Reviews

58

Followers

4

Following

5

Βιβλία

0

Reviews

58

Followers

4

Following

5

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Ο Τζίμης στην ΚυψέληΌμορφο!

Διαβάζουμε την ιστορία του Τζίμη Παπιδακη. Έχοντας κληρονομήσει ένα θέατρο προσπαθεί στα χρόνια της πανδημίας να το "κρατήσει" ανοιχτό. Όμορφη ιστορία που μας περνάει δυνατά μηνύματα όπως τη δύναμη των social media.

0

Η πλεξούδαΕξαιρετικό!

Πώς μπορεί μια πλεξούδα να συνδέσει τρεις γυναίκες; Μια από την Ινδία, μια από την Ιταλία και μια από την Αμερική; Μικρό βιβλίο που με το που το παίρνεις στα χέρια σου σε κερδίζει η γραφή και η μικρές περιγραφές για τις ζωές των τριών αυτών γυναικών. Γυναίκες που έχουν διαφορετικούς τρόπους και συνθήκες ζωής αλλά η καθεμία προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την οικογένεια της. Εξαιρετικό!!

0

Το δέμαΑδρεναλίνη και άγχος στα ύψη

Το πρώτο βιβλίο του Fitzek που διάβασα! Σε κάθε σελίδα νιώθεις την αδρεναλίνη στα ύψη και ανυπομονείς να δεις τι γίνεται στο τέλος!

0Βιβλίο με επίκεντρο τα μαθηματικά!

Προσωπικά το διάβασα από την αρχή μέχρι το τέλος σε ένα ταξίδι μου με το πλοίο. Η ιστορία του θείου Πέτρου, που δεν ήθελε κανείς να αναφέρει... Εξαιρετικό βιβλίο που σε ταξιδεύει στο ταξίδι των μαθηματικών!

0

Φύλλο μηδένΕνδιαφέρον!

Μικρό βιβλίο στις σελίδες του οποίου μας παρουσιάζεται η κατεύθυνση των Μ.Μ.Ε από τους "ανώτερους". Αξίζει να το διαβάσει κάποιος!

0

8-3 ίσον 11Κλασικός Μισσιος ❤️

Βιβλίο που τυπώθηκε μετά το θάνατο του Χρόνη Μίσσιου. Χαρακτηριστική η "άναρχη" γραφή του η οποία σε κερδίζει από την πρώτη σελίδα.

0

Έθιμα ταφήςΤο αγαπημένο μου βιβλίο!!!!

Τα "έθιμα ταφής " είναι το αγαπημένο μου βιβλίο! Κερδίζει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα η ιστορία της Άγκνες. Μιας γυναίκας που βιάζεται και δολοφονεί τους βιαστές της. Μιας γυναίκας, ζώντας το 1830, χαρακτηρίζεται ως μάγισσα και κρατείται μέχρι τον απαγχονισμό της στο σπίτι του τοπικού "αστυνομικού". Κερδίζει τον αναγνώστη η πρώτο- πρόσωπη αφήγηση και η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ της Άγκνες και των μελών της οικογένειας. Πραγματικά, το αναφέρω σε κάθε συζήτηση περί βιβλίων και το προτείνω ανεπιφύλακτα!

1

Οι ΚαλοίΕξαιρετική γραφή!!!

Το δεύτερο βιβλίο της αγαπημένης μου Hannah Kent! Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι 2 γυναίκες που αναλαμβάνουν την ανατορφη ενός παιδιού με ιδιαιτερότητες. Η μία, η γιαγιά αυτού, θεωρεί ότι είναι καταραμένο και το παραμελεί. Η δεύτερη, μικρό κορίτσι, που αναγκάζεται να το φροντίσει για να διασφαλίσει χρήματα για την οικογένεια του. Εξαιρετικό βιβλίο! Πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη !

0

Ο μέντοραςΑστυνομικό με δόση ρομαντισμού!

