Reviews

100

Followers

4

Following

4

Βιβλία

57

Reviews

100

Followers

4

Following

4

Αγαπημένα βιβλία

57

Reviews

Game of ThronesΑΙΜΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΑΣΙΕΣ

Ένα από τα 5, μελλοντικά, βιβλία του Martin! Η αρχή μιας τεράστιας ιστορίας γεμάτη δολοπλοκίες θανάτους προδοσίες και εξαιρετικές μάχες! Ακολουθώντας την ζωή διάφορων οίκων και οικογενειών σε μία τύπου μεσαιωνική εποχή! Αξίζει να τα διαβάσει κανένας και να χαθεί μέσα στην ιστορία αυτη!

0

Μια νύχτα ακόμηΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Πως θα αντιδρούσαμε άραγε αν μαθαίναμε ότι έχουμε μια νύχτα ακόμη ζωής; Η ιστορία του συγγραφέα μας κάνει να συγκινηθούμε και να δούμε τη ζωή μας αλλιώς και να κυνηγήσουμε τα ταξίδια ζωής όσο ακόμη προλαβαίνουμε σαν να είναι η τελευταία μας μέρα!!!

1

Μια μελωδία για την ΕύαΧΑΡΙΣΜΑ

Ενδιαφέρουσα πλοκή με ωραία γραφη απο την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Αξίζει τον χρόνο σας.

0

Ο άγνωστος που παντρεύτηκαΑΠΛΗΣΤΙΑ

Γνωρίζουμε άραγε πάντοτε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας;Αυτό το βιβλίο μας ταξιδεύει σε μια ιστορία που μας δείχνει ότι η απληστία μπορει να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο ,αν δίπλα μας έχουμε τους λάθος ανθρώπους

0

Άγγιγμα από πάγοΣΜΥΡΝΗ

Η ζωή της ηρωίδας μέσα απο δύσκολη ζωή. Η ανάγκη για επιβίωση και όλα αυτά μπλεγμένα με την πτώση της Σμύρνης.Συγκινητικό και με απλή κατανοητή γραφή!

0ΕΠΙΦΑΝΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ

Η γυναικεία αντοχή κάποια στιγμή σπάει σαν μια γυάλινη παγωμένη λίμνη.Η απόφαση μιας γυναίκας να αφήσει τα πάντα και μνα ζήσει τη ζωή που δεν έζησε. Άραγε θα τα καταφέρει;

0Καλύτερα μονη

Ευχάριστο γυναικείο και ότι πρέπει για διάβασμα στην παραλία...ο φεμινισμός στο μεγαλείο του .Κορίτσια διαβάστε το αλλά να μην μας ξεχνάτε!!!

0

Ο λύκος της μοναξιάςΑΓΕΛΗ & ΚΡΑΥΓΕΣ

Το καλύτερο για μένα βιβλίο της συγγραφέως.Έρωτας ,πλοκή ,αγωνία και όλα αυτά μέσα από τις εικόνες που σχηματίζονται καθώς το διαβάζουμε.Διαβάζετε άνετα μέσα σε μια μέρα σε καθηλώνει!!!

0ANAMNHΣΕΙΣ

Ρομαντικό σε ταξιδεύει αφήνει μια γλύκα. Εύκολονα το διαβάσεις και να το αγαπήσεις .

1

Τα δάκρυα του ΘεούΚρυφή ζωή

Αν και άντρας διαβάζοντας τη ζωή των γυναικών αυτών αισθάνθηκα ότι πραγματικά τους οφείλει,όχι όμως ο θάνατος αλλά η ζωή και ο Θεός.......Καταπληκτική κ. Δημουλίδου στα καλύτερά της

1

Το κελάρι της ντροπήςΒΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Ένα θέμα που όλοι γνωρίζουμε αλλά σιωπούμε. Ενδοοικογενειακή βία,δυνάστης πατέρας και μια κοινωνία που σιωπά.Καταπληκτικό με ευκολοδιάβαστη γραφή. Θα σας συναρπάσει θα σας θυμώσει και θα αισθανθείτε ντροπή εάν ανήκετε στο αντρικό φύλλο.

0

Οι δαίμονες δεν έχουν όνομαΜυστήριο

Συγκλονιστική γραφή . Το διάβασα απνευστί .Καταπιάνεται με ένα θέμα ταμπού και μας κρατάει σε αγωνία μέχρι τη τελευταία σελίδα!

0

Η γυναίκα της σοφίταςΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

Η ζωή της ηρωίδας στην αυτοεξορία της και τα βαθιά κοινωνικά μηνύματα για την ματαιοδοξία της ψεύτικης εικόνας μας.Η ομορφιά του σώματος δεν είναι το παν αλλά της ψυχής!

