Reviews

55

Followers

7

Following

6

Βιβλία

46

Reviews

55

Followers

7

Following

6

Αγαπημένα βιβλία

46

Reviews

ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙΕνδιαφέρον

Ένα μυθιστόρημα που σε ταξιδεύει στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα όχι όμως για ευχάριστο λόγο για τους πρωταγωνιστές. Δύο εντελώς άγνωστοι και αταίριαστοι χαρακτήρες ενώνονται σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι για να μπορέσουν να διελευκάνουν ένα άλυτο μυστήριο εξαφάνισης ενός παιδιού χωρίς όμως να είναι αυτός ο αρχικός τους σκοπός. Διαβάζεται ευχάριστα και με αρκετή αγωνία.

0

Ο τελευταίος στεναγμός του ΜαυριτανούΙδιαίτερο

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στην Ινδία και συγκεκριμένα στην πτώση ενός Μαυριτανού, μοναδικού κληρονόμου μιας επιχείρησης μπαχαρικών. Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από ζωντανές περιγραφές.

0

Η πανούκλαΠορεία στην επιβίωση

Στο βιβλίο αυτό ο Καμύ κάνει ένα κήρυγμα ελπίδας για μια έντονη χαρά της ζωής. Οι θεράποντες ιατροί είναι οι πρώτοι που παρασκευάζονται σαν παράδειγμα στην χαρά αυτή.

0

Η οντότητα ενός ανθρώπουΙστορία προσφοράς ενός ανθρώπου

Η προσφορά του Ζακ Ντελόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται εφάμιλλη με εκείνη των Μονέ και Σούμαν. Η δεκαετία της θητείας του θα μείνει στην ευρωπαϊκή ιστορία σαν κρίκος για την ευρωπαϊκή ενοποίηση.

0

Άπαντα 7Απαραίτητο ανάγνωσμα

Πρόκειται για την πρώτη συστηματική ηθική πραγματεία του δυτικού πολιτισμού. Ο Αριστοτέλης κατηγοριοποιεί με ένα πρωτοποριακό και έως σήμερα αξεπέραστο τρόπο τις ηθικές αρετές με τις ελλείψεις και τις υπερβολές τους, φτιάχνοντας έναν υπέροχο οδηγό ζωής για την κατάκτηση της σωφροσύνης που θα οδηγήσει στο ΕΥ ΖΗΝ. Το έργο αυτό που έχει αφιερωθεί στον υιό του Νικόμαχο είναι από τα λίγα ευκολοδιάβαστα έργα του Αριστοτέλη σε πρώτη τουλάχιστον ανάγνωση.

0

Προσωπικότητα συνΤαξίδι αυτογνωσίας

Πρόκειται για ένα απαραίτητο εργαλείο που βοηθάει τον αναγνώστη να καταλάβει βασικές πτυχές του χαρακτήρα του, τα θετικά και αρνητικά του και να προχωρήσει περισσότερο στον δρόμο της αυτογνωσίας. Το εγκεκριμένο τεστ προσωπικότητας τόσο θα σας βοηθήσει όσο και θα σας εκπλήξει.

0

ΦαίδωνΑπολύτως απαραίτητο

Ο Πλάτων όταν ρωτήθηκε τι είναι φιλοσοφία απάντησε ότι Φιλοσοφία είναι η μελέτη του θανάτου. Μέσα από αυτόν τον διάλογο, προσεγγίζει μυστηριακά και πολυεπίπεδα το τι εστί θάνατος, εμφανίζοντας στον μη μυημένο τις πεποιθήσεις περί σώματος, ψυχής και το τι γίνεται μετά τον θάνατο. Η ανάγνωσή του θεωρείται απαραίτητη για να εισαχθεί κάποιος στον κόσμο της σύγχρονης φιλοσοφίας.

