Reviews

23

Followers

1

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

23

Followers

1

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Τα τρία μικρά λυκάκιααριστο

Ισως το καλύτερο βιβλίο του κ Τριβιζά ! ένα χαριτωμένο παραμύθι :))) ένα όμορφο ανάγνωσμα όπου έχουμε τα ζωηρά γουρουνάκια και τα καλά λυκάκια ! ανατρέπεται επιτέλους ο μύθος που κάποιος πρέπει να τρώει κάποιον !

0

Τι ωραίο πλιάτσικο!πολύ καλό

Ο αγαπημένος Τζόναθαν Κόου μας περιγράφει και σε αυτό του το βιβλίο μια Βρετανία πολύ διαφορετική από αυτήν που έχουμε στο μυαλό μας ! Μια χώρα στην οποία κυριαρχούν οι εσωτερικές διαμάχες της μεγάλης κοινωνίας και οι κακοί πλούσιοι που ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί να ξεχωρίσει! Αρκετά έξυπνος ο τρόπος που τα περιγράφει ο συγγραφέας όλα τα δρώμενα και μάλιστα σε κάνει να θέλεις να διαβάσεις και τα υπόλοιπα βιβλία του !

0Καταπληκτικό !!!!

Τα χαστουκόψαρα είναι το βιβλίο που θέλεις να διαβάσεις όταν είσαι προβληματισμένος κουρασμένος απογοητευμένος και αποζητάς κάποιο ανάγνωσμα που θα σε κάνει να περάσεις όμορφα την ώρα σου να χαμογελάσεις και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα ! μετά από τέλος του αναγνώσματος σίγουρα θα ξαναζητήσεις ένα "χαστουκόψαρο " ακόμη !

0

Νίκηαριστούργημα

Μια συγκλονιστική ιστορία, από τα πιο σημαντικά ιστορικά μυθιστορήματα της σύγχρονης πεζογραφίας ! Η ζωή της Νίκης είναι η ζωή όλων των ανθρώπων που ζουν βασανισμένα, που κουβαλούν στις πλάτες τους ένα φορτίο που πολλές φορές δεν το έχουν επιλέξει ούτε οι ίδιοι.. μέσα από το αριστούργημα αυτό φαίνονται οι κοινωνικές διαφορές και ανισότητες των ανθρώπων κατά την διάρκεια της κατοχής.. αξίζει να το διαβάσεις !!

0

Να σου πω μια ιστορίαπρεπει να το διαβασεις

από τα πιο σημαντικά βιβλία αυτοβελτίωσης που σίγουρα διαβάζοντάς το θα δεις μέσα από τις καθημερινές ιστορίες που μας παρουσιάζει ο συγγραφέας τον ίδιο σου τον εαυτό ! Άμεσο με απλοϊκό τρόπο γραμμένο μας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα καλυτερέψουμε την ζωή μας !

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαΑριστο

Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι άνθρωποι ! το πιο χαρακτηριστικό ανάγνωσμα που αναφέρεται στο θέμα του ρατσισμού μέσα από την πιο ιδιαίτερη ιστορία που διαδραματίζεται στην Αμερική και μάλιστα την περίοδο που επικρατούσε έντονα το φαινόμενο του ρατσισμού ! τολμώ να πω ότι πρέπει να διδαχθεί σε όλα τα σχολεία !

0

Το Δώροεξαιρετικο

Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει στη ζωή του τα δώρα ?! και όπως στην προκειμένη περίπτωση που ο συγγραφέας μας δείχνει με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα δώρα της ζωής ! πως η καθημερινότητά μας μπορεί να αλλάξει με το χαμόγελο την αισιοδοξία την αλληλοβοήθεια τον αλληλοσεβασμό ! μεσα από τις αληθινές ιστορίες του μας φανερώνει την ζωή που αξίζει στον καθένα μας !

0

Σκακιστική νουβέλασυγκλονιστικό !

Από το πιο χαρακτηριστικά βιβλία που αξίζει να διαβαστεί μιας και φανερώνεται η ψυχική δύναμη ενός άνθρωπου που έρχεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό! ένα βιβλίο γεμάτο μυστήριο περιπέτεια και συνεχή αγώνα ώστε να αποδείξει ο άνθρωπος το μεγαλείο της ψυχής του...

0

Άκου ανθρωπάκοχρησιμο για όλους !

Μακάρι αυτό το βιβλίο να διαβαστεί από όσους περισσότερο ανθρώπους γίνεται! Είναι αυτό που θα το διαβάσεις στα 20 θα καταλάβεις λιγότερα και όσο μεγαλώνεις και το διαβάζεις το νόημα θα γίνεται όλο και πιο χρήσιμο ! Είναι μια τρανή απόδειξη για το πως μπορεί ένας άνθρωπος να μεταλλαχθεί οσο αποκτά δύναμη και εξουσία και πόσο άπληστος μπορεί να γίνει όταν του δοθούν υλικά αγαθά.. χαρίστε το σε κάποιον που πιστεύετε ότι το χρειάζεται !

0

Τα πλούτη μαςαριστούργημα!

"Ενας ανθρωπος που διαβάζει αξίζει για δύο" αυτό είναι το νόημα του εξαιρετικού αυτού βιβλίου ! Ένα βιβλίο γεμάτο εικόνες μυρωδιά και γλυκιά ανάμνηση από το Αλγέρι...μας εξηγεί με το πιο ταξιδιάρικο τρόπο ότι τα πραγματικά πλούτη μας είναι τα βιβλία και η πραγματική κληρονομιά αυτό που θα μας χαρίσει το ανάγνωσμά του ! Πρεπει να το διαβάσεις !

