Reviews

322

Followers

2

Following

0

Βιβλία

78

Reviews

322

Followers

2

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

78

ReviewsPiranesi

Ένα υπέροχο βιβλίο που θα μαγέψει και θα καθηλώσει τον αναγνώστη από την πρώτη κιόλας σελίδας και που θα θέλετε να το ξαναδιαβάσετε μόλις το τελειώσετε. Πραγματικά υπέροχο με πολλά θέματα και πολύ φαντασία να μπλέκονται μεταξύ τους με έναν τρόπο πραγματικά μοναδικό. Το πρώτο βιβλίο της Clarke που διάβασα που επιβεβαιώνει όλα τα υπέροχα πράγματα που έχω ακούσει για το γράψιμο της.

0Η Ούρσουλα ταξιδεύει στη θάλασσα

Ένα πολύ όμορφο και ευφάνταστο βιβλίο για νεαρούς αναγνώστες που θα μαγέψει και τους μεγάλους. Μια πολύ όμορφη και ευκολοδιαβαστη ιστορία που συνοδεύεται από μαγευτική εικονογραφιση. Ειλικρινά ένα πολύ ωραίο και έξυπνο βιβλίο που θα παρασύρει τον αναγνώστη και θα τον κάνει να θέλει να μάθει τι γίνεται παρακάτω

0Η προφητεία της σελήνης

Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο γεμάτο περιπέτεια, σημαντικά ερωτήματα και την σημασία της αγάπης και της αφοσίωσης. Η ίδια η ανθρώπινη ψυχή μπαίνει στο μικροσκόπιο μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτου. Πραγματικά ένα συγκλονιστικο βιβλίο που με έχει ακολουθήσει χρόνια μετά την ανάγνωση του.

0Για μια εμφάνιση ζούμε

Για μια ακόμη φορά ο Αρκάς είναι ευφυέστατος και πολύ αστείος σε ένα βιβλιαράκι που θα απολαύσουν όλοι. Ξεκαρδιστικο με απολαυστικους χαρακτήρες και μοναδικές καταστάσεις.

0The doll factory

Ένα πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικά ατμοσφαιρικό βιβλιο. Πολύ ωραίες ιδέες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή. Για μένα έχασε αρκετά επειδή μου φάνηκε ότι υπήρχαν σημεία που ήταν σκοτεινό μόνο και μόνο για χάριν του να είναι σκοτεινό και ότι ορισμένες περιγραφές θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Παρόλα αυτά είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απόπειρα και σίγουρα η διακυμάνσεις στην ατμόσφαιρα του βιβλίο είναι ένα δυνατό σημείο.

0Μοναδικό και υπέροχο

Ένα υπέροχο βιβλίο που θα μαγέψει και θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Ένα must read βιβλίο για το πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και για το τι όντως αξίζει τελικά στη ζωή. Μια μαγική ιστορία στον κόσμο του κυβερνοχώρου που θέτει ζητήματα που αφορούν όλους μας και που πρέπει να τα έχουμε κατά νου παντού και πάντα.

0Περιπέτεια και μυθολογία!

Ενα αγωνιώδες βιβλίο για παιδιά και εφήβους που αναμειγνύει την περιπέτεια με την Ελληνική μυθολογία με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Απολαυστικό βιβλίο που θα τραβήξει την προσοχή του αναγνώστη από την πρώτη σελίδα. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση που θα συναρπάσει τον αναγνώστη και που θα παρακινησει το νεαρό κοινό να ενδιαφερθεί περισσότερο για την μυθολογία μας.

024 ώρες στην αρχαία Ρώμη

Ένα ενδιαφέρον βιβλιο που κάνει την ιστορία διασκεδαστικη και να παίρνει ζωή μπροστά στα μάτια μας. Μαθαίνουμε για την καθημερινότητα της αρχαίας Ρώμης χωρίς καλά καλά να καταλάβουμε ότι μάθαμε, καθώς το βιβλίο είναι γραμμένο με έναν μυθηστοριματικο τρόπο. Πραγματικά ένα πολύ ωραίο βιβλίο για να μας δώσει μια εικόνα για το πως ήταν η ζωή στην αρχαία Ρώμη.

0Κλασσικό

Ένα πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα κλασσικό βιβλίο το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι με κούρασε και με δυσκόλεψε αρκετά σε ορισμένα σημεία. Σίγουρα ένα must read βιβλίο αλλά δεν αποτέλεσε ποτέ το αγαπημένο μου κλασσικό. Παρόλα αυτά χάρηκα πολύ που το διάβασα και πιστεύω ότι πρέπει να το διαβάσουμε όλοι τουλάχιστον μια φορά.

0Ατμοσφαιρικό

Ένα βιβλίο γεμάτο με ατμοσφαιρικες ιστορίες που θα μαγέψουν και θα συναρπάσουν ακόμη και τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς αναγνώστες. Πραγματικά εξαιρετικές και μοναδικά καλγραμμένες ιστορίες. Όπως και με όλα τα βιβλία με αυτοτελείς ιστορίες έχει το πρόσθετο καλό ότι μπορείτε να το αφήσετε και να το πιάσετε όσες φορές θέλετε χωρίς να αισθανθείτε ότι χάνετε κάτι ή ότι πρέπει να γυρίσετε πίσω. Αν και αμφιβάλω ότι θα θέλετε να το αφήσετε κάτω άπαξ και το ξεκινήσετε!

0The sentence is death

Ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον αστυνομικό μυθηστοριμα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Οι χαρακτήρες και οι σχέσεις τους καθώς και η εξέλιξη χαρακτήρων που έχουμε ήδη συναντήσει στο the Word is murder παρουσιάζουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον με 5ο μυστήριο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

0Εξαίρετο!

Ένα πραγματικά εξαιρετικό και εμβληματικό βιβλίο της σύγχρονης λογοτεχνίας. Δύσκολο στην θεματολογία με την οποία καταπιάνεται μιλάει για την προσωπική και την οικογενειακή ιστορία, την ιστορία και τις αλλαγές της κοινωνίας και το πως αυτές επιδρούν στους πάντες. Ένα μυθιστόρημα φιλόδοξο που θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που θα μας δημιουργησει και με το παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι ένα βιβλίο που θα διαβαστεί παραπάνω από μια φορές.

0Διδακτικό και υπέροχο!

Ένα εξαιρετικό διδακτικό και συγκινιτικο βιβλίο που θα σας ακολουθεί για την υπόλοιπη ζωή σας. Πρέπει να το διαβάσουμε όλοι τουλάχιστον μια φορά. Πραγματικά υπέροχο και μοναδικό μας διδάσκει χωρίς καν να το καταλάβουμε και όταν ξαναγυρισουμε σε αυτό θα δούμε κι άλλα επίπεδα και μυνηματα από αυτά που είχαμε καραγραψει την πρώτη φορά.

0Παραμυθένιο!

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Ο Neil Gaiman για μια ακόμα φορά μαγεύει και μας ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο. Πραγματικά ένα λανπρο και αριστοτεχνικα γραμμένο παραμύθι με πολύ όμορφη εικονογραφιση που μου άρεσε πάρα πολύ.

0Μοναδικό και υπέροχο

Μια πανέμορφη συλλογή ιστοριών των αδελφών Γκριμ. Υπέροχη έκδοση μερικών από τα πιο μαγικά παραμύθια όλων των εποχών που συγκλόνισαν και συνεχίζουν να συγκλονιζουν μικρούς και μεγάλους! Ένα βιβλίο που αξίζει πραγματικά να το έχουμε στη συλλογή μας! Πραγματικά μοναδικό.

0The God of small things

Ένα συγκλονιστικο και συναρπαστικό βιβλίο που μιλάει για την ζωή και για τις οικογενειακές σχέσεις, για τους ανθρώπους, για τις επιθυμίες τους. Ένα ειλικρινως συναρπαστικό βιβλίο που θα παρασύρει τον αναγνώστη και που κάθε φορά που θα το διαβάσετε θα σας μείνει και κάτι το διαφορετικό. Το διάβασα πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια και έκτοτε ποτέ δεν το ξέχασα ενώ διαβάζοντας το σε μεγαλύτερη ηληκια κράτησα τελείως διαφορετικά στοιχεία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

0Υπέροχο!

Ένα υπέροχο βιβλίο που συναρπάζει. Μου άρεσε πάρα πολύ. Η Sophie Kinsella έχει εκπληκτική και άμεση γραφή που κάνει ακόμη και τα πιο απλά και και καθημερινά θέματα συναρπαστικά. Ένα πολύ όμορφο και ευκολοδιαβαστο βιβλιο μέσα απο το οποίο η Kinsella κάνει και το σχολιασμό της. Πραγματικά ένα βιβλίο που θα μαγέψει ακόμη και το πιο δύσκολο κοινό και που θα σας μείνει αξέχαστο.

0Σκοτεινό

Ένα σκοτεινό και ενδιαφέρον αστυνομικό μυθηστοριμα από τον Jo Nesbo. Σίγουρα ένα βιβλίο με δύσκολη θεματολογία και καταστάσεις που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Παραστατικη και άμεση γραφή χωρίς ωραίοποιησεις είναι τα βασικά όπλα του Nesbo που κάνουν τα βιβλία του να διαβάζονται με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.

0Εκπληκτικό και ατμοσφαιρικό

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλιο που παρασύρει τον αναγνώστη και μας βάζει στο κλίμα της εποχής με ευκολία. Αριστοτεχνικα γραμμένο με χαρακτήρες που μοιάζουν να παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας. Τόσο το εξαιρετικό γράψιμο που θα κάνει τον αναγνώστη να μην θέλει να το αφήσει κάτω όσο και το μικρό του μέγεθος το καθιστούν ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί άνετα μέσα σε ένα απόγευμα. Και που μετά θα θέλετε να το διαβάσετε πάλι.

0Συγκλονιστικο!

Ένα ακόμη μαγικό και συγκλονιστικο από τον υπέροχο παραμυθά Neil Gaiman. Το αγάπησα πραγματικά από την αρχή και πιστεύω ότι θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Ενα μοναδικό βιβλίο με μια πολύ ενδιαφέρουσα δομή καθώς το κάθε κεφάλαιο είναι μια μικρή ιστορία με αρχή μέση και τέλος μέσα στην μεγαλύτερη ιστορία του βιβλιου. Πολύ ωραίο!

0Ενδιαφέρουσα ιδέα

Η ιδέα πάνω στην οποία βασίζεται το βιβλίο αυτό είναι σίγουρα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και μου δημιούργησε πολλές προσδοκίες. Δυστυχώς όμως το ίδιο το βιβλίο με κούρασε παρά την εξαιρετικά συναρπαστικη ιδέα του.

0Συγκλονιστικο.

Ένα ακόμη συγκλονιστικο και υπέροχο βιβλίο από τον πολυαγαπημένο Stevenson! Για μια ακόμη φορά ο κλασσικός συγγραφέα μαγεύει και συναρπάζει τον αναγνώστη με ένα περιπετειωδες βιβλίο αριστοτεχνικα γραμμένο. Ένα βιβλίο που σίγουρα θα θέλετε να ξανά διαβάσετε μόλις το τελειώσετε.

0Ατμοσφαιρικό

Αστυνομικό θριλερ από τα λίγα που συναρπάζει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα ακόμη. Δεν θα θέλετε να το αφήσετε κάτω μέχρι να το τελειώσετε. Πραγματικά ένα εξαιρετικό βιβλίο που το απόλαυσα ειλικρινά.

0Μοναδικό

Ένα υπέροχο και αισιόδοξο βιβλίο με πανέμορφη εικονογραφιση που θα διδάξει στους μικρούς αναγνώστες την αγάπη για τα βιβλία. Πολύ όμορφο βιβλίο που το προτείνω ανεπιφύλακτα.

0Εκπληκτικα αστείο.

Αρκάς στα καλύτερα του με χαρακτήρες μοναδικούς και αξέχαστους και ξεκαρδιστικες καταστάσεις. Πραγματικά θα το απολαύσετε και θα μείνει αξέχαστο.

0Ένα πιγκουίνος... όχι και τόσο τέλειος

Ένα πολύ όμορφο βιβλίο με υπέροχο μυνημα και πολύ όμορφη εικονογραφιση. Μια ακόμη ιστορία με ζωάκια μέσα από την οποία η συγγραφέας μας μιλάει για διαφορετικότητα και για το πως δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος. Πραγματικά υπέροχο.

0Heroes

Ένα πολύ ωραίο και έξυπνο βιβλίο από τον πολυαγαπημένο και υπέροχο Stephen Fry. Θα σας μαγέψει και θα σας ταξιδέψει στην αρχαία Ελλάδα μαζί με τους μεγάλους ήρωες για τους οποίους μπορεί να έχετε διαβάσει ξανά και ξανά αλλά ποτέ έτσι. Το γράψιμο του Fry είναι υπέροχο, ενδιαφέρον, γεμάτο χιούμορ και αγάπη για την ελληνική μυθολογία.

0Άγγελοι και δαιμονες

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και αγωνιώδης ιστορία από τον Dan Brown γεμάτη με συνομοσιες, περιπέτεια, σασπένς και ανατροπές. Ένα βιβλίο για τις διακοπές που θα παρασύρει και θα συναρπάσει τον αναγνώστη.

0Μοναδικό!

Για μια ακόμη φορά ο τριβιζας γράφει μια υπέροχη και συνάμα διδακτική ιστορία. Αυτή τη φορά καταπιανομαστε με τα μαθηματικά με έναν τρόπο έξυπνο και διασκεδαστικο που θα κάνει το παιδί να τα αγαπήσει και να μάθει χωρίς καν να το καταλάβει ότι μαθαίνει. Ένα ακόμη εκπληκτικό must read του παιδικού που πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

024 ώρες στην αρχαία Αίγυπτο

Ένα μοναδικό βιβλίο ιστορίας ειπωμενης με έξυπνο και απλό τρόπο. Μας διδάσκει χωρίς καν να το καταλάβουμε. Βλέπουμε πως ήταν η καθημερινή ζωη στην αρχαία Αίγυπτο. Φαίνεται σα να βλέπουμε μέσα από τα μάτια ανθρώπων που έζησαν τότε μια μέρα και τα γεγονότα της. Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που άμα το διαβάσετε θα σας αφήσει πολλές πληροφορίες και που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος.

0Quantum

Ένα υπέροχο και καλογραμμένο βιβλίο που εξηγεί με απλά λόγια μια από τις μεγαλύτερες διαμάχες στην ιστορία της επιστήμης! Το κεντρικό θέμα είναι η διαμάχη ανάμεσα στον Αϊνστάιν και τον Μπορ σχετικά με την φύση της πραγματικότητας. Ένα βιβλίο που πρέπει όλοι να διαβάσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον τομέα της φυσικής.

0Η σκάλα της αγάπης

Ένα υπέροχο παραμύθι με πανέμορφη εικονογραφιση που δείχνει με μοναδικό τρόπο στα παιδιά πως με την ομαδική δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ο καθένας έχει την δική του αξία και μπορεί να συνεισφέρει με κάποιον τρόπο. Ένα πολύ όμορφο βιβλία πραγματικά που το προτείνω ανεπιφύλακτα για κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

0Υπέροχο και αγωνιώδες.

Μπορεί ένα δικαστικό θρίλερ / αστυνομικό μυθηστοριμα να είναι γεμάτο με σασπένς και ανατροπή αν ο αναγνώστης ξέρει τη λύση από την αρχή? Το 13 αποδυκνυει ότι ναι μπορεί και πολύ καλά μάλιστα. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ανατρεπτικό βιβλίο βασισμένο σε μία ιδέα που δεν είχα συνατνισει ξανά. Σίγουρα είναι must read του είδους του. Γίνεται μια δική για φόνο. Αλλά ο δολοφόνος δεν είναι ο κατηγορούμενος. Αλλά δεν είναι και κάποιος άσχετος. Είναι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου...

0Εκπληκτικό!

Ένα ακόμη υπέροχο και αγωνιώδες βιβλίο στη σειρά του Σπουκ που θα σας κρατήσει ξύπνιους τη νύχτα! Μοναδικό και γεμάτο με καινούργια παράξενα πλάσματα και παλιούς φίλους είναι ένα βιβλίο που δεν Θα θέλετε να το αφήσετε μέχρι να το τελειώσετε και μόλις το τελειώσετε θα θέλετε να το ξεκινήσετε ξανά. Τρομακτικό και μαγικό ένα βιβλίο που προτείνω ανεπιφύλακτα και είμαι σίγουρη ότι θα σας μαγέψει.

0Εκπληκτικο

Ένα ακόμη σκοτεινό και μυστηριώδες βιβλίο τρόμου στη σειρά του Σπουκ. Παράξενα πλάσματα από τον κόσμο του μύθου και του εφιάλτη μπλέκονται με την μαγεία και τον πραγματικό κόσμο. Για μια ακόμη φορά η ετοιμότητα μας θα δοκιμαστεί. Για μια ακόμη φορά η πίστη, η οικογένεια, η φιλία θα δοκιμαστούν. Ειλικρινά υπέροχο και αξέχαστο

0Υπέροχο!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο από τον Κάρολο Ντίκενς. Είναι ένα βιβλίο αρκετά μακροσκελές και με αρκετούς χαρακτήρες που είναι όμως πολύ απολαυστικό. Όλοι οι χαρακτήρες αναλύονται με πολύ μεγάλη ευκρίνεια και όπως πάντα ο Ντίκενς σχολιάζει την κοινωνία γύρω του. Η πλοκή αφορά μια περίπλοκη δικαστική υπόθεση με πολλαπλές διαθηκες και έχει δύο αφηγητές: μια νεαρή κοπέλα που αφηγείται την δική της ιστορία και την ιστορία των γύρω της με κέντρο το ίδιο το Bleak House και έναν παντογνωστη αφηγητή που ακολουθεί πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες. Πραγματικά ένα υπέροχο και μοναδικό βιβλίο που δεν θα θέλετε να αφήσετε κάτω.

0Μοναδικό

Ένα μοναδικό παραμύθι από τον πολυαγαπημένο και μοναδικό παραμυθά Ευγένιο Τριβιζα. Μια ιστορία για τους μακρινούς στόχους που μπορεί να μοιάζουν ακόμη και αδύνατοι, για την επιμονή και για το να μην φοβόμαστε ότι μπορεί να να αποτύχουμε ή να χρειαστεί να δοκιμάσουμε διαφορετικες προσεγγίσεις μέχρι να πετύχουμε. Πολύ τρυφερό και διδακτικό όπως τόσα και τόσα βιβλία του Τριβιζα.

0Μοναδικό και αστείο.

Ένα μοναδικό βιβλίο με ιστορίες που θα απαντήσουν μια και καλή στο τι γίνεται με τις κάλτσες που χάνονται και δεν βρίσκονται ποτέ. Ένα βιβλίο που θα απολαύσετε. Πολύ ευφάνταστο και με μια μοναδική ιδέα ήταν ένα βιβλίο που μου άρεσε πάρα πολύ παρόλο που απευθύνεται κυρίως στους μικρούς μας φίλους.

0Αναφορά στον Γκρέκο

Ένα μοναδικό αυτοβιογραφικο μυθηστοριμα από έναν μοναδικό συγγραφέα που αγαπήθηκε και διαβάστηκε πολύ. Το βιβλίο δημοσιεύτηκε μετά τον θάνατο του. Ότι και να πούμε γι αυτό το βιβλίο είναι λίγο. Μέσα από τα λόγια του ιδίου βλέπουμε τον άνθρωπο πίσω από τα βιβλία που αγαπήσαμε και όλα εκείνα τα γεγονότα που τον έκαναν αυτό που ήταν. Ένα πραγματικά μοναδικό βιβλίο.

0Πολύ όμορφο

Ένα πολύ όμορφο και καλογραμμένο παραμύθι με υπέροχη εικονογραφιση. Ένα βιβλίο που θα αρέσει πολύ στα παιδιά και που μας μιλάει με απλό τρόπο για τη φιλία, τις παρεξηγήσεις μεταξύ των φίλων και για το πως δεν υπάρχει μέρος που να είναι σαν το σπίτι.

0Συγκλονιστικο.

Ένα συγκλονιστικο βιβλίο / μαρτυρία για την ζωή ανθρωπων που κυνηγηθηκαν από τους ναζί. Ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη και που πρέπει να διαβάσουμε όλοι μας. Συγκλονιστικο, συγκινιτικο, και αληθινό είναι ένα ανάγνωσμα που έχει μείνει μαζί μου και που ποτέ δεν θα ξεχάσω.

0Διαφορετικό!

Μια διαφορετική οπτική σε ένα γνωστό παραμύθι με την μαγική πένα του Τριβιζα. Ένα βιβλίο που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι και που θα διαβαστεί ξανά και ξανά. Πολύ όμορφο παραμύθι τόσο για πριν από τον ύπνο όσο και για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα.

0Οδυσσέας

Ένα βιβλίο ορόσημο στην ιστορία της λογοτεχνίας. Ο James Joyce πειραματιζεται και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αξέχαστο και συγκλονιστικο. Ένα βιβλίο που αναλύει μια και μόνο μέρα από τη ζωή ενός ανθρώπου του Μπλουμ. Ένα βιβλίο που ενδεχομένως θα δυσκολέψει αλλά που εάν το πάρετε απόφαση και ακολουθήσετε τον Joyce και την πένα του θα διαπιστώσετε ότι το ταξίδι τελικά άξιζε και με το παραπάνω.

1Μοναδικό

Για μια ακόμη φορά ο τριβιζας γράφει ένα μοναδικό και πανέμορφο βιβλίο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Πραγματικά ένα εκπληκτικό έμμετρο ανάγνωσμα που θα μαγέψει και που θα ακολουθεί τον αναγνώστη όσα χρόνια και να περάσουν. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

0Εκπληκτικό!

Ένα υπέροχο βιβλίο από τον πολυαγαπημένο Τριβιζα. Μέρος μιας υπέροχης σειράς ένα πανέμορφο βιβλίο με πολύ ωραία ιστορία και εκπληκτική εικονογραφιση. Πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία.

0Μοναδικό!

Ένα υπέροχο βιβλίο από τον πολυαγαπημένο Τριβιζα. Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία που μου έχει μείνει. Όμορφο και έκπληκτο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

0Υπέροχο!