1ΡΑΦΙ

Η συγγραφέας μεταφέρει με χιουμοριστικό,έξυπνο τρόπο το άγχος της μικροαστικής ελληνικής οικογένειας για την τακτοποίηση της ανύπαντρης κόρης.....Ευχάριστο και ευανάγνωστο

1

Έρωτας σε λάθος χρόνοΗ ζωή που δεν έζησα

Όταν ο έρωτας προσπαθεί να επιβιώσει ανάμεσα σε ταμπού και προκαταλήψεις!Θα τα καταφέρει άραγε. Ένα καθαρά γυναικείο βιβλίο.

0Αστυνομικό

Μια αλλιώτικη Χρύσα Δημουλίδου γεμάτη μυστήριο και αγωνία γραφή. Κατάλληλο για τους λάτρεις του είδους! με ένα θέμα βαθιά κοινωνικό!

0Καταιγίδα

Καταιγίδα συναισθημάτων γεννάται σε όποιον ξεκινήσει να διαβάζει αυτό το βιβλίο.......Τα συναισθήματα και η ζωή αυτού του άντρα μέσα από την σκληρότητα που γνώρισε από την ημέρα της γέννησής του μας κάνουν να θέλουμε τη βροχή που του γιατρεύει τις πληγές!!

0ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ένα βιβλίο που για την εποχή του ήταν πρωτοπόρος. Ένα δύσκολο θέμα που η συγγραφέας αγκαλιάζει με πολύ προσοχή. Γιατί το διαφορετικό να μην είναι αποδεκτό;

0Η μεγαλη φυγή

Η ζωή της ηρωίδας που κάθε γυναίκα της επαρχίας ταυτίζεται μαζί της.Η ανάγκη για φυγή που την οδηγεί σε λάθος απόφαση. Υπάρχει άραγε το περιθώριο για να ζήσει τη ζωή αλλιώς;

0

Το παιδί της αγάπηςΑθώες ψυχές

Κάποιες φορές η μοίρα είναι σκληρή απέναντι σε κάποιους ανθρώπους αυτοί όμως παλεύουν και βγαίνουν νικητές.Μια ιστορία για τη δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής !!!!

0

ΙόληΦύλακας άγγελος

Κάποιες γυναίκες είναι δυο φορές μάνες μας! Μας προστατεύουν και πάντα νιώθουμε τις φτερούγες τους! Η συγγραφέας μας κάνει να ανατρέξουμε στη σχέση με την δική μας γιαγιά μας συγκινεί και μας κάνει να νιώθουμε νοσταλγία!

0

Μάτια μουΟ έρωτας είναι τυφλός;

Ο έρωτας είναι τυφλός; Μπορεί μια αγάπη να κρατήσει για πάντα ακόμη και αν δεν έχεις δει τον άλλον; Η ιστορία αγάπης δύο ανθρώπων που ήταν δυνατή τόσο ώστε η γυναίκα να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του!

0

Όταν αγαπάς είναι για πάνταΦιλία για πάντα

Δυο γυναίκες τόσο διαφορετικές μα τόσο ίδιες που μέσα από τις δοκιμασίες της ζωής απέδειξαν ότι μπορεί μια γυναικεία φιλία να κρατήσει για πάντα!

0

Της ζωής και της αγάπηςΤο παρελθόν μια ιστορία

Αγάπη έρωτας συγκίνηση! Η ιστορία δύο ανθρώπων που δεν πρέπει να είναι μαζί! Όλα αυτά μεταφέρονται με την εξαίρετη γραφή της κυρίας Τσαμαδού! Διαβάστε το!

0

Ο χορός των μυστικώνΓενιές

Τα ξωτικά σου παίρνουν την λαλιά αλλά σου δίνουν τον έρωτα! Γενιές γυναικών που μέσα από την ιστορία μας συγκινούν και μας κάνουν να ζούμε τον αγώνα και τις περιπέτειες τους!

0

Ο επισκέπτης του ονείρουΜυστικά

Ένας άντρας στο κέντρο της ιστορίας και τρεις γυναίκες γύρω του να υφαίνουν την πλοκή! Μυστήριο δράση αγωνία έρωτας συνθέτουν το σκηνικό σε μια Ελλάδα του παρελθόντος!

0

Υστερόγραφο ζωήςΣυγκλονιστικό

Σε ταξιδεύει σε μαγεύει σε συγκινεί και σε κάνει να δακρύζεις με την ιστορία!

0

Ασυνήθιστη πρότασηΑστυνομικό

Ιντριγκαδόρικο αγωνιώδες έξυπνη γραφή με μυστήριο και ανατροπές!

0

Έγκλημα στην Παλαιών Πατρών ΓερμανούΑστυνομικό

Τελείως διαφορετικός Πολυράκης, άλλη γραφή γεμάτη αγωνία και μυστήριο ιδανικό για τους λάτρεις του είδους!