Αστυνομικό μυθιστόρημα που επίκεντρο είναι η ερωτική περιπέτεια της πρωταγωνίστριας με τον υπεύθυνο της εφημερίδας. Αν και προσωπικά δεν επιλέγω ρομαντικά βιβλία, το συγκεκριμένο το διάβασα μέσα σε δύο μέρες και πραγματικά με κράτησε μέχρι το ανατρεπτικό του τέλος!!! Σίγουρα θα επιλέξω στο μέλλον να διαβάσω περισσότερα βιβλία της Ειρήνης Βαρδάκη!

0

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖΠρότυπη ιστορία

Ενδιαφέρουσα και πρότυπη ιστορία, στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα τατουάζ! Το τέλος δεν το περιμένεις και πραγματικά αξίζει !

0

Οι επτά θάνατοι της Έβελιν ΧαρντκάστλΕνδιαφέρουσα ιστορία

Γραφή, σαφώς επηρεασμένη από την Αγκάθα Κρίστι. Η αργή εξέλιξη της ιστορίας κάνει την ανάγνωση κάπως κουραστική. Η ιστορία όμως παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον!

0

Το δώρο 2Σύντομο ανάγνωσμα θετικής ενέργειας

Το δώρο 2 είναι γραμμένο με το ίδιο ύφος τουο πρώτο βιβλίο του συγγραφέα. Μικρές ιστορίες βγαλμένες απο την καθημερινή μας ζωής από τις οποίες λαμβάνουμε το θετικό μήνυμα. Εύκολο ανάγνωσμα .

0

Συμφωνία ζωήςΜικρή ιστορία με μεγάλο νόημα

Ιστορία που λαμβάνει χώρα σε ένα νοσοκομείο. Εκεί συνδέονται φιλικά ένα παιδί και ένας μεγάλος άνδρας.. μέσω των συζητήσεων τους καταλαβαίνουμε ποιο είναι πραγματικά το νόημα της ζωής και πως το αντιλαμβάνεται κάποιος ανάλογα την ηλικία του.

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαΚλασικό αριστούργημα!

Εξαιρετική εικονογραφημένη έκδοση του κλασικού βιβλίου της Harper Lee. Μας περιγράφεται μια φαινομενικά απλή ιστορία τριών παιδιών, στην οποία θίγεται το θέμα του ρατσισμού και των προκαταλήψεων.. βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη!

0

ΕξημέρωσηΞεχωριστό βιβλίο!

Ακόμα ένα "μεγάλο" βιβλίο γραμμένο από τον Παπαμάρκο! Αξίζει να διαβαστεί από όλους!

0

Ο θείος Πέτρος και η εικασία του ΓκόλντμπαχΕξαιρετικό!!

Ένα από τα πιο αγαπημένα βιβλία! Ακόμα ένα βιβλίο του Δοξιάδη που ως κύριο θέμα του είναι η επιστήμη των μαθηματικών. Σε αυτό ο θείος Πέτρος, πρότυπο για τον ανηψιο του, μας αφηγείται την ζωή του και το όνειρο του που είναι η απόδειξη στο θεώρημα του Γκόλντμπαχ.

0

Το ΔώροΕνδιαφέρον

Ένα βιβλίο στο οποίο ο αναγνώστης διαβάζει δώδεκα ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινότητα. Μικρές και πολύ εύκολες στην ανάγνωση ιστορίες από τις οποίες ο αναγνώστης παίρνει το θετικό μήνυμα της καθεμιάς. Χωρίς ιδιαίτερη γραφή αλλά αγαπητό από τους λάτρεις των βιβλίων αυτοβελτίωσης !

0

Η ξηρασίαΕξαιρετικό

Εξαιρετικό βιβλίο λόγω του ξεχωριστού τρόπου αφήγησης της συγγραφέας! Αφήγηση που γίνεται σε δύο χρόνους, περιγράφοντας τωρινά γεγονότα αλλά και παλιά. Πραγματικά μια νέα πένα γεννιέται στα αστυνομικά βιβλία!