0

Μ’ αγαπώmust read

Ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο που υπενθυμίζει την δύναμη της πρόληψης ! ένα βιβλίο που σίγουρα θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα και πιο ψύχραιμα μιας και η ίδια η συγγραφέας περιγράφει με το πιο αστείο και συνάμα πιο εύστοχο τρόπο την ίδια της την κατάσταση ! καταπληκτικό για όλους όσους θέλουν να μάθουν αλλά και να πάρουν δύναμη για κάτι που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή τους !

2

Ποτέ χωρίς την κόρη μουαριστουργημα

Μια συγκλονιστική πραγματική ιστορία που φανερώνει όλα τα δεινά του περνάνε πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και κυρίως οι γυναίκες ! Η δύναμη της ψυχής της μάνας η οποία κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το παιδί της και το ρίσκο που μπορεί να πάρει προκειμένου να είναι ασφαλείς ! Αξιζει να διαβαστεί από όλους !

0

Ασκητικήαριστουργημα

Η Ασκητική είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά κείμενα γραμμένο από έναν από τους κορυφαίους Έλληνες συγγραφείς! Στο βιβλίο τούτο ο Καζαντζάκης αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δύναμη της ψυχής του ανθρώπου που αγωνίζεται για τα πιστεύω και τα θέλω του ! Πρέπει να διαβαστεί από όλους !

0χρήσιμο !!

Αρκετα χρήσιμο βιβλίο που σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία και ηρεμία τις δύσκολες στιγμές με το παιδί σου !

0

Καταπληκτική μαμάmust read

Ένα εξαιρετικό βιβλίο γραμμένο με επιστημονική βάση αλλά εκλαϊκευμένο ώστε να μπορεί να διαβαστεί από όλες τις μανούλες που θέλουν χρήσιμες συμβουλές! Είναι ευχάριστο και βασίζεται στα ελληνικά δεδομένα ώστε να γίνει πιο άμεσο στον κάθε αναγνώστη !

0

Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σαςαριστουργημα!

Anthony Robbins ! το όνομα από το οποίο κρύβεται πίσω από όλα τα μεγάλα ονόματα των επιχειρήσεων ! ο άνθρωπος που άλλαξε την ζωή πολλών εκατομμυρίων του πλανήτη με την μέθοδό και τους χειρισμούς του ! Είναι το βιβλίο που διαβάζοντάς το αλλάζεις τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις ανθρώπους και καταστάσεις ! Πρέπει να το διαβάσεις και θα δεις το μέλλον σου διαφορετικά...

0

Μεταμορφώστε τη ζωή σαςΑριστουργημα

Σίγουρα με αυτό το βιβλίο θα αναθεωρήσετε πολλές από τις σκέψεις και τις επιλογές σας ! Η γραφή της πολύ άμεση που διαβάζοντάς το θαρρείς ότι απευθύνεται σε εσένα ! η ερμηνεία του βιβλίου είναι ακριβώς ότι και ο τίτλος της ! διαβάστε το .. αξίζει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας ,,ως προς το καλύτερο !

0must read

Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσεις και σίγουρα μετά θα είσαι σε θέση να μπορείς να καταλάβεις την κάθε κίνηση και έκφραση του κάθε συνομιλητή σου ! αρκετά αστείο αλλά πολύ χρήσιμο !! :))))

0

Η δύναμη του τώραδιδακτικό !!

Το βιβλίο αυτό ανήκει σε αυτά που πρέπει να διαβάσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου ! Αναφέρεται σε όλα όσα πρέπει να προσέξεις στη ζωή σου την δεδομένη στιγμή είναι άνθρωποι είτε καταστάσεις ! σιγουρα μετά από την ανάγνωσή του θα έχεις αναθεωρήσει πολλά !

0

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδιαεξαιρετικο

Καταπληκτικό βιβλιαράκι γεμάτο συναισθήματα και υπέροχα μηνύματα σε όλους τους μικρούς αναγνώστες ! είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί σε όλες τις σχολικές τάξεις μιας και αναφέρεται στην δύναμη της αγάπης της αλληλοβοήθειας και της διαφορετικότητας !

0

Οι μάνες της άδειας αγκαλιάςεξαιρετικό !

Όπως σε όλα του τα βιβλία έτσι και σε αυτό ο κ. Παπαθεοδώρου μας αποδεικνύει και μας φανερώνει για άλλη μια φορά το ταλέντο του μιας και πρόκειται για τα κορυφαία ιστορικά μυθιστορήματα ! Ο άμεσος και άριστος λόγος του καθώς και οι ιστορικές αναφορές που χρησιμοποιεί διδάσκει σε όλους μας ιστορικά ντοκουμέντα που οι περισσότεροι δεν είχαμε την ευκαιρία να διδαχτούμε ! Είναι σίγουρα από τα βιβλία που πρέπει να διαβάσεις !

0

Μια καρδιάαριστούργημα

από τα πιο τρυφερά βιβλία που θα έχεις διαβάσει στη ζωή σου και από αυτά που σίγουρα θα θυμάσαι μια ζωή ! άμεσο γεμάτο αγάπη ..συναισθήματα και τελειώνοντας σου αφήνει την αίσθηση ότι θα το κουβαλάς πάντα μέσα σου !

1

Ρέναμοναδικο

Δεν περιμένεις κάτι λιγότερο από τον Αυγουστο Κορτώ ! ένα βιβλίο γεμάτο συναισθήματα αγάπη τρυφερότητα για τον αγαπημένο άνθρωπο της ζωής του ..για την μητέρα του ! το προτείνω ανεπιφύλακτα σα δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα !

0