Reviews

28

Followers

5

Following

2

Βιβλία

0

Reviews

28

Followers

5

Following

2

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Η λέσχη φόνων της ΠέμπτηςΛέσχη Φόνων της πέμπτης

Υπέροχο και τόσο ευχάριστο βιβλίο! Ναι, έχει να κάνει με εξιχνίαση εγκλημάτων αλλά ο τροπος με τον οποίο έχει γραφτεί είναι τόσο ευδιάθετος. Το προτείνω σε όλους όσους τους αρέσει το αστυνομικό αλλά με μια πινελιά «τσαχπινιάς»

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαΌταν σκοτώνουν τα κοτσύφια

Από τα αγαπημενα μου βιβλία. Διαχρονικό και εντυπωσιακό. Η Harper Lee κατάφερε να γράψει ένα από τα πιο κλασσικά λογοτεχνικά βιβλία για τα οποία αξίζει να μιλάει όλος ο κόσμος. Πρέπει να διαβαστεί από όλους καθώς τα μηνύματα που προσφέρει ποικίλουν και σε κάνουν να σκεφτείς λίγο παραπάνω σε μερικά ζητήματα τα οποία είναι πιο επίκαιρα από ποτε.

0

O μπαμπάς μουΟ μπαμπάς μου

Η γλυκιά και μελαγχολική απεικόνιση του πατέρα από την Soosh καθώς και τα λόγια της, εγκώμιο προς τον πατέρα της είναι αυτα τα στοιχεία τα οποία κάνουν το βιβλίο μοναδικό.

0

Το πορτραίτο του Ντόριαν ΓκρέιΤο πορτραιτο του Dorian

Το βιβλίο - καθηλωτικό, σαν να βλεπει κάποιος μια ταινία. Σε κρατάει σε αγωνία για το τι θα ακολουθήσει στην - οχι και τόσο- ήρεμη ζωή του Ντοριαν. Μυστηριώδες θα έλεγε κανεις ο χαρακτήρας του, ο οποίος στην προσπάθεια του να μείνει «ανεξίτηλος» στον χρόνο, εναποθέτει το γήρας του σε έναν πίνακα. Το τελος εντυπωσιακό & λυτρωτικό για τον χαρακτήρα μας.

0

Λίγη ζωήΒιβλίο για δυνατά «στομάχια»

Με την υπέροχη γραφή της η Hanya Yanagihara καταφέρνει να μας συνεπάρει και να μας τοποθετήσει στην ζωή των πρωταγωνιστών της. Πολλές φορές το βιβλίο καταντάει «καταθλιπτικό» γι αυτό και απαιτούνται δυνατά στομάχια κατά την ανάγνωση του. Υπέροχα χρωματισμενος ο λόγος της, μπορεί να κουράσει σε μερικά σημεία αλλά προσφερει μια τρικυμία συναισθημάτων και αυτό το κάνει ιδιαίτερο και one of a kind.

0

On Earth We're Briefly GorgeousΚαταπληκτικό

Ο λόγος του σε ταξιδεύει. Μπαίνεις στην θέση του αφηγητή και βιώνεις τα βιώματα του, νιώθεις τα συναισθήματα του και μπαίνεις στον κόσμο του. Ένα υπέροχο βιβλίο, με σκέψεις σαν τρικυμία, έτσι ακριβώς όπως τα ένιωθε έτσι ακριβώς όπως τα βίωνε έτσι και τα αποτυπώνει. Υπέροχο πραγματικά βιβλίο, αξίζει να διαβαστεί.

0

Τοξικός εραστήςΒαρετό

η προσωπική μου άποψη είναι πως το συγκεκριμένο βιβλίο είναι από αυτά τα δημιουργήματα τα οποία ομως δεν σου προσφέρουν κάτι. Δεν έχει κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο και ο λόγος είναι πολύ «χύμα» για ένα βιβλίο.

0

Η κότα που ονειρευόταν να πετάξειΆλλο ένα καταπληκτικό βιβλίο από την Kα. 황선미.

Σε αυτό το βιβλίο μας δίνεται η δυνατότητα ,μέσα από την αλληγορία μίας κότας και της ιστορία της, να έρθουμε αντιμέτωποι με τα δικά μας όνειρα, τις πεποιθήσεις μας και το πόσο μακρυά θα φτάναμε για να πραγματοποιήσουμε τα θέλω μας.

0

Ο σκύλος που τόλμησε να ονειρευτείΥπέροχο!

Η Μαλλιαρούλα και η ιστορία της μας προσφέρουν μία γκάμα συναισθημάτων μέσα από αυτό το βιβλίο. Η Hwang και ο πανέμορφος τρόπος σκέψης της μας πηγαίνει ένα ταξίδι από την παιδική στην ενήλικη ζωή , τα προβλήματα τα οποία μπορεί να προκύψουν και η κατάληξη αυτών των εμπειριών. Είναι μία πανέμορφη αλληγορία για την ζωή και αξίζει να διαβαστεί από όλους.

