Reviews

625

Followers

6

Following

2

Βιβλία

6

Reviews

625

Followers

6

Following

2

Αγαπημένα βιβλία

6

ReviewsΙστορία αγάπης

Μια ιστορία αγάπης σαν παραμύθι. Ένα ρομαντικό κορίτσι που κέρδισε την καρδιά ενός βρικόλακα. Ρομαντικό με όμορφες και γλαφυρές περιγραφές.

0Αστυνομικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα με έξυπνη και γρηγορη πλοκή. Καθηλωτικό από την πρώτη ως την τελευταία αράδα με πολύ μυστήριο και αγωνία. Άρτιο αστυνομικό μυθιστόρημα από έναν αξιόλογο συγγραφέα.

0Θρίλερ

Ψυχολογικό θριλερ που σε καθηλωνει. Γρήγορη πλοκή, καλή γραφή, ανατροπές, με ωραία ψυχογράφηση χαρακτήρων. Σε συνεπαίρνει ως το τέλος.

0Καλό

Πολλοί γρίφοι που τελικά απάντηση δε δίνεται. Ανατροπές και αγωνία χαρακτηρίζουν το μυθιστόρημα, αλλά είναι λίγο αργό.

0Αριστούργημα

Πριγκίπισσες που έμειναν άγνωστες περνώντας τα χρόνια, αλλά τόσο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ενδιαφέρουσα εικονογράφηση.

0Διαφορετική οπτική επανάστασης

Βιβλίο-σταθμός! Μια κραυγή σε μια κοινωνία βυθισμένη στη διαφθορά. Στα 73 κεφάλαιά του εκτυλίσσεται το χρονικό της εξέγερσης στο Κάιρο στις 25 Ιανουαρίου.

0Κατασκοπικό μυθιστόρημα

Νέο συναρπαστικό, αινιγματικό μυθιστόρημα εποχής και περιπέτειας από τον συγγραφέα του Άγγλου ασθενή, γεμάτο με μυστήριο, έρωτα και ίντριγκες. Μέσα από τις περιπέτειές του ο νεαρός άντρας προσπαθεί να μάθει το παρελθόν του. Συναρπαστικό από την πρώτη ως την τελευταία του γραμμή.

0Ενδιαφέρον

Καταπληκτικές γυναίκες που κρύβονται πίσω από τους άνδρες...Γυναίκες που μαθαίνουν να ζουν μέσα απ΄τη ζωή των ανδρών τους. Ενδιαφέρον θέμα αλλά θα μπορουσε να είναι πιο γλαφυρή η γραφή.

0Κοινωνικό

Δώδεκα αυτοτελείς ιστορίες για την ενδοοικογενειακή βία. Ιστορίες πραγματικές που συγκινούν, θυμωνουν, αφυπνίζουν! Εμπεριέχονται και στοιχεία εξωπραγματικού.

0Αληθινός έρωτας

Όλος ο κόσμος στα χέρια σου! Έτσι νιώθεις όταν ερωτεύεσαι παράφορα, αληθινά και χωρίς περιορισμούς.

0Αριστούργημα

Αισιόδοξο και γλαφυρό μυθιστόρημα που αναφέρεται στον πόλεμο της Αλγερίας. Περνά αισιόδοξα μηνύματα περιγράφοντας λεπτομερώς ιστορικά στοιχεία ,παραδόσεις,ιδεώδη ανθρώπων της εποχής.

0Αστείο

Ο Κορτώ συγγράφει άλλο ένα αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα με δόσεις αστείρευτου αλλά καυστικού χιούμορ και ειρωνίας. Χιουμοριστικό με τον πάντα περίεργο λόγο του Κορτώ.

0Ο Ρένος

Ο Μότσαρτ με την παρέα του Ρένου φαίνεται οικεία για τα παιδιά. Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί.

0Ο Ρένος

Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί. Με το συγκεκριμένο μας ταξιδεύει στο Παρίσι υπό τους ήχους της όπερας!

0Ο Ρένος

Η μπάντα του Ρένου σε ξεσηκώνει! Κύμβαλα, τρομπόνι, φλάουτο, νέοι ήχοι με πολλά ερεθίσματα! Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί.

0Ο Ρένος

Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί. Στο συγκεκριμένο με τους ήχους του σαξόφωνου ταξιδεύουμε στη Νέα Ορλεάνη.

0Ο Ρένος

Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί. Στο συγκεκριμένο μέσα από υπέροχες μελωδίες μας ταξιδεύει στη Γαλλία.

0Ο Ρένος

Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί. Στο συγκεκριμένο με ροκ ήχους μας ταξιδεύει στο Λονδίνο.

0Ο Ρενος

Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί. Με το συγκεκριμένο μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη σε ρυθμούς ντίσκο!

0Ο Ρένος

Εξαιρετική παιδική μουσική σειρά με τον Ρένο που μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου η μουσική πρωταγωνιστεί. Στο συγκεκριμένο η μουσική του Βιβάλντι μας ταξιδεύει στη Βενετία.

0Κοινωνικό

Μυθιστόρημα με πολλά κοινωνικά μηνύματα, μια ιστορία αγάπης που ταυτίζεσαι και σε κάνει να θυμώνεις παράλληλα! Αφυπνιζει!

0Μυστηριώδες

Μυστήριο από την αρχή ως το τέλος. Από το χειρόγραφο ενός νεκρού ανθρώπου, ως τη δολοφονία ενός καθηγητή και το τι κρύβεται πίσω από αυτά. Καθηλωτικό!

0Συγκλονιστικό

Το σθένος και η δύναμη ενός ανθρώπου για να καταφέρει αυτά που δεν πίστευε ποτέ ότι μπορεί. Συγκλονίζει και συγκινεί. Δυνατό μυθιστόρημα.

0Κοινωνικό

Η οπτική της Δημουλίδου αγγίζει ένα κοινωνικό θέμα που πολλούς ενδιαφέρει: την ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος όταν έχει κακοποιηθεί τόσο άγρια;

0Η διερμηνέας

Αξιοπρεπέστατο μυθιστόρημα με ιστορικά και κοινωνικά στοιχεία. Δε λείπει βέβαια ο έρωτας και η περιγραφή της ψυχογραφίας της πρωταγωνίστριας.

0Ενδιαφέρον

Μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που έζησε τη ζωή της, όπως ήθελε, ακολουθώντας τα πάθη της και τον παρορμητισμό της, περιγράφεται μέσα από τα μάτια της εγγονής της. Ενδιαφέρουσα γραφή με στοιχεία προφορικού λόγου.

0Συγκλονιστικό

Συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ, όπως και τα αλλα δύο της τριλογίας. Καταιγιστικές ανατροπές, θίγοντας ταυτόχρονα και κοινωνικά ζητήματα όπως η δύναμη της εξουσίας.

0Δικαστικό μυθιστόρημα

Καλογραμμένο δικαστικό μυθιστόρημα που σε κρατάει με αμείωτο το ενδιαφέρον και με ανατροπές μέχρι το τέλος.

0Ντεμπούτο

Έξυπνο, καλογραμμένο και ατμοσφαιρικό βιβλίο αστυνομικού μυστηρίου για ντεμπούτο του Βερντόν. Κανείς δε θα απογοητευτεί από την ιστορία αυτή, καθώς οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις σε κάνουν να κολλήσεις με το βιβλίο.

0Ενδιαφέρον

Μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις για να πετύχεις τα όνειρά σου;

0Ενδιαφέρον

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τις παγίδες και τους πειρασμούς που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την απληστία και την εγκράτεια. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Ενδιαφέρον

Ένα παραμύθι για τους φόβους των παιδιών και πως να τους ξεπεράσουν. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Κλασικό

Κοινωνικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στη μοίρα της γυναίκας. Κλασικό και κορυφαίο στο είδος του. Ατμοσφαιρικό αλλά και μακάβριο. Η χρήση της καθαρεύουσας από τον Παπαδιαμάντη είναι χαρακτηριστικό του στοιχείο.

0Κλασικό

Κοινωνικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στη μοίρα της γυναίκας. Κλασικό και κορυφαίο στο είδος του. Ατμοσφαιρικό αλλά και μακάβριο. Η χρήση της καθαρεύουσας από τον Παπαδιαμάντη είναι χαρακτηριστικό του στοιχείο.

0Διδακτικό

Διδακτικό βιβλίο προάγοντας την έννοια της διαφορετικότητας. Μικρό, περιεκτικό και με όμορφη εικονογράφηση για να διαβάζεται από τα παιδιά ευχάριστα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την προσφορά. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για να πείσει τα παιδιά να μην κάνουν όσα δεν τους αρέσει να τους κάνουν. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα και την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τη συνεργασία, προάγοντας την ενσυναίσθηση των παιδιών. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Αστείο

Ένα παραμύθι για το ψέμα μέσα από αστεία κείμενα. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την ασφάλεια και ανασφάλεια που κυριεύει τα παιδιά. Μέσα από το σκυλάκι προσπαθούν τα παιδιά να διαχειριστούν τις δικές τους εναλλαγές στην καθημερινότητα. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την υπακοή. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την αγάπη και την προστασία που πρέπει να δείχνουμε απέναντι στα ζώα. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την καλοσύνη, την προσφορά και την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την τεμπελιά. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι που προάγει τη φαντασία και τα συναισθήματα των παιδιών. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα και τη διαχείρισή της από μέρους των παιδιών. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την τόλμη και την αυτοπεποίθηση. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα και την ανακύκλωση. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τη φιλία και την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την αλήθεια και το ψέμα. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την απώλεια και την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό, με υπέροχη εικονογράφηση, ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την αγάπη, τη φιλία, την προσφορά. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την προσφορά και την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τη φιλοδοξία, το πείσμα και τα όνειρα που θέλουμε όλοι μας να καταφέρουμε. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.Προάγει τη συναισθηματική νοημοσύνη, όπως και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για να πείσει τα παιδιά να φορέσουν τα γυαλιά και να αποδεχτούν όλα όσα θα φαίνονται περίεργα και διαφορετικά στους άλλους. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την αυτοπεποίθηση και τη φιλία. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για τη ζήλεια και την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα. Προάγει τη συναισθηματική νοημοσύνη, όπως και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την αγάπη, την ασφάλεια, το δέσιμο των παιδιών με τους γονείς, την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την αλληλεγγύη, την προσφορά, τα όνειρα και τον τρόπο επίτευξής τους. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Διδακτικό

Υπέροχα χρώματα με απλά και κατανοητά κειμενάκια ακολουθώντας και την τακτική της επιβράβευσης με τα αυτοκόλλητα που εμπεριέχονται.

0Διδακτικό

Υπέροχα χρώματα με απλά και κατανοητά κειμενάκια ακολουθώντας και την τακτική της επιβράβευσης με τα αυτοκόλλητα που εμπεριέχονται.

0Διδακτικό

Υπέροχα χρώματα με απλά και κατανοητά κειμενάκια ακολουθώντας και την τακτική της επιβράβευσης με τα αυτοκόλλητα που εμπεριέχονται.

0Ιστορικό

Καλογραμμενο ιστορικο μυθιστόρημα με ανατροπες και μια δυναμική ηρωίδα. Σε ταξιδεύει στην εποχή που διαδραματίζεται με τις περιγραφές.

0Έθιμα ταφής

Εκπληκτικό βιβλίο, αληθινό, ωμό και συγκινητικό ταυτόχρονα. Περιγραφές λεπτομερείς με ζωντανές εικόνες που σε ταξιδεύουν στην ψυχρή Ισλανδία. Απλή και λιτή γραφή που σε καθηλώνει.

2Φρουτοπία

Ο Πίκος Απίκος και η παρέα του σε νέες περιπέτειες! Βιβλίο αλληγορικό, διδακτικό και οπωσδήποτε θα έπρεπε να έχει διαβαστεί και από μεγάλους για υπενθύμιση και για να μπορέσουν να εξηγήσουν και στα παιδιά τις έννοιες που θίγονται. Υπέροχη εικονογράφηση και ευφάνταστα κείμενα.

0Διαδραστικό

Ένα βιβλίο για τα συναισθήματα, βιωματικό και διαδραστικό. Απλό κείμενο με μοντέρνα εικονογράφηση και καθρέφτη στο τέλος του βιβλίου για να μπορέσει το παιδί να μιμηθεί όσα έμαθε. Ιδανικό και για πολύ μικρές ηλικίες.

0Αξιόλογο

Ένα βιβλίο για την προσφορά, την καλοσύνη, την αγάπη, την αλληλεγγύη με εξαιρετική μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα ζωντανή και παιδική εικονογράφηση. Αλληγορικό και διδακτικό παραμύθι με πολλές προσωποποιήσεις άξιες προτύπων για τα παιδιά.

0Μελισσούλες

Ένα βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να τα εισάγει στις έννοιες της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της διαφορετικότητας. Εξαιρετική εικονογράφηση και κείμενο εύκολα αφομοιώσιμο.

0Εκο

Αν και κούραζε σε μερικά σημεία, είναι ενδιαφέρον ανάγνωσμα με πολλές φιλοσοφικές έννοιες. Διαδραματίζεται τον Μεσαίωνα σε μοναστήρι και χαρακτηρίζεται από μυστήριο και αγωνία. Αξίζει να διαβαστεί μονο και μόνο για τα βαθιά νοήματα.

0Φραουλίτσα

Ένα βιβλίο για τη φιλία, τη διαχείριση του θυμού και τη συγχώρεση. Μια ιστορία για τη φιλία δυο κοριτσιών αγαπημένων. ΄'Ομορφη εικονογράφηση και μικρά κατανοητά κείμενα.

0Αρκάς

Πολύ διασκεδαστική συλλογή του Αρκά με το καυστικό χιούμορ και τη σάτυρα που διακρίνεται. Έξυπνες ατάκες για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι. Αγαπητός και από μικρότερες ηλικίες.

0Αρκάς-Τα μαύρα

Ίσως η πιο μακάβρια και αδιάφορη συλλογή του Αρκά έχοντας πάντα το καυστικό και πηγαίο χιούμορ που διακρίνεται. Η εικονογράφηση πιο μονότονη. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι. Αγαπητός βέβαια και από μικρότερες ηλικίες.

0Αρκάς

Ίσως η καλύτερη συλλογή του Αρκά με το καυστικό και πηγαίο χιούμορ που διακρίνεται. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι. Αγαπητός και από μικρότερες ηλικίες.

0Ενδιαφέρον

Μια συλλογή με επιστολές και ιδιόγραφα κείμενα του Κάφκα που ωθεί τον αναγνώστη να εντρυφήσει στον συγγραφέα, αλλά και να καταλάβει την ψυχοσύνθεση και τα κίνητρα γραφής του.

0Συγκινητικό

Περιγραφή της ζωής ενός σκλάβου για 12 χρόνια. Περιγράφονται οι δυσκολίες του, το σθένος και η δύναμή του, αλλά και πώς κέρδισε την ελευθερία του. Συγκινεί η αληθινή αυτή ιστορία. Στο βιβλίο βασίστηκε και η ομώνυμη βραβευμένη ταινία.

0Ενδιαφέρον

Ίσως το πιο ώριμο μυθιστόρημα της Φακίνου. Αληθινό βιβλίο, γεμάτο συναισθήματα και απαντήσεις που καταφέρνει η συγγραφέας με την απλή γραφή της να φέρνει στο φως. Συγκινεί και προβληματίζει.

1Καθηλωτικό

Ένα μυθιστόρημα με αγωνία, περιπέτεια, μυστήριο. Από τις καλύτερες ιδέες βιβλίων με μυστήριο για τα ελληνικά δεδομένα. Ευανάγνωστο και καθηλωτικό γίνεται όσο περνούν οι σελίδες. Απλή γραφή και κατανοητή. Διαβάζεται σε μια μέρα!!

0Κλασικό παραμύθι

Αριστουργηματικό κλασικό παραμύθι με τον φίλο μας τον Πίτερ Παν που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Μας θυμίζει πως είναι να είσαι για πάντα παιδί, γεμάτος ξεγνοιασιά, φαντασία και περιπέτειες.

0Neverland

Αριστουργηματικό κλασικό παραμύθι με τον φίλο μας τον Πίτερ Παν που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Μας θυμίζει πως είναι να είσαι για πάντα παιδί, γεμάτος ξεγνοιασιά, φαντασία και περιπέτειες. Υπέροχη έκδοση που δε θα μπορούσε να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

0Neverland

Αριστουργηματικό κλασικό παραμύθι με τον φίλο μας τον Πίτερ Παν που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Μας θυμίζει πως είναι να είσαι για πάντα παιδί, γεμάτος ξεγνοιασιά, φαντασία και περιπέτειες.

0Neverland

Αριστουργηματικό κλασικό παραμύθι με τον φίλο μας τον Πίτερ Παν που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Μας θυμίζει πως είναι να είσαι για πάντα παιδί, γεμάτος ξεγνοιασιά, φαντασία και περιπέτειες.