0

Η κόρη της ανεμώνηςΔεσμοί ζωής

Η κόρη της ανεμώνης είναι ένα βιβλίο που σε κρατά από την αρχή ταξιδεύοντας σε από το παρελθόν στο παρόν και μπλέκεσαι και συ στις ζωές των ηρώων μέχρι να έρθει η λύτρωση!

0

Με την πνοή του ανέμουΆνεμος ζωής

Όταν το ταξίδι της ζωής φτάνει στη μέση του ξεκινάει η αναδρομή της ζωής που αφήνουμε πίσω. Ο απολογισμός πολλές φορές μας κάνει να καταλάβουμε ότι πολλά τα πήρε ο άνεμος. Αρκετά παραστατικό με συγκλονιστικές σκηνές!

0

Συνάντηση με το χθεςΑφύπνηση παρελθόντος

Σχεδόν πάντα το παρελθόν μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ζωή μας όταν αφυπνιστεί. Όταν λοιπόν το παρελθόν ανταμώσει το παρόν μπορεί να συμβούν ανατροπές αλλά σχεδόν πάντα ο έρωτας νικάει!

0

ΛύτρωσηΝέα αρχή

Ένα βιβλίο για να μας δείξει ότι κάθε μέρα μπορεί να ξημερώσει μια νέα αρχή, μια λύτρωση!

0

Χορεύοντας στη σιωπήΜυστικά

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο καταλαβαίνεις πως η ματαιοδοξία μιας γυναίκας μπορεί να οδηγήσει έναν άντρα στα άκρα! Οικογενειακά μυστικά πάθη παρανομίες και αριστουργηματική γραφή σου κόβουν την ανάσα από την πρώτη έως και την τελευταία σελίδα! Να σημειώσουμε επίσης ότι το εν λόγω βιβλίο έγινε από τις ωραιότερες μεταφορές στην τηλεόραση!

0

Τα ηράνθεμα θα ανθίσουν ξανάΘρησκοληψια

Στο συγκεκριμένο βιβλίο ο συγγραφέας μας παρουσιάζει τις ακραίες μορφές της πίστης. Ο κεντρικός κακός της υπόθεσης με άλλοθι τη θρησκεία βγάζει όλα του τα απωθημένα και τις κακίες! Εαν σας αρέσουν οι ιστορίες θρησκευτικού περιεχομένου το βιβλίο είναι ιδανικό!

0

Μακρινοί ορίζοντεςΞεριζωμός

Πόλεμος ξεριζωμός έρωτας μια ταραγμένη εποχή που μεταφέρεται μέσα από τη γραφή του Κ. Πολυράκη με επιτυχία! Ένα βιβλίο που σε κρατάει από την πρώτη εως και την τελευταία σελίδα!

0

Εκείνη η στιγμήΑτύχημα

Πως γίνεται μέσα από ένα ατύχημα μπορούν να δημιουργηθούν σχέσεις ζωής; Μέσα από το αεροπορικό δυστύχημα γεννιέται η ζωή μέσα από δυο μπλε μάτια που γίνονται κουράγιο για την κάθε δυσκολία που θα φέρει!

0

Μυρωδιά από σανίδιΥποκριτική

Σε έναν χώρο που γνωρίζει καλά ο συγγραφέας υφαίνει την ιστορία των ηρώων μέσα από μυστικά ίντριγκες και έρωτα! "Μην φοβάστε το μεγαλείο. Κάποιοι γεννιούνται σπουδαίοι, κάποιοι επιτυγχάνουν μεγαλείο και άλλοι τους ωθούν το μεγαλείο" σε αυτό το βιβλίο ο Κ. Κρομμύδας το κατάφερε!

1Πληγές από το παρελθόν

Μπορεί άραγε το παρελθόν να μπλοκάρει το μέλλον δύο ανθρώπων; Μπορούν τα λάθη του παρελθόντος να μην επαναληφθούν στο παρόν; Άραγε η αγάπη να μπορεί να νικήσει τα πάντα; Ο συγγραφέας πηγαίνοντας μας από το παρελθόν στο παρόν μας γεννά διλήμματα και προσδοκίες μέχρι το τέλος!

0

ΟυρανόεσσαΜυστήριο

Ο κύριος Κρομμύδας μέσα από το βιβλίο του μας ταξίδεψε μυστικιστικά στα πάθη των ηρώων σαν να είναι μιας άλλης εποχής!

1

Αστέρια στην άμμοΖωές στην Αμμο

Εκδίκηση πάθη αγάπη μία γυναίκα ερωτικά τρίγωνα ταξίδια σε μαγευτικά μέρη! Έντονα συναισθήματα και σκηνές που μας κάνουν να νιώθουμε το πάθος των ηρώων! Ένα πιο παθιασμένο πρόσωπο της κυρίας Ζαίρη το οποίο αγαπήσαμε!