0

Σιντάρτα (Συλλεκτική έκδοση)Ιδιαίτερο

Μάλλον ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Αν και καμία φορά ο λόγος φαίνεται κουραστικός τα νοήματα του βιβλίου σίγουρα επανορθώνουν γι αυτό. Μέσα από αυτό το βιβλίο επέρχεται η αυτογνωσία του ανθρώπου. Σίγουρα ένα βιβλίο το οποίο αξίζει να διαβαστεί.

0

Το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέαΠερνάει όμορφα η ώρα

Ένα ανάλαφρο καλογραμμένο βιβλίο, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι ή για τις ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης,

0

Η λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξωνΜοναδικό

Με αυτό το βιβλίο ο Guenassia Jean-Michel ξεδιπλώνει μία μοναδική ιστορία με φόντο το πανέμορφο Παρίσι. Ανακαλύπτουμε πολύπλευρους χαρακτήρες και ο τρόπος γραφής του συγγραφέα μας κάνει να νιώσουμε όλα τα συναισθήματα τα οποία οι ίδιοι νιώθουν. Εμπειρίες οι οποίες αφορούν τον πόλεμο, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την ενηλικίωση. Όλα είναι μέρη της ζωής η οποία διαμορφώνεται σε ένα πανέμορφο αριστούργημα που είναι αυτό το βιβλίο.

0

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari τουΘα σε κάνει να ξανασκεφτείς τι πραγματικά είναι σημαντικό

Αυτό το βιβλίο είναι σίγουρα ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης το οποίο ανοίγει τα μάτια οποιουδήποτε το διαβάσει. Δείχνει τι πραγματικά είναι σημαντικό για μία ευτυχισμένη ζωή. Τελικά τα χρηματα φέρνουν την ευτυχία; Μαλλον όχι.

0

Να σου πω μια ιστορίαΝα σου πω μια ιστορία

Παραθέτει ιστορίες οι οποίες διαβάζονται εύκολα και δίνουν τροφή για σκέψη. Το συγκεκριμένο βιβλίο αξίζει να διαβαστεί από όλους όσους ψάχνουν να φιλοσοφίσουν λίγο περισσότερο την ζωή και τον κόσμο γύρω τους.

0

Τέσσερα αρχέτυπαEye - Opening

Ένας καταπληκτικός ψυχολόγος και ψυχαναλυτής ο οποίος μας βοηθάει με αυτό το βιβλίο του να καταλάβουμε περισσότερο τον πολύπλοκο και πολύπλευρο εσωτερικό κόσμο μας με την πιο διευρυμένη θεωρία του περί των 4 κύριων αρχετύπων τα οποία αποτελούν το "είναι" μας.

0

Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμαΗ σκληρή πραγματικότητα

Ένα βιβλίο το οποίο από την οπτική γωνία ενός παιδιού μας εξηγεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις του όσον αφορά διάφορες εμπειρίες τις οποίες βίωσε κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Σίγουρα τα συναισθήματα τα οποία προκαλεί είναι πολλά και έντονα. Δεν πρέπει να λείπει από κανενός την βιβλιοθήκη.

0

ΧάιντιΑπλότητα όμως όχι έκλειψη

Με αυτό το βιβλίο κάνουμε ένα ταξίδι στα παιδικά χρόνια την απλότητα και την αθωότητα τα οποία κυριαρχούν τότε. Μία υπέροχη ιστορία που αξίζει να την διαβάσει ο καθένας καθώς τα μηνύματα που μπορεί να προσφέρει είναι ποικίλα.

0

The Little Book of HyggeΠανέμορφο

Εκτός από τον όμορφο τρόπο επεξήγησης του Δανέζικου τρόπου ζωής ο οποίος μπορεί να προσφέρει γαλήνη, χαρά και ηρεμία σε πολλούς το βιβλίο είναι καλογραμμένο και πανέμορφα σχεδιασμένο. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεφύγουν από την ήδη υπάρχουσα ρουτίνα τους ψάχνοντας κάτι το διαφορετικό για να ζήσουν πιο όμορφα μέσα στην ρουτίνα της ημέρας τους.

0

Ο αλχημιστήςΥπέροχα μηνύματα

Ένα βιβλίο το οποίο αξίζει να διαβαστεί από όλους. Είναι πολύ γνωστό και έχει καλό λόγο για την διασημότητά του σαν βιβλίο. Τα μηνύματα τα οποία μπορεί να αντλήσει κάποιος από αυτό το βιβλίο είναι μοναδικά και σίγουρα πολύ χρήσιμα στην συγκεκριμένη εποχή την οποία διανύουμε.

0

1984Διαχρονικό και πραγματικό.

Σίγουρα ένα από τα βιβλία τα οποία σε ωθούν στο να αναρωτηθείς το τι ειναι αλήθεια και τι ψέματα. Πως γίνεται ένα βιβλίο το οποίο έχει γραφτεί τόσο καιρό πριν να επεξηγεί την ιστορία του τώρα με τόσο μεγάλη ακρίβεια; Αξίζει να διαβαστεί από όλους.