0

Συμπόσιον ή περί έρωτοςΑπαραίτητο ανάγνωσμα

Το Συμπόσιο είναι ένα από τα πρώτα αριστουργήματα της ελληνικής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας, πάντα επίκαιρο και διαχρονικό. Η μελέτη του είναι απαραίτητη για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, ενώ η σύγχρονη ηθική και ψυχολογία έχουν στηριχθεί εν πολλοίς στο συγκεκριμένο διάλογο του Πλάτωνα, χωρίς ακόμα να τον έχουν αποκρυπτογραφήσει πλήρως. Ξεχωριστά στοιχεία που αντλεί ο αναγνώστης είναι: 1.Η μέθοδος ψυχαγωγίας των αρχαίων Ελλήνων, όπου μια συνάντηση μεταξύ φίλων κατέληγε σε φιλοσοφικές αναζητήσεις. 2. Η απόψεις περί έρωτος που θεωρούνται από πολλούς ό,τι πιο προχωρημένο έχει σκεφτεί ο ανθρώπινος νους και 3. Η αποκάλυψη της διδασκαλίας της Διοτίμας, μέσα από την οποία φανερώνεται και εξακριβώνεται η ξεχωριστή θέση της γυναίκας στην αρχαία Αθήνα, κόντρα στις σύγχρονες αντιλήψεις που νομίζουν ότι η γυναίκα είχε περισσότερο διακοσμητικό ρόλο στο γίγνεσθαι της αρχαίας κοινωνίας.

0

Μακιγιαρισμένοι φόβοιΕνδιαφέρον

Το βιβλίο αυτό αν και δεν έχει γραφτεί από ψυχολόγο, καταφέρνει να βγάλει στη φόρα όλους τους φόβους που κρύβουμε οι άνθρωποι κυρίως από την παιδική μας ηλικία. Χωρίς να έχει τη διάθεση συμβουλευτικού χαρακτήρα καταθέτει παραδείγματα απεξάρτησης από όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω στην εξέλιξη μας.

0

Έρωτος φύσιςΕνδιαφέρον

Ουσιαστική ανάλυση της φύσης του έρωτα από θεολογική, επιστημονική, βιολογική και ψυχολογική πλευρά. Διαβάζεται πολύ εύκολα καθώς η γραφή του είναι απλή και περιεκτική.

0

Στου δρόμου τα μισάΟυσιώδες

Αξιόλογη προσέγγιση για την κρίσιμη αλλαγή στην μέση ηλικία του κάθε ανθρώπου. Ο π. Φάρος προσανατολίζεται στο να καθοδηγήσει τον αναγνώστη να περάσει όσο πιο ανώδυνα ψυχολογικά την κρίση αυτή και να την μετατρέψει σε ευκαιρία βελτίωσης του τρόπου ζωής που του απομένει.

0

Το παιχνίδι του μυαλούΕνδιαφέρον

Το μυθιστόρημα αυτό αναφέρεται σε έναν φοιτητή ο οποίος λαμβάνει μέρος σε ένα πείραμα πάνω στον ανθρώπινο νου. Η συμμετοχή του είναι δύσκολη καθώς περιπλέκονται πολλά πράγματα εκτός τον ανθρώπινο παράγοντα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας για να κρίνει την πορεία του μυαλού του.

0

Sapiens - Μια σύντομη ιστορία του ανθρώπουΕνδιαφέρον

Ο Harari μας εξιστορεί την ιστορία του ανθρώπου από τις απαρχές μέχρι τις μέρες μας. Το βιβλίο αναφέρεται σε θέματα βιολογίας, ανθρωπολογίας και είναι κοινωνικό και πολιτικό. Ιστορία του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη με κατανοητό τρόπο που αξίζει να διαβαστεί από όλους.

0

Μαγειρεύοντας για τον ΠικάσοΕκπληκτικό

Ένα μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη σε δυο παράλληλες χρονικές περιόδους για την ιστορία των ζωών εγγονής και γιαγιάς. Καθώς η εγγονή Σελίν προσπαθεί να ενώσει τα μυστικά κομμάτια του παζλ για την άγνωστη περίοδο της γιαγιάς Οντίν που δεν γνώρισε ποτέ και την σχέση της με τον Πικάσο ο αναγνώστης ανακαλύπτει γαστρονομικά και καλλιτεχνικά στοιχεία της Προβηγκίας σε ένα βιβλίο που αν και με μεγάλη έκταση (600 σελίδες) δεν σε κουράζει και σε κάνει να μην θες να το αφήσεις.

0

Ένα δέντρο μεγαλώνει στο ΜπρούκλινΥπέροχο

Η Φράνσις Νόλαν γεννήθηκε στο Μπρούκλιν ασθενική αλλά έζησε διαβάζοντας βιβλία στη σκιά του δέντρου με όπλο την αδάμαστη θέληση. Έτσι κατάφερε και να πετύχει στη ζωή.