0Neverland

Αριστουργηματικό κλασικό παραμύθι με τον φίλο μας τον Πίτερ Παν που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Μας θυμίζει πως είναι να είσαι για πάντα παιδί, γεμάτος ξεγνοιασιά, φαντασία και περιπέτειες. Υπέροχη έκδοση που δε θα μπορούσε να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

0Neverland για παιδιά

Αριστουργηματικό κλασικό παραμύθι με τον φίλο μας τον Πίτερ Παν που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Μας θυμίζει πως είναι να είσαι για πάντα παιδί, γεμάτος ξεγνοιασιά, φαντασία και περιπέτειες. Υπέροχη έκδοση που δε θα μπορούσε να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

0Neverland

Αριστουργηματικό κλασικό παραμύθι με τον φίλο μας τον Πίτερ Παν που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Μας θυμίζει πως είναι να είσαι για πάντα παιδί, γεμάτος ξεγνοιασιά, φαντασία και περιπέτειες. Υπέροχη έκδοση που δε θα μπορούσε να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

0Διδακτικό

Μια αρκετά παλιά έκδοση για ένα τρυφερό παραμύθι με θέμα την υιοθεσία. Αν και η εικονογράφηση παραπέμπει στη δεκαετία του 90, το κείμενο είναι πάντα διαχρονικό και μπορεί να βοηθήσει κάθε παιδί να έρθει σε επαφή με την έννοια της υιοθεσίας.

0Ο σωστός μάνατζερ

Οι ιδέες του Σουν Τζου για τη νίκη σε μια μάχη είναι επίκαιρες καθώς βρίσκουν εφαρμογή στον πολιτικό-οικονομικό κόσμο. Δίνονται περιεκτικά και αποφθεγματικά. Μέσω του βιβλίου μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τεχνικές μανατζμεντ.

0Η τεχνη του να εχεις παντα δικιο

Εξαιρετική προσέγγιση της πειθούς. Τρόποι για να πείσεις τον συνομιλητή σου ότι έχεις πάντα δίκιο, ακόμα κι αν δεν έχεις..Αλήθεια, πόση ευστροφία, ετυμολογία και διπλωματία χρειάζεται για να το καταφέρει κάποιος!

0Ενημερωτικο

Αντικειμενικά εκφράζονται όλο το παρασκήνιο του μακεδονικού ζητήματος με ερωτοαπαντησεις.Ενδιαφερον,ενημερωτικό και περιεκτικό.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστική ιστορία για τα παιδιά σε μια έκδοση δημιουργημένη από την εγγυημένη συνεργασία Παπαθεοδούλου - Σαμαρτζή. Υπέροχο, χιουμοριστικό, κατανοητό κείμενο και καταπληκτική εικονογράφηση έχουν δεθεί όμορφα για να βγει το αποτέλεσμα του παραμυθιού αυτού που αναφέρεται στην αγάπη και την κατανόηση.

0Εξαιρετική σειρά για κλασικά παραμύθια

Μια ιστορία κλασική και αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους που συναντάμε σε μια έκδοση δημιουργημένη από την εγγυημένη συνεργασία Παπαθεοδούλου - Σαμαρτζή. Υπέροχα, κατανοητά κείμενα και καταπληκτική εικονογράφηση ζωντανεύουν το κλασικό παραμύθι και για μικρές ηλικίες.

0Διασκεδαστικό

Ιδανικό για όσα παιδιά αγαπούν τους πειρατές. Ιδιαίτερη εικονογράφηση με κατανοητό κείμενο. Με το διαχωρισμό των καλών και των κακών και εξιστορώντας τις αστείες περιπέτειές τους διασκεδάζουν τα παιδιά.

0Το πιο δυνατό έργο του Στάινμπεκ

Είχα ακούσει ότι είναι το καλύτερο έργο του Στάινμπεκ, αλλά όταν το διάβασα το επιβεβαίωσα. Σε ταυτίζει με το σήμερα και με τη μετανάστευση. Η αφήγηση τόσο συγκινησιακή και αληθινή που δεν το φανταζόμουν. Βέβαια πριν τη συγγραφή του βιβλίο ο Στάινμπεκ έζησε έναν χρόνο περίπου με εσωτερικούς μετανάστες για να διαπιστώσει τις συνθήκες διαβίωσής τους.

0Διαχρονικό και αγαπημένο

Μια ιστορία κλασική και αγαπημένη από μικρά και μεγάλα κορίτσια, που συναντάμε σε μια έκδοση δημιουργημένη από την εγγυημένη συνεργασία Παπαθεοδούλου - Σαμαρτζή. Υπέροχα, κατανοητά κείμενα και καταπληκτική εικονογράφηση ζωντανεύουν το κλασικό παραμύθι και για μικρές ηλικίες.

0Εξαιρετική σειρά για κλασικά παραμύθια

Μια ιστορία κλασική και αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους που συναντάμε σε μια έκδοση δημιουργημένη από την εγγυημένη συνεργασία Παπαθεοδούλου - Σαμαρτζή. Υπέροχα, κατανοητά κείμενα και καταπληκτική εικονογράφηση ζωντανεύουν το κλασικό παραμύθι και για μικρές ηλικίες.

0Κλασικό και ταξιδιάρικο

Μια ιστορία κλασική και αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους που συναντάμε σε μια έκδοση δημιουργημένη από την εγγυημένη συνεργασία Παπαθεοδούλου - Σαμαρτζή. Υπέροχα, κατανοητά κείμενα και καταπληκτική εικονογράφηση ζωντανεύουν το κλασικό παραμύθι και για μικρές ηλικίες.

0Διαχρονικό

Μια ιστορία κλασική και αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους που συναντάμε σε μια έκδοση δημιουργημένη από την εγγυημένη συνεργασία Παπαθεοδούλου - Σαμαρτζή. Υπέροχα, κατανοητά κείμενα και καταπληκτική εικονογράφηση ζωντανεύουν το κλασικό παραμύθι και για μικρές ηλικίες.

0Συγκλονιστικό

Στο συγκεκριμένο βιβλίο αποτυπώνονται οι συνθήκες ζωής των άπορων εργατών στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζεται και μια συγκινητική , βαθιά φιλία ανάμεσα σε δυο φαινομενικά διαφορετικούς ανθρώπους, με κοινό στόχο για να κατακτήσουν το όνειρό τους. Η τύχη όμως δεν είναι με το μέρος τους.

0Διαχρονικό

Μια ιστορία κλασική και αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους που συναντάμε σε μια έκδοση δημιουργημένη από την εγγυημένη συνεργασία Παπαθεοδούλου - Σαμαρτζή. Υπέροχα, κατανοητά κείμενα και καταπληκτική εικονογράφηση ζωντανεύουν το κλασικό παραμύθι και για μικρές ηλικίες.

0Εκπαιδευτικό

Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από ποιητικά κειμενάκια και υπέροχη εικονογράφηση. Μπορεί να διαβάζεται συχνά απο τους γονείς, αφού διδάσκει και διασκεδάζει τα παιδιά.

0Διδακτικό

Ένα διδακτικό βιβλίο που μαθαίνει στο παιδί το αίσθημα της προσφοράς και την καλοσύνη. Μαθαίνει από νωρίς να έχει τρόπους και αξίες που θα του φανούν χρήσιμα στη ζωή του.

0Για ηλικίες από 8 ετών και άνω

Πρώτη επαφή με τις θρησκείες για τα παιδιά. Μπορούν να λυθούν απορίες σχετικά με θρησκείες και να αρχίσουν να κατανοούν τα παιδιά τις διαφορές και τις ομοιότητές τους με αλλόθρησκα άτομα. Ωστόσο κατά τη γνώμη μου δεν απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, αλλά από 8-9 ετών και άνω.

0Κατανοητό

Αν και εσάς σας συγκινεί η τρίτη ηλικία, αν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί τους αλλά δεν ξέρετε πως να προσεγγίσετε άτομα τρίτης ηλικίας, τότε είναι καλό να διαβάσετε το συγκεκριμένο βιβλίο. Μπορεί να χρησιμοποιεί ορολογία για πανεπιστημιακές σπουδές, ωστόσο δεν είναι απαγορευτικό για το ευρύ κοινό, καθώς έχει κατανοητή και απλή γλώσσα.

0Ψυχολογικό θρίλερ

Το βιβλίο Τσιχλόφουσκα ανήκει στα ψυχολογικά θρίλερ κοινωνικού περιεχομένου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις πρωταγωνίστριες είναι εξαιρετικά σοβαρά και επίκαιρα (κακοποίηση ζώων, ενδοοικογενειακή βία και κίνδυνοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης). Καλογραμμένο με πρωτότυπη και γρήγορη πλοκή.

0Διδακτικό

Διδακτικό παραμυθάκι με vintage εικονογράφηση. Διαβάζοντάς το προσπαθεί να μάθει κανόνες ατομικής υγιεινής στα παιδιά, τη χρήση της τουαλέτας και μια ιστορία που περνά υποσυνείδητα την αποφυγή της νυχτερινής ενούρησης.

0Ευτυχισμένη μαμά

Ένα βιβλίο για να μας αφυπνίσει και να μας υπενθυμίσει ότι κάποια πράγματα που θεωρούμε δεδομένα, μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους και εμάς και τα παιδιά μας. Στόχος όλων θα πρέπει να είναι η ευτυχία μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα. Κατανοητή γραφή, απλός τίτλος, αλλά αφυπνιστικός, χαρούμενο εξώφυλλο.

0Future

Ένα φουτουριστικό μυθιστόρημα με φιλοσοφικές αναζητήσεις, χρησιμοποιώντας μερικές στρεβλώσεις της τεχνολογίας και με καλτ στοιχεία. Ο συγγραφέας δίνει ζωηρές αποχρώσεις και είναι εμφανής η ικανότητα του να θέσει ηθικούς, φιλοσοφικούς και ψυχολογικούς προβληματισμούς.

0Ενδιαφέρον

Εξαιρετική η σκέψη της συγγραφέως να δοθούν σε ένα βιβλίο λεπτομερώς στοιχεία του Εθνικού Διχασμού. Ωστόσο, περιορίζεται στη σύγκρουση των δύο προσωπικοτήτων, Βενιζέλου και Κωνσταντίνου, χωρίς αντικειμενικότητα, χαρακτηρίζοντας τον Βενιζέλο ως κρυψίνου και λαοπλάνο και τον Κωνσταντίνο ως ολιγόλογο, λαοφιλή και το πρότυπο του ισχυρού άνδρα.

0Quantum

Συνδέοντας την ιστορία της επιστήμης και την πολιτική ιστορία και τις έννοιες της φυσικής, ο Κουμάρ δημιουργεί μία αφήγηση που κατορθώνει να παρουσιάζει με ακρίβεια δύσκολες έννοιες φυσικής χωρίς τεχνική. Ωστόσο είναι λίγο δυσνόητο για τον αναγνώστη που δεν έχει αντίστοιχες γνώσεις.

0Ιστορικό

Εξαιρετικό έργο για τον μέσο αναγνώστη στον οποίο απευθύνεται, ιδανική αφετηρία για να ξεκινήσει κανείς μια διερεύνηση της δύσκολης δεκαετίας 1940-1949. Κατανοητά κείμενα, εύκολα αφομοιώσιμα.

0Ιστορικο

Πολύ καλή αποτύπωση των ιστορικών γεγονότων από την άλωση της Κωνσταντινούπολης έως την επανάσταση του 1821. Μπορούμε να μάθουμε λεπτομέρειες για την περίοδο 1453-1821, άγνωστες πληροφορίες, τις κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες της περιόδου αντικειμενικά. Κατανοητό κείμενο που εντυπωσιάζει.

0Ιστορικο

Μία παράθεση ιστορικών γεγονότων μέσα από ερωτοαπαντήσεις ανάμεσα στην ιστορικό Μαρία Ευθυμίου και στον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά. Η τεχνική αυτή καθιστά ενδιαφέρον το βιβλίο, παραστατικό και ζωντανό καθώς υπερτερεί ο διάλογος. Με αυτόν τον τρόπο αφομοιώνεται πιο εύκολα η ιστορία.

0Χιουμοριστικό και ωμό

Αναλυτική παράθεση της ιστορίας που κανείς δεν έχει συνηθίσει. Χιουμοριστικό και ωμό κείμενο με σύγχρονα ιστορικά στοιχεία και γεγονότα της Ελλάδας.

0Αγωνία

Αστυνομικό μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια την ντετέκτιβ Γκρεις. Καταπληκτικό εξώφυλλο που σου προσεγγίζει το ενδιαφέρον, γρήγορη πλοκή με αγωνία, μυστήριο και ανατροπές.

0Πρότυπα

20 κορίτσια πρότυπο για τις δικές μας κόρες. 20 γυναίκες πετυχημένες που μπορούν να εμπνεύσουν και να δημιουργήσουν νέα πρότυπα της σύγχρονης εποχής. Ενδιαφέρουσα εικονογράφηση και μικρή αφήγηση των επιτευγμάτων τους από μικρή ηλικία ως την ενήλικη ζωή.

0Πρότυπα

20 αγόρια πρότυπο για τα δικά μας αγόρια. 20 άντρες πετυχημένοι που μπορούν να εμπνεύσουν και να δημιουργήσουν νέα πρότυπα της σύγχρονης εποχής. Ενδιαφέρουσα εικονογράφηση και μικρή αφήγηση των επιτευγμάτων τους από μικρή ηλικία ως την ενήλικη ζωή.

0Ανθρώπινο και αληθινό

Δυνατό μυθιστόρημα με βαθιά φιλοσοφικά, πολιτικά και θρησκευτικά νοήματα. Ο Μανωλιός κατηγορείται και πεθαίνει σαν έναν άλλο Χριστό στον βωμό της εξουσίας και του ωχαδερφισμού. Προφανής ο παραλληλισμός ανθρώπων και γεγονότων.

0Διαφορετικό

Βιβλίο με πολλά λογοπαίγνια, φανταστικούς κόσμους φτιαγμένους από τον Τριβιζά με περίτεχνο τρόπο. Διαφορετικό και ως προς την ιδέα και ως προς τον τρόπο ανάπτυξης ιστοριών, όπου αφήνεται η επιλογή των πράξεων στον αναγνώστη.

0Εφηβικό και όχι μόνο

Το βιβλίο ανήκει στην εφηβική πεζογραφία, αλλά θεωρώ ότι θα συγκινήσει και θα προβληματίσει και τους ενήλικες. Αφορά σε μια εξαφάνιση μιας έφηβης. Αγαπημένο, με αξιόλογες περιγραφές και εκπλητική αφήγηση του Παπαθεοδώρου.

0Ημερολόγιο του καθηγητή

Μία σύνοψη όσων παρακολουθήσαμε στη σειρά La casa de papel από την πλευρά του καθηγητή, με κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του. Εμπλουτίζεται με γρίφους και ιστορίες που θα καταπλήξουν παιδιά εφηβικής ηλικίας, αλλά όχι έναν ενήλικο.

0Αδιάφορο

Ενώ στην αρχή ήθελα πολύ να το διαβάσω, καθώς με κέρδισε το εξώφυλλο, όταν το ξεκίνησα παρατήρησα ότι υπήρχαν λεπτομέρειες ανούσιες που με κούραζαν. Επαναλήψεις αρκετές, αναλυτικές περιγραφές, χιουμοριστικό ύφος, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

0Αληθινό

Μακάρι όλα τα παιδιά να εκτιμούσαν την εξαιρετική αφήγηση - από τεχνικής άποψης - της Άννας στο ημερολόγιό της. Μια αφήγηση γεμάτη συναίσθημα, με πολλές λεπτομέρειες που δεν κουράζουν τον αναγνώστη. Εκφράζει τον πόνο, τον σπαραγμό της εποχής του πολέμου με αληθινές και πηγαίες καθημερινές σημειώσεις, που συγκινούν και προβληματίζουν τον αναγνώστη. Πώς ένα παιδί βλέπει τον πόλεμο και πώς αυτό το παιδί εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια και ωριμότητα όσα συμβαίνουν γύρω του; Τι θα είχε απογίνει άραγε σήμερα αυτό το πηγαίο και έξυπνο κορίτσι;

0Συγκλονιστικό

Μακάρι όλα τα παιδιά να εκτιμούσαν την εξαιρετική αφήγηση - από τεχνικής άποψης - της Άννας στο ημερολόγιό της. Μια αφήγηση γεμάτη συναίσθημα, με πολλές λεπτομέρειες που δεν κουράζουν τον αναγνώστη. Εκφράζει τον πόνο, τον σπαραγμό της εποχής του πολέμου με αληθινές και πηγαίες καθημερινές σημειώσεις, που συγκινούν και προβληματίζουν τον αναγνώστη. Πώς ένα παιδί βλέπει τον πόλεμο και πώς αυτό το παιδί εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια και ωριμότητα όσα συμβαίνουν γύρω του; Τι θα είχε απογίνει άραγε σήμερα αυτό το πηγαίο και έξυπνο κορίτσι;

0Συγκλονιστικό

Μακάρι όλα τα παιδιά να εκτιμούσαν την εξαιρετική αφήγηση - από τεχνικής άποψης - της Άννας στο ημερολόγιό της. Μια αφήγηση γεμάτη συναίσθημα, με πολλές λεπτομέρειες που δεν κουράζουν τον αναγνώστη. Εκφράζει τον πόνο, τον σπαραγμό της εποχής του πολέμου με αληθινές και πηγαίες καθημερινές σημειώσεις, που συγκινούν και προβληματίζουν τον αναγνώστη. Πώς ένα παιδί βλέπει τον πόλεμο και πώς αυτό το παιδί εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια και ωριμότητα όσα συμβαίνουν γύρω του; Τι θα είχε απογίνει άραγε σήμερα αυτό το πηγαίο και έξυπνο κορίτσι;

