Reviews

42

Followers

2

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

42

Followers

2

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

ReviewsΤρέλα ή λογική;;;

Μια διχασμένη προσωπικότητα που ζει σε δύο κόσμους παίζοντας παρτίδες σκάκι με τον ίδιο του τον εαυτό. Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει και σε προβληματίζει για το που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Ένα κλασικό αριστούργημα που αξίζει να διαβαστεί!!!

0Πολύ καλό

Μια κινηματογραφική περιπέτεια με ανατροπές χωρίς να λείπουν οι ερωτικές σχέσεις και οι όμορφοι διάλογοι. Ένα βιβλίο που σίγουρα θα το διαβάσετε σε μια μέρα γιατί δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας.

0Γράμμα από χρυσό

Μια ερωτική ιστορία τριών γενιών με ιστορικά γεγονότα τα οποία επηρεάζουν την πορεία της κάθε οικογένειας. Μια ενδιαφέρουσα πλοκή από το 1910 έως το 2016 που σε καθηλώνει.

0Ανθρώπινο και καθηλωτικό

Δύο πράγματα δεν μπορεί να κοιτάξει ο άνθρωπος κατάματα, τον ήλιο και τον θάνατο. Αυτά τα δύο όμως γίνονται στοιχεία για τον ήρωα μας που μέσα απ'τις εσωτερικές του ανησυχίες καταφέρνει να τις χρησιμοποιεί ως εργαλείο προς τον αναγνώστη. Ένα βιβλίο του Καμύ που μας μεταφέρει τον εγκλωβισμό που έχει ένας άνθρωπος σε μια κοινωνία τόσο στις σκέψεις του όσο και στην ζωή του.

1Η κορύφωση μιας παλιάς ιστορίας

Πέρα του ότι σα συγγραφέας είναι απίστευτος το να μαθαίνεις για την ζωή του είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό. Είναι πολύ γοητευτικό το να μαθαίνεις για την ζωή κάποιου άλλου για τα βιώματα του με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο που το παρουσιάζει ο Ρόμπινς. Ένα φανταστικό βιβλίο από έναν φανταστικό συγγραφέα.

0Και τι είναι η ηλικία για να μην ζεις την περιπέτεια;;;

Ένα βιβλίο που τα έχει όλα έχει χιούμορ, έχει αγωνία, έχει περιπέτεια. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί μια τέτοια εποχή όπως το καλοκαίρι για να χαλαρώσεις αλλά και μια εποχή όπως τον χειμώνα που όλα είναι κάπως μουντά για να σε ζωντανέψει. Γιατί αυτό κάνει το βιβλίο αυτό, σε ζωντανεύει σου δείχνει ότι ανεξάρτητα την ηλικία οι περιπέτειες της ζωής είναι έξω απ'το σπίτι και αν φοβάσαι να πηδήξεις από το παράθυρο τουλάχιστον χάσου στις σελίδες του και φαντάσου το μέχρι να το κάνεις!!!

0Αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα

Ένα μυθιστόρημα με την ζωή του συγγραφέα που μας κάνει να έρθουμε πιο κοντά σε αυτόν. Μια οικογένεια που όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει ή έχουμε βιώσει κάποιες καταστάσεις. Με αποτέλεσμα να τον αγαπήσουμε (τον συγγραφέα) ακόμα περισσότερο. Αξίζει να χαθείτε στις σελίδες του βιβλίου αυτού και αξίζει να τον γνωρίσετε με αυτόν τον τρόπο.

0Γεμάτο συναισθήματα

Τρεις γυναίκες που άλλοι αποφάσισαν γι αυτές. Τρεις διαφορετικές ιστορίες απ'αυτές σε ένα ταξίδι στον 20ο αιώνα με έρωτα, πόνο, απώλεια και αναγέννηση. Η εκδίκηση έρχεται είτε γιατί κάποιος αγαπάει πολύ είτε γιατί πονάει πολύ και αυτό το βιβλίο μπορεί να στο περάσει αυτό και αξίζει να το διαβάσεις!!!

0Τροφή για σκέψη

Δεν είναι έτσι όπως το φαντάζεστε το βιβλίο, δεν είναι ένα μανιφέστο του αναρχικού κινήματος. Είναι ένα βιβλίο που αφορά τα προβλήματα στην σημερινή κοινωνία και το πως εμείς ως πολίτες θα μπορούσαμε να δράσουμε για το καλύτερο. Είναι ένα βιβλίο που θα μπορούσατε να διαβάσετε για να παρακινήσει και εσάς να σκεφτείτε και κάπως διαφορετικά.

0Μετενσάρκωση- Μεταφυσικό- Κάρμα

Μια τραγική εμπειρία ενός σεισμού και μια νέα ζωή ανάμεσα σε δύο κόσμους. Γεμάτο εικόνες το συγκεκριμένο βιβλίο με την ικανότητα να αφυπνίσει και τις 5 αισθήσεις μας.

