Reviews

7

Followers

0

Following

1

Βιβλία

1

Reviews

7

Followers

0

Following

1

Αγαπημένα βιβλία

1

Reviews

Η σιωπηλή ασθενήςΣιωπηλή Ασθενής

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που αξίζει να διαβαστεί. Απλός λόγος και ωραία ροή. Μέχρι το τέλος δεν μπορείς να φανταστείς την κατάληξη. Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου βιβλίου κατά την άποψη μου είναι η ανατροπή του.

0

ΟγκρέσαΟγκρέσα

Μία ακόμη καθηλωτική ιστορία. Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει γρήγορη πλοκή. Τα μικρά κεφάλαια πολύ βοηθητικά και οι εναλλαγές κρατούν τον αναγνώστη σε εγρήγορση και αγωνία. Κατατάσσεται κατά την γνώμη μου στα βιβλία αστυνομικού είδους με έντονο όμως το στοιχείο του ερωτισμού μέσω των πρωταγωνιστών του.

1

ΟυρανόεσσαΟυρανόεσσα

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στα βιβλία του κ.Κρομμύδα είναι οι μοναδικοί και ξεχωριστοί τίτλοι του... Δεν γίνεται ο συγκεκριμένος τίτλος να μην σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.. Εμένα προσωπικά μου έκανε αμέσως το κλικ. Οι προσδοκίες μου επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω. Μια πολύ ξεχωριστή και γεμάτη ιστορία ξετυλίγεται στις σελίδες αυτού του μυθιστορήματος. Εξαιρετική μυστηριακή πλοκή με γνώμονα την ψυχογραφία των πρωταγωνιστών αλλά και της ιστορίας. Αναλυτικές περιγραφές τόσο προσώπων αλλά και ιστορικών στοιχείων. Απλές λέξεις, κατανοητή γραφή που δημιουργούν εύκολα ολοζώντανες εικόνες των τοπίων αλλά και των γεγονότων. Αξίζει να διαβαστεί!

1

Η ζωή που έλειπεΕξαιρετικό μυθιστόρημα

΄Ένα πολύ όμορφο μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Κατά την γνώμη μου από τα καλύτερα του κ.Κρομμύδα. Εξαιρετική ροή και λόγος. Σε κερδίσει από τις πρώτες του σελίδες γιαυτό και δεν θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου.

1

Μυρωδιά από σανίδιΌμορφη Ιστορία

Μυρωδιά από σανίδι...ένας τίτλος που από μόνος του σου κεντρίζει το ενδιαφέρον όπως και το εξαιρετικό του εξώφυλλο. Σε σχέση με την υπόθεση είναι πραγματικά μια ιστορία βγαλμένη από μια άλλη εποχή. Ο λόγος απλός και προσιτός για τον κάθε αναγνώστη. Οι αναδρομές στο παρελθόν κάθε άλλο από κουραστικές δεν είναι αφού βοηθούν την πλοκή και επιτείνουν την αγωνία του αναγνώστη. Αυτό που σε κερδίζει όμως είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα ψυχογραφικό μυθιστόρημα που παρουσιάζει σταδιακά τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών, όπως και τις βαθύτερες ενδόμυχες σκέψεις τους.

1

ΕβόραΕξαιρετικό μυθιστόρημα

Ένα ακόμα βιβλίο του κ.Κώστα Κρομμύδα που σε ταξιδεύει. Μια εντελώς διαφορετική πλοκή από τα προηγούμενα μυθιστορήματα του. Πιο ώριμη γραφή. Με έκανε να θέλω να περάσω ξανά χρόνο στη φύση που τόσο έχουμε πληγώσει και ξεχάσει. Με κέρδισε το γλυκόπικρο κατά την γνώμη μου τέλος. Δεν είμαι από τις αναγνώστριες που αναζητούν σε κάθε βιβλίο το αίσιο τέλος ή το ιδανικό γιατί πολύ απλά η ζωή δεν είναι έτσι. Περνά όμορφα κοινωνικά μηνύματα όπως και αξίες και αρχές που αν υιοθετούσαμε όλοι έστω και από λίγο σίγουρα ο κόσμος μας σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερος. Σε σχέση με το εξωτερικό του βιβλίου, το εξώφυλλο το αγάπησα και μόνο από αυτό σε κάνει να θέλεις να το διαβάσεις.

3

Μια νύχτα ακόμηΈνα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη

Αναμφίβολα το Μια νύχτα ακόμη αποτελεί ένα εξαιρετικό βιβλίο με όλη τη σημασία της λέξης. Πολύ όμορφη πλοκή που εξελίσσεται σταδιακά χωρίς να φλυαρεί. Το κυριότερο όμως από όλα είναι το μάθημα που αφήνει στον καθένα που το έχει διαβάσει. Είναι ένα βιβλίο που το σκέφτεσαι πολλές μέρες μετά αφού το έχεις ολοκληρώσει. Αντιλαμβάνεσαι πόσο ασήμαντα είναι τελικά τα θέματα καθημερινότητας ενδεχομένως που σε προβληματίζουν και καταλαβαίνεις επίσης πως στο τέλος όλοι οι άνθρωποι κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Προσωπικά έχει προστεθεί στη λίστα μου με τα αγαπημένα μου μυθιστορήματα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

1