Reviews

48

Followers

2

Following

1

Βιβλία

0

Reviews

48

Followers

2

Following

1

Αγαπημένα βιβλία

0

ReviewsΟ βασιλιάς της

Ένα ευχάριστο μυθιστόρημα όπου ο Μενέλαος μας εξιστορεί πλέον από τη δική του μεριά πώς ο ίδιος έζησε την γνωστή σε όλους μας ιστορία με την Ωραία Ελένη

0Διαφορετικό

Ένα εντελώς διαφορετικό βιβλίο από τα συνηθισμένα, όπου η Έβελιν Χαρντκαστλ δολοφονείται σε ένα πάρτι. Ο δολοφόνος της όμως είναι άφαντος, έτσι κάθε μέρα η ίδια ιστορία θα εξελίσσεται μέχρι να βρεθεί ο ένοχος..

0If it bleeds

Επειδή ο Stephen King είναι ένας από τους αγαπημένους μου, στο είδος του συγγραφέας, είχα θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και σε αυτό το βιβλίο. Η αλήθεια είναι, πως για έναν αυστηρό κριτή, το βιβλίο δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών του, για κάποιον όμως που τώρα ξεκινάει να διαβάζει King, θα το πρότεινα για να μπει στα "μαλακά" σε αυτό το είδος

0Διαφορετικό

Η Anna Todd, ως λάτρης του μυστηρίου, μας διηγείται μια ιστορία όπου συμβαίνει στη Νέα Υόρκη ανάμεσα σε δύο μυστηριώδης ανθρώπους.

0Το δώρο 2

Η συνέχεια του πρώτου βιβλίου, όπου ο Ξενάκης μέσα από τα γεγονότα όπου εξιστορεί, δείχνει στον αναγνώστη μία άλλη οπτική της ζωής.. Πιο συναισθηματική! Ένα αρκετά αισιόδοξο θα έλεγα βιβλίο.

0Χαμένος

Ένα σχετικά ελαφρύ για την κατηγορία του αστυνομικό βιβλίο, όπου πραγματεύεται την ιστορία μίας οικογένειας και έναν ανεξήγητο θάνατο

0Ασημένια φτερά

Έρχεται μετά το βιβλίο με τίτλο "Το χρυσό κλουβί". Η γνωστή πρωταγωνίστρια Φέι απειλείται ξανα, μια δραματική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης και γυναικείας αλληλεγγύης.

0Βαλκανική Τριλογλια

Ένα μυθιστόρημα για έναν μεγάλο έρωτα κι έναν μεγάλο πόλεμο. Πραγματεύεται την ιστορία ενός ερωτευμένου ζευγαριού κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

0Η κόρη του ΗΛΙΟΥ

η έκτη επική ιστορία της σειράς. Μας ταξιδεύει από το Μανχάταν στις μαγευτικές αχανείς πεδιάδες της Αφρικής.

0Η γιατρίνα

Τελικά τα ωραιότερα μυθιστορήματα είναι βγαλμένα από την ίδια τη ζωή..! Αξίζει να διαβαστεί.. προκαλεί πλήθος συναισθημάτων.

0συγκινητικό

Ένα συγκινητικό βιβλίο για τη διαφορετικότητα, για την αδικία μα και για τη δύναμη της αγάπης.

0Διαφορετικό

Ένα βιβλίο όπου μας μιλάει για το κάρμα στη ζωή και κατά πόσο η βούλησή μας είναι ελεύθερη.

0Διαφορετικό

Ένα ωραίο βιβλίο με πολλές ανατροπές.. μπορούσε και καλύτερα κατά τη γνώμη μου να περαστεί η ιστορία

0Εξαιρετικό

Ένα πολύ εντυπωσιακό βιβλίο, όπου, ένας μικρός ήρωας, ονειρεύεται την "απόδρασή" του.. όταν τελικά τα καταφέρνει, τα πραγματα δεν είναι όπως τα περίμενε..

0Ενδιαφέρον

ένα βιβλίο που θα μπορούσαμε να το κατατάξουμε στα ψυχολογικά θρίλερ, όπου πραγματεύεται]ι μεταξύ άλλων τις εικονικές ζωές που ζούμε

0Χάρι Πότερ

Ένα κλασικό βιβλίο, που ακόμα και αν έχετε δει την ταινία, αξίζει να το διαβάσετε!

0Χάρι Πότερ

Ένα κλασικό βιβλίο, που ακόμα και αν έχετε δει την ταινία, αξίζει να το διαβάσετε!