Ένα ακόμη υπέροχο βιβλίο από τον Ευγενειο Τριβιζα που θα αγαπήσουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Όπως και με άλλα βιβλία του Τριβιζα ακόμη και να περάσουν χρόνια θα σας μείνει αξέχαστο. Πολύ όμορφο ένα από τα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία.

0Περιπετειωδες

Ένα περιπετειωδες βιβλίο γεμάτο δράση και έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο. Έχει μια ενδιαφέρουσα πλοκή και γρήγορο ρυθμό. Σίγουρα θα το πρότεινα για βιβλίο διακοπών/χαλάρωσης

0Μυστηριώδες

Ο ντετέκτιβ Κλουζ είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά βιβλίων μυστηρίου για παιδιά και νεαρούς εφήβους με ωραίο ρυθμό και πάντα μια ενδιαφέρουσα υπόθεση και ωραία εικονογραφιση. Μια πολύ καλή επιλογή που θα παρακινησει το παιδί να διαβάσει και που θα βάλει τον αναγνώστη να σκεφτεί και να προσπαθήσει να βρει τη λύση του μυστηρίου

0Ξεκαρδιστικο

Ένα ακόμη αστείο βιβλίο από τον αρκα. Αυτή τη φορά ερχόμαστε σε μια μικρή γειτονιά που όλοι ξέρουν όλους και το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει. Στο επίκεντρο το κομμωτήριο. Ομολογουμένως μου άρεσε λιγότερο από αλλα του αρκα αλλά το βρήκα και πάλι πολύ αστείο και διασκέδασα διαβάζοντας το.

0Βιβλίο για τα βιβλία.

Ένα υπέροχο και τρυφερό παραμύθι που πηγάζει αγάπη για τα βιβλία. Μέσα από την υπέροχη αυτή ιστορία και την φανταστικη εικονογραφιση τα παιδιά θα δουν πως τα βιβλία που θα περάσουν από τα χέρια τους θα τα κρατούν για πάντα μέσα τους και πως ότι θα κρατήσουν από αυτά θα τα συνοδεύει για πάντα. Ένα εκπληκτικό βιβλίο που εξυμνεί την αγάπη για τα βιβλία και την φαντασία. Πραγματικά υπέροχο και μοναδικό.

0Μυστηριώδες και ονειρικό.

Ένα αριστουργηματικο και αριστοτεχνικα γραμμένο μυστηριώδες και ολίγων ονειρικό βιβλίο που καλώς θεωρείται κλασσικό. Τραβάει την προσοχή του αναγνώστη από την πρώτη σελίδα και την κρατάει μέχρι την τελευταία. Τα plot twists δίνουν και παίρνουν και η πλοκή είναι παράξενη και γεμάτη ενδιαφέρον. Ειλικρινά το λάτρεψα.

0Αριστουργηματικο

Καθυλωτικο, πανέξυπνο και υπέροχο. Μια μελέτη του ανθρώπου και τις ανθρώπινης ψυχής. Τι γίνεται όταν παίζεις σκάκι ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό? Ένα ειλικρινά υπέροχο βιβλίο που θα διαβάσετε ξανά και ξανά και που ποτέ δεν θα κουράσει. Ένα βιβλίο που όσα χρόνια και αν περάσουν θα το έχετε πάντα μαζί σας.

0Το άρωμα

Ένα υπέροχο βιβλίο που θα μείνει με τον αναγνώστη όσα χρόνια και να περάσουν από την ανάγνωσή του. Πραγματικά εκπληκτικό, ατμοσφαιρικό, και ανατριχιαστικο το λάτρεψα από την πρώτη σελίδα ως την τελευταία. Ένα απο τα καλύτερα βιβλία του είδους του.

0Mockingjay (spoilers)

Το τρίτο βιβλίο της τριλογίας εξίσου ενδιαφέρον με τα προηγούμενα και εξίσου γεμάτο με περιπέτεια, αγωνία, δράση και ίντριγκα. Θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία (κατά πάσα πιθανότητα 8 όπως έβαλα και στο Catching Fire) αλλά το τελευταίο κομμάτι με τις πολιτικες ανατρωπες και τις επαναλήψεις που είδαμε σε αυτό με κούρασε αρκετά και σχεδόν με έκανε να το αφήσω κάτω ενώ το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου το είχα απολαύσει βαθύτατα.

0Catching Fire

Πολύ ωραία συνέχεια του βιβλίου hunger games. Η πλοκή είναι η αλήθεια ότι παρουσιάζει πολλα κοινά με αυτή του πρώτου βιβλίου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο είναι γραμμένο και οι καινούργιες ανατροπές και οι νέοι χαρακτήρες που φέρνει θεωρώ ότι ήταν αρκετά για να κρατήσουν το βιβλίο ενδιαφέρον και να με κάνουν να θέλω να διαβάσω παρακάτω και να δω πως θα εξελιχθεί. Το απόλαυσα πραγματικά!

0Hunger Games

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και δυστοπικο βιβλίο που λάτρεψα από την πρώτη σελίδα. Γεμάτο με δράση, ίντριγκα, περιπέτεια, και χαρακτήρες που συχνά βρίσκονται στα όρια της απελπισίας και παλεύουν κυριολεκτικά για την ζωή τους. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον.

0Εκπληκτικό!

Ένα υπέροχο σετ των εκπληκτικων βιβλίων του George R. R. Martin. Εκπληκτικα βιβλία που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του φανταστικού και όχι μόνο σε πολύ όμορφες εκδόσεις. Ως λάτρης τόσο του φανταστικού όσο και των διαφορετικών καιοναδικων εκδόσεων προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το box set! Εάν δεν έχετε διαβάσει ήδη αυτά τα βιβλία πρέπει να το κάνετε και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναρπάσουν.

0Κομανέτσι

Ένα ειλικρινά συγκλονιστικο βιβλίο που μας μιλάει για την ζωή της Κομανέτσι. Η πρωσοποποιηση της τελειωτητας που εμφανίστηκε μια μέρα στους ολυμπιακούς αγώνες και αφησε ιστορία. Ένα βιβλίο που θα συγκλονίσει και θα μας βάλει σε πολλές σκέψεις, τόσο όσον αφορά τη ζωή των αθλητών και ακόμη περισσότερο των νεαρών αθλητών, αλλα και σε σχέση με την πολιτική. Ένα βιβλίο σταθμός.

0Τέλος σειράς.

Το τρίτο βιβλίο της τριλογίας που ξεκίνησε με το interworld και συνέχισε με το silver dream. Ένα επικό και συγκλονιστικο τέλος σε μια απίστευτη σειρά. Η φιλία και η πίστη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό το βιβλίο. Αγωνιώδες με την μάχη και την περιπέτεια να κορυφώνεται θα περάσουμε μέσα από καταστάσεις που μοιάζουν αδύνατο να λυθούν. Αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ένα τέλος αντάξιο της σειράς. Πραγματικά υπέροχο.

0Εκπληκτικό

Η εκπληκτική και αριστοτεχνικα γραμμένη συνέχεια του interwold το silver dream είναι εξίσου γεμάτο με δράση και αγωνία. Θα συναρπάσει τον άγνωστη από την πρώτη σελίδα και όταν θα τελειώσει θα θέλετε να διαβάσετε κι άλλο (που είναι καλό γιατί υπάρχει και άλλο βιβλίο στη σειρά). Μία επική περιπέτεια που προσθέτει στην μαγεία που έχει ήδη εδρεωθει στο πρώτο βιβλίο. Πραγματικά με μάγεψε. Δεν θα θέλετε να το αφήσετε κάτω.

0Υπέροχα μαγικό

Το πρώτο βιβλίο μιας εκπληκτικής σειράς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας για εφήβους (και για μεγάλους). Μια υπέροχη ιστορία γεμάτη με παραδοξες καταστάσεις και περιπέτεια. Ξεκινάμε σε ένα φαινομενικά ήσυχο περιβάλλον που μοιάζει με τη δική μας πραγματικότητα. Και μετά τα πάντα ανατρεπονται και συνειδητοποιουμε ότι υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα και ένας πόλεμος με τεράστια σημασία. Ένα πολύ ωραίο στοιχείο της ιστορίας είναι ότι είναι γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο ενώ παράλληλα ο πρωταγωνιστής και ο αναγνώστης γνωρίζουν τα ίδια πράγματα με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολη η ταύτιση.

0Πολύ ωραίο και περιπετειωδες.

Ένα περιπετειωδες βιβλίο γεμάτο παράξενα φαινόμενα και μοναδικούς χαρακτήρες. Ένας νεαρός που γίνεται βαμπίρ, μοναδικές αράχνες, μοναδικά πλάσματα, η φιλία, η πίστη, όλα παιζουν τον ρόλο τους Ενα βιβλίο που θα συναρπάσει.

0Ο Αρκούδος, το Πιάνο, ο Σκύλος και το Βιολί

Ένα ακόμη βιβλίο από τον συγγραφέα του αρκουδου με το πιάνο. Για μια ακόμη φορά η μουσική και η αξία της φιλίας παίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτό το μοναδικό παραμύθι. Παράλληλα η αξία της συγχωρεσης έρχεται να παίξει. Τον δικό της ρόλο σε αυτή της ιστορία. Μοναδικό, ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

0Πανέμορφο και υπέροχο

Ενα υπέροχο παραμύθι από τον πολυαγαπημένο Neil Gaiman το οποίο θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η εικονογραφιση είναι πανέμορφη και η ιστορία στη βάση της γνωστή αλλά ειπωμενη με έναν τελείως διαφορετικό και μοναδικό τρόπο που θα μαγέψει τους πάντες. Πραγματικά υπέροχο και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

0Μαγικό!

Ένα ακόμη υπέροχα τρομακτικό και μαγικό βιβλίο στον κόσμο του Σπουκ. Είναι από τα βιβλία που όχι μόνο θα συναρπάσουν τον αναγνώστη όσο τα διαβάσει αλλά και που θα μείνουν μαζί του ακόμη και χρόνια αργότερα. Παράξενα και τρομακτικά πλάσματα, μαγεία, η φιλία, η πίστη, η αγάπη παίζουν σημαντικό ρόλο για μια ακόμη φορά στην ιστορία μας. Συναρπαστικό από την πρώτη σελίδα ως την τελευταία.

0Μαθηματικό μυθηστοριμα

Ένα υπέροχο και μυστηριώδες βιβλίο που θα αγαπήσουν οι λάτρεις των μαθηματικων και που θα κάνει τους λάτρεις των βιβλίων να λατρέψουν τα μαθηματικά. Εξαιρετικό και πολύ ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εάν δεν είστε εξοικειωμενοι με τα μαθηματικά ίσως να μπερδευτείτε σε κάποια κομμάτια αλλά εάν είστε σαν κι εμένα αυτό θα σας κάνει να το ψάξετε παραπάνω αντί να σας αποθαρρύνει.

0Μοναδικό και υπέροχο

Ένα αριστουργηματικο βιβλίο από την Πηνελόπη Δέλτα που εδώ γράφει με τον μοναδικό της τρόπο ένα ιστορικό μυθηστοριμα για παιδιά. Φέρνει τον αναγνώστη σε επαφή με τα γεγονότα του μακεδονικού αγώνα μέσα από φανταστικούς χαρακτήρες νεαρής ηληκιας με τους οποίους θα μπορέσουν να ταυτιστουν τα παιδιά. Ένα πολύ όμορφο βιβλίο το οποίο πρέπει να διαβάσει κάθε παιδί.

0Διασκευή

Μια όμορφη εικονογραφιμενη διασκευή του κλασσικού βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα "Τρελαντωνης". Το κείμενο έχει απλοποιηθεί και το βιβλίο έχει πάρει περισσότερο μορφή παραμυθιού ώστε να απευθύνεται σε νεαρότερα παιδιά. Όπως και με άλλες διασκευές χάρηκα που είδα αυτή τη δουλειά γιατί φέρνει νεότερα παιδιά σε επαφή με υπέροχα βιβλία και μοναδικούς συγγραφείς που θα αναζητήσουν μεγαλώνοντας.

0Υπέροχο

Ένα εκπληκτικό βιβλίο που θα συναρπάσει και θα συγκινήσει τον αναγνώστη. Η Πηνελόπη Δέλτα με την μαγική της πένα μας θυμίζει με μοναδικό τρόπο ότι υπήρξαμε όλοι παιδιά και ότι κουβαλούσαμε μια δόση τρέλας ως παιδιά. Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους αλλά που πρέπει να διαβάσουμε και ως ενήλικες.

0The black arrow

Ένα ακόμη ΥΠΈΡΟΧΟ βιβλίο από τον Stevenson που θα συγκλονίσει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Συναρπάζει από την πρώτη σελίδα και διατηρεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το τέλος. Εξουσία, μάχες, πίστη, αγάπη, φιλιά, αξίες, λάθη παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας και μπλέκονται σε μια υπέροχη και αγωνιώδη πλοκή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

0Όμορφο και διδακτικό

Ένα πολύ όμορφο βιβλίο και ένα εξαιρετικό παραμύθι που πρέπει να διαβάσουμε στα παιδιά. Ο αρκουδος πετυχαίνει αλλά κανοντας το αφήνει πίσω τους φίλους του. Ένα διδακτικό παραμύθι για την αξία της φιλίας και για το πως οι πραγματικοί φίλοι σε υποστηρίζουν ακόμη και όταν δεν μπορούν να είναι κοντά σου, για την μουσική, και για τους στόχους και την επιτυχία. Ένα παιδικο βιβλίο που δεν είναι υπερβολή να το χαρακτηρισουμε ως must read.

0Καινούργιος φίλος

Ένα ακόμη όμορφο και τρυφερό παραμύθι από τη σειρά τικ και τελα. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε για την αξία της φιλίας. Όπως και με τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς είναι απλό και καλογραμμένο, με όμορφη εικονογραφιση και σημαντικό μυνημα. Υπέροχο δώρο για τους μικρούς μας φίλους.

0Φιλία και αγάπη

Ένα πάρα πολύ όμορφο παραμύθι για την δύναμη της αγάπης και της φιλίας που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Ο Νοι και η φάλαινα είναι από αυτά τα υπέροχα βιβλία που απευθύνονται στα παιδιά αλλά εμπαιρεχουν αρχές και αξίες που πρέπει να θυμούνται και οι μεγάλοι και που θα συνοδέψουν το παιδί σε όλη του τη ζωή.

0Pride and prejudice

Ένα εμβληματικό κλασσικό βιβλίο που συναρπάζει και συγκινεί. Η Austen σχολιάζει τις σχέσεις και την εποχή της με μοναδικούς χαρακτήρες που παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας. Ο δυναμισμός, η αγάπη, η φιλία, η φιλαργυρια, η υπεριφανεια όλα παίζουν τον δικό τους ρόλο στην πλοκή και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Το pride and prejudice είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία.

0Πολύ ωραίο

Ένα ακόμη πολύ ωραίο βιβλιαράκι από την σειρά μικροί κύριοι μικρές κύριες. Όπως και άλλα της σειράς είναι μικρό και διδακτικό με πολύ όμορφη εικονογραφιση. Το να ξέρουμε τι θέλουμε είναι πολύ καλό πράγμα. Εξίσου καλό είναι να ξέρουμε τι δεν θέλουμε και πως να λέμε όχι. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε όχι σε όλα, και αυτό μαθαίνουμε μέσα σε αυτό το βιβλιαράκι με αστείο και μοναδικό τρόπο.

0Πολύ ενδιαφέρον

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο μέσα από το οποίο βλέπουμε την ευρωπαϊκή ένωση με έναν πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Βλέπουμε τις κοινωνικές πολιτικές και το πλαίσιο μέσα στο οποίο τα κράτη αλληλεπιδρουν μεταξύ τους. Υπάρχουν και άλλα που μπορεί να δει κανείς για την ένωση και σίγουρα η έρευνα δεν τελειώνει με ένα βιβλίο αλλά το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αποτελεί μια πολύ καλή αρχή.

0Συγκλονιστικο.

Ένα ακόμη βιβλίο στη σειρά του Σπουκ γεμάτο με φαντασία, τρομακτικά πλάσματα, πίστη και απίθανες φιλίες και συμμαχίες. Ένα βιβλίο που θα συναρπάσει τους λάτρεις του φανταστικού και του τρόμου και που ακόμη και αν δεν είστε συχνοι αναγνώστες του είδους θα σας προσελκύσει σε αυτό. Συναρπάζει από την αρχή ως το τέλος!

0Ένα παιδί μετράει τ' άστρα

Ότι και να πει κανείς γι αυτό το βιβλίο είναι λίγο. Ένα μοναδικό ανάγνωσμα της παιδικής μας ηληκιας στο οποίο θα γυρίσουμε ξανά και ξανά όσα χρόνια και αν περάσουν. Η γνώση και η αναζήτηση της, η αθωότητα, οι δυσκολίες παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας. Ενα πραγματικά μοναδικό βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε ακόμη και ως ενήλικες αν δεν το διαβάσατε ως παιδιά. Αν γυρίσετε πίσω σε αυτό και το ξαναδιαβάστε θα δείτε ότι είναι πάντα επίκαιρο και όμορφο και ότι με κάθε ανάγνωση μας μένει και κάτι παραπάνω.

0Μοναδικό

Ένα ακόμη μοναδικό βιβλίο από την Donna Tartt. Ο θάνατος (η μάλλον η δολοφονία) ενός νεαρού αγοριού είναι η σκια που πέφτει πάνω από την οικογένειά του στα χρόνια που ακολουθούν. Σε μια οικογένεια που μιλούν για τα πάντα και που συχνά απομυθοποιουν τα πάντα ο θάνατος αυτός είναι κάτι που όλοι προσπαθούν να αγνοήσουν. Όλοι εκτός από την μικρή του αδελφή που ήταν πάρα πολύ μικρή όταν έχασε τον αδελφό της κι όμως θέλει να μάθει τι συνεβει με ένα πάθος σχεδόν εμμονικο. Φόντο? Η αμερικανική επαρχεία και μια οικογένεια παράδοξη στα καλύτερά της. Ένα συγκλονιστικο βιβλίο που θηγει πολλά και σοβαρά ζητήματα και που προτείνω ανεπιφύλακτα.

0Ο θόλος

Ένα μοναδικό και αγωνιώδες βιβλίο από τον Stephen King. Από τη πρώτη σελίδα ακόμη ο King μας παρασύρει σε μια ανατριχιαστικη πλοκή. Νοιώθουμε και εμείς παγιδευμένοι μέσα στον θολο και πως πρέπει κι εμείς να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα τα βγάλουμε πέρα. Ένα ακόμη βιβλίο που θα μαγέψει τους λάτρεις του King και που θα σας κάνει να τον αγαπήσετε άμα δεν είστε ήδη λάτρεις του.

0Μοναδικό και περιπετειωδες

Ένα μοναδικό έργο επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη και που πρέπει ο καθένας μας να διαβάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Ενα συγκλονιστικο βιβλίο που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Ο Άρθουρ Κλαρκ μας ταξιδεύει και μας μαγεύει με ένα υπέροχο βιβλίο.

0Ο Ρένος και ο Βιβάλντι

Ένα ακόμη πολύ ωραίο βιβλιαράκι από την σειρά του Ρενου. Μια ακόμη μοναδική μουσική ιστορία που αυτή τη φορά φέρνει το παιδί σε επαφή με την κλασσική μουσική και συγκεκριμένα με τον Βιβάλντι. Όμορφο και ενδιαφέρον με πολλές εικόνες και μουσική και λίγο κείμενο προτιμάται συχνά για δώρο για μικρά παιδιά.

0Ενδιαφέρον και γεμάτο πληροφορίες

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο με πολλές πληροφορίες δοσμένες στον αναγνώστη με έναν μοναδικό τρόπο. Πέραν από το να μας δοσει ορισμένες πληροφορίες ο Rosling πάει ένα βήμα παραπέρα και μας κανει να πάρουμε μέρος κι εμείς στην πληροφοριση μας. Αντί να μας πει ότι κατά πόσο είμαστε απαισιόδοξοι η κατά πόσο έχουμε γνώση συγκεκριμένων ζητημάτων μας το δείχνει καλώντας μας να απαντήσουμε ερωτήσεις πριν διαβάσουμε το βιβλίο. Κατ αυτόν τον τρόπο βλέπουμε ακριβώς τι δεν ξέρουμε και πόσο αυτό διαφέρει από την πραγματικότητα που θα μας δείξει το βιβλίο αυτό.

0Απίστευτο χιούμορ!

Με πολύ χιούμορ η συγγραφέας παρουσιάζει τις δυσκολίες της ενηλικίωσης. Αμηχανίες στιγμές, συνήθειες που δεν περιμέναμε όταν ήμασταν πιο μικροί, και άλλα παίρνουν ζωή σε ένα πολύ ενδιαφέρον και αστείο βιβλίο.

0Έλληνας γιατρός

Ένα πραγματικά συγκλονιστικο ιστορικό μυθηστοριμα που πρέπει να διαβαστεί από όλους! Βλέπουμε μέρος της ελληνικής ιστορίας μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας. Πραγματικά μαγική γραφή που κάνει τις λέξεις να ξεπηδούν από την σελίδα. Ένα βιβλίο που προτείνω ανεπιφύλακτα από μια υπέροχη συγγραφέα

0Οι γραμμές στο πρόσωπο της γιαγιάς μου

Ένα πολύ όμορφο και συγκινιτικο βιβλίο. Κάθε ριτιδα στο πρόσωπο της γιαγιάς κρύβει και μια ιστορία. Ενα μοναδικό παραμύθι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του παιδιού και που θα το βάλει και σε σκέψεις και θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Πολύ όμορφο δώρο για το παιδί και μια εξαιρετική πρόταση για να διαβαστει μαζί με την γιαγιά.

0Μοναδικό

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο σεταρισμενο σε ένα περιβάλλον που αν μη τι άλλο ο συγγραφέας γνωρίζει από την καλή και από την ανάποδη. Η αγάπη, η ανιδιοτέλεια, το θέατρο παίρνουν ζωή μέσα από το γράψιμο του Κρομμυδα. Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο που διαβάζεται ευχάριστα.