0Τρομακτικό

Ένα βιβλίο αρκετά τρομακτικό ακόμη και ο ίδιος ο συγγραφέας έχει πει ότι είναι απ'τα πιο τρομακτικά που έχει γράψει. Οι περιγραφές του φτάνουν πλέον σε επίπεδο ανατριχιαστικό. Όταν το διαβάσετε να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα μέσα σε αυτό.

0Η πραγματικότητα φαίνεται στο τέλος

Ένα βιβλίο με πολλές λεπτομέρειες μέσα σε κρατάει σε αγωνία για τον ήρωα της ιστορίας. Ανατρεπτικό το τέλος του αξίζει να φτάσετε μέχρι αυτό.

0Αίμα

2 ιστορίες που σχετίζονται η μία με την άλλη, 2 ιστορίες που δεν θα πάψεις να διαβάζεις μέχρι να τις τελειώσεις και να μάθεις τι γίνεται στο τέλος. Ένα βιβλίο που όσο μικρό φαίνεται στην όψη τόσο μεγάλο είναι στην αφήγηση του.

020 ιστορίες σε ένα βιβλίο

20 διαφορετικές ιστορίες σε ένα βιβλίο. 20 ιστορίες τρομακτικές με τον συγγραφέα να σε βάζει με τέτοιο τρόπο μέσα σε αυτές που κάθε φορά βιώνεις και αγχώνεσαι με το τι θα γίνει παρακάτω. Ο Steven King είναι ένας συγγραφέας που με φανταστικό τρόπο θες όλα τα βιβλία του να τα έχεις στην συλλογή σου.

0Το γυάλινο γοβάκι

Μια ιστορία που όσο και να περνάνε τα χρόνια όλα τα παιδιά θα γνωρίσουν. Μια ιστορία ενός κοριτσιού που δεν είχε τίποτα αλλά πιστεύοντας στην μαγεία απέκτησε τα πάντα. Δύο αδελφές και μια μητριά ενάντια σε ένα κορίτσι. Ένας χορός με χρονικό όριο θα καταλήξει σε όνειρο ζωής!!!

0Τσιφτης γάτος

Άλλη μια ωραία ιστορία αγάπης μεταξύ δύο γατιών με διαφορετικό τρόπο ζωής. Βλέπουμε επίσης ότι μια μητέρα μπορεί να χειριστεί τα παιδιά της ακόμα και μόνη γιατί η αγάπη που νιώθει γι αυτά της δίνει την δύναμη να το κάνει. Μια ιστορία με πολύ ωραία μηνύματα για όλους μας!!

0Η πλούσια και ο φτωχός

Σε αυτό το βιβλίο μαθαίνεις ότι άσχετα με την κοινωνική τάξη που βρίσκεσαι, ο έρωτας ανάμεσα σε δύο όντα είναι πιο μεγάλος. Επίσης μαθαίνεις ότι άσχετα με το αν έχεις τα λουσα ή όχι η ζωή είναι ωραία άσχετα με τις δυσκολίες. Μια ιστορία αγάπης για μικρούς και μεγάλους με πολλά μαθήματα ζωής!!

0Σχεδόν παραμύθι

Ένα βιβλίο που ο ήρωας θυμίζει εμάς τους ίδιους. Ένα βιβλίο που μας μαθαίνει να παλεύουμε και ας νομίζουμε ότι όλα έχουν τελειώσει. Να σηκωνόμαστε στα πόδια μας όσες φορές και αν πέσουμε. Ένα βιβλίο που μαθαίνει και σε μικρούς και σε μεγάλους με έναν παραμυθένιο τρόπο να αντιμετωπίζουμε την ζωή!!!

0Απίστευτο

Μια αληθινή ιστορία που σε κάνει να βιώνεις τα συναισθήματα των χαρακτήρων απ'την Γαλλία στην γερμανική κατοχή, σε κάνει να νομίζεις, με την περιγραφή του τοπίου που κάνει, ότι είσαι εκεί!!! Αξίζει να διαβαστεί και αξίζει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη σας μιας και ο συγγραφέας αλλά και το έργο του είναι από τα ποιο σημαντικά!!!

0Η μάχη

Ερχόμαστε στο τρίτο μέρος με μια μάχη η οποία αλλάζει όλα τα δεδομένα του κόσμου αυτού. Ένας λύκος και ένας βρικόλακας ερωτευμένοι με μια κοπέλα η οποία βρίσκεται σε κίνδυνο.... ποιος θα την σώσει;;;

0Ο χωρισμός

Και όπως όλες οι σχέσεις έτσι και αυτή της Μπέλλα με του Έντουαρντ φτάνει στο τέλος της. Αλλά μια αληθινή ιστορία αγάπης όπως αυτή θα σε κάνει να πονέσεις και να αγαπήσεις περισσότερο από ότι πριν. Το δεύτερο βιβλίο έχει πολύ πόνο αλλά και πολύ έρωτα.