0

Η αγαπημένη των ΘεώνΜοίρα

Όταν οι θεοί σε έχουν υπό την σκέπη τους ότι και να συμβεί θα σε δικαιώσουν! Στο νησί του φωτός κάτω από το φως του φεγγαριού η αγαπημένη των θεών μεγαλώνη ωριμάζει σκληραίνει και κοιτάζει κατάματα την μοίρα της! Το λάτρεψα το συστήνω ανεπιφύλακτα!

0

Δυο φιλιά για την ΑμέλιαΕγωισμός

Μπορεί άραγε μια γυναίκα που έχει τα πάντα να μην έχει τίποτα! Η Αμέλια αγαπήθηκε με πάθος όπως και μισήθηκε! Το βιβλίο μας ταξιδεύει στην Ελλάδα και στην μαγευτική Ρώμη και σε έναν κόσμο του φάινεσθε και όχι του αισθάνεστε!

0

Δίδυμα φεγγάριαΜαγεία

Έρωτας στις όχθες της λίμνης. Η γέννηση δύο παιδιών με τόσο διαφορετικές ζωές που η μοίρα τις ένωσε πάλι! Μπορεί άραγε να υπάρχει συγχώρεση και λύτρωση;

0

Κόκκινο κοράλλιΠαράλληλες ζωές

Τέσσερις ήρωες στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης. Ζωές τόσο διαφορετικές αλλά και τόσο όμοιες! Η πλοκή μας κόβει την ανάσα!

0

Στην αγκαλιά του ήλιουΑγάπη ή καθήκον

Παρελθόν παρόν μπλέκονται στις σελίδες του βιβλίου! Η αγάπη το καθήκον τι από τα δύο θα επικρατήσει; Η κυρία Ζαίρη μας ταξιδεύει και μας κρατά σε αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα του βιβλίου! Άραγε ο ήλιος θα φωτίσει τις ψυχές των ηρώων;

0

Αγαπώ θα πει χάνομαιΚαζαντζάκης

Αγαπώ θα πει χάνομαι; Αγαπώ θα πει τα δίνω όλα; Ζω μόνο για την αγάπη στην όποια μορφή της; Χωράει ο εγωισμός στην αγάπη; Άλλο ένα καταπληκτικό βιβλίο της κυρίας Ζαίρη!

0

Μικροί άγγελοιΆγγελοι

Μικροί άγγελοι με κατακόκκινα μαλλιά που μας ταξιδεύουν στην ζωή και στην μοίρα των ηρώων που η ζωή δεν στάθηκε απέναντί τους πάντα με το αστραφτερό χαμόγελό της! Διαβάστε το οπωσδήποτε!

0

Άρωμα βανίλιαςΠίκρα

Άρωμα και γεύση βανίλιας! Η συγγραφέας μέσα από το βιβλίο καταφέρνει να μας κάνει να ταυτίσουμε την γλυκόπικρη γεύση της βανίλιας με την ηρωίδα και την ζωή της!

0Ανθρώπινο

Πολλές φορές τα μάτια της ψυχής μας κάνουν να βλέπουμε δυνατότερα και μακρύτερα μας κάνουν να βλέπουμε και να αισθανόμαστε πέρα από τον ανθρώπινο εγωισμό!

0Οργή

Για άλλη μια φορά ο συγγραφέας μας μεταφέρει στο κλίμα της εμπόλεμης ζώνης Κύπρου Τουρκίας! Όπως και το "Γιατί Αλλάχ" καταφέρνει να μας καθηλώσει και να μας συγκινήσει και να δακρύσουμε!

0Βάσανο

Η ερωτική ιστορία των ηρώων μέσα από τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε η Κύπρος μας, μας οδηγεί στα μονοπάτια της συγκίνησης!

0Επιστροφή στον δρόμο της καρδιάς

Χρύσα και Αλέκος, δύο δρόμοι παράλληλοι που εν τέλη η μοίρα τους έκανε να εφάπτονται! Διαβάστε το!

0Ορχιδέα

Τελικά ποίος κρίνει ποια κληρονομιά είναι ακριβότερη; Η ζωή ή μοίρα; Νομίζω η ζωή!

0Νοσταλγία

Όταν οι θύμησες βοηθούν την καρδιά και το μυαλό να γαληνέψει!

0

Κάπου χωρίς να το ξέρουμεΠεπρωμένο

Για όλους υπάρχει η Μοίρα και το πεπρωμένο! Θα πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες για να βρεθεί μπροστά μας! Διαβάστε το!

