Reviews

936

Followers

7

Following

3

Βιβλία

0

Reviews

936

Followers

7

Following

3

Αγαπημένα βιβλία

0

ReviewsΠολύ καλό!

Μια αρκετά καλή συνέχεια της ιστορίας της λευκής πόλης. Οι περιγραφές της πόλης της συγγραφέως για άλλη μια φορά σε παρασύρουν στον μαγευτικό κόσμο της Βιτόριας. Σε αυτό το βιβλίο εμβαθύνει πιο πολύ στις σχέσεις των ηρώων της με το αστυνομικό στοιχείο να έρχεται λίγο σε δεύτερη μοίρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο.

0

Πέντε συν τρίαΠάρα πολύ καλό!

Εξαιρετική συνέχεια στο αγαπημένο μου δίδυμο. Ένα βιβλίο γεμάτο ανατροπές με το κυνήγι του δολοφόνου διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσα στον Σαμ και στην Μόλι ο οποίος ακόμα δεν την εμπιστεύεται απόλυτα. Ένα κατασκοπικό αστυνομικό θρίλερ που κανείς δεν θέλει να χάσει

0

O μπαμπάς μουΟ μπαμπάς μου

Ένα υπέροχο βιβλίο που αποτυπώνει με έναν ξεχωριστό τρόπο την υπέροχη σχέση των πατεράδων με τις κόρες τους.

0

Καλό μου παιδίΑπλά καταπληκτικό

Ότι καλύτερο για να ξεκινήσει η καινούρια αναγνωστική χρονιά. Ένα καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ που διαβάζεται απνευστί!

0

Έγκλημα στο Οριάν ΕξπρέςΦανταστικό!

Η Agatha Christie ξέρει πάντα να είναι συναρπαστική, χτίζει πολλούς χαρακτήρες με άψογο τρόπο και καταφέρνει να εκπλήσσει συνεχώς κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Η δομή αυτού του βιβλίου είναι ομαλή και μεθοδική. Είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που με κράτησε κολλημένο στις σελίδες μέχρι το τέλος, στο οποίο νόμιζα ότι κατάλαβα τα πάντα και αντίθετα δεν κατάλαβα τίποτα ... Και στο τέλος ανακάλυψα γιατί!

0

Και δεν έμεινε κανέναςΕξαιρετικό!

Χρειάζομαι μόνο μία λέξη για να περιγράψω αυτό το βιβλίο: ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Δεν περίμενα μια τέτοια ιστορία, τόσο τέλεια κατασκευασμένη. Μια σειρά από γεγονότα που κατάφεραν να με κρατήσουν σε αγωνία. Το στυλ της Christie είναι τέλειο: οι ακριβείς περιγραφές και η αγωνία είναι οι δυο άσσοι που έχει στο μανίκι της, που κυριολεκτικά με κράτησαν κολλημένη στις σελίδες.

1

Φόνοι με αλφαβητική σειράΠολύ καλό!

Σε αυτό το βιβλίο, η Agatha Christie δίνει στον δολοφόνο μια πολύ φανταστική και ευφάνταστη λογική και τρόπο δράσης. Αλλά ξέρετε, είναι πολύ καλή σε αυτά τα πράγματα, και στην πραγματικότητα αυτό το βιβλίο δεν είναι κατώτερο από τα υπόλοιπα. Εάν η Agatha Christie είναι ένας από τους συγγραφείς που σας αρέσει να διαβάζετε, αυτό είναι ένα βιβλίο που περιλαμβάνει όλο (ή πολύ) την ιδιοφυΐα της κίτρινης βασίλισσας.

0

Τριάντα ημέρες με τον επιθεωρητή ΜονταλμπάνοΠάρα πολύ καλό!

Τριάντα διηγήματα που ξεδιπλώνονται, ζωγραφίζοντας το τοπίο και τη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα της Σικελίας και των κατοίκων της. Δεν χρειάζεται πολύ να ερωτευτείς τον χαρακτήρα. Ευχάριστες πλοκές, μερικές φορές αστείες, μερικές φορές ωμές και πικρές. Στον Καμιλλερι αρέσει μερικές φορές να ανακαλύπτει την ιστορία των χαρακτήρων του και τους δημιουργεί φορτία που ενίοτε είναι δύσκολο να μοιραστούν.

0

Ο κλέφτης της μεσημβρίαςΟ κλέφτης της μεσημβρίας

Δυο θάνατοι που φαίνεται να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους ή και όχι. Ο Μονταλμπανο αναγκάζεται να παίξει πονηρά για να βρει εκείνους που δρουν στις σκιές ... Ως συνήθως, η γραφή του Camilleri δεν απογοητεύει τον αναγνώστη. Και αυτό το τρίτο βιβλίο μας δίνει, εκτός από το θρίλερ και τους δολοφόνους που θα αποκαλυφθούν, σελίδες όμορφες, ευαίσθητες και γεμάτες συναισθήματα, αφιερωμένες στις αισθήσεις και τις αδυναμίες του επιθεωρητή μας.

0

Σκύλος από τερακόταΣκύλος από τερακότα

Δεύτερη περιπέτεια του Επιθεωρητή Μονταλμπάνο, που με ενθουσίασε και με διασκεδάζει όσο η πρώτη. Κρατώντας στο παρασκήνιο τα γεγονότα της Σικελίας που αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης έρευνας, ο Camilleri μας λέει μια πολύ προσωπική και οικεία ιστορία που χρονολογείται πολλά χρόνια και στην οποία ο επιθεωρητής θα βρεθεί τυχαία να ρίξει φως.

0

Το σχήμα του νερούΠολύ καλή αρχή!

Ο πρώτος μου Μονταλμπάνο και ήδη τον αγαπώ! Εκτός από το αρχικό εμπόδιο ορισμένων εκφράσεων και διαλεκτικών όρων, οι οποίοι δίνουν επίσης μια μοναδικότητα στη συγγραφή του Camilleri, το βιβλίο είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Η πλοκή, το σκηνικό που γοητεύει και οι χαρακτήρες, ο Μονταλμπάνο πάνω απ 'όλα, φαίνονται απολύτως πραγματικοί, τόσο στις κακίες τους όσο και στις αρετές τους.

0Πάρα πολύ καλό!

Μια συλλογή μελαγχολικών ποιημάτων και μερικές φορές τρόμου, όπως «Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκη» ή «Το αγόρι με τα καρφιά στα μάτια", συνοδευόμενη με την αντίστοιχη εικονογράφηση. Θα ήταν μακάβριο, αν δεν ενέπνεε μεγάλη τρυφερότητα και ευαισθησία για τους «παρείσακτους», τους περιθωριακούς της κοινωνίας. Ο Tim Burton είναι εκπληκτικός, για άλλη μια φορά με την αλλόκοτη, πρωτότυπη και αντισυμβατική ματιά του στην πραγματικότητα. Δε χρειάζονται λόγια, δώστε του μία ευκαιρία. Αυτή είναι η αγγλική έκδοση, αλλά κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ.

0Πάρα πολύ καλό!

Μια συλλογή μελαγχολικών ποιημάτων και μερικές φορές τρόμου, όπως «Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκη» ή «Το αγόρι με τα καρφιά στα μάτια", συνοδευόμενη με την αντίστοιχη εικονογράφηση. Θα ήταν μακάβριο, αν δεν ενέπνεε μεγάλη τρυφερότητα και ευαισθησία για τους «παρείσακτους», τους περιθωριακούς της κοινωνίας. Ο Tim Burton είναι εκπληκτικός, για άλλη μια φορά με την αλλόκοτη, πρωτότυπη και αντισυμβατική ματιά του στην πραγματικότητα. Δε χρειάζονται λόγια, δώστε του μία ευκαιρία.Αυτή είναι η αγγλική έκδοση, αλλά κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ.

0

Τα ταξίδια του ΓκιούλιβερΕξαιρετικό!

Το κλασικό έργο διασκευασμένο για τους μικρούς μας φίλους με πλούσια εικονογράφηση φέρνει κοντά τα παιδιά με κλασικά έργα!

0

Τα Ταξίδια του ΓκιούλιβερΕξαιρετικό!

Το κλασικό έργο διασκευασμένο για τους μικρούς μας φίλους με πλούσια εικονογράφηση φέρνει κοντά τα παιδιά με κλασικά έργα!

0

Ο πρώτος μου Σουίφτ- Τα ταξίδια του ΓκιούλιβερΕξαιρετικό!

Το κλασικό έργο διασκευασμένο για τους μικρούς μας φίλους με πλούσια εικονογράφηση φέρνει κοντά τα παιδιά με κλασικά έργα!

0Εξαιρετικό!

Ένα υπέροχο διαχρονικό μουσικό παραμύθι που όλοι μικροί μας φίλοι πρέπει να διαβάσουν!

0Εξαιρετικό!

Ένα υπέροχο διαχρονικό μουσικό παραμύθι που όλοι μικροί μας φίλοι πρέπει να διαβάσουν!

0

ΤρελαντώνηςΔιασκευή

Οι περιπέτειες του μικρού τρελλαντώνη διασκευασμένη για μικρά παιδιά με υπέροχη εικονογράφηση. Ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτεια και σκανταλιές!

0

ΤρελαντώνηςΔιασκευή

Οι περιπέτειες του μικρού τρελλαντώνη διασκευασμένη για μικρά παιδιά με υπέροχη εικονογράφηση. Ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτεια και σκανταλιές!

0

Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0

20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσαΤέλειο!

Το κλασικό μυθιστόρημα του Βερν σε διασκευή για τους μικρούς μας φίλους γεμάτο περιπέτεια και υπέροχα ταξίδια.

0

Το ΠριγκιπότοΑρκετά καλό!

Μία ιστορία στα τέλη του 19ου αιώνα. Δύο πολύ καλές φίλες που περνούν τα καλοκαίρια τους στην Κέρκυρα ερωτεύονται και πληγώνονται. Μετά από χρόνια βρίσκονται στο ξενοδοχείο της μίας, ένα όνειρο από παλιά, στην Κηφισιά που από λάθος στην επιγραφή ονομάζεται "Πριγκιπότο " και όχι "Πριγκιπάτο ". Τα λάθη γίνονται αθέλητα αλλά έχουν το βάρος τους. Εκεί λοιπόν στην Κηφισιά ξαναζωντανεύουν και βρίσκουν λύση τα κρυμμένα μυστικά.

1

Η διαφάνεια του χρόνουΠολύ καλό!

Μία αστυνομική ιστορία, όπου ένας εξηντάχρονος κοντά άντρας στην Κούβα, μπερδεύεται σε ένα κύκλωμα εμπόρων, συλλεκτών, αρχαιοκαπήλων, δολοφόνων. Η ανησυχία και ο προβληματισμός του για τη χώρα, τον οδηγούν σε μονοπάτια που δε φανταζόταν.

0

Το ρολόι της σκιάςΑρκετά καλό!

Ο κοινός απόγονος δύο αντρών, προσπαθεί να αναπλάσει μία εποχή μακρινή μέσα από οικογενειακά αρχεία και ιστορικά ντοκουμέντα. Οι δύο άντρες εντελώς διαφορετικοί στην καταγωγή και με διαφορετικά βιώματα , μπολιασμένοι με το Διαφωτισμό, συγκλίνουν σε μία χώρα που προσπαθεί να αποτινάξει τον τουρκικό ζυγό. Ένας γάμος τους φέρνει κοντά και ο απόγονός τους προσπαθεί να φωτίσει μία σκοτεινή εποχή.

0

Ιωάννης ΆγγελοςΠολύ καλό!

Μία ιστορία που εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη μόλις μερικούς μήνες πριν πέσει στα χέρια των Τούρκων. Το διάταγμα ένωσης των εκκλησιών χειροτερεύει την ήδη άσχημη και τεταμένη ατμόσφαιρα. Και όμως, παράλληλα με την καταστροφή που καραδοκεί ένας έρωτας ανθίζει.

0Αριστούργημα!

Το καλλιτεχνικό ύφος και ο σχεδιασμός, η ενσωμάτωση διαφορετικών απόψεων, η γραφή του εσωτερικού διαλόγου όλα ήταν υπέροχα. Σπάνια συναντάμε μια φιγούρα σαν τον V που παραμένει εξίσου αινιγματικός στο τέλος όπως ήταν στην αρχή, παρέχοντας συνεχώς στον αναγνώστη τροφή για σκέψη.

0

Τα κατάμαυραΚαταπληκτικός

Πόσο πιο μαύρη μπορεί να γίνει μια σειρά; Πάρα πολύ.... Γέλιο μέχρι δακρύων!

0

Τα μαύραΑρκάς!

Η καλύτερη σειρά που έχω διαβάσει από τον Αρκά!

0

Ο Φεβρουάριος και οι έντεκα μήνεςΠολύ καλό!

Ο Φεβρουάριος και οι έντεκα μήνες από τις πιο αγαπημένες σειρές του ανεπανάληπτου Αρκά!

0

Τα ροζ μαύραΤα ροζ μαύρα

Υπέροχο χιούμορ και διασκεδαστικές ατάκες για γέλιο μέχρι δακρύων!

0

Τα πολύ μαύραΤα πολύ μαύρα!

Το λιγότερο αγαπημένο μου από τη σειρά με τα μαύρα. Παρόλα αυτά έχει μερικά πολύ πετυχημένα!

0

Ένα πιγκουίνος... όχι και τόσο τέλειοςΈνας διαφορετικός πιγκουινάκος!

Ένα παραμύθι που μας διδάσκει ότι κανείς δεν είναι τέλειος και θα πρέπει να δεχόμαστε τον καθένα όπως ακριβώς είναι! Υπέροχη εικονογράφηση.

0

Το παπί που δεν είχε τι να πειΤο ντροπαλό παπί

Ένα υπέροχο παραμύθι συναισθηματικής νοημοσύνης που βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους!

0Ευχάριστο

Ένα βιβλίο που μας δείχνει την ζωή των νεογέννητων βρικολάκων μέσα από τα μάτια της Μπρι. Τα συναισθήματα, οι σκέψεις που μπορεί να έχει ο καθένας για τις αλλαγές που ήρθαν στην ζωή του!

0Υπέροχη συσκευασία

Ένα must have πακέτο για κάθε φαν των βιβλίων με ένα υπέροχο κουτί!

0

Δεσποινίς ΠελαγίαΚαλό!

Μία κόρη και αδελφή γίνεται "μάνα " κι ας υπάρχει μάνα. Αφήνει τον εαυτό της στην άκρη, ξεχνώντας τα όνειρα και τις προσδοκίες της. Αποδέχεται και υπερασπίζεται τους συμβιβασμούς και τον τίτλο "Δεσποινίς Πελαγία ", όμως δε μπορεί να σκεφτεί ή φανταστεί τα παιχνίδια της τύχης.

0

Δεσποινίς Πελαγίακαλό

Μία κόρη και αδελφή γίνεται "μάνα " κι ας υπάρχει μάνα. Αφήνει τον εαυτό της στην άκρη, ξεχνώντας τα όνειρα και τις προσδοκίες της. Αποδέχεται και υπερασπίζεται τους συμβιβασμούς και τον τίτλο "Δεσποινίς Πελαγία ", όμως δε μπορεί να σκεφτεί ή φανταστεί τα παιχνίδια της τύχης.

0

Χαμένο χτεςΚαλό!

Εκείνος σε προχωρημένη ηλικία αποκομμένος από τη φυσιολογική ζωή με μία υπέργηρη μητέρα που τον καταδυναστεύει, τον καταπιέζει και τον πνίγει. Εκείνη νέα πάμπλουτη γυναίκα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Παραμονές του γάμου συνειδητοποιεί την πραγματικότητα που βιώνει και το πόσο λάθος είναι αυτό που πρόκειται να κάνει. Δύο άνθρωποι, με τεράστια διαφορά ηλικίας και με επιβαρυμένες ζωές, συναντιούνται τυχαία. Η συνάντησή τους μοιραία.

0

ΠαράνοιαΚαλό!

Πριν από χρόνια, δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, μεγαλώνουν με εντελώς διαφορετικές συνθήκες, σε εντελώς διαφορετικά περιβάλλοντα. Τώρα, στο παρόν, αυτοί οι άντρες συναντιούνται. Η συνάντηση πυροδοτεί απρόβλεπτες, συγκλονιστικές εξελίξεις.

0Καλό!

Πριν από χρόνια, δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, μεγαλώνουν με εντελώς διαφορετικές συνθήκες, σε εντελώς διαφορετικά περιβάλλοντα. Τώρα, στο παρόν, αυτοί οι άντρες συναντιούνται. Η συνάντηση πυροδοτεί απρόβλεπτες, συγκλονιστικές εξελίξεις.

0

Αγαστή συνεργασίαΚαλό!

Ένας γνωστός συγγραφέας που έχει θυσιάσει πάρα πολλά για τις επιλογές του στη ζωή. Αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά στον εκδοτικό του οίκο και αποφασίζει να το ψάξει και η αλήθεια είναι τρομακτική.

0

Μη μου λες αντίο (Μεταίχμιο Pocket)Πολύ καλό!

Στην Κομοτηνή συναντιούνται και ερωτεύονται δύο άνθρωποι που δεν επιτρέπεται να είναι μαζί. Ενάντια στη σχέση τους όλος ο περίγυρος, όχι μόνο οι οικογένειές τους αλλά όλη η κοινωνία όχι μόνο στον απομακρυσμένο Βορρά αλλά και στην Αθήνα. Μία ιστορία αγάπης με τεράστια εμπόδια.

0Πολύ καλό!

Στην Κομοτηνή συναντιούνται και ερωτεύονται δύο άνθρωποι που δεν επιτρέπεται να είναι μαζί. Ενάντια στη σχέση τους όλος ο περίγυρος, όχι μόνο οι οικογένειές τους αλλά όλη η κοινωνία όχι μόνο στον απομακρυσμένο Βορρά αλλά και στην Αθήνα. Μία ιστορία αγάπης με τεράστια εμπόδια.

0Πολύ καλό!

Στην Κομοτηνή συναντιούνται και ερωτεύονται δύο άνθρωποι που δεν επιτρέπεται να είναι μαζί. Ενάντια στη σχέση τους όλος ο περίγυρος, όχι μόνο οι οικογένειές τους αλλά όλη η κοινωνία όχι μόνο στον απομακρυσμένο Βορρά αλλά και στην Αθήνα. Μία ιστορία αγάπης με τεράστια εμπόδια.

0

Η χαμένη τιμή της Κατερίνας ΜπλουμΚαλό!

Ένας δημοσιογράφος δολοφονείται από μία νεαρή γυναίκα. Η αιτία καθαρή. Είναι ο μοναδικός της τρόπος άμυνας απέναντι στον "κίτρινο " τύπο που τη στοχεύει και τη διασύρει, θέτοντας σε κίνδυνο όσα έχει κουραστεί να αποκτήσει.

0

Συνάντηση με το χθεςΠάρα πολύ καλό!

Ένας πατέρας προσπαθεί να εμποδίσει με όλες του τις δυνάμεις το γάμο της κόρης του με ένα πετυχημένο συγγραφέα και δημοσιογράφο. Θα είχε την ίδια αντίδραση αν ο έρωτας του δημοσιογράφου ήταν για την άλλη του κόρη με την οποία ο δημοσιογράφος νιώθει έλξη και συμπάθεια αλλά όχι έρωτα; Μία ιστορία με πολύ παρελθόν και πολλά μυστικά . Μία ιστορία που όσο και αν είναι φανταστική, μας δείχνει άλλη μία φορά πόσο μικρός είναι ο κόσμος.

0

Δικαίωμα στο αύριοΠολύ καλό!

Την εποχή του Μαρίνου Αντύπα που αγωνίστηκε όλη του τη ζωή να αφυπνίσει τον αγροτικό πληθυσμό και μάλιστα δολοφονήθηκε γι'αυτό. Ένας άνδρας, φίλος και συμπολεμιστής του Αντύπα γνωρίζει την κοπέλα της ζωής τού. Το νέο ζευγάρι παλεύει για την ευτυχία του με δυνάμεις πέρα από τις δικές του αντιμετωπίζοντας αντιξοότητες και πολύ δύσκολες συνθήκες, μια που στο θεσσαλικό κάμπο δεν υπάρχει ελευθερία, απλά οι τσιφλικάδες έχουν αντικαταστήσει τους Τούρκους .

0

Η κόρη της ανεμώνηςΠολύ καλό!

Μην έχοντας πολλή ζωή μπροστά του, ένας διάσημος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός στην Ελλάδα αναπολεί τη γυναίκα που του σημάδεψε τη ζωή πολλά χρόνια πριν. Μία δημοσιογράφος που τον προσεγγίζει με τους δικούς της μυστικούς σκοπούς, φέρνει στην επιφάνεια ένα παρελθόν που ήταν "ξεχασμένο".

0

Τα ηράνθεμα θα ανθίσουν ξανάΑρκετά καλό!

Στην Ισπανία του 15ου αιώνα, δύο ζευγάρια κάνουν όνειρα και ερωτεύονται και υπομένουν γιατί οι κοινωνικές συνθήκες της εποχής είναι πολύ δύσκολες. Φανατισμός, διωγμοί, μισαλλοδοξία, Ιερά Εξέταση, μεσαίωνας, σκοτεινιά. Μία δυνατή ιστορία προσπάθειας επιβίωσης σε αντίξοους καιρούς και συνθήκες.

0

Όταν υπάρχουν άνθρωποιΚαταπληκτικό!!!

Η ιστορία μίας νέας κοπέλας που την παντρεύουν μερικά χρόνια πριν τον πόλεμο. Γνωρίζει όμως τον έρωτα παραμονές του πολέμου. Προσπαθεί να βιώσει με ελπίδα και αισιοδοξία και τον πόλεμο και την Κατοχή και το τέλος του πολέμου. Παρατηρεί τους ανθρώπους γύρω της πάντα με μία προσπάθεια να τους κατανοήσει. Τα θετικά αισθήματα, ο σεβασμός και οι αξίες δίνουν πάντα ελπίδα για καλύτερη ζωή.

0

Οι αετοί πεθαίνουν ελεύθεροιΚαλό!

Ένα ζευγάρι εξαιτίας του πολέμου το 1941, βρίσκεται στην Αφρική. Οι συνθήκες τους χωρίζουν και παρακολουθούμε πώς εξελίσσονται οι ζωές τους μέσα σε κατασκοπεία, βία, φρίκη, όλεθρο και "φίλους" που δεν είναι πάντα φίλοι.

0

Δωροθέα ντε ΡοπΚαλό!

Μία αληθινή ιστορία για μια γυναίκα στα μέσα του 20ου αιώνα, που έζησε βαθιά τη ζωή της. Με ρώσικη καταγωγή, βρίσκεται σε διαφορετικά μέρη. Ταγμένη στον έρωτα ριψοκινδυνεύει, αλλά το θάρρος της και η ανεμελιά της τη βάζουν σε κίνδυνο.