0

ΆραβεςΠαγκόσμια ιστορία

Με άξονα τη θρησκεία ο συγγραφέας συμπεριλαμβάνει στο ιστορικό αυτό βιβλίο και ό,τι άλλο αφορά τους Άραβες, από τη γέννηση τους, έως την κουλτούρα τους, την τέχνη τους και την φιλοσοφία τους.

0

Ποιος κυβερνά τον κόσμοΠολιτική επιθεώρηση

Ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης η οποία διερευνά πως οι ΗΠΑ παρά την άνοδο της Ευρώπης και της Ασίας εξακολουθούν να καθορίζουν τους όρους της παγκόσμιας πολιτιστικής σκηνής. Το βιβλίο αυτό βοηθά αρκετά τον αναγνώστη στην κατανόηση της εποχής.

0

ΣυννεφιάζειΑληθινή ιστορία

Βιογραφικό μυθιστόρημα της ζωής του Λουντέμη. Μια απροσδόκητη περιγραφή για τα σύννεφα της εποχής του και τον αντίκτυπο στη ζωή του συγγραφέα την πολιτική περίοδο μετά το 1923.

0

Να σου πω μια ιστορίαMust-read

Το καλύτερο και ουσιαστικότερο βιβλίο του Μπουκάι για όποιον θέλει να ξεκινήσει να διαβάζει μαθήματα αυτοβελτίωσης. Απλά γραμμένες ιστορίες με διδακτικά μηνύματα για τη ζωή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

0

Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλίαΔιδακτικό

Αλληγορικό διδακτικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που διαβάζεται πολύ ευχάριστα από το ευρύ κοινό. Μας διδάσκει τα σημαντικά στη ζωή μέσα από την ιστορία του ιππότη και πως να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας περιορίζουν.

0

Μια νύχτα ακόμηΣυγκινητικό

Άλλο ένα υπέροχο βιβλίο του Κρομμύδα βαθιά συναισθηματικό, συγκινητικό και κυρίως ταξιδιάρικο. Οι εικόνες που αναπηδούν από τις περιγραφές της Τοσκάνης μας παρασέρνουν στον έρωτα της Ισμήνης και στην ελπίδα της για ζωή. Ιδανικό ανάγνωσμα για καλοκαιρινές διακοπές!

1

Το ΔώροΕύκολο ανάγνωσμα

Ένα βιβλίο με μικρές καθημερινές ιστορίες που συμβαίνουν στον καθένα κι ίσως να μην τις δίναμε ποτέ σημασία. Εδώ ο Ξενάκης παίρνει το βήμα για να εξηγήσει πως μέσα από αυτά τα συμβάντα μπορεί ο καθένας να σκεφτεί αλλιώς τη ζωή του με τρόπο που αν αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο θα βελτιώσει τον ίδιο αλλά και τους γύρω του. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στην ανάγνωση ειδικά για όσους αναζητούν κάτι εύπεπτο και όχι κουραστικό αναγνώσμα.

0

Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την ΑφροδίτηΕύστοχο

Διαχρονικό εγχειρίδιο για την γυναικεία και αντρική ψυχολογία. Διαβάζεται άνετα από άντρες και γυναίκες με σκοπό την κατανόηση της ψυχολογίας αμφότερων. Η χιουμοριστική του πλευρά δεν κουράζει καθόλου τον αναγνώστη.

0

Αλλάζει ο άνθρωποςΠρος την ανθρώπινη πρόοδο

Εδώ ο κος Καραγιάννης αναλύει πολύ εύστοχα το πως ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει αλλά υπό προϋποθέσεις. Τα πάντα είναι εφικτά και κάθε πράξη μας οδηγεί ένα βήμα προς την ολοκλήρωση μας. Ωραία γραφή απλή και κατανοητή.

0

ΜπαουντολίνοΕνδιαφέρον

Ιστορικό μυθιστόρημα ενός ψαρά, (Μπαουντολίνο) που γίνεται ο θετός γιος του Βαρβαρόσα. Βρίσκει παραμύθια που γεννούν ιστορία καθώς συνομιλεί με τον Βυζαντινό ιστορικό Χονιάτη και καταφέρνει να τον εκπλήξει με την απλότητα μέσα από τις ιστορίες του.

0

Οι μεγάλες αραβικές κατακτήσειςΙστορικό

Μια μουσουλμανική ιστορία όπου αναφέρει πως δημιουργήθηκε ο πολιτικός και θρησκευτικός χάρτης του νέου κόσμου μετά τον 6ο αιώνα. Αφήγηση πλούσια σε ανέκδοτες ιστορίες.

