Reviews

26

Followers

1

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

26

Followers

1

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Το προηγούμενο κορίτσιΥπέροχο!

Ψυχολογικό θρίλερ. Πλοκή που τρέχει παράλληλα σε δύο χρόνους και σε κρατά σε εγρήγορση. Διαρκής αγωνία και εναλλαγές συναισθημάτων!

0

Τρία μαύρα νούφαραΤρία μαύρα νούφαρα

Αρκετά καλό αστυνομικό μυθιστόρημα!Αν και ογκώδες διαβάζεται πολύ εύκολα. Πλοκή που δεν σε κουράζει!

0

Το κορίτσι της πτήσης 5403Αρκετά καλό!

Αρκετά καλό και με τέλος που δεν το περίμενα.Εύκολη ροή του κειμένου. Αξίζει να διαβαστεί!

0

Η θέση 7ΑΦΟΒΕΡΟ

Υπέροχο βιβλίο. Υπέροχη περιγραφή που σε κάνει να φαντάζεσαι εικόνες καθώς το διαβάζεις και να νιώθεις μέρος της ιστορίας. Διαρκής αγωνία με κορυφώσεις!

1

Ο έρωτας νοστάλγησε την Κούβα (Μεταίχμιο pocket)ακατάλληλο για ανηλίκους

Ωραία γενικά πλοκή. Περιγράφει τις ιδιαιτερότητες και τις νοοτροπίες διαφορετικών συνοικιών σε άλλες εποχές. Πολύ λεπτομερές ερωτικό περιεχόμενο που το καθιστά ακατάλληλο για ανήλικους και σε κάποιο σημείο το καθιστά και βαρετό.

0

Λογική και ευαισθησίαΑρκετά καλό

Από τα αρκετά καλά βιβλία της Ώστεν, βασισμένο σε γεγονότα και διαμορφωμένες κοινωνίες της εποχής!!

0

Το ημερολόγιο ενός βιβλιοπώληΜέτριο βιβλίο

Το περίμενα πιο ενδιαφέρον αλλά τελικά δεν με κέρδισε σαν βιβλίο. Περνάει σχετικά ευχάριστα η ώρα,χωρίς όμως κάποια πλοκή.

0

Η ιστορία της χαμένης κόρηςΑπότομο τέλος

Η ιστορία τελειώνει με αρκετά απότομο τρόπο. Αφήνει αρκετά ερωτήματα και ήδη από τη μέση το βιβλίο έχει αρχίσει να κάνει "κοιλιά".

0

Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουνΣυνεχόμενη εξέλιξη ιστορίας

Τα κορίτσια του βιβλίου μας πλέον έχουν γίνει γυναίκες και κάθε μία έχει αρχίσει να χαράσσει τη δική της πορεία στη ζωή. Η προσπάθεια διατήρησης της φιλίας τους αρχίζει να φαίνεται αρκετά δύσκολη όμως...

0

Το νέο όνομαΑμείωτο ενδιαφέρον

Η ιστορία εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς στο δεύτερο βιβλίο της τετραλογίας, κρατώντας όμως αμείωτο το ενδιαφέρον. Η φιλία των δύο κοριτσιών δοκιμάζεται συνεχώς σε μία όχι ιδιαίτερη εύκολα εποχή για τη Νάπολη.

0

After - Τώρα και μετά για πάντα μαζίΤέλος!

Το τέλος του πολυτάραχου έρωτα έφτασε στο 4ο και τελευταίο βιβλίο. Εξακολουθούν να υπάρχουν ανατροπές αλλά πλέον σε προετοιμάζει από τις πρώτες σελίδες για το τι θα ακολουθήσει. Στο τέλος ήταν όλα αναμενόμενα...

0

After- Μετά την πτώσηΙκανοποιητικό

Εξακολουθούν να υπάρχουν αγωνία και αναπάντεχα σκαμπανεβάσματα παρόλο που είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς. Τελειώνοντας το, δεν μπορείς να έχεις μια σίγουρη εικόνα για το πως θα λήξει η ιστορία αυτή..

0

After - Μετά τη σύγκρουσηΑρκετά καλό!

Σχετικά αναμενόμενη συνέχεια του εφηβικού έρωτα που άρχισε να υπάρχει στο πρώτο βιβλίο. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να έχει ανατροπές και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον..

0

Before ΠρινΑδιάφορο

Χρονικά τοποθετείται πριν από την΄όλη ιστορία. Σε κυκλοφορία βιβλίου τοποθετείται μετά το 4ο και τελευταίο βιβλίο της σειράς. Έχεις βιώσει όλη την αγωνία, την ανατροπή και το σασπένς των προηγούμενων βιβλίων, που πλέον οι τόσες λεπτομέρειες για το πριν σε αφήνουν αδιάφορο.

0

Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σαςΠως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας!

Σε όσους άρεσε η ταινία, όπως και σε μένα, θα πάρουν το βιβλίο απλά και μόνο για να το έχουν ως αναμνηστικό της ταινίας. Περιγράφει τον τρόπο που μία φυλή κατάφερε να εκπαιδεύσει δράκους και πως τελικά έγινε δυνατή η συμβίωση των δύο αυτών ειδών! Για τους μικρούς μας φίλους είναι ένα εύκολο, καλοκαιρινό (και όχι μόνο) ανάγνωσμα!