0Εξαιρετικό!

Η ζήλεια και η εμμονή μπορούν να δημιουργήσουν πολλά δεινά και να κρατήσουν πολλά χρόνια . Οι ήρωες και ειδικά η ηρωίδα του βιβλίου υποφέρουν από ένα τέτοιο γεγονός που τους είναι και άγνωστο.

0

Χορεύοντας στη σιωπήΕξαιρετικό!

Η ζήλεια και η εμμονή μπορούν να δημιουργήσουν πολλά δεινά και να κρατήσουν πολλά χρόνια . Οι ήρωες και ειδικά η ηρωίδα του βιβλίου υποφέρουν από ένα τέτοιο γεγονός που τους είναι και άγνωστο.

0

Εις το όνομα της μητρόςΠολύ καλό!

Μία ιστορία για τους Έλληνες της διασποράς το 19ο και 20ο αιώνα. Μέσα από το βίο των ηρωίδων, τις περιπέτειες, τα ερωτηματικά για τη ζωή, την αυτογνωσία, απολαμβάνουμε ένα ταξίδι στα παλιά αλλά και ξυπνούν ερωτηματικά που όλους κάποια στιγμή μας απασχόλησαν.

0

Το δάκρυ του ΧριστούΠολύ καλό!

Μία ιστορία για τους Έλληνες της διασποράς το 19ο και 20ο αιώνα. Μέσα από το βίο των ηρωίδων, τις περιπέτειες, τα ερωτηματικά για τη ζωή, την αυτογνωσία, απολαμβάνουμε ένα ταξίδι στα παλιά αλλά και ξυπνούν ερωτηματικά που όλους κάποια στιγμή μας απασχόλησαν.

0

Οι κόρες του νερούΠολύ καλό!

Μία ιστορία για τους Έλληνες της διασποράς το 19ο και 20ο αιώνα. Μέσα από το βίο των ηρωίδων, τις περιπέτειες, τα ερωτηματικά για τη ζωή, την αυτογνωσία, απολαμβάνουμε ένα ταξίδι στα παλιά αλλά και ξυπνούν ερωτηματικά που όλους κάποια στιγμή μας απασχόλησαν.

0

Οι κόρες του νερούΠολύ καλό!

Μία ιστορία για τους Έλληνες της διασποράς το 19ο και 20ο αιώνα. Μέσα από το βίο των ηρωίδων, τις περιπέτειες, τα ερωτηματικά για τη ζωή, την αυτογνωσία, απολαμβάνουμε ένα ταξίδι στα παλιά αλλά και ξυπνούν ερωτηματικά που όλους κάποια στιγμή μας απασχόλησαν.

0

Συναξάρια της μικρής πατρίδαςΕξαιρετικό!

Δύο γυναίκες. Στην αρχή του 20ου αιώνα η σκλαβωμένη Μακεδονία προσπαθεί να ελευθερωθεί. Ο αγώνας σκληρός, αιματηρός, Πολύχρονος. Ένα τεράστιο, ασήκωτο βάρος πέφτει στις γυναίκες και τα παιδιά. Θάνατος, καταστροφή, ορφάνια αλλά και μνήμη. Ένα οδοιπορικό του Μακεδονικού Αγώνα μέσα από ζωές τυπικά αμάχων.

0

Λιανοκέρια της μικρής πατρίδαςΕξαιρετικό!

Δύο γυναίκες. Στην αρχή του 20ου αιώνα η σκλαβωμένη Μακεδονία προσπαθεί να ελευθερωθεί. Ο αγώνας σκληρός, αιματηρός, Πολύχρονος. Ένα τεράστιο, ασήκωτο βάρος πέφτει στις γυναίκες και τα παιδιά. Θάνατος, καταστροφή, ορφάνια αλλά και μνήμη. Ένα οδοιπορικό του Μακεδονικού Αγώνα μέσα από ζωές τυπικά αμάχων.

0

Γυναίκες της μικρής πατρίδαςΕξαιρετικό!

Δύο γυναίκες. Στην αρχή του 20ου αιώνα η σκλαβωμένη Μακεδονία προσπαθεί να ελευθερωθεί. Ο αγώνας σκληρός, αιματηρός, Πολύχρονος. Ένα τεράστιο, ασήκωτο βάρος πέφτει στις γυναίκες και τα παιδιά. Θάνατος, καταστροφή, ορφάνια αλλά και μνήμη. Ένα οδοιπορικό του Μακεδονικού Αγώνα μέσα από ζωές τυπικά αμάχων.

0

Σκουριά και χρυσάφι: ΝεγρεπόντεΠάρα πολύ καλό!

Η ιστορία και η επιτυχημένη εξέλιξη μιας οικογένειας της οποίας ο ιδρυτής ήταν ένας νέος άντρας που επέζησε της καταστροφής και της αιματοχυσίας των Ψαρών από τους Τούρκους. Γλίτωσε, αλλά αυτό το βίωμα είναι πάντα μαζί του και επηρεάζει ανεξίτηλα και αυτόν και τους ανθρώπους που συναναστρέφεται, ανεξάρτητα αν είναι συνεργάτες, σύζυγος, παιδιά.

0

Τα πρώτα μου γιατίΔιδακτικό

Κάποιος θα αποκτήσει αδερφάκι. Με αυτό το βιβλίο θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε το μεγαλύτερο παιδί για τις αλλαγές που θα έρθουν στην οικογένεια.

0

Τα πρώτα μου γιατίΔιδακτικό

Ένα βιβλίο για να μπορέσουμε να εξηγήσουμε στα παιδιά το διαζύγιο των γονιών του και το πως θα αλλάξει η ζωή του.

0

Πάω τουαλέτα μόνη μουΕκπαιδευτικό

Ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για να βοηθήσουμε τα παιδιά να απαλλαγούν από την πάνα και να μάθουν να πηγαίνουν μόνοι τους τουαλέτα.

0

Πάω τουαλέτα μόνος μουΕκπαιδευτικό

Ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για να βοηθήσουμε τα παιδιά να απαλλαγούν από την πάνα και να μάθουν να πηγαίνουν μόνοι τους τουαλέτα.

0

Τα μικρόβια δεν είναι για να τα μοιραζόμαστεΕκπαιδευτικό

Ένα πολύ καλό βιβλίο για να μας βοηθήσει να μάθουμε στα παιδιά τους κανόνες υγιεινής μέσα από εικόνες.

0Πολύ καλό!

Μία σύγχρονη περιπέτεια που διαδραματίζεται σε δύο ηπείρους με το FBI, το Γουτεμβέργιο, παλιά τραπουλόχαρτα και επικίνδυνα μυστικά.

0Πολύ καλό!

Μία περιπέτεια στην Πρώτη σταυροφορία που ξεκίνησε με αγνές θρησκευτικές προθέσεις αλλά κατέληξε σε αιματοχυσία και λεηλασίες γεμάτο ίντριγκα.

0

Ψηφιακό οχυρόΑρκετά καλό!

Η πιο μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ πέφτει θύμα εκβιασμού για την αποκάλυψη της μεγαλύτερης πρώτης καθολικής μηχανής αποκρυπτογράφησης ένα μεγαλειώδες τεχνολογικό θαύμα. Η προσπάθεια λύσης του προβλήματος είναι δύσκολη και οι ήρωές μας αντιμετωπίζουν προκλήσεις, δολοπλοκίες και φόνους.

0

Ψηφιακό οχυρόΑρκετά καλό!

Η πιο μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ πέφτει θύμα εκβιασμού για την αποκάλυψη της μεγαλύτερης πρώτης καθολικής μηχανής αποκρυπτογράφησης ένα μεγαλειώδες τεχνολογικό θαύμα. Η προσπάθεια λύσης του προβλήματος είναι δύσκολη και οι ήρωές μας αντιμετωπίζουν προκλήσεις, δολοπλοκίες και φόνους.

0

Αρκτική παγίδαΚλασικός Brown

Η NASA βρίσκεται υπό αμφισβήτηση γιατί δεν έχει τις επιτυχίες που αναμένονται από τη χρηματοδότησή της. Τότε ανακαλύπτεται από ένα δορυφόρο ότι υπάρχει κάτι θαμμένο στους πάγους της Αρκτικής. Η αποκάλυψη που θα επαναφέρει το κύρος της NASA δεν είναι εύκολη. Μυστικά και συγκάλυψη από το Λευκό Οίκο ως την Αρκτική. Συνομωσίες, απάτες, ανατροπές και δολοφονίες στους πάγους του Βόρειου Πόλου.

0Πολύ καλό!

Με φόντο τη μάχη των Θερμοπυλών, ο Μανφρέντι μας εξιστορεί την ιστορία μίας σπαρτιατικής οικογένειας με δύο αγόρια. Ένα αντάξιο των απαιτήσεών της σπαρτιατικής κοινωνίας, το άλλο όμως όχι.

0

Οι τελευταίες ΑμαζόνεςΑρκετά καλό!

Ένα μυθιστόρημα για τις μυθικές Αμαζόνες. Διαφορετικοί χαρακτήρες όπως δημιουργούνται από τον Πρέσσφιλντ σκιαγραφούν ένα αποκαλυπτικό μοτίβο ενός μυθικού έθνους.

0

Οι πύλες της φωτιάςΕξαιρετικό!

Με βάση τη μάχη των Θερμοπυλών, ο Πρέσσφιλντ μας φέρνει σε επαφή με το Σπαρτιατικό τρόπο ζωής, τη μύηση που γινόταν στα παιδιά από πολύ νωρίς, την ανατροφή κοριτσιών και αγοριών που όλοι θαύμαζαν. Καταπληκτικές περιγραφές!

0Καλό!

Μία έφηβη από την Ιαπωνία βρίσκει στήριγμα στο ημερολόγιο της μοναχής γιαγιάς της. Ένα πακέτο με ένα ημερολόγιο, ένα βιβλίο, κάτι γράμματα ξεβράζονται στον Καναδά από μία συγγραφέα. Αρχίζει ένα ταξίδι εσωτερικής και εξωτερικής αναζήτησης.

0

Το τραγούδι στον άνεμοΚαλό!

Η ιστορία ενός αγοριού που έχασε τον πατέρα του στον Εμφύλιο, ξενιτεύτηκε, επέστρεψε και καλείται να ζήσει σε ένα όχι και τόσο όμορφο κόσμο.

0Αρκετά καλό!

Στην Ισπανία βρίσκεται η ηρωίδα, όπου τυχαία, μαγεμένη από την ατμόσφαιρα κάποιου καφέ, αρχίζει να ψάχνει και να φέρνει στην επιφάνεια τον Ισπανικό εμφύλιο, μυστικά και τραγωδίες.

0Πάρα πολύ καλό!

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που ο κορμός του περιστρέφεται γύρω από τη Σπιναλόγκα, το νησάκι στην Κρήτη, που έχει εγκαταλειφθεί, αλλά ήταν για πολλά χρόνια αποικία όπου έστελναν τους λεπρούς.

0

Η γη των ανθρώπωνΕξαιρετικό!

Ένα βιβλίο για τη γη, τη φύση , τη σχέση μας με αυτή γεμάτο με έντονες περιγραφές.

0Καταπληκτικό!!!

Από την Ισπανία του Μεσαίωνα, η κατάρα μίας κοπέλας κατατρέχει την οικογένεια ενός άντρα. Στις μέρες μας, ο απόγονος αυτού του άντρα και η απόγονος της γυναίκας έρχονται αντιμέτωποι με το σπάσιμο της κατάρας ή τη συνέχισή της.

0

Οι δεσμώτες των σκιώνΠάρα πολύ καλό!

Δύο παιδιά, από τη γέννησή τους είναι ταγμένα να εκπληρώσουν ένα σκοπό γι'αυτό κατατρέχονται. Σκοπός των ομάδων που τους κατατρέχουν είναι η Ένωση των δύο ώστε να δημιουργηθεί το τέλειο πλάσμα. Ένα θαυμαστό αλληγορικό παραμύθι.

0

Μ' άλλα λόγια σ' αγαπώΠάρα πολύ καλό!

Ένα εξώγαμο αγόρι παιδί μιας αριστοκράτισσας και ενός τσιγγάνου στέλνεται στο ορφανοτροφείο για ασφάλεια. Ένα κορίτσι βρίσκεται στο ίδιο ίδρυμα επειδή δολοφονήθηκε ο πατέρας της. Τα δύο παιδιά γνωρίζονται και η φιλία που δημιουργείται περιέχει και κάτι πιο πολύτιμο. Οι δυσκολίες, τα προβλήματα σχεδόν ξεπερνιούνται. Τα δύο παιδιά όμως έχουν διαφορετικούς στόχους στη ζωή τους.

0

Πέρα από τα Παλιά Ασήμια (Μεταίχμιο Pocket)Πολύ καλό!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0

Μια προσευχή για τα Παλιά Ασήμια (Μεταίχμιο Pocket)Πολύ καλό!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0

Τα Παλιά Ασήμια (Μεταίχμιο Pocket)Πολύ καλό!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0Πολύ καλά!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0Πολύ καλά!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0

Μια προσευχή για τα Παλιά ΑσήμιαΠολύ καλό!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0

Πέρα από τα Παλιά ΑσήμιαΠολύ καλό!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0

Τα Παλιά ΑσήμιαΠολύ καλό!

Η Έλσα παρέα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της κάνει ένα ταξίδι στην Καπαδοκία που δεν έχει ξαναβρεθεί και συναντιέται με ένα φωτογράφο που ερευνά για κάποιον άλλο. Οι έρευνες τους συγκλίνουν καθώς αποκαλύπτεται ότι τα δύο πρόσωπα που τους απασχολούν αποτέλεσαν ένα μοιραίο ζευγάρι με ένα βαθύ έρωτα. Ακολουθώντας την ιστορία της γιαγιάς, γνωρίζουμε τα μέρη που έζησε και άκμασε ένας ξεχασμένος ελληνισμός. Παρακολουθούμε τα τοπία, τη ζωή, τις συνήθειες. Η ζωή της γιαγιάς Σεβαστής,ο έρωτας της, ο πόλεμος, ο αναπόφευκτος χωρισμός, η Μικρασιατική Καταστροφή, η ανταλλαγή πληθυσμών, το ξερίζωμα. Ελλάδα, καινούργια ζωή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο έρωτας φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς.

0

Η ιστορία της χαμένης κόρηςΚαλό!

Ένα χρονικό που αναπτύσσεται σε 4 βιβλία. Περιγράφει τη ζωή δύο φτωχών και πανέξυπνων κοριτσιών, που γίνονται οι καλύτερες φίλες . Δύο φίλες, διαφορετικές αλλά αλληλοσυμπληρούμενες. Μέσα σε ένα μεταπολεμικό κοινωνικό περιβάλλον που περιγράφεται αρτιότατα, οι δύο φίλες ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια καθώς η μία εγκλωβισμένη από το σπίτι της παντρεύεται ενώ η άλλη σπουδάζει πηγαίνοντας κόντρα στα κοινωνικά ήθη της επαρχίας. Στα τέσσερα βιβλία ξεδιπλώνονται οι ιστορίες τους μαζί με την ιστορία μίας χώρας και χαρακτηριστικών που υπάρχουν και σήμερα.

0

Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουνΚαλό!

Ένα χρονικό που αναπτύσσεται σε 4 βιβλία. Περιγράφει τη ζωή δύο φτωχών και πανέξυπνων κοριτσιών, που γίνονται οι καλύτερες φίλες . Δύο φίλες, διαφορετικές αλλά αλληλοσυμπληρούμενες. Μέσα σε ένα μεταπολεμικό κοινωνικό περιβάλλον που περιγράφεται αρτιότατα, οι δύο φίλες ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια καθώς η μία εγκλωβισμένη από το σπίτι της παντρεύεται ενώ η άλλη σπουδάζει πηγαίνοντας κόντρα στα κοινωνικά ήθη της επαρχίας. Στα τέσσερα βιβλία ξεδιπλώνονται οι ιστορίες τους μαζί με την ιστορία μίας χώρας και χαρακτηριστικών που υπάρχουν και σήμερα.

0

Το νέο όνομαΚαλό!

Ένα χρονικό που αναπτύσσεται σε 4 βιβλία. Περιγράφει τη ζωή δύο φτωχών και πανέξυπνων κοριτσιών, που γίνονται οι καλύτερες φίλες . Δύο φίλες, διαφορετικές αλλά αλληλοσυμπληρούμενες. Μέσα σε ένα μεταπολεμικό κοινωνικό περιβάλλον που περιγράφεται αρτιότατα, οι δύο φίλες ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια καθώς η μία εγκλωβισμένη από το σπίτι της παντρεύεται ενώ η άλλη σπουδάζει πηγαίνοντας κόντρα στα κοινωνικά ήθη της επαρχίας. Στα τέσσερα βιβλία ξεδιπλώνονται οι ιστορίες τους μαζί με την ιστορία μίας χώρας και χαρακτηριστικών που υπάρχουν και σήμερα.

0

Η υπέροχη φίλη μουΚαλό!

Ένα χρονικό που αναπτύσσεται σε 4 βιβλία. Περιγράφει τη ζωή δύο φτωχών και πανέξυπνων κοριτσιών, που γίνονται οι καλύτερες φίλες . Δύο φίλες, διαφορετικές αλλά αλληλοσυμπληρούμενες. Μέσα σε ένα μεταπολεμικό κοινωνικό περιβάλλον που περιγράφεται αρτιότατα, οι δύο φίλες ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια καθώς η μία εγκλωβισμένη από το σπίτι της παντρεύεται ενώ η άλλη σπουδάζει πηγαίνοντας κόντρα στα κοινωνικά ήθη της επαρχίας. Στα τέσσερα βιβλία ξεδιπλώνονται οι ιστορίες τους μαζί με την ιστορία μίας χώρας και χαρακτηριστικών που υπάρχουν και σήμερα.

0

Το πορτραίτο του Ντόριαν ΓκρέιΕξαιρετικό!

Η ιστορία του όμορφου και φιλήδονου Ντόριαν Γκρέι που πουλάει την ψυχή του ώστε να μη μεγαλώνει ηλικιακά αυτός αλλά το πορτρέτο του. Αυτός όντως δεν αλλάζει αλλά το πορτρέτο του δεν απεικονίζει μόνο τη διαφορά στην ηλικία. Αποκαλύπτει και όλη τη διάβρωση του χαρακτήρα του ήρωα.

0

Το πορτραίτο του Ντόριαν ΓκρέυΕξαιρετικό!

Η ιστορία του όμορφου και φιλήδονου Ντόριαν Γκρέι που πουλάει την ψυχή του ώστε να μη μεγαλώνει ηλικιακά αυτός αλλά το πορτρέτο του. Αυτός όντως δεν αλλάζει αλλά το πορτρέτο του δεν απεικονίζει μόνο τη διαφορά στην ηλικία. Αποκαλύπτει και όλη τη διάβρωση του χαρακτήρα του ήρωα.

0Εξαιρετικό!

Η ιστορία του όμορφου και φιλήδονου Ντόριαν Γκρέι που πουλάει την ψυχή του ώστε να μη μεγαλώνει ηλικιακά αυτός αλλά το πορτρέτο του. Αυτός όντως δεν αλλάζει αλλά το πορτρέτο του δεν απεικονίζει μόνο τη διαφορά στην ηλικία. Αποκαλύπτει και όλη τη διάβρωση του χαρακτήρα του ήρωα.

0

Το πορτραίτο του Ντόριαν ΓκραίυΕξαιρετικό!

Η ιστορία του όμορφου και φιλήδονου Ντόριαν Γκρέι που πουλάει την ψυχή του ώστε να μη μεγαλώνει ηλικιακά αυτός αλλά το πορτρέτο του. Αυτός όντως δεν αλλάζει αλλά το πορτρέτο του δεν απεικονίζει μόνο τη διαφορά στην ηλικία. Αποκαλύπτει και όλη τη διάβρωση του χαρακτήρα του ήρωα.

0

Το Πορτραίτο Του Ντόριαν ΓκραίυΕξαιρετικό!

Η ιστορία του όμορφου και φιλήδονου Ντόριαν Γκρέι που πουλάει την ψυχή του ώστε να μη μεγαλώνει ηλικιακά αυτός αλλά το πορτρέτο του. Αυτός όντως δεν αλλάζει αλλά το πορτρέτο του δεν απεικονίζει μόνο τη διαφορά στην ηλικία. Αποκαλύπτει και όλη τη διάβρωση του χαρακτήρα του ήρωα.

0

Το πορτραίτο του Ντόριαν ΓκρέιΕξαιρετικό!

Η ιστορία του όμορφου και φιλήδονου Ντόριαν Γκρέι που πουλάει την ψυχή του ώστε να μη μεγαλώνει ηλικιακά αυτός αλλά το πορτρέτο του. Αυτός όντως δεν αλλάζει αλλά το πορτρέτο του δεν απεικονίζει μόνο τη διαφορά στην ηλικία. Αποκαλύπτει και όλη τη διάβρωση του χαρακτήρα του ήρωα.

1

Το πορτραίτο του Ντόριαν ΓκραίυΕξαιρετικό!

Η ιστορία του όμορφου και φιλήδονου Ντόριαν Γκρέι που πουλάει την ψυχή του ώστε να μη μεγαλώνει ηλικιακά αυτός αλλά το πορτρέτο του. Αυτός όντως δεν αλλάζει αλλά το πορτρέτο του δεν απεικονίζει μόνο τη διαφορά στην ηλικία. Αποκαλύπτει και όλη τη διάβρωση του χαρακτήρα του ήρωα.

0

1984Εξαιρετικό!

Ένα ολοκληρωτικό καθεστώς όπου τα πάντα και όλοι παρακολουθούνται. Ο Μεγάλος Αδελφός έχει τον απόλυτο έλεγχο. Το να σκέφτεσαι, το να αισθάνεσαι είναι αμαρτήματα που τιμωρούνται αμείλικτα. Ιστορία δεν υπάρχει, μπορεί να αλλάξει κάθε στιγμή. Αυτά και αυτοί που ήταν δεν είναι πλέον και το ανάποδο. Μία αφήγηση που έχει πολλές αντιστοιχίες με τη σημερινή πραγματικότητα.

0Αρκετά καλό!

Η ιστορία μίας σκλάβας από το Κογκό. Η ζωή της, η αιχμαλωσία της, η ζωή της με τους λευκούς ,η ελευθερία της.

0

Το όνομα του ρόδουΕξαιρετικό!