0

Ο έρωτας στα χρόνια της χολέραςΑριστούργημα

Ο Μάρκες γράφει γεγονότα της ζωής του σε αυτό το μυθιστόρημα όπου περιγράφει τον έρωτά του στα δύσκολα χρόνια της χολέρας. Παίρνει τη βάρκα του, σηκώνει κίτρινο πανί που δηλώνει ότι μέσα υπάρχουν άνθρωποι με χολέρα κι έτσι ζει μόνος τον έρωτά του χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει.

0

ΙούδαςΠροκλητικό

Το μυθιστόρημα αυτό εξιστορεί τις παράξενες περιπέτειες στη ζωή ενός φοιτητή. Παράλληλα περιγράφει τη σχέση μεταξύ χριστιανισμού και ιουδαϊσμού. Με πρωταγωνιστή τον Ιούδα μελετάμε την μορφή του στο βιβλίο.

0

Το φως ανάμεσα στους ωκεανούςΑγωνιώδες

Συγκινητικό βιβλίο για μια δυνατή ιστορία. Μέσα από την ζωή του ζευγαριού Τομ και Ίζι δοκιμάζονται και τα συναισθήματα των αναγνωστών καθώς προσπαθούν να αναλογιστούν το σωστό ή λάθος και να ταυτιστούν ή όχι με τους ήρωες. Αξίζει να διαβαστεί.

1

Οι περιοχές των σφαλμάτων σαςΕνδιαφέρον

Εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης και ανάλυσης ελαττωμάτων και σφαλμάτων του σύγχρονο ανθρώπου. Ένα πολύ χρήσιμο και αναλυτικό βιβλίο για όσους θέλουν να εξελίξουν τον χαρακτήρα τους και κατ' επέκταση την ποιότητα της ζωής τους.

1

Ο άνθρωπος που έγινε ΘεόςΟυσιαστική έρευνα

Εδώ ο συγγραφέας μας αποκαλύπτει απόκρυφες αλήθειες του Ευαγγελίου. Μέσα από την περιγραφή της ζωής του Χριστού αλλά και την απλή και ξεκάθαρη γραφή του μας επεξηγεί τις πράξεις του Θεού.

1

Το τέλος του ΕφιάλτηΙστορικό

Ιστορική μυθιστορία για την δολοφονία του Εφιάλτη των Περσών. Η Φοίβη μας δίνει διδάγματα ηρωικών προσπαθειών μέσα από τις πράξεις της να καθοδηγήσει τον Αθηνάδη να δολοφονήσει τον Εφιάλτη.

1

Η αντιζωήΕνδιαφέρον

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με φιλοσοφική χροιά για την πορεία της ζωής. Οι ήρωες που περιγράφονται από τον Χένρι και την Κάρολ μας ξυπνούν πολλά παραδείγματα της καθημερινότητας μας. Μου άρεσε αρκετά καθώς παράλληλα μας ταξιδεύει σε διαφορετικές πόλεις και τοπία.

0

Η σοφία της ζωήςΚατανοητό

Απλό φιλοσοφικό βιβλίο με ξεκάθαρα και απλά μηνύματα. Μέσα από το γνωμικό του "ο ανόητος υποφέρει από τον ίδιο του τον εαυτό" μας δείχνει πως πρέπει να προχωρά ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του. Είναι τόσο απλός και κατανοητός εδώ ο Σοπενχάουερ που ξαφνιάζει τον αναγνώστη.

0

ΟδυσσέαςΠρωτοποριακό

Το βιβλίο αυτό είναι τολμηρό για την εποχή του και με γραφή άκρως επαναστατική. Όλοι οι πρωταγωνιστές του είναι ήρωες και συγχρόνως παραδείγματα προς μίμηση αλλά και αποφυγή. Το περιεχόμενο του είναι πρωτότυπο αλλά πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να το παρατήσει καθώς ανταποκρίνεται σε "δύσκολο" κοινό.