0

Αλάστρα-Το βιβλίο των δύο κόσμων"Τζουμάντζι"

Ένα σύγχρονο "τζουμάντζι". Η πλοκή εκτυλίσσεται ανάμεσα σε δύο κόσμους, την πραγματικότητα και ένα βιβλίο. Πρωταγωνιστές δύο αδέρφια, τα οποία εκτυλίσσουν μια φανταστική ροή γεγονότων. Από τα καλύτερα εφηβικά βιβλία!!

0

Η επανάσταση της ΆιβιΌχι και τόσο ενδιαφέρον...

Ξεκάθαρη πλοκή fantasy fiction πλέον, στο δεύτερο βιβλίο της σειράς. Η ηρωίδα προσπαθεί να επιβιώσει και παράλληλα να σώσει τον άνθρωπο που αναπάντεχα ερωτεύτηκε, αλλά και έχει θέσει η ίδια σε κίνδυνο. Πλοκή λιγότερο ενδιαφέρουσα από το πρώτο βιβλίο της σειράς...

0

Το βιβλίο της ΆιβιΠλοκή που σε καθηλώνει

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, τοποθετημένο χρονικά μετά την καταστροφή της Αμερικής. Εκτυλίσσεται μια ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, με αναπάντεχο τέλος!

0

Τη μέρα που έπεσα από τα σύννεφαΧαλάρωση και χιούμορ

Βιβλίο που διαβάζεται σε μία μέρα. Πλοκή που σε κάνει να "λυθείς" από τα γέλια και σε χαλαρώνει απίστευτα καθώς το διαβάζεις. Διαβάζεται ξανά και ξανά, απλά και μόνο για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου!

0

ΦιρντάουςΣυγκονιστικό

Ένα βιβλίο που δείχνει την καταπάτηση των γυναικείων δικαιωμάτων και ιδιαίτερα στις κλειστές κοινωνίες. Η προσπάθεια ύπαρξης φεμινισμού χαρακτηρίζει αυτό το βιβλίο, το οποίο σε καθηλώνει με τη ροή των γεγονότων του.

0

Σκανδιναβική μυθολογίαΠριν την αρχή του κόσμου....

Περιγράφει τους μύθους για τους Σκανδιναβούς θεούς, πριν την [ύπαρξη των ανθρώπων στη Γη. Ευκολοδιάβαστο βιβλίο, χωρισμένο σε μικρά κεφάλαια-ιστορίες, ώστε να μην βαριέσαι. Αν είσαι λάτρης των μύθων, δεν θα κουραστείς να το διαβάζεις!

0

Υπερηφάνεια και προκατάληψηΚλασσικό αριστούργημα

Μυθιστόρημα εποχής, βασισμένο στις τότε συνθήκες. Πολλές σελίδες, αλλά εύκολη ροή γεγονότων. Προβάλλονται όλα τα στερεότυπα και οι διακρίσεις που χαρακτήριζαν εκείνη την εποχή, καθώς επίσης και οι δυσκολίες ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους ανθρώπους.

0

ΜπελγκρέιβιαΣε παγιδεύει στις σελίδες του!!!

Ρομαντικό βιβλίο εποχής. Ανταποκρίνεται στην εποχή στην οποία τοποθετείται χρονολογικά η ιστορία. Σε ταξιδεύει και σε γνωρίζει σε μια άλλη εποχή, που νομίζω πως σχεδόν κάθε κοπέλα έχει φανταστεί τον εαυτό της να υπάρχει κάποια στιγμή.Πλοκή αρκετά ενδιαφέρουσα με κάποιες ανατροπές.

0

Μετά - After"light 50 shades of grey

Ευκολοδιάβαστο, νεανικό βιβλίο, με αρκετό ερωτικό περιεχόμενο. Ένας έρωτας που δεν ξεκινάει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και συνέχεια έχει ακραίες ανατροπές. Σασπένς και ίντριγκα πλημμυρίζουν τις σελίδες. Μέχρι το τέλος δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την εξέλιξη της υπόθεσης...

0

Το χρυσό κλουβίΛατρεμένο!!

Από τα τοπ των βιβλίων που έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Ξεκινάει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον..Σε κάνει να θέλεις να το διαβάσεις επι τόπου όλο για να οδηγηθείς στη λύση του μυστηρίου που πλανάται από την πρώτη κιόλας σελίδα του βιβλίου. Στην πορεία του βιβλίου ταυτίζεσαι με την ηρωίδα και στο τέλος μαζί με αυτήν δικαιώνεσαι και εσύ!

0

Η υπέροχη φίλη μουΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Υπέροχο βιβλίο! Πραγματεύεται τη φιλία 2 γυναικών από την αρχή μέχρι και το τέλος της. Πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεπερνάνε τις δυσκολίες τους! Ευκολοδιάβαστο βιβλίο και συνεχόμενη κορύφωση αγωνίας, με αρκετές ανατροπές!

0