Μεσαίωνας. Δύο μοναχοί, ο Γουλιέλμος και ο δόκιμος ακόλουθό του Άντσο φτάνουν σε ένα απομονωμένο μεγάλο μοναστήρι. Όσο είναι εκεί γίνονται η μία μετά την άλλη αποτρόπαιες δολοφονίες. Ο πανέξυπνος Γουλιέλμος προσπαθεί να τις ξεδιαλύνει. Ένα μοναδικό κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Το σημαντικό δεν είναι μόνο το ποιος έκανε τους φόνους αλλά και το γιατί. Ένα βιβλίο που ικανοποιεί τους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος, των φιλοσοφικών διαλόγων ,τους συνωμοσιολόγους.

0

Το όνομα του ρόδουΕξαιρετικό!

Μεσαίωνας. Δύο μοναχοί, ο Γουλιέλμος και ο δόκιμος ακόλουθό του Άντσο φτάνουν σε ένα απομονωμένο μεγάλο μοναστήρι. Όσο είναι εκεί γίνονται η μία μετά την άλλη αποτρόπαιες δολοφονίες. Ο πανέξυπνος Γουλιέλμος προσπαθεί να τις ξεδιαλύνει. Ένα μοναδικό κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Το σημαντικό δεν είναι μόνο το ποιος έκανε τους φόνους αλλά και το γιατί. Ένα βιβλίο που ικανοποιεί τους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος, των φιλοσοφικών διαλόγων ,τους συνωμοσιολόγους.

0Κλασικό!

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας. Πρωταγωνιστές η προκατειλημένη Ελίζαμπεθ και ο περήφανος κύριος Ντάρσυ. Η Austen καταφέρνει να μας μεταφέρει το κλίμα της εποχής ενώ δε διστάζει να κριτικάρει και τις αντιλήψεις των ανθρώπων εκείνης της περιόδου. Αν λοιπόν σου αρέσει η ρομαντική λογοτεχνία και προσπεράσεις τον τρόπο γραφής όπου οι σύζυγοι μιλάνε στον πληθυντικό μεταξύ τους είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψεις!

0

Περηφάνια και προκατάληψηΚλασικό!

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας. Πρωταγωνιστές η προκατειλημένη Ελίζαμπεθ και ο περήφανος κύριος Ντάρσυ. Η Austen καταφέρνει να μας μεταφέρει το κλίμα της εποχής ενώ δε διστάζει να κριτικάρει και τις αντιλήψεις των ανθρώπων εκείνης της περιόδου. Αν λοιπόν σου αρέσει η ρομαντική λογοτεχνία και προσπεράσεις τον τρόπο γραφής όπου οι σύζυγοι μιλάνε στον πληθυντικό μεταξύ τους είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψεις!

0Κλασικό!

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας. Πρωταγωνιστές η προκατειλημένη Ελίζαμπεθ και ο περήφανος κύριος Ντάρσυ. Η Austen καταφέρνει να μας μεταφέρει το κλίμα της εποχής ενώ δε διστάζει να κριτικάρει και τις αντιλήψεις των ανθρώπων εκείνης της περιόδου. Αν λοιπόν σου αρέσει η ρομαντική λογοτεχνία και προσπεράσεις τον τρόπο γραφής όπου οι σύζυγοι μιλάνε στον πληθυντικό μεταξύ τους είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψεις!

0Κλασικό!

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας. Πρωταγωνιστές η προκατειλημένη Ελίζαμπεθ και ο περήφανος κύριος Ντάρσυ. Η Austen καταφέρνει να μας μεταφέρει το κλίμα της εποχής ενώ δε διστάζει να κριτικάρει και τις αντιλήψεις των ανθρώπων εκείνης της περιόδου. Αν λοιπόν σου αρέσει η ρομαντική λογοτεχνία και προσπεράσεις τον τρόπο γραφής όπου οι σύζυγοι μιλάνε στον πληθυντικό μεταξύ τους είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψεις!

0

Υπερηφάνεια και προκατάληψηΚλασικό!

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας. Πρωταγωνιστές η προκατειλημένη Ελίζαμπεθ και ο περήφανος κύριος Ντάρσυ. Η Austen καταφέρνει να μας μεταφέρει το κλίμα της εποχής ενώ δε διστάζει να κριτικάρει και τις αντιλήψεις των ανθρώπων εκείνης της περιόδου. Αν λοιπόν σου αρέσει η ρομαντική λογοτεχνία και προσπεράσεις τον τρόπο γραφής όπου οι σύζυγοι μιλάνε στον πληθυντικό μεταξύ τους είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψεις!

0

Υπερηφάνεια και προκατάληψηΚλασικό!

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας. Πρωταγωνιστές η προκατειλημένη Ελίζαμπεθ και ο περήφανος κύριος Ντάρσυ. Η Austen καταφέρνει να μας μεταφέρει το κλίμα της εποχής ενώ δε διστάζει να κριτικάρει και τις αντιλήψεις των ανθρώπων εκείνης της περιόδου. Αν λοιπόν σου αρέσει η ρομαντική λογοτεχνία και προσπεράσεις τον τρόπο γραφής όπου οι σύζυγοι μιλάνε στον πληθυντικό μεταξύ τους είναι ένα βιβλίο που θα λατρέψεις!

0

Λογική και ευαισθησίαΠολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0Πολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0Πολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0Πολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0

Λογική και ευαισθησίαΠολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0Πολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0Πολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0Πολύ καλό!

Μία αδελφή που κυριαρχείται από τη λογική, συγκρατημένη, στωική. Η άλλη αδερφή παρορμητική χωρίς συγκράτηση, υπομονή,έρμαιο στις επιθυμίες της. Ο καμβάς της Τζέιν Ώστιν για δύο κοπέλες που ερωτεύονται σε μία κοινωνία που η μοίρα των γυναικών δεν ορίζεται από αυτές αλλά από τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τι θα επιβιώσει...η λογική ή η ευαισθησία;

0

Η κόλαση των παιδιώνΑρκετά καλό!

Μία σειρά συγκλονιστικών διηγημάτων που αφορούν παιδιά και τη δραματική τους ζωή στην Κατοχή.

0

Οι νικημένοιΑρκετά καλό!

Μία συλλογή διηγημάτων με αρχαία απομεινάρια από νησιά, διαφορετικές περιοχές στην Ελλάδα, ανθρώπους από εδώ και πολύ μακριά, το τώρα, το χτες, πρόσωπα φανταστικά, αληθινά, ήρωες βιβλίων, όλοι πρωταγωνιστές στα 20 μικρά διηγήματα του βιβλίου.

0

Οι φρουροί της ΑχαΐαςΕξαιρετικό!

Μέσα στη δικτατορία, στην Αχαΐα, ανάμεσα σε ένα συνοθύλευμα διαφορετικών ανθρώπων με διαπλεκόμενα συμφέροντα, υπάρχει μία διαμάχη ανάμεσα σε δύο οικογένειες. Τα μυστικά, οι ίντριγκες, οι δολοπλοκίες, η προσπάθεια επιβολής της μιας και υποταγής της άλλης οδηγούν στην καταστροφή.

0

Οι φρουροί της ΑχαΐαςΕξαιρετικό!

Μέσα στη δικτατορία, στην Αχαΐα, ανάμεσα σε ένα συνοθύλευμα διαφορετικών ανθρώπων με διαπλεκόμενα συμφέροντα, υπάρχει μία διαμάχη ανάμεσα σε δύο οικογένειες. Τα μυστικά, οι ίντριγκες, οι δολοπλοκίες, η προσπάθεια επιβολής της μιας και υποταγής της άλλης οδηγούν στην καταστροφή.

0

Ο διαβήτης του ΠλάτωναΑρκετά καλό!

Ένα μυθιστόρημα που οι περιγραφές του συνδυάζουν Αρχαία Ελλάδα, Γερμανία μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ανάμειξη φιλοσοφίας, μαθηματικών, πολιτικής. Όλα αυτά για να λυθεί μαθηματικά ένας αρχαίος γρίφος που εμπεριέχεται σε ένα χρησμό.

0

Μα που πήγαν όλοι οι άντρεςΧιουμοριστικό!

Τέσσερις φίλες, διαφορετικές μεταξύ τους με διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά θέλω. Ψάχνουν όλες τον άντρα που θα τις πάει παρακάτω, θα τις γεμίσει. Διαφορετικές οι δεξαμενές που ψάχνει η καθεμία. Άκαρπο αποτέλεσμα. Μία αναζήτηση παγκόσμια και καθημερινή που αγγίζει όλες τις γυναίκες.

0Χιουμοριστικό!

Τέσσερις φίλες, διαφορετικές μεταξύ τους με διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά θέλω. Ψάχνουν όλες τον άντρα που θα τις πάει παρακάτω, θα τις γεμίσει. Διαφορετικές οι δεξαμενές που ψάχνει η καθεμία. Άκαρπο αποτέλεσμα. Μία αναζήτηση παγκόσμια και καθημερινή που αγγίζει όλες τις γυναίκες.

0Εξαιρετική τριλογία!

Μία τριλογία που ξεκινά στη Ρωσία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τατιάνα ζει μέσα στη σταλινική Ρωσία σε δύσκολες συνθήκες. Ερωτεύεται τον Αλέξανδρο. Μέσα στο απολυταρχικό καθεστώς και τον πόλεμο οι κακουχίες πολλές. Ο αληθινός έρωτας που κυριεύει τους δύο νέους περνάει από αδυσώπητες δυσκολίες. Μετά από αγώνες κατορθώνουν να χτίσουν μία νέα ζωή για την οικογένειά τους στην Αμερική. Όμως τότε το παρελθόν επιχειρεί να τους καταστρέψει την ευτυχία.

0

Οι κήποι της ΤατιάναςΕξαιρετική τριλογία!

Μία τριλογία που ξεκινά στη Ρωσία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τατιάνα ζει μέσα στη σταλινική Ρωσία σε δύσκολες συνθήκες. Ερωτεύεται τον Αλέξανδρο. Μέσα στο απολυταρχικό καθεστώς και τον πόλεμο οι κακουχίες πολλές. Ο αληθινός έρωτας που κυριεύει τους δύο νέους περνάει από αδυσώπητες δυσκολίες. Μετά από αγώνες κατορθώνουν να χτίσουν μία νέα ζωή για την οικογένειά τους στην Αμερική. Όμως τότε το παρελθόν επιχειρεί να τους καταστρέψει την ευτυχία.

0Εξαιρετική τριλογία!

Μία τριλογία που ξεκινά στη Ρωσία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τατιάνα ζει μέσα στη σταλινική Ρωσία σε δύσκολες συνθήκες. Ερωτεύεται τον Αλέξανδρο. Μέσα στο απολυταρχικό καθεστώς και τον πόλεμο οι κακουχίες πολλές. Ο αληθινός έρωτας που κυριεύει τους δύο νέους περνάει από αδυσώπητες δυσκολίες. Μετά από αγώνες κατορθώνουν να χτίσουν μία νέα ζωή για την οικογένειά τους στην Αμερική. Όμως τότε το παρελθόν επιχειρεί να τους καταστρέψει την ευτυχία.

0

Τατιάνα και ΑλεξάντερΕξαιρετική τριλογία!

Μία τριλογία που ξεκινά στη Ρωσία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τατιάνα ζει μέσα στη σταλινική Ρωσία σε δύσκολες συνθήκες. Ερωτεύεται τον Αλέξανδρο. Μέσα στο απολυταρχικό καθεστώς και τον πόλεμο οι κακουχίες πολλές. Ο αληθινός έρωτας που κυριεύει τους δύο νέους περνάει από αδυσώπητες δυσκολίες. Μετά από αγώνες κατορθώνουν να χτίσουν μία νέα ζωή για την οικογένειά τους στην Αμερική. Όμως τότε το παρελθόν επιχειρεί να τους καταστρέψει την ευτυχία.

0

Ο μπρούντζινος καβαλάρηςΕξαιρετική τριλογία!

Μία τριλογία που ξεκινά στη Ρωσία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τατιάνα ζει μέσα στη σταλινική Ρωσία σε δύσκολες συνθήκες. Ερωτεύεται τον Αλέξανδρο. Μέσα στο απολυταρχικό καθεστώς και τον πόλεμο οι κακουχίες πολλές. Ο αληθινός έρωτας που κυριεύει τους δύο νέους περνάει από αδυσώπητες δυσκολίες. Μετά από αγώνες κατορθώνουν να χτίσουν μία νέα ζωή για την οικογένειά τους στην Αμερική. Όμως τότε το παρελθόν επιχειρεί να τους καταστρέψει την ευτυχία.

0Εξαιρετική τριλογία!

Μία τριλογία που ξεκινά στη Ρωσία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τατιάνα ζει μέσα στη σταλινική Ρωσία σε δύσκολες συνθήκες. Ερωτεύεται τον Αλέξανδρο. Μέσα στο απολυταρχικό καθεστώς και τον πόλεμο οι κακουχίες πολλές. Ο αληθινός έρωτας που κυριεύει τους δύο νέους περνάει από αδυσώπητες δυσκολίες. Μετά από αγώνες κατορθώνουν να χτίσουν μία νέα ζωή για την οικογένειά τους στην Αμερική. Όμως τότε το παρελθόν επιχειρεί να τους καταστρέψει την ευτυχία.

0

Αγαπώ θα πει χάνομαιΠολύ καλό!

Ο θάνατος ενός γνωστού πλούσιου επιχειρηματία ανακατώνει την ήρεμη επιφάνεια. Τρεις αδελφές μεγαλώνουν πλουσιοπάροχα σε ένα σπίτι που λείπει η αγάπη. Παράλληλα και δίπλα τους κάποιος που μπερδεύεται χωρίς να το θέλει σε μυστικά και ψέματα. Μία αναζήτηση για το τι είναι η αγάπη.

0

Ο γιος της βροχήςΠολύ καλό!

Η βροχή είναι το μοναδικό πράγμα που ενώνει το σκληρό επιχειρηματία με το παιδί που πέρασε την πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής του μέσα στα προβλήματα και την περιφρόνηση. Γεννήθηκε μέσα στην καταιγίδα και αφού η μάνα του δεν επέζησε, μάνα του έγινε η βροχή.

0Πολύ καλό!

Η βροχή είναι το μοναδικό πράγμα που ενώνει το σκληρό επιχειρηματία με το παιδί που πέρασε την πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής του μέσα στα προβλήματα και την περιφρόνηση. Γεννήθηκε μέσα στην καταιγίδα και αφού η μάνα του δεν επέζησε, μάνα του έγινε η βροχή.

0

Το σπίτι των σκιώνΠολύ καλό!

Μία πλούσια Αμερικανίδα με ελληνικές ρίζες, έρχεται Ελλάδα και αποφασίζει να μείνει Αθήνα. Μια παλιά βίλα τη γοητεύει και αποφασίζει να την αγοράσει. Δε μπορεί να φανταστεί πόσο στενή και πόσο μοιραία είναι η σχέση της με τη βίλα.

0

Προδομένο φεγγάριΠολύ καλό!

Ένας ωραίος άντρας, που όμως είναι ομοφυλόφιλος και μία ελκυστική γυναίκα έρχονται κοντά και δημιουργούν μία πραγματική φιλία που μεγαλώνει σταθερά. Μετά από χρόνια η απόφαση του άντρα για εγχείρηση αλλαγής φύλου, τραντάζει το οικοδόμημα.

0Πολύ καλό!

Ένας ωραίος άντρας, που όμως είναι ομοφυλόφιλος και μία ελκυστική γυναίκα έρχονται κοντά και δημιουργούν μία πραγματική φιλία που μεγαλώνει σταθερά. Μετά από χρόνια η απόφαση του άντρα για εγχείρηση αλλαγής φύλου, τραντάζει το οικοδόμημα.

0Αδιάφορο...

Μία γυναίκα σκέφτεται και μιλάει. Μία ζωή χωρίς άντρα είναι ελάττωμα, αναπηρία,επιλογή; Τις γυναίκες χωρίς άντρα πρέπει να τις λυπόμαστε ή να τις παρατηρούμε προσεκτικότερα; Μου πέρασε αδιάφορο.

1

Χιόνι στη φωτιάΑρκετά καλό!

Μία επιτυχημένη γυναίκα που έχει μεγαλώσει στη μιζέρια του χωριού κάτω από μία καταπιεστική μάνα. Έχει ξεφύγει από αυτό, έχει παντρευτεί, είναι μία ώριμη πετυχημένη επιχειρηματίας. Τότε εμφανίζεται αυτός που της προσφέρει αυτό που νόμιζε ότι είχε.

0

Το μάτι του βοριάΠολύ καλό

Η σκανδαλώδης ζωή ενός άντρα που από πολύ νωρίς άρχισε να εκμεταλλεύεται τις γυναίκες και τα κρεβάτια τους . Κάποια στιγμή όμως αυτό θα πρέπει να σταματήσει.

0Ιδιαίτερο

Μία γυναίκα ζει απομονωμένη, κρυμμένη στη σοφίτα μίας βίλας. Το βιβλίο ξεδιπλώνει την ιστορία της. Ποια είναι, γιατί βλέπει τον κόσμο μέσα από το παράθυρο, με ποιον έχει επαφή, ποιο μυστικό κρύβει που την κάνει να απομονώνεται.

0

Η γυναίκα της σοφίταςΙδιαίτερο

Μία γυναίκα ζει απομονωμένη, κρυμμένη στη σοφίτα μίας βίλας. Το βιβλίο ξεδιπλώνει την ιστορία της. Ποια είναι, γιατί βλέπει τον κόσμο μέσα από το παράθυρο, με ποιον έχει επαφή, ποιο μυστικό κρύβει που την κάνει να απομονώνεται.

0

Η καρδιά θυμάταιΠολύ καλό

Ένας άντρας που ξεβράζεται από τη θάλασσα έχει χάσει τη μνήμη του. Γίνεται καλά σωματικά, χωρίς όμως να έχει επανέλθει η μνήμη του . Στην κατάσταση αυτή βρίσκει στήριγμα στη δασκάλα και δημιουργεί σχέση μαζί της. Δε θυμάται όμως ούτε το όνομά του, μέχρι που τον επισκέπτεται μία γυναίκα που του αποκαλύπτει ότι είναι η γυναίκα του. Δεν τη θυμάται αλλά η καρδιά του αναγνωρίζει τα μάτια της πριν ακόμα του πει την αλήθεια.

0

Θεανώ- Η λύκαινα της Πόλης (Vintage)Πολύ καλό

Η Θεανώ, γεννιέται, μεγαλώνει, ερωτεύεται και ζει μία καλή ζωή στην Πόλη. Το 1955 υποφέρει από τις αγριότητες των Τούρκων. Ζει το αίμα και μετά ακολουθεί ο διωγμός, η απέλαση, ο ρατσισμός. Και τότε αντιδρά σαν το πληγωμένο ζώο,που επιτίθεται και δεν αφήνει κανέναν να το πλησιάσει.

0

Θεανώ η λύκαινα της πόληςΠολύ καλό

Η Θεανώ, γεννιέται, μεγαλώνει, ερωτεύεται και ζει μία καλή ζωή στην Πόλη. Το 1955 υποφέρει από τις αγριότητες των Τούρκων. Ζει το αίμα και μετά ακολουθεί ο διωγμός, η απέλαση, ο ρατσισμός. Και τότε αντιδρά σαν το πληγωμένο ζώο,που επιτίθεται και δεν αφήνει κανέναν να το πλησιάσει.

0

Έρωτας σαν βροχή (Vintage)Πολύ καλό

Στην ηρωίδα έχουν δώσει το όνομα Κλαίλια από την ηρωίδα του Ξενόπουλου. Θέλει να ζήσει έναν έρωτα όπως τον ονειρεύεται αλλά η πραγματικότητα της δείχνει ότι δεν είναι απλό ούτε εύκολο.

0

Έρωτας σαν βροχήΠολύ καλό

Στην ηρωίδα έχουν δώσει το όνομα Κλαίλια από την ηρωίδα του Ξενόπουλου. Θέλει να ζήσει έναν έρωτα όπως τον ονειρεύεται αλλά η πραγματικότητα της δείχνει ότι δεν είναι απλό ούτε εύκολο.

0

Βαλς με δώδεκα θεούς (Vintage)Πολύ καλό

Μία ομάδα 4 ατόμων συναντιέται κάτω από απρόσμενες συνθήκες σε ένα τροχαίο. Εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που όμως γίνονται πολύ καλοί φίλοι και οι ζωές τους μπερδεύονται μέσα στους 12 μήνες που ακολουθούν.

0

Βαλς με δώδεκα θεούςΠολύ καλό

Μία ομάδα 4 ατόμων συναντιέται κάτω από απρόσμενες συνθήκες σε ένα τροχαίο. Εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που όμως γίνονται πολύ καλοί φίλοι και οι ζωές τους μπερδεύονται μέσα στους 12 μήνες που ακολουθούν.

0

Χωρίς χειροκρότημα (Vintage)Πολύ καλό

Η ζωή με χειροκροτήματα, λάμψη, διασημότητα είναι επιθυμητή. Η ηρωίδα ξεφεύγει από πράγματα που δεν θέλει. Καταφέρνει να ξεφύγει. Όταν όμως λόγω αυτής λάμψης και διασημότητας κινδυνεύει να καταστραφεί η ευτυχία της, αρχίζει να σκέφτεται μήπως η ζωή είναι πιο ουσιαστική χωρίς χειροκρότημα.

0

Χωρίς χειροκρότημαΠολύ καλό

Η ζωή με χειροκροτήματα, λάμψη, διασημότητα είναι επιθυμητή. Η ηρωίδα ξεφεύγει από πράγματα που δεν θέλει. Καταφέρνει να ξεφύγει. Όταν όμως λόγω αυτής λάμψης και διασημότητας κινδυνεύει να καταστραφεί η ευτυχία της, αρχίζει να σκέφτεται μήπως η ζωή είναι πιο ουσιαστική χωρίς χειροκρότημα.

0

Ήταν ένας καφές στη χόβολη (Vintage)Πολύ καλό

Μπορεί κάποιος να ζει μία καλή αλλά ρουτινιάρικη ζωή. Τι θα πάθει η ηρωίδα όταν τυχαία μετακομίζει δίπλα της ένας άντρας που της δείχνει μια πιο ανάλαφρη ζωή από την πεπατημένη;

0

Ήταν ένας καφές στη χόβοληΠολύ καλό

Μπορεί κάποιος να ζει μία καλή αλλά ρουτινιάρικη ζωή. Τι θα πάθει η ηρωίδα όταν τυχαία μετακομίζει δίπλα της ένας άντρας που της δείχνει μια πιο ανάλαφρη ζωή από την πεπατημένη;

0

Η άλλη πλευρά του νομίσματοςΠολύ καλό

Ένας άντρας μπορεί να πιστεύει ότι η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του είναι το άλλο του μισό, η άλλη πλευρά του νομίσματος της ζωής του. Μέχρι που φανερώνεται ότι ναι μεν το νόμισμα μπορεί να είναι η ζωή του,οι δύο του όμως πλευρές είναι δύο διαφορετικές γυναίκες.

