Reviews

16

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

16

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Πουθενά να κρυφτείςΒιβλίο με ένταση

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο με ένταση, το οποίο διαβάζεις με αγωνία και σε κρατά σε εγρήγορση. Οι τρείς αδερφές οι οποίες καταφέρνουν να ξεφύγουν απο τον οικογενειακό εφιάλτη που βιώνουν, για να καταλήξουν σε έναν ακόμη χειρότερο. Και εκεί που νομίζουν ότι όλα τελείωσαν, ο κίνδυνος εμφανίζεται ξανά μετά απο χρόνια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, και ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι να δωθεί ένα οριστικό τέλος.

0

Εκείνη τη νύχταΠολύ καλό

Πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με συνεχείς εναλλαγές από το παρελθόν στο παρόν και αντίστροφα, χωρίς όμως να χάνεις τον ειρμό της ιστορίας και να σε μπερδεύει.Σου δημιουργεί ανάμεικτα αισθήματα συμπόνιας αλλά και θυμού, τα οποία εναλλάσσονται συνεχώς.Υπάρχουν περιγραφές από οικογενειακές στιγμές οι οποίες σου δημιουργούν απίστευτο θυμό και μίσος και άλλες που νοιώθεις αγάπη, συμπόνια και οίκτο.Μέσα από την ιστορία αυτή αντιλαμβάνεσαι πώς ο εκφοβισμός μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες και να καταστρέψει ζωές.

0

Στα ίχνη σου...Σε κρατά σε εγρήγορση

Πολύ ωραίο βιβλίο,με συνεχείς εναλλαγές στο ύφος γραφής και στο πρόσωπο που χρησιμοποιείται.Η μεταφορά από το πρώτο πρόσωπο σε αφηγηματικό ύφος και εναλλάξ κρατά τον αναγνώστη σε εγρήγορση.Η όλη ιστορία δημιουργεί στον αναγνώστη αρκετές στιγμές συγκίνησης.Το μόνο κακό ήταν τα πολύ μεγάλα κεφάλαια τα οποία καταντουσαν πολλές φορές κουραστικά..

0Πολύ καλό

Ξεκινώντας να διαβάζεις το βιβλίο προετοιμάζεσαι για μια ακόμη συναρπαστική ιστορία του Τζακ Ριτσερ, με πολύ αγωνία. Διαβάζοντας το, συνειδητοποιείς ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα, και όσο εξελίσσεται η όλη ιστορία, η αγωνία όλο και μεγαλώνει.

0

ΆλεξΑνατρεπτικό

Ένα βιβλίο το οποίο πραγματικά αξίζει τον τίτλο του καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος. Μια ιστορία που ξεκινάει δυναμικά,με πολλή ένταση,που σου δημιουργεί αρκετή αγωνία από την πρώτη κιόλας σελίδα.. Η κάθε σελίδα του βιβλίου σε απορροφά όλο και περισσότερο,το διαβάζεις με αγωνία,η ανατροπή στα μισά δε σε αφήνει να βαρεθείς ούτε λεπτό,ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργεί μεγάλα ερωτήματα.Η τεράστια ανατροπή στο τέλος κορυφωνει την όλη ιστορία.Αλέξ.Ποιός την γνωρίζει πραγματικά;;; Θύτης ή Θύμα ;;;

0

Ψίθυροι του ΒαρδάρηΤαξιδιάρικο και Ονειρικό

Το βιβλίο αυτό, διαβάζοντας το, σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή και σου δημιουργεί υπέροχα συναισθήματα. Σε πηγαίνει νοητά σε μια Θεσσαλονίκη που δε φαντάζεσαι, σε μια πόλη ονειρική, και μια ιστορία μιας πάλαι ποτέ Θεσσαλονίκης που αποτελούνταν από διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικές αντιλήψεις και πιστεύω, ενώ παράλληλα παρουσιάζει διάφορα ιστορικά ντοκουμέντα, δεδομένα της τότε εποχής, και καταγεγραμμένα στοιχεία μέσα σε ένα ονειρικό ταξίδι που δε θέλεις να τελειώσει... Ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, εικόνες, ανθρώπους και πολιτισμό...

0Καθηλωτικο

Ένα βιβλίο που σε απορροφά από την αρχή, ένα μυθιστόρημα το οποίο διαβάζεις με αγωνία. Μια ιστορία κατασκοπίας που ξετυλίγεται σε γοργούς ρυθμούς με αρκετό ενδιαφέρον και ένταση που εκτυλίσσεται σε διαφορετικά μέρη.. Ένα αγωνιώδες θρίλερ το οποίο ξεδιπλώνεται καθ'όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Και εκεί που νομίζεις ότι όλα τελείωσαν .. εμφανίζεται Ο Κολυμβητής....

