Reviews

32

Followers

5

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

32

Followers

5

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Ο εθελοντής'' Συμφιλιωθείτε με τον Θεό γιατί κανείς δε ξέρει τι μας ξημερώνει''

Ένα ρεαλιστικό μυθιστόρημα το οποίο διαβάζεται απνευστί, φτάνει στα χέρια μας από τις πάντα προσεγμένες εκδόσεις Gutenberg.. Την απίστευτη ιστορία του Βιτολντ Πιλετσκι, μας αφηγείται με απίστευτη παραστατικότητα ο συγγραφέας μας Jack Fairweather στον '' Εθελοντή ''.. Ο Πιλετσκι,αφού κατάφερε να βγει ζωντανός από διάφορες μάχες στη Βαρσοβία, καταφέρνει να διεισδύσει εθελοντικά στο Άουσβιτς και να αποκαλύψει τι συνέβαινε στον τόπο όπου οι θηριωδίες και οι ωμότητες, παρακινούμενες από αρρωστημένες ιδεολογίες κατάπάτησαν κάθε ανθρώπινη αξία. Μέσα απο τη μαρτυρία του μαθαίνουμε για τη προσπάθεια που έκανε να αναζητήσει συμμάχους και να ενημερώσει για τα απάνθρωπα γεγονότα που συνέβαιναν επί του ναζιστικού Γ'Ραιχ.. Αξίζει να διαβαστεί απο ολους, ενα καλογραμμένο βιβλίο το οποίο μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα των θηριωδιών της πιο μελανής σελίδας της σύγχρονης Ιστορίας..

0

Ο γαλατάςΙδιαίτερο, με έντονες πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις

Δε ξέρω τι ήταν αυτό που με οδήγησε να διαβάσω το συγκεκριμένο βιβλίο!! Συνέβαλλε σίγουρα το όμορφο, λιτό εξώφυλλο με τον έρημο δρόμο που παρέπεμπε σε ένα μοναχικό ταξίδι, και η εμπιστοσύνη μου στις εκδόσεις Gutenberg που επιμελούνται πάντα με πολλή προσοχή ότι βιβλίο '' βγάζουν'' προς την αγορά.. Και δικαίως τελικά το διάβασα!! Το βραβευμένο αυτό βιβλίο, με Booker 2018, λοιπόν, είναι μια συγκλονιστική αφήγηση της ζωής στη Βόρεια Ιρλανδία της δεκαετίας του ’70.. Η ηρωίδα στο βιβλίο, είναι μια δεκαοκτάχρονη κοπέλα που αρέσκεται να διαβάζει ενώ περπατά και που αναγκάζεται να υποστεί τη σεξουαλική παρενόχληση ενός από τους ηγέτες της παραστρατιωτικής αντίστασης. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να καταλάβουμε ακριβώς τί συμβαίνει, αφού η αμφισημία της πλοκής του βιβλίου είναι ενα χαρακτηριστικο του, για αυτό και το ποιος είναι και τι είναι ο Γαλατάς θα το μάθουμε προς το τέλος της ιστορίας .. Γιατι πάντα μια κοινωνία δεν δέχεται το '' διαφορετικό ''; γιατί προσπαθεί να κατακερματισει ένα δεκαοχταχρονο κοριτσι που δέχεται bullying, μόνο και μόνο επειδή δεν διακατέχεται απο τα κοινωνικά '' πρέπει '' και ζει όπως επιθυμεί ; Σε μια κοινωνία όπου ο ρόλος της γυναίκας ειναι υποβαθμισμενος, η ηρωίδα έχει έντονα την επαναστατική τάση. Ο αναγνώστης μέσα απο αυτο το μυθιστόρημα έρχεται αντιμέτωπος με ενδιαφέροντα μονοπάτια προβληματισμού, για αυτό και μόνο ΑΞΙΖΕΙ κάποιος να το διαβάσει!!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..

