Reviews

80

Followers

1

Following

1

Βιβλία

4

Reviews

80

Followers

1

Following

1

Αγαπημένα βιβλία

4

Reviews

Α μπε μπα μπλομ



Ένας ζει

Δυνατό ξεκίνημα για μια σειρά βιβλίων με ηρωίδα την επιθεωρήτρια Γκρέις. Το πρώτο της σειράς έχει έντονες σκηνές βίας και δράσης, γρήγορη εναλλαγή σκηνών και πολλές ανατροπές.

0

Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιψ



Μαγικό

Ένα από τα ομορφότερα βιβλία της σειράς που προετοιμάζει το έδαφος για την μεγάλη αναμέτρηση. Δίνει πολλές πληροφορίες για το παρελθόν των χαρακτήρων και αποτελεί ένα βιβλίο που διαβάζετε αμέσως!

0

Η ξηρασία



Ξηρασία

Δυστυχώς οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες για ένα βιβλίο που κέρδισε βραβείο καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος. Η πλοκή δεν εξελισσόταν με γρήγορο ρυθμό, οι ανατροπές ήταν ελάχιστες και οι συχνές -σε υπερβολικό ρυθμό- εναλλαγές από το παρόν στο παρελθόν ήταν κουραστικές. Ωστόσο είναι ενθαρρυντική η πρώτη προσπάθεια της συγγραφέως!

0

Ο Χάρι Πότερ και το τάγμα του Φοίνικα



Μυστηριώδες

Η συνέχεια της ιστορίας αποτυπώνεται πολύ όμορφα στο πέμπτο βιβλίο της σειράς. Οι έφηβοι ήρωες έχουν να αντιμετωπίσουν την επανεμφάνιση του κακού. Το βιβλίο δίνει πολλές πληροφορίες και λύνει διάφορες απορίες που είχαν δημιουργηθεί στα προηγούμενα. Οι τελευταίες σελίδες έχουν έντονη δράση!

0

Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς



Αγωνιώδες

Πλέον η ιστορία αρχίζει να γίνεται πιο σκοτεινή με την εμφάνιση και την αναγέννηση του κακού. Υπάρχει έντονη περιπέτεια, δράση και συγκίνηση που στο τέλος του βιβλίου σε κάνει να θέλεις να διαβάσεις αμέσως την συνέχεια.

0

Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν



Η αρχή των ανατροπών

Η ιστορία αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη για τους ήρωες. Σε σχέση με τα προηγούμενα δυο βιβλία το τρίτο αρχίζει και διαφοροποιείται από τις ταινίες δίνοντας λεπτομέρειες για το οικογενειακό παρελθόν και όχι μόνο του Harry Potter

0

Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά



Το πιο αδύναμο της σειράς

Το δευτερο βιβλιο της σειράς αν και είναι μικρό και διαβάζεται ευκολα και ευχάριστα μοιάζει αρκετά με την πρωτη ιστορία χωρίς να υπάρχουν μεγάλες ανατροπές

0

Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος



Η αρχή

Το πρώτο βιβλίο της σειράς έχει ένα δύσκολο στόχο να εισάγει τους αναγνώστες στον μαγικό κόσμο που έφτιαξε η συγγραφέας. Το βιβλίο αποτελεί μια δυνατή αρχή της ιστορίας του Χάρι Πότερ.

0

Ο παλιάτσος και η Άνιμα



Όμορφο

Το βιβλίο εμβαθύνει στην ψυχολογία του ανθρώπου και στο πως επηρεάζεται από αυτά που του συμβαίνουν. Ευανάγνωστο και συγκινητικό, δομημένο με ενδιαφέρουσα εξέλιξη της πλοκης.

0

Τηλεφωνήματα και ενοχές



Ευανάγνωστο

Μικρές ανθρώπινες ιστορίες που περιμένουν πίσω από το ακουστικό για να ειπωθούν. Ήρωες καθημερινοί, βαθιά ενοχικοι και με ρωγμές που ασχολούνται με θέματα γύρω από την αγάπη.

