Reviews

10

Followers

0

Following

0

Βιβλία

1

Reviews

10

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

1

Reviews

Ο Θεός είναι καλός άνθρωποςΑρκάς μοναδικός!

Όποιο βιβλίο του και να διαβάσεις,πέφτεις κάτω από τα γέλια!!! Ειδικά η σειρά των βιβλίων "Η ζωή μετά",για μένα είναι κορυφαία!!

0

Το δώρο της παπλωματούς¨Ενα μικρό κορίτσι με μεγάλη καρδιά

¨Ενα τρυφερό,συναισθηματικό παραμύθι,που εξυψώνει τα πιο όμορφα συναισθήματα και αξίες! Θα το αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι!

0Η πιο μαγική ιστορία

Τα λόγια είναι περιττά για τον μικρό πρίγκιπα. Πρόκειται για ένα βιβλίο-σταθμό στην ιστορία της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχει έστω ακούσει για αυτό το βιβλίο. Το πιο αγαπημένο μου βιβλίο,από παιδί... Μοναδικό!!Αριστούργημα!

0

Το βιβλίο της ΚατερίναςΜια δυνατή αληθινή ιστορία...

Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ είναι λατρεμένος μου!! Πέρα από την αδυναμία μου,αντικειμενικά πρόκειται για ένα συγκλονιστικό βιβλίο,μια αληθινή και τραγική ιστορία... Ουσιαστικά είναι η ιστορία της μητέρας του,την οποία μεταφέρει σε πρώτο πρόσωπο,σαν να αφηγείται η ίδια. Τόσο το βιβλίο,όσο και η παράσταση της Κατερίνας,είναι ένα αριστούργημα!!! Αξίζει να το διαβάσετε και αν ξανα ανέβει η παράσταση,μην τη χάσετε...

0

Ο ραφτάκος των λέξεων¨Ενας γλυκός ανθρωπάκος...

Ενα γλυκό,μικρό και καθόλου κουραστικό παραμυθάκι,που σίγουρα θα αγαπήσουν όλα τα παιδάκια. Η μικρή μου κατά διαστήματα θέλει να της το διαβάζω ξανά και ξανά!

0

Το προηγούμενο κορίτσιΘρίλερ ατμοσφαιρικό!

¨Ενα από τα αγαπημένα μου θρίλερ. Διαβάζεται κυριολεκτικά απνευστί,γιατί ο λόγος κυλά και δεν κουράζει στο ελάχιστο... Είναι τέτοια η περιγραφή και η αφήγηση,που φαντάζεσαι σχεδόν με εικόνες την ιστορία. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Σας το συνιστώ!

0

Blue MondayΓια τους λάτρεις των αστυνομικών...

¨Ένα ωραία δομημένο αστυνομικό θρίλερ.Ουσιαστικά το πρώτο από τη σειρά 7 αυτοτελών ιστοριών,ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας,αλλά με μία κοινή πρωταγωνίστρια,την ψυχολόγο Φρίντα Κλάιν. Το συγγραφικό δίδυμο Νicci French,ζευγάρι και στη ζωή,έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή σειρά ιστοριών,που σε κάνουν να θέλεις να διαβάσεις και τα 7 βιβλία. Αξίζει να γίνει η αρχή!!!

0

Τικ και Τέλα- Ο βατραχάκοςΑγαπημένα κουνελάκια!

Αυτά τα 2 κουνελάκια θα τα λατρέψετε!! Μικρό,γλυκό παραμυθάκι,που διαβάζεται εύκολα και σίγουρα θα το αγαπήσουν τα μικρούλια.Προάγει την αξία της φιλίας και της αγάπης.Επιπλέον, η εικονογράφηση του είναι υπέροχη!!!! Αυτό,όπως και τα υπόλοιπα βιβλιαράκια της σειράς αυτής,είναι μια τέλεια επιλογή για τα παιδάκια. Αργότερα,θα είναι και ένα ιδανικό βιβλίο για τα πρώτα τους αναγνώσματα,λόγω της μεγάλης γραμματοσειράς. Καλό διάβασμα!

0Masterpiece!!!

Τα λόγια είναι περιττά... ¨Ενα εξαιρετικό,πραγματικά,μυθιστόρημα!! ¨Ενα βιβλίο,που,όσα χρόνια κι αν περάσουν,δύσκολα το ξεχνάς... Βαρύ,μελαγχολικό και πολλές φορές αρκετά σκληρό... Με μια γλαφυρή περιγραφή,που σε κάνει να το φαντάζεσαι σαν ταινία μπροστά στα μάτια σου... Ο συγγραφέας,ούτως ή άλλως, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στο χώρο της συγγραφής. Πραγματικά αξίζει να διαβαστεί!!

0Δροσερό σαν σταγονίτσα!

Ένα γλυκό και τρυφερό παραμυθάκι,που διαβάζεται ευχάριστα και υμνεί την ομαδικότητα και την αξία του νερού στη ζωή μας! Η εικονογράφηση(που είναι και της συγγραφέως),το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον!!Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το διάβασα στη μικρή μου.

0