0Το τέλος

Το τελευταίο βιβλίο απ'την σειρά πραγματικά σε απογειώνει. Είναι ανατρεπτικοτατο και αισιος είναι κάτι που περιμένεις να γίνει.... ή μήπως όχι;

0Διαβάστε το πριν την ταινία

Καμία σχέση προφανώς με την ταινία όπως και τα περισσότερα βιβλία...απίστευτη ιστορία. Ζεις σε έναν κόσμο τέλειος διαφορετικό από το δικό μας και βιώνεις έναν έρωτα τέλειος διαφορετικό από τα φυσιολογικά.

0Ελευθερία ή ρουτίνα;

Είναι ελευθερία να μεταμφιέζεται κάποιος σε κάποιον άλλον ή καταντάει ρουτίνα γιατί καθημερινά μεταμφιεζομαστε ώστε να μπορούμε να αρέσουμε στην κοινωνία;; Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε αυτούς που τολμούν να διασκεδάσουν με τους χορούς μεταμφιεσμένων διότι έχουν συνειδητοποιήσει το πραγματικό τους "εγώ". Μήπως θα έπρεπε να το τολμήσετε κι εσείς?

0Απίστευτο

Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσετε έχει στοιχεία από διάφορα ήδη βιβλίων... είναι ρομαντικό, είναι αστυνομικό, είναι ανατρεπτικό, είναι συνδυαστικό (ως προς τους ήρωες) πραγματικά είναι πολλά αυτό το βιβλίο σε κάνει να θες κι άλλο, οι σελίδες φεύγουν η μια μετά την άλλη, συγκλονιστικό απλά!!!!

0Όπου βρίσκεται εκείνη βρίσκεται και ο παράδεισος

Ο συγγραφέας μετά το θάνατο της γυναίκας του με έναν σαρκαστικό τρόπο προσπαθεί να μας παρουσιάσει τη σχέση μεταξύ άνδρα και γυναίκας έχοντας ως παράδειγμα τους πρωτόπλαστους. Αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο, πιστεύω ότι όσο ξεχωριστό είναι για τον συγγραφέα άλλο τόσο ξεχωριστό θα γίνει και για εσάς!!!

0Αστρολογικό ρομάντζο

Είναι ένα αρκετά κωμικό και ρομαντικό βιβλίο. Πέρα απ'την ιστορία που μπορείς άνετα να την κάνεις δική σου, η συγγραφέας πραγματικά γνωρίζει πολλά πράγματα και στα μεταφέρει αρκετά κωμικά στο βιβλίο από ταινίες μέχρι και διάσημους εικονογράφους βρίσκει τον τρόπο να τα συνδιάσει όλα τέλεια. Ήταν το καλύτερο Σαββατοκύριακο της ζωής μου γέλασα αρκετά και έμαθα και αρκετά πράγματα για τα ζώδια και τους χάρτες αξίζει να το διαβάσετε.

0Ανεκπλήρωτος έρωτας

Μια ιστορία με πόνο, έρωτα και επιθυμία. Στην αρχή μου φαινόταν τρελό όλο αυτό αλλά μόλις βιωνες τα συναισθήματα του ήρωα καταλάβαινες το ποσό μπορεί να σε τρελάνει μια αγάπη ανεκπλήρωτη και πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις για να την κατακτήσεις.

0Αιώνιος έρωτας

Αν θέλετε το καλοκαίρι σας να γεμίσει με έρωτα και περιπέτεια, αν δεν ξέρετε τι να διαβάσετε ή δεν θέλετε μόνο ένα βιβλίο προτείνω την σειρά αυτή. Είναι βιβλίο φαντασίας και πολύ καλά τοποθετείται σε αυτή την κατηγορία γιατί μόνο στην φαντασία μας θα μπορούσε να συμβεί αυτή η ιστορία.

0Άγγελοι

Μια σειρά βιβλίων που σε μαγεύει. Φανταστική η ιστορία, φανταστικοί και οι ήρωες. Μπορεί άνετα και παιδί σε εφηβική ηλικία να διαβάσει την σειρά αυτή, είτε αγόρι είτε κοπέλα γιατί πέρα από τον έρωτα που διαδραματίζεται επικρατεί και ένα χάος το οποίο σε καθηλώνει να θες να μην τελειώσει ποτέ.