0Αγαπημένο

Μακάρι όλα τα παιδιά να εκτιμούσαν την εξαιρετική αφήγηση - από τεχνικής άποψης - της Άννας στο ημερολόγιό της. Μια αφήγηση γεμάτη συναίσθημα, με πολλές λεπτομέρειες που δεν κουράζουν τον αναγνώστη. Εκφράζει τον πόνο, τον σπαραγμό της εποχής του πολέμου με αληθινές και πηγαίες καθημερινές σημειώσεις, που συγκινούν και προβληματίζουν τον αναγνώστη. Πώς ένα παιδί βλέπει τον πόλεμο και πώς αυτό το παιδί εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια και ωριμότητα όσα συμβαίνουν γύρω του; Τι θα είχε απογίνει άραγε σήμερα αυτό το πηγαίο και έξυπνο κορίτσι;

0Πρότυπο

Μακάρι όλα τα παιδιά να εκτιμούσαν την εξαιρετική αφήγηση - από τεχνικής άποψης - της Άννας στο ημερολόγιό της. Μια αφήγηση γεμάτη συναίσθημα, με πολλές λεπτομέρειες που δεν κουράζουν τον αναγνώστη. Εκφράζει τον πόνο, τον σπαραγμό της εποχής του πολέμου με αληθινές και πηγαίες καθημερινές σημειώσεις, που συγκινούν και προβληματίζουν τον αναγνώστη. Πώς ένα παιδί βλέπει τον πόλεμο και πώς αυτό το παιδί εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια και ωριμότητα όσα συμβαίνουν γύρω του; Τι θα είχε απογίνει άραγε σήμερα αυτό το πηγαίο και έξυπνο κορίτσι;

1Συγκλονιστικό

Μακάρι όλα τα παιδιά να εκτιμούσαν την εξαιρετική αφήγηση - από τεχνικής άποψης - της Άννας στο ημερολόγιό της. Μια αφήγηση γεμάτη συναίσθημα, με πολλές λεπτομέρειες που δεν κουράζουν τον αναγνώστη. Εκφράζει τον πόνο, τον σπαραγμό της εποχής του πολέμου με αληθινές και πηγαίες καθημερινές σημειώσεις, που συγκινούν και προβληματίζουν τον αναγνώστη. Πώς ένα παιδί βλέπει τον πόλεμο και πώς αυτό το παιδί εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια και ωριμότητα όσα συμβαίνουν γύρω του; Τι θα είχε απογίνει άραγε σήμερα αυτό το πηγαίο και έξυπνο κορίτσι;

0Πέππα

Άλλη μια εμπειρία της Πέππα διαδραματίζεται στον κήπο του παππού της, πάντα μαζί με τον μικρό αδερφό της Τζωρτζ. Διασκεδαστική ιστορία με πολλή εξερεύνηση και πολλές ανακαλύψεις!

0Πέππα

Η πρώτη γνωριμία με την Πέππα το γουρουνάκι γίνεται μέσα από μια εξαιρετική, μικρή έκδοση, γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες και έντονα χρώματα. Μας συστήνεται και είναι έτοιμη να περιγράψει τις εμπειρίες της και να διδάξει μέσα από τη σειρά των βιβλίων της.

0Η Πέππα σε νέες περιπέτειες

Η φίλη μας η Πέππα καλείται να πάει στον οδοντίατρο με τον Τζωρτζ και μέσα από την εμπειρία της να μάθει στα παιδιά που τη διαβάζουν τους κανόνες υγιεινής των δοντιών μας και να αγαπούν την επίσκεψη στον οδοντίατρο.

0Επίκαιρο

Σε μια εποχή που μαθαίνουμε και εμείς οι ίδιοι να ζούμε με τα αντισηπτικά, τις μάσκες και τα γάντια, πρέπει να μάθουμε και στα παιδιά να διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση καθώς και να μάθουν βασικούς κανόνες υγιεινής. Το βιβλίο υπήρχε από παλιά. Τώρα όμως είναι πιο επίκαιρο και πιο χρήσιμο από ποτέ. Μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε σωστά όσα σκεφτόμαστε και όσα επιθυμούμε να μάθει το παιδί, μέσα από μια εξαιρετική έκδοση και κατανοητά κείμενα.

0Διδακτικό

Εκπαιδευτικό, διδακτικό βιβλίο που μαθαίνει στα παιδιά να ξεχωρίζουν από νωρίς τις σωστές και βλαβερές τροφές, να ομαδοποιούν τις τροφές, να ανακαλύπτουν τις ευεργετικές ικανότητες των φρούτων και τους κινδύνους των βλαβερών ουσιών.

0Εκπαιδευτικό

Τα βιβλία της σειράς Μικρές Ιστορίες είναι γραμμένα με συναίσθημα και φαντασία, ενώ ταυτόχρονα έχουν στόχο να διασκεδάσουν τον αναγνώστη και να ανακαλύψει τον εαυτό του. Βοηθούν τους γονείς και εκπαιδευτικούς να απογειώσουν τη φαντασία των παιδιών και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους.

0Το χαμένο σύμβολο

Ακολουθεί την αφηγηση του Brown με γρήγορη πλοκή, αγωνία, μυστήριο, δράση και ανατροπές από την αρχή του βιβλίου. Ευανάγνωστο, αλλά κάποια σημεία του κουράζουν.

0Ψηφιακό οχυρό

Πολύ καλό βιβλίο, ακολουθώντας πάντα τα χαρακτηριστικά της γραφής του Brown. Ίσως το πιο ενδιαφέρον και επίκαιρο μυθιστόρημά του, καθώς ενσωματώνει στοιχεία τεχνολογίας και κρύβει μυστικά κατασκοπίας.

0Ινφέρνο

Το τέταρτο κατά σειρά μυθιστόρημα του Μπράουν με ήρωα των Λάνγκτον έχει έδρα στη Φλωρεντία. Μυστήριο, περιπέτεια, ανατροπές και αγωνία χαρακτηρίζουν το εν λόγω μυθιστόρημα. Εξαιρετικές περιγραφές, γρήγορη πλοκή, εμπλουτισμός γνώσεων και κατανοητή γλώσσα.

0Άγγελοι και Δαίμονες

Το βιβλίο λαμβάνει χώρα στη Ρώμη, στο Βατικανό και περιστρέφεται γύρω από συνωμοσίες στο εσωτερικό της Καθολικής εκκλησίας. Ένα θρίλερ με γρήγορη πλοκή στο οποίο γίνεται προσπάθεια να ανακαλυφθεί ποιος κινεί τα νήματα στο εσωτερικό του Illuminati και σε ποιο βαθμό τους επηρεάζει. Κύριο θέμα η θρησκεία σε σχέση με την επιστήμη.

0Εξαιρετικό

Ο Dan Brown αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως μπορείς μια έξυπνη ιδέανα την κάνεις καταπληκτικό μυθιστόρημα που "παντρεύει" τη φαντασία με την πραγματικότητα, τον μύθο με την ιστορία και πως με τη σειρά του μπορεί να κάνει ένα εξαιρετιό βιβλίο παγκόσμια επιτυχία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

0Βιβλίο για τα συναισθήματα

Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο γιατί μαθαίνει στο παιδί να ξεχωρίζει τα συναισθήματα και να μάθει να τα διαχειρίζεται. Πολύ καλή εικονογράφηση με αξιόλογα κειμενάκια.

0Διαζύγιο

Μια καλή πρώτη επαφή του παιδιού με την έννοια του διαζυγίου, τις συνέπειες και την αντιμετώπιση των παιδιών σε αντίστοιχη κατάσταση. Αρκετά καλή εικονογράφηση με κατανοητό και αφομοιώσιμο κείμενο.

0Διδακτικό

Ένα βιβλίο που εξυμνεί την αξία του ανθρώπου και τις δυνατότητές του. Εκπληκτική εικονογράφηση και κατανοητό κείμενο για όλα τα παιδιά αν και χρησιμοποιεί συμβολισμούς.

0Έξυπνο

Το καλύτερο βιβλίο για τα παιδιά που φοβούνται τον γιατρό. Άψογη εικονογράφηση και έξυπνη η ιδέα να μετατεθεί ο φόβος στην πλευρά του γιατρού. Γίνεται πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά.

0Αδικία

Το βιβλίο που θα βάλει σε τάξη σκέψεις, συναισθήματα και προσδοκίες. Το κυριότερο όμως θα ξεσκεπάσει ό,τι μας θολώνει το μυαλό. Για ό,τι μας συμβαίνει συνήθως ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους και όχι σε εμάς, οπότε έτσι μπορεί να προκύψουν αδικίες. Αξίζει να διαβαστεί από αδικημένους, αλλά και από αδικούντες.

0Waiting for Wednesday

Τρίτο βιβλίο της σειράς με πρωταγωνίστρια την Φρίντα και όσο προχωράει το σίκουελ γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα η γραφή. Οι ανατροπές συνεχίζονται και το συγγραφικό δίδυμο μαγεύει.

0Tuesday's gone

Αν το πρώτο βιβλίο σας εντυπωσίασε, το δεύτερο θα σας μαγέψει. Εθιστικό και καλογραμμένο το καθιστούν απολαυστικό. Η Φρίντα και οι περιπέτειές της εντυπωσιάζουν για ακόμα μια φορά με τις ανατροπές τους. Το συγγραφικό διδύμο δείχνει τη δύναμή του.

0Blue Monday

Το πρώτο βιβλίο της σειράς κατέλαβε έυκολα την κορυφή στην πυραμίδα των αναγνωρισμένων αστυνομικών μυθιστορημάτων. Δυναμική πλοκή, ανατροπές, η συγγραφική συνεργασία που εντυππωσίασε, όλα έδεσαν και δημιούργησαν ένα βιβλίο που ανεβάζει παλμούς από αγωνία στον αναγνώστη.

0Εγχειρίδιο γονέα

Χρήσιμο εγχειρίδιο για τους γονείς. Αφορά σε όσους επιθυμούν να καταλάβουν τα παιδιά τους και να μάθουν να επικοινωνούν μαζί τους, όσους θέλουν να τα προσεγγίσουν και όσους χρειάζονται βοήθεια στη διαχείριση των αντιδράσεών τους. Ωστόσο αποτελεί ένα εξαιρετικό μάθημα και για τα παιδιά, ώστε να μάθουν βασικούς κανόνες συμπεριφοράς από νωρίς.

0Πολιτεία

Η Πολιτεία του Πλάτωνα είναι ως γνωστόν ένα έργο που έχει εμπνεύσει αρχαίους και νέους φιλοσόφους, καθώς αποτελεί από τα βασικά εργα που πρέπει να διαβαστούν για την πρώτη επαφή με τη φιλοσοφία. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι εξαιρετική με εξαιρετική επιμέλεια από τον εγγυημένο καθηγητή Ν. Σκουτερόπουλο.

0Αναλυτική καταγραφή

Μία αξιόλογη έκδοση που μπορεί να μείνει σαν παρακαταθήκη για την Ελλάδα. Υπάρχει πλήρης καταγραφή της μυθολογίας τηε Ελλάδας που έχει εμπνεύσει κατά καιρούς πνευματικούς ανθρώπους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κατανοητή αφήγηση, σαν παραμυθι για μεγάλους.

0Συλλογή

Συλλογή ποιημάτων -σονέτων του Σαιξπηρ που συγκεντρώθηκαν σε μια αξιόλογη μετάφραση και έκδοση για τους λάτρεις του. Ποιητική συλλογή γεμάτη συναίσθημα και προβληματισμ'ό κυρίως γύρω από τον έρωτα.

0Μονόγραμμα

Το πιο πολυδιαβασμένο ποίημα του Ελύτη και όχι άδικα. Επίκαιρο πάντα αφού έχει να κάνει με τον έρωτα και την αγάπη. Καλογραμμένο, ατμοσφαιρικό, ελκυστικό σε κάθε στίχο του εξυμνώντας τον έρωτα σε μια βαθιά εξομολόγηση.

0Ποιητικό

Ποιητική σύνθεση που μας ταξιδεύει σε ένα αξεπέραστο έπος, την Ιλιάδα. Καλογραμμένο και αρκετά κατανοητό, ακόμη και για όποιον δεν διαβάζει πολύ ποίηση.

0Σερρα

Ιστορικό μυθιστόρημα με το οποίο ο Καλπούζος με τη γραφή του μας ταξιδεύει στη γενοκτονία των Ποντίων. Ο συνδυασμός πάντα της ιστορίας με τον μύθο είναι εξαιρετικός από πλευράς του συγγραφέα. Το μόνο αρνητικό οι λεπτομερείς περιγραφές, που ναι μεν μας γεμίζουν εικόνες, αλλά ταυτόχρονα μας κουράζουν.

1Ιστορικό

Με την ποιητική πρωτοπρόσωπη αφήγησή του, όπως πάντα ο Καλπούζος, μας ταξιδεύει στην Άρτα μαζί με τους πρωταγωνιστές του, στα ήθη, στα έθιμα, στις παραδόσεις σαν να παρατηρούμε τα γεγονότα από κάπου κοντά. Άρτια δομημένοι οι χαρακτήρες, ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Οι περιγραφές εξαιρετικές, γεμίζοντας γνώση το μυαλό μας, συναισθήματα την ψυχή μας και εικόνες τα μάτια μας.

0Φιλοσοφημένο

Με τον συνδυασμό της ψυχολογίας και της φιλοσοφίας ο Αλαίν ντε Μποτόν μας ωθεί στην έννοια του έρωτα μέσα από το συγκεκριμένο ανάγνωσμα. Μια ιστορία που συμπορεύεται και ο αναγνώστης μαζί με τους πρωταγωνιστές στο ταξίδι προς τον έρωτα...

0Συμβουλευτικό

Ιδανικός οδηγός με συμβουλές και μυστικά για μαμάδες της ελληνικής παργατικότητας. Περιεκτικό, πρακτικό, κατανοητό για όλες τις μαμάδες και για όλες όσες χρειάζονται συμβουλές συγκεντρωμένες, ώστε να καταλάβουν και να διαχειριστούν τα παιδιά τους.

0Διδακτικό

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την αγάπη. Διδακτικό, περιεκτικό ώστε να καταφέρει να περάσει το μήνυμα των παραπάνω εννοιών και να γίνει κατανοητό στα παιδιά ότι μπορούν με αυτά τα εφόδια να καταφέρουν τα πάντα.

0Επίλυση απορίων

Ένα βιβλίο χρήσιμο για να λύσει απορίες στα έφηβα κορίτσια. Δεν μπορεί όμως να δώσει παραπάνω γνώσεις σε ενήλικες γυναίκες. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να μας μάθει να αγαπάμε τον εαυτό μας και κυρίως να σεβόμαστε το σώμα μας.

0Αποτυχημένη παρότρυνση

Ενδιαφέρουσα οπτική ώθησης σε ειρηνική εξέγερση ακολουθώντας το πρότυπο του αντιστασιακού Εσσέλ. Ωστόσο σε πολλά σημεία υπάρχουν ασάφειες και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι αρκετά έντονο για να παροτρύνει και να εμπνεύσει.

0Εξαιρετική συνεργασία

Τολμηρή αλλα επιτυχημένη συνεργασία των δύο συγγραφέων αστυνομικού μυθιστορήματος. Πλοκή που σε καθηλώνει, γρήγορη αφήγηση που δε σε αφήνει να βαρεθείς, χωρίς να λείπει βέβαια το ψυχολογικό κομμάτι που χαρακτηρίζει τον Fitzek.

0Ενδιαφέρον

Η Ζενιτέρ ενσωματώνει διακριτικά στην αφήγησή της τη γαλλο-αλγερινή ιστορία δίνοντας έτσι απλόχερα ιστορικές πληροφορίες. Ξεκάθαρο, ευανάγνωστο, κατανοητό μυθιστόρημα που αξίζει να διαβαστεί.

0Η τέχνη της αγάπης

Βιβλίο γραμμένο πριν πολλά χρόνια, αλλά πάντα επίκαιρο. Μας δείχνει τον δρόμο να γίνουμε καλύτεροι μέσα από την αγάπη. Κατανοητό, καλογραμμένο, διαβάζεται εύκολα από το ευρύ κοινό.

0Μανατζμεντ

Οι ιδέες του Σουν Τζου για τη νίκη σε μια μάχη είναι επίκαιρες καθώς βρίσκουν εφαρμογή στον πολιτικό-οικονομικό κόσμο. Δίνονται περιεκτικά και αποφθεγματικά. Μέσω του βιβλίου μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τεχνικές μανατζμεντ.

0Τεχνικές πειθούς

Εξαιρετική προσέγγιση της πειθούς. Τρόποι για να πείσεις τον συνομιλητή σου ότι έχεις πάντα δίκιο, ακόμα κι αν δεν έχεις..Αλήθεια, πόση ευστροφία, ετυμολογία και διπλωματία χρειάζεται για να το καταφέρει κάποιος!

0Φιλοσοφικό έργο

Ένα φιλοσοφικό έργο όπου ασκείται κριτική σε θρησκεία, επιστήμη, τεχνική, ορθολογισμό και άσκησε μεγάλη και σημαντική επίδραση στην ιστορία της δυτικής ιστορίας. Έχει μεταφραστεί πολλές φορές, αλλά στη μεταφορά από τον Νίτσε μπορεί κανείς να ανακαλύψει χρυσό!