0

Η άλλη πλευρά του νομίσματος (Vintage)Πολύ καλό

Ένας άντρας μπορεί να πιστεύει ότι η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του είναι το άλλο του μισό, η άλλη πλευρά του νομίσματος της ζωής του. Μέχρι που φανερώνεται ότι ναι μεν το νόμισμα μπορεί να είναι η ζωή του,οι δύο του όμως πλευρές είναι δύο διαφορετικές γυναίκες.

0

Όσο αντέχει η ψυχή (Vintage)Πολύ καλό

Η Ηρώ, από τη γέννηση της βιώνει μόνο δυσκολίες και προβλήματα. Από τον πατριό της, το σύζυγό της, με τα παιδιά της. Μόνο μία απόμακρη για όλους τους άλλους γυναίκα της συμπαραστέκεται.

0

Όσο αντέχει η ψυχήΠολύ καλό

Η Ηρώ, από τη γέννηση της βιώνει μόνο δυσκολίες και προβλήματα. Από τον πατριό της, το σύζυγό της, με τα παιδιά της. Μόνο μία απόμακρη για όλους τους άλλους γυναίκα της συμπαραστέκεται.

0

Game of Thrones Ο χορός των δράκων - Το σπαθί στο σκοτάδιΠολύ καλό

Όσο πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της σειράς τόσο πιο ωραία είναι τα βιβλία. Είναι ένα απίστευτο ταξίδι, το οποίο δύσκολα θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε.

0

Game of Thrones Ο χορός των δράκων - Το κάλεσμα της φλόγαςΠολύ καλό

Ό,τι μου έλειψε από το προηγούμενο βιβλίο το βρήκα σε αυτό. Πολύ καλό, αν και έχασα τον μπούσουλα με τόσες λεπτομέρειες ! Η περιπέτεια συνεχίζεται, η δράση εξαπλώνεται και η αγωνία στο κατακόρυφο.

0

Game of Thrones- Βορά ορνίων (βιβλίο 4)Αρκετά καλό

Αυτό το βιβλίο είναι ένα σοκ. Στα τρία πρώτα βιβλία, μπορείτε να γνωρίσετε, να αγαπήσετε και να μισήσετε τους χαρακτήρες. Σε αυτό παρουσιάζονται πολλοί νέοι χαρακτήρες και απόψεις, παρέχοντας ταυτόχρονα ελάχιστες ή καθόλου πληροφορίες σχετικά με τους άλλους μεγάλους χαρακτήρες. Ενώ το βιβλίο δεν ήταν κακό, ήταν απροσδόκητο.

0

Game of Thrones Θύελλα από ατσάλι Ματωμένο χρυσάφιΠολύ καλό

Αυτό το βιβλίο ήταν απολύτως καταπληκτικό. Είναι το δεύτερο μέρος του βιβλίου 3, οπότε ήταν λογικό να έχει περισσότερες σοκαριστικές στιγμές δράσης από το πρώτο μέρος. Τόσοι θάνατοι, τόσες ανατροπές, τόσα πολλά παράξενα και απροσδόκητα πράγματα. Πολύ καλό βιβλίο, μου άρεσε πολύ.

0

Game of Thrones Θύελλα από ατσάλι Παγωμένες λεπίδεςΑρκετά καλό

Και πάλι, ένα άλλο επικό παραμύθι καθώς οι ιστορίες όλων των αγαπημένων μας χαρακτήρων συνεχίζονται. Όλοι τους ασχολούνται με επικίνδυνα και δολοπλόκα άτομα γύρω τους. Δυσκολεύτηκα λίγο να συμβαδίσω με το ποιος αγωνιζόταν για ποια πλευρά, κάτι που αποδεικνύει τέλεια το χάος και την αναταραχή που βρίσκονται τα 7 βασίλεια.

0

Game of Thrones - Σύγκρουση ΒασιλέωνΑρκετά καλό

Η ιστορία ήταν σίγουρα πολύ πιο αργή από το πρώτο βιβλίο, αλλά ξέρω ότι ήταν απαραίτητο ώστε οικοδομήσουμε αυτόν τον πολύπλοκο κόσμο και να οργανώσουμε τα επόμενα γεγονότα. Μου άρεσε πολύ που μας επέτρεψε να γνωρίσουμε κάθε χαρακτήρα περισσότερο σε αυτό το βιβλίο, καθώς και να δούμε τις διαφορετικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των ηρώων μας.

0

Game of Thrones - Παιχνίδι του στέμματοςΜια καλή αρχή

Φυσικά είναι πολύ καλά γραμμένο με πολλές περιγραφές, κάτι που μερικές φορές έκανε την ανάγνωση δύσκολη, αλλά δεν κατέστρεψε την εμπειρία. Η ίδια η ιστορία είναι πολυεπίπεδη και περίπλοκη, οπότε πρέπει να είστε αφοσιωμένοι να την απολαύσετε πλήρως, γιατί είναι μια τεράστια σειρά και το πρώτο βιβλίο είναι απλώς ένα θεμέλιο του μεγαλύτερου έπους. Σε αυτό το βιβλίο μπορείτε να κατανοήσετε καλά την ιστορία και να φτιάξετε μια καλή εικόνα για την πλοκή και τους χαρακτήρες.

0

Καλοί οιωνοίΚαταπληκτικό!

Θυμάστε παλιά όταν αστεία βιβλία ήταν αστεία; Λοιπόν, αυτό είναι το είδος του χιούμορ με το οποίο κυκλοφόρησαν οι Terry Pratchett και Neil Gaiman το 1990 το «Καλοί Οιωνοί», και είναι τόσο καλό. Είναι αστείο, ασεβές και μερικές φορές εκπληκτικά διορατικό. Ενώ ορισμένα τμήματα του βιβλίου μπορεί να φαίνονται κλισέ ή ακόμα κιτς, το βιβλίο δεν βάζει ποτέ την προσποίηση ότι είναι επαναστατικό ή τολμηρό.

0

Assassin's Creed 8- ΥπόκοσμοςΠολύ καλό!

Μου άρεσε πολύ η ιστορία, ήταν πολύ ενδιαφέρον να διαβάζω για τη Βικτωριανή εποχή και πώς οι άνθρωποι επέζησαν τότε. Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι ήταν συναρπαστικοί και ρεαλιστικοί. Οι μάχες ανάμεσα στους Ναΐτες και τους Ασασσίνους ήταν πραγματικά συναρπαστικές και θεαματικές. Τα πάντα σε αυτό το βιβλίο περιγράφονται λεπτομερώς, με βοήθησε να φανταστώ πώς θα φαίνονταν όλα στην πραγματικότητα.

0

Assassin's Creed 7- ΕνότηταΠάρα πολύ καλό!

Μόλις τελείωσα αυτό το βιβλίο και ήταν έντονο, είχε μια διαφορετική ατμόσφαιρα από τα προηγούμενα βιβλία κυρίως επειδή λαμβάνει χώρα σε ένα τόσο μεγάλο ιστορικό γεγονός (Γαλλική Επανάσταση). Απόλαυσα πραγματικά την περιπέτεια της Ελίζ της πρώτης πρωταγωνιστής της σειράς , δεν το βάζει με τίποτα κάτω και ο χαρακτήρας της είναι πολύ συμπαθής .. Ο Άρνο είναι επίσης αγαπημένος ήρωας, αν και δεν τους βλέπουμε πολύ μαζί μου άρεσε πώς η φιλία και η αγάπη τους ξεπέρασαν τους περιορισμούς της γενεαλογίας και της πίστης, ήταν πολύ ευχάριστο και οι σκηνές μάχης ήταν τόσο καλές

0

Assassin's Creed 5- ΚαταραμένοςΠάρα πολύ καλό!

Πρώτα απ 'όλα, μου άρεσε πολύ ο τρόπος με τον ξετυλίγεται η ιστορία, το ημερολόγιο του Χέιθαμ . Τα ιδανικά του είναι επίσης διαφορετικά από εκείνα που συναντήσαμε στα προηγούμενα βιβλία και υποθέτω ότι τελικά έχουμε μια νέα ιδέα για όλα τα προβλήματα ανάμεσα στους Ναΐτες και τους Ασασσινους, που συνεχίζονται εδώ και αιώνες από μια νέα και απροσδόκητη οπτική γωνία.

0

Assassin's Creed 4- ΑποκαλύψειςΠάρα πολύ καλό!

Σε αυτό το βιβλίο ολοκληρώνεται η ιστορία του Έτζιο, η περιγραφή του βιβλίου είναι υπέροχη όμως εαν θέλετε ένα κλασικό λογοτεχνικό βιβλίο δεν είναι αυτό το σωστό βιβλίο για εσάς. Αν θέλετε μια διασκεδαστική ανάγνωση, και χαρακτήρες που θα σας τραβήξουν στη ζωή τους, αν τους δώσετε το χρόνο που τους χρειάζεται, δεν θα απογοητευτείτε.

0Πάρα πολύ καλό!

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο ως αυτόνομο καθώς δεν σχετίζεται με τα προηγούμενα βιβλία. Γεμάτο περιπέτεια και η ιστορία ήταν τόσο συναρπαστική που δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου μέχρι να το τελειώσω. ΑΓΑΠΩ τον Αλταΐρ πολύ περισσότερο από τον Έτζιο , είναι ένας τόσο υπέροχος αλλά ταπεινός χαρακτήρας, παρά την αλαζονεία του στην αρχή της ιστορίας. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος ο όποιος σκεφτόταν.

0

Assassin's Creed- Η αναγέννησηΠολύ καλό!

Αυτή είναι η συνέχεια στην ιστορία του Έτζιο Οντιτόρε καθώς συνεχίζει την αναζήτησή του εναντίον της οικογένειας Βοργία, οι οποίοι είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο του πατέρα και των αδελφών του. Το βιβλίο θα σας κρατήσει σε εγρήγορση καθώς ακολουθείτε τον Έτζιο στις διάφορες αποστολές του κατά την αναζήτησή του. Με ωραίο ρυθμό, πολλή δράση, μια ένδειξη ρομαντισμού και συναρπαστικούς χαρακτήρες, έκαναν το βιβλίο ακόμα μια ευχάριστη ανάγνωση.

0Πολύ καλό!

Μου αρέσει πολύ το πρόσθετο παρασκήνιο για το τι συμβαίνει με της Μοίρες και τους θεούς, ενώ ο Κράτος βρίσκεται στην αναζήτησή του. Το βιβλίο σε μπερδεύει λίγο όταν εμπλέκονται και οι τρεις μεριές, σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς κατάφερε να ξεφύγει από τη μοίρα του τελικά.

0

Ο θεός του πολέμουΠολύ καλό!

Μου άρεσε πολύ το βιβλίο επειδή είναι ένας καινούργιος τρόπος για να δούμε την ελληνική μυθολογία. Σίγουρα ο πρωταγωνιστής είναι πολύ διαφορετικός από τους συνηθισμένους που έχω διαβάσει σε άλλα βιβλία. Δεν είναι ήρωας, είναι αντι-ήρωας και έτσι θα ενεργήσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ιστορίας με έναν τρόπο που δεν θα περίμενε κανείς.

0

Τα πέτρινα λιοντάριαΠολύ καλό!

Η ιστορία ενός κοριτσιού που σώζεται από τη μικρασιατική καταστροφή και για να επιβιώσει γίνεται υπηρέτρια στην Αθήνα. Από κάθε σπίτι που περνάει παίρνει μαθήματα και λίγο λίγο χτίζει αυτό που θέλει.

0Απολαυστικός!

Απολαυστικές ιστορίες με τον "τότε " υπόκοσμο του Τσιφόρου, σε μία γλώσσα αυθεντική, αληθινή και σίγουρα ξένη στους ιδιαίτερα συντηρητικούς.

1Πολύ καλό!

Μέσα από αυτό το βιβλίο ποταμό, ζούμε με τον ελληνισμός της Πόλης πριν από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα από το βιβλίο ξεδιπλώνονται απολαυστικά μία άγνωστη σε μας καθημερινότητα, ήθη, έθιμα αλλά και ιστορικοπολιτικές αλήθειες.

0

ΛωξάντραΠολύ καλό!

Μέσα από αυτό το βιβλίο ποταμό, ζούμε με τον ελληνισμός της Πόλης πριν από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα από το βιβλίο ξεδιπλώνονται απολαυστικά μία άγνωστη σε μας καθημερινότητα, ήθη, έθιμα αλλά και ιστορικοπολιτικές αλήθειες.

0

ΛωξάντραΠολύ καλό!

Μέσα από αυτό το βιβλίο ποταμό, ζούμε με τον ελληνισμός της Πόλης πριν από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα από το βιβλίο ξεδιπλώνονται απολαυστικά μία άγνωστη σε μας καθημερινότητα, ήθη, έθιμα αλλά και ιστορικοπολιτικές αλήθειες.

0

Στη σκιά της πεταλούδαςΠολύ καλό!

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα για τη Μακεδονία μέσα από τη ζωή δύο οικογενειών στο διάστημα τριών γενεών. Πόλεμος, κακουχίες, προσφυγιά, κυνηγητό συγκλίνουν σε ένα μοιραίο ζευγάρι.

0Πάρα πολύ καλό!

Μία νεαρή Γαλλίδα ερωτεύεται και παντρεύεται έναν εύπορο Έλληνα. Έρχεται να ζήσει στην Ελλάδα στο πατρικό του άντρα της. Είναι όμως άμαθη και στη ζωή του νησιού και στη μορφή της Μάνας-πεθεράς. Η ζωή της απόλυτα συνυφασμένη με τη δουλειά του άντρα της και ο απαγορευμένος έρωτας με τον αδελφό του άντρα της οδηγούν σε καταστροφικές εξελίξεις.

0

Οι έμποροι των εθνώνΠολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0Πολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0Πολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0

Οι έμποροι των εθνών Β ΤόμοςΠολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0Πολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0Πολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0

Οι έμποροι των εθνώνΠολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0Πολύ καλό!

Αναφέρεται στην εποχή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αιχμάλωτη της επιθυμίας της για τον έρωτα για έναν άλλο άντρα και από ελπίδα για μια ευτυχέστερη ζωή η Αυγούστα φεύγει από το σύζυγό της και ακολουθεί το Βενετό που την ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό γι' αυτήν.

0

Ματωμένα χώματαΑριστούργημα!

Η ιστορία ενός Μικρασιάτη αγρότη. Οι περιπέτειές του, οι στερήσεις που υπέμεινε, οι κακουχίες και οι θάνατοι που είδε όλα αυτά που έβαψαν τα αγαπημένα του χώματα κόκκινα. Ένα ιστορικό μυθιστόρημα πραγματικό διαμάντι!

0

Ματωμένα χώματα (συλλεκτική έκδοση)Αριστούργημα!

Η ιστορία ενός Μικρασιάτη αγρότη. Οι περιπέτειές του, οι στερήσεις που υπέμεινε, οι κακουχίες και οι θάνατοι που είδε όλα αυτά που έβαψαν τα αγαπημένα του χώματα κόκκινα. Ένα ιστορικό μυθιστόρημα πραγματικό διαμάντι!

0

Ματωμένα χώματαΑριστούργημα!

Η ιστορία ενός Μικρασιάτη αγρότη. Οι περιπέτειές του, οι στερήσεις που υπέμεινε, οι κακουχίες και οι θάνατοι που είδε όλα αυτά που έβαψαν τα αγαπημένα του χώματα κόκκινα. Ένα ιστορικό μυθιστόρημα πραγματικό διαμάντι!

0Εξαιρετικό!

Ένα συγκλονιστικό αντιπολεμικό βιβλίο που άρχισε να "ζει" στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου . Σκηνές του πολέμου, συναισθήματα, φοβίες, το ηθικό και το ανήθικο, τα αδιέξοδα. Ένα βιβλίο χαστούκι για τον πόλεμο.

0

Η ζωή εν τάφωΕξαιρετικό!

Ένα συγκλονιστικό αντιπολεμικό βιβλίο που άρχισε να "ζει" στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου . Σκηνές του πολέμου, συναισθήματα, φοβίες, το ηθικό και το ανήθικο, τα αδιέξοδα. Ένα βιβλίο χαστούκι για τον πόλεμο.

0Εξαιρετικό!

Ένα συγκλονιστικό αντιπολεμικό βιβλίο που άρχισε να "ζει" στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου . Σκηνές του πολέμου, συναισθήματα, φοβίες, το ηθικό και το ανήθικο, τα αδιέξοδα. Ένα βιβλίο χαστούκι για τον πόλεμο.

0

Η ζωή εν τάφωΕξαιρετικό!

Ένα συγκλονιστικό αντιπολεμικό βιβλίο που άρχισε να "ζει" στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου . Σκηνές του πολέμου, συναισθήματα, φοβίες, το ηθικό και το ανήθικο, τα αδιέξοδα. Ένα βιβλίο χαστούκι για τον πόλεμο.

0Εξαιρετικό!

Ένα συγκλονιστικό αντιπολεμικό βιβλίο που άρχισε να "ζει" στα χαρακώματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου . Σκηνές του πολέμου, συναισθήματα, φοβίες, το ηθικό και το ανήθικο, τα αδιέξοδα. Ένα βιβλίο χαστούκι για τον πόλεμο.

0Πάρα πολύ καλό!

Μία νοσταλγική αφήγηση γεμάτη από χρώμα και άρωμα παλιάς Κηφισιάς. Τρεις αδελφές, μέσα σε τρία καλοκαίρια περνούν από την ανεμελιά της εφηβείας στη σοβαρότητα της νεότητας. Στο ταξίδι αυτό μας οδηγεί η μία από τις τρεις αδερφές που αναπολεί τις ζωές τους όλο συναίσθημα, στον αέρα και το φως μίας άλλης γλυκιάς εποχής.

0

Τα ψάθινα καπέλαΠάρα πολύ καλό!

Μία νοσταλγική αφήγηση γεμάτη από χρώμα και άρωμα παλιάς Κηφισιάς. Τρεις αδελφές, μέσα σε τρία καλοκαίρια περνούν από την ανεμελιά της εφηβείας στη σοβαρότητα της νεότητας. Στο ταξίδι αυτό μας οδηγεί η μία από τις τρεις αδερφές που αναπολεί τις ζωές τους όλο συναίσθημα, στον αέρα και το φως μίας άλλης γλυκιάς εποχής.

0

ΜαουτχάουζενΣυγκλονιστικό!

Μία σπουδαία μαρτυρία για το ομώνυμο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Οι συνθήκες διαβίωσης, οι αντιδράσεις των κρατουμένων, η σκληρότητα των Ναζί, η απελπισία αλλά και η ανθρωπιά και η ελπίδα.

0

Τα ψηλά βουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα ψηλά βουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0Εξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα Ψηλά ΒουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0Εξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα ψηλά βουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0Εξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα ψηλά βουνά - Ο πρώτος μου ΠαπαντωνίουΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα ψηλά βουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0Εξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα ψηλά βουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα ψηλά βουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Τα ψηλά βουνάΕξαιρετικό!

Όσο παλιό κι αν είναι, ανήκει στα βιβλία που σε κερδίζουν. Το θέμα γνωστό. Μία παρέα παιδιών με το τέλος του σχολείου, αποφασίζουν να περάσουν μόνα τους τις καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό. Εκεί μαθαίνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συντροφικότητα, την αλληλοβοήθεια ,την προσφορά.

0

Λόγια της πλώρηςΜοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0Μοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0

Λόγια της πλώρηςΜοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0Μοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0

Λόγια της πλώρηςΜοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0

Λόγια της πλώρηςΜοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0Μοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0Μοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0Μοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0Μοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0

Λόγια της πλώρηςΜοναδικό!

Παλιός αλλά κλασσικός ο Ανδρέας Καρκαβίτσας με το γλαφυρό του λόγο μας φέρνει κοντά στους θαλασσινούς με τα ήθη, τα έθιμα, τους αγώνες τους, τις λύπες και τις χαρές τους.

0

Ο δρόμος είναι η χαράΑρκετά καλό!

ηρωίδα, ένα βρέφος που σώθηκε από τη μικρασιατική καταστροφή. Η ζωή της δεν είναι εύκολη, ούτε ασυννέφιαστη. Παρ'όλα αυτά η εξιστόρηση της ζωής της είναι γεμάτη φως, ελπίδα, χαρά, χρώμα, κουράγιο. Για παράδειγμα ποιος θα μπορούσε ποτέ να νοιώσει χαρά και αισιοδοξία βλέποντας ένα άσπρο σεντόνι μπουγάδας να χορεύει στο αεράκι κάτω από το γαλανό ουρανό και το λαμπρό ήλιο; Όλο το βιβλίο είναι μια ένεση αισιοδοξίας που νοιώθεις να σε γιατρεύει.

0

Η φωτιάΠολύ καλό!

Η Neville εδώ δημιουργεί μία ιστορία για την κόρη της ηρωίδας της στο "Οχτώ ". Η κοπέλα ανησυχεί για την εξαφάνιση της μητέρας της και προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Και...το παρελθόν μπερδεύεται με το παρόν.

0

Ο κόσμος της ΣοφίαςΕξαιρετικό!

Η Σοφία αρχίζει να λαμβάνει επιστολές από κάποιον άγνωστο και ανώνυμο επιστολογράφο. Με τον τρόπο αυτό μυείται και μαθαίνει τη φιλοσοφία, έρχεται σε επαφή με τις διαφορετικές σχολές και βλέπει πόσα κοινά ερωτήματα απασχολούν τους ανθρώπους αιώνες τώρα.

0

Ένα τελευταίο καλοκαίριΠολύ καλό!

Ο μυστικός έρωτας μίας Γερμανίδας αριστοκράτισσας και ενός Ρώσου αιχμαλώτου πολέμου φανερώνεται μετά από πολλά χρόνια. Ένα μυθιστόρημα με έντονα συναισθήματα που σε παρασύρουν.

0Πολύ καλό!

Ο μυστικός έρωτας μίας Γερμανίδας αριστοκράτισσας και ενός Ρώσου αιχμαλώτου πολέμου φανερώνεται μετά από πολλά χρόνια. Ένα μυθιστόρημα με έντονα συναισθήματα που σε παρασύρουν.

0

Όταν έκλαψε ο ΝίτσεΕξαιρετικό!