0

Απολογία ΣωκράτουςMust-read

Η απολογία Σωκράτους είναι ένα διαχρονικό παγκόσμιο best seller που μέχρι τις μέρες μας παρουσιάζει αμείωτο ενδιαφέρον τόσο για τους μεμονωμένους αναγνώστες όσο και για τις μεγαλύτερες φιλοσοφικές σχολές διανόησης σε όλο τον κόσμο. Γνωρίστε μέσα από την αξιέπαινη προσπάθεια του Κάκτου που μας προσφέρει όλη τη διασοζώμενη Αρχαία ελληνική γραμματεία, την απολογία του Σωκράτη, ο οποίος καταρρίπτει με αριστοτεχνικό τρόπο τις κατηγορίες που τον βαρύνουν χωρίς όμως να απαρνείται ούτε λεπτό τις αξίες και τα ιδανικά του, κάτι που τελικά τον οδήγησε στην καταδίκη του από τους Αθηναίους. Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη κανενός.

1

Πλάθοντας ανθρώπουςΟδηγός παιδοψυχολογίας

Η κορυφαία στο χώρο της οικογενειακής ψυχοθεραπείας Βιρτζίνια Σατίρ μας αναλύει πώς η οικογενειακή ζωή επηρεάζει τον χαρακτήρα που διαμορφώνει το παιδί μεγαλώνοντας. Πλήρως κατανοητό βιβλίο το οποίο θίγει τα στοιχεία της διάπλασης του ατόμου και των διαπροσωπικών σχέσεων. Κατάλληλο για όλους, γονείς και μη.

0

Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντΕποικοδομητικό

Σύντομο και ουσιαστικό βιβλίο που περιέχει όλες τις βασικές έννοιες των φιλοσοφικών θεωριών τις οποίες μπορεί ο σύγχρονος άνθρωπος να τις αξιοποιήσει στη βελτίωση της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής του πορείας. Καθόλου κουραστικό, με απλό κατανοητό λόγο κατάλληλο για αρχάριους στην φιλοσοφική θεώρηση.

0

Το προηγούμενο κορίτσιΑγωνιώδες

Για τους λάτρεις του ψυχολογικού θρίλερ είναι ένα βιβλίο με αγωνία και αρκετά ευκολοδιάβαστο.

0

Υπόθεση JacobΣυγκλονιστικό

Κορυφαίο δικαστικό θρίλερ από τα πρώτα και τα καλύτερα του είδους του. Μυστηριώδες και αγωνιώδες ως την τελευταία σελίδα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

0

Αθηνά, ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη...must-read

Αν και από τα πρώτα μυθιστορήματα που διάβασα, έχει χαραχτεί στη μνήμη μου ακόμα ως ένα συγκλονιστικό βιβλίο που δεν ήθελα να αφήσω από τα χέρια μου και που άνετα το ξαναδιαβάζω σήμερα. Το προτείνω πάντα.

0

Η τίγρη που θέλησε να γίνει ακροβάτηςΔιδακτικό

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που θα συγκινήσει κάθε αναγνώστη ανεξαρτήτου ηλικίας. Μια διαρκή αναζήτηση του ανθρώπου για το τι πρέπει να ακολουθεί ο καθένας μας και τι κρύβει βαθιά μέσα του. Μια ανακάλυψη της πραγματικής μας ταυτότητας. Το βιβλίο αυτό σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο κέντρο της ύπαρξής σου και να ανακαλύψεις την πραγματική σου αλήθεια. Η Tamaro καταφέρνει με τον απλό και μεστό τρόπο γραφής της να σε καθηλώσει

0

Το μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείοΔιασκεδαστική ιστορία αγάπης

Ευχάριστο, ανάλαφρο βιβλίο για το καλοκαίρι με φόντο το ταξίδι στη νότια Γαλλία και τις αναμνήσεις της χαμένης αγάπης του κεντρικού ήρωα.

0

Μη με λησμόνειΜη με ξεχάσεις

Από τα καλύτερα βιβλία του Κρομμύδα με γρήγορη πλοκή, μυστήριο, έρωτα, συγκίνηση.

1

Όλα σου τα 'μαθα, μα ξέχασα μια λέξηΠριν να είναι αργά

Ευχάριστο μυθιστόρημα με διδακτικό χαρακτήρα για το πως να διαχειρίζεσαι την αγάπη και την συγχώρεση. Ο καθηγητής μέσα από την αυτοκριτική που κάνει αναζητά μια δεύτερη ευκαιρία αλλά αυτό που τελικά απομένει είναι η ανάμνηση της Άννας και οι ευθύνες των εμπλεκόμενων στην ιστορία.