0

Υπόθεση αίματος (επανέκδοση σε χαμηλότερη τιμή)



Αγωνιώδες

Μια ανατρεπτική αστυνομική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ρεμπους -ήρωας των βιβλίων του Ιαν Ρανκιν- η οποία σε κράτα σε αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα.

0

1984



Επίκαιρο

Ανατριχιαστικό βιβλίο που κάθε σελίδα αποτελεί κριτική του απολυταρχικού καθεστώτος μέσα στο οποίο επιβιώνει ο ήρωας. Δυστυχώς αυτά που περιγράφονται μπορούν να εντοπιστούν και στην κοινωνία που ζούμε καθιστώντας το βιβλίο τρομακτικά επίκαιρο.

0

Ασκητική



Ασκητική

Ένας λογοτεχνικός θησαυρός που πρέπει να το μελετήσει κάποιος και όχι απλά να το διαβάσει. Εξαιρετική γραφή με ανατριχιαστικά μηνύματα περί πίστης, ελευθερίας, αληθινής ζωής.

0

Η φάρμα των ζώων



Εξαιρετικό

Υπέροχο βιβλίο με δυνατό το μήνυμα της εξουσίας και της (δια)φθοράς που προκαλεί!

0

Ο ξένος



Υψηλές προσδοκίες

Το βιβλίο είναι στις περισσότερες λίστες κλασικής λογοτεχνίας. Δυστυχώς το πρώτο κεφάλαιο το βρήκα αδιάφορο και ανιαρό. Το δεύτερο κεφάλαιο βελτιώνεται αρκετά και παρουσιάζονται οι απόψεις του Καμυ πάνω σε υπαρξιακά ζητήματα.

0

Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα



Φιλοσοφικό

Ένα φιλοσοφικό βιβλίο που σου προκαλεί προβλγηματισμό πάνω στον δυτικό πολιτισμό θίγοντας θέματα όπως η θρησκεία, η επιστήμη, η πολιτική, η ηθική.

0

Αστυνομία



Αγωνιώδες

Μια ανατρεπτική αστυνομική ιστορία τόσο καλά δομημένη που θέλεις να τη διαβάσεις σε μια μέρα! Έντονες σκηνές και μια διαρκή αναζήτηση του δολοφόνου που όταν τελειώνει το βιβλίο ανυπομονείς να πιασεις στα χέρια σου το επόμενο του Νεσμπο!

0

Το αστέρι του διαβόλου (Μεταίχμιο pocket)



Ένας αστυνομικός γρίφος

Ακόμα ένα βιβλίο της σειράς με πρωταγωνιστή τον Χόλε που έχει καταιγιστική δράση και ενδιαφέρον! Μια δοκιμασμένη αστυνομική συνταγή!

0

60 ώρες



Διαβάζεται ευχάριστα

Πολύ δυνατή πλοκή που διαβάζεται εύκολα. Ωραία γραφή που κρατά το ενδιαφέρον!

0

Αυτό το παιδί πέθανε αύριο



Συγκλονιστικό

Ένα βιβλίο με αντιπολεμικά μηνύματα που αποτυπώνεται στο ημερολόγιο κατοχής ενός παιδιού.

0

Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης



Μοναδικό

Ένα βιβλίο για την αγάπη με μια γραφή γεμάτη νόημα! Βαθιά ψυχολογικό και ουσιαστικό! Όπως γράφει και το βιβλίο μελαγχολία είναι τελικά η αξόδευτη αγάπη!

0

Άλκη δεν είσαι μόνος



Παιδαγωγικό

Ένα ευαίσθητο βιβλίο πάνω στις δυσκολίες που βιώνει ένα παιδί με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

0

Η ζωή για αρχάριους



Καλό

Είναι ένα μικρό βιβλίο με κείμενα χιουμοριστικά και σατιρικά. Διαβάζεται ευχάριστα

0

Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις



Ένα βιβλίο για την αγάπη

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αυτό που αναφέρει ο τίτλος του. Μια παρότρυνση έτσι ώστε να ζεις πραγματικά, να αγαπάς με ανιδιοτέλεια και συνεχώς να μαθαίνεις!