0

Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθοςΤαξίδι Μαγείας

Ειναι από τα πιό υπέροχα βιβλία επιστημονικής φαντασίας τα οποία θα μπορούσε να διαβάσει ο οποιοσδήποτε ανεξαιρέτου ηλικίας. Η Ρόουλινγκ μας τοποθετεί σε έναν κόσμο, στο Hogwarts και από εκεί και πέρα η περιπέτεια ξεκινά. Μυστήριο, φιλίες και έχθρες όλα αυτα ξετιλύγονται και μας προσφέρουν ένα πανέμορφο μαγικό ταξίδι στον κόσμο αυτό.

0

The Fault in Our StarsΜια πολύ καλή ιστορια.

Σαν ιστορία σίγουρα είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι βέβαια κάτι το οποίο ως πλοκή υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στο Hollywood. Κάνει μεγάλη επίκληση στο συναίσθημα και χρησιμοποιεί πολύ καλές εκφράσεις οι οποίες μπορούν να μείνουν χαραγμενες στο μυαλό. Αυτό το καθιστά και ένα καλό βιβλίο. Κατά τα άλλα δεν είναι κάτι το οποίο για εμένα προσωπικά προσφέρει κατι το ιδιαίτερο.

0

The Perks of Being a WallflowerΕφηβική ιστορία για όλους

Αυτό το βιβλίο προκαλεί ποικίλα συναισθήματα μεγάλου εύρους. Μπορεί να πει κάποιος ότι η ιστορία του είναι διαχρονική και σίγουρα την έχουμε ζήσει η έχουμε βιώσει κάποιον γνωστό με πολλές ομοιότητες με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. Ένα βιβλίο το οποίο σε κάνει να αναρωτιέσαι την ζωή αλλά και την μαγεία των εφηβικών χρόνων. Είναι ένα βιβλίο το οποίο σε ψυχολογικό επίπεδο έχει να προσφέρει σίγουρα πολλά. Αξίζει να διαβαστει από όλους.

0

Ο μικρός πρίγκιπαςΜαγεία

Ίσως ένα από τα ομορφότερα βιβλία που έχουν υπάρξει. Η απλότητα του το κάνει πολύπλοκο. Τα νοήματα του μας δίνουν τροφή για σκέψη. Είναι ένα βιβλίο για όλες τις ηλικίες ανεξαιρέτως. Από την μικρότερη στην μεγαλύτερη. Κάνουν τα παιδιά σοφά και τους μεγάλους να αισθάνονται και πάλι παιδιά. Ο Antoine De Saint - Exupery έχει έναν υπέροχο μοναδικό τρόπο γραφής και σε αυτό το βιβλίο εξυμνειται.

0

Θα σ' αγαπώ ό,τι κι αν γίνειΗ αγάπη της μητερας

Ένα υπέροχο βιβλίο το οποίο μιλαει για την αγάπη της μητερας προς το παιδί. Σε αυτό το βιβλίο βλέπουμε το πως μια μαμά είναι αποφασισμένη να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει ένα μικρό παιδί τον εαυτό του. Με άλλα λόγια με αγάπη τα ξεπερνάμε όλα. Αυτό είναι το μυστικό πίσω από αυτό το βιβλίο. Αξίζει να διαβαστει σε όλα τα μικρά παιδιά.

0

To Kill A MockingbirdA book that doesn't know time.

Αυτό το διαχρονικό θα έλεγε κανείς βιβλίο είναι άξιο να το διαβάσει ο καθένας. Από έναν έφηβο μέχρι και έναν άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας. Καλύπτει πολλά φάσματα και αναλύει πολλές περιπτώσεις στην ζωή της Σκαουτ, του Τζέμ, του Μπου, του Αττικους τις οποίες μπορεί και μερικές να τις έχουμε βιώσει ( έστω και διαφορετικά) και εμείς οι ίδιοι. Η Harper Lee έχει έναν υπέροχο λόγο ο οποίος κάνει το βιβλίο να διαβάζεται πολύ εύκολα και σίγουρα το κατατάσσει στα πιο ενδιαφέροντα βιβλία που έχω διαβάσει. Αξίζει να διαβαστει από όλους.

0

Call Me By Your NameA book about love. In its truest forms.

Ένα υπέροχο βιβλίο. Ο συγγραφέας έχει έναν δικό του προσωπικό χαρακτήρα με τον οποίο σε βάζει κατευθείαν μέσα στο θέμα. Σε κάνει να νιώθεις τα συναισθήματα του και να περάσεις όλα αυτά που έζησε ο Ελιο εκείνο το καλοκαίρι στην Ιταλία. Ένα φανταστικό λογοτεχνικό βιβλίο το οποίο σίγουρα έχει πολλα να σου μάθει.

0

The Law of ConnectionΒοήθεια σε ένα καινούριο μέλλον

Έχουμε μπει σε μια νέα περίοδο στον κόσμο μας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν ότι όντως είναι αλήθεια ο νόμος της έλξης έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Αυτό το βιβλίο μας βοηθάει στο να κάνουμε ακριβώς αυτό και να μάθουμε βαθύτερα το μυστικό το οποίο κρύβεται πίσω από αυτόν τον νόμο. Ένα πολύ καλό βιβλίο για τον καθένα ο οποίος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω και να αλλάξει την καθημερινότητα του προς το καλύτερο.

0