Reviews

19

Followers

5

Following

9

Βιβλία

0

Reviews

19

Followers

5

Following

9

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

ΤιρκουάζΕνδιαφέρον

Με ενδιαφέρουσα υπόθεση και καλογραμμένο, όμως προβλέψιμο, κουραστικά επαναλαμβανόμενο και απίστευτα βαρύ από τη συγκίνηση και το δράμα που το πότιζε μέχρι τις τελευταίες σελίδες. Δεν μπορώ τόσο κλάμα... Ούτε τόση δυστυχία...

0

Ανάρμοστον εστιΚαλό!

Δυνατό και καλογραμμένο. Ίσως να χρειάζονταν λίγη ακόμη περισσότερη δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Μου άρεσε.

0

Η διάδοχοςΑδιάφορο

Το πήρα από τη βιβλιοθήκη της μικρής ανιψιάς μου, καθώς είχα εντυπωσιαστεί από το εξώφυλλο. Διαβαζοντάς το διαγώνια και αποσπασματικά, καθώς δεν άντεχα κάτι περισσότερο, έμεινα εκεί. Η κοπέλα στο εξώφυλλο, είναι ντυμένη με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, και οι εκτυπώσεις εξαντλούνται εκεί. Αδιάφορο εφηβικό ανάγνωσμα.

2

Το φάντασμα της όπεραςΥπέροχο

Το πήρα σε μικρή ηλικία, πιστεύοντας πως είναι μια κλασική ιστορία φαντασμάτων. Τελειώνοντάς το, είχε ανατραπεί κάθε ιδέα που είχα για το κλασικό, για τα φαντάσματα, για τις ιστορίες. Ένα έργο χαρακτηρίζεται κλασικό, όταν συγκινεί το ίδιο γενιές και γενιές αναγνωστών. Ιστορία γίνεται κάτι, μόνο όταν εσύ το θέλεις, αλλιώς μείνει για πάντα πραγματικό στο μυαλό σου. Και τα φαντάσματα, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Υπέροχο!!!

1

Το μυστήριο του κίτρινου δωματίουΚαθηλωτικό

Καθηλώνει με τη γραφή του ο Leroux. Και κάποιος που το καταφέρνει αυτού, είναι άξιος σεβασμού από μένα. Όπως και το φάντασμα της όπερας, το άφησα από τα χέρια μου μόνο όταν τελείωσε.

0

Blue MondayΝαι

Ναι!!! Από μένα είναι ναι!

0

Πρόσκληση σε φόνοΕξαιρετικό

Αγαπώ τη μις Μαρπλ, αυτήν την τόσο εξέχουσα, διορατική και οξύνους προσωπικότητα που εμπνεύστηκε η Αγκάθα Κρίστι. Εξαιρετικό βιβλίο.

0

Η λεοπάρδαληΠολύ καλό!

Από τα πιο δυνατά του και καλογραμμένα, για μένα. Διαβάστε το!

0

Ο άνθρωπος κιμωλίαΕνδιαφέρον

Περιμένω να διαβάσω μελλοντική δουλειά της συγγραφέως, καθώς το παρόν δεν θα έλεγα πως με ικανοποίησε. Αλλά διαθέτει αναμφίβολα αυτό το κάτι που προοιωνίζει μια πιο ενδιαφέρουσα συνέχεια.

2

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχαΤυπικό

Μέτριο, τυπικό του είδους στο οποίο ανήκει, χωρίς εκπλήξεις και έντονες συγκινήσεις. Νομίζω πως το σήριαλ μου είχε αρέσει περισσότερο.

0

Οι Τρεις ΆσοιΚαλό

Κλασική Μαντά. Είτε σου αρέσει είτε όχι, οφείλεις να παραδεχτείς το ταλέντο, την επιμονή και την αντοχή της. (Όχι από τα πετυχημένα της, αλλά καλό)

4

ΚουτσόΈνα πολύ καλό βιβλίο

Μου άρεσε ο τρόπος γραφής του συγγραφέα, οι εικόνες, το κλίμα που δημιουργούσε. Όμως κάπου τον έχανα και χανομουν. Ίσως δεν ήμουν σε κατάλληλη διάθεση, ίσως όμως να είναι και ένα είδος που δε μου ταιριάζει. Ένα πολύ καλό βιβλίο, αλλά μάλλον για κάποιον πιο αποφασισμένο και συγκεντρωμένο από μένα.

0

Το καταφύγιο.........

Το πήρα με πολλές προσδοκίες, το διάβασα σε κατάσταση αναμονής, όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει το ύψος που είχα θέσει τον πήχη. Μάλλον βαρετό...

1

Η σιωπηλή ασθενήςΜε προοπτικές

Μια εξαιρετική πρώτη δουλειά, ενός πολλά υποσχόμενου συγγραφέα. Βέβαια υπάρχουν και πολλά που έπρεπε να επεξεργαστούν περισσότερο, αλλά αυτό δεν στερεί από το κλίμα και την ατμόσφαιρα. Καλό, με προοπτικές βελτίωσης.

3

Ο φόνος της συζύγουΑγαπημένο

Από τα αγαπημένα μου!!! Τόσο, όσο έπρεπε και άξιζε, κάθε φορά, σε κάθε σελίδα, σε κάθε κεφάλαιο. Τό προτείνω με ενθουσιασμό.

0

Οι φόνοι της κίσσαςΚαλή ιδέα

Καλή ιδέα, αλλά κάπου χάθηκε στην πορεία και το μέγεθος. Μέτριο προς καλό.

0

Το κορίτσι με το τατουάζΚαλό

Μερικοί ίσως με μισήσουν γι' αυτό που θα γράψω, όμως το βιβλίο αρχικά είναι εξαιρετικά βαρετό κι αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον μόνο μετά τη μέση και κάτω. Αλλά έστω κι έτσι ήταν ένα αρκετά τίμιο αστυνομικό με εκτεταμένες κοινωνικές προεκτάσεις.

1Σκληρό

Δύσκολο και σκληρό βιβλίο, όμως πέρα για πέρα αληθινό...

0

Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σουΚαλό

Πολύ καλή προσπάθεια.

0