0Ενδιαφέρον

Τα τέσσερα αρχέτυπα συμβολίζουν τις προκλήσεις της ζωής μας, τις προτεραιότητές μας και τον τρόπο επιβίωσής μας. Η ανάλυση και η ερμηνεία τους γίνονται από τον κορυφαίο ψυχολόγο Jung. Ωστόσο, λόγω τους επιστημονικού λόγου του δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

0Θλιβερό

Συγκινητικό και θλιβερό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Είναι μια ιστορία που μιλάει για ανθρώπους, για τις σχέσεις τους και για την εξελιξή τους μέσα σε έναν σκληρό πόλεμο που ρημάζει ζωές, ψυχές και ιδεολογίες. Ξεκινάει λίγο με αργό ρυθμό, αλλά έχει πολλές έντονες στιγμές που δεν το καθιστούν σε καμία περίπτωση βαρετό.

0Εφηβικό μυθιστόρημα

Εφηβικό μυθιστόρημα που κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών, καθώς αναφέρεται στην τεχνολογία. Δεν είναι βαρετό για έναν έφηβο, καθώς γίνεται υπεροχη σύνδεση ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν. Ευχάριστη και ενδιαφέρουσα αφήγηση με αξιόλογη εικονογράφηση.

0Ισότητα

Ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα θίγεται μέσω του συγκεκριμένου παραμυθιού, την ομοφυλοφιλία. Θα συζητηθεί, καθώς δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν όλοι οι γονείς επιθυμούν να συζητούν όλα τα κοινωνικά θέματα με τα παιδιά τους. Ύμνος στην αγάπη χωρίς διακρίσεις. Βιβλίο με κατανοητό κείμενο, χωρίς όμως κάποια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εικονογράφηση.

0Συγκινητικό

Ένα βιβλίο γραμμένο από τις σελίδες της ζωής, από βιώματα μιας σκληρής ζωής που κάθε λάθος ανταποδίδει τα χειρότερα. Αληθινά γεγονότα που εκτυλίσσονται στα Κύθηρα. Συγκινητική ιστορία εμπλουτισμένη με πολλά συναισθηματική στοιχεία,

2Εξαιρετικό

Ένας φόρος τιμής στις μικρές και αόρατες πράξεις αντίστασης που έδωσαν μια πνοή ελευθερίας όχι μόνο στους νικητές του πολέμου αλλά και στους ηττημένους. Δυο παιδιά που μεγάλωσαν είτε στο σκοτάδι της βίας, με τις πράξεις τους αλλάζουν και τον περίγυρο τους αλλά και κάθε αναγνώστη που θα διαβάσει μέσα στην ψυχή τους.

0Ο Φοίβος κι εγω

Εξαιρετική εικονογράφηση μιας εκπαιδευτικής σειράς. Το παιδί εξοικειώνεται σε καθημερινές συνήθειες και δραστηριότητες μέσα από τη συντροφιά του Φοίβου. Το παιδί ταυτίζεται με τον Φοίβο και στο συγκεκριμένο βιβλίο μαθαίνει να ζει με τον αδερφό του.

0Ο φίλος μας ο Φοίβος

Εξαιρετική εικονογράφηση μιας εκπαιδευτικής σειράς. Το παιδί εξοικειώνεται με τη συντροφιά του Φοίβου σε καθημερινές συνήθειες και δραστηριότητες. Στο συγκεκριμένο βιβλίο μαθαίνει να αποχωρίζεται την πιπίλα του.

0Άλλης εποχής βιβλίο

Επίκαιρα θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας λύνονται με τη συντροφιά του Φοίβου. Μέσα από την εξαιρετική εικονογράφηση του βιβλίου και από τα κατανοητά κειμενάκια τα παιδιά ταυτίζονται με τον Φοίβο και θέλουν να τον έχουν παντού μαζί τους. Στο συγκεκριμένο βιβλίο το παιδί εξοικειώνεται με τον γιατρό.

0Υπέροχη σειρά

Εξαιρετική εικονογράφηση μιας εκπαιδευτικής σειράς. Το παιδί εξοικειώνεται με τη συντροφιά του Φοίβου σε καθημερινές συνήθειες και δραστηριότητες. Στο συγκεκριμένο βιβλίο μαθαίνει τη θάλασσα και μαθαίνει να διαχειρίζεται τις φοβίες του.

0Εξαιρετική εικονογράφηση

Καταπληκτική σειρά εκμάθησης καθημερινών αναγκών με τη βοήθεια του Φοίβου. Στο συγκεκριμένο βιβλίο μαθαίνουμε στα παιδάκια μας πως να χρησιμοποιούν το γιογιό.

0Αυτοβιογραφία

Η γυναίκα που αποδεικνύει το γνωμικό: "Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα." Καλογραμμένη αυτοβιογραφία με πολλές αλήθειες. Μια γυναίκα με πολλούς ρόλους που οι καταστάσεις την ώθησαν να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογένεια και την πολιτική εξουσία. Ένα μειονέκτημα του βιβλίου είναι ότι έχει και πολλές λεπτομέρειες που μπορεί να κουράσουν τον αναγνώστη.

1Διδακτικό

Καλογραμμένη σειρά με κείμενα διδακτικά και άψογη εικονογράφηση. Στο συγκεκριμένο βιβλίο το παιδί μαθαίνει να είναι ευγενικό και να μην πληγώνει τους άλλους με τα λόγια του.

0Η ιστορία όπως δεν τη μάθαμε ποτέ

Αξίζει να διαβαστεί γιατί μαθαίνουμε για πρόσωπα που θεωρούσαμε ήρωες το πραγματικό τους ποιόν. Μαθαίνουμε γεγονότα που ποτέ δε γράφτηκαν σε σχολικά βιβλία. Θα σας αφήσει άφωνους!

0Με τα μάτια του Κρίστιαν

Όλο το ρομάντζο του Κρίστιαν και της Αναστάζια βρίσκεται συνοπτικά στο συγκεκριμένο βιβλίο από την οπτική του Κρίστιαν. Καμία ανατροπή. Το μόνο ενδιαφέρον είναι η ψυχογραφία του μέσα από τις σκέψεις του που δεν εκδηλώθηκαν ποτέ στα προηγούμενα τρία βιβλία της σειράς. Μπορείς απλά να καταλάβεις την αιτία των διαστροφών του.

0Η απελευθέρωση

Το τέλος της τριλογίας και του ρομάντζου καταλήγει με θετική έκβαση και ένα ευτυχισμένο τέλος. Σαν ένα ερωτικό και παθιασμένο παραμύθι όλοι στο τέλος δικαιώθηκαν και η αγάπη νίκησε όλες τις δυσκολίες και τους εχθρούς. Αφού νίκησαν τα παντα είναι τώρα πια απελευθερωμένοι από ότι τους κρατούσε δέσμιους.

0Αληθινό

Ο Ηλίας Μαγκλίνης μιλάει κυρίως για τη σχεση του με τον πατέρα του με αφορμή όμως τη μυστηριώδη δολοφονία του παππού του. Η σχέση αυτή αποτελεί την κινητήριο δύναμη του έργου του, γι'αυτό διερευνά το επεισόδιο και μέσα από ιστορικές εξελίξεις. Στη αφήγησή του κινείται ανάμεσα στις παιδικές του αναμνήσεις και στις τελευταίες μέρες του πατέρα του. Το κείμενο εμπλουτίζεται με κάποιες φωτογραφίες, καθώς και με συναισθηματική φόρτιση.

0Πάθος και διαστροφή

Η γνωριμία της αθώς Αναστάζια και του επιβλητικού εκατομμυριούχου Κρίστιαν προσπαθεί να μυήσει την πανέμορφη φοιτήτρια στον κόσμο της διαστροφής, ζώντας ένα αδιάφορο ρομάντζο. Λεπτομερείς περιγραφές και διαφανείς χαρακτήρες.

0Επιστημονικό

Πολύ καλή προσέγγιση για κάποιον που επιθυμεί εισαγωγή στην ψυχολογία. Επιστημονικά τεκμήρια με ορολογία που χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη επιστήμη. Κυρίως απευθύνεται σε αναγνώστες που ασχολούνται με το αντικείμενο της Ψυχολογίας ή με συναφές αντικείμενο.

0Κλασικό

Κλασικό έπος σε μια εκπληκτική έκδοση. Οι εκδόσεις Κακτος είναι σήμα κατατεθέν για τα κλασικά βιβλία, εγγυημένη μετάφραση και μίνιμαλ, κομψή εμφάνιση. Η Οδύσσεια είναι από τα βιβλία που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε βιβλιοθήκη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια τέτοια έκδοση.

0Αστυνομικό ρεπορτάζ

Ο δάσκαλος του αστυνομικού ρεπορτάζ συγγράφει ένα πολύτιμο ντοκουμέντο για τους ερευνητές της σύγχρονης εποχής και το ιστορικό του μέλλοντος. Σε όλα τα εγκλήματα που περιγράφονται στο βιβλίο πρωταγωνίστρια είναι γυναίκα, είτε ως θύμα είτε ως θύτης και τις περισσότερες φορές έχει καταστήσει άβουλο ον τον εραστή της για να διαπράξει φόνο ενάντια στον άντρα της. Θα μπορούσε να αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω διερεύνηση και προβληματισμό για τους επόμενους ερευνητές.

0Ανάδειξη της Αθήνας

Η ανάδειξη του πολιτισμού της Αθήνας μέσα από τη ματιά του βατόπουλου είναι πρωτότυπη και αποτέλεσμα δικής του αισθητικής και έρευνας. Εκπληκτικός ο λόγος του συγγραφέα που συγκινεί και ταξιδεύει τον αναγνώστη στην πόλη. Εξαιρετική ένωση του παρελθόντος και του παρόντος στις περιγραφές του.

0Εξαιρετικό

Εξαιρετική προσέγγιση της πειθούς. Τρόποι για να πείσεις τον συνομιλητή σου ότι έχεις πάντα δίκιο, ακόμα κι αν δεν έχεις..Πόση ευστροφία, ετυμολογία και διπλωματία χρειάζεται για να το καταφέρει κάποιος.

0Ηγεμόνας

Απλή έκδοση για ένα διαχρονικό αριστούργημα. Αποτελεί ένα μάθημα ωμής πολιτικής πραγματικότητας και αναφέρεται σε κάθε άνθρωπο που είναι επικεφαλής σε ομάδα ανθρώπων για οποιονδήποτε σκοπό και όχι μόνο σε πολιτικούς ή βασιλιάδες.

0Συλλογή

Συλλογή από γνωμικά και ρητό που αναφέρονται στη ζωή, τον θάνατο, τη σοφία. Κατανοητά, εύκολα αφομοιώσιμα και ευχάριστα στην ανάγνωση. Από τα βιβλια που μπορείς να ανατρέχεις κάθε τόσο για να ενθαρρύνεις τον εαυτό σου και τους άλλους.

0Πολιτικό

Απλή έκδοση, βιβλίομε μικρή έκταση για ένα διαχρονικό αριστούργημα. Αποτελεί ένα μάθημα ωμής πολιτικής πραγματικότητας και αναφέρεται σε κάθε άνθρωπο που είναι επικεφαλής σε ομάδα ανθρώπων για οποιονδήποτε σκοπό και όχι μόνο σε πολιτικούς ή βασιλιάδες.

0Πολιτκό

Αρκετά παλιά έκδοση, μικρό βιβλίο για ένα διαχρονικό αριστούργημα. Αποτελεί ένα μάθημα ωμής πολιτικής πραγματικότητας και αναφέρεται σε κάθε άνθρωπο που είναι επικεφαλής σε ομάδα ανθρώπων για οποιονδήποτε σκοπό και όχι μόνο σε πολιτικούς ή βασιλιάδες.

0Ηγεμόνας

Απλή έκδοση, μικρό βιβλίο για ένα διαχρονικό αριστούργημα. Αποτελεί ένα μάθημα ωμής πολιτικής πραγματικότητας και αναφέρεται σε κάθε άνθρωπο που είναι επικεφαλής σε ομάδα ανθρώπων για οποιονδήποτε σκοπό και όχι μόνο σε πολιτικούς ή βασιλιάδες.

0Ενδιαφέρουσα οπτική

Είναι πολύ ενδιαφέρον να ξέρουμε τι σημαίνουν οι ζωγραφιές των παιδιών μας. Καταλαβαίνεις πολλά για την ψυχοσύνθεσή τους και τα συναισθήματά τους. Το συγκεκριμένο βιβλίο μας βοηθά να έρθουμε σε πρώτη επαφή με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Ωστόσο επειδή είναι αρκετά παλιό σε προσεγγίσεις, θεωρώ ότι πιο πολύ αποτελεί εφαλτήριο για περαιτέρω έρευνα.

0Κατανοητή φιλοσοφική σκέψη

Μικρό και περιεκτικό βιβλίο με τη φιλοσοφική σκέψη του Νίτσε. Συνοπτικά αναφέρονται όλες οι ιδέες και οι σκέψεις του προσεγγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα πιο σημαντικά σημεία της φιλοσοφίας του. Κατανοητό και προσιτό για όλους.

0Συμβουλευτικό-ενημερωτικό

Βιβλίο-οδηγός προς ενημέρωση και συμβουλή των γονιών και των παιδιών. Από τη μια βγάζει από τη δύσκολη θέση τον γονιό να εξηγήσει όσα δεν του είναι εύκολο να εξηγήσει στα παιδιά του και από την άλλη το ίδιο το παιδί μπορεί να λύσει απορίες του σχετικά με τις ορμονικές αλλαγές και τις αλλαγές στο σώμα του.

0Συγκλονιστικό

Τεράστια η δύναμη του ανθρώπου να αψηφήσει νόμους και κανόνες ενός αυστηρού κράτους και να κάνει αυτό που τελικά θα τον κάνει να νιώσει ελεύθερο. Τόσο μεγάλη είναι και η δύναμη της ηρωίδας που καταφέρνει να αποδεσμευτεί από τους νόμους κράτους και θρησκείας. συγκλονιστική ιστορία.

0Αυτοβελτίωση

Μικρό και περιεκτικό βιβλίο αυτοβελτίωσης με συμβουλές και γνώσεις για να αρχίσουμε να κάνουμε μια εσωτερική ανάλυση του εαυτού μας και να δουλεύουμε μαζί του. Απλός λόγος και κατανοητό.

0Ο Ηγενόμας

Απλή έκδοση, μικρό βιβλίο για ένα διαχρονικό αριστούργημα. Αποτελεί ένα μάθημα ωμής πολιτικής πραγματικότητας και αναφέρεται σε κάθε άνθρωπο που είναι επικεφαλής σε ομάδα ανθρώπων για οποιονδήποτε σκοπό και όχι μόνο σε πολιτικούς ή βασιλιάδες.

0Ανατριχιαστικό

Το Τσέρνομπιλ δεν είναι βιβλίο για την τέρψη των αναγνωστών, είναι ένα βιβλίο που υπενθυμίζει στον αναγνώστη τα γεγονότα που επικράτησαν στη μικρή αυτή πόλη μετά την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ. Ένα βιβλίο που αποτυπώνει την αδυναμία του ανθρώπου, τη σκληρότητα και τον πόνο που του προκάλεσαν τα γεγονότα αυτά.

0Αφυπνίζει

Παρουσιάζεται η δύναμη του Homo deus-του ανθρώπου μηχανή και όσα μπορεί να καταφέρει, ώστε να οδηγήσει τον κόσμο σε νέα πεδία ευτυχίας. Επιμήκυνση της ζωής, βελτίωση των γηρατειών και όσα μπορούν να συμβούν τώρα που πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος μηχανή.

0Σύμπαν

Η αφήγηση του Σιμόπουλου είναι εξαιρετική, καθώς παρουσιάζει το σύμπαν και όσα μας φαίνονται δυσνόητα σε άλλα βιβλία, με απλό τρόπο και τα κάνει να φαίνονται παιχνιδάκι. Ενδιαφέρον βιβλίο για όσους έχουν αντίστοιχες ανησυχίες και θέλουν να πλησιάσουν την επιστήμη και να την καταλάβουν.

0Αυτοβιογραφία

Εξαιρετική αφήγηση της Ζέη για τη ζωή της. Περιγραφει με σθένος τη ζωή της από τη γέννησή της μέχρι τον γάμο της δένοντας την εποχή της κατοχής με άριστη τεχνική. Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία προφορικού λόγου που θεώρώ ότι δεν κάνουν τη γραφή τόσο ποιητική όσο θα ήθελα. Αξίζει να διαβαστεί.

0Ενδιαφέρον

Ενδιαφέρουσα ιστορία με αξιόλογη πλοκή και με βαθύ νόημα. Πόσα μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος αν έχει μεγάλη θέληση! Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ασάφειες και υπερβολές στην αφήγηση.

0Εσκομπαρ

Συγκλονιστική η ζωή του Εσκομπάρ αποτυπώνεται στο συγκεκριμένο βιβλίο μέσα από τα μάτια του γιου του. Κατανοητό κέιμενο για το ευρύ κοινό και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Υπάρχει και ομώνυμη σειρά, αλλά το βιβλίο είναι μακράν καλύτερο και πιο ενδιαφέρον.