Μία εξαιρετική επινόηση του ψυχιάτρου Irvin Yalom. Δύο σοφοί της εποχής τους (19ος αι.), ο φιλόσοφος Νίτσε και ο ψυχίατρος Μπρόιερ συναντιούνται στα πλαίσια μιας εμπνευσμένης ψυχοθεραπείας. Η ψυχοθεραπεία και η φιλοσοφία συνδυάζονται με ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

0

Όταν έκλαψε ο ΝίτσεΕξαιρετικό!

Μία εξαιρετική επινόηση του ψυχιάτρου Irvin Yalom. Δύο σοφοί της εποχής τους (19ος αι.), ο φιλόσοφος Νίτσε και ο ψυχίατρος Μπρόιερ συναντιούνται στα πλαίσια μιας εμπνευσμένης ψυχοθεραπείας. Η ψυχοθεραπεία και η φιλοσοφία συνδυάζονται με ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

0

Ακολουθώντας τη γραμμή της θάλασσαςΠολύ καλό!

Μία νεαρή κοπέλα που ονειρεύεται την αρχαιολογία και έχει απορροφηθεί από το Σλήμαν αποφασίζει να ταξιδέψει ακολουθώντας τα χνάρια του και ξεκινάει ένα ταξίδι που της αποκαλύπτει τις βαθιά ριζωμένες ιστορίες των θηλυκών προγόνων της. Από τη γιαγιά της που έχουν το ίδιο όνομα και παλιότερα.

0Πολύ καλό!

Μετά από 50 χρόνια μία διάσημη ηθοποιός αποφασίζει να μάθει γιατί η μητέρα της σκότωσε, τι ήταν αυτό που την έκανε να νοιώσει απειλή με αναξέλεγκτες συνέπειες.

0Πολύ καλό!

Το μυστικό που κρύβει η αυτοκτονία ενός ποιητή στη μεγαλοπρεπή αγγλική βίλα στις αρχές του 20ου αιώνα ,κινδυνεύει να αποκαλυφθεί όταν μία νεαρή σκηνοθέτης θέλει να κάνει μία ταινία γι'αυτή.

0

ΧερουβίμΠολύ καλό!

Η μάχη του Καλού με το Κακό σε ένα σύγχρονο θρίλερ που περιέχει και έρωτα και ίντριγκα και ανατροπές.

0Πολύ καλό!

Ένα πολιτικό θρίλερ με μυστικές υπηρεσίες, ίντριγκες, συνωμοσίες, δολοφονίες, που κρατάει με κομμένη την ανάσα τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα, με φόντο τα πετρέλαια του Αιγαίου.

0Πολύ καλό!

Ένας άντρας με ακαδημαϊκή καριέρα και τρεις γυναίκες στον περίγυρό του. Η αλληλεπίδραση που έχουν τον βάζει να αναρωτηθεί για την ουσία της ζωής του. Μπορεί να την αλλάξει στην ηλικία του; Χωράνε δύο ζωές στο χρονικό περιθώριο της μίας;

0

Οι αλήθειες των άλλωνΠολύ καλό!

Έλληνες και Τούρκοι. Οι Έλληνες που είχαν ριζώσει Τουρκία είχαν φίλους Τούρκους; Μία οικογένεια, ένα μυστικό, ένα χειρόγραφο. Οι αλήθειες οι δικές μας και οι αλήθειες των άλλων. Τι δεχόμαστε, τι δε δεχόμαστε, τι μπορούμε να πλησιάσουμε και τι να ανεχτούμε . Αλήθειες, τραύματα, συμβιβασμοί.

0

Η τριλογίαΕξαιρετικό!

Η ζωή του κυρίου ήρωα βγαίνει από τις διηγήσεις έξι ατόμων που είχαν σχέσεις μαζί του. Μέσα από την Ελλάδα του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν ανοίγοντας νέους δρόμους και άλλοι προτιμούν τα στεγανά τους. Ο πρώτος δρόμος περιέχει κινδύνους, συγκρούσεις, πάθη. Είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση φέρνει ανατροπές και ειδικά αν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα που σε μια περιοχή όπου έσφυζε το ελληνικό εμπορικό και ανδροκρατούμενο στοιχείο (Μαύρη Θάλασσα, Οδησσό),αποφασίζει να χαράξει το δρόμο της στη ζωή όπως θέλει, ζώντας τις ανατροπές όπως έρχονται. Με το πέρασμα των χρόνων και των πολιτικοκοινωνικών αλλαγών που έχουν συμβεί, η ιστορία της οικογένειας που έχει χτιστεί στα δύο προηγούμενα βιβλία, με τα λάθη της, τα πάθη της, τα μυστικά της δείχνει ότι όλα είναι μια αναλαμπή για ένα καλύτερο αύριο. Ο συγγραφέας κατορθώνει με αυτά τα 3 βιβλία να φτιάξει ένα πίνακα που δεν απεικονίζει απλά μία ιστορία κάποιων ατόμων. Περιγράφει ένα κόσμο που πατά σε δύο αιώνες και κουβαλάει σημαντικότατες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

0Εξαιρετικό!

Η ζωή του κυρίου ήρωα βγαίνει από τις διηγήσεις έξι ατόμων που είχαν σχέσεις μαζί του. Μέσα από την Ελλάδα του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν ανοίγοντας νέους δρόμους και άλλοι προτιμούν τα στεγανά τους. Ο πρώτος δρόμος περιέχει κινδύνους, συγκρούσεις, πάθη. Είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση φέρνει ανατροπές και ειδικά αν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα που σε μια περιοχή όπου έσφυζε το ελληνικό εμπορικό και ανδροκρατούμενο στοιχείο (Μαύρη Θάλασσα, Οδησσό),αποφασίζει να χαράξει το δρόμο της στη ζωή όπως θέλει, ζώντας τις ανατροπές όπως έρχονται. Με το πέρασμα των χρόνων και των πολιτικοκοινωνικών αλλαγών που έχουν συμβεί, η ιστορία της οικογένειας που έχει χτιστεί στα δύο προηγούμενα βιβλία, με τα λάθη της, τα πάθη της, τα μυστικά της δείχνει ότι όλα είναι μια αναλαμπή για ένα καλύτερο αύριο. Ο συγγραφέας κατορθώνει με αυτά τα 3 βιβλία να φτιάξει ένα πίνακα που δεν απεικονίζει απλά μία ιστορία κάποιων ατόμων. Περιγράφει ένα κόσμο που πατά σε δύο αιώνες και κουβαλάει σημαντικότατες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

0

Η ανατροπήΕξαιρετικό!

Η ζωή του κυρίου ήρωα βγαίνει από τις διηγήσεις έξι ατόμων που είχαν σχέσεις μαζί του. Μέσα από την Ελλάδα του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν ανοίγοντας νέους δρόμους και άλλοι προτιμούν τα στεγανά τους. Ο πρώτος δρόμος περιέχει κινδύνους, συγκρούσεις, πάθη. Είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση φέρνει ανατροπές και ειδικά αν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα που σε μια περιοχή όπου έσφυζε το ελληνικό εμπορικό και ανδροκρατούμενο στοιχείο (Μαύρη Θάλασσα, Οδησσό),αποφασίζει να χαράξει το δρόμο της στη ζωή όπως θέλει, ζώντας τις ανατροπές όπως έρχονται. Με το πέρασμα των χρόνων και των πολιτικοκοινωνικών αλλαγών που έχουν συμβεί, η ιστορία της οικογένειας που έχει χτιστεί στα δύο προηγούμενα βιβλία, με τα λάθη της, τα πάθη της, τα μυστικά της δείχνει ότι όλα είναι μια αναλαμπή για ένα καλύτερο αύριο. Ο συγγραφέας κατορθώνει με αυτά τα 3 βιβλία να φτιάξει ένα πίνακα που δεν απεικονίζει απλά μία ιστορία κάποιων ατόμων. Περιγράφει ένα κόσμο που πατά σε δύο αιώνες και κουβαλάει σημαντικότατες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

0

Η αναλαμπήΕξαιρετικό!

Η ζωή του κυρίου ήρωα βγαίνει από τις διηγήσεις έξι ατόμων που είχαν σχέσεις μαζί του. Μέσα από την Ελλάδα του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν ανοίγοντας νέους δρόμους και άλλοι προτιμούν τα στεγανά τους. Ο πρώτος δρόμος περιέχει κινδύνους, συγκρούσεις, πάθη. Είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση φέρνει ανατροπές και ειδικά αν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα που σε μια περιοχή όπου έσφυζε το ελληνικό εμπορικό και ανδροκρατούμενο στοιχείο (Μαύρη Θάλασσα, Οδησσό),αποφασίζει να χαράξει το δρόμο της στη ζωή όπως θέλει, ζώντας τις ανατροπές όπως έρχονται. Με το πέρασμα των χρόνων και των πολιτικοκοινωνικών αλλαγών που έχουν συμβεί, η ιστορία της οικογένειας που έχει χτιστεί στα δύο προηγούμενα βιβλία, με τα λάθη της, τα πάθη της, τα μυστικά της δείχνει ότι όλα είναι μια αναλαμπή για ένα καλύτερο αύριο. Ο συγγραφέας κατορθώνει με αυτά τα 3 βιβλία να φτιάξει ένα πίνακα που δεν απεικονίζει απλά μία ιστορία κάποιων ατόμων. Περιγράφει ένα κόσμο που πατά σε δύο αιώνες και κουβαλάει σημαντικότατες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

0

Η αναλαμπήΕξαιρετικό!

Η ζωή του κυρίου ήρωα βγαίνει από τις διηγήσεις έξι ατόμων που είχαν σχέσεις μαζί του. Μέσα από την Ελλάδα του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν ανοίγοντας νέους δρόμους και άλλοι προτιμούν τα στεγανά τους. Ο πρώτος δρόμος περιέχει κινδύνους, συγκρούσεις, πάθη. Είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση φέρνει ανατροπές και ειδικά αν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα που σε μια περιοχή όπου έσφυζε το ελληνικό εμπορικό και ανδροκρατούμενο στοιχείο (Μαύρη Θάλασσα, Οδησσό),αποφασίζει να χαράξει το δρόμο της στη ζωή όπως θέλει, ζώντας τις ανατροπές όπως έρχονται. Με το πέρασμα των χρόνων και των πολιτικοκοινωνικών αλλαγών που έχουν συμβεί, η ιστορία της οικογένειας που έχει χτιστεί στα δύο προηγούμενα βιβλία, με τα λάθη της, τα πάθη της, τα μυστικά της δείχνει ότι όλα είναι μια αναλαμπή για ένα καλύτερο αύριο. Ο συγγραφέας κατορθώνει με αυτά τα 3 βιβλία να φτιάξει ένα πίνακα που δεν απεικονίζει απλά μία ιστορία κάποιων ατόμων. Περιγράφει ένα κόσμο που πατά σε δύο αιώνες και κουβαλάει σημαντικότατες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

0

Η αναζήτησηΚαταπληκτικό!!!

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς με μια εξίσου καταπληκτική εικονογράφηση που σε μαγεύει. Ήρθε η σειρά σου να δώσεις ζωή στις εικόνες μέσα από τη δική σου αφήγηση.

0

Η αναζήτησηΕξαιρετικό!

Η ζωή του κυρίου ήρωα βγαίνει από τις διηγήσεις έξι ατόμων που είχαν σχέσεις μαζί του. Μέσα από την Ελλάδα του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν ανοίγοντας νέους δρόμους και άλλοι προτιμούν τα στεγανά τους. Ο πρώτος δρόμος περιέχει κινδύνους, συγκρούσεις, πάθη. Είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση φέρνει ανατροπές και ειδικά αν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα που σε μια περιοχή όπου έσφυζε το ελληνικό εμπορικό και ανδροκρατούμενο στοιχείο (Μαύρη Θάλασσα, Οδησσό),αποφασίζει να χαράξει το δρόμο της στη ζωή όπως θέλει, ζώντας τις ανατροπές όπως έρχονται. Με το πέρασμα των χρόνων και των πολιτικοκοινωνικών αλλαγών που έχουν συμβεί, η ιστορία της οικογένειας που έχει χτιστεί στα δύο προηγούμενα βιβλία, με τα λάθη της, τα πάθη της, τα μυστικά της δείχνει ότι όλα είναι μια αναλαμπή για ένα καλύτερο αύριο. Ο συγγραφέας κατορθώνει με αυτά τα 3 βιβλία να φτιάξει ένα πίνακα που δεν απεικονίζει απλά μία ιστορία κάποιων ατόμων. Περιγράφει ένα κόσμο που πατά σε δύο αιώνες και κουβαλάει σημαντικότατες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

0

Η αναζήτησηΕξαιρετικό!

Η ζωή του κυρίου ήρωα βγαίνει από τις διηγήσεις έξι ατόμων που είχαν σχέσεις μαζί του. Μέσα από την Ελλάδα του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού, άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν ανοίγοντας νέους δρόμους και άλλοι προτιμούν τα στεγανά τους. Ο πρώτος δρόμος περιέχει κινδύνους, συγκρούσεις, πάθη. Είναι μια αναζήτηση. Η αναζήτηση φέρνει ανατροπές και ειδικά αν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα που σε μια περιοχή όπου έσφυζε το ελληνικό εμπορικό και ανδροκρατούμενο στοιχείο (Μαύρη Θάλασσα, Οδησσό),αποφασίζει να χαράξει το δρόμο της στη ζωή όπως θέλει, ζώντας τις ανατροπές όπως έρχονται. Με το πέρασμα των χρόνων και των πολιτικοκοινωνικών αλλαγών που έχουν συμβεί, η ιστορία της οικογένειας που έχει χτιστεί στα δύο προηγούμενα βιβλία, με τα λάθη της, τα πάθη της, τα μυστικά της δείχνει ότι όλα είναι μια αναλαμπή για ένα καλύτερο αύριο. Ο συγγραφέας κατορθώνει με αυτά τα 3 βιβλία να φτιάξει ένα πίνακα που δεν απεικονίζει απλά μία ιστορία κάποιων ατόμων. Περιγράφει ένα κόσμο που πατά σε δύο αιώνες και κουβαλάει σημαντικότατες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

0Υπέροχο!

Αρχές του 20ου αιώνα. Στην Κέρκυρα, η αριστοκρατική κοινωνία παλεύει να διατηρήσει ένα ξεπερασμένο τρόπο ζωής, η αστική τάξη προσπαθεί να επιβιώσει τη στιγμή που εντελώς "λαϊκοί " άνθρωποι με τα χρήματά τους προσπαθούν να ανέβουν κοινωνικά.

0

Οι σκλάβοι στα δεσμά τουςΥπέροχο!

Αρχές του 20ου αιώνα. Στην Κέρκυρα, η αριστοκρατική κοινωνία παλεύει να διατηρήσει ένα ξεπερασμένο τρόπο ζωής, η αστική τάξη προσπαθεί να επιβιώσει τη στιγμή που εντελώς "λαϊκοί " άνθρωποι με τα χρήματά τους προσπαθούν να ανέβουν κοινωνικά.

0

Οι σκλάβοι στα δεσμά τουςΥπέροχο!

Αρχές του 20ου αιώνα. Στην Κέρκυρα, η αριστοκρατική κοινωνία παλεύει να διατηρήσει ένα ξεπερασμένο τρόπο ζωής, η αστική τάξη προσπαθεί να επιβιώσει τη στιγμή που εντελώς "λαϊκοί " άνθρωποι με τα χρήματά τους προσπαθούν να ανέβουν κοινωνικά.

0Εξαιρετικό!

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα πολύ πριν την Άλωση της Πόλης το 13ο αιώνα στην Πελοπόννησο, την εποχή των σταυροφόρων, των ιπποτών, των τροβαδούρων. Μία πιστή περιγραφή της εποχής, των περιπετειών, του πλούτου και της αθλιότητας.

0Αρκετά καλό!

Σε ένα χωριό της Κολομβίας, ο δήμαρχος βρίσκει ευκαιρία να πατάξει τους πολιτικούς του αντιπάλους εκμεταλλευόμενος μια συγκυρία. Στο χωριό τοιχοκολλούνται σατιρικές αφίσες με κουτσομπολιά που αφορούν τους κατοίκους του χωριού. Ο άντρας που σκοτώνει τη γυναίκα του άδικα εξαιτίας ενός τέτοιου κουτσομπολιού, οδηγεί το δήμαρχο να κηρύξει "στρατιωτικό νόμο ".

0Πολύ καλό!

Ένας εξόριστος άντρας από τη δικτατορία (Χιλή) επιστρέφει στη χώρα του μεταμφιεσμένος για να καταγράψει τα προβλήματα της χώρας του. Η μεταμφίεσή του είναι τόσο βαθιά και επιτυχημένη που ούτε η μητέρα του τον αναγνωρίζει.

0Συγκλονιστικό!

Η μοναξιά της εξουσίας. Ένα χαστούκι του Μαρκές για τις δικτατορίες που μαστίζουν τη Λατ. Αμερική και όχι μόνο. Μέσα από το βιβλίο του ο Μαρκές μας φέρνει σε επαφή με τον Πατριάρχη που είναι ο/ οι απανταχού δικτάτορες. Μέσα από την πένα του συγγραφέα, η καθημερινότητα του Πατριάρχη τον απομυθοποιεί, παύει να είναι ο σκληρός, στυγνός πολιτικός. Γίνεται το κορμί που αποτελειώνεται από όλους αυτούς που κυκλοφορούν γύρω του σαν όρνια.

0Πολύ καλό!

Ο Μαρκές γράφει για τη ζωή του και καταλαβαίνουμε τις μνήμες και τα γεγονότα που τον ώθησαν να γράψει τα υπέροχα βιβλία του.

0

Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτουΕξαιρετικό!

Στηριζόμενος σε ένα αληθινό γεγονός ο Μαρκές γράφει μια ιστορία για ένα φόνο για λόγους τιμής, που δεν εμποδίστηκε από κανένα και γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί μετά από πολλά χρόνια.

0Πάρα πολύ καλό!

Ένας άντρας που κουβαλάει τη ρετσινιά του νόθου από παιδί διαπρέπει ως δημοσιογράφος και τότε υπομένει μία αδικία και το σκάνδαλο που δημιουργείται τον απομονώνει από τον κόσμο. Από την άλλη μία γυναίκα φεύγει από το δυστυχισμένο και απογοητευτικό γάμο της. Η τυχαία τους συνάντηση είναι καθοριστική και για τους δύο.

0

Δράκος στο χιόνιΠάρα πολύ καλό!

Ένας άντρας που κουβαλάει τη ρετσινιά του νόθου από παιδί διαπρέπει ως δημοσιογράφος και τότε υπομένει μία αδικία και το σκάνδαλο που δημιουργείται τον απομονώνει από τον κόσμο. Από την άλλη μία γυναίκα φεύγει από το δυστυχισμένο και απογοητευτικό γάμο της. Η τυχαία τους συνάντηση είναι καθοριστική και για τους δύο.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0

Ο ζητιάνοςΚαταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0

Ο ζητιάνοςΚαταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0

Ο ζητιάνοςΚαταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0Καταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0

Ο ζητιάνοςΚαταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0

Ο ζητιάνοςΚαταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0

Ο ΖητιάνοςΚαταπληκτικό!!!

Μία εξαιρετική ηθογραφία που στηλιτεύει το Ζητιάνο όχι σαν τυχαία κατάσταση αλλά ως επάγγελμα. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τη σκέψη να γίνουν πετυχημένοι ζητιάνοι. Χωριά ολόκληρα αναλώνονται σε αυτό και οικογένειες ωθούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την παράδοση. Δε χρειάζεται παρά να είσαι καταφερτζής, γλοιώδης, εκμεταλλευτής και ανηλεής στους αδύναμους.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Αριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η ΦόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0

Η φόνισσαΑριστούργημα!

Ο Παπαδιαμάντης, εξαιρετικός λαογράφος, μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της Φραγκογιαννούς, σκιαγραφεί μία κοινωνία στην οποία η προοπτική των γυναικών είναι τα βάσανα.

0Πολύ καλό!

Μία γυναίκα μετά από 30 χρόνια γάμου δεν μπορεί να μείνει ίδια. Όταν καταλαβαίνει ότι η εμφάνιση της όπως και τα όνειρά της έχουν καταποντιστεί, ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος της άντρας την απατά. Τώρα η βοήθεια από πού θα έρθει, από το Θεό ή το γιατρό;

0

Μελωδία στη θύελλαΠολύ καλό!

Ένας άντρας διάσημος στο καλλιτεχνικό στερέωμα ζει στη Σκωτία ,αλλά έχει ελληνικές ρίζες. Όταν έρχεται Ελλάδα να απαιτήσει την αναγνώριση από τον παντελώς αδιάφορο πατέρα του, γνωρίζει την πρώην σύζυγο του πατέρα του που είχε υποφέρει και αυτή μαζί του. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον εκδικηθούν και εκεί γεννιέται ο έρωτας.

0

Της τύχης το μαχαίριΠολύ καλό!

Τέλη του 18αι. Η ιστορία ενός νεαρού αγοριού μέλους μίας οικογένειας με 5 παιδιά που φεύγει για να βρει την τύχη του. Μες στο πέρασμα του χρόνου αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολίες, μέχρι που ο αληθινός κίνδυνος προέρχεται εντελώς απρόσμενα από το μαχαίρι του μεγάλου του αδελφού που υπεραγαπά.

0Πάρα πολύ καλό!

Με αφορμή το όνομα του πλοίου που πρώτο φορτωνόταν με σταφίδα για εξαγωγή, η Κακούρη μας μεταφέρει στην Πάτρα του 1890, περιγράφοντας τη ζωή της εκεί αστικής τάξης που περιέχει διασκέδαση και ψυχαγωγία, όμως στον ορίζοντα αρχίζουν να εμφανίζονται δύσκολα προβλήματα.

0

Το σημάδι του ΚάινΣυγκλονιστικό!

19ος αιώνας, σε μία Θεσσαλία τσιφλικάδων που βράζει δύο αδέρφια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους με διαφορετικές πολιτικές απόψεις ενδιαφέρονται για την ίδια γυναίκα. Ο ένας που γυναικάς αλλά κοντά της και ο ευαίσθητος, ονειροπόλος αδερφός που θέλει να την παντρευτεί είναι μακριά. Τελικά την παντρεύεται ο πρώτος. Η "βιτρίνα " ραγίζει αφού τα δύο αδέρφια στην πραγματικότητα μισιούνται. Ο έρωτας, οι πολιτικές τους διαφορές, τα ιστορικά γεγονότα της εποχής φέρνουν στην επιφάνεια το μίσος και τον ανταγωνισμό.

0

Το μυστικό του συζύγουΠολύ καλό!