2ΥΠΕΡΟΧΟ

Ένα πραγματικά εξαιρετικό παραμύθι που μαθαίνει με μοναδικό τρόπο στο παιδί πως να αποχωριστεί την πάνα. Δείχνει στο παιδί να μην φοβάται τις αρχικές δυσκολίες και να μην ντρέπεται άμα καμία φορά ξεχαστεί και δεν πάει εγκαίρως στη τουαλέτα αλλά να μάθει από αυτό και την επόμενη φορά θα τα πάει πιο καλά.

0Υπέροχο

Όσα βιβλία με ιστορίες της Κλάρας και να διαβάσει κανείς πότε δεν θα βαρεθεί να διαβάζει και θα θέλει πάντα κι άλλο. Ένα ακόμη εκπληκτικό και όπως πάντα ξεκαρδιστικο βιβλίο που θα λατρέψουν εξίσου μικροι και μεγάλοι. Τις ιστορίες της Κλάρας τις θυμάμαι να τις διαβάζω ξανά και ξανά όταν ήμουν παιδί και πότε να μην κουράζομαι!

0Παρα πολύ ωραίο.

Ένα ακόμη βιβλίο από την ξεκαρδιστική σειρά "η αδελφή μου η Κλάρα" που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους. Αστείο, ευκολοδιαβαστο, ότι πρέπει για πριν από τον ύπνο η για να περάσετε ξεκαρδιστικες ώρες διαβάσματος με τους νεαρούς λάτρεις των βιβλίων. Θα γυρίσετε πίσω σε αυτό το βιβλίο ξανά και ξανά.

0Ξεκαρδιστικο

Οι ιστορίες της Κλάρα είναι πραγματικά μοναδικές και πολύ αστείες που θα μείνουν σε μικρούς και μεγάλους. Ειλικρινά τα βιβλία αυτά πρέπει να υπάρχουν σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη. Ένα βιβλίο σταθμός στην παιδική λογοτεχνία που οι μεγαλοι θα διαβάσουν τόσο για να το διαβάσουν μαζί με το παιδί όσο και για να το διαβάσουν οι ίδιοι.

0Παρα πολύ όμορφο

Ένα υπέροχο και πολύ όμορφο βιβλίο το οποίο πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη. Περιπετειωδες, συγκινητικό, με πολύ όμορφες ιστορίες από μια μοναδική και διαχρονική συγγραφέα! Η Μπεατριξ Ποττερ είναι μια συγγραφέας που πάντα θα αγαπώ και θα προτείνω.

0Υπέροχο!

Ένα εκπληκτικα ωραιο βιβλίο από την πολυαγαπημένη Ursula Le Guin. Περιπετειωδες και μελλοντολογικο, σε έναν κόσμο διαφορετικό από τον δικό μας στα πλαίσια του οποίου η Le Guin συζητά την φιλιά, την αγάπη, την πίστη, την ανθρωπιά και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα που είναι επίκαιρα μέχρι και σήμερα και που θα συνεχίσουν να είναι. Ένα αριστοτεχνικα γραμμένο βιβλίο που θα μαγέψει και θα συναρπάσει.

0Πολύ ωραίο.

Ένα ακόμη πάρα πολύ ωραίο βιβλίο από τον Lee Child με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας πλέον Ριτσερ. Μυστηριώδες με κάποια σκοτεινά στοιχεία και γεμάτο με την δράση και την εκπληκτική γραφή που ξέρουμε να περιμένουμε από τον Child. Θα τραβήξει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από το πρώτο κεφάλαιο και θα το κρατήσει μέχρι το τέλος.

1Μαγικό και περιπετειωδες

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο φαντασίας γεμάτο περιπέτεια και μαγεία. Θα συναρπάσει τον αναγνώστη και θα τον παρασύρει σε έναν κόσμο που είναι διαφορετικός από τον δικό μας. Παράλληλα όμως μας προβληματίζει και μας βάζει σε σκέψεις. Αν και πάνε κάποια χρόνια από τότε που το διάβασα το συγκεκριμένο βιβλίο έχει μείνει μαζί μου.

0Μουσικό.

Η σειρά του Ρενου είναι πάρα πολύ ωραία. Μικρά βιβλία με λίγο κείμενο, με πολλές εικόνες και κυρίως μουσική! Μια πολύ ωραία πρόταση για διάβασμα το απόγευμα η πριν από τον ύπνο με ένα βιβλίο που θα φέρει το παιδί σε μια πρώτη επαφή με την τζαζ.

0Πολύ όμορφο.

Ένα πολύ ωραίο και έξυπνο βιβλίο κατάλληλο για παιδιά άνω των 10 ετών που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Με πρωταγωνιστές τα ζώα το βιβλίο εξερευνά τη φιλία, τα συναισθήματα, και τη συνήθεια. Είναι ένα πραγματικά πολύ ωραίο βιβλίο που θα το απολαύσει ο αναγνώστης και από το οποίο έχει να πάρει και πολύ ωραία μυνηματα. Επίσης μεγάλο ατού για τους πιο νεαρούς αναγνώστες είναι τα μικρά κεφάλαια που σημαίνει ότι δεν θα αποθαρρύνει το παιδί που θα μπορεί να διαβάζει από λίγο κάθε φορά.

0Μοναδικό

Ένα συγκλονιστικο και αριστουργηματικο βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους και που τελικά θα γυρίσουν πίσω σε αυτό πολλές φορές. Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Πολύ όμορφο, μια ιστορία γεμάτη με ιστορίες που οδηγούν σε πολλούς διαφορετικούς δρόμους και που ανοίγουν και άλλες ιστορίες.

0Περιπετειωδες κλασσικό

Ένα υπέροχο κλασσικό ανάγνωσμα γεμάτο περιπέτεια και αγωνία. Πολυαγαπημένο και έξυπνο έργο πραγματικά που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το τέλος. Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που δεν θα ξεχάσω ποτέ και που πάντα θα προτείνω!

0Απλοποιημένο κλασσικό

Μια ωραία διασκευή ενός κλασσικού έργου. Αν και το αρχικό κείμενο δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό η συγκεκριμένη διασκευή το καθιστά κατάλληλο και για ακόμη πιο νεαρές ηλικίες κάτι που προσωπικά το επικροτώ ιδιαίτερα. Η έκδοση και η διασκευή είναι προσεγμένες και θα φέρει σε επαφή τα παιδιά με μια κλασσική και υπέροχη ιστορία.

0Μοναδική συλλογή

Τα παραμύθια των αδελφών γκριμ είναι πραγματικά μοναδικά και σκοτεινά και μαγευουν μικρούς (όχι πολύ μικρούς όμως) και μεγάλους. Μια υπέροχη έκδοση από τις εκδόσεις άγρα. Ειλικρινά ένα must read και must have βιβλιο που δεν θα φύγει από τη μόδα ποτέ και που πάντα θα αρέσει.

0Συνέχεια που κρατάει το ενδιαφέρον

Η συγκλονιστικη συνέχεια της παγίδας των αηδόνιων το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν με μια λέξη μοναδικό. Επεκτείνει με μοναδικό τρόπο τόσο τον κόσμο όσο και τους χαρακτήρες του και οι σχέσεις ανάμεσα στα διαφορετικά πρόσωπα γίνονται πιο περίπλοκες και αποκτούν περισσότερες διαστάσεις. Πάνε χρόνια από τότε που το διάβασα αλλά εξακολουθεί να είναι ένα βιβλίο που με μάγεψε και που θα έχω πάντα μαζί μου.

0Σούπερ

Ένα διαφορετικό βιβλίο που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Πραγματικά αστείο και όμορφο που μας δειχνει όμως και την αξια της διαφοετικοτητας με έναν τρόπο πολύ μοναδικό.

0ΥΠΕΡΟΧΟ και πανέμορφο!!

Μια υπέροχη συλλογή έργων του μαγευτικού και πολυαγαπημένου Lewis Carroll. Μία πανέμορφη έκδοση! Ειλικρινά είναι ένα omnibus πάρα πολύ όμορφο και γεμάτο υπέροχες ιστορίες από έναν μαγικό και κλασσικό συγγραφέα που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συλλογή!

0Κλασσικό και συναρπαστικό

Ένα μοναδικό κλασσικό βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν!! Συναρπαστικό, αγωνιώδες, γεμάτο με φαντασία, που καταφέρνει να συγκινήσει σε κάποια σημεία! Ένα βιβλίο που άφησε εποχή και επιρεασε λογοτεχνία. Θα σας αποροφυσει και θα σας ταξιδέψει από την πρώτη κιόλας σελίδα,ενώ παράλληλα θα σας βάλει σε σκέψεις. Υπέροχο πραγματικά, ένα βιβλίο που δεν θα ξεχάσω ποτέ και που όσες φορές και να διαβάσω θα με συναρπάζει.

0Εκπληκτικό!

Ένα εκπληκτικό βιβλίο που θα συναρπάσει τον αναγνώστη. Γεμάτο με αγωνία και μια μυστηριακή αίσθηση θα το λατρέψετε. Ένα κλασσικό με όλη τη σημασία της λέξης, ένα must read που θα απολαύσουν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί αναγνώστες.

0Ωραίο και αστείο

Ένα ενδιαφέρον, αστείο, και ευκολοδιαβαστο βιβλιο για παιδιά που θα παρασύρει τον αναγνώστη με τη δράση και το χιούμορ του. Έχει ωραία σκίτσα και γρήγορη πλοκή. Το πλήθος των σκιτσων και το μέγεθος του κειμένου το καθιστούν ένα βιβλίο που θα ενθαρινει και νεαρότερα παιδιά να το διαβάσουν.

0Υπέροχο.

Ένα εκπληκτικό βιβλία της σειράς του Goodkind "the sword of truth". Ο Goodkind μας καλεί για μια ακόμη φορά στον υπέροχο και σκοτεινό αυτό κόσμο για μια περιπέτεια επικών διαστάσεων. Βλέπουμε νέα πρόσωπα και έχουμε και επισκέψεις από το παρελθόν που μας αναγκάζουν να δούμε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι και να ξανασκεφτουμε πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα. Ενα απολαυστικό βιβλίο από τον μαγικευτικο Goodkind!

0Δύο υπέροχα βιβλία

Δύο μοναδικά βιβλία (Alice's adventures in wonderland και Through the looking glass) σε ένα paperback. Πρόκειται για 2 κλασσικές ιστορίες που όλοι γνωρίζουν από έναν μαγευτικό συγγραφέα που όλοι πρέπει να έχουν διαβάσει. Ο Lewis μας οδηγεί στην χώρα των θαυμάτων με μαγικό τρόπο. Θα βρούμε παράξενα περάσματα και γεγονότα σε κάθε γωνιά και μαζί με την Αλίκη θα αναρωτηθούμε τι είναι όνειρο και ποιανού όνειρο είναι. Θα διαβάσετε αυτά τα 2 βιβλία με αγωνία και θα θέλετε να τα διαβάσετε ξανά και ξανά.

0Spooky!

Ένα εκπληκτικό βιβλίο που θα σας τραβήξει στον κόσμο του από την πρώτη σελίδα. Αγωνιώδες, γεμάτο με μαγεία, τρομακτικό σε κάποια σημεία, και με απίστευτη δράση. Ένα πραγματικά μοναδικό βιβλίο!

0Ομορφο και μοναδικό

Ένα ακόμη μοναδικό βιβλίο από τον σπουδαίο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζα. Μία ιστορία με ρημες για την φάλαινα που βγαίνει στη στεριά και τρώει τον πόλεμο. Όμορφη ιστορία, ευφάνταστα γραμμένη, και με υπέροχη εικονογραφιση.

0Συγκλονιστικο

Αριστουργηματικο και γεμάτο φαντασία Ο δον Κιχώτης είναι ένα υπέροχο βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν. Υπέροχοι χαρακτήρες και φοβερές καταστάσεις που θα μας κάνουν να αναρωτηθούμε τι είναι αληθινό και τι όχι. Για τα πάντα υπάρχουν 2 όψεις: αυτό που βλέπει ο δον Κιχώτης κια αυτό που βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.

0ΥΠΕΡΟΧΟ

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο που το λάτρεψα! Όσες φορές και να το διαβάσει κανείς θα είναι μια εξαιρετική παρέα και ένα πολύ όμορφο βιβλίο. Ειλικρινά μοναδικό! Γυρίζουμε πίσω στον κόσμο του Οζ για μια εντελώς διαφορετική ιστορία και μια οπτική της wicked witch of the west που δεν περιμέναμε.

0The lion the witch and the wardrobe

Ένα πραγματικά αριστουργηματικο βιβλίο που άφησε εποχή. Μαγεύει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα και η μαγική πένα του Lewis μας ταξιδεύει στην Νάρνια. Ένα πραγματικά εμβληματικό και παραμυθένιο βιβλίο που θα αγαπήσει και το πιο δύσκολο κοινό.

0Ξεκαρδιστικά εκτός ελέγχου

Ακόμη μια φορά ο Αρκάς μας κάνει να γελάσουμε με το απίθανο σαρκαστικό του χιούμορ. Δύο μοναδικές γάτες που δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ!

0Αστυνομικό/Ιστορικό

Με αφορμή μια δολοφονία και την έρευνα που ακολουθεί ο Αμυρας μας μιλάει για την Ελλάδα της κατοχής. Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο που σίγουρα θα μείνει στην μνήμη του αναγνώστη. Μου άρεσε πολυ και το προτείνω στους λάτρεις τόσο του αστυνομικού όσο και του ιστορικού μυθιστορηματος.

0Εκπληκτικό!

Ένα υπέροχο βιβλίο που θα συναρπάσει τον αναγνώστη και που δεν θα θέλετε να αφήσετε κάτω πριν το τελειώσετε. Πανέξυπνο και καλογραμμένο έχει εκπληκτική πλοκή και έκτακτο ρυθμό. Ειλικρινά το απόλαυσα.

0Το σπίτι των πνευμάτων

Ενα ακόμη υπέροχο βιβλίο από την πολυαγαπημένη Αλιέντε. Είναι ένα βιβλίο όμορφο που θέτει και πολλά ζητήματα και που βάζει τον αναγνώστη σε σκέψεις. Πραγματικά το λάτρεψα και συχνά το σκέφτομαι και γυρίζω πίσω σε αυτό.

0Υπέροχο και μοναδικό

Ένα βιβλίο με 3 εξαιρετικές ιστορίες από την Ursula Le Guin, μια από της καλύτερες συγγραφείς του φανταστικού και της επιστημονικής φαντασίας. Με εκπληκτική μαεστρία και θαρρεί κάνεις με ατελείωτη φαντασία και μια μαγική πένα μας ταξιδεύει σε κόσμους μακρινούς και τελείως διαφορετικούς από τον δικό μας και από ότι θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Πραγματικά πρόκειται για 3 υπέροχες ιστορίες και αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ αυτή τη συλλογή σας προτρέπω να το κάνετε, όχι μόνο αν είστε λάτρεις του είδους αλλά και εάν είστε σε αναζήτηση ενός εκπληκτικού βιβλίου που θα σας μαγέψει.

0Bloodlines

Μια νέα σειρά βιβλίων ξεκινάει στον κόσμο του vampire academy. Βασική χαρακτήρας εδώ είναι η Σίντνεϊ, μια αλχημιστρια (μέλος μιας μυστικής οργάνωσης ανθρώπων που γνωρίζουν τα πάντα για τον κόσμο των βρικολακων και τον νταμπιρ). Ενδιαφέρον και γεμάτο περιπέτεια θα τραβήξει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη σελίδα και θα το κρατήσει μέχρι την τελευταία.

0Killing Commendatore

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο στο οποίο το πραγματικό και ο ρεαλισμός μπλέκονται με το φανταστικό και έναν κόσμο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε με τη λογική. Ένα ειλικρινά εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλιο της σύγχρονης λογοτεχνίας και του φαντασιακου ρεαλισμού το οποίο σίγουρα θα συναρπάσει τον αναγνώστη.

2Το τέλος μιας εποχής.

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς του νεαρού Χάρι Ποττερ, που μάγεψε μικρούς και μεγάλους και που για πολλούς έβαλε το διάβασμα στη ζωή τους. Ένα ωραίο και πολυαναμενόμενο τέλος για μια σειρά που αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου μεγαλώνοντας. Γεμάτο με περιπέτεια, δράση, μαγεία, φιλιά, συγκίνηση...

0Υπέροχο

Ένα μοναδικό βιβλίο εποχής για μικρούς και μεγάλους που θα συγκινήσει και θα συναρπάσει και τους πιο δύσκολους αναγνώστες. Ένα βιβλίο σταθμός από έναν μοναδικό συγγραφέα με ατελείωτη φαντασία και υπέροχα βιβλία. Εάν δεν το έχετε διαβάσει ακόμη πρέπει να το κάνετε.

0Συγκλονιστικο.

Ενα ακόμη υπέροχο βιβλίο στη σειρά του Αρτέμη Φάουλ γεμάτο περιπέτεια, μαγεία, μυθικά πλάσματα, παράξενη τεχνολογία, και ένα ιδιοφυες μυαλό. Η συνταγή της επιτυχίας, σωστά? Ναι. Αλλά τα πράγματα θα πάνε για μια ακόμη φορά στραβά και αυτή τη φορά ίσως να πάνε ανεπανόρθωτα στραβά. Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που κρατάει τον αναγνώστη σε αγωνία!

0To kill a mockingbird

Υπέροχο και πολυεπίπεδο είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι. Δυστυχώς παραμένει επικαιο μιλώντας για τον ρατσισμό με έναν ειλικρινά μοναδικό τρόπο. Ένα βιβλίο σταθμός που όλοι πρέπει να διαβάσουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

0Harry Potter and the order of the Phoenix

Αν και το διάβασα όπως και όλα τα υπόλοιπα στη σειρά ο Χάρι Ποττερ και το τάγμα του φοίνικα είναι ομολογουμένως το λιγότερο αγαπημένο μου από όλη τη σειρά. Ήταν ενδιαφέρον, γεμάτο μαγεία, δράση, και αγωνία και επεκτείνει ακόμη περισσότερο τον κόσμο των μάγων, όπως έγινε και με όλα τα άλλα της σειράς, αλλά κάτι μου έλλειπε. Το διάβασα με αγωνία, αλλά παραμένει το μόνο βιβλίο της σειράς που έχω διαβάσει μόνο μια φορά.

0Τελικά αλλάζει ο άνθρωπος?

Αλλάζει. Ναι αλλάζει. Ένα υπέροχο και απλά γραμμένο βιβλίο από έναν εξαίρετο επιστήμονα για το πως μπορούμε να κάνουμε βήματα προς την αλλαγή. Μας δίνει ιδέες, οδηγίες, αισιοδοξία, αλλά και μας λέει ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί ναι ο άνθρωπος αλλάζει αλλά υπάρχουν και προϋποθέσεις.

0Μαγικό

Ένα συναρπαστικό και περιπετειωδες βιβλίο που διαβάζεται σε ένα απόγευμα. Το απόλαυσα πραγματικά. Ένα ωραίο βιβλίο και μια πολύ καλή συνέχεια της σειράς που ξεκίνησε με το vampire academy. Παλιοί φίλοι και νέοι εχθροί θα επαναφέρουν τον αναγνώστη στον κόσμο του vampire academy. H Mead επεκτηνει τον κόσμο της και εμβαθύνει στους χαρακτήρες της με εμφανή φαντασία.

0Πολύτιμη συλλογή

Συλλογή τριών εκπληκτικων βιβλίων με υπέροχες ιστορίες και συγκλονιστικη εικονογραφιση. Η μαγική πένα του Gaiman και τα εκπληκτικα σκίτσα του Riddell οδηγούν σε ένα μαγικό αποτέλεσμα και 3 εκπληκτικα βιβλία που πρέπει να ανήκουν σε κάθε συλλογή

0Jane Eyre

Ένα υπέροχο βιβλίο, κλασσικό μια ρομαντικό. Η Jane Eyre είναι μια υπέροχη χαρακτήρας, ενδιαφέρουσα, και γεμάτη ζωή και αγάπη. Ένα πολύ ωραίο βιβλίο πραγματικά, αριστοτεχνικα γραμμένο, και οι χαρακτήρες του εκπληκτικοι.

0ΤΟ παιδικό βιβλίο

Ένα υπέροχο βιβλίο που πρέπει να ανήκει σε όλες τις παιδικές βιβλιοθήκες... Λατρεμένο, υπέροχο, και διαχρονικό. Πραγματικά ένα must read για όλα τα παιδιά. Και αν δεν το διαβάσατε μικροί διαβάστε το ως μεγάλοι.

0Ξεκαρδιστικο!

Ένα ακόμα αστείο και σαρκαστικό βιβλίο από τον αρκα. Καταστάσεις εξωφρενικές και αστείες, εξωπραγματικοι χαρακτήρες, και πολύ γέλιο.

0Όμορφο

Ενα ακόμη όμορφο βιβλιαράκι από της σειρά "μικροί κύριοι, μικρές κυρίες" που θα σας κάνει να γελάσετε αλλά με σημαντικό μυνημα. Γεμάτο αγάπη, φαντασία, και όμορφη εικονογραφιση συνεχίζει την παράδοση της σειράς με όμορφη ιστορία και εικονογραφιση που συνδυάζεται με διδάγματα για την απόδοχη και την αγάπη του διαφορετικού και για την αποφυγή των υπερβολών.

0Εκπληκτικα φαντασιακο

Ένα αριστοτεχνικα γραμμένο βιβλίο φαντασίας από έναν από τους καλθτερους συγγραφείς του φανταστικού. Περιπετειωδες και με συγκλονιστικη πλοκή το "the sword of Shannara" είναι ένα βιβλίο που δεν θα θέλετε να αφήσετε κάτω! Μαγευτικό με όλη την έννοια της λέξης.

0Πίσω ακόμη μια φορά.

Επιστρέφουμε για μια ακόμη φορά στον κόσμο που η Harkness ξεκίνησε να φτιάχνει στο "discovery of witches". Η Φοίβη τελικά θα γίνει βαμπίρ και αυτό σημαίνει πολλές αλλαγές! Καθώς παρακολουθούμε την ιστορία της και του Marcus, παράλληλα συναντάμε για μια ακόμη φορά και τον Mathew και την Diana. Το βιβλίο είναι γεμάτο με νέες αρχές και προκλήσεις και η Harkness μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την απίστευτη φαντασία της.

