Reviews

5

Followers

8

Following

7

Βιβλία

1

Reviews

5

Followers

8

Following

7

Αγαπημένα βιβλία

1

Reviews

Η αρπαγή της Άνι ΘόρνΕξαιρετικό

Διαβάζεις φανατικά Stephen King ; Σου αρέσουν τα σκοτεινά, ψυχολογικά και λίγο "σάικο" βιβλία; Ε τότε λοιπόν έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. Η Tudor με το δεύτερο της βιβλίο καταφέρνει να μας κάνει να αναρωτηθούμε κατά πόσο είναι δυνατόν ένα παιδί να σε κάνει να βλέπεις εφιάλτες. Δεν θέλω να σου κάνω spoiler. Θα σου πω μόνο το εξής. Πως θα αισθανόσουν αν ένα πρωί ξύπναγες και το παιδί σου απλά δεν ήταν "το παιδί σου".

0

Έγκλημα στην οικογένεια του σερ ΤζέιμςΚαλό

Έχετε εμπιστευθεί ποτέ απόλυτα το ένστικτό σας και να επιμένετε σε αυτό ; Αν όχι κακώς. Κακώς γιατί μερικές φορές μπορεί να είναι ικανό να σώσει έναν άνθρωπο από βέβαιο θάνατο, όπως της κυρίας Ροντ. Ένα καλογραμμένο μυστήριο Βικτωριανής Εποχής έχοντας ως έμπνευση το ειδύλλιο μιας «παραστρατημένης» ηρωίδας του Καρόλου Ντίκενς από τον «Ντέιβιντ Κόπερφιλντ», για την τύχη της οποίας δεν μαθαίνουμε τίποτα περισσότερο απ’ ότι στο βιβλίο του κλασικού συγγραφέα. Βικτωριανή Εποχή και ο νέος γοητευτικός κύριος Τσαρλς είναι ένοχος για έναν φόνο επειδή αγάπησε το θύμα. Μέσα σε γρήγορες εναλλαγές τόπων και προσώπων ξετυλίσσεται το παρελθόν όλων των ηρώων και τι πραγματικά μπορεί να κάνει μια γυναίκα αν ερωτευτεί. Μυστήριο, ίντριγκες, δολοπλοκίες, πάθη, μυστικά, ενοχές, οι παράνομοι και νόμιμοι έρωτες, τα αναπάντητα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και οι αποτρόπαιες δολοφονίες συνθέτουν μια ιστορία στην οποία είναι δύσκολο να αντισταθείς.

0

Η τέταρτη πόρταΕξαιρετικό

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο του Paul Halter και πρωτοκυκλοφόρησε το 1987. Χαρακτηρίστηκε ως ο διάδοχος του John Dickson Carr, ο οποίος θεωρείται ο μετρ του locked room mystery. Πρόκειται λοιπόν για ένα μυθιστόρημα «κλειδωμένου δωματίου». Αυτό σημαίνει πως όσες υποψίες και να υπάρχουν σχετικά με τον δολοφόνο στο τέλος θα ανατραπούν όλα. Δύο πρόσωπα αφηγούνται την ιστορία ή μήπως ένα; Ένα σπίτι που φαντάζει καταραμένο, μια πόρτα που κανείς δεν είναι σίγουρος τι πραγματικά κρύβει πίσω της και μια δολοφονία χωρίς δυνατή εξήγηση. Από τις πρώτες σελίδες σε κρατάει σε εγρήγορση. Μυστήριο, αγωνία και ανατροπές μέχρι και τη τελευταία γραμμή. Είναι ένα βιβλίο το οποίο θα σε κάνει να αναρωτηθείς πολλά και να βρεις ακόμα πιο λίγα γιατί πως είναι δυνατόν να δολοφονηθεί ο μοναδικός άνθρωπος που μπήκε στο δωμάτιο αφού σφραγίστηκε η τέταρτη πόρτα.

0

Σκακιστική νουβέλαΚαλό

Ωραίο, γρήγορο, με αρκετά στοιχεία της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης και τι συμβαίνει όταν αυτή εγκλωβίζεται. Θα τον σώσει ή θα ειναι αυτό που θα τον καταστρέψει. Ρουα Ματ.

0

Το δέμαΩραίο βιβλίο

Πρώτη επαφή με τον συγγραφέα και ομολογουμένως σε κεντρίζει και σου κρατάει το ενδιαφέρον με τα plot twist που κάνει. Λίγο παραπάνω splatter απ' ότι θα έπρεπε.

0