Reviews

18

Followers

5

Following

6

Βιβλία

3

Reviews

18

Followers

5

Following

6

Αγαπημένα βιβλία

3

Reviews

ΛίλιθΕπιστημονική φαντασία σε συνδυασμό με φιλοσοφία

Ένα βιβλίο με έντονο το φιλοσοφικό στοιχείο. Ο πρωταγωνιστής μας, βρίσκει έναν τρόπο να μεταφέρεται σε μια άλλη διάσταση που μέσα σε αυτήν γνωρίζει την Λίλιθ αλλά και άλλα τέρατα και φανταστικά πλάσματα. Είναι ένα βιβλίο που θίγει αρκετά θέματα για την ύπαρξη του ανθρώπου και για τον τρόπο που οι άνθρωποι καταλήγουν να ζουν την ζωή τους σε συνδυασμό με το υπερφυσικό στοιχείο που του δίνει μια άλλη διάσταση. Η πλοκή αρκετά αργή άλλα ήταν ένα ενδιαφέρον βιβλίο.

0

Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα όπως τα έζησαΑληθινές ιστορίες

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ιδανικό για όσους διαβάζουν αστυνομικά μυθιστορήματα. Είναι ευκολοδιάβαστο καθώς πρόκειται για μικρές ιστορίες και η αφήγηση του Σομπουλου είναι συγκλονιστική. Ο σεβασμός που δείχνει στην κάθε ιστορία ξεχωριστά είναι αξιοσημείωτη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αναλύει την κάθε υπόθεση.

0

Ο άνθρωπος κιμωλίαΑστυνομική λογοτεχνία

Για το 《άνθρωπος κιμωλία》 έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Το θέμα του βιβλίου ήταν πολύ ενδιαφέρον και η γραφή του συγγραφέα εξαιρετική. Αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω και ένα αρνητικό. Ενώ το βιβλίο έδινε αρκετά στοιχεία, η πλοκή ήταν αργή και στο τέλος μου φάνηκε ότι ο συγγραφέας βιάστηκε να τελειώσει το βιβλίο πετώντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που είχαμε μέσα σε λίγες σελίδες. Παρόλα αυτά είναι ένα βιβλίο που θεωρώ ότι αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.

0

Blue MondayΑστυνομική λογοτεχνία

Το βιβλίο Blue Monday, είναι ένα αστυνομικό βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα, γιατί εδώ η πρωταγωνίστρια μας είναι ψυχοθεραπεύτρια που συνεργάζεται με έναν αστυνομικό για να βρουν ένα παιδί που έχει απαχθεί. Πολλά μυστικά του παρελθόντος θα αποκαλυφθούν μέχρι να φτάσουν στην λύση του μυστηρίου. Αξίζει να το διαβάσετε!

0

Η παγωμένη πριγκίπισσα (Μεταίχμιο pocket)Αστυνομική λογοτεχνία

Από πολλούς η Lackberg θεωρείται ο θηλυκός Jo Nesbo. Το συγκεκριμένο βιβλίο θεωρώ ότι δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών. Οι δύο πρωταγωνιστές μας είναι καλογραμμένοι και υπάρχει χημεία ανάμεσα τους και είναι στα θετικά του βιβλίου καθώς και ότι είναι ευκολοδιαβαστο. Το αρνητικό είναι ότι στο τέλος το άτομο που κρυβόταν πίσω από την δολοφονία δεν με έπεισε καθολου, λες και έψαχνε απλά ένα άτομο χωρίς να το έχει σκεφτεί διεξοδικά. Κατά τα άλλα τα πολλά θετικά του βιβλίου φτάνουν για να του δώσετε μια ευκαιρία. Τα επόμενα βιβλία της σειράς είναι ακόμα καλύτερα.

0

Α μπε μπα μπλομΑστυνομική λογοτεχνία

Αν θες να διαβάσεις μια ωραία αστυνομική σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια αυτό είναι το κατάλληλο βιβλίο για να ξεκινήσεις. Η πρωταγωνίστρια μας είναι ένας πολύ προσεγμένος χαρακτήρας που σιγά σιγά στα βιβλία μαθαίνουμε πληροφορίες για την ζωή της. Η υπόθεση του συγκεκριμένου βιβλίου σου κόβει την ανάσα και σε κάνει να ανυπομονείς να πιάσεις και το επόμενο βιβλίο στα χέρια σου.

0

Υπερηφάνεια και προκατάληψηΚλασική λογοτεχνία

Το βιβλίο 《Υπερηφάνεια και Προκατάληψη》σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Διαδραματίζεται στα τέλη του 18ου με αρχές 19ου αιώνα και η Jane Austen με το γράψιμο της, δείχνει να κρίνει το πως ήταν η κοινωνία τότε. Οι ταξικές διαφορές, η θέση της γυναίκας σε έναν γάμο καθώς και η περηφάνεια μεταξύ των κοινωνικών τάξεων κατακλύζει το βιβλίο. Είναι ένα κλασικό βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