0Αληθινό

Αληθινή συγκλονιστική αυτοβιογραφία που αφυπνίζει και ενημερώνει τον αναγνώστη για όσα γίνονται στην Αφρική και τον ρόλο της γυναίκας. Μας κάνει να εκτιμήσουμε όσα έχουμε και να νιώσουμε τυχεροί.

0Προβληματισμός

Μέσα από συζητήσεις και ομιλίες σχετικά με το γάμο, ο Γιωσαφάτ προβληματίζει τον αναγνώστη για όσα προβλήματα προκύπτουν πριν, κατα τη διάρκεια και μετά τον γάμο. Ευανάγνωστο για το ευρύ κοινό με αρκετά ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις.

0Εξαιρετικό

Εξαιρετικό παραμυθάκι που κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμα και παιδιών 2 ετών με κρυμένες εικόνες και άψογη εικονογράφηση. Η ευτυχία βρίσκεται στην απλότητα και το παραμύθι αυτό περνάει το μήνυμά του με όμορφο και γλυκό τρόπο.

0Επίκαιρο

Από τα καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας. Συμβουλευτικό και διδακτικό, ενώ αναφέρεται στη διαχείριση των επιθυμιών μας και τον έλεγχο του τρόπου συμπεριφοράς μας.Απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να δουλέψει με τον εαυτό του.

0Εφηβεία

Σωστή προσέγγιση της εφηβείας, αλλά για άλλες χώρες. Η ελληνική πραγματικότητα απέχει πολύ από την πραγαμτικότητα του βιβλίου. Ωστόσο είναι ένα βιβλίο για να δούμε τις διαφορές με εφήβους άλλων χωρών και να διακρίνουμε σωστές και λάθος προσεγγίσεις.

0Επιστημονικό

Χρήσιμο βιβλίο για φοιτητές λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής ή καποιο αλλο συναφες αντικείμενο. Η ορολογία που χρησιμοποιείται ειναι επιστημονική. Ωστόσο είναι κατανοητή η γραφή και μπορεί να αποτελέσει βοήθημα για εκπαιδευτικούς και γονείς.

0Υπέροχο

Ιδανική σειρά για πρώτη επαφή με την ψυχολογία και την αυτοβελτίωση. Απλά και κατανοητά κείμενα με διδακτικές ιστορίες που βοηθούν τον άνθρωπο να πορευτεί σωστά με τον σύντροφό του στη ζωή. Εξαιρετική προσέγγιση των σχέσεων...

0Αστείο

Ίσως η πιο διασκεδαστική σειρά βιβλίων για παιδιά σχολικής ηλικίας. Μπορούν να γίνουν οι πιο αγαπημένες ιστορίες των παιδιών για το καλοκαίρι, αφού έχουν πολύ αστεία κείμενα, που τα παιδιά δε θέλουν να τελειώσουν και χιουμοριστική εικονογράφηση. Ιδανική σειρά για παιδιά που θελουν να ξεκινήσουν το διάβασμα αλλά δεν τρελαίνονται.Αυτά τα βιβλία θα κερδίσουν το ενδιαφέρον τους.

0Αστείο

Ίσως η πιο διασκεδαστική σειρά βιβλίων για παιδιά σχολικής ηλικίας. Μπορούν να γίνουν οι πιο αγαπημένες ιστορίες των παιδιών για το καλοκαίρι, αφού έχουν πολύ αστεία κείμενα, που τα παιδιά δε θέλουν να τελειώσουν και χιουμοριστική εικονογράφηση. Ιδανική σειρά για παιδιά που θελουν να ξεκινήσουν το διάβασμα αλλά δεν τρελαίνονται.Αυτά τα βιβλία θα κερδίσουν το ενδιαφέρον τους.

0Διασκεδαστικό

Η πιο διασκεδαστική σειρά βιβλίων για παιδιά σχολικής ηλικίας. Μπορούν να γίνουν οι πιο αγαπημένες ιστορίες των παιδιών για το καλοκαίρι, αφού έχουν πολύ αστεία κείμενα, που τα παιδιά δε θέλουν να τελειώσουν και χιουμοριστική εικονογράφηση. Ιδανική σειρά για παιδιά που θελουν να ξεκινήσουν το διάβασμα αλλά δεν τρελαίνονται.Αυτά τα βιβλία θα κερδίσουν το ενδιαφέρον τους.

0Διασκεδαστικό

Ίσως η πιο διασκεδαστική σειρά βιβλίων για παιδιά σχολικής ηλικίας. Μπορούν να γίνουν οι πιο αγαπημένες ιστορίες των παιδιών για το καλοκαίρι, αφού έχουν πολύ αστεία κείμενα, που τα παιδιά δε θέλουν να τελειώσουν και χιουμοριστική εικονογράφηση. Ιδανική σειρά για παιδιά που θελουν να ξεκινήσουν το διάβασμα αλλά δεν τρελαίνονται.Αυτά τα βιβλία θα κερδίσουν το ενδιαφέρον τους.

0Διδακτικό

Βιβλίο με αξίες που πρέπει από νωρίς να υιοθετηθούν στα παιδιά. Καλογραμμένο με κανόνες και συμβουλές. Εικονογράφηση που θυμίζει και καρτούν.

0Διδακτικό

Εξαιρετική σειρά βιβλίων με τον φίλο μας Τίμο, όπου μαθαίνει κανόνες στα παιδιά για καθημερινές συνήθειες, ομαδοποιεί ζωάκια και αντικείμενα ενώ ο Τίμος αποτελεί κατάλληλο πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Άψογη εικονογράφηση με όμορφα χρώματα και μικρά αφομοιώσιμα κειμενάκια. Στο συγκεκριμένο το παιδί εξοικειώνεται με τον γιατρό που φοβούνται τα περισσότερα παιδάκια.

0Διδακτικό

Εξαιρετική σειρά βιβλίων με τον φίλο μας Τίμο, όπου μαθαίνει κανόνες στα παιδιά για καθημερινές συνήθειες, ομαδοποιεί ζωάκια και αντικείμενα ενώ ο Τίμος αποτελεί κατάλληλο πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Άψογη εικονογράφηση με όμορφα χρώματα και μικρά αφομοιώσιμα κειμενάκια.

0Διδακτικό

Εξαιρετική σειρά βιβλίων με τον φίλο μας Τίμο, όπου μαθαίνει κανόνες στα παιδιά για καθημερινές συνήθειες, ομαδοποιεί ζωάκια και αντικείμενα ενώ ο Τίμος αποτελεί κατάλληλο πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Άψογη εικονογράφηση με όμορφα χρώματα και μικρά αφομοιώσιμα κειμενάκια. Στο συγκεκριμένο το παιδί εξοικειώνεται με την ιδέα του σχολείου.

0Διδακτικό

Εξαιρετική σειρά βιβλίων με τον φίλο μας Τίμο, όπου μαθαίνει κανόνες στα παιδιά για καθημερινές συνήθειες, ομαδοποιεί ζωάκια και αντικείμενα ενώ ο Τίμος αποτελεί κατάλληλο πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Άψογη εικονογράφηση με όμορφα χρώματα και μικρά αφομοιώσιμα κειμενάκια.

0Διδακτικό

Όμορφη σειρά βιβλίων διδακτική όπου αναφέρεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και έχει άψογη εικονογράφηση και κατάλληλη για την ηλικία αυτή. Στο συγκεκριμένο μαθαίνουν τα παιδιά τον τρόπο και τους κανόνες της ατομικής υγιεινής.

0Διδακτικό

Καταπληκτική σειρά με τον φίλο μας Τίμο. Συντροφεύει τους μικρούς μας φίλους παντού, με όμορφη εικονογράφηση για την προσχολική ηλικία όπου αναφέρεται ,ενώ το συγκεκριμένο βιβλίο έχει κλίμα τρυφερό με τον παππού και τη γιαγιά.

0Διδακτικό

Υπέροχη ιστορία του φίλου μας Τίμου με όμορφα χρώματα και χριστουγεννιάτικο κλίμα. Μικρό μέγεθος για να συντροφεύει παντού τους φίλους μας.

0Διδακτικό

Άκρως καλοκαιρινή ιστορία του φίλου μας του Τίμου. Καλοκαιρινές εικόνες, ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν με τη θάλασσα και την εποχή του καλοκαιριού. Τέλεια εικονογράφηση και μια εκπληξη που θα συναρπάσει τους φίλους μας.

0Διδακτικό

Ο Τίμος μας συντροφεύει σε ακόμα μια δραστηριότητα. Μαθαίνει το παιδί τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει για να κάνει ποδήλατο, αλλά και την προσοχή που πρέπει να επιδείξει.

0Διδακτικό

Υπεροχη σειρά βιβλίων για προσχολική ηλικία. Εκπαιδευτική με όμορφα χρώματα και άψιγη εικονογράφηση. Στο συγκεκριμένο βιβλίο αναφερόμαστε στα ζώα του αγροκτήματος. Το παιδί μαθαίνει να ομαδοποιεί τα ζωάκια.

0Εικονοβιβλίο

Εικονοβιβλίο πρωτότυπο με πολλά μηνύματα. Οικολογική έκδοση, πολύ προσεγμένη.Βιβλίο αυτοβελτίωσης και για μικρούς και για μεγάλους.Αξίζει να διαβαστεί.

3Διδακτικό

Ενδιαφέρον και διδακτικό, αλλά με πολλές επαναλήψεις θεμαολογικές και φραστικές που μπερδεύουν τον αναγνώστη. Χρειαζόταν να διαβάσω πολλές φορές κάποιες προτάσεις για καλύτερη κατανόηση.

0Πολεμος και πολιτική

Οι ιδέες του Σουν Τζου για τη νίκη σε μια μάχη είναι επίκαιρες καθώς βρίσκουν εφαρμογή στον πολιτικό-οικονομικό κόσμο. Δίνονται περιεκτικά και αποφθεγματικά. Μέσω του βιβλίου μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τεχνικές μανατζμεντ.

0Τριβιζάς

Καλογραμμένη ιστορία, χαριτωμένη και επίκαιρη. Μπορεί να διαβστεί από μικρούς και μεγάλους. Γλαφυροί χαρακτήρες με πλοκή που κρατάει το ενδιαφέρον ως το τέλος.

0Ενδιαφέρον

Μυθιστόρημα με θέμα τον εκφοβισμό στη σχολική ηλικία. Απλή και κατανοητή γραφή, ώστε να προσεγγίσει τους εφήβους και να τους τραβήξει το ενδιαφέρον.

0Ο Γιάλομ προσεγγίζει τον έρωτα

Υπεροχη η γραφή του Γιάλομ. Στο συγκεκριμένο βιβλίο προσεγγίζει τον έρωτα μέσα από αληθινές ιστορίες ψυχανάλυσης. Αφυπνιστική προσέγγιση του έρωτα, καθώς συμπεραίνουμε πόσο δυνατός είναι και πόσο μπορεί να μας ωθήσει να φτάσουμε σε τραγικές καταστάσεις. Προβληματίζει τον αναγνώστη.

0Υπέροχος Γιαλομ

Αγαπημένος Γιάλομ με την κλασική του γραφή και τα διδακτικά του κείμενα. Προσεγγίζει την ψυχανάλυση και στο συγκεκριμένο βιβλίο περιγράφοντας ιστορίες από θεραπείες ασθενειών και αναλύοντας τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Χρήσιμο ανάγνωσμα για συμβούλους ψυχικής υγείας και βοήθημα για όλους τους υπόλοιπους, καθώς μπορεί να δώσει λύσεις μέσα από τις ιστορίες του.

0Όχι κάτι ιδαίτερο

Ενδιαφέρουσα οπτική της επιστήμης από τη ματιά του Mikeius. Προσιτός σε νέους, από όπου μπορεί να αποκτήσει και το μεγαλύτερο κοινό, αφού είναι και πιο γνωστός από την εκπομπή του στο you tube. Κατανοητός με απλή γραφή. Είναι ο όρος της εκλαϊκευμένης επιστήμης αυτοπροσώπως. Ωστόσο είναι προσέγγιση που εμένα προσωπικά δε με κερδίζει.

0Η παρακαταθήκη του Hawking

Το τελευταίο του βιβλίο είναι κατανοητό για όλους. Περιέχει ερωτήσεις και σύντομες απαντήσεις σχετικά με όσα μας απασχολούν γύρω από το σύμπαν. Περιεκτικό, χιουμοριστικό με απλή γραφή. Είναι σαν να ήθελε να αφήσει παρακαταθήκη ο Hawking ένα βιβλίο με όσα θα μπορούσε να τον ρωτήσει και ο πιο απλός άνθρωπος...σαν να ήθελε να μας αφυπνίσει και να μας προφέρει σφαιρικές γνώσεις.

0Η φιλία του Νόι

Εξαιρετική τρυφερή ιστορία του Νόι, ο οποίος συνάπτει μια δυνατή φιλία με μια φάλαινα. Επικροτείται η δύναμη της ενότητας και της φιλίας μέσα από υπέροχο κείμενο και εξαιρετική εικονογράφηση.

0Ο φίλος μας ο Νοι

Ο Νόι επιστρέφει με τη γιαγιά του να μας δώσει ακόμη μια περιπετειώδη ιστορία. Η γλυκιά και τρυφερή σχέση γιαγιάς και εγγονού αποτυπώνεται στην τρυφερή ιστορία του Νόι μέσα από κατανοητό κείμενο και υπέροχη εικονογράφηση.

0Παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι

Βιβλίο αυτοβελτίωσης που προβληματίζει τον αναγνώστη για τους ρόλους που καλείται να παίξει στην καθημερινότητά του. Είμαστε στην πραγματικότητα ο εαυτός μας σε κάθε περίσταση ή παίζουμε θέατρο και παιχνίδια μπροστά με τους άλλους; Είναι όλες μας οι συμπεριφορές κατάλληλες για να βγουν στο προσκήνιο ή υπάρχουν και παρασκηνιακές;

0Για μικρούς ή για μεγάλους;

Ένα αλληγορικό παραμύθι, με εξαιρετική εικονογράφηση. Περνάει μηνύματα αποφυγής της αλαζονείας. Η κατάληξη δεν είναι και η πιο κατάλληλη για να ακουστεί σε παραμύθι σε παιδιά. Είναι ωστόσο διδακτικό για μεγάλους.

0Ενδιαφέρον

Ευανάγνωστο βιβλίο που συνδυάζει πολιτική και ιστορία. Πώς επηρέασαν την πολιτική και την ιστορία σημαντικά ζευγάρια της Ελλάδας, πώς παίρνονται οι αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή της Ελλάδας, τι υπάρχει πίσω από όλα όσα βλέπουμε εμείς στην πολιτική;

0Σόμπολος

Η λεπτομερής έρευνα, με μαρτυρίες για τραγικά αστυνομικά γεγονότα της Ελλάδας κυρίως καταγράφεται στο συγκεκριμένο βιβλίο από τον Πάνο Σόμπολο. Καλογραμμένο, αντικειμενικό, με απλό λόγο και λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν.

0Περιεκτικότατο

Πολύ καλή έκδοση, μικρή, περιεκτική με όλα τα σημαντικά παγκόσμια ιστορικά γεγονότα. Αποτελεί μια σύντομη αναδρομή, καλογραμμένη και δεν κουράζει τον αναγνώστη. Ιδανικό για να έχουμε μια εικόνα της ιστορίας. Βέβαια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει βιβλιογραφική πηγή, καθώς απουσιάζουν βασικές λεπτομέρειες.

1Homo sapiens

Πριν από 100.000 χρόνια κατοικούσαν στον πλανήτη μας έξι διαφορετικά ανθρώπινα είδη. Σήμερα υπάρχει μόνο ένα και ο Harari εξετάζει πώς και γιατί επικράτησε ο homo sapiens. Ενδιαφέρουσα καταγραφή δεδομένων σε μια έκδοση που θυμίζει εγκυκλοπαίδεια που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

0Μαζοποίηση και ψυχολογία

Αριστούργημα που αφυπνίζει!Τι είναι μάζα; Γιατί προσπαθούμε να μοιάσουμε σε προβαλλόμενα πρότυπα; Τι καλό και τι κακό μπορεί να μας κάνει;Ερωτήσεις που οφείλει να κάνει οποιοσδήποτε στον εαυτό του. Για να απαντηθούν αξίζει να διαβαστεί το συγκεκριμένο σύγγραμα, ώστε να καταφέρουμε να κατανοήσουμε την έννοια της μαζοποίησης και τις συνέπειές της.

0Φοβάσαι τον θάνατο;

Ο Γιάλομ με τον δικό του αριστουργηματικό τρόπο παραθέτει συγκινητικές προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που προσπαθούν να νικήσουν τον φόβο τους για τον θάνατο. Αυτοβιογραφική εξομολόγηση με προτάσεις διαχείρισης του θανάτου και της απώλειας.

0Γκέμμα

"Κάθε φορά που ερωτεύονται δύο άνθρωποι, γεννιέται το σύμπαν" γράφει ο Λιαντίνης...Εξαιρετική προσέγγιση του Λιαντίνη για τον θεό, τον έρωτα, την επιστήμη. Έργο φιλοσοφικής σκέψης σε ελεύθερο ρυθμό φαντασίας. Χαρακτηριστική η καλλιτεχνική γραφή έκφρασης του συγγραφέα που καταθέτει τη δική του βιωματική αλήθεια.

