Reviews

7

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

7

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Γινάτι. Ο σοφός της λίμνης'Ερωτας & Γινάτι με την μοναδική Περιγραφή Του Γιάννη Καλπούζου.

Ένα μυθιστόρημα γεμάτο και ουσιώδες. Ένα μυθιστόρημα που σε μεταφέρει χρονικά πίσω με τα μάτια του Καλπούζου μπορείς και εσύ να περιηγηθείς στα σοκάκια των Ιωαννίνων και να βιώσεις τις ιστορική πραγματικότητα της πόλης και την συγκεκριμένη νοοτροπία των κατοίκων της.

0

Το αγγελάκι που έλαμψε ξανάΌλοι κρύβουμε έναν Άγγελο μέσα μας!

Ένα παραμύθι με έναν ξεχωριστό ήρωα , ένα μικρό Αγγελάκι που χάρη στους νέους φίλους του , έλαμψε ξανά σκορπώντας το χαμόγελο στους μικρούς αναγνώστες του!!

0

Το δέμαΑνοίξτε το δέμα αλλά με προσοχή. Δεν ξέρετε τι περιέχει!!!

Ένα ψυχολογικό θρίλερ που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς παίζει με τα όρια του ανθρώπινου μυαλού. Η Έμα είναι ψυχίατρος που συγχρόνως προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό της. Μετά από ένα συνέδριο και ενώ βρίσκεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κάποιος άγνωστος άντρας θα της κόψει τα μαλλιά και θα την βιάσει. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει το δράστη θα βρεθεί στα χέρια της ένα δέμα που αφορά τον γείτονά της και έτσι θα οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Τελικά ποιος είναι ο δράστης και ποιο το κίνητρό του; Μήπως είναι όλα στο μυαλό της; Μήπως οι κοντινοί της άνθρωποι κρύβουν μυστικά;

0

Elon MuskElon Musk / Tesla / Space - X & Η αναζήτηση Ενός Φανταστικού Μέλλοντος

Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται το όραμα του Elon Musk, ενός ιδιαίτερου ανθρώπου ο οποίος έχει επαναπροσδιορίσει την παγκόσμια βιομηχανία και έχει προκαλέσει νέα επίπεδα εφευρέσεων –από τη SpaceX και την Tesla μέχρι τη SolarCity– ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες. Μια βιογραφία που προκαλεί στον αναγνώστη έμπνευση και ενθουσιασμό για το μέλλον που έρχεται.

0

Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνειςΔεν γίνεται να διαβάσεις αυτό το βιβλίο και να μην σε επηρεάσει!

Σε κάνει να βλέπεις τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία. Όσο απογοητευμένος κι αν νιώθεις, διαβάζοντας το βιβλίο αυτό του Μπουσκάλια, αλλάζεις. Θυμάσαι πράγματα που ήξερες αλλά δεν τους έδινες σημασία. Μαθαίνεις πράγματα που δεν ήξερες, για τον εαυτό σου, για τους άλλους, για τον κόσμο γύρω σου. Ένα βιβλίο τόσο απλά γραμμένο, και τόσο εντυπωσιακό. Ένα βιβλίο σύμβουλος για κάθε περίσταση της ζωής, για κάθε εποχή και για κάθε ηλικία.

0

Το ΔώροΈνα τετράδιο « θαυμάτων » του Στέφανου Ξενάκη

Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις. Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.

0

Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματαΤο τελευταίο βιβλίο του Stephen Hawking πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη

Έχοντας κάνει λοιπόν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, θέλω να πω ότι το “Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα” είναι ένα φανταστικό βιβλίο. Σε γενικές γραμμές, είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα, ενώ κάνει αυτό που υπόσχεται: δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις που διατυπώνονται διαρκώς και παντού – από πηγαδάκια μέχρι αίθουσες Πανεπιστημίων. Για παράδειγμα: Υπάρχει Θεός; Θα επιβιώσουμε στη Γη; Όπου σύντομες, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα απλές. Υπάρχουν δύσκολα επιστημονικά κομμάτια, που όμως επιχειρούνται να αναλυθούν χωρίς πολλές λεπτομέρειες ώστε να καταλάβει ο αναγνώστης όσο το δυνατόν καλύτερα το αντικείμενο.

0