0

Οι κατσαρίδες



Περιπετειώδες

Η συνταγή του Νέσμπο είναι γνωστή! Ανατροπές, δράση, περιπέτεια και μια άρτια συγγραφική περιγραφή του τοπίου και της ζωής της Ταϊλάνδης!

0

Το σκάφανδρο και η πεταλούδα



Ελπιδοφόρο

Ένα βιβλίο που μόνο η ιστορία που διαβάζεις στο οπισθόφυλλο σου προκαλεί να το διαβάσεις! Ιδιαίτερο και μοναδικό!

0

Αγάπα τη ζωή



Τρυφερό

Ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα που σου προσφέρει πολλά συναισθήματα και συγκίνηση.

0

Θάνατος με χείλη κόκκινα



Αγωνιώδες

Είναι ένα μυθιστόρημα που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αυτό από μόνο του σε προκαλεί να το διαβάσεις. Όπως και στο πρώτο της βιβλίο η γραφή είναι άμεση και ουσιαστική χωρίς περιττή φλυαρία ενώ ο τρόπος που εξελίσσεται η έρευνα κεντρίζει το ενδιαφέρον!

0

Έρως ανίκατε μάσαν



Ανάλαφρο

Ένα βιβλίο που διαπραγματεύεται το ζήτημα της παχυσαρκίας με μικρές ιστορίες γεμάτες χιούμορ και ευφυΐα!

0

Έγκλημα και τιμωρία



Κλασικό

Ένα βιβλίο το οποίο δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς αποτελεί αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας! Σκιαγραφούνται έντονα ηθικά διλήμματα, οι ήρωες γραμμένοι με λεπτομέρεια, η πλοκή εξελίσσεται στοχευμένα. Απλά υπέροχο!

0

Ο δεσµώτης του ιλίγγου



Κουραστικό

Το βιβλίο το βρήκα αρκετά ανιαρό. Η πλοκή εξαιρετικά αργή και βαρετή ωστόσο με γλαφυρές περιγραφές.

0

Ο κοκκινολαίμης



Υπέροχο

Στο βιβλίο αυτό ο Νέσμπο ξεδιπλώνει όλο το συγγραφικό του ταλέντο! Είναι για μένα το πιο καλογραμμένο της σειράς! Απίστευτη πλοκή και εναλλαγή από το παρελθόν στο παρόν που κράτα αμείωτο το ενδιαφέρον!

0

Συγκατοίκηση με το παρόν



Ευαίσθητο

Αν και δεν είμαι λάτρης της ποίησης το συγκεκριμένο βιβλίο μου φάνηκε βαθιά συγκινητικό!

0

Το Δώρο



Καθημερινά μαθήματα

Ένα όμορφο βιβλίο με καθημερινές ιστορίες οι οποίες σε διδάσκουν πράγματα που έχουμε ξεχάσει!

0

Κυνηγοί κεφαλών (Μεταίχμιο pocket)



Ανελέητο κυνηγητό

Πολύ ωραίο βιβλίο με έντονη δράση. Ξεκινά διστακτικά αλλά από ένα σημείο και μετά η πλοκή εξελίσσεται ραγδαία!

0

Στην αυγή μιας νέας εποχής



Μήνυμα προς την νέα γενιά

Είναι ένας διάλογος ενός πατέρα με τον γιό του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και το περιβάλλον του. Υπάρχει έντονη φιλοσοφία επηρεασμένη από τα κείμενα της Ανατολής! Διαβάζεται εύκολα.

0

Πιο νύχτα δεν γίνεται



Προσωπικές σημειώσεις

Το βιβλίο είναι αρκετά προσεγμένο και όμορφο. Υπάρχουν μικρά κείμενα που έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και την απομυθοποίηση του. Το μόνο αρνητικό -που για άλλους θα μπορούσε να είναι θετικό- είναι η έντονη ποιητικότητα στα κείμενα

0

Τα άγρια ζώα της πόλης



Άγριο

Εξαιρετική αλληγορία που σε μαγνητίζει! Η ζωή του πρωταγωνιστή αποδομείται ξαφνικά στρέφοντας τον σε άγρια και σκοτεινά μονοπάτια. Είναι από τα βιβλία που όταν το τελειώσεις σου αφήνουν κάτι μέσα σου.