0

Κάποτε στη ΣαλονίκηΤο άλλο πρόσωπο της Κράλλη

Μετά από τρία βιβλία όπου ο έρωτας επικρατεί η συγγραφέας μας δείχνει το άλλο της πρόσωπο και μας ταξιδεύει από την Θεσσαλονίκη στην Αυστρία! Μας δείχνει τις διαφορές μεταξύ Εβραίων και χριστιανών και μας κάνει να ελπίζουμε ότι στο τέλος κερδίζει η ανθρωπιά και η αγάπη!

0

Δεύτερη πράξηΔεύτερες ευκαιρίες

Οικογενειακές σχέσεις και πως το τέλος ενός ανθρώπου μπορεί να είναι η αρχή δύο άλλων! Διαβάστε το!

0

Η αγάπη φόβο φέρνειΚρήτη

Η συγγραφέας μεταφέρει το πάθος στα άγονα μέρη της κρήτης που μέσα από τις βεντέτες διαπιστώνουμε ότι ο έρωτας υπερβαίνει κάθε εμπόδιο!

0

Μια φορά κι ένα καλοκαίριΜάνη

Τελικά μπορεί η λογοτεχνία να θυμίζει αισθηματικά βίπερ. Μέσα από το βιβλίο εκτός από τα άγονα μέρη της Μάνης που γνωρίζουμε και τις νοοτροπίες ζωής "ζούμε" και έναν παθιασμένο έρωτα!

0

Μια συγγνώμη για το τέλοςΛύτρωση

Η λύτρωση που δεν ήρθε ποτέ μέσα από την συγγνώμη που δεν δέχτηκε ποτέ η ηρωίδα! Διαβάστε το!

0

Χωρίς χειροκρότημαΌταν τα φώτα σβήνουν!

Συγκινητικό ανθρώπινο και παρουσιάζει την ζωή πίσω από την σκηνή!

0

Δεν μπορεί θα στρώσει!Γλυκό του κουταλιού

Δεν ξέρω αν θα στρώσει πάντως το βιβλίο στο τέλος σου αφήνει την γεύση του γλυκού του κουταλιού! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

0

Θεανώ η λύκαινα της πόληςΔύναμη

Θεανώ πραγματικά μια λύκαινα και μια γυναίκα που όλο το γυναικείο φύλλο θα ήθελε να είναι απόγονός της!

0

Έρωτας σαν βροχήΈρωτας

Ρομαντικό βγαλμένο μέσα από μία άλλη εποχή! Μας δίνει τις αποδείξεις ότι η αγάπη υπάρχει ακόμη και αν πηγάζει μέσα από τα όνειρά μας!

0

Η άλλη πλευρά του νομίσματος (Vintage)Ένα νόμισμα δύο όψεις

Αρκετά ενδιαφέρον με κράτησε μέχρι το τέλος! Με απογοήτευσε το δικαίωμα της επιλογής!

0

Το τελευταίο τσιγάρο (Vintage)Γιατί και οι αντρες μπορουμε!

Διάβασα με ενδιαφέρον το βιβλίο καθώς για πρώτη φορά η Κυρία Μαντά παρουσιάζει την ανδρική άποψη μέσα από την γραφή της! Ταυτίστηκα με τον ήρωα και εύχομαι να μην χρειαστεί κανένας να πάρει αποφάσεις με ένα τελευταίο τσιγάρο!

0

Όσο αντέχει η ψυχήΑυταπάρνηση

Η δύναμη γυναίκας και στην πορεία μάνας που αποδεικνύει ότι η ψυχή αντέχει πολλά! Η πρώτη επαφή με την Ντάτα!

0

Βαλς με δώδεκα θεούςΖωές σε κύκλο

Ανθρώπινες ιστορίες, συναισθήματα και ζωές που τελικά ή έχουν την κατάρα των θεών ή την εύνοιά τους!

0

Η εκδίκηση των αγγέλωνΔράση και εκδίκηση

Συγκλονισμένος γνωρίζοντας ότι βασίζεται πάνω σε αληθινή ιστορία! Διαβάζεται γρήγορα διότι οι αποκαλύψεις είναι απανωτές!

0

Τα πέντε κλειδιά (Vintage)Μυστήριο

Αστυνομικό με ρομάντζο και αγωνία κάτι που αποδεικνύει πως στην συγγραφέα αυτή ταιριάζει και αυτό το είδος γραφής!

0

Γράμμα από χρυσόΠεπρωμένο

Όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε έναν τέτοιο έρωτα και να μας αφήνει το σημαδάκι από χρυσό!

0

Με λένε ΝτάταΔύσκολη ζωή

Ντάτα μια γυναίκα που μας αποδεικνύει ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες δυνάμεις από αυτές που πιστεύουν! Την αγαπάμε και την μισούμε γιατί μας αποδεικνύει την υπεροχή του γυναικείου φίλου!