1

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδεςσκληρό - επώδυνο αλλά συναρπαστικό

Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει με μοναδικό τρόπο το σκληρό ταξίδι της ενηλικίωσης,ένα μυθιστόρημα στο οποίο ο αναγνώστης θα αντικρίσει μια μοναδική ηρωίδα, το μυστήριο ενός φόνου, τον ρομαντισμό, την ελπίδα, το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και θα υποκλιθεί στη Καια! Αξίζει να διαβαστεί!! Άλλωστε είχε τόση απήχηση απ' ότι φάνηκε στο αναγνωστικό κοινό που το τίμησε δίνοντάς του και το βραβείο Public!

0

Πρωτόλειοη γενιά των ''millennials''

«Το "Πρωτόλειο" είναι ένα άψογα δουλεμένο μυθιστόρημα. Όσο περισσότερο βυθίζεσαι σ' αυτό, τόσο περισσότερο σ' ανταμείβει. Μια φωνή ανεπίκαιρα αντρική που ασχολείται με θέματα ανεπίκαιρα οικουμενικά.» (The New York Times) Το πρωτόλειο είναι το πρώτο βιβλίο που παρουσιάζει με ωμό τρόπο μια γενιά μορφωμένη αλλά πολιτικά αδιάφορη με δική της ηθική, με ενδιαφέροντα το διάβασμα, το αλκoόλ, το κάπνισμα, το σεξ! Το στόρι του βιβλίου είναι ένα ερωτικό τρίγωνο που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι τη τελευταία σελίδα του! Έξτρα πινελιά οι εκδόσεις Δώμα που έχουν περιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο το βιβλίο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα...

0

Η σιωπηλή ασθενήςανατρεπτικό

Η Αλίσια είναι μια πετυχημένη ζωγράφος με μια ζωή που μοιάζει ιδανική. Η ζωή της θα αλλάξει μέσα σε μια νύχτα όταν επιστρέφοντας ο άντρας της από την δουλειά της θα τον πυροβολήσει πέντε φορές! Έπειτα βυθίζεται στη θλίψη και τη σιωπή. Τι συνέβη άραγε εκείνο το βράδυ? Ο θιο Φειμπερ θα προσπαθήσει να ξεκλειδώσει την Αλίσια και να ανακαλύψει την αλήθεια! Ένα ψυχολογικό θρίλερ που προτείνω ανεπιφύλακτα!

1

Όλα του γάμου δύσκολα...αρμονική συμβίωση

Ο αγαπητός μας Κος Κονάνος μέσα από το βιβλίο του παρουσιάζει διάφορες καταστάσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι μέσα στον γάμο του και τους τρόπους που μπορούν να ξεπεραστούν! Πόσο πιο εύκολα θα ήταν τα πράγματα αν αποκτούσαμε ενσυναίσθηση? Εάν προσπαθούσαμε να μπούμε στη θέση του άλλου και να κατανοήσουμε όσο μπορούμε και τη δική του οπτική γωνία! Πρέπει να απαλλαγείς από τον εγωισμό σου και να παλεύεις να φτιάχνεις κάτι που χαλάει! Επίσης πρέπει να απαλλαγούμε από επικριτικές συμπεριφορές που μόνο χειρότερα κάνουν τα πράγματα! Αγάπη και κατανόηση! αυτά μας διδάσκονται μέσα σε αυτό το βιβλίο και αξίζει να το διαβάσετε!

0

Ο ηγεμόναςεπαναστατικό

Ο ηγεμόνας είναι το πιο επαναστατικό έργο του Μακιαβέλλι και άξιζει τον κόπο να διαβαστεί παρότι το έργο δηλώνει την εποχή που γράφτηκε! το προτείνω!

0

Η τελευταία μπλόφακαλό

Στο βιβλίο αυτό οι συγγραφείς, μέσα από αντικειμενικά κριτήρια θέλω να πιστεύω και απαλλαγμένες από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις που είναι απαραίτητο για τη συγγραφή ενός τέτοιου βιβλίου , μας παρουσιάζουν τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο του 2015.Αναμφισβήτητα έχει γίνει μεγάλη έρευνα για τη γραφή του & σίγουρα είναι ένα βιβλίο που θα βοηθήσει τους μελλοντικούς ιστορικούς!

