Reviews

63

Followers

6

Following

6

Βιβλία

65

Reviews

63

Followers

6

Following

6

Αγαπημένα βιβλία

65

Reviewsαλλά, αν λέμε να προχωρήσουμε στη ζωή, πρέπει να καταλάβουμε ότι το “καλούτσικο” είναι πολύ διαφορετ

Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αλληγορίες ! Μια ιστορία μιας κοπέλας που απογοήτευτηκε από τον έρωτα σε πολύ τρυφερή ηλικία και αποφάσισε στα 19 της να κάνει ένα ταξίδι στο Ριο , όπου και έμεινε για να δουλέψει ως πορνη ! Ένα βιβλίο που φιλοσοφεί την ζωή !

0Καρτ ποσταλ

Ένας ατρόμητος παππούς , τέσσερα εγγόνια και μια μαγική πυξίδα με ένα σωρό περιπέτειες. Μια ιστορία για μικρά παιδιά που θα τα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο! Υπέροχη εικονογράφηση .

0HAMOGELEX

Ένα συγκινητικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους . Ένας γιατρός κλόουν που μοιράζει χαμόγελα στα παιδάκια με καρκίνο. Μια ιστορία που μιλάει για την ευεργετική δύναμη του γέλιου και της χαράς. Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε.

0Κλασσική αξια

Από τα πρώτα βιβλία που διάβασα όταν ήμουν μικρή και θα ξαναδιάβαζα. Μια αλληγορική ιστορία που μιλάει για την σημασία της θυσίας , την γενναιότητα και την εύνοια της πατρίδας.

0Σπετσιώτικη νύχτα

Η ιστορία διαδραματίζεται στις γραφικές Σπέτσες . Ένα ταξίδι στο παρελθόν και στο παρόν . Ένα βιβλίο που συνδιάζει την μυθοπλασία με την πραγματικότητα , πλούσιο σε συναίσθημα , περιγραφές , έρωτα και μυστήριο !

0Διαχρονικό !

Ένα αλληγορικό βιβλίο με πολλά μηνύματα και αρκετή συγκίνηση ! Θίγονται θέματα που αφορούν τον ρατσισμό , τον φασισμό και αλλά πολλά που θα σας συγκινήσουν !

0Παιχνίδοβιβλιο

Από τα καλύτερα βιβλία του Τριβιζά ! Αφήνει το παιδί να παίξει και να συνδιάζει μτην ιστορία όπως εκείνο θέλει! Ένα παιχνιδιάρικο βιβλίο !

0Διασκευή

Μια διασκευή παραμυθιού εμπνευσμένη από τα Τρία γουρουνάκια ! Μια διαφορετική ιστορία που τα γουρουνάκια σε αυτήν την ιστορία είναι τα '' κακά '' ! Ένα διαφορετικό μήνυμα αγάπης και συμφιλίωσης !

0Αδεσποτακια

Ένα διδακτικό παραμύθι με ζωντανή εικονογράφηση μιλάει για την αξία της αγάπης! Μια ιστορία για την φροντίδα και την προσφορά και πιο συγκεκριμένα στα αδέσποτακια ! Αξίζει να υπάρχει σε όλες τις παιδικές βιβλιοθήκες !

0Ρομαντικό

Μια μεταφυσική-ρομαντική ιστορία που συνδιάζει το παρελθόν με το παρόν και σε ταξιδεύει στην όμορφη Καστορια του 1904. Ένας κρυφός και απογοητευμένος έρωτας ! Ένα τέλος που δεν το περιμένεις με τίποτα !

0Συγκινητικό

Ένα αυτοβιογραφικό και συγκινητικό βιβλίο ! Μια ιστορία για την αδερφή μου Ζουμπουλάκη την Γιούλη που διαγνώστηκε με επιληψία σε πολύ μικρή ηλικία ! Ο συγγραφέας μέσα από το βιβλίο του δημιουργεί μια γκάμα συναισθημάτων : πόνο , άρνηση , θλίψη και αλλά πολλά ! Ένας βιβλίο μάθημα ζωής !