0

Το χρονικό του έρωταΦιλοσοφικό μάθημα του έρωτα

Σύντομα και περιεκτικά το βιβλίο αυτό παρακολουθεί τον έρωτα από την γέννηση του και όλα τα στάδια που περνάνε οι ερωτευμένοι, τον γάμο, την απόκτηση παιδιών. Πώς μεγαλώνουν οι ήρωες μέσα στα χρόνια και πως με δεξιοτεχνία καταφέρνουν να διατηρηθούν μαζί έξω από τα συνηθισμένα.

0

Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπηςΕξαιρετικό

Ίσως ένα από τα καλύτερα βιβλία της Μάρω Βαμβουνάκη που αν και το διάβασα πριν χρόνια έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Το ψυχολογικό προφίλ των χαρακτήρων ξετυλίγεται με αριστοτεχνικό τρόπο και μας δείχνει πως η αγάπη είναι ελεύθερη επιλογή που τελικά μας οδηγεί στην μεταμόφωσή μας. Η ιδιαίτερη γραφή της δεν συγκρίνεται με αυτή των κοινών σύγχρονων μυθιστορημάτων.

0

Όλα του γάμου δύσκολα...Όλα του γάμου... Εύκολα!

Στοχευμένη προσέγγιση στις δυσκολίες του γάμου τόσο από την πλευρά της γυναίκας όσο και του άντρα. Το βιβλίο αυτό καθρεφτίζει τον αληθινό γάμο μέσα από όλα τα προβλήματα και τις καθημερινές έννοιες της έγγαμης συμβίωσης. Με απλά λόγια συμβουλεύει τους αναγνώστες για την υπομονή και την συγχώρεση με οδηγό την αγάπη.

0

Μεγαλώνοντας μέσα στην ελληνική οικογένειαMust-read

Ένα βιβλίο που θα έπρεπε να διαβάσουν οι γονείς μας και που πρέπει να συμβουλευτούμε όλοι για την ανατροφή των παιδιών μας. Με επιστημονικό υπόβαθρο καταφέρνει όμως να γίνει ευκολονόητος οδηγός για το μεγάλωμα και τις αξίες της οικογένειας.

0

Μυστική οδύσσειαMust-read

Μια σημαντική μελέτη βασισμένη στην Οδύσσεια μέσα από την οποία ξεκλειδώνονται ερμηνείες και βαθύτερα νοήματα για την γνώση της ψυχής και την αυτοβελτίωσή μας με τρόπο που δεν διδαχθήκαμε ποτέ στα σχολεία. Με τρόπο σύγχρονο και παραστατικό η Ιουλία Πιτσούλη μας παρέχει έναν οδηγό με την χρήση του οποίου μπορεί να αναζητήσει και να βρει ο αναγνώστης ως άλλος Οδυσσέας την πνευματική του Ιθάκη.

0

Δεν ξέρω τι θέλωΟυσιωδες

Για όσους πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν, δηλαδή τους περισσότερους από εμάς. Ο Πιντέρης βοηθάει να ξεκλειδώσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας δείχνει τον τρόπο να επιλύσουμε τις βασικότερες

0

Το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέαΑισιόδοξο

Ευκολοδιάβαστο ρομαντικό βιβλίο με φόντο τη γαλλική πρωτεύουσα, με ωραίες περιγραφές, χιούμορ, αισιοδοξία και σίγουρα για περίοδο διακοπών.

0

Η εποχή των κερασιώνΡομαντικό

Γλυκιά τρυφερή ιστορία έρωτα που σε ταξιδεύει στο Παρίσι, με δόσεις χιούμορ και αισιοδοξίας.

0

Ο βιολονίσταςΡομαντικό

Για όσους θέλουν να διαβάσουν ένα ρομαντικό ταξιδιάρικο βιβλίο και με διάθεση να συγκινηθούν ακόμα και να δακρύσουν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για μια θέση στις αποσκευές των διακοπών καθώς οι περιπλανήσεις σε τόσες ευρωπαϊκές πόλεις σου μεταδίδουν την επιθυμία να τις γνωρίσεις από κοντά.

0

Το κορίτσι και η νύχταΜυστηριώδες

Με τακτικές αναδρομές στην γαλλική Ριβιέρα του '90 μέσα από την παρέα των αποφοίτων ενός σχολείου κανείς δεν υποψιάζεται την πραγματική σχέση των φίλων καθώς όλα ξεσκεπάζονται 25 χρόνια μετά με την ανακάλυψη ενός πτώματος. Ανατρεπτικό ως το τέλος και με την αγωνία να παρατείνεται ως την τελευταία σελίδα.

0