0

Ζωή σε ΠόλεμοΣχέση ζωής

Οι σχέσεις αγάπης μίσους μεταξύ μάνας και κόρης, η τελική αποδοχή και η ελπίδα να μην επαναλάβουμε τα λάθη των γονιών μας!

0

Ταξίδι στη ΒενετίαΤαξιδιάρικο

Γυναικείες φιλίες γυναικείες σχέσεις, σχέσεις ζωής που δοκιμάζονται μέσα από τις αντιξοότητες. Μας γεννούν την ανάγκη να ταξιδέψουμε και να σταθούμε δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή της φίλης μας!

1

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι (Vintage)Συγκλονιστικό

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, ταξίδεψα σε μια άλλη εποχή γεμάτη νοσταλγία. Οι ζωές των γυναικών αυτών και η κατάληξη του βιβλίου με γέμισαν συναισθήματα χαρμολύπης και συγκίνησης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

0

Η κουκουβάγιαΣυγκλόνιστικό

Κρύος χειμώνας χιόνι δολοφονίες και απαγωγές! Πίσω από μικρά πράματα τελικά μπορεί να κρύβονται μεγάλες συνωμοσίες και τραγικά γεγονότα που μπορεί να σε ξαφνιάσουν αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο μέσα στην φαντασία κάποιου... Αξίζει να διαβαστεί και να υπάρχει στην βιβλιοθήκη κάποιου λάτρη αυτών των ιδεών!

0

Νεκρωταφίο ΖώωνΖωή Θάνατος αθανασία... Τι αξίζει τελικά;

Ακόμη μια απίστευτη δημιουργία του Βασιλιά! Εμπνευσμένο από μία δική του εμπειρία σχετικά στον ίδιο δρόμο που διαδραματίζεται το βιβλίο! Τι είναι ο ανθρώπινος πόνος σε συνδυασμό την απώλεια; Που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος και το μυαλό του; Η απώλεια σε πάει σε δρόμους που μπορεί να μην υπάρχει γυρισμός! Τίποτα δεν είναι καλό και δεν υπάρχει καμία παρηγοριά μετά από μια απώλεια... Ανθρώπινη και μη!

1

JoylandΑναμνήσεις

Στη Joyland, ο Stephen King έχει διάθεση να νοσταλγήσει, να εξομολογηθεί, να πειραματιστεί με τη σοφία, ενώ ο αναγνώστης μένει τελικά με τη γλυκόπικρη γεύση πολλών μικρών δραμάτων και του δημιουργούν την ουσιαστική ανάγκη για προσωπική αναζήτηση του παρελθόντος. Πρόκειται για ένα μικρό διαμάντι που όλοι οι λάτρεις του τρόμου και ειδικότερα του King πρέπει να γνωρίσουν.

1

Ο μαύρος γάτος και άλλες ιστορίες τρόμουΟ κλασσικός τρόμος

Ένα βιβλίο από τον μεγάλο Poe. Ένα βιβλίο που σου προκαλεί δέος τρόμο και αγωνία τόσο με την ιστορία του όσο και με την εικονογράφησή του! Καθηλωτικό και "όμορφο" από την αρχή μέχρι το τέλος! Για τους λάτρεις του Poe είναι ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη μας!

0

Το δέντρο που έδινεΜια ξεχωριστή ιστορία

Η μαγεία του να δίνεις χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα και η μόνη σου "πληρωμή" να είναι η ηρεμία και αγαλλίαση του άλλου! Αξίες και τρόποι ζωής που είναι δύσκολο στα σημερινά δεδομένα να κρατήσει και να τα αξιοποιεί καθημερινά! Μια απλή και γλυκιά εικονογράφηση όπως και η ιστορία του!

0

Το βιβλίο του νεκροταφείουΑνατριχιαστικό

Για άλλη μια φορά δεν μας αφήνει σε ησυχία! Με ένα ακόμη απίστευτο βιβλίο, καθηλωτικό από την αρχή μέχρι το τέλος! Απίστευτη περιγραφή και εξαιρετική εξιστόρηση! Ένα βιβλίο που δεν θα πρέπει να λείπει από τις βιβλιοθήκες του είδους!

0

Τέλος βάρδιαςΤο Grand finale

Όπως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν έτσι ήρθε και το τέλος στην μεγάλη περιπέτεια του Ντετέκτιβ Bill Hodges! Μετά από 2 βιβλία γράφτηκε το μεγάλο φινάλε για αυτή την σειρά. Καθηλωτικό από την αρχή μέχρι και την τελευταία σελίδα. Μας δείχνει την ατελείωτη του φαντασία και την απίστευτη όρεξή του να γράφει για το κοινό του!

