχει τη δύναμη να μας αλλάξει τη ζωή. Να ξεκλειδώσει με τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Οι συγγραφείς του βιβλίου ΙΤΣΙΡΟ ΚΙΣΙΜΙ και ΦΟΥΜΙΤΑΚΕ ΚΟΓΚΑ μας δίνουν ένα βιβλίο σταθμό στην Αντλερική ψυχολογία με έναν ιδιαίτερα απλό τρόπο που γίνεται κατανοητός από όλους . Στο βιβλίο παρουσιάζεται ένας εκτενής διάλογος ανάμεσα σε έναν φιλόσοφο και ένα νέο. Μέσα στο διάλογο αποτυπώνονται ποικίλα θέματα για το ταξίδι της ζωής. Χρησιμοποιώντας τις θεωρίες του Άντλερ ο άνθρωπος απελευθερώνεται από τα δεσμά προηγούμενων εμπειριών και βρίσκει το θάρρος να αγνοήσει τους περιορισμούς που βάζει ο ίδιος αλλά και οι άλλοι στον εαυτό του. Το βιβλίο βοηθάει τον αναγνώστη να κατακτήσει για πάντα την ευτυχία και να ζήσει το εδώ και τώρα χωρίς να σκέφτεται αν θα υπάρξουν στιγμές που θα τον εμποδίσουν καμιά φορά να φτάσει στον προορισμό του.

0