1

LogicomixΤα μαθηματικά με μια άλλη ματιά

Ένα κόμιξ που πρέπει να διαβάσει κάθε οπαδός των μαθηματικών αλλά και οι υπόλοιποι για να τα δουν με άλλη ματιά! Πραγματικά ξεχωριστό! Μέσα από μια περιπέτεια φίλων μαθαίνουμε πολλά και διάφορα για την επιστήμη των μαθηματικών!

0

Με λένε ΜαλάλαΗ μεγάλη ιστορία ενός μικρού παιδιού

Μια αυτοβιογραφία στην οποία περιγράφεται η συγκλονιστική ιστορία της Μαλαλα! Ενός κοριτσιού που απλά ήθελε τα αυτονόητα και παρ ότι είχε την στήριξη της οικογένειας της, δέχτηκε επίθεση επειδή απλά η οπισθοδρομική κοινωνία δεν δέχονταν τις επιλογές της.

0Ξεχωριστό εκπληκτικό βιβλίο!

Ένα μυθιστόρημα στο οποίο ο πρωταγωνιστής είναι ψυχολόγος και λόγω κάποιον οικογενειακών συνθηκών αναγκάζεται να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα! Η εξέλιξης της ιστορίας είναι πραγματικά συνταρακτική και ο αναγνώστης μένει με το στόμα ανοιχτό ! Από τα αγαπημένα μου Έλληνα συγγραφέα!!!

0Αγωνιώδες και συνταρακτικό βιβλίο

Ένα βιβλίο, που διαβάζοντας το, σε καταλαμβάνει άγχος και αγωνία! Μια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται σε ένα νησί και κανένας δεν θυμάται πως βρέθηκαν εκεί. Αγωνιώδες με λεπτομερής περιγραφή!

0

ΑναβίωσηΕκπληκτικό θρίλερ

Ένα βιβλίο γραμμένο από τους πιο γνωστούς συγγραφείς θρίλερ μυθιστορημάτων! Σε αυτό, ένα παιδί γνωρίζει έναν εφήμερο με τον οποίο, μετά από καθημερινή επαφή, αναπτύσσει μια έντονη φιλική σχέση. Μεγαλώνοντας, όταν τον ξανασυναντά, αμφισβητεί τον ίδιο αλλά και τον θαυμασμό που είχε αναπτύξει για αυτόν! Εξαιρετικό και πολύ γρήγορο στην ανάγνωση του!

0

Για μια χούφτα βινύλια (Μεταίχμιο pocket)Αστυνομικό βιβλίο κατάλληλο για τους λάτρεις της ροκ ελληνικής μουσικής vol.2

Ο γνωστός αστυνομικός χαρακτήρας Χάρης Νικολόπουλος καλείται να εξιχνιάσει έναν φόνο που οι εμπλεκόμενοι συνδέονται με φανερούς αλλά και "κρυφούς" δεσμούς μεταξύ τους.. εξαιρετικό βιβλίο με ενδιαφέρουσα πλοκή! Αξιοσημείωτη για ακόμα μια φορά η αναφορά της συγγραφέας στην ροκ μουσική!

0Ημερολόγιο αυτοβελτίωσης!

Ένα μικρό βιβλίο στο οποίο υπάρχουν 365 συμβουλές, μια για κάθε ημέρα του χρόνου. Απλές συμβουλές, που εάν τις ακολουθήσεις βελτιώνεται η καθημερινή σου ζωή, κυρίως ψυχολογικά! Περιέχονται συνταγές μαγικής, συμβουλές σχετικές με γυμναστική αλλα και απλά καθημερινά tips.