1Κλασικό αριστούργημα

Ένα αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Χέμινγουει, όπου αποτυπώνεται ο αγώνας του ανθρώπου με τη φύση και η πεποίθηση ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να προσπαθούμε. Μέσα από την ιστορία του ψαρά, περνάει μηνύματα που γίνονται μάθημα για κάθε άνθρωπο. Διδακτικό, αλληγορικό, κατανοητό, αγαπημένο.

1Sacks αριστουργηματικός

Ο Sacks μέσα από αυτό το δείγμα γραφής του σε κερδίζει με τον λόγο του και την αφήγησή του. Αποτελείται από ένα σύνολο ερευνών που έχουν γίνει σε άτομα που έχουν νευρολογικές διαταραχές και αποτυπώνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Ενδιαφέρουσα οπτική, αριστουργηματικό δέσιμο της πραγματικότητας με τα παιχνίδια του μυαλού. Κατανοητός, αληθινός, ανθρώπινος.

0Hugge

Ιδανικό για να γνωρίσει κάποιος τη βάση της δανέζικης κουλτούρας, τη νοοτροπία των Δανών και τα καθημερινά μυστικά τους. Ένα ενημερωτικό βιβλίο θα το χαρακτήριζα με άψογη σχεδίαση. Κατά τα άλλα δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει.

0Αγγίζει την ψυχή μας

Ένα μυθιστόρημα που ξεκινά σαν ιστορία αγάπης, αλλά κρύβει μέσα του νοήματα και αλήθειες που μας βάζουν σε σκέψη...Καταλαβαίνεις το νόημα της ανιδιοτελούς αγάπης και σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου!Food for thought..

1Βιογραφικό μυθιστόρημα

Καλογραμμένο μυθιστόρημα σχετικό με τη ζωή του Καποδίστρια και την αποδοχή του από την Ελλάδα. Παρουσιάζονται γνωστά ιστορικά γεγονότα από το 1827 και μετά, αναλυτικά. Είναι μια ευκαιρία να διαβάσουμε νεότερη σύγχρονη ιστορία, που συνήθως κουράζει τον αναγνώστη, πιο ευχάριστα.Η γραφή είναι απλή, με αφομοιώσιμα κείμενα και ζωντανούς διαλόγους.

0Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

Ακόμη ένα ψυχολογικό θρίλερ του Fitzek που διαδραματίζεται κυρίως σε ένα αεροπλάνο. Ξεκίνησα να το διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον και προσήλωση, καθώς αναφέρονταν στον πρωταγωνιστή που ήθελε να ξεπεράσει τον φόβο του για τα αεροπλάνα.Με κρατούσε σε αγωνία με τη γραφή του και τα αφηγηματικά τεχνάσματά του. Ωστόσο το τέλος με απογοήτευσε.

0Καθηλωτικό

Ένα γεμάτο αγωνία ψυχολογικό θρίλερ που σε καθηλώνει από την πρωτη στιγμή. Τρεις γυναίκες που εξαφανίζονται χωρίς ίχνος, αλλά δεν είναι νεκρές...ή τουλάχιστον δε βρέθηκαν πτώματα...Ακόμα και η αντίστροφη μέτρηση που κάνει ο Fitzek σου εξάπτει την αγωνία. Διαβάζεται και σε μια μέρα!

0Καλογραμμένο

Καλογραμμένο μυθιστόρημα αν και είναι το πρώτο της συγγραφέως. Αγαπήθηκε από το κοινό και βραβεύτηκε σε 30 χώρες. Σε κερδίζει από την πρώτη σελίδα και σε καθηλώνει, καθώς εκφράζει κάθε συναίσθημα της απαγωγής με παραστατικό τρόπο.Ωστόσο το τέλος είναι λίγο αναμενόμενο.

0Εκπαιδευτικό

Βοηθά τον προ-έφηβο να καταλάβει τις αλλαγές στο σώμα του, την ψυχολογία του και την εξέλιξή του, αλλά και τον γονιό να βοηθήσει το παιδί του να διαχειριστεί τις αλλαγές αυτές. Ιδανικό βιβλίο για τη μεταβατική αυτή περίοδο της ζωης μας με κατάλληλη εικονογράφηση.

0Διδακτικό

Με φαντασία και όμορφη εικονογράφηση μπορεί το βιβλίο να βοηθήσει στον αποχωρισμό της πάνας. Διδακτικό παραμυθάκι, ευχάριστο, που αναπτύσσει και τον διάλογο ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς.

0Χρήσιμο

Χρήσιμη σειρά για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με τη διαφορετικότητα. Βοηθά να κατανοήσει ένα παιδί τους λόγους που θα βοηθήσει ένα παιδί με σύνδρομο Down να ενταχθεί στο σύνολο. Βιβλίο που εξάπτει τη συναισθηματική νοημοσύνη και απομακρύνει από τον ρατσισμό.

0Χρησιμο

Από τα πιο χρήσιμα και σύγχρονα βιβλία για την Ειδική αγωγή στην πράξη.Χωρίς όρους και έννοιες δυσνόητες, με απλές ασκήσεις που μπορούν να γίνουν εργαλείο στα χέρια των γονιών και των εκπαιδευτικών για την εκπαιδευτική δραστηριότητα και απασχόληση των παιδιών με ΔΕΠΥ.Συστήνεται ανεπιφύλακτα για ειδικούς παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και γονείς.

0Αστειο

Αστεία ιστορία με τους γνωστούς ήρωες τη Χαρά και το Γκουντούν. Ευχάριστη και εφαλτήριο για κατανόηση απλών εννοιών όπως η μνήμη και τον ρόλο του γιατρού που μπορεί να φοβούνται αρκετά παιδάκια. Με πολλή φαντασία και όμορφη εικονογράφηση ο Τριβιζάς, βοηθά τα παιδιά να διαχειριστούν τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

0Περιζήτητο

Το συγκεκριμένο βιβλίο της σειράς είναι αγαπημένο από τους αναγνώστες και περιζήτητο, αφού θίγει την πρώτη επαφή με το σχολείο και απασχολεί όλα τα παιδάκια 3-5 που καλούνται να αποχωριστούν το σπίτι τους και τους γονείς. Όλα τα βιβλία της σειράς αναφέρονται σε καθημερινά προβλήματα των παιδιών, με αποτέλεσμα να δίνουν λύσεις σε αυτά και να βοηθούν να τα ξεπερνούν με χιουμοριστικό τρόπο και με τη συντροφιά της Χαράς και του Γκουντούν. Βιβία με πολλή φαντασία όπως και τα περισσότερα του Τριβιζά.Η γραφή απλή με αστείες λέξεις και η εικονογράφηση όπως πάντα υπέροχη.

0Η χαρά και το Γκουντούν

Όλα τα βιβλία της σειράς αναφέρονται σε καθημερινά προβλήματα των παιδιών, με αποτέλεσμα να δίνουν λύσεις σε αυτά και να βοηθούν να τα ξεπερνούν με χιουμοριστικό τρόπο και με τη συντροφιά της Χαράς και του Γκουντούν. Βιβία με πολλή φαντασία όπως και τα περισσότερα του Τριβιζά.Η γραφή απλή με αστείες λέξεις και η εικονογράφηση όπως πάντα υπέροχη.

0Έξυπνη ιδέα

Είστε κι εσείς από αυτούς που ό,τι διαβάζουν το κάνουν εικόνα; Τότε θα ταυτιστείτε με τον Σοφοκλή, τον πρωταγωνιστή. Ακόμη κι αν δεν είστε το βιβλίο αυτό εξάπτει τη φαντασία, σε καθηλώνει και δε θες να αφήσεις τις όμορφες εικόνες που σου προσφέρει.Υπέροχη εικονογράφηση και περιγραφές που θέλεις να τις ξαναδιαβάσεις...

0Μια όμορφη φιλία

Η φιλία που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν γίγαντα και ένα κορίτσι είναι τόσο αληθινή και όμορφη, όσο και οι στιγμές που περνούν. Ένας καλοκάγαθος γίγαντας καταφέρνει να κερδίσει τη Σόφη και να μοιραστούν αστείες στιγμές, αλλά και να περάσουν το μήνυμα της ανθρωπιάς στον αναγνώστη.Το χιουμοριστικό ύφος του Νταλ το καθιστά ευχάριστο για παιδιά και εφήβους.

0ΜΟΜΟ

Ένα παραμύθι που έγινε διαχρονικό με το πέρασμα των χρόνων, όπως και η ηρωίδα.Μπορεί να αποτελέσει το πρότυπο για εφήβους, παιδιά και ενήλικες. Η Μομο είναι δυναμική, επίμονη και φιλόδοξη. Θέλει να καταφέρει όλους τους στόχους της, τα όνειρά της και θα το κάνει!

0Διδακτικό

Διδακτικό παραμύθι με ενδιαφέρουσα εικονογράφηση. Η οπτική των παιδιών για τον πόλεμο αποτυπώνεται μέσα από τα όμορφα κείμενα και τις προσωποποιήσεις του παραμυθιού!Αλήθεια πως θα ήταν μια πόλη χωρίς πόλεμο;

0Ευχάριστο

Ευχάριστο και αισιόδοξο παραμύθι που εξυψώνει την ενότητα και τη συνεργασία. Με πολλή φαντασία και τα υλικά που ταιριάζουν στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, μπορείς να βρεις ό,τι γλυκό επιθυμείς!

0Αλληγορικό

Η κότα που προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της αποτελεί ένα πρότυπο για όλους εμάς που θέλουμε να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας, να πετύχουμε τους στόχους μας...Συγκινητικό και διδακτικό. Αξίζει να διαβαστεί.

0Αληθινό

Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα την εποχή που τα Ες ες ήθελαν να καταστρέψουν την εβραϊκή κοινότητα...Άγνωστη ιστορία, άγνωστα γεγονότα για εφήβους. Απλή γραφή και παράθεση των γεγονότων. Εφαλτήριο για περαιτέρω έρευνα από μέρους των εφήβων.

0Μυστήριο για παιδιά

Εξαιρετική σειρά για παιδιά που θέλουν την περιπέτεια και το μυστήριο. Καταπληκτικό για πρώτη επαφή με περιπετειώδεις ιστορίες.

0Καποτε στη Σαλονίκη

Εξαιρετκή γραφή που σε κρατάει σε εγρήγορση...Ιστορία αγάπης που φαίνεται καταδικασμένη στην εποχή του μεσοπολέμου στη Θεσσαλονίκη αναλύοντας δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της θρησκείας, της παράδοσης και των διαφορών τους...Αξιόλογο και ενδιαφέρον.

0Must read

Μέσα από απλή και κατανοητή γραφή αποτυπώνονται τα γεγονότα της διαπραγμάτευσης του 2015. Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε σαν πολίτες τεκμηριωμένα και αναλυτικά. Περιζήτητο και αξιόλογο!

0Κορυφαίο

Στο μυθιστόρημα αυτό αποτυπώνεται με παραστατικό τρόπο η ιστορία της αυστριακής αυτοκρατορίας Επίσης αναλύει τα χαρακτηριστικά των σωστών στρατιωτών της Γερμανίας σύμφωνα με τα τότε πρότυπα. Απλή αφήγηση με αναλυτικές περιγραφές και διαλόγους. Υπάρχουν στο εσωτερικό του βιβλίο και αληθινές φωτογραφίες από την επόχή εκείνη. Κορυφαίο μυθιστόρημα για τη Γερμανία, κορυφαίος και ο Ροτ μετά από αυτό.

0Αληθινή ιστορία

Βασίζεται σε πραγματική ιστορία που ερεύνησε στα πλαίσια της εκπομπής της. Όλη η έρευνα αποτυπώνεται με απλή γραφή και τα γεγονότα με καταπληκτικές περιγραφές. Απίστευτο είναι το πόσο πανούργος μπορεί να γίνει ένας άνθρωποσ!Ευανάγνωστο βιβλίο που εξάπτει την αγωνία.

0Ρόδινες υποσχέσεις

Ρομαντικό μυθιστόρημα με παραστατικούς διαλόγους αποτυπώνοντας τον έρωτα ως εξιδανικευμένο. Ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο αναλωνόμαστε σε καταστάσεις που δε μας ταιριάχουν...Μήπως όμως αυτός ο κατάλληλος άνθρωπος βρίσκεται δίπλα μας;Αναμενόμενο αλλα ευχάριστο για καλοκαιρινή παρέα

0ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ

Αξιόλογο βιβλίο της Βαμβουνάκη με άριστα τοποθετημένους τους χαρακτήρες, αλλά και το ψυχολογικό τους προφίλ. Αξίζει να διαβαστεί, καθώς περιέχει βαθύτερα νοήματα που διδάσκουν και αφυπνίζουν.

0Αληθινή μαρτυρία

Καταπληκτική μαρτυρία από επιζών του Άουσβιτς. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που δε θα βρείτε σε άλλο βιβλίο με τόσο ωμή και αληθινή αφήγηση για την καθημερινότητα των κρατούμενων στο στρατόπεδο του Άουσβιτς. Θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει εφαλτήριο αλλά και βιβλιογραφική πηγή για περαιτέρω έρευνα...

1Γραμμα από χρυσό-Μαυρο εξώφυλλο

Αρκετά καλό μυθιστόρημα με ενδιαφέρουσα πλοκή. Χαρακτηριστικός ο ποιητικός τρόπος γραφής της συγγραφέως. Ωστόσο έχουν γραφεί πολύ καλύτερα από την ίδια. Στα "συν" θα πρόσθετα τα δυο ξεχωριστά εξώφυλλα, καθώς και τα δυο είναι ιδιαίτερα προσεγμένα.

0Εραν

Η ποιητική γραφή του Καλπούζου είναι προφανής και στο συγκεκριμένο μυθιστόρημα. Διαφορετικά ωστόσο με τα μέχρι τώρα αναγνώσματα του συγκεκριμένου συγγραφέα. Γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον έρωτα μέσα από υπέροχες περιγραφές.

0Ιστορικό

Θα μπορούσε άνετα να ανήκει στα ιστορικά μυθιστορήματα. Αναφέρει λεπτομέρειες για τον Β' παγκόσμιο πόλεμο μέσα από τα μάτια της πρωταγωνίστριας Ντίτα Κράους, η οποία ήταν κρατούμενη για ένα διάστημα βρίσκοντας παρηγοριά στα βιβλία της... Αληθινά γεγονότα που συγκινούν και εκπλήσσουν τον αναγνώστη με αλήθειες που δε γνωρίζει...

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και παιδικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Μυστήριο

Η πιο γνωστή σειρά μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους. Γεμάτη περιπέτεια, μυστικά και φιλικές σκανταλιές.Αγαπημένη και μένει στη θύμηση των παιδιών.

0Εξυπνο

Έξυπνη προσέγγιση για να διαβαστεί τελικά αυτό το βιβλίο. Σε παροτρύνει η ίδια η συγγραφέας να μην το διαβάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι εξάπτει το ενδιαφέρον με αυτόν τον τρόπο. Ιδιαίτερες ιστορίες αποτυπώνονται άρτια με χιουμοριστικό τρόπο και καθηλώνουν τους εφήβους.

0Εξυπνο

Έξυπνη προσέγγιση για να διαβαστεί τελικά αυτό το βιβλίο. Σε παροτρύνει η ίδια η συγγραφέας να μην το διαβάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι εξάπτει το ενδιαφέρον με αυτόν τον τρόπο. Ιδιαίτερες ιστορίες αποτυπώνονται άρτια με χιουμοριστικό τρόπο και καθηλώνουν τους εφήβους.

0Εξυπνο

Έξυπνη προσέγγιση για να διαβαστεί τελικά αυτό το βιβλίο. Σε παροτρύνει η ίδια η συγγραφέας να μην το διαβάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι εξάπτει το ενδιαφέρον με αυτόν τον τρόπο. Ιδιαίτερες ιστορίες αποτυπώνονται άρτια με χιουμοριστικό τρόπο και καθηλώνουν τους εφήβους.

0Έξυπνο

Έξυπνη προσέγγιση για να διαβαστεί τελικά αυτό το βιβλίο. Σε παροτρύνει η ίδια η συγγραφέας να μην το διαβάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι εξάπτει το ενδιαφέρον με αυτόν τον τρόπο. Ιδιαίτερες ιστορίες αποτυπώνονται άρτια με χιουμοριστικό τρόπο και καθηλώνουν τους εφήβους.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

1Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Επιστήμη

Είναι από τα βιβλία που εμβαθύνουν στην εξελικτική ψυχολογία, χρήσιμα και για έρευνα σε σχολές κοινωνικών επιστημών. Από τα βιβλία που αξίζει να υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μας και να ανατρέχουμε συχνά, για την καλύτερη πορεία μας...

0Πασχαλινό ανάγνωσμα

Ευανάγνωστη ευχάριστη πασχαλινή ιστορία για παιδιά από 7 ετών και άνω. Λιτή γραφή και όμορφη εικονογράφηση.

0Η ιστορία της δημιουργίας αλλιώς...

Καλογραμμένη ιστορία, ενδιαφέρουσα πλοκή. Αποτυπώνεται η ιστορία του Χριστού με διαφορετικά δεδομένα και εκφράζεται από την πλευρά της μάνας που χάνει τον γιο της, πάντα με την εξαιρετική γραφή του Κορτώ.