0Χάρι Πότερ

Ένα κλασικό βιβλίο, που ακόμα και αν έχετε δει την ταινία, αξίζει να το διαβάσετε!

0Χάρι Πότερ

Ένα κλασικό βιβλίο, που ακόμα και αν έχετε δει την ταινία, αξίζει να το διαβάσετε!

0Χάρι Πότερ

Ένα κλασικό βιβλίο, που ακόμα και αν έχετε δει την ταινία, αξίζει να το διαβάσετε!

0ένα παιδί μετράει τ' άστρα

Ποιος δεν έχει ακούσει γι αυτό το υπέροχο παραμύθι.. Ένα βιβλίο των παιδικών μας χρόνων που σίγουρα θα διαβάζαμε, ξανά και ξανά.

0Ενδιαφέρον

Ένα από τα πιο γνωστά στο κοινό ίσως βιβλίο, όπου όποιος δεν το έχει διαβάσει σίγουρα έχει δει την ταινία. Κατά τη γνώμη μου, αξίζει να το διαβάσετε ακόμη και αν έχετε δει την εκάστοτε ταινία του Χάρι Πότερ.. Σε βάζει σε περισσότερες λεπτομέρειες και φαντάζεσαι μόνος σου τις καταστάσεις.

0συνηθισμένο

Καλό βιβλίο, μιλάει για τα συναισθήματα και τις ανθρώπινες σχέσεις..

0Διαφορετικό

Δεν μου άρεσε..

0Must read

Ένα βιβλίο όπου όλοι οφείλουμε να το έχουμε στη βιβλιοθήκη μας... Διαχρονικό παραμύθι, με αρκετά μηνύματα για μικρούς αλλά και μεγάλους!

0Εξαιρετικό

Ένα συγκλονιστικό αριστούργημα, μιας άλλης εποχής όπου η Καρυστιάνη με τη μαγική της πένα, καταφέρνει, διαβάζοντας το βιβλίο της, να σε μεταφέρει στην εποχή του '30 και να δημιουργήσεις εσύ τις εικόνες και τα πρόσωπα των χαρακτήρων.. Ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική πλοκή.

0Εξαιρετικό

Γι αυτό το βιβλίο, νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά.. όλοι γνωρίζουμε από τα παιδικά μας χρόνια την ντενεκεδούπολη και όλοι την αγαπάμε.. Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνουμε και τα πλούσια μηνύματα που περνάει το συγκεκριμένο διδακτικό παραμύθι.

0Εξαιρετικό

Μία υπέροχη και συγκινητική ιστορία αγάπης! το ξεκίνησα πριν δύο μέρες και δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου. Όποιος αγαπάει τα ρομαντικά μυθιστορήματα αξίζει να το διαβάσει..

0Ενδιαφέρον

Είναι ένα αξέχαστο μυθιστόρημα, σφοδρό και αυθεντικό, που απέσπασε πανάξια και ομόφωνα το Διεθνές Βραβείο Booker 2016. Με ύφος λυρικό περιγράφεται πώς μια γυναίκα κατάφερε να φύγει από τις προκαταλήψεις και τα όσα την "έδεναν" μέσα στο σπίτι της. Αξίζει να το διαβάσετε.

0Ενδιαφέρον

Ένα πολιτικό βιβλίο που σε βάζει πραγματικά σε σκέψεις. Αξίζει να το διαβάσεις!

0Ενδιαφέρον

Ένα διαφορετικό βιβλίο για τα κορίτσια, όπου τους δίνει ιδέες για να περνάνε δημιουργικά το χρόνο τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους με διάφορα πορτρέτα γυναικών

0Εξαιρετικό

Ο εκπληκτικός Βασίλης Παπαθεοδώρου, για άλλη μια φορά μας αφηγείται με "παιδικό" τρόπο, αληθινές ιστορίες, οι οποίες διαβάζονται το ίδιο ευχάριστα σε όλες τις ηλικίες.

0Ενδιαφέρον

Ένα επίκαιρο βιβλίο που αναφέρεται σε μία νέα πανδημία η οποία θα ξεσπάσει το 2022. Εάν το διαβάζαμε πριν από μερικούς μήνες θα λέγαμε ότι μιλάμε καθαρά για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σε καθηλώνει και δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου.

0Ενδιαφέρον

Ένα πολύ όμορφο βιβλίο για παιδία και εφηβους.. Είναι διασκεδαστικός ο τρόπος που παρουσιάζονται τα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν σε ένα σχολείο όταν και τα δύο παιδιά θέλουν να αποκτήσουν τον τίτλο "Ο βασιλιάς του σχολείου"!