0

Δόκτωρ ύπνοςΗ συνέχεια!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η οικογένεια Torrance ήρθε η ώρα να δούμε τι απέγινε ο μικρός Danny της υπόθεσης, έτσι ήρθε στα χέρια μας το "Δόκτωρ Ύπνος". Εξαιρετικές και μαγικές περιγραφές και μία αξιοθαύμαστη εξιστόρηση για γεγονότα που συνέβησαν και επηρέασαν την έκβαση της ιστορίας!

0

Η λάμψηΟικογένεια βλάπτει?

Τι καλύτερο από δουλειά σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο γεμάτο "άδεια" δωμάτια, αποκλεισμένο από κάθε κοντινή πόλη και με ένα χαρισματικό παιδί? Ναι η "Λάμψη" το τρίτο σε σειρά βιβλίο του Βασιλιά ακολουθεί μια οικογένεια που έχει τα προβλήματά της. Όπως και στα άλλα βιβλία του έτσι και σε αυτό κρύβει μέσα ένα μεγάλο νόημα για το πως μια οικογένεια ανταπεξέρχεται στα προβλήματα αυτά είτε με θετικό αποτέλεσμα είτε με αρνητικό.. Το βιβλίο είναι αριστούργημα το οποίο μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη οθόνη. Αξίζει να αφιερώσεις τον χρόνο σου για να καταλάβεις εις βάθως τι θέλει να σου μεταφέρει ο συγγραφέας!

0Εξαιρετική συνέχεια!

Για άλλη μια φορά ο συγγραφέας αυτός με εκπλήσσει! Καταφέρνει αμέσως με την πρώτη σελίδα να σε κάνει να ξεχαστείς μέσα στον κόσμο του! Μυστήριο δράση αγωνία! Ένα βιβλίο που συνδυάζει τόσο τους παλιούς χαρακτήρες με τους νέους όπου αρμονικά δημιουργούν αυτήν την απίστευτη ιστορία!

0

Ο κύριος ΜερσέντεςΗ μεγάλη υποθεση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανατριχιαστικό από ένα αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο έχει σαν ακόλουθο περισσότερα εγκλήματα από έναν αδίστακτο και έξυπνο άνθρωπο! Εξαιρετικές περιγραφές και άνθρωποι βγαλμένοι από την ζωή! Αγωνία σε κάθε σελίδα!! Εξαιρετική αρχή της τριλογίας!!

1

Όχι δεν χάθηκε το μικρό κουνέλιΗ παιδική τρέλα

Η ζωή είναι μια περιπέτεια για όλες τις ηλικίες!! Με μια πλούσια εικονογράφηση και την πιο τρελή φαντασία μπορεί κανείς να αποτυπώσει το πως μπορεί ένα παιδί να μπει σε μια περιπέτεια για κάτι που θεωρεί σημαντικό!! Είναι υπέροχο και αστείο !!

0

O μπαμπάς μουΗ αγαπη

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την τρυφερή αγάπη! Ένα βιβλίο που σε συγκινεί και σου δείχνει το όμορφο αυτό συναίσθημα !! Υπέροχη απλή εικονογράφηση και μια γλυκιά ιστορία!

0

Το αυτόΦόβος και αλληγορία

Ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία του βασιλιά!! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες φοβερός τρόμος! Μέσα σε αυτό όμως κρύβεται και το παιδί οι δυνάμεις που έχει και οι συνθήκες ζωής! Πίσω από τον κλόουν τρόμο κρύβεται όλη η ζωή και οι φοβίες ενός παιδιού αλλά μαζί και ο τρόπος αντιμετώπισης ολων των δυσκολιών!! Πανέμορφη περιγραφή!! Ένα βιβλίο που δε σε αφήνει λεπτό σε ηρεμία!

0

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιώνΗ αρχή μιας τεράστιας ιστορίας!

Ένα μεγάλο όνομα, Tolkien, μια ιστορία γεμάτη δράση άγχος αγωνία χαρά και στεναχώρια! Υπέροχοι χαρακτήρες με πλήρη ανάπτυξη από τον πιο μικρό και θεωρητικά ανούσιο έως και τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας! Ένα βιβλίο σταθμός για την εποχή!

0

Οι περιπέτειες του Σέρλοκ ΧολμςH ζωή είναι ενα μυστήριο!

Τι πιο ωραίο από τα κλασσικά! Ιστορίες που προκαλούν δέος και θαυμασμό όχι μόνο από την περιγραφή αλλά και από το γεγονός ότι ένας άνθρωπος κατάφερε και μετέφερε αλλά και δημιούργησε αυτές τις ιστορίες από μικρά καθημερινά πράματα και καταστάσεις που τον ενέπνευσαν να γράψει αυτόν τον μεγάλο χαρακτήρα, τον Sherlock Holmes! Εξαιρετικά μυστήρια και απίστευτες λύσεις!

0

Batman- Το φονικό αστείοΓελια χωρίς αστείο!