0Καυστικό και υπέροχο!

Το πρώτο βιβλιαράκι αρκα που έπεσε ποτέ στα χέρια μου και μετά κόλλησα. Καυστικό και αστείο μου άρεσε πάρα πολύ. Αν και η σειρά του ισοβίτη δεν είναι η αγαπημένη μου (η αγαπημένη μου είναι οι χαμηλές πτήσεις) το συγκεκριμένο βιβλιαράκι πάντα θα έχει μια ιδιαίτερη θέση στις σκέψεις μου καθώς πέραν από το ότι το απόλαυσα, μου έμαθε τον αρκα.

0Κυνικό και ξεκαρδιστικό

Οι χαμηλές πτήσεις είναι τα αγαπημένα μου βιβλιαράκια του αρκα, ξεκαρδιστικά αστεία και γεμάτα κυνισμό! Μια πράγματικα απολαυστική συλλογή που δεν θα ξεχάσετε.

0Ενδιαφέρον και μαγευτικο!

Ένα ενδιαφέρον βιβλιο του φανταστικού γεμάτο με μαγεία, προδοσία, θάνατο, πόλεμο, παράξενα πλάσματα, απροσδόκητες φιλίες... Μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια και ένα βιβλίο που διάβασα ευχάριστα.

0Αστείο και ωραίο!

Αστείο και περιπετειωδες ένα βιβλίο θα νεαρούς εφήβους που θα αρέσει και στους γονείς. Με γρήγορα ρυθμό, ωραία σκίτσα και μπόλικο χιούμορ το βιβλίο αυτό είναι πραγματικά αστείο και απολαυστικό. Παράλληλα όμως περνάει και ωραία μυνηματα για το πως πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας, πως πρέπει να ζητάμε βοήθεια από τους φίλους μας και να την δίνουμε κι εμείς όταν χρειαζεται, και ακόμη για το πως είναι λάθος να φερομαστε άσχημα στους γύρω μας.

0Περιπετειωδες.

Ένα ωραίο και περιπετειωδες βιβλίο. Ίσως όχι το αγαπημένο μου από τα βιβλία του συγγραφέα, αλλά μια πολύ ωραία περιπέτεια! Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εφήβους οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τον Welford για οδηγό!

0Πολύ όμορφη ιδέα.

Οι μικροί κύριοι και οι μικρές κυρίες είναι μια πολύ ωραία σειρά βιβλίων προάγουν την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης μέσα από πολύ όμορφες ιστορίες με καταπληκτική εικονογραφιση. Σε αυτό το βιβλιαράκι συναντάμε με το παιδί τον δάσκαλο σε μια πολύ ωραία ιστορία.

1Μοναδικό

Ένα μοναδικό βιβλίο από την πολυαγαπημένη Πηνελόπη Δέλτα. Θα το λατρέψετε και θα σας συγκινήσει και θα σας ταξιδέψει. Συγκινεί ενώ παράλληλα είναι γεμάτο με χιούμορ. Πραγματικά υπέροχο και μαγικό.

0Έξυπνη διασκευή

Πηνελόπη Δέλτα απλοποιημένη για να την απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι. Όμορφο βιβλίο, με πολύ ωραία εικονογραφιση. Κρατάει τα βασικά και θα ενθουσιάσει τα παιδιά.

0Όμορφη διασκευή.

Μια πολύ όμορφη διασκευή ενός κλασσικού αναγνωσματος. Υπέροχη εικονογραφιση. Ένας πραγματικά εκπληκτικος τρόπος για να έρθουν σε επαφή οι μικροί μας φίλοι με την κλασσική λογοτεχνία!

0Μοναδικά μαγικό

Ένα πολύ ωραίο και μαγευτικο βιβλίο που το λάτρεψα πραγματικά και με ταξίδεψε. Πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό! Θα αποροφυσει τον αναγνώστη και θα τον οδηγήσει σε έναν κόσμο όμορφο, παράξενο, και γεμάτο μαγεία!

0Αστείο και όμορφο.

Αστείο και όμορφο ένα βιβλίο αντάξιο της σειράς από τις μικρές κυρίες και τους μικρούς κυρίους. Διδακτικό και με όμορφη εικονογραφιση είναι ένα βιβλίο που θα αγαπήσουν οι μεγάλοι μας φίλοι και θα λατρέψουν οι μεγάλοι.

0Εκπληκτικό!

Ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο που μιλάει για την αδικία που δεχόμαστε στη ζωή μας και πως μπορει να μας επηρεάσει ακόμη και χρόνια αργότερα. Ομορφα γραμμένο με απλή γλώσσα. Ο Καραγιάννης είναι ένας εκπληκτικός επιστήμονας με πολύ ωραία βιβλια.

0Εκπληκτικό!

Πραγματικά ένα μοναδικό βιβλίο. Η σκανδιναβική μυθολογία ειπωμενη με τον τρόπο του Gaiman! Μοιάζει σαν να έρχεται η μυθολογία στη ζωή! Πραγματικά το λάτρεψα. Αγαπώ την μυθολογία και αγαπώ τον Gaiman και ο συνδιασμος ήταν απλά μαγικός!

0Πανέμορφο!!

Ένα υπέροχο βιβλίο γεμάτο φαντασία και γραμμένο με αγάπη για τα παιδιά. Πολύ όμορφο πραγματικα. Όπως και με άλλα βιβλία του Τριβιζα αν και απευθύνεται σε παιδιά θα αρέσει και στους μεγάλους. Ειλικρινά τέλειο!

0Ενδιαφέρουσα συνέχεια!

Ενδιαφέρουσα συνέχεια με τις περιπέτειες του νεαρού Χάρι. Εξερευνούμε περισσότερο τον κόσμο της μαγείας και βλέπουμε φοβερά και τρομερά τέρατα. Εξαφανίσεις και συζητήσεις με φίδια παίρνουν ζωή.

0Πολύ όμορφο!

Ένα πολύ όμορφο και αστείο βιβλίο που συγκινεί και συναρπάζει. Παράξενοι χαρακτήρες σε μοναδικές καταστάσεις και ένα περίεργο βιβλίο παίρνουν ζωή. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου μεταφερομαστε σε έναν άλλο κόσμο. Διαβάζεται σε ένα απόγευμα!

0Πίσω στο ρέντγουολ!!

Μια ακόμη έξοχη περιπέτεια στον κόσμο του ρέντγουολ. Πραγματικά μια συνέχεια αντάξια του πρώτου βιβλίου, εξίσου παραμυθένια, μαγική, και διδακτική με το προηγούμενο βιβλίο. Για μια ακόμη φορά θα μαγέψει όσους το διαβάσουν, με μια ιστορία γεμάτη δράση και αγωνία που μας μιλάει για την φιλιά και την οικογένειά, την αγάπη, την ωριμότητα. Παλιοί γνώριμοι αλλά και καινούργιοι φίλοι και εχθροί θα έρθουν σε μια μαγική ιστορία που δεν θα θέλετε να αφήσετε κάτω.

0Μοναδικό και συγκινητικό

Ένα πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΟ βιβλίο που θα μαγέψει τους πάντες. Το λάτρεψα και το έχω διαβάσει πολλές φορές και πότε δεν έπαψε να με μαγεύει όσο την πρώτη φορά! Ενα μοναδικό παραμύθι για εφήβους αλλά και για ενήλικες που μας μιλάει για την συνροφικοτητα, τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και το πεπρωμένο. Πραγματικά υπέροχο και μοναδικό με υπέροχα μυνηματα και δράση που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον. Δεν θα θέλετε να το αφήσετε κάτω.

0Του έρωτα και της σκιάς

Ένα ακόμη εκπληκτικό βιβλίο από την πολυαγαπημένη Αλιέντε. Πολύ ενδιαφέρον με πολλαπλά επίπεδα και μυνηματα, θα πιάσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη σελίδα και θα το κρατήσει μέχρι την τελευταία. Πραγματικά ένα μοναδικό βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε και να έχετε στην βιβλιοθήκη σας.

0Μοναδικά υπέροχο!

Ένα συγκλονιστικο βιβλίο, γεμάτο με μαγεία, δράση, πνεύματα, υπέροχο πραγματικά! Συναντάμε τους χαρακτήρες που βλέπουμε στο "βασίλειο του χρυσού δράκοντα" και "το δάσος των πυγμεων" ενώ έχουμε και καινούργιους φίλους και εχθρούς. Τα τρία αύρα βιβλία θεωρούνται ότι ανήκουν σε μια σειρά και όντως εάν διαβαστούν με την σειρά που γράφτηκαν βλέπουμε και την εξέλιξη των χαρακτήρων ΑΛΛΑ τα βιβλία είναι αυτόνομα και αυτοτελή που σημαίνει ότι μπορεί να διαβαστεί και το καθένα μόνο του ή ακόμη και εκτός σειράς. Μοναδικό και μαγικό!

0Μαγευτικό

Ένα μαγικό και παραμυθένιο βιβλίο που αγάπησα πραγματικά. Πολύ όμορφη ιστορία που ταξιδεύει τον αναγνώστη σε έναν διαφορετικό, μυστηριώδη και παράξενο κόσμο. Ένα παραμύθι για μεγάλους θα έλεγα που θα απολαύσετε και θα σας παρασύρει.

0Ενδιαφέρουσα εποχή.

Μέσα από το "Φλόγα και Ανεμος" βλέπουμε μιαν ολόκληρη εποχή και μοιάζει σχεδόν να συζητάμε με ανθρώπους πυλώνες της εποχής εκείνης. Ο Δανδολος φέρνει στη ζωή μεγάλες προσωπικότητες και δύσκολες εποχές, διαμάχες, δικτατορία, πολέμους... Σίγουρα ένα μοναδικό βιβλίο που μας βάζει σε σκέψεις.

0Διδακτικό και υπέροχο!

Μια πολύ ωραία ιστορία που διδάσκει στα παιδιά ότι τα κατοικίδια είναι ευθύνη και όχι ένα παιχνίδι που μπορούν να το φροντίσουν για ένα διάστημα και όταν το βαρεθούν (η όταν η φροντίδα του γίνει δύσκολη) να το αφήσουν στην άκρη. Ένα πολύ όμορφο παραμύθι με ένα πολύ όμορφο και σημαντικό μυνημα για τους μικρούς μας φίλους!

0Μοναδικό

Ένα υπέροχο και μαγικό βιβλίο που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Πραγματικά κλασσικό και αγαπημένο βιβλίο σταθμός. Το αγάπησα από την πρώτη φορά που το διάβασα και με ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Ακόμα και αν δεν το διαβάσατε σε νεαρή ηληκια θα μαγευτείτε και θα παρασυρθητε από αυτό και ως ενήλικες.

0Μοναδικό

Ένα μοναδικό βιβλίο, απίστευτα αστείο και με εκπληκτική εικονογραφιση. Οι ιστορίες έχουν γρήγορο ρυθμό και μέσα από αυτές βλέπουμε είδη συμπεριφορων που πρέπει να αποφεύγουμε και πως το να συμπεριφερομαστε με άσχημο τρόπο επιρεαζουμε και τους γύρο μας. Είναι καλό να θέλουμε να τα καταφέρνουμε καλά σε ότι καταπιαστούμε αλλά το να είμαστε υπερβολικά ανταγωνιστηκοι όχι. Το να φαιρομαστε άσχημα στα ζώα είναι απαράδεκτο. Απευθύνεται σε εφήβους αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το απόλαυσα και ότι μου άρεσε αν μη τι άλλο επειδή καταφέρνει να παρουσιάσει με έναν μοναδικό και αστείο τρόπο σημαντικά μυνηματα.

0Εκπληκτικό!!

Μια μοναδική συλλογή από τρεις επικές ιστορίες φαντασίας. Τρεις ιστορίες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αλλά και οι 3 υπέροχες. Ο Erikson μας ταξιδεύει και μας μαγεύει με την μαγική του πένα. Το απόλαυσα από την αρχή ως το τέλος.

0Υπέροχο και μαγικό!

Το εκπληκτικό τρίτο βιβλίο της σειράς του Φίλιπ Πούλμαν "τριλογία του κόσμου". Μας ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο του Πούλμαν για μια ακόμη φορά με έναν μοναδικό και φρέσκο τρόπο. Το υπέροχο τέλος μιας επικής τριλογίας. Μου άρεσε πάρα πολύ και σχεδόν στεναχωρεθηκα όταν τελείωσε επειδή δεν είχε άλλο για να διαβάσω. Πολύ ωραίο!

0Μαγικό

Ένα ακόμη εκπληκτικό βιβλίο από τον Φίλιπ Πούλμαν. Το λάτρεψα πραγματικά. Ο αναγνώστης απορροφάται σε ένα πολύ ωραίο βιβλίο φαντασίας γεμάτο περιπέτεια, δράση, συγκίνηση, γέλιο, ελπίδα και υπέροχα και μοναδικά πλάσματα. Οφείλω να ομολογήσω ότι το πρώτο βιβλίο της σειράς μου άρεσε λίγο περισσότερο, αλλά και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο και μοναδικό. Σίγουρα μια συνέχεια αντάξια του πρώτου.

0Μαγικό και συγκινιτικο!

Ένα συγκλονιστικο βιβλίο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Μαγεύει τον αναγνώστη και τον ταξιδεύει. Γέλασα, συγκινήθηκα, ταξίδεψα και γω στην Terabithia, μαγευτικα. Νομίζω ότι όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα φύγω ποτέ τελείως από τον υπέροχο κόσμο που έφτιαξε η Paterson για μας.

0Τέλος εποχής

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς που ξεκίνησε με το "clockwork angel" λαό συνεχίστηκε με το "clockwork prince". Ένα υπέροχο βιβλίο που κλείνει με εκπληκτικό τρόπο μια σειρά βιβλίων που είναι must read για τους λάτρεις του φανταστικού. Η Claire επεκτείνει για ακόμη μια φορά με έκτακτο τρόπο τον κόσμο της και δεινει τόσο στον κόσμο όσο και στου χαρακτήρες της νέο βάθος. Ένα πραγματικά μαγικό και συναρπαστικό βιβλίο που θα μαγέψει το κοινό για μια ακόμη φορά!

0Πολύ ενδιαφέρον

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο μέσα από το οποίο ο αναγνώστης μπορεί να αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις σε σχέση με τη φιλοσοφία και τα ερωτήματα που θέτει. Βλέπουμε διαφορετικές προσεγγίσεις σε διαφορετικά ζητήματα και πως διαφορετικές σχολές αντιμετωπίζουν με εκπληκτικα διαφορετικούς τρόπους το ίδιο ερώτημα.

0Μαγεία και προδοσία

Το τρίτο βιβλίο της σειράς με τον νεαρό μάγο Χάρι Ποττερ και ίσως το αγαπημένο μου από την σειρά. Ενδιαφέρον βιβλιο που όχι μόνο προσθέτει στον κόσμο του Χογκουαρτς και των μάγων αλλά μας δίνει και παραπάνω πληροφορίες για το παρελθόν του ιδίου του Χάρι και της οικογένειας του. Αγωνιωδες και γεμάτο μυστήριο περιπέτεια και μαγικά πλάσματα. Τίποτα δεν είναι αυτό που μοιάζει να είναι.

0Κλασσικό

Ένα πολύ ωραίο κλασσικό βιβλίο το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα. Η εποχή και οι χαρακτήρες παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια του αναγνώστη. Η ανθρώπινη φύση, η απληστία, η αγάπη, η υπερβολή, το ψέμα, η φιλοδοξία, η φιλία, η πίστη όλα αυτά μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Εμίλ Ζολά. Θα ήθελα τις περιγραφές σε ορισμένα σημεία να είναι λίγο πιο μαζεμένες, αλλά αυτό είναι το μόνο ελλατωμα που βρήκα. Και οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα και οι περιγραφές που ένοιωσα ότι τραβάνε είναι αριστοτεχνικα γραμμένες.

0Φοβερή συνέχεια!

Η εκπληκτική συνέχεια της σειράς που ξεκίνησε με το "clockwork angel". Το "clockwork prince" είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο που μαγεύει τον αναγνώστη και τον παρασύρει στον κόσμο του. Ενδιαφέρον, γεμάτο περιπέτεια, δρανα, αγάπη μαγεία, φιλιά συγκινεί και συναρπάζει. Από την πρώτη ακόμη σελίδα γύρισα πίσω στον υπέροχα ατομοσφερικο κόσμο της Claire, έναν κόσμο που πάντα θα έχω μαζί μου όσα χρόνια και αν περάσουν!

0εκλαϊκευμένη επιστήμη

Ένα εξαίρετο βιβλίο που με έκανε να δω με άλλο μάτι τη φυσική. Ένα απλό βιβλίο που εξηγεί δύσκολες και περίπλοκες έννοιες με απλό και κατανοητό τρόπο. Εαν θέλετε να κάνετε μια αρχή στο θέμα ή ξαναναθυμηθειτε κάποιες βασικές έννοιες αυτό είναι ένα πολύ καλό και κατανοητό βιβλίο. Σίγουρα το προτείνω!

0Η αρχή της ιστορίας!

Η αρχή της ιστορίας του νεαρού Χάρι, στην οποία βλέπουμε την ζωή του ανάμεσα στους Νταρσλυ, το πως μαθαίνει ότι είναι μάγος, και μετά τον ακολουθουμε στην πρώτη του επαφή με τον κόσμο των μάγων και του Χογκουαρτσ. Ανοίγει την πόρτα σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο περιπέτεια και όλων των ειδών τα φανταστικά πλάσματα, αντικείμενα και γεγονότα. Η αρχή μιας σειράς που άφησε εποχή.

0Φανταστικό!!

Ένα υπέροχο βιβλίο γεμάτο με περιπέτεια, δράση, δράμα, φαντασία, πλάσματα από έναν άλλο κόσμο! Συναρπαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος! Μια πολύ δυνατή αρχή τριλογίας που απόλαυσα πραγματικά.

0Υπέροχο

Ένα υπέροχο βιβλίο που χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος μας μιλάει για το τι είναι η ιστορίες με νεράιδες, προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα: από που ξεκίνησαν. Στο πρώτο κομμάτι γίνεται μια εκπληκτική θεωρητική συζήτηση σχετικά με τις ιστορίες για νεράιδες. Στο δεύτερο κομμάτι είναι οι ιστορίες του βιβλίου. Μαγικές και συγκινητικές που τις διαβάζεις ξανά και ξανά. Ένα πραγματικά υπέροχο και μοναδικό βιβλίο!

0Συγκινεί

Ένα κλασσικό βιβλίο που συγκινεί και συναρπάζει τον αναγνώστη. Το λάτρεψα πραγματικά και ακόμα το σκέφτομαι συχνά πάρα το ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που το διάβασα. Ένα βιβλίο σταθμός στην ιστορία της λογοτεχνίας. Θα σας συγκινήσει και θα σ; ς βάλει σε σκέψεις. Η αξιοπρέπεια και η επιμονή παίζουν συμβατικό ρόλο στις σελίδες αυτού του βιβλίου και είναι έννοιες που τις βλέπουμε να περνούν ζωή μπροστά στα μάτια μας.

2Εξαίρετο!

Ένα πραγματικά εξαιρετικό βιβλίο στο οποίο ο Campbell μας αναλύει την δομή των μύθων και τον ρόλο που παίζει ο ήρωας μέσα σε αυτούς. Βλέπουμε τα βασικά συστατικά που υπάρχουν στην ανάπτυξη του ήρωα και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το ταξίδι του. Ο ίδιος ο Campbell υπήρξε καθηγητής μυθολογίας. Προβληματίζεται επίσης για την σχέση μύθου και κοινωνίας.

0Μοναδικό και συγκινητικό

Παρα πολύ όμορφο, συγκινητικό, διασκεδαστικο, αστείο, και συνάμα διδακτικό βιβλίο που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι (και που θα αγαπήσουν οι μεγάλοι). Ειλικρινά μαγεύει και μας ταξιδεύει στον κόσμο της Mary Poppins από τον οποίο θα βγούμε διαφορετικοί από ότι μπήκαμε. Ένα πανέμορφο και συναρπαστικό βιβλίο με μοναδικούς χαρακτήρες και μαγευτική πλοκή.

0Μοναδικό και αγωνιώδες!

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μυστήριο, ένας εξίσου ενδιαφέρον (και συνάμα δύσκολος και στειφνος) ντετέκτιβ, και ένας συγγραφέας που προσπαθεί να τον βάλει στη θέση του (προσπαθει). Το απόλαυσα ειλικρινά και ένοιωθα ότι μπορώ να δω τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες να περνούν ζωή μπροστά στα μάτια μου.

0Μοναδικό

Ένα υπέροχο, συγκινητικό και ειλικρινά μοναδικό βιβλίο. Με άμεσο και εκπληκτικό τρόπο η Αλιέντε κοιτάει την δική της ιστορία και την οικογένειά της. Ειλικρινής και χωρίς να μασάει τα λόγια της η Αλιέντε συγκινεί βαθύτατα τον αναγνώστη με ένα από τα καλύτερα της βιβλία. Παράλληλα με την συγκίνηση όμως ο αναγνώστης θα έχει τη ευκαιρία να γελάσει και να αισθανθεί ελπίδα για το μέλλον μέσα από μια εκπληκτική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ώριμος ανθρώπους. Υπέροχο πραγματικά!

0Κλασσικό και αλληγορικο!

Ένα εκπληκτικό βιβλίο που πρέπει όλοι να διαβάσουν στη ζωή τους. Συναρπάζει από την πρώτη σελίδα ακόμη και μας διδάσκει χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε. Διαχρονικό άμεσο, και υπέροχο είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Αν έπρεπε να το περιγράψω με μια λέξη αυτή θα ήταν : αριστουργηματικο

0Κλασσικό και αγαπημένο!

Ένα πραγματικά αριστουργηματικο βιβλίο που θα μαγέψει τον αναγνώστη. Συγκινεί και συναρπάζει από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία. Δεν ήθελα να το αφήσω κάτω και όταν το τελείωσα απλά ήθελα να το αρχίσω πάλι απ την αρχή. Ειλικρινά είναι ένα υπέροχο βιβλίο που θα ικανοποιήσει και το πιο δύσκολο κοινό.