Το γράμμα που ανακαλύπτει τυχαία μία συνηθισμένη νοικοκυρά, μάνα, σύζυγος προέρχεται από τον άντρα της. Είναι παλιό και γράφει ότι πρέπει να ανοιχτεί μετά το θάνατό του. Αυτός όμως ζει και το γράμμα είναι παλιό. Αυτό που τελικά αποκαλύπτεται δεν το περιμένει κανείς. Ένα κοινωνικό μυθιστόρημα.

0

Ξέχασέ μεΠάρα πολύ καλό!

Η Άννα, οι γονείς της οποίας αυτοκτόνησαν, αρχίζει να αναρωτιέται και προσπαθεί να καταλάβει το θάνατο των γονιών της. Το ψάξιμο αυτό ανασύρει στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα καλά κρυμμένα. Ένα βιβλίο γεμάτο μυστήριο και αγωνία.

0

Η ιστορία της θεραπαινίδαςΚαθηλωτικό!

Ιστορία που αν και έχει γραφτεί εδώ και 40 χρόνια περίπου, έχει μία εφιαλτική επικαιρότητα. Στην κοινωνία που περιγράφεται ακολουθούμε την ιστορία μίας γυναίκας που αντιδρά. Σε αυτή λοιπόν την εφιαλτική κοινωνία γόνιμες γυναίκες χωρίς βασικά δικαιώματα χρησιμοποιούνται ως μηχανές αναπαραγωγής από μία ελίτ και τα παιδιά τους με το που γεννιόνται απομακρύνονται από τις μάνες τους και είναι πλέον τέκνα του ζευγαριού που κατέχει τη θεραπαινίδα. Όσοι αντιτίθενται στους άρρωστους σκοπούς της ελίτ εκτελούνται ή εξορίζονται σε ραδιενεργές περιοχές όπου τελικά πεθαίνουν.

1

Η άλλη ΓκρέϊςΠολύ καλό!

Μέσα του 19αι. Μία υπηρέτρια καταδικάζεται ότι συνέργησε στη δολοφονία δύο ατόμων και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Δε θυμάται τίποτε από τους φόνους και ένας γιατρός προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξαναβρεί τη μνήμη της. Αθώα ή ένοχη;

0

ConfiteorΠάρα πολύ καλό!

Ωραίο αλλά δύσκολο βιβλίο. Η ζωή του νεαρού Αντριά από τη δεκαετία του '50 στην Ισπανία. Μέσα από το γονεϊκό του περιβάλλον που δείχνει να εμπεριέχει πολλά σκοτεινά μυστικά, ερχόμαστε σε επαφή με διαφορετικά χρονικά περιβάλλοντα και καταστάσεις που όμως μπλέκονται.

0

Η κατάσκοποςΠάρα πολύ καλό!

Μέσα από την πένα του Coelho η ιστορία της Μάτα Χάρι όχι τόσο ως κατάσκοπος αλλά ως γυναίκα με όνειρα, επιθυμίες, φόβους. Μία γυναίκα που θέλει να αποκαλύψει στην κόρη της,την αληθινή Μάτα Χάρι και όχι αυτή που προβάλλει η κοινωνία.

0

Μέρες και νύχτες της ΑραβίαςΠολύ καλό!

Η Σεχραζάτ και οι ιστορίες της όπως τις βλέπει ο Μαχφούζ, δείχνοντας μας πώς άνθρωποι, καταστάσεις, καλές και κακές συνήθειες, μπορεί να είναι σημερινά, επίκαιρα.

0

Το κορίτσι κάτω από την ελιάΠολύ καλό!

Κρήτη, πόλεμος, κατοχή. Μία Βρετανίδα με ελληνικές ρίζες παγιδεύεται στην Ελλάδα λόγω του πολέμου. Η τυχαία γνωριμία και η φιλία της με Εβραίους, η ενασχόλησή της ως νοσοκόμα, η παρουσία της στην Κρήτη, ένας Γερμανός αξιωματικός, κατοχή, εκτελέσεις, βασανιστήρια συνθέτουν ένα πολύπλοκο καμβά . Όταν η ηρωίδα μετά από πολλά χρόνια καλείται να επαναφέρει μνήμες ξέρει ότι είναι κάτι επώδυνο.

0

Μνήμες της ΚωνσταντινούποληςΕξαιρετικό!

Καταιγιστική ιστορία. Πτώματα σε ιδιαίτερα σημεία της πόλης, ο αστυνομικός που προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο, αρχαία νομίσματα, τα σημεία των δολοφονιών. Στο τώρα μπερδεύεται η Ιστορία . Βυζάντιο, Ιστανμπούλ, Κωνσταντινούπολη. Έχουν σχέση οι δολοφονίες με την ιστορία της πόλης; Γιατί κουβαλάει και τεράστια ιστορία.

0

Το ζαφείρι του ΘεούΠολύ καλό!

Μία συγκλονιστική ιστορία τον 15ο αιώνα. Στην Ισπανία της εποχής,αρχίζει ένα κυνηγητό από Χριστιανούς, Εβραίους, Άραβες να ανακαλύψουν το Ζαφείρι του Θεού.

0

House of CardsΤο βιβλίο της διαφθοράς

Μία ιστορία στη Βρετανία, που όμως είναι παγκόσμια. Στον κόσμο της πολιτικής υπάρχει πολύ ψέμα, απληστία, διαφθορά, εξαπάτηση, εκμετάλλευση. Μία ιστορία για εμάς τους "απ'έξω " που δε μπορούμε να δούμε πραγματικά τους "μέσα ".

0

Οι δύστυχες πουτάνες της ζωής μουΠολύ καλό!

Στα 90 του ένας δημοσιογράφος, έχοντας καταναλώσει όλη του τη ζωή σε οίκους ανοχής αλλά σε καμία ουσιαστική σχέση , θέλει να προσφέρει στον εαυτό του για δώρο γενεθλίων, μια παρθένα. Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής με ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό του βρίσκει αυτό που θέλει, το αποτέλεσμα όμως δεν είναι ακριβώς ότι φανταζόταν.

0

Το όνομα μου είναι Κανένας 2 - Ο γυρισμόςΑρκετά καλό!

Μέσα σε 2 βιβλία ο Μανφρέντι μας γνωρίζει τον πολυμήχανο Οδυσσέα από μικρό παιδί μέχρι και τις περιπέτειες του να γυρίσει στην πατρίδα του και την Πηνελόπη.

0

Το όνομά μου είναι ΚανέναςΑρκετά καλό!

Μέσα σε 2 βιβλία ο Μανφρέντι μας γνωρίζει τον πολυμήχανο Οδυσσέα από μικρό παιδί μέχρι και τις περιπέτειες του να γυρίσει στην πατρίδα του και την Πηνελόπη.

0Πολύ καλό!

Μία ακόμα ιστορία για τον αρχαίο κόσμο. Ο Μάσιμο Μανφρέντι μας φέρνει κοντά στη ρωμαϊκή λεγεώνα που φτάνει στη Βρετανία και ενώνει το ρωμαϊκό παρελθόν με τον μετέπειτα γνωστό σε μας Πεντράγκον, τον Αρθούρο, τον Μέρλιν και ένα σπαθί καρφωμένο σε ένα βράχο.

0

Ταξιδιώτης δίχως αποσκευέςΠανέξυπνο!

Αστυνομική ιστορία, όπου ένας ψυχίατρος έρχεται σε επαφή με ένα ασθενή που έχει χάσει τη μνήμη του και πιθανόν να εμπλέκεται σε ένα άγριο έγκλημα με μυρωδιά ελληνικής μυθολογίας. Μία αστυνομικός που προσπαθεί να διαλευκάνει το έγκλημα και ο ψυχίατρος που προσπαθεί να βοηθήσει τον ασθενή με την απώλεια μνήμης διασταυρώνονται και αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες που ήταν βαθιά κρυμμένες.

0Χιουμοριστικό!

Με απολαυστικό τρόπο, η Κατερίνα Μανανεδάκη μας φέρνει κοντά στην τρελαμένη μάνα, σύζυγο, εργαζόμενη που πρέπει να έχει και τέλεια γνώση του internet για να λύνει κάθε πρόβλημα.

0

Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες!Χιουμοριστικό!

Μία χιουμοριστική διασκεδαστική διήγηση που ξεγυμνώνει και καταρρίπτει το μύθο και το ροζ συννεφάκι που μεγαλώνουν τα κορίτσια. Δεν είναι δυνατό να είσαι ΚΑΙ τέλεια μάνα ΚΑΙ τέλεια σύζυγος ΚΑΙ πετυχημένη στη δουλειά σου. Δε γίνεται να τα κάνεις ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

0Πολύ καλό!

Η σοφία της ζωής όπως δίνεται από την αφήγηση μιας 90αχρονης που ξεκίνησε αμόρφωτη. Ο σκοπός δεν είναι απλά να διηγηθεί τη ζωή της αλλά αυτά που κρύβονται από πίσω. Προθέσεις, ελπίδες και όνειρα, επιθυμίες, αλήθειες.

0

Η νύφη φορούσε μαύραΠάρα πολύ καλό!

Η ιστορία μίας νεότατης γυναίκας που μετά τη λαίλαπα της μικρασιατικής καταστροφής θα βρεθεί ολομόναχη ανάμεσα σε ξένους. Λίγο αργότερα με την ανταλλαγή πληθυσμών εγκαθίσταται σε ένα χωριό της Μακεδονίας όπου εξελικτικά λόγω ανάγκης αναγκάζεται να κάνει ένα γάμο φορώντας μαύρα πενθώντας ότι έμεινε πίσω.

0

Οι μάγισσες της ΣμύρνηςΠολύ καλό!

Η ιστορία της Κατίνας, μίας πανέξυπνης Σμυρνιάς. Με το μυαλό της και τη μαγεία καταφέρνει να ανέβει κοινωνικά και να έρθει στην Ελλάδα με την άνεσή της . Πρόλαβε την καταστροφή της Σμύρνης και την τραγική μοίρα όσων την έζησαν στο πετσί τους.

0

Νεκρωταφίο ΖώωνΠάρα πολύ καλό!

Στην προσπάθεια να μη λυπήσει τη μικρή του κόρη για το θάνατο του κατοικίδιού της, ένας νεαρός γιατρός καταφεύγει σε κάποιες παραδόσεις και μυστικά ανοίγοντας τους "ασκούς του Αιόλου ". Ένα τρομακτικό βιβλίο με δεμένη πλοκή.

1

Η λάμψηΕξαιρετικό!

Μέσα σε ένα παλιό ξενοδοχείο απομονωμένο λόγω καιρού και απόστασης ,ο χειμερινός επιστάτης και η οικογένειά του βιώνουν τον απόλυτο τρόμο. Από τα καλύτερα βιβλία τρόμου που έχω διαβάσει.

1

Η λάμψηΕξαιρετικό!

Μέσα σε ένα παλιό ξενοδοχείο απομονωμένο λόγω καιρού και απόστασης ,ο χειμερινός επιστάτης και η οικογένειά του βιώνουν τον απόλυτο τρόμο. Από τα καλύτερα βιβλία τρόμου που έχω διαβάσει.

0

ΜίζεριΠάρα πολύ καλό!

Ένας συγγραφέας αποφασίζει ότι μία διάσημη ηρωίδα του πρέπει να πεθάνει ώστε να ασχοληθεί συγγραφικά με άλλα πράγματα που τον εκφράζουν καλύτερα. Μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα βρίσκεται στο έλεος της γυναίκας που τον περιθάλπει. Αυτή όμως είναι εντελώς αντίθετη και δεν πρόκειται να επιτρέψει το τέλος της ηρωίδας του συγγραφέα.

0Πολύ καλό!

Δύο ώριμοι άνθρωποι συναντιούνται εντελώς τυχαία, βιώνουν ένα μοναδικό έρωτα και ανακαλύπτουν ότι η ευτυχία που βίωναν για χρόνια είναι "επίπλαστη ".

0Πολύ καλό!

Δύο ώριμοι άνθρωποι συναντιούνται εντελώς τυχαία, βιώνουν ένα μοναδικό έρωτα και ανακαλύπτουν ότι η ευτυχία που βίωναν για χρόνια είναι "επίπλαστη ".

0Πάρα πολύ καλό!

Μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα με το άλογο της, μία κοπέλα κάνει με τη μητέρα της ένα μακρύ ταξίδι σε κάποιον "γητευτή αλόγων " για να θεραπεύσει το άλογό της. Μόνο που υποδεικνύεται ότι το πρόβλημα του αλόγου είναι μόνο ένα μικρό μέρος του τι μπορεί να θεραπευτεί.

0Πάρα πολύ καλό!

Μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα με το άλογο της, μία κοπέλα κάνει με τη μητέρα της ένα μακρύ ταξίδι σε κάποιον "γητευτή αλόγων " για να θεραπεύσει το άλογό της. Μόνο που υποδεικνύεται ότι το πρόβλημα του αλόγου είναι μόνο ένα μικρό μέρος του τι μπορεί να θεραπευτεί.

0

Η ζωή του ΠιΠολύ καλό!

Η επιβίωση του Πι μετά από ένα ναυάγιο που του ανατρέπει τη ζωή. Μία αλληγορία για το πώς μπορούμε να επιβιώσουμε αντιμετωπίζοντας τις δικές μας δυσκολίες.

0

Τα απομεινάρια μιας μέραςΠολύ καλό!

Η ιστορία ενός τέλειου μπάτλερ μετά τον πόλεμο. Οι αναμνήσεις, η αυτοκριτική, ο προβληματισμός του για την αξία του έργου του και για το αν αυτά που θυσίασε είχαν την ανάλογη αξία.

0Πολύ καλό!

Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ. Μία γυναίκα μετά από ένα ατύχημα χάνει τη μνήμη της και κάθε πρωί ξυπνάει σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Οι δύο άντρες που τη βοηθούν στο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της είναι ο άντρας της και ο νευρολόγος που την κουράρει, χωρίς όμως ο σύζυγός της να ξέρει την ύπαρξη του.

0

ΑμνησίαΠολύ καλό!

Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ. Μία γυναίκα μετά από ένα ατύχημα χάνει τη μνήμη της και κάθε πρωί ξυπνάει σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Οι δύο άντρες που τη βοηθούν στο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της είναι ο άντρας της και ο νευρολόγος που την κουράρει, χωρίς όμως ο σύζυγός της να ξέρει την ύπαρξη του.

0

Οι μεσημβρινοί της ζωής- Στα φεγγάρια της αλήθειαςΕξαιρετικό!

Οι ζωές των άγνωστων γυναικών περιπλέκονται. Τεράστια μυστικά κρυμμένα χρόνια, ιδιαίτερες καταστάσεις αποκαλύπτονται και τελικά οι ζωές συγκλίνουν περισσότερο από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.

0Εξαιρετικό!

Με το πέρασμα του χρόνου, η ηρωίδα επιστρέφει στην Ελλάδα . Η άλλη καταφεύγει στη Θεσσαλονίκη και το κουβάρι που έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο πρώτο βιβλίο μπερδεύεται πιο πολύ.

0

Οι μεσημβρινοί της ζωής- Στους ήλιους του έρωταΕξαιρετικό!

Η ιστορία αρχίζει στις αρχές του 20ου αιώνα. Δύο γυναίκες άγνωστες μεταξύ τους και πολύ μακριά η μία από την άλλη, η μία ορεινή Ελλάδα η άλλη Μικρά Ασία. Ξεκινούν τη ζωή τους μέσα σε δύσκολες οικογενειακές σχέσεις που σημαδεύονται από τον πόλεμο, το θάνατο, την καταστροφή. Η μία φεύγει για Αμερική και η άλλη καταφεύγει στην Ελλάδα.

0

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣΕξαιρετικό!

Η επιστροφή και η εγκατάσταση της Λέγκως είναι γεγονός. Η ζωή προχωράει, η Αθήνα δημιουργείται, οι πολιτικές συνθήκες τρέχουν και ξαφνικά εμφανίζεται το παρελθόν να διαταράξει και να σημαδέψει ανεξίτηλα το παρόν. Οι πρωταγωνιστές πρέπει να επιβιώσουν.

0

Οι κόρες της Ελλάδας 1 - Η επιστροφήΕξαιρετικό!

Ο ξένος αλλά Έλληνας που φτάνει στην υπό δημιουργία Αθήνα μετά την επανάσταση του 1821,έχει σκοπό να προετοιμάσει την επιστροφή μετά από σχεδόν 20 χρόνια της πλούσιας εντολοδόχου του κόρης αγωνιστών της Επανάστασης . Μία πλούσια ιστορία εξελίσσεται, γιατί και πώς η κοπέλα ξενιτεύτηκε. Η περιγραφή της τότε Αθήνας, τα μέρη που περιγράφονται, η λαογραφία ΜΟΝΑΔΙΚΑ. Σχεδόν όπως η ιστορία που ξεδιπλώνεται.

0

Η αγάπη δεν έχει τέλοςΠολύ καλό!

Η αληθινή αγάπη ξεπερνάει καταστροφικά γεγονότα, δυσκολίες ξεπερνάει την καταστροφή της Σμύρνης και επιβιώνει κι ας περάσει καιρός.

0

Αθηνά ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη...Αρκετά καλό!

Η ιστορία μίας πλούσιας αστής κοπέλας - γυναίκας που κατάφερε από το μικρό νησί της να φτάσει πολύ μακριά, σε διαφορετικά μέρη, να γνωρίσει ανθρώπους που δε μπορούσε να φανταστεί μένοντας όμως πάντοτε Ελληνίδα.

0

Μακρινοί ορίζοντεςΠολύ καλό!

Μία ιστορία από τότε που υπήρχαν τα τσιφλίκια. Ένας αταίριαστος έρωτας, ο πόλεμος, η μοίρα και η προσπάθεια να τα καταφέρουν.

0

Η γυναίκα του φάρουΚαλό!

Τι σχέση μπορεί να έχει το τώρα με το χτες; Μια σημερινή ρομαντική ιστορία με μεταφυσικές προεκτάσεις.

0

Οι επτά θάνατοι της Έβελιν ΧαρντκάστλΕυφυεστατο.

Ένα ευφυές και έξυπνο θρίλερ όπου σε κρατάει σε εγρήγορση. Πρέπει να το διαβάσεις με αρκετή προσοχή για να μην μπερδευτείς με τα γεγονότα που επαναλαμβάνονται.

0

Τα φτερά του ΝόρμανΟ Νορμαν

Ένα υπέροχο βιβλίο για να μάθει στα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους μέσα από υπέροχες εικόνες.

0Απολαυστικό

Η απολαυστική πένα του Τσιφόρου μας φέρνει σε επαφή με τη γνωστή μυθολογία, δίνοντας μία απολαυστική σατιρική εικόνα στα ήδη γνωστά πρόσωπα και γεγονότα. Παρόλο που το βιβλίο έχει γραφτεί τόσα χρόνια πριν, κάποια αιχμηρά σχόλια του συγγραφέα είναι και σύγχρονα και αληθινά.

0

Τα παιδιά της Νιόβης (Τρίτος Τόμος)Εξαιρετικό!

Μικρά Ασία. Το χρονικό μιας οικογένειας πριν και μετά την μικρασιατική καταστροφή. Ένα χρονικό του ελληνικού στοιχείου. Πόσα προσέφερε και πώς ανέδειξε το εμπόριο, τον πολιτισμό. Οι τραγικές συνέπειες του μετά. Ο διωγμός, η προσφυγιά, η ανέτοιμη για τόσο κόσμο Ελλάδα, οι πολιτικές διαφορές, η κοινωνική αναταραχή.

0

Τα παιδιά της ΝιόβηςΕξαιρετικό!

Μικρά Ασία. Το χρονικό μιας οικογένειας πριν και μετά την μικρασιατική καταστροφή. Ένα χρονικό του ελληνικού στοιχείου. Πόσα προσέφερε και πώς ανέδειξε το εμπόριο, τον πολιτισμό. Οι τραγικές συνέπειες του μετά. Ο διωγμός, η προσφυγιά, η ανέτοιμη για τόσο κόσμο Ελλάδα, οι πολιτικές διαφορές, η κοινωνική αναταραχή.

0

Τα παιδιά της ΝιόβηςΕξαιρετικό!

Μικρά Ασία. Το χρονικό μιας οικογένειας πριν και μετά την μικρασιατική καταστροφή. Ένα χρονικό του ελληνικού στοιχείου. Πόσα προσέφερε και πώς ανέδειξε το εμπόριο, τον πολιτισμό. Οι τραγικές συνέπειες του μετά. Ο διωγμός, η προσφυγιά, η ανέτοιμη για τόσο κόσμο Ελλάδα, οι πολιτικές διαφορές, η κοινωνική αναταραχή.

0

Τα παιδιά της ΝιόβηςΕξαιρετικό!

Μικρά Ασία. Το χρονικό μιας οικογένειας πριν και μετά την μικρασιατική καταστροφή. Ένα χρονικό του ελληνικού στοιχείου. Πόσα προσέφερε και πώς ανέδειξε το εμπόριο, τον πολιτισμό. Οι τραγικές συνέπειες του μετά. Ο διωγμός, η προσφυγιά, η ανέτοιμη για τόσο κόσμο Ελλάδα, οι πολιτικές διαφορές, η κοινωνική αναταραχή.

0

Οι ΠανθέοιΕξαιρετικό!

Σε ένα μεγάλο μυθιστόρημα ποταμό παρουσιάζεται η ιστορία μίας αστικής οικογένειας. Μέσα από αυτή φαίνεται η δομή της κοινωνίας, η πίστη, η απιστία, το καθήκον, η ειλικρίνεια. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιδράσεις σε σοβαρά γεγονότα, ο πόλεμος και τι σημαίνει για τον καθένα δημιουργούν ένα τεράστιο πίνακα.

0

Οι ΠανθέοιΕξαιρετικό!

Σε ένα μεγάλο μυθιστόρημα ποταμό παρουσιάζεται η ιστορία μίας αστικής οικογένειας. Μέσα από αυτή φαίνεται η δομή της κοινωνίας, η πίστη, η απιστία, το καθήκον, η ειλικρίνεια. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιδράσεις σε σοβαρά γεγονότα, ο πόλεμος και τι σημαίνει για τον καθένα δημιουργούν ένα τεράστιο πίνακα.

0

Οι ΠανθέοιΕξαιρετικό!

Σε ένα μεγάλο μυθιστόρημα ποταμό παρουσιάζεται η ιστορία μίας αστικής οικογένειας. Μέσα από αυτή φαίνεται η δομή της κοινωνίας, η πίστη, η απιστία, το καθήκον, η ειλικρίνεια. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιδράσεις σε σοβαρά γεγονότα, ο πόλεμος και τι σημαίνει για τον καθένα δημιουργούν ένα τεράστιο πίνακα.

0Εξαιρετικό!