0

Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν (Μεταίχμιο pocket)Το ημερολόγιο μιας μητέρας

Ένας μαθητής που μια μέρα προκαλεί μακελειό και σκοτώνει συμμαθητές στο σχολείο του. Η μητέρα του τότε προβληματίζεται για το εάν το παιδί της γεννήθηκε δολοφόνος η έγινε στην πορεία της ζωής του. Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, στο οποίο διαβάζουμε τις σκέψεις της γραμμένες σαν σε ημερολόγιο. Λόγω μεγάλων περιγραφών και επαναλαμβανόμενων μοτίβων μπορεί να κουράσει αρκετά τον αναγνώστη.

0

Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι (Μεταίχμιο pocket)Ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά βιβλία

Στο συγκεκριμένο βιβλίο ο Όσκαρ Ουάιλντ μας περιγράφει την ζωή του Ντόριαν Γκρέι, ο οποίος επιθυμεί να μην γεράσει ποτέ. Έτσι, με ανήθικα μέσα τα καταφέρνει αλλά τελικά καταλήγει να χάνει την προσωπικότητα του και τα ενδιαφέροντα του. Βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα αλλα σε μερικά σημεία, λόγω των μεγάλων περιγραφών, μπορεί να φανεί κουραστικό στον αναγνώστη.

0

Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς (Μεταίχμιο Pocket)Αστυνομικό βιβλίο κατάλληλο για τους λάτρεις της ροκ ελληνικής μουσικής

Ένα ιδιαίτερα όμορφα γραμμένο βιβλίο! Η χαρακτηριστική γραφή της Χίλντας Παπαδημητρίου μας ταξιδεύει στην πόλη των Χανίων όπου και διαδραματίζεται μεγάλο μέρος της ιστορίας! Όπως και στο " για μια χούφτα βινύλια", ξεχωριστή είναι η αναφορά της ροκ μουσικής, και συγκεκριμένα σε αυτό το βιβλίο, της ελληνικής σκηνής. Όταν ξεκινήσει κάποιος την ανάγνωση του είναι σίγουρο ότι θα το τελειώσει την ίδια μέρα!

0

Ο Νόι και η ΓιαγιάΓλυκό και όμορφο

Σε αυτό το βιβλίο ο Νόι πρέπει να μείνει μερικές μέρες με την γιαγιά του. Στην αρχή η συγκατοίκησή τους δεν είναι ιδανική αλλά στην πορεία αυτή αλλάζει.

0

Ο Νόι και η φάλαιναΤι γίνεται όταν βρίσκεις μία φάλαινα στην ακτή

Πανέμορφο βιβλίο! Ο Νόι βρίσκει μία φάλαινα στην ακτή και αποφασίζει να την πάρει σπίτι του και να την φροντίσει! Εκεί καταλαβαίνει ότι κάθε ζώο δεν μπορεί να ζήσει εκτός του φυσικού του περιβάλλοντος και την γυρίζει στην θάλασσα παρότι την αγάπη του για αυτήν!

0Νέο αδελφάκι

Πολύ όμορφο βιβλίο με έντονα χρώματα στην εικονογράφησή του! Διαβάζουμε τα, αρχικά, αρνητικά συναισθήματα που νιώθει το μεγαλύτερο παιδί καθώς το νέο μωρό είναι το επίκεντρο της προσοχής. Στη συνέχεια όμως, μετά από μία συζήτηση με τους γονείς του όλα αλλάζουν!

0

ΑδερφάκιαΠεριγραφή της αδελφικής σχέσης

Παραμύθι στο οποίο περιγράφεται το πώς το ένα αδελφάκι βλέπει το άλλο και πως νιώθει σχετικά με αυτό. Πολύ ξεχωριστό βιβλίο, όταν φτάσεις στη μέση!! Εκεί το βιβλίο ξαφνικά αλλάζει πρωταγωνιστή και βλέπουμε τα αντίστοιχα συναισθήματα του δεύτερου παιδιού!

0

ImagineΌμορφο

Στο συγκεκριμένο παραμύθι διαβάζουμε τους στίχους του γνωστού και εβληματικού τραγουδιού, το οποίο και περιγράφει τον ιδανικό κόσμο! Καλή εικονογράφηση και εύκολο στην ανάγνωση.