0Μας ταξιδεύει!

Ένα όμορφο βιβλίο που ταξιδεύει και συγκινεί τον αναγνώστη. Η αγάπη παίζει κεντρικό ρόλο στην θεματολογία και στην πλοκή του βιβλίου, παίρνοντας διαφορετικές μορφές, η αγάπη που ξεκινάει και είναι ασταθής και αβέβαιη, η αγάπη που φαίνεται να έχει σβήσει, η αγάπη για τους φίλους, η πλατωνικη αγάπη, και ου τω καθεξής. Παράλληλα η Πιλτσερ συζητά με τον αναγνώστη την οικογένεια, την οικονομική θέση, και άλλα ζητήματα που θα βάλουν τον αναγνώστη σε σκέψεις. Όλα αυτα γίνονται με μια υπέροχη εναλλαγή τοπίων και σε έναν βαθμό με φόντο την σκωτσέζικη εξοχή.

1Εκπληκτικα αλληγορικο

Ένα πολύ ωραίο και αλληγορικο βιβλίο που μαγεύει τον αναγνώστη. Μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους μοναδικούς και υπέροχους με τις εκπληκτικές περιγραφές του και με την απίστευτη φαντασία του. Αισθάνομαι ότι ποτέ δεν το άφησα πραγματικά κάτω και ακόμη με ακολουθεί αυτό το βιβλίο. Ένα must read κλασσικό.

0Υπέροχο!

Το δέντρο που έδινε είμαι ένα από τα πιο όμορφα βιβλία για παιδιά που υπάρχουν εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Η αγάπη και η γενναιωδορια παίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτήν την υπέροχη ιστορία. Ένα βιβλίο για την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης που θα σιγκινησει μικρούς και μεγάλους.

0Μαγικό!

Ένα πραγματικά υπέροχο και μαγικά μοναδικό βιβλίο που έχει μείνει μαζί μου χρόνια μετά την πρώτη φορά που το διάβασα. Θα ταξιδέψουμε σε έναν διαφορετικό κόσμο που η μαγεία και το μυστήριο είναι πέρα για πέρα αληθινά. Υπέροχη πλοκή και φοβεροί χαρακτήρες μπλέκονται σε μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο!

0American merriage

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που το απόλαυσα ειλικρινά. Βλέπουμε το αμερικανικό όνειρο, τις αρχές της οικογένειας, την αγάπη, την ελπίδα για το μέλλον μέσα από τα μάτια ενός ζευγαριού αφροαμερικανων. Όλα μοιάζουν να βαίνουν καλώς μέχρι που ο Ρόυ συλλαμβάνεται για κάτι που δεν έκανε. Ένα εκπληκτικό βιβλίο που με μάγεψε.

0Εξαίρετο και μαγικό!

Ένα πραγματικά πολύ ωραίο και περιπετειωδες βιβλίο που θα απολαύσει το εφηβικό κοινό. Το λάτρεψα πραγματικά. Έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και γρήγορο ρυθμό, φανταστικούς χαρακτήρες, και μια γερή δόση φαντασίας. Ειλικρινά ένα από τα πιο απολαυστικά βιβλία που έχω διαβάσει.

0Εκπληκτικα ενημεροτικο!

Ένα πολύ καλογραμμένο και ενημερωτικό βιβλίο που μελετά μέσα από διαφορετικές οπτικές την εκπαίδευση και τη σημασία της καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να γίνεται. Ένα βιβλίο σταθμός για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την εκπαίδευση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ακόμη διαβάζεται εύκολα οπότε ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιες γνώσεις ήδη και απλά θέλετε να κάνετε μια αρχή στο θέμα αυτό είναι μια πολύ καλή πρόταση.

0Υπέροχα σαρκαστικό.

Ένας τόμος γεμάτος με την Μαφαλντα και τους φίλους της. Καυστικός και σαρκαστικός ο Quino θα σας κάνει να γελάσετε αλλά και να μπείτε σε σκέψεις. Η Μαφαλντα είναι πραγματικά υπέροχη μέσα στον πεσιμισμο της και τα καυστικά της σχόλια.

0Ενημεροτικο και ενδιαφέρον

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο που απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για τις κοινωνικές επιστήμες. Το έργο μεγάλων θεωρητικών παρουσιάζεται με ενδιαφέροντα τρόπο και με την βοήθεια της συγγραφέα ερχόμαστε σε επαφή με διαφορετικών ειδών θεωρίες που όλες επιρεασαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τόσο τη σκέψη της γενιάς τους όσο και τον τρόπο που σκεφτόμαστε σήμερα.

0Ρομαντικό

Ένα όμορφο ρομαντικό βιβλίο μέσα από τις σελίδες του οποίου η Πιλτσερ μελετά τις σχέσεις που ενώνουν τους ανθρώπους μεταξύ τους και τις προτεραιότητες που μπορεί τελικά να τους κρατήσουν μακριά. Οι σχέσεις, η φιλία, η αγάπη, τα παιδιά, οι εμμονές, η σκληρότητα, και άλλα πολλά παίζουν τον δικό τους ρόλο στην πλοκή που εξελίσσεται σε ένα ειδιλιακο τοπίο. Μου άρεσε πολύ και το απόλαυσα πραγματικά. Η Πιλτσερ μας δείχνει ότι η αγάπη υπάρχει αλλά το πως και που θα την βρούμε είναι στον αέρα.

0Εκπληκτικό!

Ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα που θα συγκινήσει και θα βάλει σε σκέψη τους αναγνώστες. Η μητρότητα, η εγκυμοσύνη σε νεαρή ηλικία και η έκτρωση, η οικογένεια και οι αξίες όλα περνούν τον ρόλο τους καθώς βλέπουμε την ζωή μιας νεαρής και φιλόδοξης αφριαμερικανιδας που ζει και μεγαλώνει σε μια κλειστή και θρησκευτική κοινότητα. Οι μητέρες παίρνουν τον ρόλο του χώρου της αρχαίας τραγωδίας και μέσα από τις συζητήσεις τους βλέπουμε την γνώμη τους για τα γεγονότα. Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον βιβλιο.

0Συναρπαστικες ιστορίες!

Όπως και στα 88 ντολμαδάκια στα 33 ροζ ρουμπίνια έχουμε μια ιστορία παιχνίδι με πολλές ιστορίες μέσα. Ώρες διασκέδασης θα ξανοιχτουν μπροστά σας με ένα βιβλίο που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Κάθε επιλογή έχει σημασία και άμα ακολουθήσετε διαφορετικό μονοπάτι θα έχετε μια πολύ διαφορετική ιστορία. Λατρεμένο βιβλίο στο οποίο γύρισα πολλές φορές και που κάθε φορά το απόλαυσα εξίσου!!

0Ωραίο!

Ένα ατμοσφαιρικό και ενδιαφέρον βιβλιο που πραγματικά απόλαυσα. Ενδιαφέρουσα υπόθεση μέσα από την οποία ο Fitzek σε προσκαλεί να ακολουθήσεις τα στοιχεία και να τα βάλεις στη σωστή θέση πριν να είναι πολύ αργά. Σίγουρα μου άρεσε αρκετά και η ατμόσφαιρα του ήταν μοναδική.

0Περίμενα παραπάνω.

Ο Fitzek είναι ένας πολύ ωραίος συγγραφέας με ενδιαφέρουσες ιδέες. Στη θέση 7α η ιδέα είναι καταπληκτική και ακολουθούμε διαφορετικές ιστορίες που τελικά θα έρθουν να μπλεχτουν μεταξύ τους και να γίνουν μια ιστορία. Μέχρι ενός σημείου μου άρεσε πολύ και βρήκα τις ιστορίες ενδιαφέρουσες και τους χαρακτήρες πειστικός και καλό γραμμένους. Τελικά όμως θα ήθελα κάτι παραπάνω.

0Συγκινητικό, αισιόδοξο, υπέροχο!

Μια πολύ όμορφη ιστορία που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Μια νεαρή κοπέλα, κόρη ενός πολύ πλούσιου άντρα πηγαίνει εσωτερική σε ένα Λονδρέζικο παρθεναγωγειο. Όλα είναι καλά στην αρχή και η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και η ευγένεια της νεαρής κοπέλας της εξασφαλίζουν ότι θα μπορούσε να θέλει η να χρειάζεται. Τι γίνεται όμως όταν τα χρήματα και η υποστήριξη της οικογένειας δεν θα είναι εκεί? Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο που θα συγκινήσει και μια ιστορία όμορφη και τελικά αισιόδοξη, που θα μας δείξει την αξία της καλοσύνης και της ευγένειας. Ένα βιβλίο που λάτρεψα και με θα με ακολουθεί για πάντα.

0Υπέροχο!

Μια πράγματικα εκπληκτική ιστορία που θα σας συγκλονίσει και θα συγκινήσει. Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που διάβασα "το αμάρτημα της μητρός μου" αλλά με ακολουθεί ακόμη και σήμερα και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω ποτέ. Ο Βιζυηνός μας διηγείται μια δύσκολη ιστορία που βάζει σε σκέψεις. Ακόμη περισσότερο άμα αναλογιστουμε ότι η ιστορία που μας διηγείται είναι αυτοβιογραφικη.

0Αστείο και διδακτικό!

Ένα ξεκαρδιστικά αστείο παραμύθι από τον μέγα παραμυθά Ευγένιο Τριβιζα με ένα πολύ σημαντικό μυνημα για τους μικρούς μας φίλους: πρέπει να προσέχουμε την στοματική μας υγιεινή!! Ένα παραμύθι που θα διδάξει στους μικρούς και που θα λατρέψουν όλοι.

0Συγκλονιστικη σειρά.

Το box set μιας από τις καλύτερες τριλογίες της σύγχρονης λογοτεχνίας (όχι μόνο του φανταστικού). Βραβευμένη σειρά που έχει καλό λογο για τις βραβεύσεις της. Θα την λατρέψετε αυτή τη σειρά οπότε πιστεύω ότι αξίζει να τα πάρετε και τα τρία μαζί σε ένα πολύ όμορφο set. Ακολουθήστε την υπέροχη πλοκή και τους εκπληκτικούς χαρακτήρες καθώς ο κόσμος έρχεται στο τέλος του.

0Συναρπαστικό τέλος εποχής!

Τκ τρίτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς "broken earth trilogy" έδωσε ένα μαγευτικό λ, συγκινητικό και συναρπαστικό τέλος σε μια υπέροχη σειρά. Ότι έχει γίνει μέχρι τώρα έρχεται και βρίσκει τη θέση του στο τελευταίο αυτό βιβλίο που θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες και που θα σας συγκινήσει ειλικρινα. Ένα ακόμη φανταστικό και βραβευμένο βιβλίο από μια εκπληκτική συγγραφέα. Διαβάζοντας την τελευταία σελίδα ένοιωσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα τα οποία συνοδευόταν από μια πικρία επειδή ποτέ ξανά δεν θα επισκευτω για πρώτη φορά τον κόσμο αυτής της τριλογίας αλλά και από μια χαρά ξέροντας ότι όταν τα ξαναδιαβάσω θα βρω μια υπέροχη πλοκή γεμάτη μαγεία και τροφή για σκέψη και χαρακτήρες που θα μοιάζουν με παλιούς καλούς φίλους.

0Μοναδική συνέχεια

Το "obelisk gate" είναι η μοναδική και συγκλονιστικη συνέχεια της τριλογίας που ξεκίνησε με το βιβλίο "the fifth season". Το βρήκα εξίσου υποροχο με το πρώτο βιβλίο και το λάτρεψα επίσης. Η Jemisin έχει φτιάξει έναν ειλικρινά μαγικό κόσμο και μου δίνει μεγάλη χαρά ότι και αυτό το βιβλίο έχει βραβευτεί γιατί το αξίζει. Εξερευνούμε ακόμα πιο πολύ τον απίθανο κόσμο που έχει φτιάξει για μας ή Jemisin και παράλληλα μπαίνουμε για μια ακόμη φορά σε σκέψεις σχετικά με πολύ σοβαρά ζητήματα. Πραγματικά το αγάπησα αυτό το βιβλίο.

0Εκπληκτικα όμορφο!

Ένα υπέροχο βιβλίο που με συγκίνησε αλλα με έκανε και να γελάσω. Ένα βιβλίο σταθμός στο παιδικό βιβλίο που θα δείξει στα παιδιά πως να δέχονται και να αγαπούν τον εαυτό τους. Η γάτα μας ξεκινάει θέλοντας να είναι οτιδήποτε πέρα από γάτα, δεν θέλει να είναι ο εαυτός της, αλλα καταλαβαίνει ότι τελικά πως να είναι χαρούμενη με τον εαυτό της και πως να εκτιμά αυτό που είναι και το ποσό καλή είναι σε αυτό. Το λάτρεψα και το θυμάμαι με αγάπη και νοσταλγία.

0Μοναδικά υπέροχο!

Ένα εκπληκτικό βιβλίο που πραγματικά δεν θα μπορούσε να αξίζει περισσότερο την βράβευσή του. Ήταν το πρώτο βιβλίο της Jemisin που διάβασα και το αγάπησα από την πρώτη σελίδα και όταν το τελείωσα ήξερα ότι όχι μόνο θα τελείωνα την σειρά που ξεκίνησε με αυτό αλλά ότι θα έψαχνα και άλλα βιβλία της. Πραγματικά ένα υπέροχο βιβλίο. Το τέλος του κόσμου είναι κάτι που συμβαίνει και μέρος της ιστορίας... Πως θα το αντιμετωπίσουμε? Μέσα από την εκπληκτική της φαντασία η Jemisin μας παρουσιάζει έναν μοναδικό κόσμο και μας θέτει και σοβαρά ζητήματα που θα απασχολήσουν τις σκέψεις μας.

0Γιορταστικο παραμύθι για όλους

Ένα παραμύθι που θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να γελάσετε. Το αγάπησα πραγματικά. Αισιόδοξο μια πάρα πολύ όμορφο είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία του Τριβιζα! Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα και τα παιδιά και η περιπέτεια στην οποία μπλέκεται με ακολουθεί ακόμη και σήμερα. Πέρα από την διαφορετική και όμορφη ιστορία μου έμειναν και τα κάλαντα καθώς με έκανε να θέλω να μάθω και διαφορετικά τραγούδια. Υπέροχο και μοναδικό.

0Μοναδική φαντασία!

Ο Philip K. Dick μας φέρνει μαζί του σε έναν εκπληκτικό κόσμο από τον οποίο δεν θα βγούμε ποτέ τελείως. Ένα πραγματικά έκτακτο βιβλίο που θα μαγέψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Το λάτρεψα και αισθάνομαι τυχερή που το διάβασα. Εάν δεν το έχετε διαβάσει ήδη να το κάνετε. Είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει.

0Μοναδικό

Ένα πραγματικά μοναδικό βιβλίο. Υπέροχο. Θα λατρέψετε αυτό το μοναδικό βιβλίο και ο μικρός πρίγκιπας θα σας συγκινήσει. Είναι ένα παραμύθι που δεν είναι μόνο για μικρούς αλλά και για μεγάλους και ανάλογα με το πότε θα το διαβάσετε θα κρατήσετε αλλά πράγματα. Όσες φορές και να έχω ακολουθήσει τον μικρό πρίγκιπα στις υπέροχες περιπέτειες του συγκρίνουμαι και αισθάνομαι χαρά.

0Συγκινητικό και μοναδικό

Ένα πολύ όμορφο παιδικό βιβλίο που αξίζει πραγματικά και που θα πρέπει να διαβάσουμε με τους μικρούς μας φίλους. Θα συγκινήσει και θα το κρατήσετε για πάντα μαζί σας. Ένα βιβλίο σταθμός που θα το θυμάστε και θα το αγαπάτε ότι κι αν γίνει.

0Συγκλονιστικο και αξέχαστο!!!

Ένα από τα αναγνώσματα που άλλαξαν το πως βλέπω την λογοτεχνία. Αν και την φονισσα την έχω διαβάσει μόνο μια φορά στη ζωή μου με ακολουθεί ακόμα και σήμερα και δεν νομίζω ότι θα την ξεχάσω ποτέ. Ένα ανάγνωσμα που πραγματικά σε βάζει σε σκέψεις. Σίγουρα ένα ελληνικό must read.

0Ένα μοναδικό ξενοδοχείο.

Μια μοναδική ιστορία στην οποία το παρελθόν, το παρόν, και η ελπίδα για το μέλλον μπλέκονται μεταξύ τους με έναν μαγευτικό τρόπο. Οι σχέσεις, η φιλία, η αγάπη, έρχονται και παίζουν τον δικό τους ρόλο. Πραγματικά το απόλαυσα και με ταξίδεψε.

0Μοναδικό

Ένα μοναδικό βιβλίο για μια μοναδική γυναίκα. Το να πω ότι με έβαλε σε σκέψεις είναι λίγο. Πραγματικά μια βιογραφία που όλοι πρέπει να διαβάσουν. Πολύ ενδιαφέρον και με πολύ ωραίο ρυθμό μας οδηγεί καθώς βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο η Mitchelle Obama έφτασε στο να είναι αυτή που είναι μέχρι και στο πως αναπτοκρυθηκε στις προκλήσεις των ισορροπιών που έπρεπε να κρατήσει ως η πρώτη κυρία. Αν έπρεπε να το περιγράψω με μια λέξη αυτή θα ήταν : μοναδικό.

0Ωραίο

Ένα αρκετά όμορφο βιβλίο. Το δράμα της οικογένειας, η μετανάστευση καιη ξενιτιά, η αγάπη (και η έλλειψή της), η ζωή σε μια μικρή κοινότητα παίρνουν ζωή σε ένα ενδιαφέρον βιβλιο. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα και η Παπαδάκη μια συγγραφέας που μου τράβηξε την προσοχή με αυτό της το βιβλίο.

0Συλλογή ιστοριών

Μια πολύ ωραία συλλογή ιστοριών από τον Jeffrey Archer. Πριν διαβάσω αυτό το βιβλίο δεν είχα διαβάσει κάτι άλλο δικό του. Μου άρεσε πάρα πολύ και με έκανε να θέλω να ξαναδιαβάσω βιβλία του. Σε αυτή τη συλλογή ο Archer πειρατιζεται με διαφορετικά είδη ιστοριών που έχουν μεταξύ τους ένα κοινό στοιχείο και αυτό είναι ότι θα μαγέψουν και θα ταξιδέψουν τον αναγνώστη.

0Μαγικά υπέροχο!

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα στον κόσμο της φαντασίας. Πραγματικά ένα υπέροχο βιβλίο που πρέπει όλοι οι λάτρεις του φανταστικού να διαβάσουν. Η Le Guin είναι μια εκπληκτική συγγραφέας που με κάθε της έργο μας ταξιδεύει σε διαφορετικούς κόσμους και μας μαγεύει. Πραγματικά ένα υπέροχο βιβλίο που δεν ξέχασα ποτέ και που είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μου.

0Απολαυστικό

Ενα απολαυστικό βιβλίο με θνητούς βρικόλακες που κρατάνε στα χέρια τους ένα στοιχείο (γη, νερό, φωτιά, αέρα), νταμπιρ που πρέπει να τα προστατέψουν από ένα σωρό κινδύνους όπως τα αθάνατα και κακά βαμπίρ. Παράλληλα είναι το φόντο μας είναι η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ στην οποία βαμπίρ και Νταμπιρ εμπαιδευονται μαζί. Είναι ένα απολαυστικό και ενδιαφέρον βιβλιο με όλων των ειδών τους χαρακτήρες από την σκληρή και ξεροκέφη Ροουζ, μέχρι τον λιγομίλητο και θανατηφόρο Ντιμιτρι, την πανέξυπνη ευγενούς καταγογης Λίζα, και τον Κριστιαν, μια μυστηριώδη φιγούρα που όλοι αποφεύγουν και μιλούν πίσω από την πλάτη του.

0Υπέροχο

Ένα πραγματικό αριστούργημα με πολύ όμορφο μυνημα! Ένα βιβλίο που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια και που με έχει συνοδεύσει στην ενήλικη ζωη μου. Ένα βιβλίο που ΣΙΓΟΥΡΑ το προτείνω και που πιστεύω ότι θα δώσει στους νεαρούς αναγνώστες μια μοναδική ματιά προς τον κόσμο γύρω τους.

0Μοναδικό

Τρεις μοναδικές ιστορίες από τον Paul Auster που θα βάλουν τον αναγνώστη σε σκέψεις. Η ανθρώπινη ψυχή, η προσωπικότητα, η αξία του ατόμου, οι αποφάσεις που παίρνουμε και πως οδηγούμαστε σε αυτές κάνουν την εμφάνισή τους στις ιστορίες αυτές. Δεν νομίζω ότι θα ξεχάσω τις ιστορίες αυτές σύντομα και είμαι σίγουρη ότι θα διαβάσω παραπάνω Paul Auster στο μέλλον.

0The people in the trees

Ένα ενδιαφέρον βιβλιο που το διάβασα με ευχαρίστηση. Όπως και με το "little life" η συγγραφέας θέτει δύσκολα θέματα τα οποία θα βάλουν τον αναγνώστη σε πολλές σκέψεις. Εδώ μπαίνει στην ιστορία και ο κόσμος της επιστήμης και κυρίως της ανθρωπολογίας. Ένα δύσκολο βιβλίο, που διαβάζεται με ενδιαφέρον.

0Ο τρόφιμος.

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα πολύ ωριαο ψυχολογικο θρίλερ. Σίγουρα κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και η θεματολογία του σίγουρα σοκάρει. Δεν είναι από τα αγαπημένα μου του Fitzek όμως. Η ανατροπή με άφησε να θέλω κάτι παραπάνω. Το διάβασα με ενδιαφέρον αλλά περίμενα κάτι παραπάνω από τον συγγραφέα της Θεραπείας και του Δέματος.

0Πραγματικά υπέροχο

Ένα υπέροχο παραμύθι από τον μεγάλο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζα. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα ή τελευταία μαύρη γάτα είναι μια πανέμορφη ιστορία. Η τελευταία μαύρη γάτα είναι η τελευταία του είδους της και αποφασισμένη να μείνει ζωντανή. Η ιστορία αυτή του Τριβιζα απευθύνεται τόσο σε εφήβους όσο και σε ενήλικες και μέσα του θα βρούμε πολύ σημαντικά διδάγματα. Πάντα επίκαιρο είναι ένα βιβλίο που θα μαγέψει και θα μείνει μαζί σας.