0

Ο τρόφιμοςπρέπει να βουτήξει στα έγκατα της κόλασης, να γίνει ο ίδιος τρόφιμος!

Εάν είστε λάτρης των ψυχολογικών θρίλερ η ιστορία του τρόφιμου θα σας καθηλώσει! εξαιρετική πλοκή για άλλη μια φορά από τον Fitzek , και ένα αναπάντεχο τέλος που θα σας συγκλονίσει!

1

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari τουεσωτερική ηρεμία & ευτυχία

O μοναχός που πούλησε τη ferrari του μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από άσχημα συναισθήματα, Μετά από ένα έμφραγμα που παθαίνει αρχίζει και αναζητά εκ νέου το νόημα της ζωής. Μας διδάσκει ότι το παν στη ζωή μας είναι να είμαστε εμείς καλά μέσα μας, να ζούμε όμορφα και να εστιάζουμε στα σημαντικά σημεία της ζωής! Είναι σημαντικό να στρέφουμε όλο & περισσότερο τη προσοχή μας σε βιβλία αυτοβελτίωσης που μας βοηθάνε στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας μας MUST READ!!!!!

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαεπίκαιρο και διαχρονικό

τι μπορεί να πει κανείς για αυτό το βιβλίο! τα λόγια είναι περιττά! Must read! ενα βιβλίο πάντα επίκαιρο και διαχρονικό, ένα βιβλίο που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται σε κάθε βιβλιοθήκη!

0

Εβόραεβορα

Για άλλη μια φορά ο Κ.Κρομμύδας μας ταξιδεύει μέσα από τις περιγραφές του σε όμορφες γεμάτα ζωή εικόνες και σε μία ιστορία που κάτι θέλει να σου διδάξει υπερτονίζοντας τη σημασία του να ζεις έντονα τη στιγμή, ένα ενδιαφέρον βιβλίο που το προτείνω ανεπιφύλακτα!

1

Γκιακ"Ντο τ΄α πρες κοτσσίδετε"

Το Γκιακ ειναι ενα μικρο βιβλιο που μεσα του κρύβει πολλες ιστοριες με βασικούς χαρακτήρες αντρες που είτε ειχαν παρει μερος στην Μικρασιατική Εκστρατεία ή γνωριζαν καποιον που ειχε παρει. Παρότι το μικρό μέγεθος του βιβλίου για να κατανοήσει ένας αναγνώστης τις ιστορίες δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς χρειάζεται υπομονή για να εξοικειωθεί με την ιδιαίτερη γλώσσα που χρησιμοποιει ο συγγραφέας! Από τα διηγήματα που ξεχώρισα ήταν η πρώτη ιστορία Ντο τ΄α πρες κοτσσίδετε (Θα σου κόψω τις κοτσίδες)...

1

Οι άθλιοιΑκόμα και η πιο σκοτεινή νύχτα τελειώνει και ο ήλιος ανατέλλει πιο λαμπερός

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας: «Οι Άθλιοι γράφτηκαν για όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω αν θα διαβαστούν απ’ όλον τον κόσμο αλλά εγώ γι’ αυτούς τους έγραψα». Είναι το βιβλίο που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία όλου του κόσμου. Αξίζει να διαβαστεί από όλους και να βρίσκεται σε κάθε βιβλιοθήκη! Ο αναγνώστης θα εντυπωσιαστει με το συγκλονιστικο τελος αλλά θα αποκομίσει ένα αισιοδοξο μήνυμα..

0

Έρωτας ή τίποταΗ όλα η τίποτα

Είναι ένα σημαντικό βιβλίο για τον έρωτα σε μεταμοντέρνους καιρούς.. Ο έρωτας για τον Καραγιάννη αποτελεί τη δυνατότητα να κατανοήσει κανείς το νόημα της ύπαρξης. Στο προλογικό του σημείωμα γράφει.. '' Οι ερωτικές σχέσεις που δεν γνωρίζουν να ανανεώνονται, ενώ αναζητούν την ευχαρίστηση, οδηγούνται στην απογοήτευση.'' Ενα ίσως μειονέκτημα του βιβλίου είναι τα υπεραναλυτικα παραδείγματα τα οποία όμως υποθέτω πως τα τοποθετεί για να μας μεταφέρει τα λεγόμενα του με όσο πιο κατανοητό τρόπο γίνεται!