0Ενημερωτικό

Μοναδικό εργαλείο για την κατανόηση της Ψυχολογίας και της λειτουργίας της. Περιέχονται σχήματα, χρώματα, κατανοητά κείμενα με όρους και έννοιες που βοηθούν τον αναγνώστη να αφομοιώσει καλύτερα τις πληροφορίες που λαμβάνει.

0Αγνό και αληθινό

Συγκινητικό βιβλίο αποτυπώνοντας τη λαχτάρα για παιδί και τη χαρά που φέρνει ένα παιδί σε μια οικογένεια!Αγάπη, αγνότητα, αλτρουισμός, προσφορά, όλα σε υπέρτατο βαθμό...Απλό,κατανοητό με όμορφες περιγραφές.

0Διήγημα

Καλογραμμένο διήγημα με αληθινές δυνατές ιστορίες από τη μικρασιατική εκστρατεία. Απλά κείμενα, έντονα, που με τη χρήση ιδιωματισμών γίνονται αγαπητά από τον κόσμο.

0Καλοκαιρινή παρέα...

Μικρό ευανάγνωστο βιβλίο, καλη παρεά για το καλοκαίρι! Ανάλαφρο, καλογραμμένο με ωραία πλοκή.

1Εξαιρετικό

Το νέο βιβλίο του Χωμενίδη είναι γεγονός!Άρτια γραφή με παραστατικό και ελαφρώς ειρωνικό ύφος. Ζωντανοί και φυσικοί διάλογοι!

0Διαχρονικό

Το βιβλίο με το οποίο όλοι μεγαλώσαμε και όλοι πρέπει να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας με υπέροχα νοήματα...διδακτικό και διαχρονικό...Η συγκεκριμένη διασκευή προτείνεται για μικρές ηλικίες.

0Διαχρονικό

Το βιβλίο με το οποίο όλοι μεγαλώσαμε και όλοι πρέπει να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας με υπέροχα νοήματα...διδακτικό και διαχρονικό...

0Διαχρονικό

Το βιβλίο με το οποίο όλοι μεγαλώσαμε και όλοι πρέπει να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας με υπέροχα νοήματα...διδακτικό και διαχρονικό...

0Διαχρονικό

Το βιβλίο με το οποίο όλοι μεγαλώσαμε και όλοι πρέπει να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας με υπέροχα νοήματα...διδακτικό και διαχρονικό...

0Υπέροχο

Υπέροχη εικονογράφηση για ένα αξιόλογο βιβλίο. Ιδανική πρώτη επαφή με τη θρησκεία μέσω του αναγνώσματος αυτού.

0Αλλάζει ο άνθρωπος;

Τελικά τι λέτε; Αλλάζει ο άνθρωπος; Και αν ναι ποια είναι τα κίνητρά του; Όλες μας οι απορίες λύνονται στο βιβλίο του Καραγιάννη...Αξίζει να διαβαστεί...

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Διασκεδαστικό

Διασκεδαστικό βιβλίο που περιγράφει την καθημερινότητα των κοριτσιών κατά τη σχολική τους ζωή. Η εικονογράφηση θυμίζει κομικ, ενώ τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και χιουμοριστικά.

0Ψυχολογία

Ένα καλά οργανωμένο και καλογραμμένο βιβλίο για να έρθεις για πρώτη επαφή με την Ψυχολογία και τις βασικές έννοιές της. Χρώματα, σχεδιαγράμματα, κείμενα με καλή δομή. Κατανοητό και αφομοιώσιμο!

0Συμβουλευτικό

Ευανάγνωστο και κατανοητό βιβλίο με χρήσιμες συμβουλές για γονείς. Ευχάριστη παρέα των γονιών για το καλοκαίρι και όχι μόνο.

0Τέλειο

Πόλύ ενδιαφέρον βιβλίο!Διαβάζεται σε μια μέρα!Δε θα θες να το αφήσεις απο τα χέρια σου με τον ανθουσιασμό που αποπνέει!

0Διδακτικό

Διδακτικό βιβλίο, ιδανικό για πρώτη επαφή με τη θρησκεία μας. Υπέροχη εικονογράφηση και ευανάγνωστο κείμενο.

0Αστείο

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Ευχάριστο

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Ευχάριστο

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Ευχάριστο

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους. Καλοκαιρινή παρέα.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους.

0Διδακτικό

Μικρές, διδακτικές κι εύκολα αφομοιώσιμες ιστορίες. Απλή γραφή, μικρά κειμενάκια, με χιουμοριστική διάθεσή και όμορφη εικονογράφηση, ώστε να τραβάει την προσοχή όλων των ηλικιών. Ιδανικά για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν και να ξεχωρίζουν τα συναισθήματά τους. Ο κύριος χαρούμενος μας διδάσκει συναίσθημα της χαράς.

0Κλασικό

Ένα κλασικό μυθιστόρημα. Καλογραμμένο με χιούμορ και αφήγηση που σε συνεπαίρνει. Η αγάπη, η απώλεια, ο αλτρουισμός αποτυπώνονται σε μεγάλο βαθμό. Εξαιρετική ιστορία για αγόρια και κορίτσια άνω των 7 ετών.

0Κλασικό

Ένα κλασικό μυθιστόρημα. Καλογραμμένο με χιούμορ και αφήγηση που σε συνεπαίρνει. Η αγάπη, η απώλεια, ο αλτρουισμός αποτυπώνονται σε μεγάλο βαθμό. Εξαιρετική ιστορία για αγόρια και κορίτσια άνω των 7 ετών.

0Αληθινό

Η πραγματικότητα με έναν ωμό τρόπο από τον Καμύ, θέτοντας έμμεσα τον θέμα της μαζοποίησης...

0Ο μικρός πρίγκηπας

Δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη και πρέπει να διαβάζεται στα παιδιά μέχρι να καταλάβουν όλα τα μικρά νοήματα που περιέχονται...Να πορεύονται με αυτά...Να μην αφήνουν τη φαντασία τους να εξαντληθεί και να εκτιμούν όσα έχουν...

0Ο μικρός πρίγκηπας

Δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη και πρέπει να διαβάζεται στα παιδιά μέχρι να καταλάβουν όλα τα μικρά νοήματα που περιέχονται...Να πορεύονται με αυτά...Να μην αφήνουν τη φαντασία τους να εξαντληθεί και να εκτιμούν όσα έχουν...

0Ο μικρός πριγκηπας

Δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη και πρέπει να διαβάζεται στα παιδιά μέχρι να καταλάβουν όλα τα μικρά νοήματα που περιέχονται...Να πορεύονται με αυτά...Να μην αφήνουν τη φαντασία τους να εξαντληθεί και να εκτιμούν όσα έχουν...

0Αλληγορία

Μικρό κατανοητό αλληγορικό βιβλίο.Καλή επιλογή για απαιτητικούς αναγνώστες κλασικής λογοτεχνίας. Αναφέρεται στη μάχη του ανθρώπου να ισορροπήσει ψυχικά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει.

2Αλληγορία

Μικρό κατανοητό αλληγορικό βιβλίο.Καλή επιλογή για απαιτητικούς αναγνώστες κλασικής λογοτεχνίας. Αναφέρεται στη μάχη του ανθρώπου να ισορροπήσει ψυχικά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει.

0Αλληγορία

Μικρό κατανοητό αλληγορικό βιβλίο.Καλή επιλογή για απαιτητικούς αναγνώστες κλασικής λογοτεχνίας. Αναφέρεται στη μάχη του ανθρώπου να ισορροπήσει ψυχικά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Κλασικό

Η πρώτη επαφή με την Πηνελόπη Δέλτα για παιδιά από 4 ετών με ανάλογη εικονογράφηση..Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Τρελαντώνης

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Κλασικο

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.Η εικονογράφηση θυμίζει έργα ζωγραφικής παιδιών.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Κλασικό

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0Τρελαντώνης

Ένα από τα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει από καμία εφηβική βιβλιοθήκη...Αποτελεί ένα από τα πρώτα αναγνώσματα των παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την κλασική λογοτεχνία.Ιδανικά θα μπορούσαν να διδαχτούν και αποσπάσματά του στο σχολείο.

0After

Ένα ρομαντικό βιβλίο που αρέσει στους εφήβους. Ευχάριστο, ευανάγνωστο, με σασπένς, αλλά και με πολλές λεπτομέρειες ανούσιες.

0After

Η συνέχεια του After ήταν αναμενόμενη και αδιάφορη. Θεωρώ ότι έπρεπε να μείνει στον έναν τόμο. Ωστόσο παρατηρείται ότι έχει αγαπηθεί κυρίως από εφήβους.

0Υπέροχο

Υπέροχο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, γρήγορη πλοκή και φυσικούς διαλόγους. Καταπλητική γραφή που σε ταξιδεύει με τις παραστατικές περιγραφές της η Ζωρζ Σαρή. Ιδανικό για καλοκαιρινή παρέα και επαφή με τη φιλαναγνωσία.

1Τρελαντώνης

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, συγκινητικό και με φυσικούς διαλόγους. Βιογραφικό και αληθινό ανάγνωσμα. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Κλασικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, χιουμοριστική διάθεση όπου αρμόζει και φυσικούς διαλόγους. Παιδαγωγικό και διδακτικό ανάγνωσμα. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία

0Εξαιρετικό

Εξαιρετικό μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, χιουμοριστική διάθεση όπου αρμόζει και φυσικούς διαλόγους. Διδακτικό και αληθινό με την υπέροχη γραφλη της Ζωρζ Σαρή. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Κλασικο

Κλασικό μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, χιουμοριστική διάθεση όπου αρμόζει και φυσικούς διαλόγους. Αληθινή ιστορία, βιογραφική που τραβάει το ενδιαφέρον των παιδιών. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διδακτικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, χιουμοριστική διάθεση όπου αρμόζει και φυσικούς διαλόγους. Διδακτικό και ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία. Υπέροχη διασκευή.

0Διδακτικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, χιουμοριστική διάθεση όπου αρμόζει και φυσικούς διαλόγους. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Συγκινητικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα,συγκινητικό, με ζωηρή αφήγηση, χιουμοριστική διάθεση όπου αρμόζει και φυσικούς διαλόγους. Παιδαγωγικό μυθιστόρημα, χωρίς βέβαια να είναι διδακτικό. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Διαχρονικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Παιδαγωγικό

Καλογραμμένο μυθιστόρημα, με ζωηρή αφήγηση, χιουμοριστική διάθεση όπου αρμόζει και φυσικούς διαλόγους. Παιδαγωγικό μυθιστόρημα, χωρίς βέβαια να είναι διδακτικό. Ιδανικό και για χρήση αποσπασμάτων στη σχολική διαδικασία.

0Before

Αρέσει συνήθως σε κορίτσια εφηβείας. Μάλλον λόγω της επιτυχίας των άλλων βιβλίων της σειράς, μπορεί να προσέγγισε αναγνώστες και το συγκεκριμένο. Ωστόσο θα το χαρακτήριζα αδιάφορο και χωρίς ουσία.

0Σχέση εγγονού-παππού

Αποτυπώνεται τρυφερά η σχέση παππού-εγγονού στο συγκεκριμένο ανάγνωσμα της Άλκης Ζέη. Καλογραμμένη ιστορία με διδακτικά μηνύματα.

0Διαφορετικότητα

Υπέροχη σειρά για γρήγορη ανάγνωση με καταπληκτική εικονογράφηση και QR code που βοηθά στην αφήγηση. Η συγκεκριμένη ιστορία είναι ωδή στη διαφορετικότητα και είναι ιδανική για πρώτη επαφή των παιδιών με τη διαφορετικότητα.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συναντήσουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Ντετεκτιβ Κλουζ

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Διαδραστικό

Καταπληκτική σειρά διαδραστικών βιβλίων με άψογη εικονογράφηση, έντονα χρώματα και κινούμενες εικόνες.

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Ο Λύκος Ζαχαρίας

Ο Λύκος Ζαχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και μέσα από τις ξεκαρδιστικές, τρυφερές και διδακτικές ιστορίες του περνά τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά. Υπέροχη σειρά που ξυπνά τα συναισθήματα των παιδιών!

0Αστείο

Με το χιούμορ του έχει ξετρελάνει τα παιδιά! Αναφέρεται στην πραγματική φιλία.!Καταπληκτική μετάφραση και εικονογράφηση.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Αγαπημένο

Αποτυπώνεται η δύναμη της θέλησης από μια αληθινή συγκινητική ιστορία. Έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο με αξιέπαινο τρόπο. Αξίζει να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία. Συγκινητικό για μικρούς και μεγάλους.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία. Διαχρονικο κι αγαπημένο!

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία. Κλασικό αγαπημένο με καταπληκτική γραφή. Διαχρονικό!

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία. Ιδανική επιλογή για κορίτσια με μυστήριο και περιπέτεια.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή και; εξαιρετική έκδοση η συγκεκριμένη.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επετειακή έκδοση!

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Ματίλντα

Η υπέροχη ιστορία της μεγάλης οθόνης έχει αποτυπωθεί εξίσου όμορφα και σε ανάγνωσμα.Τα παιδιά θα ξετρελαθούν! Υπέροχο, αστείο, συγκινητικό ανάγνωσμα για παιδιά από 9 ετών και άνω.

0Προτυπα

Εξαιρετικός τρόπος να ταυτιστούν τα παιδιά με σωστά διαχρονικά πρότυπα. Αποκτούν σφαιρικές γνώσεις για τα πιο σπουδαία μυαλά όλων των εποχών. Υπέροχη εικονογράφηση και κατανοητά κείμενα.

0Επιστημονική φαντασία

Εξαιρετική πρώτη επαφή των παιδιών με την επιστημονική φαντασία.Ταυτίζονται με τον μικρό μάγο και η γραφή της Rowling τους συνεπαίρνει σε μια άλλη πραγματικότητα!Εξαιρετική επιλογή.

0Ιδιαίτερο

Ο καλύτερος τρόπος να αναφερθούμε στον αυτισμό και να δούμε από τα μάτια των παιδιών αυτών τη ζωή.Διδακτικό, βιωματικό, εξαιρετικό!

0Μυστηριώδες

Αγαπημένη σειρά μυστηρίου ο Ντετέκτιβ Κλουζ. Εξερεύνηση, περιπέτεια και ξεκαρδιστικά αστεία θα συνάντησουν τα παιδιά σε αυτά τα βιβλία.

0Καταπληκτικό

Βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού που θέλουν να έρθουν σε πρώτη επαφή με το μυστήριο και την περιπέτεια. Η εξερεύνηση στην Αίγινα τραβάει το ενδιαφέρον των παιδιών και δε θέλουν να το αφήσουν από τα χέρια τους.,

0Διαχρονικό

Ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα όλων των εποχών. Ευαισθητοποιεί και συγκινεί μικρούς και μεγάλους σχετικά με την παιδεία. Είναι ωστόσο ένα βιβλίο που αξίζει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη.

0Αγάπη άνευ όρων

Συγκινητικό κι αληθινό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους. Αναφέρεται στην άνευ όρων αγάπη και συγκινεί και μόνο με ένα ξεφύλλισμα.

0Πρωτότυπο

Ένας όμορφος τρόπος να δεθεί η αρχαιολογία με το μυστήριο που την καταβάλει είναι να αποτυπωθούν σε ένα παιδικό βιβλίο. Καλογραμμένο και ωραίες περιγραφές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που βραβεύτηκε το 2018.

0Αξεπεραστο

Ιστορία γεμάτη αλληγορίες.Διαχρονικό και συγκινητικό.Δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

0Συγκινητικό

Μια αληθινά συγκινητική ιστορία με ωραία αύρα.Γεμάτο φαντασία και όμορφες περιγραφές. Με μια μαγική λέξη όλα λύνονται ως δια μαγείας.

1Τρομακτικό

Είναι σαν να ζεις εσύ ένα θρίλερ!Συγκλονιστική η γραφή με περιγραφές σαν αληθινές!

0Συναρπαστικό

Συναρπαστική περιπέτεια στην οποία ο συγγραφέας ταξιδεύει τον αναγνώστη σε Ιταλία, Ελλάδα και Τουρκία. Απλή γραφή με ζωντανό και παραστατικό ύφος.

1Ιδανικό για καλοκαιρινή επιλογή

Καλογραμμένο, με απλή αφήγηση και ιδανικό για τα παιδιά 8 ετών και άνω.Ανάλαφρη,διδακτική ιστορία που έχει γίνει διαχρονικό.Ιδανικό για καλοκαιρινή επιλογή, καθώς κρατάει τα παιδιά σε καλοκαιρινή διάθεση.

0Διαχρονικό

Διαχρονικό αριστούργημα που σε καθηλώνει με τις αφηγήσεις για τις αδυναμίες και τα πάθη των ανθρώπων. Η ψυχογραφία των χαρακτήρων είναι εξαιρετική.Ατμοσφαιρικό και πνευματώδες.

0Διδακτικό

Διδακτικό διαδραστικό βιβλίο. Καθένας από τους ήρωες έχει μια υπερδύναμη και τους κάνει ξεχωριστούς. Κάθε ξεχωριστός ήρωας μπορεί να γίνει το πρότυπο κάθε παιδιού. Το παιδί μπορεί να ταυτιστεί μαζί του και να αγαπήσει τον εαυτό του και τους άλλους με οποιαδήποτε αδυναμία τους.