0Μαγευτικό

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που έχω διαβάσει πολλές φορές και που κάθε φορά μου μένει κάτι καινούργιο. Το αγάπησα πραγματικά και παρόλο που έχω καιρό να επισκευτω τον κόσμο του με ακολουθεί ακόμα και σήμερα. Σκοτεινό, ενδιαφέρον, μαγικό, και αγωνιώδες είναι ένα ανάγνωσμα που θα σας κρατήσει πολύ καλή παρέα.

0Αγαπημένο!

Ίσως το αγαπημένο μου από όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι! Πραγματικά θα σας μαγέψει και θα σας παρασύρει σε μια εκπληκτική και μυστηριώδη πλοκή. Είναι πραγματικά ένα πανέξυπνο και εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλιο. Πραγματικά το λάτρεψα.

0Όμορφο παραμύθι

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι. Πραγματικά το απόλαυσα και το διάβασα πολλές φορές μέχρι που κάποια στιγμή το ήξερα σχεδόν απ έξω. Το παραμύθι μπλέκει με την πραγματικότητα σε μια πολύ όμορφη ιστορία.

0Υπέροχο.

Ενα πολύ όμορφο βιβλίο που θα συγκινήσει. Με έναν καθυσυχαστικο ρυθμό θα δούμε τις αναμνήσεις ενός ανθρώπου να περνούν ζωή και να μπλέκονται με το παρόν του. Ένα ιδιαίτερο και μοναδικό βιβλίο που με τον δικό του τρόπο θα σας συναρπάσει.

0Συναρπαστικό

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο από τον μάστορα του τρόμου Stephen King. Σε κρατάει σε αγωνία από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία και μένει ειλικρινά αξέχαστο. Όταν το τελείωσα ένοιωσα στεναχώρια επειδή ποτέ ξανά δεν θα το διαβάσω για πρώτη φορά.

0Εμβληματικό!

Ένα εμβληματικό βιβλίο φαντασίας γραμμένο από 2 από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της σύγχρονης λογοτεχνίας. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μαγικό! Βιβλίο που το λάτρεψα. Αγωνιώδες, επικό, αστείο, συγκινητικό... Πραγματικά ένα υπέροχο βιβλίο.

0Παρα πολύ όμορφο

Ένα από τα πιο όμορφα και συγκινητικά βιβλία που έχω διαβάσει. Το αγάπησα πραγματικά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η ιστορία η ίδια είναι μάλλον απλή, αλλά αυτό είναι μέρος της μαγείας της. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Διαβάζοντας το χρονικό ενός πολυταξιδεμενου γάτου μαθαίνουμε αγάπη και ανθρωπιά από έναν γάτο παρακολοθοντας μια διαφορετική οπτική στην καθημερινότητα και στις ανθρώπινες σχέσεις.

0ΤΕΛΕΙΟ!

Το πρώτο βιβλίο του Fitzek που διάβασα ποτέ με έκανε να θέλω να διαβάσω και άλλα βιβλία του συγγραφέα. Μέχρι στιγμής παραμένει το αγαπημένο μου από όλα του τα βιβλία και αισθάνομαι ότι δεν το έχω αφήσει κάτω, ανήκει στα βιβλία σταθμούς για το είδος του. Ένα μυστήριο για δυνατούς λύτες και ένα βιβλίο που θα σας τραβήξει στην πλοκή και τον κόσμο του.

0Μια καλή αρχή.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και με έναν τρόπο που θα μπορέσει να τον καταλάβει και ένα πιο νεαρό κοινό ο συγγραφέας μας ταξιδεύει στον κόσμο της φιλοσοφίας. Ο όγκος του βιβλίου δεν πρέπει να φοβίζει καθώς θα σας συναρπάσει και κάθε σελίδα έχει λόγο που είναι εκεί. Το διάβασα σε σχετικά νεαρή ηλικία και έμεινε μαζί μου.

0Κλασσικό και υπέροχο.

Ένα κλασσικό βιβλίο με όλη την έννοια της λέξης. Θα συγκλονίσει ακόμα και τους πιο δύσκολους αναγνώστες! Πραγματικά το Dr jekyll and Mr Hyde είναι ένα εκπληκτικό βιβλίο που θα απολαύσετε και θα σας μαγέψει. Επιπλέον η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πιο όμορφη έκδοση που έχει περάσει ποτέ από τα χέρια μου.

0Εκπληκτικα μαγευτικό.

Ενα ακόμα εκπληκτικό παραμύθι από τον υπέροχο παραμυθά Neil Gaiman. Όταν ο μπαμπάς βγαίνει έξω για να φέρει γάλα δεν περίμενε κανείς να μπλέξει σε απίστευτες περιπέτειας. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν γεμάτο περιπέτεια, δράση, γέλιο, πραγματικά αξίζει και θα το απολαύσει κάθε είδους αναγνώστης.

0Καλό.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλιο με ωραία ατμόσφαιρα και εξέλιξη χαρακτήρων. Σε κρατάει σε αγωνία σχεδόν μέχρι το τέλος. Αλλά τελικά μάλλον απογοητεύει και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχει θέσει. Ένα ενδιαφέρον βιβλιο που θα μπορούσε όμως να είναι πολλά περισσότερα.

0Έκτακτο

Ένα πραγματικά αριστουργηματικο και εμβληματικό βιβλίο σταθμός της ελληνικής λογοτεχνίας. Το λάτρεψα και την πρώτη φορά που το διάβασα το τελείωσα μέσα σε ένα απόγευμα. Έκτοτε το έχω ξαναδιαβάσει και κάθε φορά με ταξιδεύει στο παρελθόν της Ελλάδας και με συγκινεί. Πραγματικά υπέροχο!

0Αγαπημένο!

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία από την μοναδική Agatha Christie. Συναρπαστικό και μυστηριώδες με εξέπληξε πραγματικά. Δεν μπορώ να πω πολλά χωρίς να το χαλάσω σε αυτούς που δεν το έχουν διαβάσει ήδη αλλά είναι ένα βιβλίο σταθμός στα βιβλία μυστηρίου. Πραγματικά ένα ακόμη αριστούργημα από την συγγραφέα φαινόμενο που συναρπάζει ακόμη και τους πιο δύσκολους αναγνώστες.

0Υπέροχα παραμυθένιο!

Ένα εκπληκτικό παραμύθι από τον Gaiman και το συνοδεύει μια από τις πιο υπέροχες εικονογραφισεις από τον Riddell! Ένα πανέμορφο βιβλίο που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους όπως μάγεψε και μένα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!! Θα πιάσετε τον εαυτό σας να το σκέφτεται ξανά και ξανά και να θέλετε να ξαναγυρίσετε στον μαγικό αυτόν κόσμο!

0Συναρπαστικό!!

Ένα πολύ ωραίο και έξυπνο βιβλίο. Μυστηριώδες και σκοτεινό θα σας τραβήξει και δεν θα θέλετε να το αφήσετε. Η Flynn είναι μια συγκλονηστικη συγγραφέας που μας τραβάει για μια ακόμη φορά σε ένα παράξενο βιβλίο που μελετά το μυστηριώδες και το σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής. Νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγα τελείως από τον κόσμο αυτό που έφτιαξε για μας η Flynn.

0Εξαίρετο!

Ένα εξαιρετικό και υπέροχο βιβλίο. Ο Τολκιν μας μαγεύει για ακόμη φορά και μας δείχνει πως φτιάχτηκε ο κόσμος του. Είναι πραγματικά φανταστικό και το αγάπησα. Είναι από τα πιο όμορφα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ.

0Επικό τέλος εποχής!

Ένα επικό βιβλίο που κλείνει τη σειρά του άρχοντα των δαχτυλιδιών με έναν υπέροχο τρόπο. Το αγάπησα πραγματικά. Ο Τολκιν μαγεύει τους αναγνώστες του με τη μαγική του πένα για πολλοστή φορα! Το λάτρεψα και όπως με τα προηγούμενα 2 το διάβασα πολλές φορές και με μάγεψε. Ένα βιβλίο που με ακολουθεί ακόμη και σήμερα.

0Επική συνέχεια!

Μια επική και αριστουργηματικη συνέχεια στην σειρά του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ανταποκριθηκε σε όλες τις προσδοκίες που είχα τελειώνοντας την συντροφιά του δαχτυλιδιού και με μάγεψε με τελείως διαφορετικούς τρόπους από το πρώτο. Πραγματικά το λάτρεψα και το ξαναδιάβασα πολλές φορές κρατώντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό.

0Αριστούργημα!

Ένα από τα πιο ωραία βιβλία της σύγχρονης λογοτεχνίας! Με μάγεψε από την πρώτη σελίδα και όσες φορές και αν το έχω διαβάσει εξακολουθεί να με μαγεύει με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά. Ένα πραγματικά αριστουργηματικο βιβλίο που έχει κάτι να πει σε όλους και που μπορεί να διαβαστεί σε πολλά επίπεδα. Άλλαξε τις προσδοκίες μου από τα βιβλία.

0Διαφορετικό!

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλιο που μας παρουσιάζει έναν κόσμο που μοιάζει κοντινός και συνάμα μακρινός. Πολύ όμορφο και το απόλαυσα. Οδηγουμενοι από μια πένα που μοιάζει μαγική θα δούμε τι γίνεται όταν η φρίκη επιτηθεται στην ειρινικη ζωή και θα αναρωτηθούμε για την έννοια του πεπρωμένου. Πραγματικά το αγάπησα αυτό το βιβλίο και οι χαρακτήρες με ακολουθούν ακόμα και σήμερα.

0Μαγευτικό παραμύθι!

Ένα μαγικό παραμύθι από τον Τολκιν. Πραγματικά υπέροχο και μαγικό που θα το διαβάσετε ξανά και ξανά και που θα μείνει για πάντα μαζί σας. Το αγάπησα από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία και κάθε φορά που θα το διαβάσω βλέπω και κάτι διαφορετικό.

0Συγκλονιστικο.

Ένα συγκλονιστικο και αριστουργηματικο βιβλίο. Εμβληματικό και προφητικό είναι ένα βιβλίο που ο καθένας μας πρέπει να διαβάσει. Θα χαθείτε στις σελίδες του εμβληματικου αναγνωσματος και θα σας ακολουθεί μια ολόκληρη ζωή!

0Εξυπνο!

Ένα πολύ έξυπνο ψυχολογικό θρίλερ! Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Θα σας συναρπάσει από την πρώτη σελίδα και δεν θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας μέχρι να φτάσετε στην τελευταία.

1Συγκινητικό και αισιόδοξο!

Ένα υπέροχο βιβλίο! Μας συγκινεί πραγματικά. Η μικρή Νελ είναι ένας από τους πιο όμορφους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει μέσα στις σελίδες των βιβλίων. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου συναντάμε πραγματικά εκπληκτικούς χαρακτήρες και βλέπουμε την καλοσύνη, το θάρρος, τους δαίμονες των ανθρώπων, την κακία να παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας. Παρακολουθούμε τους χαρακτήρες να περνούν από 40 κύματα και να εξελίσσονται και μοιάζει σα να ζούμε κι εμείς μαζί τους τις περιπέτειες και τις δυσκολίες τους. Αν και συναντάμε πολλές δυσκολίες τελικά το βιβλίο είναι και γεμάτο με αισιοδοξία και μας δίνει την ευκαιρία για κάθαρση.

0Μυστηριώδες

Το τρίτο βιβλίο της σειράς μας παρασέρνει σε μια ακόμη περιπέτεια. Η μάχη ενάντια στο κακό αποτελεί το κεντρικό θέμα του συγκεκριμένου βιβλίου και σίγουρα η Harkness αντιμετωπίζει το θέμα με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Αγωνιωδες και γεμάτο μυστήριο και ανατροπές το "the book of life" κλείνει τη σειρά με έναν ενδιαφέροντα τρόπο και αφήνοντας πίσω του την ελπίδα για το μέλλον.

0Time traveling adventure!

Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε πίσω στο παρελθόν σε μια μαγική περιπέτεια! Μαζί με την μαγεία και την περιπέτεια θα συναντηθούμε με τεράστιες προσωπικότητες της ιστορίας που θα τις δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Θα δούμε πόσο μπορεί να έχει αλλάξει κάποιος μέσα από τις εμπειρίες του και πόσο εύκολο είναι να ξαναγυρίσει σε αυτόν που ήταν κάποτε. Σίγουρα μια συνέχεια αντάξια του πρώτου βιβλίου.

0Μαγικό

Ένα ενδιαφέρον βιβλιο γεμάτο μαγεία, μυθικά πλάσματα, ίντριγκες, και δράμα. Θα σας ταξιδέψει σε έναν άλλο κόσμο. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ανοίγει ένα παράθυρο σε έναν κόσμο παρόμοιο με τον δικό μας αλλα γεμάτο με τους δικούς του κανόνες και όλων των ειδών τα παράδοξα φαινόμενα. Μπορεί μια περιπέτεια να ξεκινήσει από την βιβλιοθήκη και από ένα και μόνο βιβλίο?

0Μαγικά παραμυθένιο

Ένα υπέροχο ακόμη παραμύθι από τον Ρόαλντ Νταλ. Γεμάτο με αγωνία, φαντασία και αγάπη το βιβλίο αυτό συναρπάζει και συγκινεί. Ακολουθήστε τον κύριο Φοξ σε ένα συναρπαστικό βιβλίο / αγώνα ταχύτητας και εξυπνάδας.

0Μαγικο

Το συγκλονιστικο παραμύθι του κυρίου Σκρουτζ από την μαγική πένα του Ντίκενς. Ένα κλασσικό ανάγνωσμα γεμάτο με αρχές και διδάγματα που πρέπει να κουβαλάμε μαζί μας όλο τον χρόνο. Η αγάπη, η φιλεσπλαχνια, η αισιοδοξία, η μιζέρια, η φιλαργυρια, οι πτυχές και τα πιθανά αποτελέσματα της φιλοδοξία, μπλέκονται σε μια πανέμορφη ιστορία για μικρούς και μεγάλους. Μία ιστορία που συγκινεί όσες φορές και αν διαβαστεί και που πάντα θα έχει κάτι να μας πει όσες φορές και να την διαβάσουμε και όσα χρόνια κι αν περάσουν.

0Συναρπαστικό prequel.

Ένα συναρπαστικό prequel της πολυδιαβασμενης σειράς "black magician trilogy''. Ενα συγκλονιστικο βιβλίο γεμάτο μαγεία, περιπέτεια, και σημαντικά μηνύματα θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Ένα επικό βιβλίο που ακολουθεί μια κοπέλα (την Tessia) καθώς ανακαλύπτει ότι έχει μαγικές δυνάμεις και φεύγει από την απλή της ζωή μπλέκεται σε απίστευτες περιπέτειες τεράστιας κλίμακας. Πραγματικά ένα μαγικά επικό βιβλίο που θα συναρπάσει.

0Συγκλονιστικο και αξέχαστο.

Ακολουθήστε τον μεγάλο παραμυθά καθώς σας οδηγεί μέσα στο εργοστάσιο σοκολάτας βλέποντας το μέσα από τα μάτια των ελαχίστων τυχερών που βρήκαν το εισητηριο που τους επιτρέπει να μπουν μέσα. Πως είναι τελικά από μέσα το εργοστάσιο? Και πως είναι ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης? Ενα παραμύθι που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους που για μια ακόμη φορά εκπληκτικά μυνήματά αυτή τη φορά για τις αρχές και την ανθρωπιά. Εκπληκτικα συναρπαστικο.

0Μας ταξιδεύει!

Το εκπληκτικό πρώτο βιβλίο της σειράς του Douglas Adams. Μαγευτικό και ταξιδιάρικο θα σας συναρπάσει από την πρώτη σελίδα και θα θέλετε να μάθετε την συνέχεια και το τι κρύβεται πίσω από κάθε στροφή με αγωνία. Πραγματικά το λάτρεψα και αν είστε λάτρεις της επιστήμονικης φαντασίας (η ακόμη και αν δεν είστε) και δεν το έχετε διαβάσει σας προτείνω να το διαβάσετε.

1Ξεκαρδιστικο

Ένα ξεκαρδιστικά αστείο βιβλίο από τον μετρ του παραμυθιού. Συνατνιστε μέσα στις σελίδες του βιβλίου τους Βλακεντιους και δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει η φαντασία τους στο να φτιάχνουν ο ένας παγιδες για τον άλλο (η μέχρι που θα φτάσει η βλακεια τους όπως το πάρει κάνεις). Μέχρι που θα φτάσουν?

0Μαγικο!

Ο μεγάλος παραμυθάς ξαναχτυπά με ένα ακόμα αριστουργηματικο βιβλίο!! Τι θα γινόταν άμα οι μάγισσες όχι μόνο υπήρχαν και ήταν κακές αλλά δεν μπορούσες να τις καταλάβεις κιόλας? Άμα αντί να φοράνε μυτερά καπέλα και να ανεβαίνουν σε σκουπόξυλο έμοιαζαν με απλές γυναίκες? Και τι θα γινόταν άμα όταν καταλάβαινες ότι κοιτάς όχι μια όχι δύο αλλά πολλές μάγισσες όλες μαζεμένες? Ενα αστείο, περιπετειώδες και όμορφο βιβλίο από τον πούλαγαπημενο Roald Dahl που θα συναρπάσει και θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

0Αστείο και συγκινητικό!

Ένα μαγευτικό βιβλίο από τον υπέροχο παραμυθά Roald Dhal. Γέλασα και συγκινήθηκα διαβάζοντας αυτήν τη ιστορία που μας μιλάει για το καλό και το κακό μέσα από μια ξεκαρδιστική ιστορία. Τι θα γίνει άμα αλλάξει λίγο (η πολύ) το φάρμακο της κακιάς γιαγιάς? Θα πάθει κάτι? Θα γίνει κάτι? Θα αλλάξει κάτι? Ενα αριστουργηματικο και εμβληματικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που θα μείνει μαζί σας από την πρώτη φορά που θα το διαβάσετε και που θα βρείτε τον εαυτό σας να γυρίζει ξανά και ξανά σε αυτό.

0Συγκινητικό και μαγικό

Ένα πραγματικά πανέμορφο παραμύθι που πρέπει να το διαβάσουμε όλοι μας. Ο Roald Dhal μας μαγεύει και μας συγκινεί για μια ακόμη φορά με μια υπέροχη ιστορία που θα μας συναρπάσει και από την οποία όλοι έχουμε να μάθουμε κάτι. Πραγματικά θα το λατρέψετε!! Το έχω διαβάσει ήδη πολλές φορές αυτό το βιβλίο και κάθε φορά με συγκινεί και με συναρπάζει.

0Υπέροχα μαγικό

Μια ακόμη μαγική συλλογή ιστοριών από τον πούλαγαπημενο Neil Gaiman! Για μια ακόμη φορά ο Gaiman εξερευνά τα όρια του πραγματικού και του φανταστικού και μας ταξιδεύει ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους με τέτοια μαεστρία και φαντασία που σε κάνει να ξεχνάς την πραγματικότητα γύρω σου και να βυθιζεσαι στις πράγματικοτητες του βιβλίου. Πραγματικά μια μαγική και συγκλονιστικη συλλογή που θα λατρέψετε.

0Κλείσιμο μιας εποχής.

Με το βιβλίο αυτό η Canavan κλείνει τη σειρά της "the age of the five". Ένα ένδοξο τέλος σε μια μαγευτική σειρά βιβλίων που συναρπαζουν. Στο βιβλίο αυτό επεκτείνει ακόμη περισσότερο τον κόσμο και τους χαρακτήρες της και μας αφήνει ελπίδες για το μέλλον με έναν πραγματικά εκπληκτικό τρόπο. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να έχει κλείσει την σειρά της με πιο όμορφο τρόπο.

0Φανταστικό!!

Μι εκπληκτική συνέχεια στο "priestess of white". Με ένα βιβλίο εξίσου ενδιαφέρον και συναρπαστικό με το πρώτο αυτό το η Canavan επεκτείνει τον κόσμο της με μαεστρία και με ατελείωτη φαντασία και προσοχή. Ακολουθήστε την για ακόμη μια φορά σε έναν κόσμο που το θάρρος και η υπομονή ίσως να είναι τα πιο δυνατά όπλα του ανθρώπου. Αν έπρεπε να το περιγράψω με μια λέξη θα ήταν ''μαγικό".

0Συναρπαστικό

Ένα ακόμη συναρπαστικό βιβλίο από την Canavan. Η μεγαλειώδης φαντασία της αυτή τη φορά επεκτείνεται και στο θέμα της πίστης με ένα πραγματικά συναρπαστικό αποτέλεσμα. Η πίστη, η δικαιοσύνη, η αγάπη και η τιμή μπλέκονται σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση και ενθουσιασμό που θα καταπλήξει.

0Μαγευτικό

Ένα πραγματικά μαγευτικό βιβλίο που επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της Trudy Canavan. Παλιοί φίλοι και νέοι αντίπαλοι κάνουν την εμφάνισή τους σε μία αγωνιώδη και μαγική πλοκή που θα σας συναρπάσει. Ευκολοδιαβαστο και ενδιαφέρον μπορεί εύκολα να διαβαστεί μέσα σε μια ημέρα και μετά να θέλετε να το διαβάσετε ξανά!

0Μαγικό

Ένα ακόμη μαγευτικό βιβλίο στον κόσμο του American Gods που οι μύθοι παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας. Θα σας μαγέψει και θαβ σας ταξιδέψει από την αρχή έως το τέλος και δεν θα θέλετε να τελειώσει. Ειλικρινά είναι εκπληκτικό και must read για τους λάτρεις της φαντασίας.

0Υπέροχο.

Ένα υπέροχο βιβλίο που δεν μπορούσα να το αφήσω κάτω. Ακολουθούμε έναν νεαρό άντρα ξεκινοντας από την στιγμή που μαγςυεται από την τέχνη του κουρδισματος του πιάνου όντας ακόμη μαθητής και συνεχίζουμε να τον ακολουθούμε και βλέπουμε το πως εξελίχθηκε η ζωή του από αυτή την αρχή και τις αποφάσεις που πήρε με βάση την αρχή αυτή. Με συγκίνησε πραγματικά και το λάτρεψα. Πολύ όμορφο βιβλίο!