0Παντοτινή φιλία

Ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα που σε ταξιδεύει σε όμορφους προορισμούς. 4 κολλητές φίλες . 4 διαφορετικές προσωπικότητες. Μια ιστορία για την δύναμη της φιλίας και της αγάπης.

0Συγκινητικό!

Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα που πραγματικά με συγκίνησε και με έκανε να καταλάβω ότι δεν χρειάζονται πολλά στην ζωή για να είσαι ευτυχισμένος. Μια κοπέλα που έζησε στα χρόνια του πολέμου και η μόνη της συντροφιά ήταν τα βιβλία που έσωζε από την μανία των Ναζί . Μια ιστορία που περνάει σπουδαία μηνύματα αγάπης.

0Stalker

Ένα βιβλίο βασισμένο στην σειρά του Netflix '' You '' . Μια ιστορία που θα αφυπνίσει και θα βάλει σε σκέψεις αρκετές κοπέλες! Ένα μυθιστόρημα για τον έρωτα , την αρρωστημένη ζήλεια και το που μπορεί πολλές φορές να φτάσει ένας άνθρωπος ! Αξίζει να το διαβάσετε !

0Γράμμα από χρυσό !

Ένα κόσμημα και ένα γράμμα από χρυσό που συνδέει τρεις γενιές γυναικών ! Μια ιστορία που σε ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη του 1910 μέχρι την Ελλάδα στο 2016 ! Ένα μυθιστόρημα που η πλοκή του σε κρατάει σε αγωνία μέχρι και την τελευταία σελίδα !

0Παραμυθένιο!!

Ένα διαφορετικό μυθιστόρημα από αυτά που μας είχε συνηθίσει η συγγραφέας. Ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Μια παραμυθένια ιστορία για μεγάλους.

1Αγάπη

Ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα από μια ξεχωριστή συγγραφέα ! Μια ιστορία δυο κοριτσιών που η δίνη της ζωής τα χώρισε ! Ένα μυθιστόρημα γεμάτο ανατροπές που θα σας καθηλώσει !

0Ενθαρρυντικό

Ένα βιβλίο καλογραμμένο για να μας θυμίζει πως όταν θέλουμε κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για το αποκτήσουμε !

0Οδηγός αυτοβελτίωσης !

Πολλές φορές μέσα στην μέρα μας η αυτοπεποίθηση μας πέφτει ! Ένας οδηγός με μικρά καθημερινά tips που θα σας αναδείξει την εσωτερική σας αυτοπεποίθηση!!

0Αυτοβελτίωση

Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που θα ξεκλειδώσει την ψυχή σου για να καταφέρεις να βρεις τον εαυτό σου και την αληθινή ευτυχία !

0Men of style

Ένα ιδανικό βιβλίο για άνδρες που ψάχνουν την αξία της ζωής , του φλερτ και αλλά πολλά !

0Αυτοβελτίωση

Ένα πολυδιαβασμένο βιβλίο που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο ! Μια ιστορία για όσους αναζητούν μια καινούργια διάσταση στην προσωπικότητα τους και στην ζωή τους!

0Κλασικό

Ένα κλασικό βιβλίο που όλοι έχουμε διαβάσει στην παιδική μας ηλικία ! Μια ιστορία που μας μαθαίνει την αξία της φιλίας !

0αίσθημα ευθύνης απέναντι σ' εκείνους που αγαπούμε ή μας αγαπούν!

Ένα κλασικό - διαχρονικό παραμύθι ! Ένας μικρό αγόρι που εξερευνά την ζωή ! Ένας ύμνος για την φύση , την φιλία την αγάπη και πολλά αλλά! Μια συλλεκτική έκδοση που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις βιβλιοθήκες !

0Γκρουφαλο!

Μια έξυπνη παιδική ιστορία με ζωντανή εικονογράφηση ! Ένα παραμύθι που έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες !

0Πατέρας -Κόρη

Το αγάπησα αυτό το βιβλίο ! Μια μοναδική σχέση πατέρας - κόρη ! Μια παντοτινή αγάπη !

0Ωχ χταπόδι , λάθος πόδι!

Ένα βραβευμένο παιδικό παραμύθι που μιλάει για την αξία της δουλειάς !