0

Η νυχτερίδα



Η αρχή

Το πρώτο βιβλίο της σειράς του Νέσμπο με πρωταγωνιστή τον Χόλε! Η ιστορία τοποθετείται μακριά από το χιονισμένο τοπίο της Νορβηγίας. Έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα αστυνομικό βιβλίο πετυχημένο.

0

Μικρός δακτύλιος



Αθηναϊκές ιστορίες

Δώδεκα αστικές ιστορίες συνοδευόμενες με φωτογραφικό υλικό. Μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική προσπάθεια!

0

Το μαγαζάκι των αυτοκτονιών



Ιδιαίτερο

Ένα παράξενο βιβλίο με ξεχωριστό χιούμορ μαύρης κωμωδίας και μια πρωτότυπη πλοκή. Διαβάζεται πολύ εύκολα και γρήγορα!

0

Χάρτινες πόλεις



Ανάλαφρο

Ένα ευχάριστο βιβλίο που διαβάζεται εύκολα με θέμα την εφηβική αφέλεια.

0

Όλοι φοβούνται τον έρωτα



Αληθινό

Ένα όμορφο βιβλίο πάνω στην ανάπτυξη των ανθρώπινων σχέσεων και την δυσκολία δημιουργίας δεσμού. Η Βαμβουνάκη χρησιμοποιεί με σοφό τρόπο τις γνώσεις της ψυχολογίας που κατέχει.

0

Αίμα στο χιόνι και Περισσότερο αίμα (Μεταίχμιο Pocket)



Κινηματογραφικό

Δυο ιστορίες με έντονη δράση, κυνηγητό και αγωνία. Η γραφή είναι τόσο άμεση που είναι σαν να διαβάζεις σενάριο ταινίας. Οι περιγραφές του χιονισμένου τοπίου άρτιες!

0

21 ιστορίες και Το κοράκι



Τα σημαντικότερα έργα του Πόε

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί συλλογή των διηγημάτων του Πόε! Έρχεσαι σε επαφή με την γραφή του για τον τρόμο, το φανταστικό, τη σάτιρα. Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο βιβλίο!

0

Σκοτεινός τόπος (Μεταίχμιο pocket)



Σκοτεινό

Το βιβλίο έχει γρήγορο ρυθμό και ένα μυστήριο στην πλοκή! Υπάρχουν σκηνές οι οποίες είναι έντονες με αποτέλεσμα να θέλεις να διαβάσεις και άλλο. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα ήταν η ανατροπή στο τέλος του βιβλίου.

0

Το μαύρο σπίτι



Υπερφυσικό

Είναι μια αστυνομική ιστορία με υπερφυσικά και εξωκοσμικά στοιχεία! Αν και είναι ένα πολυσέλιδο μυθιστόρημα διαβάζεται εύκολα

0

Το μαύρο σπίτι



Υπερφυσικό

Είναι μια αστυνομική ιστορία με υπερφυσικά και εξωκοσμικά στοιχεία! Αν και είναι ένα πολυσέλιδο μυθιστόρημα διαβάζεται εύκολα

0

Υγρή πόλη



Μέτριο

Ενώ το βιβλίο περιγράφει άρτια την ψυχοσύνθεση των ηρώων σε πολλές περιπτώσεις καταντούσαν εκνευριστικοί. Στα θετικά ήταν οι όμορφες περιγραφές της Κομοτηνής και υπήρχαν έντονα λαογραφικά στοιχεία. Στα αρνητικά θα έβαζα την αργή πλοκή.

0

Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου



Αληθινή ιστορία

Έχει πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο! Καταλαβαίνεις πως αντιμετώπισε την υπόθεση η Νικολούλη τόσο μπροστά αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες! Στα θετικά ήταν και η γραφή η οποία ήταν άμεση και ουσιαστική.

0

Η λεοπάρδαλη (Μεταίχμιο pocket)



Απολαυστικό

Ένα ακόμα συγκλονιστικό βιβλίο της σειράς με ήρωα τον Χάρι Χόλε! Μετά τον χιονάνθρωπο έρχεται ένας δολοφόνος που αποδεικνύεται πανέξυπνος. Αν και ή έκταση είναι μεγάλη, η κάθε σελίδα είναι απολαυστική!