0Η δική σου βεντέτα

Σε καθηλώνει...δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου, βιώνεις όλο τον ξεριζωμό και όλη τη βεντέτα σαν να είναι η δική σου οικογένεια. Η γραφή του συγγραφέα και η περιγραφές του είναι απίστευτες... Ένα συγκινητικό αλλά και αρκετά δυνατό βιβλίο...αξίζει να το βιώσετε κι εσείς.

0Η εποχή του έρωτα

Είναι ένα γλυκό και ρομαντικό μυθιστόρημα με φόντο το Παρίσι. Σε κάνει να θες για την πρωταγωνίστρια σου να βρει αυτό που θέλει. Μια ρομαντική ψυχή και ένας ρομαντικός συγγραφέας είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσεις.

0Οι δεσμώτες των σκιών

Η συγκεκριμένη συγγραφέας ότι και να γράψει τα συνδιάζει όλα με έναν τρόπο που σε κάνει να θέλεις να διαβάσεις κι άλλο. Αξίζει να διαβάσετε το συγκεκριμένο βιβλίο γιατί σου δίνει ότι σου υπόσχεται ο τίτλος του, οδηγεί τους ήρωες της απ'το σκοτάδι στο φως.

0Η Μέκκα του καπνού

Η αναδρομή στην περιοχή του τότε είναι αρκετά συγκλονιστική, σε ταξιδεύει και σε κάνει να βιωσεις όλα τα συναισθήματα του ήρωα. Αξίζει να ταξιδέψετε μαζί του και να νιώσετε ότι ένιωθε.

0Ο αλχημιστής

Πολύ ωραίο βιβλίο ευκολοδιαβαστο και αρκετά ενδιαφέρον. Μια Κυριακή μεσημέρι μπορείς άνετα να ταξιδέψεις στις σελίδες του.

0Για μικρούς και μεγάλους

Ένα απίστευτο βιβλίο με απίστευτο νόημα. Ήταν ένα απ'τα πρώτα βιβλία που είχα διαβάσει σαν παιδί και ακόμα δεν έχω ξεχάσει τι με δίδαξε η κάθε σελίδα του. Αξίζει να το πάρετε στους μικρούς μας φίλους αλλά αξίζει να το διαβάσετε και εσείς, γιατί πιστεύω ο ρατσισμός είναι κάτι το οποίο μας απασχολεί όλους!!!!

0Ο μικρός θησαυρός

Είναι ένα απ'τα καλύτερα παραμύθια που έχω διαβάσει. Όσο και να μεγαλώσω δεν θα ξεχάσω ποτέ το βιβλίο αυτό. Πρέπει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη κάθε σπιτιού είτε το σπίτι αυτό έχει παιδιά είτε όχι. Το νόημα του είναι όλη σου η ζωή ακόμα και αν τα χρόνια περνούν δεν θα πάψει ποτέ να είναι σύγχρονο σαν βιβλίο.

1Η συνέχεια....

Από μικρή αναρωτιομουν τι γίνεται μετά....μετά το ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα......εεε να λοιπόν που σε αυτή την ιστορία βλέπουμε τι γίνεται στην ιστορία της Σταχτοπούτας, στην ιστορία των αδελφών της. Βλέπουμε την ζωή όπως πραγματικά είναι, με τις δυσκολίες και με τις ανατροπές της. Μην παραλείψετε λοιπόν να το διαβάσετε αυτό το βιβλίο γιατί όσο και να μεγαλώνουμε πάντα θα θέλουμε να διαβάσουμε ένα παραμύθι!!!

0Αστρικό βιβλίο

Όποιος ασχολείται με μεταφυσικά θα μπορούσε εκτός από εξειδικευμένα βιβλία να διαβάσει και κάτι πιο απτό. Είναι ένα βιβλίο που σε μεταφέρει στην αστρική διάσταση και σου δείχνει με τον δικό του υπέροχο τρόπο τι γίνεται μετά τη ζωή. Είναι πολύ όμορφο και ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα και ενημερωτικό.

0Το χρυσό βιβλίο

Ένα απίστευτο βιβλίο με απίστευτη πλοκή. Μπορεί να είναι φεμινιστικό σαν θρίλερ αλλά πιστεύω ότι σε κρατάει σε αγωνία όλη την ώρα οπότε και ένας άνδρας αναγνώστης θα μπορούσε να το διαβάσει!!!

0Το μήνυμα

Πολύ καλό βιβλίο και αναπάντεχο το τέλος του. Αξίζει να διαβάσετε κάτι διαφορετικό γιατί είμαι σίγουρη ότι το τέλος του δεν θα το περιμένετε.

0<3

Απίστευτο το βιβλίο απίστευτη και η συγγραφέας. Πολύ καλή η ροή, η ιστορία του αλλά και η εξέλιξη της πλοκής του. Αν μια μέρα δεν ξέρετε τι να κάνετε σίγουρα θα σας πρότεινα να χαθείτε στις σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου!!!

0