0

Χαριστική βιβλιοθήκηΒιβλίο για τους μικρούς βιβλιοφάγους!

Ένα πανέμορφο παραμύθι, με εξίσου ιδιαίτερη εικονογράφηση! Σε αυτό περιγράφονται τα νοήματα και τα συναισθήματα που μας αφήνει η ανάγνωση ενός βιβλίου, με απλό τρόπο ώστε να το κατανοήσουν και οι μικροί αναγνώστες.

0Ένα ιδιαίτερο βιβλίο

Ιδιαίτερο βιβλίο όσον αφορά το περιεχόμενο αλλά και την εικονογράφηση του! Μας περιγράφεται η ιστορία του μαύρου βράχου που όλοι θεωρούν ότι είναι υπεύθυνος για πολλά δεινά...

0

Στο ντιβάνιΥπέροχο βιβλίο!

Κλασική γραφή Yalom! Μέσα από αυτό το βιβλίο - μυθιστόρημα, μας εξηγεί με απλό τρόπος διάφορες τεχνικές ψυχοθεραπείας! Ιδανικό ανάγνωσμα για όλους!! Είτε για εμάς που δεν ασχολούμαστε με τη ψυχοθεραπεία είτε για τους επαγγελματίες στην ψυχική υγεία!

0

Μια νύχτα ακόμηΌμορφη ρομαντική ιστορία

Βιβλίο που διαβάζεται πολύ εύκολα, λόγω της γρήγορης εξέλιξης της ιστορίας αλλά και λόγω της απλής γραφής του Κρομμύδα. Σε όσους και όσες αρέσουν οι ρομαντικές ιστορίες θα χαρούν να το διαβάσουν!

1

Καληνύχτα λιονταράκιΒιβλίο που προκαλεί ενθουσιασμό!

Η τεχνική του "φακού" το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό βιβλίο!! Έξυπνο τέχνασμα που δίνει πλεονέκτημα στο ήδη όμορφο περιεχόμενό του !

0

ΜεσοτοιχίαΈνα υπέροχο βιβλίο!

Ένα βιβλίο που αναφέρεται στην πρόθεση ενός ανθρώπου να αλλάξει συμπεριφορά και "σχήμα" ώστε να καταφέρει να ταιριάξει με κάποιον άλλον! Ένα πραγματικά όμορφο βιβλίο που πρέπει να έχει κάθε παιδί αλλά και μεγάλος στην συλλογή του!

0Όμορφη ιστορία γύρω από τα παραπονεμένα κραγιόνια!

Όμορφη ιστορία σε ένα πολύχρωμο βιβλίο, όπως είναι άλλωστε και τα κραγιόνια! Πολύ ευχάριστο στη ανάγνωση του με πολλά αστεία σημεία!

0

Η θάλασσα είδεΠαντοτινή αγάπη...

Όμορφο βιβλίο το οποίο μας διδάσκει ότι όσος καιρός και να περάσει από ένα συμβάν, η αγάπη παραμένει αναλλοίωτη!

1Από τα πιο όμορφα βιβλία για τη διαφορετικότητα

Σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη πρέπει να υπάρχει το συγκεκριμένο βιβλίο.. σε αυτό περιγράφονται τα συναισθηματικά ενός παιδιού που δέχεται λεκτική παρενόχληση για τα μαλλιά του... Όμως μετά από μια περιπέτεια όλα αλλάζουν!

0

Οι γραμμές στο πρόσωπο της γιαγιάς μουΠαραμύθι "γεμάτο" αναμνήσεις!

Όμορφο παραμύθι που μας " αποδεικνύει " ότι κάθε γραμμή στο πρόσωπο μας είναι μια εμπειρία, θετική ή αρνητική, που κάτι έχει να μας αφήσει!

0

Τα τρία μικρά λυκάκιαΌμορφο!