2

Συλλέκτης στιγμών'' Ζω για την ημέρα που θα κάνω τα όνειρα μου πράξεις ''

Χαρά, Θλίψη και Αγάπη είναι τα τρία δυνατά συναισθήματα που διαχωρίζουν τα αποφθέγματα, τα οποία λειτουργούν για εμάς σαν εμψυχωτικα μηνύματα! Must read!!

0

Η δύναμη του όχιΜάθε να λες και.. Όχι

Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι η λέξη όχι είναι αρνητικά φορτισμένη; Γιατί δυσκολεύομαστε να πούμε όχι και να βάλουμε τα όριά μας σε ό,τι μας πιέζει; Φανταστείτε να λέγαμε σε όλα ναι μόνο και μόνο για να είμαστε αγαπητοι σε όλους? Φαίνεται απίστευτα καταπιεστικο.. '' η δύναμη του οχι '' έρχεται για να σου τονίσει τη μαγική δύναμη αυτής της μικρής λεξουλας και της ελευθερίας που σου προσφέρει!!

0

Το μονόγραμμαΠως αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι

Το Μονογραμμα είναι ένας ερωτικός ύμνος. Ο Ελύτης μέσα από το εκπληκτικό ποίημα του παρουσιάζει τον έρωτα τόσο δυνατό και τόσο μελαγχολικά όμορφο!! Μας κάνει να κατανοήσουμε πως σε έναν κόσμο που το συναίσθημα αρχίζει να φθείρεται και να κυριαρχει το προσωπικό συμφέρον, είναι αισιόδοξο να πιστεύεις στον έρωτα!!!

0

Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτουΈνα αλληγορικο παραμύθι

Υπέροχη αποτύπωση των σκέψεων ενός γάτου. Ενα καλογραμμένο μυθιστόρημα που αναδεικνύει τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης,.

0

Ο αλχημιστήςΗ μαγεία πλάθει παραμύθια όταν η πραγματικοτητα πηγαίνει για ύπνο

Ενα καλο βιβλιο που διαβάζοντας το κατι θα σου αφήσει.. Σε μια εποχη οπου κανεις δεν ρισκαρει και που ολοι σκεφτονται παρα πολυ πριν πράξουν , το βιβλίο αυτό μας διδασκει το τι συμβαινει αν ακολουθησεις τα ονειρα σου! Ο Αλχημιστης εχει κερδίσει ένθερμους υποστηρικτές και είναι μια ιδανική πρόταση για κάθε είδους ηλικία!

0

Το ΔώροΚάθε μέρα είναι ένα.. ΔΩΡΟ..

Eνα βιβλίο που θα εκτιμήσουν όσοι έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με αυτού του είδους την λογοτεχνία! Αποτελείται απο μικρές ιστορίες απο την καθημερινότητα του συγγραφέα που όμως κρύβουν διδάγματα και "τροφή για σκέψη''.

0

Η μεταμόρφωσηΑριστούργημα

Ένα μικρό αριστούργημα της παγκόσμιας κλασσικής λογοτεχνίας. Τι να πει κανείς για αυτό το βιβλίο! Απόλυτα διδακτικό! Η '' Μεταμορφωση'' του Κάφκα έχει έντονα αυτόβιογραφικά στοιχεία! Οπως έχει αναφέρει και ο Εσσε σε κείμενο του για τον Καφκα.. '' όταν εισέρχεται κανείς για πρώτη φορά στον κόσμο αυτού του συγγραφέα βρίσκεται χαμένος μέσα σε ένα βασίλειο από οπτασίες '' Το βιβλίο αυτό σε κάνει να κατανοήσεις για ακόμη μια φορά πως όταν δε χωράς στα καλούπια που οριοθετεί η κοινωνία θα είσαι πάντα στο περιθώριο! **Κατα τη γνώμη μου είναι ένα συν και οι προσεγμενες εκδόσεις '' ροές ''...

