Reviews

8

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

8

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Αίμα στο χιόνι και Περισσότερο αίμα (Μεταίχμιο Pocket)Χιόνι,αίμα έγκλημα και εκδίκηση.

Η γραφή είναι απλή και άμεση αλλά οι εικόνες είναι περιγραφικές. Η πλοκή αν και δεν είναι και πολύ πρωτότυπη σε κεντρίζει θυμίζοντας μια ταινία αστυνομικής δράσης και οι σελίδες γυρνάει γυρνάνε χωρίς να το καταλάβεις.

0

Η κόρη της σκιάςΜε θέα το Λονδίνο

Στο τρίτο βιβλίο της σειράς ακολουθούμε την Σταρ την αδερφή που προσπαθεί να ανεξαρτητοποιηθεί από την αδερφή της και να βρει τις ρίζες της. Οι ρίζες της ξεκινούν από το Λονδίνο όπου μαθαίνει τη ιστορία μια δυναμικής κοπέλας που μπαίνει σε μια νέα ζωή.

0

Η κόρη του κεραυνούΝορβηγία.

Το δεύτερο βιβλίο αναφέρει και την δεύτερη αδερφή που προσπαθεί να βρει τις ρίζες της μετά από ένα ατυχές συμβάν για να συνειδητοποιήσει που ανήκει τελικά. Οι ρίζες της την ταξιδεύουν στην Νορβηγία πού έρχεται σε επαφή με μια πρόγονή. Αν και πήρε κάποιες σελίδες παραπάνω για να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον με επιβράβευσε στο να μάθω για την Νορβηγία μαζί με την πρωταγωνίστρια και φυσικά οι εικόνες δεν έλειψαν και από αυτό το βιβλίο. Η πρωταγωνίστρια ήταν μια διαφορετική προσωπικότητα από την μεγαλύτερη αδερφή και ήταν υπέροχο να την αναγνωρίσω και αυτή.

0

ΓουίντερΚαι φτάσαμε στην τελική ευθεία.

Το τελευταίο βιβλίο παίζει να μην σε αφήνει να πάρεις ανάσα καθώς και τα πράγματα αλλάζουν με ακόμα πιο γοργό ρυθμό. Τα νέα πρόσωπα που εμφανίζονται έχουν μια καλά φτιαγμένη προσωπικότητα και οι ανατροπές είναι ποικίλες. Ο χαρακτήρας της κακιάς είναι πολύ ωραία δομημένος και στο τελευταίο βιβλίο φαίνεται ολοκληρωτικά. Η συγγραφέας μας δείχνει και ευάλωτα πρόσωπα με ψυχικές ασθένειες που δεν κάνουν όμως τον αναγνώστη να δυσφορήσει. Γεμάτο ρομαντισμό, σασπένσ, μυστήριο και λίγες σκηνές βίας,που είναι εξίσου σημαντικές μιας και δείχνουν πιο ολοκληρωτικά τους χαρακτήρες και τους σκοπούς τους, με όλα αυτά σε μια τέλεια ισορροπία. Η τετραλογία της Σελήνης με συνάρπασε και με ώθησε να την τοποθετήσω ως μια από τις καλύτερες σειρές βιβλίων που έχω διαβάσει ποτέ. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

0

Κρες (Η τετραλογία της Σελήνης, βιβλίο 3)Η ένταση κλιμακώνεται όλο και πιο πολύ.

Σε αυτό το βιβλίο οι χαρακτήρες έρχονται σε επαφή με απειλές όλο και πιο συχνά. Η συγγραφέας δείχνει την ικανότητα της να εξηγεί δύσκολες σκηνές με ευκολία χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη. Η ένταση κλιμακώνεται και οι σελίδες γυρνούν τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις ότι διαβάζεις (ακόμα και αν φτάνουν τις 800) και μόλις τελείωσε θα τρέξετε να διαβάσετε το τελευταίο και εξίσου καθηλωτικό βιβλίο.

0

Οι κόρες των αστεριώνΟ μύθος των Πλειάδων διαφορετικά.

6 αδερφές μαθαίνουν ότι ο θετός πατέρας τους πεθαίνει και επιστρέφουν σπίτι. Στη διαθήκη του έχει αφήσει στη καθεμία και ένα στοιχείο για αληθινή καταγωγή της. Στο πρώτο βιβλίο ακολουθούμε την πρώτη και μεγαλύτερή κόρη που πηγαίνει στην Βραζιλία για να βρει τις ρίζες της οι οποίες ξεκινάνε από την κατασκευή του Ιησού Λυτρωτή. Ένα υπέροχο βιβλίο με περιγραφικές ιστορικές ανάδρομες που σε κρατάει μέχρι την τελευταία σελίδα.

0

ΣκάρλετΤο δεύτερο βιβλίο της Τετραλογίας της Σελήνης είναι εξίσου καλό.

Το δεύτερο βιβλίο της Τετραλογίας της Σελήνης που ξεκινάει με μια διαφορετική ηρωίδα την δυναμική Σκάρλετ. Μαζί με έναν συνταξιδιώτη προσπαθεί να πετύχει τον σκοπό της τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα .Η συγγραφέας περιγράφει πειστικά μια διαφορετική προσωπικότητα και δεν φοβάται να αναφέρει πράγματα τα όποια μπορούν να επηρεάσουν τον αναγνώστη περιγράφοντας τα με έξυπνο τρόπο.

0

CinderΤο προτείνω.

Μια ιστορία που ξέρεις αλλά η Μeyer σε κάνει να θέλεις να την ξαναδιαβάσεις. Η πρωταγωνίστρια είναι μια κοπέλα που ψάχνει τον εαυτό της και βασίζεται στον εαυτό της για να νικήσει ότι έρχεται στο διάβα της. Λίγο αργό αλλά δίνει τον σκελετό για να εξελιχθεί περισσότερο στα επόμενα βιβλία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

0