Αντιστροφή ρόλων με αυτό του κλασικού παραμυθιού.. στο συγκεκριμένο ο Ρουνη κυνηγάει τα τρία μικρά λυκακια..! Όμως ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το τέλος του παραμυθιού και ο λόγος που προκαλείται η καθοριστική αλλαγή!!

0

Τα 88 ντολμαδάκιαΈνα βιβλίο πολλά παραμύθια!!

Ένα από τα δύο διαδραστικά βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά! Κάθε φορά υπάρχουν επιλογές σε κάθε σελίδα του παραμυθιού και το παιδί διαλέγει κάθε φορά τι θα ήθελε να γίνει...! Ιδανική επιλογή για παιδιά που δεν αντέχουν να ακούνε η να διαβάζουν μεγάλα κείμενα..!

0

Τα παπούτσια των άλλωνΈνα ξεχωριστό όμορφο παραμύθι

Σκοπός του συγκεκριμένου παραμυθιού είναι να διδάξει στο παιδί το αίσθημα της κατανόησης.. αυτό επιτυγχάνεται με ένα όμορφο τρόπο!! Αξίζει να το δουν πολλά παιδιά και γονείς!

0

Το δέντρο που έδινεΜαθαίνει την αξία του αλτρουισμού με απλό και κατανοητό τρόπο για τα παιδιά

Μια ξεχωριστή ιστορία.. ένα δέντρο που πάντα προσφέρει τους καρπούς του στον άνθρωπο... Πάντα όσο μπορεί μέχρι τέλους!! Εξαιρετικό!

0Συγκλονιστικό!

Όσο μικρό είναι αυτό το βιβλίο τόσο συγκλονιστικό είναι!!! Μικρές ιστορίες που οι πρωταγωνιστές είναι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι στον πόλεμο. Περιγράφονται τα ψυχικά και σωματικά τραύματα και πώς αυτά καθορίζουν εξ' ολοκλήρου κάποιον και τους τριγύρω του! Όταν το διαβάσει κάποιος, το Γκιακ καταλαμβάνει σίγουρα μία θέση στα πιο αγαπημένα βιβλία!

1

Χαμένη παρτίδαΕπίκαιρο

Κλασικός Αρκάς! Στο συγκεκριμένο του τεύχος σατιρίζει τις πολιτικές εξελίξεις χρησιμοποιώντας το ταμπλό και τα πιόνια του σκακιού! Αστείο αλλά ταυτόχρονα σε βάζει σε σκέψεις, όπως και κάθε τεύχος!

0

Υπό προθεσμίαΜικρό και εύκολο ανάγνωσμα

Ένα μικρό βιβλίο στο οποίο ο τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής μας παρουσιάζει την ιστορία του Αλέκου, ενός άνδρα που μετά από κάποια γεγονότα γυρίσει στα πάτρια εδάφη του, την Καρδίτσα. Απλή γραφή και ιστορία, χωρίς κάποια ιδιαίτερη πλοκή.

0

Η Βικτώρια δεν υπάρχειΒιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η ωμή πραγματικότητα του ρατσισμού.

Ένα μικρό βιβλίο μέσω του οποίου μεταφέρονται στον αναγνώστη μεγάλα μηνύματα. Λαμβάνει χώρα στην πλατεία Βικτώριας όπου με τα χρόνια έχουν εγκατασταθεί πολλοί μετανάστες. Με την πορεία των χρόνων όμως, η ομοφοβία και ο ρατσισμός αντί να μειώνονται με την καθημερινή επαφή ντόπιων και ξένων, μεγαλώνουν. Βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινιία ''Πλατεία Αμερικής'' και που πρέπει να διαβάσουν όλοι.

0Απλή όμορφη ιστορία

Ένα μικρό βιβλίο, το οποίο με το που το πιάσεις σε συνεπαίρνει και το τελειώνεις πολύ γρήγορα! Μυθιστόρημα στο οποίο ο πρωταγωνιστής ξυπνάει και δεν θυμάται τίποτα και σιγά σιγά επανέρχεται η μνήμη του. Ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις αναφορές κοινωνικών θεμάτων και των πολιτικών εξελίξεων.