0

Ο ξένοςΌλα είναι αλήθεια και τίποτα δεν είναι αλήθεια

<<Σήμερα πέθανε η μαμά. Ίσως και χτες, δεν ξέρω. >> Αυτή είναι η αρχή του «Ξένου». Στις επόμενες σελίδες ο αναγνώστης αρχικά παρακολουθεί τον Μερσω άδειο από κάθε συναίσθημα στην κηδεία της μητέρας του Ο Μερσω ένας υπάλληλος γραφείου στο Αλγέρι, είναι αδιάφορος για τα πάντα μέσα σε ένα κλίμα παραίτησης. Ένας '' ξένος'' άνθρωπος μέσα σε μια κοινωνία που δε δέχεται τη διαφορετικότητα. Ειναι ένας ξένος για τον εαυτό του η για τον κόσμο όλο;

0

Άκου ανθρωπάκοΠίσω από τη μάσκα της κοινωνικότητας και της φιλίας κρύβεις ένα κτήνος, ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Γραμμένο το 1945 όπου η διαφθορά επικρατούσε λόγω της ανόδου του Ναζισμου, τα μηνύματα του έργου είναι διαχρονικά και επίκαιρα αφού πραγματευεται την αλλοτρίωση του σύγχρονου ανθρώπου και της κοινωνίας.. Οταν οι άνθρωποι χάνουν το αξιακο τους σύστημα γίνονται ερμαια και αυτό είναι το βασικό μοτίβο πάνω στο οποίο πάτα ο Ράιχ για τη συγγραφή του βιβλίου του.. Τροφή για σκέψη και συσχετισμό με καταστάσεις του σημερα! Ενα βιβλιο που πρέπει να διαβαστεί!

0

Μόνον λίγα χιλιόμετραΙστορίες για την Ιστορία

Η εκλεκτή Μαρία Ευθυμίου, η οποία χαρακτηρίζεται για τη μεγάλη της αγαπη προς την Ιστορία απαντά στις ερωτήσεις του έμπειρου δημοσιογράφου Μάκη Προβατα και με πάθος κι ενθουσιασμό μεταδίδει την αγάπη της για την ιστορία, την ανθρωπολογία, τη γεωγραφία. Το βιβλίο μάς ταξιδεύει ελάχιστα μόνον χιλιόμετρα ιστορίας από αυτά που έχει διανύσει η Ευθυμίου στις αμέτρητες διαλέξεις της. Απόλυτα κατανοητό, ενδιαφέρον, διδακτικό. Ενα βιβλιο που πρέπει να διαβάσεις εάν είσαι και εσύ λάτρης της Ιστορίας!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί όπως έλεγε και ο Τσωρτσιλ '' Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν, τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε.''

0

Πώς να είσαι δυνατόςΧρήσιμο

Έχω μείνει ευχαριστημένη από όλη αυτή τη σειρά του Ψυχογιου. Η δύναμη, η αυτοπεποίθηση, η αποφασιστικότητα δεν είναι εγγενή προτερήματα αλλά καλλιεργούνται μέσα από μια συνεχή προσπάθεια. Η ζωη ποτέ δεν ειναι στρωμένη με ροδοπέταλα, θα εμφανιστούν στον δρόμο σου αναποδιές και εσύ πρέπει να έχεις χτίσει μια γερή σπονδυλική στήλη ώστε να μπορείς να αντιμετώπισεις το καθετί που σου παρουσιάζεται. Το πως να είσαι δυνατός είναι ένα βιβλίο γεμάτο συμβουλές και ρητά, με μια ζωντανή εικονογραφηση που μπορείς να ανατρεχεις σε αυτό κάθε φορά που χρειάζεται να θυμίζεις στον εαυτό σου πως η εσωτερική σου δύναμη θα σε βοηθήσει να αντιμετώπισεις τις αντιξοοτητες που θα σου παρουσιαστούν!!