0Εξαίρετο και μαγικό!

Η μαγική πένα του Terry Brooks μας ταξιδεύει σε αυτή του την τριλογίας. 3 συναρπαστικά βιβλία βρίσκονται σε αυτόν τον τόμο που σε ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, σκοτάδι, και ελπίδα. Οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικά συναρπαστικοι και αληθινοί. Μία συγκλονιστικη τριλογία πραγματικά που την αγάπησα από την αρχή μέχρι το τέλος και που επιρεασε με τον τρόπο της το γούστο μου στα βιβλία.

0Το τέλος μιας εποχής.

Ο δεύτερος τόμος του λαβύρινθου των πνευμάτων τελειώνει μια εποχή κλείνοντας έναν κύκλο βιβλίων που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ενα πάρα πολύ όμορφο βιβλίο σκοτεινό και αισιόδοξο παράλληλα, που μιλάει για την ανθρώπινη φύση, την συγχώρεση, την συμφιλίωση με το παρελθόν και το σοκ της αμφιβολίας για το μέλλον όταν κάτι που περίμενες καιρό έρχεται... Υπέροχο πραγματικά. Διαβάζοντας τον δεύτερο τόμο του λαβύρινθου των πνευμάτων συγκινήθηκα πάνω από μια φορές και όταν έφτασα στην τελευταία σελίδα είχα μια γλυκόπικρη αίσθηση ξέροντας ότι ο κύκλος έκλεισε και πως ποτέ ξανά δεν θα διαβάσω την σειρά αυτή για πρώτη φορά, αλλά ξέροντας επίσης ότι ηταν μια καλή σειρά και πως το μέλλον είναι γεμάτο με ελπίδα στη σκοτεινή Βαρκελώνη.

0Must read

Ενα ακόμη βιβλίο που εξελυσεται στους δρόμους της Βαρκελώνης. Σκοτεινό και συναρπαστικό κατά την παραδοση του Θαφον και πάντα διδακτικό και όμορφο με ανατροπές. Ενα υπεροχο βιβλίο στο οποίο η αγάπη, η αρχές, τα βιβλία, η φρίκη του πολέμου, η οικογένεια, τα παραμύθια μπλέκονται σε μια πλοκή αριστούργημα. Η μαγική πένα του Θαφον μας υπνοτιζει γι ακόμα μια φορά και μας δίνει ένα βιβλίο που θα φέρουμε για πάντα μαζί μας.

0Οι μύθοι ζουν!

Ένα εκπληκτικό βιβλίο στο οποίο οι μύθοι έχουν ζωή και τους κουβαλάμε μέσα μας. Ο Gaiman μαγεύει μια ακόμη φορά με την αστηρευτη φαντασία του και με την μαγική του πένα. Το απόλαυσα από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν ήθελα να το αφήσω κάτω.

0Όμορφο παραμύθι

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι με πολύ ωραία διδάγματα για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για να το διαβάσουν οι μεγάλοι. Συγκινητικό και πολύ ωραία επιλογή. Και να θυμάστε να πιστεύετε στον εαυτό σας.

0Εξαίρετο

Ένα υπέροχο βιβλίο μέσα από τις σελίδες του οποίου ακολουθούμε τη ζωή και τις παρατηρήσεις ενός απλού ανθρώπου. Παρά το φαινομενικά απλό θέμα και τον ήρεμο ρυθμό το βιβλίο αυτό σε ρουφάει μέσα στις σελίδες του και δεν θέλεις να το αφήσεις κάτω. Μέσα από τα σχόλια και γεγονότα που εμφανίζονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου γίνεται ένα σχόλιο πάνω στην οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη, την ευγένεια, και μας δείχνει πως η διατήρηση της αξιοπρέπειας μας μπορεί να εμπνεύσει τους γύρω μας. Πραγματικά ένα πολύ όμορφο βιβλίο που έχω διαβάσει ήδη πολλές φορές.

0Υπέροχο!

Μια υπέροχη συλλογή ιστοριών για ενήλικες από τον μοναδικό παραμυθά Roald Dahl. Με κάθε ιστορία ο αναγνώστης θα ταξιδέψει και σε έναν διαφορετικό κόσμο και θα ζήσει μια μοναδική περιπέτεια εμποτισμένη με την μαγεία και την φαντασία του Dahl. Όπως και με τις παιδικές του ιστορίες έτσι και με αυτές οι περιγραφές και οι επιλογές του είναι πολύ επίπεδες με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να επεξεργαστεί διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές αναγνώσεις. Πραγματικά μοναδική συλλογή με την οποία ο Dahl μας εκπλήσσει για μια ακόμα φορά.

0Λυρικό

Ένα υπέροχο λυρικό παραμύθι από τον υπέροχο Τολκιν! Μια μοναδική περιπετειώδης και πολυεπίπεδη ιστορία για μικρούς και μεγάλους με εκπληκτική ανάλυση και εξέλιξη χαρακτήρων!! Είναι μια ιστορία στη οποία θα ανατρέξετε πολλές φορές και που θα σας ακολουθήσει σε όλη σας την ζωή. Γέλασα, φοβήθηκα, συγκινήθηκα, χάρηκα διαβάζοντας αυτή την ιστορία και αισθάνθηκα ότι ταξίδεψα και εγώ μέσα από την αριστουργηματικη ιστορία.

0Μοναδικό

Ένα μοναδικό παραμύθι σταθμός από τον Ευγένιο Τριβυζα! Θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ο Τριβιζας ανατρέπει την εικόνα του κακού λύκου που θέλει να φάει τα 3 γουρουνάκια και βλέπουμε τα 3 μικρά λυκακια που τα κυνηγάει ο Ρουνι Ρουνι το ύπουλο κακό γουρούνι! Ένα πραγματικά συγκλονιστικο παραμύθι που ανατρέπει να δεδομένα και μαθαίνει στους μικρούς μας φίλους θα μην μένουν στην εικόνα, και περνάει πολύ όμορφα μυνήματά για την αγάπη την φιλιά, την συνεργασία, και την χαρά.

0Τέλεια συνέχεια!

Με το "shadowed sun" η Jemisin μας φέρνει πίσω στον μαγευτικό και σκοτεινό κόσμο του Dreamblood με μια ακόμη περιπετειώδη και συγκλονιστικη ιστορία. Συναντώντας παλιούς γνώριμους αλλά δίνοντας και χρόνο και σημαντικό ρόλο σε καινούργιους χαρακτήρες ταξιδεύουμε με την Jemisin ανάμεσα σε μάχες, πόνο, διαφορετικών ειδών βία, θάνατο, και βλέπουμε τις ανθρώπινες σχέσεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Πραγματικά ένα συγκλονιστικο βιβλίο που θα το απολαύσετε μέχρι τέλους και που θα βάλει σε σκέψη.

0Συναρπαστικό!!

Η Jemisin μας προσκαλεί σε ένα καινούργιο ταξίδι με το βιβλίο της "the killing moon" σε έναν εκπληκτικό και σκοτεινό κόσμο που η μαγεία είναι πέρα για πέρα αληθινή, τα όνειρα έχουν δύναμη, και υπάρχουν θνητοί άνθρωποι που κρατάνε τον θάνατο στα χέρια τους. Ενα συγκλονιστικο και συγκινητικό βιβλίο που στο στυλ της Jemisin δεν μας παρασέρνει μόνο σε μια απολαυστική ιστορία αλλά μας βάζει και σε σκέψεις θηγοντας πολλά και σημαντικά θέματα μέσα από την πλοκή της. Ο φόβος, η διαφθορά, η δύναμη της εξουσίας, η αγάπη είναι μέρος των θεμάτων που παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας μέσα στο βιβλίο αυτό της Jemisin. Θα σας συναρπάσει και θα σας συγκινήσει παράλληλα με μια μαεστρία αντάξια της βραβευμένης συγγραφέος.

0Συγκλονιστικο.

Μια εξαιρετική συλλογή ιστοριών από τον μάστορα του φανταστικού και πολυαγαπημενο παραμυθά Neil Gaiman. Κάθε ιστορία μας ταξιδεύει σε έναν διαφορετικό κόσμο που θα μείνει μαζί μας για πάντα. Είναι μια εκπληκτική συλλογή στην οποία ο Gaiman εξερευνά πολλές ιδέες και μας μαγεύει με κάθε μία από αυτές.

0Υπέροχο!

Μια φανταστική συνέχεια στο εκπληκτικό βιβλίο "σκιά του ανέμου". Για μια φορά επιστρέφουμε στο κοιμητήριο των λησμονομενων βιβλίων και ο Θαφον μας οδηγεί στα σκοτεινά και παράξενα σοκάκια της Ισπανίας και της ανθρώπινης ψυχής. Η αγάπη για τα βιβλία, το γράψιμο, η φήμη, η αγάπη και η ζήλια παίρνουν ζωή μπροστά στα ματια μας σε ένα γοτθικό περιβάλλον. Μία πραγματικά υπέροχη ιστορία που θα ρουφιξει τον αναγνώστη.

1Πολύ όμορφο!

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι που θα διαβαστεί ξανά και ξανά για ένα γενναίο γατάκι που αγαπάει και προσέχει ένα παιδί ενώ παράλληλα είναι κι αυτό ένα παιδάκι. Άνθρωποι, ξωτικά, και ένα γατάκι μπλέκονται σε ένα υπέροχο παραμύθι για το θάρρος, την αγάπη, τη φιλία και την μοναξιά. Θα το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή και θα δώσει σημαντικά μαθήματα στα παιδιά που θα κρατήσουν αυτό το βιβλίο μαζί τους όλη τους τη ζωή.

0Τι είναι αληθινό?

Στο outsider θα αναρωτηθείτε πολλές φορές, μαζί με τους χαρακτήρες του βιβλίου, τι είναι πραγματικό και τι όχι, που κρύβεται η αλήθεια, πως είναι δυνατόν να ισχύουν παράλληλα πράγματα που αποκλείουν το ένα το άλλο. Πως γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να είναι την ίδια στιγμή σε δύο μέρη? Ενα αγωνιώδες βιβλίο που μας δείχνει τις ατελείωτες πιθανότητες που εξαπλώνονται μπροστά μας όταν ο μάστορας του τρόμου όταν συναντάει την αστυνομική λογοτεχνία. Θα σας κερδίσει πολύ γρήγορα και θα κρατήσει τη προσοχή σας μέχρι το τέλος.

0Σκοτεινό παραμύθι!

Ένα απολαυστικά σκοτεινό και τρομακτικό παραμύθι! Ο Gaiman μας ταξιδεύει ανάμεσα σε παράλληλους κόσμους για μια φορά σε ένα εκπληκτικό βιβλίο που θα το αφήσετε κάτω μόνο όταν το τελειώσετε. Το λάτρεψα από την πρώτη σελίδα ως την τελευταία. Η Coraline (και να θυμάστε όχι Caroline) είναι μια εκπληκτική χαρακτήρας και θα συναντήσει στο ταξίδι της παράξενα άτομα και φαινόμενα οδηγούμενη από το τελευταίο πλάσμα που θα περίμενε!! Άμα την ακολουθήσετε στο ταξίδι της θα βρείτε ένα υπέροχο παραμύθι που θα θέλετε να διαβάσετε ξανά και ξανά.

0Τέλειο!

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που θα μαγέψει τον αναγνώστη όπως γίνεται με όλα τα βιβλία του Gaiman. Το λάτρεψα! Για μια ακόμη φορά ο Gaiman μας ταξιδευει με μαεστρία και ατελείωτη φαντασία και ενέργεια σε έναν υπέροχα παράξενο κόσμο. Εσείς τι θα κάνατε άμα είχατε λύκους στους τοίχους σας?

0Υπέροχο!!

Ένα αριστουργηματικο δεύτερο ταξίδι στον κόσμο του Αμπαρατ που θα μαγέψει και θα ανατρίχιασει ξανά τον αναγνώστη. Γνωστοί και αγαπημένοι χαρακτήρες εμφανίζονται ξανά ενώ εμφανίζονται και καινούργιοι εξίσου σημαντικοί και υπέροχα παράξενοι χαρακτήρες για να μας οδηγήσουν πιο βαθιά στον κόσμο του Αμπαρατ και να μας παρασύρουν σε ένα ακόμα πιο μυστηριώδες ταξίδι στα νησιά των ωρών! Οι εκπληκτικές περιγραφές και η αριστουργηματικη εικονογράφιση για μια ακόμα φορά μας βοηθούν να δούμε τα γεγονότα του βιβλίου να παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας. Πραγματικά είναι ένα υπέροχο βιβλίο, ένα σκοτεινό παραμύθι, εκπληκτικό από μόνο του και αντάξια συνέχεια του πρώτου. Αν ταξιδέψετε στον κόσμο του Αμπαρατ δεν θα φύγετε ποτέ τελείως από αυτόν!

0Ψυχεδελικό!

Ένα εκπληκτικό βιβλίο φαντασίας! Ο Barker έχει ατελείωτη φαντασία και έχει φτιάξει έναν καταπληκτικο, σκοτεινό, και ψυχεδελικό κόσμο που θα ρουφήξει τον αναγνώστη και από τον οποίο δεν θα φύγετε τελείως ποτέ. Οι έκτακτες περιγραφές του Barker που συχνα συνοδεύονται από μια εικονογράφιση εξίσου σκοτεινή, ψυχεδελική και εξαίρετη με την περιγραφή σε κάνουν να βλέπεις τα γεγονότα και τους χαρακτήρες με τα ίδια σου τα μάτια. Αν επιλέξετε να ταξιδέψετε στον κόσμο του Αμπαρατ και εξερευνήσετε τα νησιά των ωρών της ημέρας θα μαγευτείτε και θα βρείτε ένα βιβλίο που δεν θα φύγει ποτέ από τις σκέψεις σας.

0Πανέμορφο!

Όπως και με άλλα έργα τον Εντε και αυτό αποτελεί ένα εκπληκτικό παραμύθι τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους! Η γραφή του για μια ακόμη φορά μας μαγεύει και κάθε φορά που θα το διαβάσουμε θα μαγευτουμε από την αρχή και θα προσέξουμε κάτι καινούργιο. Εκπληκτικό πραγματικά, και γραμμένο με μαεστρία, αγάπη, μεράκι και πολύ κέφι!

0Έκτακτο!

Ένα καταπληκτικό ανάγνωσμα στην σειρά του κοιμητηριου των λησμονομενων βιβλίων. Ξαναβλεπουμε όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα για το ποιοι είναι και για την ψυχοσύνθεση τους. Παράλληλα βλέπουμε ακόμη ένα κομμάτι της ιστορίας της Ισπανίας να περνει ζωή μπροστά στα μάτια μας. Ένα ακόμη εξαιρετικο ανάγνωσμα από τον Ισπανό μετρ του φαντασιακου ρεαλισμού που θα μείνει αξέχαστο. Το ξεκίνησα και δεν το άφησα κάτω μέχρι να τελειώσει!

0Για δυνατούς λυτες!

Δύσκολο και σκληρό το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Η Yanagihara γράφει μια εκπληκτική ιστορία που θέτει πολλά και δύσκολα θέματα, όπως την κακοποίηση και την χρήση ουσιών, ενώ παράλληλα μελετά τους ανθρώπους και τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αλλά και όμορφες μέρες και το πως τελικά κ πάντα κουβαλάμε μέσα μας τους δαίμονες μας. Οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικά γραμμένοι και αναλυμενοι και αν και ογκώδες δεν έχει τίποτα το περιττό. Το λάτρεψα από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά τις δυσκολίες του, η μάλλον εξαιτίας αυτών.

0Συναρπαστικό

Μια πολύ όμορφη ιστορία. Η Jane Austen για μια ακόμη φορά συζητάει μέσω των χαρακτήρων της με τους αναγνώστες σχετικά με την ηθική και τις αξίες που πρέπει να έχει ο κάθε άνθρωπος. Η Φαννη Πράις είναι μια μοναδική χαρακτήρας με αρχές, σταθερότητα στις απόψεις και τις αποφάσεις της, και καλοπροαιρετη φύση. Σιγά σιγά αποκτά και δυναμισμό και την βλέπουμε να ανθίζει και να περνει την θέση που της άξιζει ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλει να έχει στην ζωή της. Πραγματικά μια υπέροχη ιστορία.

0Συγκινητικό!!!

Ένα συγκινητικό must read τόσο για εφήβους όσο και για πιο μεγάλους αναγνώστες! Υπέροχο βιβλίο με πολύ φαντασία που μιλάει για την αγάπη, την φιλιά, την πίστη, την διαχείριση του χρόνου, και το να έχουμε εμείς την κυριότητα του εαυτού μας και του χρόνου μας. Υπέροχο πραγματικά, με εκπληκτικές περιγραφές και απίστευτη ανάλυση χαρακτηρων. Η Μομο είναι από τους πιο όμορφους και δυναμικούς χαρακτήρες της σύγχρονης λογοτεχνίας που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Πίστη στους φίλους της και με την δυνατότητα να ακούει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο εμπνέει τους γύρω της ακόμα και όταν κατά τα φαινόμενα δεν κάνει κάτι. Μια πολύ όμορφη εικόνα σχετικά είναι η περιγραφή των παιδιών που παίζουν και λένε ότι όταν η Μομο είναι μαζί τους παίζουν πιο καλά κι ας μην είναι ότι έχει τις πιο καλές ιδέες να πρότεινει. Πραγματικά είναι ένα βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν. Το διάβασα έφηβη πρώτη φορά και το ξαναδιάβασα ως ενήλικη και κάθε φορά με συγκινεί και προσέχω ένα καινούργιο επίπεδο! Έκτακτο πραγματικά!!! Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε όλοι μας τουλάχιστον μια φορά!

0Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία με πρωταγωνιστή τον γνωστό και αγαπητό Τζακ Ριτσερ. Όταν ο Ριτσερ βρίσκει τυχαία ένα αναμνηστικό δαχτυλίδι αποφοίτησης από το West Point (την σχολή από την οποία αποφοίτησε και ο ίδιος) σε ένα ενεχυροδανειστήριο, αποφασίζει να βρει το άτομο στο οποίο ανήκε αρχικά. Δεν ζητάει τίποτα παρά μόνο να επιστρέψει το δαχτυλίδι και να δει αν το άτομο αυτό είναι καλά. Από εκεί θα ξεκινήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα περιπέτεια με περισσότερα επίπεδα και περισσότερους ενδιαφερόμενους από ότι περιμενε ο Ρίτσερ όταν ξεκίναγε. Ενα ενδιαφέρον βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα και με ευκολία.

0Ενδιαφέρον

Μια αξιόλογη συνέχεια στον κόσμο του φωτολιθου το ασημένιο ξίφος μελετά καινούργιους ορίζοντες και δίνει καινούργιες διαστάσεις στον κόσμο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Μου άρεσε πολύ και το διάβασα το ίδιο εύκολα και ευχάριστα με το προηγούμενο, αν και οφείλω να ομολόγησω ότι μου άρεσε ελαφρώς λιγότερο απο το πρώτο βιβλίο της σειράς. Παρόλα αυτά ήταν μια συνέχεια της ιστορίας που χρειαζόταν και που την ευχαριστήθηκα πολύ. Όπως και στο προηγούμενο βιβλίο μέσα από την γεμάτη φαντασία και αγωνία πλοκή ο αναγνώστης καλείται να επεξεργαστεί και περίπλοκα ζητήματα.

0Μαγικός κόσμος

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο με πολύ φαντασία και δράση. Είναι ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό ανάγνωσμα, ευκολοδιαβαστο μεν αλλά που μας δίνει παράλληλα τροφή για σκέψη. Ιδιετερα ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Βαλασού, ο οποίος φέρει μια κατάρα και μπορεί όχι μόνο να αισθάνεται τα αισθήματα των γύρω του αλλά να τα ζει σα να ήταν δικά του. Αυτό γίνεται πολύ πιο έντονο όταν έρχεται στα αισθήματα που τους διατρέχουν κατά τον θάνατο τους. Φιλόδοξο, σκοτεινό, και με εκπληκτικές περιγραφές είναι ένα βιβλίο που έχει μείνει στην μνήμη μου και που ευχαριστήθηκα πολυ.

0Όμορφο must read

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο που παρουσιάζει με εξαιρετικό τρόπο τις διαφορές ανάμεσα στη ζωή στην εξοχή και στην ζωή στην πόλη στην περιοδο της εκβιομηχανισης των αγγλικών πόλεων. Μέσα από τα μάτια της ηρωίδας Margaret που έρχεται με την οικογένειά της από την εξοχή βλέπουμε τις διαφορές τόσο στο φαίνεσθε όσο και στο είναι. Παράλληλα η ηρωίδα καλείται να αντιμετωπίσει και οικογενειακές και ηθικές κρίσεις και να αποφασίσει εάν τελικά θα αποδεχθεί το νέο της περιβάλλον. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και πως το περιβάλλον της βλέπει εκείνη και την οικογένειά της. Γενικά είναι ένα εξαιρετικό έργο και μια μελέτη πάνω στην ηθική, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αξιοπρέπεια, και την αντιμετώπιση των αλλαγών.

0Earth vs Aliens

Ένα εκπληκτικό βίβλο επιστημονικής φαντασίας από τον συγγραφέα του βιβλίου "ready player one". Όταν η γη δέχεται επίθεση από εξωγήινους η γη πρέπει να αμυνθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει! Το gaming έρχεται για μια ακόμη φορά να παίξει τον ρόλο του και σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο! Ένας συναρπαστικός αγώνας ενάντια στον χρόνο! Πραγματικά ένα υπέροχο βιβλίο! Οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικά συναρπαστικοι και μαζί με την αγωνία και τις ανατροπές θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη μεχρι την τελευταία σελίδα.

0Αρτέμης εναντίον Άρτεμη

Μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες! Όταν η μητέρα του Αρτέμη αρρψστενει βαριά ο Αρτέμης θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να φέρει μαζί του την θεραπεία που σε μια διαστροφή της τύχης είχε καταστρέψει μόνος του στο παρελθόν!!! Ειναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που καθυλωνει. Με εκπλήξεις σε κάθε στροφή η περιπέτεια αυτή είναι πραγματικά υπέροχη.