0

ΜόναχοΙστορικό μυθιστόρημα

O Robert Harris έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το συγκεκριμένο βιβλίο. Πάντα το να γράψεις ένα ιστορικό μυθιστόρημα έχει πολλές δυσκολίες. Το συγκεκριμένο διαδραματίζεται τον Σεπτέμβριο του 1938. Εκείνη την περίοδο ο Χίτλερ είναι πεπεισμένος ότι ο πόλεμος είναι η μόνη λύση και από την άλλη έχουμε τον Τσάμπερλεν που προσπαθεί να διαπραγματευτεί για να διατηρηθεί η ειρήνη. Μέσα σε αυτό το πολιτικό σκηνικό έχουμε τους δύο πρωταγωνιστές μας τον Χιού Λέγκατ, που είναι ένας από τους προσωπικούς γραμματείς του Τσάμπερλεν και τον Πολ Χάρτμαν, που είναι γερμανός διπλωμάτης και μέλος της αντίστασης κατά του Χίτλερ. Οι δύο πρωταγωνιστές μας γνωρίζονταν πριν χρόνια καθώς είχαν σπουδάσει μαζί και τώρα τους βλέπουμε να προσπαθούν να βρουν μια λύση, μέσα στο χάος των εξελίξεων και των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Γερμανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

0

Κάθοδος αγγέλωνΕπιστημονική φαντασία

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να διαβάσετε βιβλίο επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη αρχή. Η Susan Ee έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο συγκεκριμένο βιβλίο με χαρακτήρες εξαιρετικούς και πλοκή συναρπαστική. Δεν θαμπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας.

0

Βαθύ σκοτάδιΣυγκλονιστικό

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς. Μετά από το καθηλωτικο 《13 μέρες για να βρείς τον δολοφόνο, το 《Βαθύ Σκοτάδι》έρχεται να μας δώσει την συναρπαστική συνέχεια της ιστορίας μας. Εξίσου ευκολοδιάβαστο, μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέριες για το παρελθόν των ηρώων μας και η πλοκή μας κρατάει με αγωνία από την αρχή μέχρι και τις τελευταίες σελίδες.

0

Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθοςΈνα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους

Ο Χάρι Πότερ είναι ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους. Όσες φορές και να το διαβάσεις σου προκαλεί ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Ο πρωταγωνιστής μας είναι ένα παιδί που έχει χάσει τους γονείς του όταν ακόμα ήταν μωρό και μαθαίνει αναπάντεχα μετά από αρκετά χρόνια ότι είναι μάγος και πρέπει να πάει να σπουδάσει σε ένα σχολείο μαγείας με όνομα 《Χογκουαρτς》. Εκεί θα γνωρίσει λεπτομέριες για την ζωή των γονιών του, θα κάνει πολύ καλούς φίλους και θα ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες.

0

13 ΜέρεςΣυναρπαστικό!!!!

Από τα καλύτερα αστυνομικά μυθιστορήματα που έχω διαβάσει. Όταν ένα βιβλίο σε κάνει να θες να το διαβάσεις ολόκληρο σε μια μέρα πάει να πει ότι η συγγραφέας μας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Όλοι οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι και η πλοκή σε κρατάει σε αγωνία από την αρχή μέχρι και το τέλος του βιβλίου. Πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε!

0

Η νυχτερίδα (Επετειακή έκδοση - 20 χρόνια Χάρι Χόλε)Καλό

Αν και τα περισσότερα βιβλία του Jo Nesbo τα θεωρώ πολύ καλά το συγκεκριμένο δεν ήταν τόσο καλό. Στο βιβλίο αυτό βλέπουμε την αρχή του Χάρι Χόλε. Έχει αρκετά καλά σημεία άλλα τα επόμενα βιβλία θα δείτε ότι είναι καλύτερα.

0

Η εξαφάνισηΥπέροχο

Ακόμα ένα εξαιρετικό βιβλίο από την Chevy Steven's. Συναρπαστικό και αυτό και σου προκαλεί έντονα συναισθήματα. Η θλίψη και ο πόνος κυριαρχεί στο βιβλίο καθώς η πρωταγωνίστρια μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και περιμένει την λύτρωση της. Είναι ένα βιβλίο που πρέπει κάθε γυναίκα να το διαβάσει.

0

Ο κοκκινολαίμηςΣυγκλονιστικό

Ένα ακόμα εξαιρετικό βιβλίο από τον Jo Nesbo. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και στο παρόν. Ενώ τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς δεν ήταν τόσο καλά αυτό ήταν η ευχάριστη έκπληξη.

0

Εκείνη τη νύχταΣυγκλονιστικό

Ένα βιβλίο τελείως διαφορετικό από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Η πρωταγωνίστρια μας είναι μια τραγική φιγούρα που από το παρελθόν μέχρι και το παρόν συνεχίζει να υποφέρει και περιμένει την λύτρωση. Το βιβλίο προκαλεί σε πολλά σημεία θυμό και στεναχώρια μέχρι να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη 《εκείνη την νύχτα. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις οπωσδήποτε.

0

Φόνοι με αλφαβητική σειράΚορυφαία αστυνομική λογοτεχνία

Όπως όλα τα βιβλία της Agatha Christie έτσι κι αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά γιατί θεωρείται κορυφή στην αστυνομική λογοτεχνία. Εξαιρετικό γράψιμο, ευκολοδιάβαστο και όλοι οι χαρακτήρες καλογραμμένοι. Πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε.

0

ΥποτροπήΗ ευχάριστη έκπληξη

Είχα καιρό να διαβάσω αστυνομικό μυθιστόρημα που είναι τόσο απολαυστικό. Ιδιαίτερο, καθώς ο πρωταγωνιστής μας είναι ιατροδικαστής όποτε βλέπουμε την εξιχνίαση του εγκλήματος με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει. Ευκολοδιάβαστο και απολαυστικό το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

0