0Ξεχωριστή και πανέμορφη ποιητική συλλογή!

Ξεχωριστό το τελευταίο βιβλίο του Θάνου Ανεστόπουλου, στο οποίο εκτός από τα ποιήματά του, μας παρουσίαζει και μερικά σχέδιά του! Ιδιαίτερη γραφή, ακριβώς όπως και η μουσική του! Βιβλίο που πρέπει να έχει κάθε θαυμαστής των Διάφανων Κρίνων και κάθε οπαδός της ελληνικής ροκ μουσικής..

0

Η ΛόλαΕύκολο και γρήγορο στην ανάγνωσή του

Στο συγκεκριμένο βιβλίο ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει μία ιστορία εμπνευσμένη από το τραγούδι του '' Λόλα''. Σε μερικά σημεία λίγο κουραστικό, αλλά η τελική εικόνα που σου αφήνει είναι όμορφη καθώς περιγράφει την αρχή ενός έρωτα που προέκυψε τυχαία..

0

Φτου ξελευτερία για όλους!Ενδιαφέρον και ξεχωριστό βιβλίο!

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο ταξιδεύουμε στο μυαλό και στον κόσμο του Δημήτρη Αποστολάκη. Ξεχωριστή γραφή, που όσοι τον παρακολουθούμε μέσω της μουσικής του, την κατανοούμε πλήρως! Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κάποιος που θέλει να δει την πραγματικότητα με διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο!

0

Αγύριστο κεφάλιΒιβλίο που όλοι οι θαυμαστές του Άλκη Αλκαίου πρέπει να διαβάσουν!

Μετά τα δύο μυθιστορήματα που έγραψε ο Μίλτος Πασχαλίδης, μας παρουσίασε το ''Αγύριστο Κεφάλι'' το οποίο είναι αφιερωμένο στον στιχουργό Άλκη Αλκαίο. Πραγματικά ένα εξαιρετικό βιβλίο όπου μας παρουσιάζεται η χρόνια φιλία των δύο ανδρών καθώς και ιστορίες που έγιναν αφορή να δημιουργηθούν τραγούδια που έχουν στιγματίσει την νεότερη ιστορία της ελληνικής μουσικής! Οι λάτρες της ελληνικής μουσικής επιβαλλεται να το διαβάσουν!

0Μυθιστόρημα μεταξύ Ρεθύμνου και Ηρακλείου

Η ιστορία ενός νεαρού που έχει περάσει την ενήλικη ζωή του μεταξύ στους δύο νομούς της Κρήτης. Ο συγγραφέας Μίλτος Πασχαλίδης, στο συγκεκριμένο βιβλίο μας παρουσιάζει την ιστορία του Μπίλ που έχει ζήσει πολλά χρόνια στη μεγαλόνησο. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι η παρουσίαση πολλών μαγαζιών και ''στεκών'' των δύο πόλεων, τα οποία όντως υπήρξαν και είχε ζήσει ο Πασχαλίδης όταν ζούσε στην Κρήτη. Ο αναγνώστης παραμένει ''κολλημένος'' στο βιβλίο καθώς τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα και στο τέλος δεν είναι όλα όπως φαίνονται!

0

Δύο νύχτες στο ΣαράντιΠανέμορφη περιγραφή μιας ξεχωριστής εκδρομής!

Ένα βιβλίο, στο οποίο ο συγγραφέας περιγράφει την γνωριμία του με τον πατέρα ενός φίλου του. Πολύ εύκολο στην ανάγνωσή του καθώς είναι γραμμένο με απλή γραφή και παραστατικές περιγραφές. Οι θαυμαστές του Μίλτου Πασχαλίδη θα το λατρέψουν!

0