Μία από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες μετά το Death of The family, με ίδιο κακό πρωταγωνιστή, τον Joker. Μια εξαιρετική προσέγγιση της ιστορίας με πανέμορφη εικόνα και σχέδιο! Μια ιστορία που μένει αξέχαστη ακόμη και στον πιο δύσκολο αναγνώστη με τον δράστη και τα αποτρόπαια εγκλήματά του αλλά και αυτό το απίστευτο τέλος!

0Μαγεία ή όπλο!

Μία εξαιρετική μικρή ιστορία που συνδυάζει δύο διαφορετικούς ανθρώπους με δύο διαφορετικές απόψεις για τον κόσμο που ζουν και δρουν συνέχεια! Ο μεγάλος αιματηρός Τιμωρός φτάνει σε σημείο να ζητήσει τη βοήθεια του μάγου- προστάτη των μυστικών τεχνών Dr. Strange. Έτσι δημιουργείται μία από τις πιο περίεργες ομάδες! Σεβασμός και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των πρωταγωνιστών και έτσι έκλεισε μια μεγάλη ομάδα! Μακάρι να υπάρξει κι άλλη τόσο μεγάλη και επιτυχημένη ομάδα!

0Φόβος ή Σεβασμός!

Μια ιστορία που ήδη έτρεχε για 9 χρόνια όταν εμφανίστηκε ο μεγαλύτερος Villain στο σύμπαν του μεταποκαλυπτηκού κόσμου που δημιούργησε ο Robert Kirkman! Ένας τόμος που προκαλεί δέος στεναχώρια και σκέψεις για το που μπορεί να φτάσει ένα ανθρώπινο χέρι!

0Μια μεγάλη ιστορία μιας άλλης εποχής!

Alan Moore, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας Comic! Η ιστορία σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η κατάσταση της Αμερικής έχει ξεφύγει και πλέον οι ήρωες δεν είναι αυτό που ξέρουμε! Βία κακό και αιματοχυσία είναι κομμάτια αυτής της ιστορίας! Πολύ όμορφο σχέδιο και αξίζει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη οποιουδήποτε λάτρη των Comic!

1Μεγάλη Μαχη

1991 Η μεγαλύτερη ιδέα βεβαια είχε ξεκινήσει από την δημιουργία του κακού εν ονόματι Thanos. Μαζί με το γάντι της αιωνιότητας κατάφερε να τα βάλει με τα μεγαλύτερα όντα στην ιστορία των Comic. Μια μεγάλη μάχη, ο απόλυτος χαμός! Εξαιρετική ιδέα και ενα πανέμορφο σχέδιο! Μια ιστορία όπου βασίστηκαν οι δυο τελευταίες ταινίες της Marvel Cinematic Universe!

0

Νυχτερινή βάρδιαΑπόλυτη συλλογή τρόμου!

Και ναι! Τρόμος άγχος και αγωνία! Μια απίστευτη συλλογή μικρών ιστοριών τρόμου που σε καθηλώνει! Είναι από τις λίγες φορές που απλά πράματα με άγχωναν αφού το διάβασα, από το πιο απλό που είναι μια νταλίκα στο πιο κλασσικό που είναι η ντουλάπα! Μια συλλογή που πέρα του τρόμου σε βάζει και σε σκέψεις για το που μπορεί να φτάσει ένα μυαλό! Εξαιρετικός τίτλος και ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από μία βιβλιοθήκη τρόμου!

0

Το ΙνστιτούτοΗ δύναμη των παιδιών!

Μια ιστορία γεμάτη άγχος και αγωνία! Μια ιστορία που σε κρατάει σε εγρήγορση από την αρχή μέχρι και την τελευταία λέξη! Παιδιά με έξυπνα παιδιά με ειδικές δυνάμεις και ικανότητες! Πάνω απ΄ όλα όμως είναι παιδιά. Για άλλη μια φορά η παρουσίαση των παιδικών συναισθημάτων είναι εξαιρετική και σε βάζει να σκεφτείς ακόμα και να αισθανθείς τα πάντα! Ένας από τους αγαπημένους μου συγγραφείς για άλλη μια φορά καταφέρνει να γράψει κάτι το απίστευτο!

0Αναδρομή και αλήθειες!

Είχα την τύχη η πρώτη μου επαφή, με αυτόν τον Συγγραφέα, να είναι αυτό το βιβλίο! Ένας εξαιρετικός τίτλος, ιδιαίτερα για τους λάτρεις του παρελθόντος και των θεωριών συνωμοσίας! Όσον αφορά τα γεγονότα η ιστορία είναι ένας αγώνας "δρόμου" και άγχους για την σωτηρία ενός προέδρου μαζί με την συνυπάρχουσα όμορφη προσέγγιση της δεκαετίας του 60 και του τρόπου ζωής και αλληλεπίδρασης των τότε ανθρώπων!

1