0Το σούπερ πατίνι !

Ιδανικό για μικρές ηλικίες με μικρές προτάσεις και μεγάλη γραμματοσειρά! Ζωντανή και πλούσια σε χρώματα εικονογράφηση! Μια ιστορία για την αξία της φιλίας !

0Μητέρα!

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους ! Ένα υπέροχο βιβλίο για την ξεχωριστή σχέση μητέρας παιδιού ! Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη της μητέρας προς το παιδί ! Εξαιρετική εικονογράφηση !

0Η αγάπη συγχωρεί τα πάντα !

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα! Άγγιξε την καρδιά μου! Ένα βιβλίο πλούσιο σε συναισθήματα ! Μια ιστορία που σου δίνει μαθήματα ζωής και αγάπης !

0Συγκινητικό !

Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα ! Μια ιστορία που σε ταξιδεύει σε όμορφους προορισμούς! Μια αγάπη που κρατάει παρά πολλά χρόνια !

0Μερικές φορές τις μεγάλες αποφάσεις τις παίρνει για λογαριασμό μας η ίδια μας η ζωή!

Ένας απατημένος σύζυγος ! Μια νέα κοπέλα στην άλλη άκρη της πόλης ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγος της και το κοριτσάκι τους μέχρι που ανακαλύπτει ένα φρικτό μυστικό ! Τι θα συμβεί όταν ανταμώσουν αυτοί οι δυο άγνωστοι άνθρωποι;

0Διηγήσεις που με έμαθαν να ζω !

Ένα από τα αγαπημένα του Χορχε! Μικρές ιστορίες που έχουν να σου πουν πολλά! Ένα βιβλίο αυτογνωσίας και αυτοβοήθειας !

0Υπάρχουν αντίδοτα για την παράλογη πλευρά της λογικής ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Ενα βιβλίο που μιλάει για το άγχος και την κατάθλιψη ! Ένας οδηγός αυτοβελτίωσης για να ζήσεις την πραγματικότητα και να σταματήσεις να παραλογίζεσαι !!!

0Πόλεμος - Αγάπη - Τραγωδία

Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα , μια αληθινή ιστορία που διαδραματίζεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Σπιναλόγκα ! Ένα βιβλίο με μήνυμα ζωής ! Αξίζει να το διαβάσετε !

0Κλασικό

Ένα κλασικό - διαχρονικό βιβλίο με βαθύτερα νοήματα για την ανθρώπινη ύπαρξη !

0Αληθινή ιστορία

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα ! Ένα αγαπημένο μυθιστόρημα που μιλάει για την φιλία , την οικογένεια , των χωρισμό αλλά και την επανασύνδεση ! Το προτείνω με κλειστά μάτια!

0Αριστούργημα

Ένας έρωτας μεταξύ δυο ανθρώπων στα δύσκολα χρόνια της χολέρας! Ένα κλασικό αριστούργημα που μιλάει για τον πόνο , την απώλεια αλλά και την απέραντη αγάπη ! Ένα βιβλίο που σίγουρα διαβάστηκε αρκετά στις δύσκολες μέρες της καραντίνας!

0Διαφορετικότητα !

Ένα παγκόσμιο best seller! Η ιστορία για ένα αγοράκι που γεννήθηκε λίγο διαφορετικό από τα άλλα ! Ένα βιβλίο ύμνος για την εφηβική πεζογραφία ! Ένα παιδί θαύμα που ξεπέρασε κάθε φόβο και αγωνίστηκε να αποδεχτεί τον εαυτό του και να τον αποδεχτούν !

0Χιουμοριστικό

Ένα προσκλητήριο γάμου της συμμαθήτριας της έρχεται να ταράξει την 33 χρόνη Άννα! Σκοπός της να πάει στο γάμο είτε παντρεμένη η έστω αρραβωνιασμένη ! Θα καταφέρει άραγε μέσα σε δυο εβδομάδες να τον βρει ; Μια ανάλαφρη και ευχάριστη ιστορία !