0

Άκου ανθρωπάκο



Χρήσιμο

Εξαιρετικό βιβλίο! Με δυνατά αντιπολεμικά, αντιφασιστικά μηνύματα! Όποιος το διαβάσει θα προβληματιστεί με έναν δημιουργικό τρόπο!

0

Αγώνες πείνας 3: Κοτσυφόκισσα



Η εξέγερση

Στο τελευταίο βιβλίο κορυφώνεται η επανάσταση των περιοχών κατά της Κάπιτολ. Υπάρχουν τα ίδια συστατικά συγγραφικής επιτυχίας που υπήρχαν και στα πρώτα δυο βιβλία κάνοντας την ανάγνωση του ψυχαγωγική!

0

Αγώνες πείνας 2: Φωτιά



Το καλύτερο της σειράς

Η φωτιά, το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας εμβαθύνει ακόμα παραπάνω στον ψυχισμό των ηρώων. Υπάρχει έντονη δράση, ανατροπές αν και η πλοκή κυμαίνεται πολύ κοντά με το πρώτο βιβλίο

0

Αγώνες πείνας 1



Δυστοπία

Το πρώτο βιβλίο της σειράς, απλά υπέροχο για όποιον του αρέσουν τα βιβλία με φαντασία, έξυπνη υπόθεση, περιπέτεια και στο βάθος μια έντονη κριτική του κοινωνικοπολιτικού συστήματος!

1

Επανάσταση χωρίς ηγέτες



Μέτριο

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα "μανιφέστο" για το πως οι κοινωνίες μπορούν να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία. Παρέχει κάποια παραδείγματα αποτυχημένων κυβερνήσεων αλλά το αρνητικό είναι πως επαναλαμβάνεται σε αρκετά σημεία. Για όποιον του αρέσει να διαβάζει βιβλία πολιτικών επιστημών ίσως το βρει ενδιαφέρον.

0

Ο αιώνας των μεγάλων αλλαγών



Η ιστορία αλλιώς

Είναι ένα βιβλίο ιστορίας γραμμένο με ένα εκπληκτικά άμεσο και ψυχαγωγικό τρόπο για τα πιο σημαντικά γεγονότα του 20ου αιώνα!

0

Μάκβεθ



Πολιτικό αστυνομικό βιβλίο

Εμπνευσμένο από το δράμα του Σαίξπηρ, ο Νέσμπο έγραψε μια αστυνομική ιστορία που πέρα από δράση και αγωνία υπάρχει έντονη πολιτική κριτική, το πως επηρεάζει η εξουσία τον άνθρωπο.

0

Καλοκαιρινό ειδύλλιο



Αδιάφορο

Το βιβλίο μου φάνηκε ανιαρό και σε πολλές περιπτώσεις η πλοκή κουραστική

0

Εκείνη τη νύχτα



Για γερά νεύρα

Το βιβλίο είναι ανατρεπτικό, γεμάτο αγωνία και μυστήριο! Είναι καλογραμμένο και θες να το τελειώσεις αμέσως! Το μόνο αρνητικό είναι οι πολλές βίαιες σκηνές.

0

Ο φαντομάς



Θρίλερ

Ίσως η πιο προσωπική υπόθεση του Χάρι Χόλε και για αυτό είναι ίσως το πιο "ευαίσθητο" βιβλίο της σειράς χωρίς να λείπει η δράση. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά οι τελευταίες σελίδες ήταν συγκλονιστικές!

1

Ο θησαυρός του μακαρίτη



Αστείο

Είναι ένα βιβλίο το οποίο σου προκαλεί γέλιο μέσα από τις αντιξοότητες των ηρώων. Είναι μαύρη κωμωδία με ιδιαίτερο χιούμορ, όποιος είναι λάτρης αυτής της κατηγορίας θα του αρέσει!