0

Πίσω από κλειστές πόρτεςΚαθηλωτικο

Τρομερά καθηλωτικο βιβλίο το οποίο το διαβάζεις και αυθημερόν. Προσωπικά, με έπιασε το ξημέρωμα μιας και δε μπορούσα να σταματήσω να το διαβάζω μέχρι να τελειώσει. Μια ιστορία που εξελίσσεται σε αρκετά γοργούς ρυθμούς. Ένα βιβλίο το οποίο πραγματικά διαβάζοντας το με αγχωσε αφάνταστα και σε αρκετά σημεία με έκανε να αποκτήσω αρκετές ταχυκαρδίες και να μου κόψει στην κυριολεξία την ανάσα λες και είμαι παρόν στην όλη ιστορία και ζω το κάθε δευτερόλεπτο ...

0.

Η ιστορία εξελίσσεται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, το βιβλίο είναι πολύ ενδιαφέρον και ωραίο. Το πρώτο βιβλίο που διαβάζω με ήρωα τον Τζακ Ριτσερ, και μπορώ να πω πως είναι ένας ήρωας αρκετά σκληροτράχηλος, που σε εντυπωσιάζει με την κάθε του κίνηση. Ένας περιπλανώμενος άνθρωπος χωρίς σταθερή βάση και με εμπειρία, γνώσεις και δεξιότητες που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε εχθρό, και οποιαδήποτε κακοτοπιά. Οι περιγραφές της χιονοθυελας σε κάνουν να θες να πάρεις αγκαλιά τη σόμπα, για να ζεσταθεις.. Η όλη ιστορία συγκλονίζει και η ανατροπή στο τέλος σε ξαφνιάζει...

0

Το δωμάτιοΦοβερό

Είναι ένα βιβλίο το οποίο από την αρχή σου δημιουργεί πολύ ωραία και ευχάριστα συναισθήματα αλλά συνάμα και πολλές απορίες... Ένα μυθιστόρημα το οποιο δείχνει την σχέση μιας μητέρας με τον γιο της και έναν άντρα ο οποίος είναι μια ακαθόριστη φιγούρα, στην όλη ιστορία.. Ένας άντρας ο οποίος κατά κάποιο τρόπο στην αρχή φαίνεται να εκμεταλλεύεται σεξουαλικώς τη μητέρα και να φροντίζει εκείνη και τον γιο της οικονομικά αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική... Όλα αλλάζουν όταν κάποια στιγμή η μάνα αποφασίζει να εξηγήσει όλη την αλήθεια στον γιο της, η οποία απέχει κατά πολύ από αυτό που υποψιάζεσαι αρχικά.. Το βιβλίο σου δημιουργεί όλων των ειδών τα συναισθήματα, από αγάπη και πολλά ερωτηματικά, άγχος και αγωνία και συνεχίζει με σκηνές που σου χαρίζουν γαλήνη και ηρεμία.. Ένα καταπληκτικό βιβλίο το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσουν όλοι !

0

Η εξαφάνισηΌχι κάτι ιδιαίτερο

Ωραίο βιβλίο με ωραία πλοκή, αρκετά ενδιαφέρουσα. Δεν είναι όμως από τα βιβλία που σε καθηλώνουν.. Μάλλον φταίει ο τρόπος με τον οποίο είναι γραμμένο. Το ότι η όλη ιστορία είναι ουσιαστικά σε αφηγηματικό ύφος σε παρελθόντα χρόνο, κάνει την όλη ιστορία να χάνει σε ένταση. Αν η ιστορία ήταν γραμμένη και η αφήγηση γινόταν σε παρόντα χρόνο, και σε πρώτο πρόσωπο όπως είναι και τώρα και σε έκανε να νοιώσεις ότι την ιστορία την ζεις εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή όπως εξελίσσεται, θα ήταν ένα βιβλίο που θα σου έκοβε την ανάσα πραγματικά... Επίσης αν και αρκετά μυστηριώδες και μπλεγμένη η όλη ιστορία, η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία κεφάλαια αντιλαμβάνεσαι τον ένοχο και την όλη ιστορία, πριν στο παρουσιάσει ευθέως η ίδια η συγγραφέας. Παρ'όλα αυτά το τέλος του ήταν ενδιαφέρον, και σου αφήνει στο τέλος ένα ωραίο συναίσθημα..