0ΠΛΆΝΗΤΕΣ

Ένα φανταστικό βιβλίο που κατά τη γνώμη μου, άξια πήρε το διεθνές βραβείο booker. Σε καθηλώνει σε κάθε πρότασή της η κυρία Τοκάρτσουκ!

0Μπόρν

Ένα υπέροχο για την κατηγορία του μυθηστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Το συστήνω ανεπιφύλακτα..!

0Γράμματα στη Χιονάτη

Ένα εκπληκτικό βιβλίο από την κυρία Φακίνου, όπου όποιος το ξεκινήσει δεν θα μπορέσει να το αφήσει απο τα χέρια του μέχρι να διαβάσει και την τελευταία λέξη του.

1ενδιαφέρον

Ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό μυθηστόρημα με 3 διαφορετικούς ήρωες που όμως κάτι τους συνδέει.. σε καθηλώνει με την αφήγηση των καταστάσεων η μοναδική Ζοέλ Λοπινό..! Ένα βιβλίο για όποιον θέλει να μπει σε σκέψεις..

0Εξαιρετικό

Μια μαγική αφήγηση μιας πραγματικής ιστορίας όπου διαβάζεται εύκολα και από τους γονείς καθώς καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι τα παιδιά κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και αυτά και θα "τρέξουν" χωρίς εκείνους.. Όπως πάντα ξεχωριστός ο Παπαθεοδώρου!

0Must read

Ένα εκπληκτικό βιβλίο απο τον Βασίλη Παπαθεοδώρου όπου μιλά για το κυνήγι της ευτυχίας και πώς αυτή βρίσκεται διαφορετικά μέσα στον κάθε έναν από εμας.

0Ενδιαφέρον

Μία συναρπαστική και γεμάτη αγωνία περιπέτεια όπου σε βάζει στον πειρασμό να σκεφτείς και να καταλάβεις ότι όλοι πάνω σε αυτόν τον κόσμο, ζώα, φύση και άνθρωποι είμαστε ένα. Συγκινητικό

0Ενδιαφέρον

Ένα απίστευτο παιδικό βιβλίο με τον ειδικό Βασίλη Παπαθεοδώρου, όπου μιλάει για μια πραγματική ιστορία την περίοδο των Χριστουγέννων του 1955, καθώς πάντα μπορούν να συμβούν θαύματα..

0Εξαιρετικό

Ένα εκπληκτικό βιβλίο από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου όπου σε καθηλώνει όπως πάντα με τη συγγραφική του πένα, δημιουργώντας μια κινηματογραφική πλοκή σε μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι και αληθινή..

0Εξαιρετικό

Ένα μαγευτικό βιβλίο για παιδιά αλλά και μεγάλους, με τη μοναδική συγγραφική ικανότητα του Παπαθεοδώρου να εξιστορεί τις καταστάσεις και να σε κάνει κομμάτι τους.. Ό,τι καλύτερο για να καταλάβει ένα παιδί τις επιπτώσεις του ρατσισμού

0Ενδιαφέρον

Ένα μαγευτικό βιβλίο για εφηβους αλλά και μεγάλους, με τη μοναδική συγγραφική ικανότητα του Παπαθεοδώρου να εξιστορεί τις καταστάσεις και να σε κάνει κομμάτι τους.. Ξετυλίγονται δυο προσωπικές αφηγήσεις νίκης και ήττας, χαράς και απόγνωσης, που διασταυρώνονται καθημερινά σε μια βάναυση ιστορία κακοποίησης, σ’ ένα διαρκή βασανισμό

0Εξαιρετικό

Ένα μαγευτικό βιβλίο για εφηβους αλλά και μεγάλους, με τη μοναδική συγγραφική ικανότητα του Παπαθεοδώρου να εξιστορεί τις καταστάσεις και να σε κάνει κομμάτι τους..

0Ενδιαφέρον

Ένα μαγευτικό βιβλίο για εφηβους αλλά και μεγάλους, με τη μοναδική συγγραφική ικανότητα του Παπαθεοδώρου να εξιστορεί τις καταστάσεις και να σε κάνει κομμάτι τους..

0Τη νύχτα που έσβησαν τ' αστέρια

Ένα μαγευτικό βιβλίο για έφηβους αλλά και μεγάλους, με τη μοναδική συγγραφική ικανότητα του Παπαθεοδώρου να εξιστορεί τις καταστάσεις και να σε κάνει κομμάτι τους..

0