Reviews

12

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

12

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Θα σ' αγαπώ ό,τι κι αν γίνειθα Σ'αγαπώ οτι και αν γίνει

Υπέροχο βιβλίο! Μέσα απο μια ιστοριούλα ενα τεράστιο νόημα για την μητρότητα.Η μαμά αλεπουδίτσα κάνει τα πάντα για να βλέπει το αλεπουδάκι της χαρούμενο και ευτυχισμένο.

0

Το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο ΟΤο κομμάτι που λέιπει συναντά το μεγάλο Ο

Μια τόσο μικρή ιστορία με ένα τόσο μεγάλο νόημα.Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους! Ο καθένας απο εμάς μοναδικός αλλά κανένας μόνος του..Η εικονογράφηση σε αυτό το βιβλίο είναι και αυτή που δίνει το βαθύτερο νόημα. Λιτό,απλό,μίνιμαλ με μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θα σου διδάξει.

0

ΙφιγένειαΙφιγένεια

Ένα βιβλίο απο τα πιο συγκλονιστικά που έχω διαβάσει.Ένα βιβλίο για γερό στομάχι... Μια αληθινή πραγματικότητα που δεν θέλει κανείς να βιώσει. Οι λεπτομερείς περιγραφές σε κάνουν να νιώθεις τόσο θυμό μέσα σου που θέλεις να ξεσπάσεις. Σπάσε τον κύκλο της σιωπής!

0

Ζωή σε ΠόλεμοΖωή σε πόλεμο

Η παιδική ηλικία της συγγραφέως και όλα όσα έχει ζήσει περιγράφουν την πλοκή αυτού του διηγήματος που το κάνει τόσο ενδιαφέρον.Συναισθήματα ανάμεικτα πότε θυμού και μίσους και πότε θαυμασμού και αισιοδοξίας. Σκλήρη η πραγματικότητα και τα όσα βίωσε. Ένα βιβλίο λίγο διαφορετικό απο αυτά που μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη συγγραφέας. Ένα βιβλίο κατάθεση ψυχής!

0

Ταξίδι στη ΒενετίαΤαξίδι στη Βενετία

Ο τίτλος του βιβλίου η αλήθεια είναι οτι σε συνεπαίνει,παρόλαυτα η κ.Μαντά μπορώ να πώ πως έχει γράψει πολύ καλύτερα βιβλία. Η γραφή της και οι περιγραφές της σε ταξιδεύουν αλλά η πλοκή δεν μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

0

Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθοςH φιλοσοφική λίθος

Περιζήτητο βιβλίο,που όλοι κάποια στιγμή θα τύχει να διαβάσουν,είτε μικροί είτε μεγάλοι. Ανοίγει την πόρτα σε ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο με μυστήρια,ξόρκια,μαγεία αλλά και πραγματικές καταστάσεις που όλοι βιώνουν σε αυτήν την ηλικία.Μέσα απο τις περιπέτειες του Χάρυ διδάσκεται η αξία της φιλίας και το πόσο σημαντικό είναι να πιστεύεις και να ακολουθείς με όποιο κόστος τους στόχους που έχεις θέσει! Μαγευτικό!

0

Τσέρνομπιλ: Ένα χρονικό του μέλλοντοςΤσερνομπιλ

Ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα το οποίο κατα την γνώμη μου δεν θα διαβαστεί και τόσο ευχάριστα παρόλαυτά θα περάσει τα δικά του μηνύματα και θα βάλει τον αναγνώστη να ζήσει τις στιγμές αγωνίας και τρόμου μέσα απο τις αληθινές μαρτυρίες ανθρώπων. Συναισθηματικά έντονο κατά την ανάγνωσή του.

0

Ο μικρός πρίγκιπαςΟ μικρός πρίγκιπας

Βιβλίο γραμμένο για μικρούς και μεγάλους.Τα μηνύματα που περνάει πολλά και ο καθενας τα λαμβάνει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Ένα μικρό βιβλίο με μεγάλο νόημα όπως και στη ζωή,στα μικρά πράγματα βρίσκονται οι όμορφες στιγμές και τα μεγάλα όνειρα. Κλασσικό και διαχρονικό!

0

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο

Ένα καταπληκτικό βιβλίο βασισμένο σε αληθινη ιστορία ζωής.Ένα βιβλίο που το συναίσθημα της αγάπης το βλέπεις απο διαφορετικές μεριές ταυτόχρονα.Το οτι δίνεις αγαπη δεν σημαίνει πάντα πως θα πάρεις. Λάθη και αδικίες του παρελθόντος που όμως ποτέ δεν είναι αργά για να τις διορθώσεις...Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως τα παιδικά χρόνια διαμορφώνουν την ενήλικη ζωή σου μετέπειτα. Καθηλωτικό ως το τέλος...

0

Έκπτωτος άγγελοςΕκπτωτος αγγελος

Ενα βιβλίο καλογραμμένο και ρεαλιστικό.Σε βάζει διαβάζοντάς το σε πολλές σκέψεις και προβληματισμούς.Η γραφή της συγγραφέα τόσο ζωντανή που υπάρχουν στιγμές όπου ο αναγνώστης φέρει την εικόνα τόσο έντονα στο μυαλό του σαν να την βιώνει εκείνη την στιγμή. Ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα με πλούσια πλοκή κα πολύ καλά τεκμηριωμένο κρατάει τον αναγνώστη μέ αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα του.

0

Το κελάρι της ντροπήςΤο κελάρι της ντροπής

Ένα διαφορετικό βιβλίο,συναισθηματικά δυνατό.Σου αφήνει στεναχώρια,πίκρα αλλά και μια δόση αισιοδοξίας στο τέλος. Σκληρό όπως και η πραγματικότητα πολλές φορές.. Ανάμεικτα τα συναισθήματα που σου αφήνει στο τέλος...

0

Μυστική δαντέλαΜυστική δαντέλα

Συναρπαστικό μυθιστόρημα οπού κρατάει μέχρι το τέλος τον αναγνώστη σε μια διαρκή αγωνία.Δημιουργεί πολλά διαφορετικά συναισθήματα αγάπη,μίσος,έρωτα,λύτρωση και σε βάζει να σκεφτείς όλες τις δυσκολίες σε μια διαφορετική εποχή απο την σημερινή, αλλά και να βρείς τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις έχοντας θάρρος και τόλμη, όπως έκανε και η Ελλισώ στο συγκεκριμένο μυθιστόρημα.

0