0Ευανάγνωστο και τρυφερό

Ανάλαφρο ανάγνωσμα κι ευχάριστο. Αναφέρεται σε ανακαλύψεις σχετικά με την προσωπικότητα και τη σεξουαλικότητα των νέων. Ωδή στη διαφορετικότητα με περιγραφές συναισθημάτων που συγκινούν.

0Τρυφερό

Χαρακτηριστική η γραφή του Μπαρό και σε αυτό το μυθιστόρημα.Γλυκό, τρυφερό, ανάλαφρο που σε ταξιδεύει στις όμορφες γωνιές του Παρισιού. Ευανάγνωστο και ιδανικό για καλοκαιρινή επιλογή.

0Ευχάριστο

Ευχάριστο βιβλίο με γρήγορη πλοκή, απλή και κατανοητή γραφή. Περιγράφει με χιουμοριστικό τρόπο τις περιπέτειες ενός παππού που δραπετεύει απο το γηροκομείο κάνοντας ανάδρομες αφηγήσεις, ώστε να μας περιγράψει την προηγούμενη ζωή του.Αισιόδοξο και αστείο.

0Φοβίες

Καταπληκτικό ανάγνωσμα με υπέροχη εικονογράφηση για την αποφυγή των φόβων των παιδιών. Περνάει το μήνυμα που επιθυμεί με γλυκιά προσέγγιση και όμορφα ζεστά χρώματα.

0Imagine

Στο συγκεκριμένο βιβλίο αποτυπώνονται οι στίχοι του ομώνυμου τραγουδιού με ωραία εικονογράφηση, που είναι πάντα επίκαιροι, αλλά αδιάφορο σαν βιβλίο.

0Αριστούργημα

Μικρό κατανοητό αλληγορικό βιβλίο.Καλή επιλογή για απαιτητικούς αναγνώστες κλασικής λογοτεχνίας. Αναφέρεται στη μάχη του ανθρώπου να ισορροπήσει ψυχικά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει.

0Όμορφο

Ωραία γραφή που σε συναρπάζει και σε καθηλώνει. Όμορφο μυθιστόρημα της Χίσλοπ. Ωστόσο "Το Νησί" θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο.

0Καταπληκτικό

Ανάγνωσμα που σε αφήνει με κομμένη την ανάσα και ανυπομονείς να δεις τη συνέχεια. Σκληρό, έντονο, αληθινό. Εκφράζεται μια αλήθεια που όλοι πρέπει να μάθουμε για να εκτιμήσουμε όσα έχουμε.

0Φοβερός Ζουργός

Ίσως το καλύτερο έργο του συγγραφέα. Γρήγορη πλοκή που δε σε κουράζει, καθηλώνει τον αναγνώστη. Αν και έχει πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες αποτυπώνονται με απόλυτη μαεστρία.

1Τα τάπερ της Αλίκης

Βιβλίο που με τις περιγραφές του σε ταξιδεύει στην παλιά Αθήνα. Ωστόσο δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα.Με κούρασε σε κάποια σημεία.

2Απέναντι

Όλη η σειρά με τον Μέλιο είναι διδακτική, καθώς περνάει το μήνυμα ότι καθένας μπορεί να τα καταφέρει...Υπεροχη εικονογράφηση της Σαμαρτζή και καταπληκτικά, απλά κειμενάκια.

0Εξαιρετικός Jeffers

Αλλο ένα παραμύθι του Jeffers που ξεχωρίζει για τα κείμενά του και την εικονογράφησή του. Προσεγμένο κείμενο, καλοδουλεμένο, για τη συνεργασία και την αλληλουποστήριξη.

0Το Σοφάκι και ο Ντο

Ένα διδακτικό παραμύθι για τη φροντίδα και την αγάπη με αξιέπαινη εικονογράφηση. Ευχάριστη και τρυφερή ιστορία ενισχύοντας το αίσθημα της φιλοζωίας.

0Εγγυημένη διασκευή

Η συνεργασία Παπαθεοδούλου-Σαμαρτζή έχει αποδειχθεί επιτυχημένη κατά τη γνώμη μου. Υπέροχα κείμενα δεμένα αρμονικά με αξιόλογη εικονογράφηση και όμορφα χρώματα για ένα κλασικό παραμύθι του Βερν.

0Γλυκό...

Ένα από τα πιο γλυκά και τρυφερά βιβλία του Τριβιζά που αναδεικνύει την επιμονή που πρέπει να έχει ο καθένας μας για να καταφέρει τον στόχο του. Γλυκιά εικονογράφηση όπως και αύρα που αποπνέει το βιβλίο. έχει καθιερωθεί σε κλασικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο.

0Έντονο

Ίσως το καλύτερο μυθιστόρημα του Πετρουλάκη. Δυνατό, έντονο, με περιγραφές που σε συγκλονίζουν. Ιστορία που συγκινεί, αλλά λυτρώνει στο τέλος. Γρήγορη πλοκή και αφήγηση.

0Κατάλληλο για εφήβους

Ενδιαφέρουσα ιστορία κυρίως για έφηβα κορίτσια. Αναφέρεται σε αισθηματικά ζητήματα που αφορούν κορίτσια ηλικίας από 13-17 ετών. Ευχάριστο με γρήγορη πλοκή. Έχει γυριστεί και σειρά στο νετφλιξ.

0Αληθινή ιστορία

Εκπληκτική αφήγηση που σε καθηλώνει και σε συγκλονίζει με όσα έζησε το κορίτσι αυτό. Παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρούς μας φίλους. Αληθινή, δυνατή αλλά και γενναία η ηρωίδα μας.

0Διαχρονικό

Ένα βιβλίο που δεν θα το κατέτασσα σε παραμύθι.Είναι μια ιστορία που θα μπορούσε να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Επίκαιρο και διαχρονικό. Αγαπημένο για όποιον μεγάλωσε με αυτό.

0Απρόσμενο!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι μου θα μου αρέσει τόσο, καθώς δεν είχε τύχει να διαβάσω βιβλίο της Παναγοπούλου. Πρωτότυπη ιστορία με στοιχεία αστυνομικού μυθιστορήματος, κάτι που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

0Ενδιαφέρον

Αναμφίβολα ο Ζουργός αποτελεί από τις σημαντικότερες πένες της σύγχρονης πεζογραφίας. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Ενδιαφέρουσα ιστορία με ωραία πλοκή και εξαιρετική γραφή.

0Ρομαντικό

Από τα καλύτερα μυθιστορήματα της Οικονόμου. Ρομαντικό με ωραία γραφή ποιητική και ανάλαφρη, όπως θα έπρεπε να είναι η πραγματική αγάπη.

0Αριστούργημα

Με την εξαιρετική του τεχνική ο Χωμενίδης παρουσιάζει την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας παράλληλα με τη βιογραφία της μητέρας του. Θα μπορούσε να αποτελέσει και ιστορική βιβλιογραφική πηγή, καθώς διαβάζεται εύκολα.

0Το βιβλίο της Κατερίνας

Ίσως το καλύτερο βιβλίο του Κορτώ κατά τη γνώμη μου. Καταγράφει τα γεγονότα και τις δυσκολίες που έζησε στο πλευρό της μητέρας του λόγω της ασθένειάς του με χιούμορ, αλλά ταυτόχρονα συγκινεί τον αναγνώστη. Τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων που μόνο ο Κορτώ μπορεί να το καταφέρει με τη γραφή του.

0Μαντά

Η γραφή της Μαντά σε συνεπαίρνει και σε αυτό το βιβλίο. Αξίζει να διαβαστεί γιατί αποτυπώνονται οι τρεις χαρακτήρες των ηρώων και από ψυχολογικής πλευράς. Ενδιαφέρον και διαφορετικό από τα μέχρι στιγμής βιβλία της.

0Βιβλίο διακοπών

Ευχάριστο βιβλίο για να περάσεις τις διακοπές σου, ελαφρύ και καλογραμμένο.Χαρακτηριστική η ποιητική γλώσσα που χρησιμοποιεί η συγγραφέας και σε ταξιδεύει. Σε καθηλώνει και ανυπομονείς να το τελειώσεις.

0Συγκλονιστικό

Το μόνο ίσως βιβλίο που κάνει ιδιαίτερη μνεία στις κακουχίες, τον πόνο και τις δυσκολίες των Ποντίων. Έτσι θα έπρεπε να είναι τα ιστορικά βιβλία, με λεπτομέρειες και για την καθημερινότητα των ανθρώπων σε κάθε εποχή.

0Ιδιαίτερο

Ιδιαίτερο παραμύθι και εικονογραφικά και κειμενικά. Ωστόσο περνάει όμορφα μηνύματα για να μπορέσει ένα παιδί να καταλάβει ότι πρέπει να αγαπάμε τους άλλους με όλα τους τα ελαττώματα.

0Κοινωνικό και κλασικό

Κοινωνικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στη μοίρα της γυναίκας. Κλασικό και κορυφαίο στο είδος του. Ατμοσφαιρικό αλλά και μακάβριο. Η χρήση της καθαρεύουσας από τον Παπαδιαμάντη είναι χαρακτηριστικό του στοιχείο.

0Αγαπημένο

Αλληγορικό μυθιστόρημα με γρήγορη πλοκή, εναλλαγές που δε σε κάνει να βαριέσαι. Περνάει μηνύματα αγάπης και φιλίας μεσα από την ιστορία του γάτου μας...Ευανάγνωστο, χιουμοριστικό και συγκινητικό.

0Εκαπιδευτικό

Αποτελεί έναν οδηγό και εργαλείο για τους γονείς, ώστε να μπορέσουν να απαντήσουν σε όλες τις άβολες ερωτήσεις των παιδιών τους...Η εικονογράφηση είναι ευχάριστη, αλλά δεν παραπέμπει στην ηλικία των 11 χρονών όπου απευθύνεται το βιβλίο...

0Χαρούμενο

Ένα ευχάριστο βιβλίο με έντονα χρώματα μέσω του οποίου τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα συναισθήματα με διασκεδαστικό τρόπο. Σίγουρα θέλουν να το ξεφυλλίζουν ξανά και ξανά..

0Εκπαιδευτικό

Πόσο μου αρέσουν τα βιβλία που περνούν μηνύματα για την καθημερινή μας υγιεινή και για καθημερινές συνήθειες!Ενα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο βιβλίο!Με αστείο τρόπο και διασκεδαστική ιστορία περνάει το σωστό μήνυμα, όπως κάνει πάντα ο Τριβιζάς.

0Πολύτιμο

Υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο που αναφέρεται στη ζωή του ανθρώπου στον πλανήτη Γη!Πολύτιμο για να δούμε την εξέλιξη του πλανήτη μας μέσα από απλά κείμενα.

0Ευχάριστο

Κλασικό βιβλίο του Sharma, διδακτικό μέσα από μια ιστορία που ανοίγει ορίζοντες και αφυπνίζει τον αναγνώστη. Ευκαιρία να μάθουμε να εκτιμούμε τα απλά πράγματα που μας προσφέρονται απλόχερα...

0Νίτσε

Το βιβλίο αυτό αποτέλεσε την πρώτη μου επαφή με τον Γιάλομ και πιστεύω τελικά ότι είναι και το καλύτερό του...Κατανοητή γραφή, περιγραφές που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή και μηνύματα που σε κάνουν να προβληματιστείς, να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να ψάξεις και άλλες βιβλιογραφικές πηγές...

0Ιστορίες καληνύχτας

Μια ιστορία για κάθε βράδυ...μια ιστορία για κάθε επαναστάτρια...για να μπορέσει το παιδί να σκεφτεί πόσα σημαντικά πράγματα έχουν κάνει αυτές οι προσωπικότητες και να τις κάνει κτήμα του...Υπέροχη έκδοση με όμορφη εικονογράφηση..σαν έργα τέχνης...Εξαιρετικό!

0Πολύχρωμος

Πολύχρωμο ξεχωριστό βιβλίο μαζί με όλη τη σειρά...Ο πολύχρωμος ελέφαντας συμβολίζει τη διαφορετικότητα και αποτελεί ιδανική πρώτη επαφή με τη συγκεκριμένη έννοια για τα παιδιά...Διασκεδαστικό και ζωηρό.

0Τόξο

Η καλύτερη σειρά βιβλίων για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την κλασική λογοτεχνία.Όσον αφορά στην Αλίκη είναι ένα βιβλίο με περιπέτεια και μεγάλη φαντασία και ίσως αυτά τα στοιχεία το κάνουν αγαπητό στα παιδιά.

0Ντενεκεδούπολη

Από τα πιο όμορφα διδακτικά βιβλία που παρουσιάζουν την πολιτική, τη δημοκρατία και την ελευθερία με διασκεδαστικό τρόπο για να γίνουν πιο κατανοητές έννοιες από τα παιδιά..Έξυπνη ιδέα και ευανάγνωστο αν και περιέχει βαθύτερα νοήματα.

0Άνευ όρων αγάπη

Υμνος στην άνευ όρων αγάπη μητέρας-παιδιού. Αξίζει να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους...Υπέροχη εικονογράφηση, γλυκό και τρυφερό παραμύθι...

0Μαμά

Υπέροχη εικονογράφηση με ωραία χρώματα. Έξυπνη ιδέα και πρωτότυπη προσέγγιση της λέξης μαμά, καθώς η σχέση της μαμάς - παιδιού είναι πάντα ίδια σε οποιαδήποτε χώρα κι αν ζουν, με οποιοδήποτε χρώμα, με οποιαδήποτε θρησκεία...

0Ο Ρένος και η παρέα του

Πρωτότυπη ιδέα με μουσικές από την Αφρική, κάτι εντελώς καινούριο για τα παιδιά.Ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη μουσική και τις κουλτούρες άλλης ηπείρου από νωρίς.Υπέροχη εικονογράφηση.

0Ευτυχία

Δροσερό, διασκεδαστικό και αστείο βιβλίο για όλα τα παιδιά.Έχει έντονα χρώματα, φρέσκια εικονογράφηση και όμορφα κείμενα που αναφέρονται στην ευτυχία με έναν τρόπο παιδικό και διασκεδαστικό...

0Η στιγμούλα

Πολύ καλή προσέγγιση της περιβαλλοντικής συνείδησης για τα μικρά παιδιά με όμορφη εικονογράφηση και συμβολισμούς.Γλυκό και ικανό να δημιουργήσει στα παιδιά απορίες που προβληματίζουν...

0Τρυφερό

Τρυφερό και συγκινητικό βιβλίο για τους παππούδες μας.Παραπέμπει σε ιστορίες καθημερινότητας με τους παππούδες και συγκινεί μικρούς και μεγάλους...

0Η σκουφοκικκινίτσα

Ένα κλασικό παραμύθι...αλλιώς...Αξίζει να διαβαστεί...Πάντα πρέπει να ακούγεται και να αναδεικνύεται και η άλλη οπτική...Βοηθά να αναπτυχθεί και η κριτική σκέψη...

0Το δώρο της παπλωματούς

Υπέροχο βιβλίο, ωδή στην αξία της προσφοράς με όμορφες εικόνες...Αξίζει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη...Είναι από τα πιο γλυκά κείμενα, καθώς ωθούν τα παιδιά να γίνουν αλτρουιστές και να προσφέρουν με αγάπη, κάτι που φθίνει στις μέρες μας.

0Διαδραστικό

Βιβλιαράκια διαδραστικά με έντονα χρώματα, απαλές υφασμάτινες υφές για τα μωρά και παιχνιδιάρικη διάθεση... Πολύ καλά σαν πρώτη επαφή με το βιβλίο και τα ζωάκια.

0Το όνομα του δράκου

Υπέροχη σειρά οι γλυκές καληνύχτες και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου...Πολύ καλή εικονογράφηση, λίγες σελίδες με μεγάλα γράμματα και πολλές εικόνες για να τραβάει το ενδιαφέρον των παιδιών...

0Μια μέρα...

Εξαιρετικό ανάγνωσμα για τη σχέση μητέρας-παιδιού...Συγκινητικό για μεγάλους και μικρούς...Χρησιμοποιείται απλή γλώσσα για τα παιδιά και εικονογράφηση που σε παραπέμπει στη γλυκύτητα που αποπνέει σαν βιβλίο.

0Διδακτικό

Εξαιρετικά διδακτικό παραμύθι, λιτό και διασκεδαστικό για τα παιδιά...Περνάει μηνύματα για τη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα.Καταπληκτική εικονογράφηση με έντονα χρώματα που τραβάει την προσοχή των παιδιών.

0Το νησί

Το καλύτερο βιβλίο της Χίσλοπ κατά τη γνώμη μου...Συγκινητικό ανάγνωσμα με καταπληκτική πλοκή, δουλεμένους ήρωες και λεπτομερείς περιγραφές...

0Να σου πω μια ιστορια...

Υπέροχες διδακτικές ιστορίες, ευανάγνωστες, προβληματίζουν τον αναγνώστη.Απλή γραφή και ιδανικό για ένα ελαφρύ ανάγνωσμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας...

01984

Ένα διαχρονικό και προφητικό βιβλίο, στο οποίο ο Όργουελ κάνει κριτική στα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τρομάζει με την προφητικότητά του και καθίσταται επίκαιρο όσο ποτέ...Αξίζει να διαβαστεί και να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη...

0