Reviews

16

Followers

1

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

16

Followers

1

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Πέρα απ' τον χειμώνα!!!

Ένα βιβλίο που ακουμπάει ακόμα και τη πιο σκληρή καρδιά. Η Αλιέντε καυτηριάζει την μεταναστευτική κρίση που ταλανίζει τις ΗΠΑ τη δεκαετία του 70 δίνοντας το δικό της στίγμα.

0

The Divergent Series Boxed Set!!!

Μια συναρπαστική τριλογία γεμάτη δράση και ένταση. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

0

Οι κύκνοι το φθινόπωρο!!!

Ένα βιβλίο ύμνος στη πραγματική αγάπη. Εξαιρετικά καλογραμμένο ενώ η πλοκή ξεδιπλώνεται μπρος στα μάτια του αναγνώστη όχι με αναδρομές στο παρελθόν των δυο γυναικών μητέρας και κόρης παρά μέσω της οπτικής των ιδίων εναλλάξ. Με τρομερή μαεστρία η κυρία Πανταζή μάς δείχνει τις αντιξοότητες του έρωτα εν μέσω πολέμου μα και τις επιπτώσεις που φέρουν επικίνδυνα μυστικά περνώντας σπουδαία μηνύματα.

0

Δίδυμα φεγγάρια!!!

Μια ιστορία αγάπης που βρέθηκε αντιμέτωπη με ανυπέρβλητα εμπόδια δείχνοντας τις αντιξόοτητες επιβίωσης της. Ένας έρωτας που άνθισε σε μια κλειστή κοινωνία και μετουσιώθηκε σε δυο κορίτσια, όμοια εξωτερικά μα τόσο διαφορετικά εσωτερικά. Ίντριγκες, βαθιά κρυμμένα μυστικά, πάθη, ανατροπές και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις αναμειγμένα με τη συγγραφική πένα της κυρίας Ρένας Ρώσση Ζαΐρη προκαλούν τον αναγνώστη να ερωτευτεί, να ζήσει και να διεκδίκησει απλά διαβάζοντας αυτό το βιβλίο.

0

Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας!!!1

Αντονι Ρομπις..Ενα όνομα τα λέει ολα! πολύ καλό παιδιά το προτείνω ανεπιφύλακτα!! Καταφέρνει να ξυπνήσει εναν γίγαντα που κρύβετε βαθειά μέσα σας.

0

Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος!!!!

Ένας οδηγός για της καθημερινές συναναστροφές και όχι μόνο! Ένα βιβλίο που είναι καλό να το διαβάσετε αργά προσπαθώντας να βρείτε και να παρατηρήσετε κάθε τι που διαβάζετε αργά και σταθερά. Σας το προτείνω άνεφ δεύτερης σκέψεις

0

Ικιγκάι!!!

Ευχάριστο και ευκολοδάβαστο βιβλίο, με ωραίες προτάσεις αυτοβελτιωσης και αρκετά παραδείγματα.

0

The subtle art of not giving a f*ck!!!

Άριστο! Το μόνο βιβλίο αυτοβελτίωσης που έχω διαβάσει έως τώρα (και απαριθμώ αρκετά) που είναι εύστοχο, πρακτικό, άρτια δομημένο και ειλικρινές. Με χειροπιαστά παραδείγματα και ένα συλλογισμό ολοκληρωμένο, που δεν εφαρμόζεται μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Είναι κυριολεκτικά ένας πρακτικός οδηγός αυτοβελτίωσης που μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα!

0

Το νησί!!!

παρα πολύ καλά γραμμένο, όμορφη ιστορία, δε κουράζει στην αναγνωση

0

Να σου πω μια ιστορία!!!!

Πρόβλημα Ιστορία Συμπέρασμα Πραγματικά οποίος δεν έχει διαβάσει βιβλίο ποτε στη ζωή του (όπως εγώ) θα το λατρευσει!!! Δεν θα βαρεθεί καθόλου. Πρόκειται για ιστορίες με βαθυ νόημα και με μαθήματα ζωής που είναι είναι λύσεις σε αναπόφευκτα προβληματα όλων μας. Καταπληκτικό, αξίζει με τα χίλια.

1

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες!!!

Εξαιρετικό λογοτεχνικό κείμενο, βασισμένο σε αληθινή μαρτυρία.

0

Ο αλχημιστής!!!!

Εξαιρετικό βιβλίο, από τα πρώτα που διάβασα και με ώθησε να αρχίσω να διαβάσω πολλά μετά απ' αυτό :)

0

Η σιωπηλή ασθενής!!!!

Θες να σταματήσει ο χρόνος γύρω σου.. μόνο και μόνο για να διαβάσεις το βιβλίο χωρίς διακοπή.. γρήγορη πλοκή.. αμείωτο ενδιαφέρον.. έξυπνο βιβλίο.

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια!!!!

Εχω διαβάσει εκατοντάδες βιβλία και αυτό δεν είχε πεσει στα χέρια μου παροτι το ήξερα... εντέλει το αγόρασα και είναι ένα αριστουργημα. Διαβάζετε πολυ ευκολα γιατί η ιστορία σε συναρπάζει και σε καθηλώνει. το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τα μηνυματα που περνάει για το ρατσισμό είναι συνεχόμενα και δένεσαι ευκολα με τους χαρακτήρες

0

Το μάτι του βοριά!!!

Πρωτοποριακό, με ωμή σεξουαλικη περιγραφή, όπως μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να περιγράψει! Μπράβο στη Δημουλιδου για άλλη μια φορά!

0

Το κελάρι της ντροπής!!!

Απο τα καλύτερα βιβλία! Τα flashback δίνουν με ωραίο τροπο τις απαντήσεις στο μυστήριο της υπόθεσης

0