0

Μεγαλώνοντας μέσα στην ελληνική οικογένειαΚατανοητό

Πρόκειται για ομιλία του Γιωσαφατ για αυτό και το κείμενο δεν είναι καθόλου κουραστικό. Βοηθάει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα τα λεγόμενα του δίνοντας αρκετά παραδείγματα. Ειναι ευκολο ως προς την ανάγνωση του και σίγουρα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τα λαθη που προφανώς κάνεις στο μεγάλωμα του παιδιού σου. Θεωρω όμως πως το βιβλίο αυτό είναι για όποιον θέλει να μάθει με απλό τρόπο τις θεωρίες του Φρουντ καθώς ο Γιωσαφατ αναφέρεται σε αυτές στο μεγαλύτερο κομμάτι του βιβλίου του.

0

Μυρωδιά από σανίδιΕρωτικό

Μία ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες της μεγάλης οθόνης.. Η ιστορία του Νικόλα και της Λυδίας κάνει τον συγγραφέα και κατά συνέπεια τον αναγνώστη να δώσει μια απάντηση στο ερώτημα.. Πεφτει ποτέ άραγε αυλαία στον έρωτα; Μερικοί θα πουν ναι.. Μερικοί όχι.. Ενα είναι το σίγουρο όμως πως η ιστορία των δύο πρωταγωνιστων δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

1

ΟγκρέσαΑνατρεπτικό

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, μια γυναίκα γεμάτη πάθος και επιθυμία να απελευθερωθει από έναν γάμο που τη καταπιέζει και νιώθει φυλακισμένη! Να ζήσει μια ζωή γεμάτη πάθος και έρωτα.. Ταξιδεύεις μαζί της σε ένα κόσμο γεμάτο μυστήριο, αγάπη, ακαταμάχητο ερωτισμό, καθηλωτικη δύναμη και συμπασχεις μαζί της.. Ο Κ. Κρομμυδας ξέρει πως να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη και να δίνει στις ιστορίες του ένα τέλος που σε αγγίζει βαθιά!

1

Πώς να έχεις αυτοπεποίθησηΧρήσιμο

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που καλλιεργειται, θέλει συνεχόμενη δουλειά με τον εαυτό σου και να βρίσκεις τρόπους να την ενισχύεις. Το βιβλίο αυτό σου παρέχει μερικά χρήσιμα tips που μπορείς να ανατρεχεις σε αυτά κάθε στιγμή που νιώθεις ότι η αυτοπεποίθηση σου κλονιζεται.. Μια εικονογραφηση που δίνει μια ευχάριστη νότα στην ανάγνωση του! Το συνιστώ, όπως και όλη αυτή τη σειρά του Ψυχογιου..

0

Αγαπητέ ΘεέΒαθιά συγκινητικό

Αγάπησα αυτό το βιβλίο! Γινεσαι θεατής στο παιχνίδι που σκαρφίζεται η θεια Rose να παίξει με τον Όσκαρ. Ενα παιχνίδι που σε διδάσκει πως στη ζωή σου πρέπει να ακολουθείς το φως και όχι το σκοτάδι.. πως ακόμα και σε στιγμές που όλοι δίπλα σου καταρρέουν εσύ μπορείς να βρεις την εσωτερική δύναμη να συνεχίζεις! Οι επιστολές του Όσκαρ στον Θεό σε αγγίζουν βαθιά! Ενα δεκάχρονο αγορι που βρισκομενος μέσα σε ένα νοσοκομείο, αντιμετωπίζει τη ζωή σαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι! Συγκινητικό!

0

Μια νύχτα ακόμηΑκόμη μια σελίδα..

Η Ισμήνη ετοιμάζεται να κάνει ένα ταξίδι με μοναδικό γνώμονα το ένστικτο της. Μας παρασύρει να γίνουμε συνοδοιπόροι της και μας διδάσκει πως ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις να ζεις τη ζωή σου με τον τρόπο που θες εσύ! Κλείνοντας και τη τελευταία σελίδα του βιβλίου, τίποτα μέσα σου δεν είναι πια το ίδιο, έχεις έντονα την επιθυμία να ανοίξεις τη πόρτα και να πας να διεκδικήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι!! Ας θυμόμαστε πως τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμη. Ενα καθηλωτικο μυθιστόρημα από τη μοναδική πένα του Κ. Κρομμυδα!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...

1