Reviews

11

Followers

1

Following

1

Βιβλία

0

Reviews

11

Followers

1

Following

1

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Οι τέσσερις συμφωνίεςΈνα από τα βασικότερα βιβλία αυτοβελτίωσης

Οι 4 συμφωνίες είναι 4 απλές αρχές, τις οποίες αν τηρήσεις, θα δεις την ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Ομολογώ ότι ήταν πολύ καλύτερο από ό, τι περίμενα.

0

Περί της συντομίας της ζωήςΣου δίνει κίνητρα για να ζήσεις με περισσότερο πάθος την σύντομη ζωή σου

Έχουμε περιορισμένο χρόνο ζωής. Μπορεί να έχουμε μια ψευδαίσθηση αθανασίας - επειδή έχουμε συνηθίσει να ζούμε, ωστόσο, θα έρθει η στιγμή που θα πεθάνουμε. Ο Σενέκας με αυτό το βιβλίο του αυτό ακριβώς θέλει να μας υπενθυμίσει: πως δεν θα ζούμε για πάντα και πως μπορούμε να ζήσουμε στο έπακρο την σύντομη ζωή μας .

0

Φάε τον βάτραχό σουΒιβλίο για την υπέρβαση της αναβλητικότητας

Μια από τις μάστιγες της εποχής μας είναι αναμφίβολα η αναβλητικότητα. Και αυτήν ακριβώς μας καλεί να υπερβούμε ο συγγραφέας, προτείνοντας μας πρακτικές συμβουλές.

0

Το δέμαΜια καλή γνωριμία με τον Φίτζεκ

Ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ! Ιδανικό για να το διαβάσεις πρώτο, εάν δεν έχεις ξαναδιαβάσει Φίτζεκ.

0

ΜαχαίριΤο καλύτερο απο Νέσμο

Μακράν το καλύτερο του Νέσμπο, κατά την άποψη μου. Σε κρατά σε αγωνία μέχρι το τέλος, ενώ οι διαρκείς ανατροπές που παρουσιάζονται σε δυσκολεύουν να το αφήσεις από τα χέρια σου.

0

Το ΔώροΒιβλίο με παραδείγματα ανθρώπων που ξεχωρίζουν στην καθημερινότητα μας

Η ιδέα του συγγραφέα να γράψει ένα τέτοιο βιβλίο ήταν ευφυέστατη - γι' αυτό κιόλας έγινε και best seller. Αφορά τους ήρωες της καθημερινότητας μας - αυτούς που ξεχωρίζουν και βρίσκονται άμεσα μας. Κατά τα άλλα, η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι απλή και τα μαθήματα που περιλαμβάνει λίγο πολύ έχουν ειπωθεί από τους coach της αυτοβελτίωσης του εξωτερικού. Ωστόσο, το ότι συνδυάζει μαθήματα ζωής με παραδείγματα ανθρώπων της καθημερινότητας είναι κάτι που το κάνει ξεχωριστό.

0

Τα εις εαυτόνΈνα αριστούργημα

Απο τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ μου. Ενδείκνυται για όσους θέλουν να εμψυχώσουν τον εαυτό τους στις δύσκολες στιγμές.

0

Oι κουκκίδες δημιουργούν την ζωή που ζείςΚάθε ιστορία και ένα μάθημα ζωής

Καθε κεφάλαιο του βιβλίου, περιλαμβάνει και μια ιστορία από την ζωή του συγγραφέα. Μαζί με αυτη την ιστορία ωστόσο, ο συγγραφέας δίνει στον αναγνώστη και ένα μάθημα που απορρέει από αυτήν, και αυτό είναι το ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα,πρόκειται για ένα βιβλίο που διαβάζεται πολύ γρήγορα- λόγω του ότι η κάθε ιστορία δεν είναι πάνω από δύο σελίδες και θα το πρότεινα σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν την σχέση τους με τον εαυτό τους.

0

Είσαι ό,τι σκέφτεσαιΜικρό, αλλά απίστευτα εμπνευσμένο και με ποιητικό λόγο

Πρόκειται ίσως για το πρώτο βιβλίο στην ιστορία της προσωπικής ανάπτυξης- γράφτηκε το 1903. Παρότι μπορεί να το διαβάσεις μέσα σε λίγες ώρες μόνο, μπορεί να σου δώσει πολλά. Στο βιβλίο του, ο Allen χρησιμοποιεί ποιητικό λόγο και κάνει λόγο για την αξία των σκέψεων μας. Ανάλογα με τις σκέψεις που κανείς και ανεξάρτητα από το που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, είτε θα νιώσεις ανυψωθείς συναισθηματικά είτε θα βυθιστείς σε ένα βούρκο δυσάρεστων συναισθήματων, με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Έχεις πάντα τον έλεγχο των σκέψεων σου - νάλογα με το που εστιάζεις ανά πάσα στιγμή - και αυτή είναι η δύναμη σου. Αρκεί φυσικά να το συνειδητοποιήσεις.

1

Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σαςΚορυφαίο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης

Είναι το πρώτο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης που διάβασα στη ζωή μου. Έχοντας διαβάσει πλέον εκατοντάδες σχετικά βιβλία, έχω διαπιστώσει πως ουκ ολίγοι συγγραφείς τέτοιων βιβλίων - τόσο Έλληνες όσο και ξένοι- έχουν επηρεαστεί από τις ιδέες και τις γνώσεις που αναπτύσσει σε αυτό ο Robbins. Κατά τον Robbins, όλοι μας μπορούμε να εμφανίσουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας , αρκεί να αλλάξουμε αρχικά τη νοοτροπία μας. Αν την αλλάξουμε, θα αλλάξουμε όχι μόνο το πώς νιώθουμε, αλλά και το πώς συμπεριφορόμαστε. Και αλλάξουμε το τρόπο που συμπεριφερόμαστε, θα αλλάξουν και τα αποτελέσματα στην ζωή μας.

0

The subtle art of not giving a f*ckΒιβλίο προσωπικής ανάπτυξης με φιλοσοφική νότα

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο βιβλίο αυτοβελτίωσης. Δεν θα διαβάσεις σε αυτό αερολογίες τύπου " πίστεψε το σύμπαν θα συνωμοτήσει για το επιτύχεις". Κάθε άλλο. Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα, όταν το διαβάζεις, γιατί θα διαβάσεις αλήθειες, που πονάνε, αλλά σε ωφελούν να τις γνωρίζεις.Και παρότι μπορεί κανείς να βιαστεί να το κρίνει ως επιφανειακό- λόγω του τίτλου του, δεν είναι. Αντίθετα, είναι ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης με έντονη φιλοσοφική διάθεση. Μεταξύ των σπουδαιότερων ζητημάτων που θίγει ο Manson, είναι η αξία του πόνου στην ζωή μας και η σημασία του να εστιάζουμε τη προσοχή μας πραγματικά σε ο, τι έχει σημασία για εμάς.

0