0Σε κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μου όλοι

Μια άκρως χιουμοριστική ιστορία που την διαβάζεις σε 1 μέρα ! Μια τρελή οικογένεια εν μέσω καραντίνας που ζει με τον άνδρα , το παιδί το σκυλί αλλά την εμφανίσει κλέβουν τα πεθερικά της ! Μια ιστορία που σίγουρα όλοι μας έχουμε ζήσει αυτές της μέρες! Ένα βιβλίο που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια και θα σας ανεβάσει την ψυχολογία !

0Η αγάπη νικά τα πάντα !

Ένα βιβλίο γεμάτο εικόνες , 4 ήρωες που κρύβουν βαθιά μυστικά ! Ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα που μου δημιούργησε έντονα συναισθήματα ! Ένα βιβλίο που μας διδάσκει το νόημα της αγάπης !

0Αστυνομικό μυθιστόρημα

Η ιστορία του εκτυλίσσεται μεταξύ Ελλάδας και Βερολίνου ! Ένα δυναμικό αστυνομικό μυθιστόρημα ! Μια νεαρή κοπέλα θέλει να ζήσει το όνειρο των πλουσίων με κάθε τίμημα ! Κάθε φορά όμως που ο λύκος ουρλιάζει καραδοκούν μνήμες που ξυπνάνε της μνήμες ενός δολοφόνου !

0Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα!

Ένα ανάλαφρο και ευχαριστώ μυθιστόρημα ! Μια ιστορία αγάπης που χρόνια δεν κοιτά ! Μια διαρκείς διεκδικήσει αγάπης !

0Αγάπη - δηλητήριο

Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν μπορούν να αποδεχτούν έναν χωρισμό με αποτέλεσμα να φτάνουν στα άκρα ! Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα με ωραία πλοκή και πολλές ανατροπές ! Μια ιστορία αγάπης , αρρωστημένης ζήλεια και πόνου !

0Αγαπημένο

Ενα βιβλίο γεμάτο εικόνες ! Ένα μυθιστόρημα που μυρίζει Ελλάδα και σε ταξιδεύει μαζί του σε όμορφα μέρη ! Μια συγκινητική ιστορία που τα έχει όλα ! Αγάπη , πόνο , κρυμμένα μυστικά ! Αξίζει να το διαβάσετε !

0Μυστηριώδες

Ένα δραματικό - αστυνομικό μυθιστόρημα με ενδιαφέρουσα πλοκή που σε κρατάει σε αγωνία από την πρώτη κι όλας σελίδα!

0Κλασικό

Μια πραγματική Βίβλος ! Ένα εφηβικό μυθιστόρημα! Μια βιωματική ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που έζησε στην εποχή του ολοκαυτώματος που το μόνο που είχε για παρηγοριά ήταν το ημερολόγιο της ! Ένα σκληρό αλλά αληθινό μυθιστόρημα ! Έχει μεταφράσει σε 30 γλώσσες ! Αξίζει να το διαβάσετε !

0Αληθινή ιστορία

Ενα βραβευμένο βιβλίο , μια αληθινή ιστορία με δυο δίδυμες αδερφές που αγνοούσε η μια την υπάρξει της άλλης. Μέχρι που οι ζωές τους μπλέκονται αδυσώπητα! Ένα μυθιστόρημα για την οικογένεια , την αγάπη , την αρρωστημένη ζήλεια και την συγχώρεση !!!

0Μυστηρίου

Μια ιστορία μυστηρίου ! Υπέροχη πλοκή που σε κρατάει σε αγωνία από την πρώτη σελίδα! Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει !

0Ονειρεμένος έρωτας

Ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό θα έλεγα μυθιστόρημα ! Μια ιστορία αγάπης που όλοι θα ζηλεύαμε! Σε ταξιδεύει σε όμορφα μέρη με όμορφους ανθρώπους!

0Συμβουλευτικό

Τις περισσότερες φορές κανείς μας δεν ξέρει τι θέλει ! Ο Πιντερης με την μοναδική γραφή του σε βάζει σε μια βαθύτερη σκέψη και επαφή με τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες! Ένα συμβουλευτικό βιβλίο με δόσεις χιούμορ για να μάθεις τι πραγματικά χρειάζεσαι!