Σε ένα μεγάλο μυθιστόρημα ποταμό παρουσιάζεται η ιστορία μίας αστικής οικογένειας. Μέσα από αυτή φαίνεται η δομή της κοινωνίας, η πίστη, η απιστία, το καθήκον, η ειλικρίνεια. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιδράσεις σε σοβαρά γεγονότα, ο πόλεμος και τι σημαίνει για τον καθένα δημιουργούν ένα τεράστιο πίνακα.

0Εξαιρετικό!

Σε ένα μεγάλο μυθιστόρημα ποταμό παρουσιάζεται η ιστορία μίας αστικής οικογένειας. Μέσα από αυτή φαίνεται η δομή της κοινωνίας, η πίστη, η απιστία, το καθήκον, η ειλικρίνεια. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιδράσεις σε σοβαρά γεγονότα, ο πόλεμος και τι σημαίνει για τον καθένα δημιουργούν ένα τεράστιο πίνακα.

0

Οι ΠανθέοιΕξαιρετικό!

Σε ένα μεγάλο μυθιστόρημα ποταμό παρουσιάζεται η ιστορία μίας αστικής οικογένειας. Μέσα από αυτή φαίνεται η δομή της κοινωνίας, η πίστη, η απιστία, το καθήκον, η ειλικρίνεια. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιδράσεις σε σοβαρά γεγονότα, ο πόλεμος και τι σημαίνει για τον καθένα δημιουργούν ένα τεράστιο πίνακα.

0

Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0

Ο πρώτος μου Θερβάντες- Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0

Ο Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0

Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0

Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Μια πολύ καλή προσπάθεια για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το κλασικό έργο του Θερβάντες.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0

Ο Δον Κιχώτης από τη ΜάντσαΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0

Ο Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0

Ο Δον ΚιχώτηςΠάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0Πάρα πολύ καλό!

Το κλασικό αριστούργημα του Ισπανού συγγραφέα που μέσα από τις περιπέτειες του φαντασιόπληκτου ήρωά του που θεωρεί τον εαυτό του ιππότη που μέσα από τα κατορθώματά του θα διακριθεί . Οι συζητήσεις του με τον ακόλουθό του Σάντσο Πάντσα αποκαλύπτουν την αφηγηματική του δεξιότητα και το βάθος του λόγου του.

0

Η αίθουσα του θρόνουΕξαιρετικό!

Ένα υπέροχο μυθιστόρημα κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο, το λαμπερό ελληνικό καλοκαίρι. Μέσα από τη ζωή μιας παρέας νέων μπερδεύονται ιστορία, μυστικά, σχέδια ζωής, θρησκείες. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές επιδιώξεις, διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικά πιστεύω ανακατεύονται. Έρχεται η στιγμή που..." η μεγαλειότητά μας, ο εαυτός μας, είναι ανάγκη να περάσει στην αίθουσα του θρόνου με τους αυλικούς του, το νου και την καρδιά, για ν' αποφασίσει επάνω στον καταστατικό χάρτη της ζωής του.

0

ΘεοφανώΠολύ καλό!

Βυζάντιο. Η πανέμορφη Αναστασία γίνεται Θεοφανώ για τον αυτοκράτορα που θεωρεί ότι του τη φανέρωσε ο Θεός. Σκοπός της να παντρευτεί τον ισχυρότερο άντρα κι ας αγαπάει άλλον. Πλανεύτρα, σκοτεινή, αμείλικτη πραγματοποιεί τις επιθυμίες της χωρίς να σκέφτεται τους άλλους. Η κυριαρχία της παύει και η τιμωρία έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει.

0

Ο γλάρος Ιωνάθαν ΛίβινγκστονΕξαιρετικό!

Μία υπέροχη αλληγορία για το τι μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος αρκεί να το θέλει πολύ. Ένας γλάρος ο Ιωνάθαν έρχεται σε κόντρα και περιθωριοποιείται από τον περίγυρό του γιατί θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και όλοι γύρω του προσπαθούν να τον σταματήσουν αλλάζοντας του γνώμη γιατί αυτά που θέλει να κάνει δεν γίνονται στην κοινωνία των γλάρων.

0

Κόκκινο κοράλλιΠολύ καλό!

Τέσσερις άνθρωποι διαφορετικοί που αναπόφευκτα μπερδεύονται μεταξύ τους και η αλήθεια λίγο λίγο φανερώνεται.

0

Μικροί άγγελοιΠολύ καλό!

Μία δροσερή ιστορία με τρία κορίτσια που αποπνέει ήλιο, θάλασσα, Ελλάδα. Ένα αγόρι μπερδεύεται ανάμεσά τους.

0

Η αγαπημένη των ΘεώνΑρκετά καλό!

Σύγχρονη εποχή, Δήλος. Ένα εγκαταλελειμμένο μωρό διασώζεται. Το μωρό γίνεται μία πανέμορφη κοπέλα που αντιμετωπίζει πολλά και ανυπέρβλητα εμπόδια όμως επιζεί και προχωράει μέχρι το τέλος όπου η αλήθεια θριαμβεύει. Αν και αρκετά προβλέψιμο διαβάζεται ευχάριστα.

0

Δίδυμα φεγγάριαΠάρα πολύ καλό!

Μία μάνα μέσα στον πόνο και την απελπισία της εξαναγκάζεται να χωρίσει τα δίδυμα μωρά κοριτσάκια της, κρατώντας να μεγαλώσει μόνο το ένα. Τυχαία η επιλογή γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας διαφορετικές δυσκολίες, αποκτώντας διαφορετική άποψη για τη ζωή. Και μετά αγνοώντας η μία την ύπαρξη της άλλης συναντιούνται.

0Πάρα πολύ καλό!

Η πρώτη αγάπη, ο πρώτος έρωτας είναι ανεξίτηλος στην καρδιά . Ειδικά όταν συνοδεύεται από την παρουσία ενός παιδιού όπως εδώ. Τραγωδία, απώλεια, μοναξιά. Και όταν όλα δείχνουν ότι θα φτιάξουν, η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

0

Ο κήπος με τις μουριέςΠάρα πολύ καλό!

Η πρώτη αγάπη, ο πρώτος έρωτας είναι ανεξίτηλος στην καρδιά . Ειδικά όταν συνοδεύεται από την παρουσία ενός παιδιού όπως εδώ. Τραγωδία, απώλεια, μοναξιά. Και όταν όλα δείχνουν ότι θα φτιάξουν, η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

0

Έρωτας πόλεμοςΠολύ καλό!

Μία ιστορία αγάπης άρρηκτα συνδεδεμένη με το προηγούμενο βιβλίο μια που η πρωταγωνίστρια είναι η κόρη του μοιραίου ζευγαριού. Ο έρωτας της δύσκολος όχι μόνο για την κοινωνική διαφορά όσο για τα ναρκωτικά που υψώνονται σαν τοίχος ανάμεσα στο ζευγάρι.

0

Λευκή ορχιδέαΠάρα πολύ καλό!

Μία ξεχωριστή παρέα πραγματικών φίλων. Ανήκουν σε διαφορετικά κοινωνικά και οικονομικά περιβάλλοντα. Μεγαλώνουν, ερωτεύονται, υποφέρουν, θυσιάζοντας τον εαυτό τους για τον άλλο, αλλά τελικά τα εμπόδια ξεπερνιούνται.

0

Ο λύκος της μοναξιάςΠολύ καλό!

Ένα διαφορετικό αστυνομικό μυθιστόρημα που ξεκινά στη Γερμανία και με την πάροδο των χρόνων έρχεται στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια μια ωραία γυναίκα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την ομορφιά της.

0

Οι αγγελιαφόροι του πεπρωμένουΑρκετά καλό!

Μεταφυσικό μυθιστόρημα αγάπης. Ο έρωτας μπορεί να ταξιδέψει μέσα στο χρόνο υπερνικώντας και αποστάσεις και θάνατο. Οι ψυχές στην πραγματική αγάπη ταξιδεύουν και συναντιούνται.

0

Το σταυροδρόμι των ψυχώνΠολύ καλό!

Μία πλούσια παντρεμένη ελληνοαμερικάνα ανακαλύπτει στην Ελλάδα ένα μεγάλο έρωτα. Εκεί μπαίνει το μεταφυσικό στοιχείο. Ο έρωτας ταξιδεύει αέναα; Μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο; Μια πολύ καλή απόπειρα για μεταφυσικό μυθιστόρημα.

0

Μερσέντες ΧιλΠολύ καλό!

Μία ιστορία που έχει και κάποια μεταφυσικά στοιχεία. Μία διάσημη, πανέμορφη γυναίκα και η απόπειρά της να διατηρήσει τη φευγαλέα νεότητα. Ένα διαφορετικό βιβλίο από όσα μας έχει συνηθίσει η συγγαφέας.

0

Το κελάρι της ντροπήςΠολύ καλό!

Πότε ένας πατέρας δικαιούται ή πρέπει να λέγεται ΠΑΤΕΡΑΣ; Η μάνα είναι ΜΑΝΑ όταν δε μιλάει ή δεν κάνει κάτι να προστατέψει τα παιδιά της; Μιά ιστορία από την ελληνική επαρχία σκληρή αλλά όχι πρωτάκουστη. Ένα αρκετά σκληρό και βίαιο βιβλίο.

0

Το χαμένο σύμβολοΠολύ καλό!

Ο καθηγητής Λάνγκτον βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προσκεκλημένος του μέντορά του για να κάνει μία παρουσίαση και μπερδεύεται σε ένα μυστήριο που περιέχει απαγωγές, τέκτονες και κρυμμένα μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν. Ενδιαφέρουσα πλοκή με ένταση και αγωνία.

0Πολύ καλό!

Ο καθηγητής Λάνγκτον βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προσκεκλημένος του μέντορά του για να κάνει μία παρουσίαση και μπερδεύεται σε ένα μυστήριο που περιέχει απαγωγές, τέκτονες και κρυμμένα μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν. Ενδιαφέρουσα πλοκή με ένταση και αγωνία.

0

OriginΠολύ καλό!

Ο καθηγητής Λάνγκτον βρίσκεται στην Ισπανία σε ένα μυστήριο που αναμειγνύονται υπολογιστές, τεχνική νοημοσύνη, φιλοσοφικά ερωτήματα, από πού ερχόμαστε και πού πάμε ,θρησκευτικά θέματα, πολιτικά παιχνίδια και δολοφονίες όχι πάντα ξεκάθαρες.

0

Πικρό γλυκό λεμόνιΕξαιρετικό!

Δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι. Ο πρώτος πόλεμος και οι διχόνοιες που κουβαλάει χωρίζουν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο δεύτερος φέρνει κοντά ανθρώπους πέρα από τη φαντασία τους. Ένα καλογραμμένο βιβλίο με ιστορικά στοιχεία που σε ταξιδεύει.

0

Το άδειο σπίτιΠολύ καλό!

Μία νεαρή κοπέλα γνωρίζει κάποιο καλοκαίρι και ερωτεύεται έναν αγρότη. Η μητέρα της που κατακρίνει όποια σχέση γιατί δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή την οδηγεί σε ένα κατάλληλο γάμο μακριά. Όταν ο σύζυγος πεθαίνει αναπάντεχα, ξαναγυρίζει και ξαναβρίσκει το νεανικό της έρωτα . Οι προσπάθειες να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος γεμίζουν με αγάπη ένα άδειο, παρατημένο σπίτι.

0Πολύ καλό!

Δύο αδερφές, δίδυμες, μεγαλώνουν χωριστά εντελώς διαφορετικά, σε αντίθετους κόσμους, η μία με τον πατέρα και η άλλη με τη μητέρα χωρίς να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης. Όταν τυχαία βρίσκονται και ανταλλάσσουν ρόλους εξ ανάγκης όλα έρχονται πάνω-κάτω.

0Πολύ καλό!

Παραμονές Β' Παγκοσμίου Πολέμου μία κοπέλα βρίσκεται στην Κορνουάλη όπου το μαγευτικό τοπίο και μία μεγάλη αγάπη, ταρακουνούνται από το ξέσπασμα του πολέμου. Η συμμετοχή της στον πόλεμο, θάνατοι φίλων και πολλά γεγονότα κάνουν το ταξίδι του γυρισμού στην κανονικότητα μακρύ.

0Πολύ καλό!

Παραμονές Β' Παγκοσμίου Πολέμου μία κοπέλα βρίσκεται στην Κορνουάλη όπου το μαγευτικό τοπίο και μία μεγάλη αγάπη, ταρακουνούνται από το ξέσπασμα του πολέμου. Η συμμετοχή της στον πόλεμο, θάνατοι φίλων και πολλά γεγονότα κάνουν το ταξίδι του γυρισμού στην κανονικότητα μακρύ.

0Πολύ καλό!

Παραμονές Β' Παγκοσμίου Πολέμου μία κοπέλα βρίσκεται στην Κορνουάλη όπου το μαγευτικό τοπίο και μία μεγάλη αγάπη, ταρακουνούνται από το ξέσπασμα του πολέμου. Η συμμετοχή της στον πόλεμο, θάνατοι φίλων και πολλά γεγονότα κάνουν το ταξίδι του γυρισμού στην κανονικότητα μακρύ.

0Πολύ καλό!

Παραμονές Β' Παγκοσμίου Πολέμου μία κοπέλα βρίσκεται στην Κορνουάλη όπου το μαγευτικό τοπίο και μία μεγάλη αγάπη, ταρακουνούνται από το ξέσπασμα του πολέμου. Η συμμετοχή της στον πόλεμο, θάνατοι φίλων και πολλά γεγονότα κάνουν το ταξίδι του γυρισμού στην κανονικότητα μακρύ.

0Εξαιρετικό!

Περιγραφικότατη η συγγραφέας σε ταξιδεύει. Μία συνηθισμένη γυναίκα με τρία παιδιά και μία μεγάλη αγάπη αναρωτιέται στο πέρασμα του χρόνου αν ήταν πραγματικά τυχερή και ευτυχισμένη. Ένα μυθιστόρημα με πολύ καλό αφηγηματικό λόγο.

1

Το Αίμα Των ΞωτικώνΠάρα πολύ καλό!

Η κύρια ιστορία μόλις ξεκίνησε . Μου πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ από τις μικρές ιστορίες στην συνεχόμενη πλοκή αυτού του βιβλίου. Διαβάζοντας τα προηγούμενα 2 βιβλία είχα ήδη μια κατανόηση των χαρακτήρων και ορισμένων από τα κίνητρα και τις συνδέσεις τους οπότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα εδώ.

0

Το σπαθί του πεπρωμένουΠολύ καλό!

Αυτός είναι το δεύτερο βιβλίο διηγήσεων στη σειρά Witcher, και κατά τη γνώμη μου είναι τόσο καλό όσο και το πρώτο. Αυτό που πραγματικά κάνει αυτά τα διηγήματα να λάμπουν είναι ότι δεν έχουν να σχέση με τις συνηθισμένες διασώσεις βασιλείων, της ανάκτησης μαγικών αντικειμένων ή της καταπολέμησης του κακού. Αντίθετα, είναι ιστορίες για ανθρώπους που έχουν υποστεί ζημιές, που περνούν τη ζωή τους όσο καλύτερα μπορούν σε έναν κόσμο που αλλάζει γύρω τους. Αυτό κάνει τους χαρακτήρες που εμφανίζονται σε αυτές τις ιστορίες να είναι συναισθηματικά αυθεντικοί.

0

Η τελευταία ευχήΠολύ καλό!

Σκεφτείτε ένα βιβλίο φαντασίας. Σκεφτείτε το αγαπημένο σας βιβλίο φαντασίας. Οι πιθανότητες είναι ότι περιλαμβάνονται ξωτικά ή ίσως νάνους. Πιθανότατα είχε ιππότες ή κάτι παρόμοιο. Αυτή η σειρά είναι μια σειρά από διηγήματα που έχουν μια εντελώς διαφορετική γεύση. Οι ιστορίες του Γκέραλντ , του Γητευτή, του επαγγελματία κυνηγού τέρατων, του μάγου, του ξιφομάχου και του μεταλλαγμένου. Πρέπει να τη διαβάσετε για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει να έχετε το ίδιο ακριβώς φαγητό σε κάθε γεύμα. Αυτές οι διηγήσεις θα σας αφήσουν να θέλετε πολύ περισσότερα.

2Πολύ καλό!

Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας, έχουμε άμεση πρόσβαση στην εσωτερική διαμάχη του Ντριτζτ όσον αφορά την πατρίδα του και την διαφορετικότητα τους από τους συγγενείς του. Ζει μια θλιβερή και μοναχική ζωή που νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν. Συνολικά, η ιστορία είναι φανταστική, σκοτεινή και υπέροχα γραμμένη με τρόπους που κάνουν τον αναγνώστη να αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στο βιβλίο και ζει την κάθε στιγμή, όπως οι ήρωες μας.

0Πολύ καλό!

Μια γρήγορη και εύκολη ανάγνωση, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και καλή για όσους μόλις έρχονται στο κόσμο του φανταστικού. Πολύ καλές οι σκηνές μάχης. Ανυπομονώ για την επόμενη περιπέτεια ...

0

Ο βασιλιάς των ΟρκΠολύ καλό!

Τυπικό γράψιμο Salvatore, με δράση, περιπέτεια, ανάπτυξη χαρακτήρων και τις φιλοσοφικές σκέψεις του Ντριτζτ. Δράση, καταπληκτικές ιστορίες, και τελικά αληθινό, ανεξέλεγκτο ρομαντισμό από τους Ντριτζτ και Κατιμπρι! Το να βλέπεις τον Ντριτζτ ευτυχισμένο και ερωτευμένο σε κάνει να νιώθεις άνετα, γνωρίζοντας ότι έχει τελικά αυτό που του αξίζει. Αυτή η αγάπη, για τη σύζυγό του και τους φίλους του, είναι που τον οδηγεί να ανταποκριθεί στο πεπρωμένο του!

0Πολύ καλό!

Είναι μια διασκεδαστική ιστορία, έχει γίνει σπουδαία δουλειά για τη συνέχιση της ιστορίας και είχε ένα τόσο πολύχρωμο καστ χαρακτήρων (αναφέρομαι σε όλα τα είδη που εμφανίστηκαν σε αυτό το βιβλίο καθώς και τον τρόπο με τον οποίο απεικονίστηκαν). Αυτό ήταν ένα από τα πιο όμορφα σημεία σχετικά με την εμπειρία ανάγνωσης πιστεύω. Όλα αυτά τα πλάσματα που έχω φανταστεί μεγαλώνοντας από διάφορες φανταστικές ιστορίες, ήταν μέσα σε αυτές τις σελίδες.

0

Το πετράδι του ΧάλφλινγκΠολύ καλό!

Αυτό το βιβλίο έχει πολλά κοινά με μια πολύ καλή ταινία δράσης. Σε οδηγεί σε μια άγρια βόλτα και διασφαλίζει ότι το απολαμβάνεις σε κάθε βήμα!

0Πολύ καλό!

Παρόλο που η σειρά θα μπορούσε να είχε τελειώσει μετά το τέταρτο βιβλίο χωρίς πολλή προσπάθεια, φαίνεται ότι ο Σαλβατόρε μεγάλωσε την ιστορία για ένα ακόμη βιβλίο, έτσι ώστε να μπορούσε να εμφανίσει και βρικόλακες. Σε κάποια σημεία το βιβλίο ήταν αρκετά σκοτεινό, αλλά ταιριάζει καλά στο θέμα και δεν μειώνει την κατά τα άλλα «ανεμελιά» της σειράς.

0Πολύ καλό!

Ο Ντριτζτ είναι ένα σκοτεινό ξωτικό που έχει εγκαταλείψει την αδίστακτα σαδιστική ράτσα του για χάρη της συνείδησής του, και στα εξήντα χρόνια της ζωής του (που δεν είναι πολλά στη ζωή ενός σκοτεινού ξωτικού) έχει ζήσει περισσότερες περιπέτειες από ότι οι περισσότεροι μπορούν να πουν. Ένα ακόμα μυθιστόρημα για την περιπέτεια και τη μαγεία. Η ιστορία ήταν σχεδόν ακαταμάχητη και δυσκολεύτηκα να αφήσω το βιβλίο από τα χέρια μου μόλις το ξεκίνησα.

0Πολύ καλό!

Μου άρεσε πολύ η ανάπτυξη του βασικού χαρακτήρα, από την απογοήτευσή του και την ταξινόμηση των συναισθημάτων του, μέχρι την αλλαγή του περίεργου ανηλίκου στο πρώτο βιβλίο, στον πιο έμπειρο, κουρασμένο και σκεπτόμενο ενήλικα σε αυτό. Πολλοί ακόμα ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

0

Ο μοναχικός ΝτρόουΠάρα πολύ καλό!

Στο «Ο μοναχικός Ντρόου», ο Salvatore επιστρέφει και επαναφέρει κάτι που σπάνια βλέπουμε στη σειρά Legend of Drizzit, έναν θυμωμένο Ντριτζτ . Πολύ λίγες φορές έχει πέσει σε αυτή την τρέλα που είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει τη ζωή του και να φτάσει στα άκρα για να σκοτώσει όλους τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά του. Ωστόσο, αυτό κάνει, αφού είδε τους αληθινούς φίλους του να «πέφτουν», μαζί με ολόκληρο τον πύργο που ήταν μέσα. Τώρα είναι ένα ξωτικό σε αποστολή για εκδίκηση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από ένα ξωτικό που δεν έχει τίποτα να χάσει.

0Πολύ καλό!

Αυτό το βιβλίο να είναι πιο χαλαρό από το πρώτο. Η «Εξορία» ήταν περισσότερο μια ιστορία «διαφυγής». Εμβαθύνει περισσότερο στην ψυχή του Ντριτζτ στην προσπάθειά του να σπρώξει πίσω τον Κυνηγό μέσα του, τον βίαιο χαρακτήρα που έμαθε από την διαβολική του οικογένεια.

0

Η θάλασσα των σπαθιώνΠολύ καλό!

Αισθάνομαι ότι αυτό το βιβλίο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσει εκεί που πρέπει σε σχέση με τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς, αλλά απέχει πολύ από το πεις αργό. Υπάρχει εξαιρετική δράση που μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις ότι κινεί την πλοκή. Το τέλος του βιβλίου συνδέει τα πάντα πολύ ικανοποιητικά, και η τελική μάχη είναι πολύ ζωντανή.

0

Άγγελοι: Η συγχώρεσηΠάρα πολύ καλό!