0

Κόμπος υφάλουΠολύ ενδιαφέρον

Πιάνοντας αυτό το βιβλίο στα χέρια μου, περίμενα να διαβάσω ένα άλλο αστυνομικό μυθιστόρημα με ωραία πλοκή και ενδιαφέρον θέμα, μιας και η πλοκή του εξελισσόταν γύρω από ένα άτομο με ειδικές ανάγκες. Τελικά διαβάζοντας το συνειδητοποίησα ότι στο βιβλίο δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα "άτομα με ειδικές ανάγκες", στη συμπεριφορά τους, στον τρόπο επικοινωνίας τους με τον υπόλοιπο κόσμο, τον δήθεν "φυσιολογικό", κάτι το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα, και το ευχαριστήθηκα περισσότερο από ότι αν διάβαζα ένα ακόμα αστυνομικό μυθιστόρημα.. Είναι ένα βιβλίο που αγγίζει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς δεν το αντιμετωπίζουμε όπως θα έπρεπε, χάρη στην άγνοια μας και τον φόβο για το άγνωστο. Ένα βιβλίο το οποίο σε κάνει να αναθεωρήσεις για πολλά, και να αμφιβάλλεις στην τελική σχετικά με το τι είναι "φυσιολογικο" και τι όχι. Μήπως τελικά κάνουμε λάθος; Μήπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες είμαστε εμείς τελικά και περιθωριοποιούνται τα λάθος άτομα; Μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε αρκετά απο τη συναναστροφή μας με αυτά τα άτομα και να βελτιώσουμε κατ'αυτόν τον τρόπο την κοινωνία μας; Ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα το οποίο σου δίνει τροφή για σκέψη.

0Απίστευτη Πλοκή

Ενα βιβλίο το οποίο δε σου επιτρέπει όσο και αν προσπαθήσεις να το αφήσεις από τα χέρια σου. Ενα μυθιστόρημα το οποίο το διάβασα προσωπικά σε μια μόλις μέρα. Σε συνεπαίρνει ή όλη ιστορία και νοιώθεις ότι είσαι μέρος της ιστορίας που εκτυλίσσεται. Νοιώθεις το άγχος αλλά και την αγωνία και γίνεσαι ένα με το βιβλίο.. Απίστευτη πλοκή.. Αξίζει και με το παραπάνω μέχρι και την τελευταία λέξη..

0

Ξεχασμένα κορίτσιαΑγωνιώδες

Πολύ δυνατό βιβλίο. Από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο το συγκεκριμένο βιβλίο σε βάζει βαθιά μέσα σε μια αστυνομική περιπέτεια που δε το περιμένεις. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή καταφέρνει να σε κρατήσει σε αγωνία, και να σε ξεγελά διαρκώς και να σε τραβάει να συνεχίσεις την ανάγνωση μέχρι να αποκαλύψεις και το επόμενο στοιχείο. Προσπαθεί με το θέμα που θίγει να κάνει επίκληση στο συναίσθημα του αναγνωστη και το καταφέρνει με το παραπάνω. Είναι ένα βιβλίο το οποίο από την πρώτη στιγμή που θα το πάρεις στα χέρια σου θα σε καθηλώσει μέχρι τέλους..

0

Βαθιά στο σκοτεινό δάσοςΚαλουτσικο αλλά...

Ενα βιβλίο που σε καθηλώνει απο την πρώτη στιγμή που το παίρνεις στα χέρια σου. Από τις πρώτες κιόλας σειρές σε συνεπαίρνει και σε κρατά σε μια διαρκή αγωνία, σε μια εγρήγορση που δε το περιμένεις. Όλα αυτά όμως μέχρι και λίγο πριν τον επίλογο, το τέλος της όλης υπόθεσης.. Θα μπορούσε το βιβλίο να κλείσει 2-3 κεφάλαια πριν το τέλος, να αφήσει ένα μυστήριο να πλανάται, ή να τελειώσει ξεκαθαρίζοντας τελείως το τοπίο.. Η όλη ιστορία έφτασε μέχρι το σημείο όπου απλά έπρεπε να ξεκαθαρίσει τελείως, και όχι να το κόψει έτσι αποτομα προκειμένου να δώσει μια νότα μυστηρίου γιατί απλά δε τα κατάφερε..

0

Μια νύχτα ακόμηΦανταστικό !!!

Μόλις τελείωσα το συγκεκριμένο, δε μπορούσα απλά να το αφήσω από τα χέρια μου... Εκπληκτικό βιβλίο, το οποίο σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο μικρή και εύθραυστη είναι η ανθρώπινη ζωή, ποσό μεγάλη σημασία έχει το να ζει ο καθένας μας την κάθε στιγμή του, όσο μικρή και αν είναι, σαν να είναι η τελευταία του, και ότι το νόημα της ζωής βρίσκεται στις μικρές καθημερινές στιγμές που ζει ο καθένας μας. Αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου άφησε το συγκεκριμένο βιβλίο... Συγχαρητήρια, ..... , για μια ακόμη φορά απορροφηθηκα τόσο πολύ και ταξίδεψα με τα βιβλία σου. "Τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά που δεν έκανες ποτέ. Που δε τα τόλμησες, που δε τα γευτηκες"

1