0Σκέψου αλλιώς

Η οξυδερκείς μάτια του Χορχε Μπουκαι για κάθε μια από τις ευρηματικές αυτοτελείς ιστορίες του εκπαιδεύει το μυαλό να αντιλαμβάνεται απλά καθημερινά πράγματα με μια καινούργια οπτική!

0Σταγόνες

Ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από την αγαπημένη μου Δημουλιδου! Ένα αγόρι που γεννήθηκε μια βροχερή μέρα σε ένα χωράφι! Ένα παιδί που δεν γνώρισε ποτέ την μητέρα του , που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια! Στα 15 του αποφάσισε να εγκαταλείψει για πάντα τον τόπο που γεννήθηκε ! Το όνειρο του ήταν να βγάλει πολλά λεφτά!Ένα βιβλίο που το διαβάζεις με μια ανάσα!

0Καλοκαιρινό

Ένα καλοκαιρινό ανάλαφρο μυθιστόρημα ! Μια χιουμοριστική ιστορία με μια κοπέλα που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον τέλειο γαμπρό ! Η καλύτερη πρόταση για μια ξεκούραστη και ανάλυση ανάγνωση !

0Μια σταρ της όπερας!

Ένα αισθηματικό - αστυνομικό μυθιστόρημα ! Η πλοκή του σε κρατάει σε αγωνία από την πρώτη σελίδα ! Μια ιστορία με πολλές ανατροπές και πολύ μυστήριο ! Εκεί που νομίζεις ότι έλυσες το μυστήριο έρχονται νέα στοιχεία που στα ανατρέπουν όλα! Το διάβασα μέσα σε τρεις μέρες και πραγματικά με συνεπήρε! Αξίζει να το διαβάσετε !

0Ρομαντικό

Μια ιστορία αγάπης ! Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει μαζί του ! Ένας έρωτας ! Ένας αστυνομικός και μια κλέφτρα ! Ένα μυθιστόρημα που με την γραφή του σε αφυπνίζει και σου ξυπνάει έντονα συναισθήματα! Αξίζει να το διαβάσετε !!

0Δάμος

Ένα άκρως ερωτικο μυθιστόρημα ! Ένα βιβλίο που απλά δεν θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου! Η κυρία Δημουλιδου κατάφερε να μπει στην ψυχολογία ενός άνδρα σαν να ήταν η ίδια ! Απλά ερωτεύεσαι τον Δαμο Χαρμινη!

0Είμαστε όλοι ίδιοι!

Ένα υπέροχο παραμύθι που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο! Μια ιστορία για ένα αγοράκι που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να βρει 4 διαφορετικά αυγουλακια , διαφορετικά χρώματα και μεγέθη ! Είναι όμως τα αυγά διαφορετικά στο εσωτερικό τους ; Την απάντηση θα την βρείτε διαβάζοντας το !!

0Καθηλωτικό

Δυο ιστορίες περίτεχνα δεμένες! Συνδιάζει την αγάπη με τον έρωτα αλλά και την αρρωστημένη ζήλεια από αγάπη και την ενδοοικογενειακή βία! Ένα βιβλίο που προκαλεί ανάμεικτα συναίσθημα! #mustread

0Αληθινή ιστορία

Μια άκρως αληθινή ιστορία βγαλμένη μέσα από την ζωή! Ένα σκληρό αλλά ταυτόχρονα αληθινό μυθιστόρημα ! Η τόσο ωραία πλοκή του σε κρατάει σε αγωνία ενώ παράλληλα σε θυμώνει... αξίζει να το διαβάσετε!! #truestory #crime #youmustread

1Συναρπαστικό!!!!

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης! Διαδραματίζεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους , από τον 17ο αιώνα έως το 2003 στο κάστρο της Μονεμβασιάς! Θα σας ταξιδέψει. Θα σας κάνει να πιστέψετε σε κάτι που ίσως δεν πιστεύατε!! #lovestory

0Ανατριχιαστικό!!

Υπέροχη πλοκή ! Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με ευαίσθητο και πρωτότυπο θέμα που ξεδιπλώνεται με μεγάλη μαεστρία και φιναλε που σε καθηλώνει ! #mustread

0