0Νέες περιπέτειες!

Ο Κολφερ μας φέρνει για μια ακόμη φορά στον κόσμο του Αρτέμη για μια ακόμη συγκλονιστικη και πανέξυπνη περιπέτεια! Οι ήρωες μας πρέπει να ενώσουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους και να ξεπεράσουν νέα εμπόδια και νέες προκλήσεις όταν μια αντίπαλος από το παρελθόν η Οπαλ, επικίνδυνη νεράιδα εξίσου έξυπνη με τον Αρτέμη και αστηρευτα διεστραμμένη, επιστρέφει. Αυτή τη φορά το τίμημα είναι ο κόσμος των ανθρώπων και ο κόσμος των ξωτικών! Μία υπέροχη περιπέτεια που θα σας κρατήσει παρέα και που δεν θα θέλετε να αφήσετε κάτω μέχρι να φτάσετε στην τελευταία σελίδα.

0Σκανταλιαρικο!

Μια αστεία ιστορία από τον μάστορα του φανταστικού Neil Gaiman!! Όταν αναλάβεις τον μπαμπά σου για δύο χρυσόψαρα πρέπει να είναι πρπετοιμασμενος για το ότι η μαμά σου θα τον θέλει πίσω και θα πρέπει να τον φέρεις σπίτι πάλι! Μία αστεία περιπέτεια κατά την οποία ακολουθούμε ανταλλαγές μεταξύ παιδιών σε αναζήτηση του μπαμπά. Θα τον φέρουμε πίσω στη μαμά και το σπίτι? Μου άρεσε πάρα πολύ και γέλασα πολύ! Σίγουρα μια πολύ όμορφη ιστορία και μια εκπληκτική πρόταση για μικρούς μας φίλους που θα αρέσει και στους μεγάλους.

0ΤΕΛΕΙΟ!

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία φαντασίας!! Ο Αρτέμης Φάουλ είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες του σύγχρονου φανατικού! Ο Κολφερ στο βιβλιο του αυτό (και στην σειρά βιβλίων που το ακολούθησε) μας δίνει μια μοναδική ματιά στους ήρωες και στα ξωτικά, του νάνους και όλων των ειδών τα μαγικά πλάσματα. Ο Αρτέμης με τον πιστό Μπάτλερ στο πλευρό του καταφέρνει να απαγάγει ένα ξωτικό αστυνόμο και ζητάει λίτρα. Για να φτάσει εκεί έπρεπε να ανακαλύψει ότι υπάρχουν ξωτικά, να μεταφράσει μια άγνωστη γλώσσα, να ταξιδέψει πολύ, και να στήσει παγίδες και σχέδια που δεν πάει το μυαλό. Ενα έκτακτο βιβλίο φαντασίας! Όπως και άλλα βιβλία της σειράς το έχω διαβάσει πολλές φορές!!

0Συγκίνηση.

Μια αυγκινητικη ιστορία μέσα απ την οποία ο John Green μας λέει ότι πρέπει να ζούμε και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας. Ενα ανάγνωσμα που διαβάζεται σε ένα απόγευμα και που θα καθηλώσει τον αναγνώστη. Ίσως να μην είναι όλα του τα στοιχεία για όλους, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε όλοι την ανάγκη του να ζούμε την ζωή σε όλο της το μεγαλείο. Σίγουρα το απόλαυσα.

0Βάζει σε σκέψεις.

Ένα πραγματικά συγκλονιστικο ανάγνωσμα που συγκινεί. Η Donna Tartt σε προσκαλεί να ζήσεις τις αγωνίες των χαρακτήρων της μαζί με αυτούς και όσο το διαβάζα είχα την αίσθηση ότι έβλεπα αυτά που περιέγραφε να διαδραματιζονται μπροστά στα μάτια μου. Οι αναλύσεις καταστάσεων και χαρακτήρων είναι από τις καλύτερες που έχω δει. Οι χαρακτήρες της είναι περίπλοκοι και συγκλονιστικοι, ο καθένας με τα δικά του ελαττώματα, που θα τους συμπαθήσεις, θα τους μισήσεις, θα τους λυπηθείς, θα τους αγαπήσεις και τελικά θα δεχτείς ότι ο καθένας τους είναι αυτό που είναι και πως τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά με αυτό ως δεδομένο. Η πλοκή φαίνεται να ξεκινάει αρκετά απλά, ο Ρίτσαρντ καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι του και το μέλλον στο οποίο αισθανόταν παγιδευμένος και βρίσκει τον εαυτό του σε ένα απλό πανεπιστήμιο που μπορεί να του παρέχει όμως μια νέα αρχή. Εκεί μαγευεται από μια μικρή ελίτ που σπουδάζει ελληνικά με σύμβουλο έναν αμφιλεγόμενο καθηγητή. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται με τρόπους και ρυθμούς που κάνεις δεν θα μπορούσε να περιμένει... Με μάγεψε πραγματικά

0Μαγεία!

Ένα ακόμη μαγευτικό βιβλίο από την συγγραφέα του "the night circus" Erin Morgenstern. Βλέπουμε ιστορίες μέσα στην ιστορία και τις διαφορετικές ιστορίες και τους μύθους να έχουν την δική τους ζωή και να συναντώνται μεταξύ τους. Ένα αριστουργηματικο βιβλίο φαντασίας γεμάτο με αγωνίες και συγκινήσεις, αγάπη για τα βιβλία και τις ιστορίες, έρωτα... Και όπως και στο the night circus η Morgenstern ασχολείται και με το θέμα του πεπρωμένου και των σχεδίων του... Ενα ακόμα εκπληκτικό βιβλίο που θα μαγέψει και το πιο δύσκολο κοινό.

0Αγαπημένο!

Μια υπέροχη ιστορία γεμάτη μαγεία, μυστήριο, ίντριγκα, αγωνία, συντροφικοτητα, μυστικά και αγάπη. Το The Night Circus είναι ένα βιβλίο που δεν θα θέλετε να σταματήσετε να διαβάζετε και παράλληλα δεν θα θέλετε να τελείωσει. Πραγματικά ένα μαγευτικό και υπέροχο βιβλίο, γεμάτο με αγωνία και μαγεία και που το να φτιάξεις το δικό σου πεπρωμένο μπορεί να αποδειχτεί πιο σημαντικό από όσο θα περίμενες και να αποτελέσει ακόμα και έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο...

0Έκτακτο.

Μια εκπληκτική συλλογή από ιστορίες του πολυβραβευμενου Isaak Asimov. Λάτρεψα όλες τις ιστορίες που διάβασα σε αυτό το βιβλίο και πιστεύω ότι ο Asimov αποτελεί ένα must για τους λάτρεις του είδους. Ο Asimov έχει φτιάξει ένα μέλλον μέσα στο οποίο μελετά την ηθική, τις πιθανότητες, την ανθρωπιά! Πραγματικά οι ιστορίες που είναι μαζεμένες εδώ είναι υπέροχες και η μία καλύτερη από την άλλη.

0Τρομακτικό

Το αγαπημένο μου βιβλίο από τον Stephen King! Το έχω διαβάσει πολλές φορές και οφείλω να ομολογήσω ότι από τα βιβλία του αυτό είναι το βιβλίο που με τρόμαξε περισσότερο. Εκπληκτική πλοκή και must read για όσους αγαπούν τα βιβλία τρόμου και μυστηρίου. Μελετά τον θάνατο, το καλό και το κακό, την διαστροφή... Πραγματικά το λάτρεψα!

0Παραμυθένιο!

Ένα ακόμα αγαπημένο ανάγνωσμα από τον Neil Gaiman! Παραμυθένια αίσθηση αυτή τη φορά και μπλέξιμο με πάνω από έναν κόσμους και πραγματικοτητες! Αναζητούμε ένα αστέρι και βρίσκουμε μαζί με αυτό πειρατές, παράξενα πλάσματα, ίντριγκες και μαγεία! Πραγματικά ένα υπέροχο παραμύθι, με πολύ ωραία πλοκή και φανταστικούς χαρακτήρες. Το απόλαυσα πραγματικά!

0Θαυμάσιο

Ένα εμβληματικό βιβλίο από τον sir Arthur Conan Doyle, η ιστορία που τα ξεκίνησε όλα, η πρώτη φορά που ο Sherlock Holmes συναντά τον Watson και συνεργάζονται. Ότι και να πω γι αυτό το βιβλίο είναι λίγο. Ένα αριστουργηματικο μυστήριο, μέσα από το οποίο γνωρίζουμε τους εμβληματικους και πολύ αγαπημένους χαρακτήρες και τους παρακολουθούμε να γνωρίζονται μεταξύ τους καθώς διανύουν έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο! Εκπληκτικό πραγματικά.

0Βιβλίο σταθμός

Ένα βιβλίο σταθμός που πρέπει να ανήκει σε κάθε βιβλιοθήκη. Με τις μικρές κυρίες η Alcott μας δίνει μια πραγματικά υπέροχη ιστορία που μελετά τις ανθρώπινες σχέσεις και τα είδη των ανθρωπίνων σχέσεων, την αγάπη, την καλοσύνη, τον πόλεμο, την θλίψη, την φτώχεια... Ενα υπέροχο και τελικά αισιόδοξο βιβλίο που θα διαβαστεί ξανά και ξανά και κάθε φορά θα δείτε αλλά πράγματα. Όλοι θα βρουν έναν ή και παραπάνω χαρακτήρες για να ταυτιστούν και θα αναγνωρίσουν στους αγώνες και τις αγωνίες των χαρακτηρων κάτι κοντινό τους. Πραγματικά βιβλίο σταθμός.

0Θαύμα!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο από τον πούλαγαπημενο Αλέξανδρο Δουμά. Η πολιτική, ο ρομαντισμός, ο ανταγωνισμός, η ζήλια, η δικαιοσύνη και οι τουλίπες συναντώνται για να μας δώσουν ένα αριστουργηματικο βιβλίο που όλοι μας πρέπει να διαβάσουμε. Ξεκινώντας αυτό το βιβλίο είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες και κατάφερε να με εκπλήξει ευχάριστα. Ο Δουμάς μας δίνει ακόμα ένα έκτακτο ανάγνωσμα που είναι κλασσικό με όλη την έννοια της λέξης!

0Ένα μεγάλο ταξίδι

1 βιβλίο με μαζεμένα 5 μαγικά βιβλία! Μια εμβληματική συλλογή από τα βιβλία της σειράς του Douglas Adams Hitchhiker's Guide to the Galaxy! Ο κάθε λάτρης της επιστημονικής φαντασίας ΠΡΕΠΕΙ να έχει αυτή τη συλλογή στη βιβλιοθήκη του. Γεμάτα δράση, χιούμορ, και απίθανες καταστάσεις τα βιβλία του Adams μας ταξιδεύουν σε άλλους πλανήτες, σε παράξενες καταστάσεις, και μέχρι και σε ένα εστιατόριο που είναι κυριολεκτικά στο τέλος του διαστήματος!! Εκπληκτικό, βιβλία που θα τα διαβάσετε ξανά και ξανά.

0Ιστορία γεμάτη ιστορίες

Ένα φανταστικό ανάγνωσμα / παιχνίδι! Δημιουργικό και με την ιστορία μας να μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές τροπές υπόσχεται πολλές ώρες διασκέδασης στα παιδιά (αλλά και στους μεγάλους). Παράλληλα καλλιεργεί την δημιουργηκοτητα των παιδιών που μπορούν να κάνουν ουσιαστικές επιλογές και να δουν τη ιστορία να αλλάζει μπροστα στα μάτια τους με κάθε διαφορετικη επιλογή που θα κάνουν. Ενα ακόμα αριστουργηματικο βιβλίο στο επίπεδο που όλοι μας αναμένουμε από τον Τριβιζα.

0Πανέξυπνο!

Ένα εκπληκτικό βίβλο επιστημονικής φαντασίας που σε απορροφάει. Το δυστοπικο μέλλον συναντά τον κόσμο του gaming, του virtual reality, των ταινιών και των rpgs. Με μια ιδιοφυή πλοκή και πανέξυπνους γρίφους ο Cline κρατάει τον ανάγνωση του καθηλωμένο. Δυστοπικο μελοντολογικο, γεμάτο νοσταλγία για το παρελθόν, και με την ελπίδα να πεθαίνει πάντα τελευταία το ready player one είναι ένα εκπληκτικό βιβλίο που δεν ήθελα με τίποτα να το αφήσω πάρα μόνο όταν το είχα τελειώσει.

0Μαγικο

Ένα πολύ ενδιαφέρον περιπετειώδες βιβλίο για εφήβους. Μέσα από μια μαγική και γεμάτη φαντασία πλοκη που μπορεί να μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες θηγει θέματα όπως η φιλία και οι δεσμοί της οικογένειας. Ειναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα που εγκυαται ότι θα θέλετε να δείτε κι άλλα από τον συγκεκριμένο συγγραφέα.

0Μυστήριο

Ένα μαγευτικό μυστήριο γεμάτο ανατροπές και ένα γκοθικ περιβάλλον. Η αλήθεια μπλέκεται με την φαντασία και με τον φόβο για να παράγει ένα αριστουργηματικο αποτέλεσμα. Ο Θαφον για μια φορά ακόμα μας καθηλώνει και ταξιδεύει τον αναγνώστη με την μαγική του πένα και τους εκπληκτικούς του χαρακτήρες.

0Εκπληκτικό!

Ενα λαμπρό βιβλίο από έναν εξαιρετικό συγγραφέα. Η αγάπη για τα βιβλία, ο ρομαντισμός, οι οικογενειακές αρχές, το γκοθικ περιβάλλον και η ισπανική ιστορία συναντώνται μεταξύ τους σε αυτό το εμβληματικό βιβλίο της σύγχρονης λογοτεχνίας. Οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας και μπλεγμένοι σε μια υπεροχη πλοκή με γραφή που ΣΕΚ κάνει να μην θέλεις να το αφήσεις κάτω με τίποτα.

0Παιδικό must read!

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία που το διάβασα ως παιδί και πάλι ως ενήλικας πολλές φορές! Ο Ρόαλντ Νταλ επιδεικνύει την γνωστή του φαντασία σε ένα πολύ όμορφο βιβλίο. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να ταυτιστούν με την ηρωίδα ενώ μέσα από την ιστορία περνάνε πολλά μυνήματά για την διαφορςτικπτητα, το θάρρος, την επιμονή και την ανάγκη για καλοσύνη! Ενα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας είτε ως παιδιά είτε ως μεγάλοι. Και κάθε φορά που θα το διαβάσετε θα δείτε και κάτι διαφορετικό.

0End of an era!

Με αυτό το βιβλίο κλείνει η τριλογία που ξεκίνησε με το the bear and the nightingale και συνεχίστηκε με το the girl in the tower. Το the winter of the witch είναι ένα έκτακτο βιβλίο που θα μπορούσε να διαβαστεί ακόμα και μόνο του αλλα που γίνεται πραγματικά εξαίσιο άμα διαβαστεί σε συνέχεια της σειράς. Η μυθολογία συναντά την περιπέτεια και τις αλλαγές (πιο βίαιες τώρα) για μια ακόμα φορά. Η αγωνία κορυφώνεται και βλέπουμε μια εναλλακτική ματιά σε γεγονότα όπως το κυνήγι των μαγισσών και την υπεράσπιση των πεποιθησεων των ανθρώπων... Σε έναν κόσμο που οι μάγισσες υπάρχουν και οι μύθοι μπορούν να πάρουν ζωή και να παλέψουν μαζί με τους ανθρώπους.

0Αντάξια συνέχεια

Η Arden μας φέρνει πίσω στον κόσμο που ξεκίνησε με το the bear and the nightingale. Συναντάμε πάλι τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και μπαίνουμε βαθύτερα στη ρωσική μυθολογία και στις αλλαγές που ήδη είχαμε δει στο προηγούμενο βιβλίο. Ειναι ένα εξαιρετικό βιβλίο και μια πολύ όμορφη συνέχεια του πρώτου. Δράση, μυθολογία και συγκίνηση περιμένουν τον αναγνώστη στις σελίδες αυτού του βιβλίου και αξίζει πραγματικά να ακολουθήσει μια ακόμα φορά τους χαρακτήρες στις περιπέτειες τους.

0Έκτακτο!

Ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ βιβλίο. Η Arden όχι μόνο επιδεικνύει πολύ μεγάλη φαντασία αλλα παράλληλα παρουσιάζει και μια μεγάλη γνώση και αγάπη για τη ρωσική μυθολογία. Η ιστορία της μπλέκεται με τους ρωσικούς μύθους και τα ρώσικα παραμύθια και ξεκινάμε μια περιπέτεια και έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο σε έναν κόσμο που αλλάζει.

0Σε βάζει σε σκέψεις.

Στο overstory ακολουθούμε τις ζωές διαφορετικων μεταξύ τους ανθρώπων και τις βλέπουμε να μπλέκονται τόσο μεταξύ τους όσο και με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η φύση στη σύγχρονη εποχή. Ενα εκπληκτικό βιβλίο που αξίζει να το διαβάσει κανείς. Έχει εξαιρετική πλοκή και είναι περιπετειώδες ενώ παραλληλα βάζει τον αναγνώστη να σκεφτεί τόσο σε σχέση με τα προβλήματα των ανθρώπων και των ανθρωπίνων σχέσεων όσο και σε σχέση με τα προβλήματα της φύσης.

0Βιβλίο για όλους!

Ενα πάρα πολύ όμορφο βιβλίο από την Πηνελόπη Δέλτα με διδάγματα που πρέπει όλοι μας να κρατήσουμε. Διαβάζεται πάρα πολύ εύκολα και εύκολα μπορεί να το τελειώσει κάποιος μέσα σε ένα μόλις απόγευμα. Μέσα από ένα παραμύθι η Πηνελόπη Δέλτα μας δείχνει την αξια του να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας τόσο προς τον εαυτό μας όσο και προς τους άλλους και να του να μην αναλωνομαστε μόνο στα πράματα που μας είναι εύκολα και βραχυπροθεσμα ευχάριστα. Ειναι ένα βιβλίο για όλη την οικογένεια, που θα μας θυμίσει με έναν πολύ όμορφο τρόπο ότι όλοι μας έχουμε ευθύνες και πως τελικά άμα κοιτάξουμε μπροστά θα δούμε ότι θα περνάμε όλοι πιο καλά άμα αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

0Must read!!

Ένα βιβλίο πυλώνας στον σύγχρονο κόσμο του φανταστικού! Στον κόσμο που πλέκει η Jemisin οι μεγάλες πόλεις είναι ζωντανές και γεννιούνται και όταν γεννηθούν έχουν ανθρώπους που είναι το avatar της πόλης. Αυτό συμβαίνει και στη Νέα Υόρκη μόνο που τα πράματα δεν πάνε όπως θα έπρεπε! Ενα εμβληματικό βιβλίο στο οποίο η Jemisin χρησιμοποιεί την υπέροχη και κατά τα φαινόμενα ατελείωτη φαντασία της για να μας πει όχι μόνο μια ιστορία φαντασίας αλλά και μια ιστορία για τον ρατσισμό. Το αποτέλεσμα? Ένα έκτακτο βιβλίο που διαβάζεται σε πολλά επίπεδα και πρέπει να διαβαστεί από όλους. Κάθεσαι να διαβάσεις και δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα!

0Μας συγκίνησε

Ένα πάρα πολύ όμορφο βιβλίο για παιδιά που μας δείχνει πόσο εύκολο είναι τελικά το να βοηθάμε τους άλλους και να συνεργαζόμαστε με τους γύρω μας. Είναι μια εξαίσια ιστορία με εκπληκτική εικονογράφιση όπου τα ζωάκια μας δείχνουν τι πάει να πει ανθρωπιά. Ενα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε στους μικρούς μας φίλους και να κρατήσουμε και εμείς τα μυνήματά του για να ζούμε όλοι μας καλύτερα με τους γύρω μας.

0Αγαπημένο!

Ένα ακόμα έκτακτο βιβλίο από τον μάστορα του φανταστικού και των παράλληλων κόσμων Neil Gaiman. Στο βιβλίο αυτό (spin off του αριστουργηματικου neverwhere) ακολουθούμε έναν από τους χαρακτήρες που συναντήσαμε στο βιβλίο neverwhere σε μια σύντομη περιπέτεια με στόχο να πάρει πίσω το πολύ σημαντικό για αυτόν (και εκπληκτικά πρακτικό και μοναδικό) παλτό. Ειναι μια πολύ όμορφη ιστορία που αναπτύσσει λίγο παραπάνω τον κόσμο του neverwhere αλλά που δεν προϋποθέτει γνώση αυτού του κόσμου προκειμένου να το ευχαριστηθεί κάποιος. Λόγω της πολύ ενδιαφέρουσας πλοκής και του μικρού του μήκους θα μπορούσε πολύ ωραία να αποτελέσει την πρώτη επαφή κάποιου με το έργο του Gaiman. Όσο για τους λάτρεις του είδους και του συγγραφέα είναι σίγουρα ένα must read. Για μια ακόμα φορά ο Gaiman προκαλεί το τι θεωρούμε δεδομένο με ένα μοναδικό και υπέροχο βιβλίο.

0Φανταστικό!!

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό βιβλίο που εφόσον το ξεκινήσεις δεν θέλεις να το αφήσεις κάτω. Ήταν το πρώτο του Neil Gaiman που διάβασα ποτέ και από τότε κόλλησα μαζί του. Νομίζω ότι κάθε βιβλίοφιλος πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο άσχετα με το αν είναι λάτρης του φανταστικού η όχι. Πολύ ενδιαφέρον και περιπετειώδες ακολουθεί τις περιπέτειες ενός απλού ανθρώπου όταν μπλέκεται με έναν παράξενο και ψυχεδελικό παράλληλο κοσμο. Έκτακτο βιβλίο που μου άφησε την ίδια αίσθηση που μου είχε αφήσει η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Βλέποντας τόσο τον καθημερινό όσο και τον παράλληλο κοσμο μέσα από τα μάτια ενός απλου ανθρώπου ταξιδεύουμε μαζί του και ξανασκεφομαστε στην πορεία τα πράγματα που παίρνουμε για δεδομένα.

0