Αυτό το βιβλίο είναι καταπληκτικό. Το εξώφυλλο είναι απλά υπέροχο και το ίδιο συμβαίνει και με το περιεχόμενο του βιβλίου. Διάβασα ολόκληρη τη σειρά, αλλά αυτό ξεχωρίζει πραγματικά για μένα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός ρομαντισμού που συνδυάζεται με μια καλή δόση έντασης!

0

Άγγελοι: Η έκστασηΠάρα πολύ καλό!

Πανέμορφο. Αυτή είναι η μόνη λέξη που έρχεται στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Η ανάγνωση αυτής της σειράς αξίζει κάθε δευτερόλεπτο της ώρας μου. Η πλοκή, οι χαρακτήρες, η ιστορία ξετυλίχτηκε με τον πιο εκπληκτικό τρόπο και με άφησε χωρίς ανάσα. Πολλά έχουν συμβεί, έχουμε αμφισβητήσει ότι πιστεύουμε, έχουμε απαρνηθεί για την αγάπη, έχουμε κάνει φίλους, έχουμε χάσει φίλους, μάθαμε περισσότερα από ότι πιστεύαμε ποτέ ότι μπορούσαμε να μάθουμε. Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι!

0

Άγγελοι- ΈρωταςΠολύ καλό!

Ο «Έρωτας» ήταν ένα υπέροχο βιβλίο. Δεν απαντά σε καμία ερώτηση ή δεν προχωράει η πλοκή. Θα μπορούσατε ακόμη και να μην διαβάσετε το βιβλίο από τη σειρά. Ωστόσο, θα έπρεπε! Οι μεμονωμένες ιστορίες θα μας βοηθήσουν για να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα το παρελθόν των βασικών και μη χαρακτήρων.

0

Τελευταία θυσίαΦανταστικό!

Εντάξει το τελευταίο βιβλίο της σειράς ... και αναρωτιέσαι τι σημαίνει ο τίτλος του "Τελευταία Θυσία"!!! Τι να πω για την τελευταία θυσία; Λοιπόν, πρέπει να πω ότι νομίζω ότι ό, τι συνέβη σε αυτό το βιβλίο ήταν γλυκόπικρο αλλά αναπόφευκτο. Αυτό το βιβλίο άνοιξε περισσότερες δυνατότητες από οποιοδήποτε άλλο βιβλίο της σειράς Vampire Academy μέχρι τώρα και, παρόλο που αυτό το βιβλίο έθεσε τέλος στην ιστορία της Ρόουζ, έχουμε πολλά να διαβάσουμε ακόμα. Ως θαυμαστής, πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω να δω πού θα πάνε οι χαρακτήρες από εδώ, πώς θα μεγαλώσουν, και πως θα εξελιχθούν στο αβέβαιο μέλλον τους.

0Φανταστικό!

Ίσως το αγαπημένο μου βιβλίο σε αυτή τη σειρά μέχρι στιγμής! Αχ, η καρδιά μου πονάει! Κυριολεκτικά δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το να πιάσω τα χέρια μου το τελευταίο βιβλίο, τώρα. Αυτό το βιβλίο ήταν τέλειο. Γεμάτο ανατροπές. Ήμουν τόσο θυμωμένημε την Rose στην αρχή και μετά, στο 2ο μισό του βιβλίου, μισούσα τον Δημήτρη! (Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν τον μισώ πραγματικά. Τον αγαπώ. Αλλά με εξόργισε σε μερικά σημεία!)

0Υπέροχο!

Το δεύτερο μέρος του βιβλίου, όταν βλέπει ξανά τον Ντιμίτρι, είναι τρεις φορές καλύτερο από το πρώτο, είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε και τα συναισθήματα είναι πιο έντονα. Σε γενικές γραμμές, αυτό το βιβλίο είναι πολύ πιο αργό από τα προηγούμενα τρία. Προσωπικά, δεν με εξέπληξε, και συνήθισα να διαβάζω για τη Ροουζ που χάνει τον Ντιμίτρι και να αναρωτιέται για τη σχέση που θα μπορούσαν να έχουν.

0

Φιλί της σκιάςΥπέροχο!

Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο δράση, είναι έντονο και φυσικά υπήρχαν τόσες χαριτωμένες στιγμές που μου άρεσαν. Η Ρόουζ γίνεται όλο και καλύτερη. Δεν θα μπορούσε να μου αρέσει περισσότερο και κατάλαβα γιατί παίρνει αυτές τις αποφάσεις που παίρνει και δεν μπορώ να την κρίνω καθόλου. Αυτή η σειρά θα είναι ο θάνατός μου ...

0

Παγωμένα χείληΑπολαυστικό

Ήταν ένα από τα βιβλία που διαβάζοντάς το και βλέπεις πόσο έχει εξελιχθεί ένας χαρακτήρας, πόσα έχει μάθει και ταυτόχρονα μπορεί να διδάξει και εσάς: πώς θα μπορούσατε να βρείτε τη δύναμη στην αδυναμία, το θάρρος στο φόβο, την επιβίωση στα βάσανα, την αγάπη από την παρεξήγηση και την αλήθεια στα ψέματα.

0

Vampire AcademyΦανταστικό!

Αυτό είναι ένα υπέροχο βιβλίο για όποιον αγαπά τους βρυκόλακες και αναζητά ένα καλό βιβλίο για εφήβους. Προτρέπω όλους, όχι μόνο τους εφήβους να το διαβάσουν γιατί μόλις το ξεκινήσετε, δεν θα το αφήσετε από τα χέρια σας, ούτε αυτό ούτε τα επόμενα.

0Αξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας βαριέται να περπατάειΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας ονειρεύεται τον ωκεανόΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε τον ωκεανό!

0

Ο λύκος ζαχαρίας παίρνει τα βουνά!Αξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Ώρα να ανακαλύψουμε την φύση παρέα με τον λύκο Ζαχαρία!

0

Ο λύκος ζαχαρίας γιορτάζει τα γενέθλια τουΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Ο λύκος Ζαχαρίας γιορτάζει παρέα με τους φίλους του!

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να πάει στο διάστημαΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Μια ιστορία για να ανακαλύψεις το διάστημα παρέα με τον αγαπημένο σου λύκο.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να κάνει το γύρο του κόσμουΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Πόσο εύκολο είναι να κάνεις το γύρο του κόσμου;

0

Ο λύκος Ζαχαρίας μαθαίνει τα συναισθήματαΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Μια ιστορία για να βοηθήσουμε τα παιδιά να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ ήρωαςΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Μια ιστορία για την αξία της αλληλεγγύης.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σταρΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Μια ιστορία για να μάθει στα παιδιά να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους καταφέρουν.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας φοβάται τη σκιά τουΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Μαθαίνουν τα παιδιά να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας στη χώρα των παραμυθιώνΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Εδώ ο λύκος Ζαχαρίας θα βρει για λίγο τον μπελά του!

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει ν' αλλάξει χρώμαΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Μια ιστορία για να μάθουν τα παιδιά να δέχονται τον εαυτό τους όπως είναι.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να είναι πάντα πρώτοςΑξίες

Μια υπέροχη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία. Πλούσια εικονογράφηση και πολλά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Μια ιστορία για όσους δεν θέλουν να χάνουν.

0

Η γυναίκα του ΊσνταλΠάρα πολύ καλό!

Μια πολύ καλή προσπάθεια να δώσει μία λύση σε μια ανεξιχνίαστη υπόθεση που έρχεται από το μακρινό 1970. Με μικρά κεφάλαια που δεν κουράζουν μας βάζει στο κλίμα της υπόθεσης. Και που ξέρουμε μπορεί να υπάρχει αρκετή δόση αλήθειας! Ένα βιβλίο που σε κρατάει μέχρι τις τελευταίες σελίδες.

0Ματαιοδοξία

Ένα υπέροχο παραμύθι για την ματαιοδοξία των ανθρώπων αλλά και ότι πρέπει πάντα να έχουμε και το θάρρος της γνώμης μας.

0Ματαιοδοξία

Ένα υπέροχο παραμύθι για την ματαιοδοξία των ανθρώπων αλλά και ότι πρέπει πάντα να έχουμε και το θάρρος της γνώμης μας.

0Ματαιοδοξία

Ένα υπέροχο παραμύθι για την ματαιοδοξία των ανθρώπων αλλά και ότι πρέπει πάντα να έχουμε και το θάρρος της γνώμης μας.

0Ματαιοδοξία

Ένα υπέροχο παραμύθι για την ματαιοδοξία των ανθρώπων αλλά και ότι πρέπει πάντα να έχουμε και το θάρρος της γνώμης μας.

0Ματαιοδοξία

Ένα υπέροχο παραμύθι για την ματαιοδοξία των ανθρώπων αλλά και ότι πρέπει πάντα να έχουμε και το θάρρος της γνώμης μας.

0

Οι κύκνοι το φθινόπωροΠολύ καλό!

Δύο ιστορίες αγάπης μία σύγχρονη και μία στο Β΄Παγκόσμιο πόλεμο συγκλίνουν στα πανέμορφα Γιάννενα. Με ταξίδεψε μέσα από τις σελίδες του.

0

Η εκδίκηση έσταζε μέλιΠολύ καλό!

Πολύ παλιότερα, δυο γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί από τον ίδιο άντρα με διαφορετικούς τρόπους συναντιούνται και η εκδίκηση θα είναι μελένια!

0

Το κυνήγι της αλεπούςΠολύ καλό!

΄Μια ιστορία σύγχρονη που σε κάνει να νιώθεις πόσο μπορούν οι "επόμενοι" να βασανίζονται από τους "προηγούμενους". δυο ταλαιπωρημένοι άνθρωποι με προβληματικούς και δυστυχισμένους γάμους συναντιούνται. Θα μπορέσουν να γλιτώσουν από το παρελθόν ή θα βουλιάξουν;

0Πολύ καλό!

Μια ιστορία αγάπης που περνάει πολλές δυσκολίες, περιπέτειες και γεγονότα μέχρι να κατασταλάξει.

0

Το εργαστήριο με τις κούκλεςΠολύ καλό!

Μια όμορφη κοπέλα που θέλει να ξεφύγει από τα στεγανά της ζωής και ένας εμμονικός, ψυχοπαθής, επικίνδυνος άντρας δημιουργούν μια ιστορία που καθηλώνει.

1

Ο υποβολέαςΠάρα πολύ καλό!

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που σε κάθε επίλυση εγκλήματος κρύβεται και κάτι άλλο με αποτέλεσμα να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη!

1Αρκετά καλό!

Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο. Η ζωή και ο έρωτας για μια μικρή αστή Ρωσίδα στα πρόθυρα της Επανάστασης, στις αρχές του 20 αιώνα.

0Πολύ καλό!

Ένας πατέρας έχοντας να πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι κόρες του έρχεται αντιμέτωπος με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

0

Αναμνήσεις μιας γκέισαςΕξαιρετικό!

Η ιστορία μιας γκέισας ειπωμένη από την ίδια. Πως ξεκίνησε, τι βίωσε μικρή, πως έζησε πριν και κατά τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου. Ένα καλογραμμένο βιβλίο από το οποίο μαθαίνεις πολλά για την κουλτούρα της Ιαπωνίας.

1

Ζωές του ανέμουΠολύ καλό!

Στο δεύτερο μέρος της υπέροχης διλογίας εκτός από τις σχέσεις των ηρώων έρχεται να προστεθεί η χούντα, η εξορία και το κυνηγητό. Και εδώ είναι πρωταγωνιστής ο έρωτας ο οποίος δεν καταλαβαίνει ούτε από κυνηγητά ούτε από εξορίες. Παλεύει και προχωρά.

0

Ζωές του φθινοπώρουΠολύ καλό!

Λίγο πριν τη δικτατορία ξετυλίγονται οι ζωές των ανθρώπων σε μια φτωχή γειτονιά της Αθήνας. Η αγάπη,η συγκίνηση, ο έρωτας, η ταλαιπωρία και η φτώχεια είναι διάχυτα στο βιβλίο.

0

Σταχτοπούτα δίχως πρίγκιπαΠολύ καλό!

Η νεαρή κοπέλα που καταφέρνει να φύγει από τη φτώχεια και την μιζέρια της Θεσσαλονίκης συνειδητοποιεί ότι για να διατηρήσει τα κεκτημένα της πρέπει να στηριχτεί στα δικά της πόδια.

0

ΈραγκονΠολύ καλό!

Η περιγραφή του κόσμο είναι συναρπαστική, επικές μάχες, αρχαία σπαθιά, θάνατοι, μαγεία και προφητείες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

0Πάρα πολύ καλό!

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα βιβλία του Feist εκεί έξω. Μια σύγκρουση πλησιάζει με έναν άλλο κόσμο. Και όχι μόνο ένα άλλο βασίλειο όπως αυτό που έχουμε διαβάσει στο παρελθόν, αλλά με ένα κατώτερο κύκλο της κόλασης.

0

Η αυτοκρατορία του ελεφαντόδοντουΠολύ καλό!

Το τέταρτο βιβλίο σε μια σειρά που εξετάζει πώς θα έμοιαζε η ιστορία του κόσμου εάν εμπλέκονταν δράκοι. Είναι σαφές ότι το πραγματικό νόημα αυτών των βιβλίων είναι να γνωρίσουμε διάφορους πολιτισμούς και την ιστορία τους. Βρίσκω ότι μου αρέσει πολύ αυτή η πτυχή, αλλά μπορώ επίσης να καταλάβω πώς θα είναι απογοητευτικό για τους ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά γι αυτά και θέλουν απλώς περισσότερη πλοκή.

0Πολύ καλό!

Πολλά ταξίδια, η πλοκή του είναι λίγο αργή, αλλά μου άρεσε που βρισκόμουν στην Αυστρία και τη Γερμανία για αρκετό καιρό (μετά από μια μακρά παραμονή στην Τουρκία).Ήταν πολύ διασκεδαστικό να φαντάζομαι ότι ο Τεμεραίρ πετάει πάνω από το κεφάλι μου!

0

Καληνύχτα αρκουδάκιΚαληνύχτα αρκουδάκι

Με τη βοήθεια του μαγικού φωτιζόμενου φακού το αρκουδάκι βρίσκει τους φίλους του για να τους πει καληνύχτα. Ένα βιβλίο που συνδυάζει την λεπτή κινητικότητα με την παρατηρητικότητα ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους.

0

Καληνύχτα μαϊμουδάκιΚαληνύχτα μαϊμουδάκι

Με τη βοήθεια του μαγικού φωτιζόμενου φακού το μαϊμουδάκι βρίσκει τους φίλους του για να τους πει καληνύχτα. Ένα βιβλίο που συνδυάζει την λεπτή κινητικότητα με την παρατηρητικότητα ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους.

0

Καληνύχτα λιονταράκιΚαληνύχτα λιονταράκι

Με τη βοήθεια του μαγικού φωτιζόμενου φακού το λιονταράκι βρίσκει τους φίλους του για να τους πει καληνύχτα. Ένα βιβλίο που συνδυάζει την λεπτή κινητικότητα με την παρατηρητικότητα ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους.

0

Χαρούμενα γενέθλια!Χαρούμενα γενέθλια!

Μια πολύ ωραία ιδέα δώρου για τα πρώτα γενέθλια του μωρού! Ένα όμορφο διαδραστικό βιβλιαράκι με πολύχρωμες εικόνες!

0

Ο Ρένος και η ορχήστραΟ Ρένος και η ορχήστρα

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας φέρνει σε επαφή με την ορχήστρα με υπέροχες μελωδίες που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

0

Ο Ρένος και η αφρικάνικη μουσική (Μουσικό βιβλίο)Ο Ρένος και η αφρικάνικη μουσική

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας φέρνει σε επαφή με την αφρικάνικη μουσική με υπέροχες και λίγο διαφορετικές μελωδίες που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

0

Ο Ρένος και η ντίσκοΟ Ρένος και η ντίσκο

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας φέρνει σε επαφή με την Ντίσκο μουσική με υπέροχες μελωδίες που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

0

Ο Ρένος και η ροκ (Μουσικό βιβλίο)Ο Ρένος και η ροκ

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας φέρνει σε επαφή με την ροκ μουσική με υπέροχες μελωδίες που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

0

Ο Ρένος και η μπάνταΟ Ρένος και η μπάντα

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας γνωρίζει την μπάντα που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

0

Ο Ρένος και ο ΒιβάλντιΟ Ρένος και ο Βιβάλντι

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας φέρνει σε επαφή με την κλασική μουσική και πιο συγκεκριμένα το Βιβάλντι που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

0

Ο Ρένος στην Όπερα (Μουσικό βιβλίο)Μουσικό

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας φέρνει σε επαφή με μουσικές της όπερας που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

0

Ο Ρένος και η τζαζ (Μουσικό βιβλίο)Μουσικό

Η αγαπημένη μας σειρά με το Ρένο με λίγο κείμενο και πολύ μουσική μας φέρνει σε επαφή με μουσικές της Τζαζ. Ότι πρέπει για χαλάρωση!

0

Ο Όλιβερ τρώει μόνο μακαρόνιαΥγιεινή διατροφή

Νομίζω ότι όλα τα παιδιά θα θέλανε να τρώνε μόνο μακαρόνια. Όμως πρέπει να παίρνουμε και τις απαραίτητες βιταμίνες. Ένα βιβλίο που θα προσπαθήσει να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τα λαχανικά.

0

Ο Τίτο μαθαίνει να συγκεντρώνεταιΣυγκέντρωση!

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουμε τρόπους εκτόνωσης για να καταφέρνουν να ηρεμούν και να μάθουν να συγκεντρώνονται.

0

Ο Μικέ μαθαίνει να εμπιστεύεται τον εαυτό τουΑυτοπεποίθηση!

Όλα τα παιδιά πρέπει να μάθουν να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Αυτό το βιβλίο θα τους δείξει τον τρόπο!

0

Η Μπαλού έχει θυμώσειΔιαχείριση θυμού!

Η Μπαλού έχει θυμώσει. Θα πρέπει όμως να μάθει να χαλαρώνει και να είναι ήρεμη. Μέσα από διάφορες ασκήσεις χαλάρωσης θα τα καταφέρει.

0

Ο Λούπο και οι φίλοι του δεν νυστάζουνΔιαχείριση ύπνου!

Μέσα από αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο οι γονείς μπορούν να βρουν ένα τρόπο να βοηθήσουν το παιδί να δεχτεί καλύτερα την ώρα του ύπνου.

0Κάποτε… 10 υπέροχες γυναίκες

Μέσα από μια υπέροχη αφήγηση και μια ολοζώντανη εικονογράφηση δέκα υπέροχες γυναίκες γίνονται έμπνευση για όσους θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο!

0

Πόκο & Πίκο- Μια μέρα στο αγρόκτημα!Στο αγρόκτημα

Πάμε στο αγρόκτημα και ακούμε τους ήχους από τα ζώα με πολύχρωμες εικόνες που ταξιδεύουν τα παιδιά!

0

Πόκο & Πίκο- Πάμε εκδρομή!Πάμε εκδρομή!

Πάμε εκδρομή και μαθαίνουμε τους ήχους από τα μέσα μεταφοράς με πολύχρωμες εικόνες που ταξιδεύουν τα παιδιά!

0

20 σπουδαία αγόρια που άλλαξαν τον κόσμοΒιβλίο έμπνευσης

20 υπέροχες ιστορίες γα αγόρια που έγιναν σπουδαίοι άντρες και άλλαξαν τον κόσμο. Πηγή έμπνευσης για κάθε μικρό αναγνώστη!

0

20 σπουδαία κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμοΒιβλίο έμπνευσης

20 υπέροχες ιστορίες γα κορίτσια που έγιναν σπουδαίες γυναίκες και άλλαξαν τον κόσμο. Πηγή έμπνευσης για κάθε μικρή αναγνώστρια!

0Κρυφτούλι στη ζούγκλα!

Χάθηκαν τα μικρά της ζούγκλας. Θα βοηθήσεις τις μαμάδες τους να βρουνε τα μικρά τους;

0

Κρυφτούλι στην θάλασσαΚρυφτό στη θάλασσα

Το παιδί μαθαίνει το βυθό της θάλασσας μέσα από το παιχνίδι των μικρών με τις μαμάδες τους.

0

Κρυφτούλι στο δάσοςΚρυφτούλι στο δάσος

Τα ζωάκια έχουν κρυφτεί στο δάσος από τις μαμάδες τους. Θα τις βοηθήσεις να τα βρουν;

0Ποιος κρύβεται στα παραθυράκια;

Που κρύφτηκαν τα ζωάκια της φάρμας; Γνωρίζουμε τα ζώα παίζοντας κρυφτό μαζί με τις μαμάδες τους.

0

Η Κου Τάβη ψάχνει για την τέλεια αγκαλιά!Κινούμενες εικόνες

Το σκληρό εξώφυλλο, οι κινούμενες εικόνες και το μικρό του μέγεθος το κάνει ιδανικό για τα μικρά χεράκια των καινούριων βιβλιοφάγων. Οι μικροί φίλοι της Κου Τάβη πρέπει να την βοηθήσουν να βρει την τέλεια αγκαλιά!

0

Ο Μπου Λούκος ψάχνει το ελεφαντάκι του!Κινούμενες εικόνες

Το σκληρό εξώφυλλο, οι κινούμενες εικόνες και το μικρό του μέγεθος το κάνει ιδανικό για τα μικρά χεράκια των καινούριων βιβλιοφάγων. Οι μικροί φίλοι του Μπου Λούκου πρέπει να τον βοηθήσουν να βρει το ελεφαντάκι του.

0

Η Μπέμπα Μπλομ παίζει κρυφτό!Κινούμενες εικόνες

Το σκληρό εξώφυλλο, οι κινούμενες εικόνες και το μικρό του μέγεθος το κάνει ιδανικό για τα μικρά χεράκια των καινούριων βιβλιοφάγων. Οι μικροί φίλοι της Μπέμπα Μπλομ πρέπει να την βοηθήσουν να βρει τους φίλους της.

0

Η Μπου Μπούκι έχασε τον Αρκούδο της!Κινούμενες εικόνες

Το σκληρό εξώφυλλο, οι κινούμενες εικόνες και το μικρό του μέγεθος το κάνει ιδανικό για τα μικρά χεράκια των καινούριων βιβλιοφάγων. Οι μικροί φίλοι της Μπου Μπούκι πρέπει να την βοηθήσουν να βρει τον αρκούδο της.

0

Ο Τζου Τζούκι ψάχνει τη μαμά του!Κινούμενες εικόνες

Το σκληρό εξώφυλλο, οι κινούμενες εικόνες και το μικρό του μέγεθος το κάνει ιδανικό για τα μικρά χεράκια των καινούριων βιβλιοφάγων. Οι μικροί φίλοι του Τζου Τζούκι πρέπει να τον βοηθήσουν να βρει την μαμά του.

0