0

Η εποχή της άδειας κατσαρόλας



Ιδιαίτερο

Μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο! Η γραφή ήταν άμεση και ζέστη. Επιπλέον, ήταν ουσιαστικά και τα προβλήματα που έθιγε σε ατομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

0

Ο ερωτευμένος Πολωνός



Αισιόδοξο

Το πρώτο μέρος του βιβλίου ήταν λίγο άνευρο. Το δεύτερο μέρος είχε τρομερά ενδιαφέρον και προσέφερε τροφή για σκέψη. Από τους λίγους ήρωες της συγγραφέως που καταλήγουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μέχρι το τέλος!

0

Κούτζο



Χλιαρό

Σίγουρα δεν είναι από τα καλύτερα βιβλία του συγγραφέα. Ενώ το βιβλίο είναι μικρό και οι σελίδες διαβάζονται με ευκολία, η πλοκή είναι μέτρια προς ανιαρή.

0

Το λάθος αστέρι



Νεανικό

Μια τρυφερή ιστορία αγάπης δυο εφήβων που προσωπικά με συγκίνησε. Ο τρόπος που είναι γραμμένο το βιβλίο είναι πολύ φρέσκος, έξυπνος με δόσεις χιούμορ και ρομαντισμό!

0

Σαββατογεννημένη



Μοναδικό

Είναι απολαυστικό να διαβάζεις ιστορίες οι οποίες είναι έξυπνες, ιδιαίτερες, χιουμοριστικές, τρυφερές. Υπέροχο βιβλίο!

0

Η μοναξιά είναι από χώμα



Ερωτικό

Ένα από τα καλύτερα ελληνικά βιβλία που έχω διαβάσει. Βαθιά ρομαντικό, ποιητικό, ανθρώπινο και φιλοσοφικό!

0

Σε βλέπω (trade edition)



Ανατρεπτικό

Το βιβλίο είχε ένα πρωτότυπο σενάριο με χαρακτήρες που ξεδιπλώνονταν σιγά σιγά. Είχε αρκετό μυστήριο, έντονες σκηνές και συγκίνηση.

0

Άνοιξα τα μάτια μου...



Τέχνη

Ένα απίστευτα τρυφερό και συγκινητικό βιβλίο το οποίο σε γεμίζει με συναισθήματα όταν το διαβάζεις!

0

Φαντάσματα του 20ού αιώνα



Βαρετό

Το βιβλίο ήταν πολύ κουραστικό και αδιάφορο. Μόνο το πρώτο διήγημα είχε αγωνία και μυστήριο, οι υπόλοιπες ιστορίες ήταν ανιαρές.

0

Η αγαπημένη του κυρίου Λιν



Μέτριο

Ενώ το βιβλίο διαπραγματεύεται ευαίσθητα θέματα όπως αυτό της απώλειας αγαπημένων προσώπων, της φιλίας, της εξορίας η γραφή και ο τρόπος που ξεδιπλώνεται η ιστορία είναι λίγο αδιάφορος. Μόνο προς το τέλος αποκτά ενδιαφέρον.

0

Ο γιος



Συναρπαστικό

Ένα από τα καλύτερα βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας που έχω διαβάσει. Οι ήρωες είναι συγγραφικά λεπτομερώς προσεγμένοι. Έχει ένταση, ανατροπές και ένα συνεχόμενο κυνηγητό που σου κόβει την ανάσα!

0

Ο δέκατος κύκλος



Άριστο

Ο τρόπος γραφής, εξέλιξης της ιστορίας και το βάθος που δίνει στους χαρακτήρες είναι υποδειγματικός. Το βιβλίο είναι γεμάτο με κοινωνικά και θρησκευτικά μηνύματα που σου προσφέρουν τροφή για σκέψη.

0

Φλεγόμενη ψυχή



Καλογραμμένο

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αστυνομική ιστορία με έντονο το μεταφυσικό στοιχείο και ορισμένες κοινωνικές αναφορές.

0

Διπλή παγίδα



Ευχάριστη έκπληξη

Αυτό το αστυνομικό βιβλίο έχει τα πάντα: αγωνία, μυστήριο, χιούμορ, συγκίνηση και ένα απρόβλεπτο φινάλε

0

Βεβήλωση



Δυνατό

Το βιβλίο είναι γεμάτο με ανατροπές. Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Καρλ Μερκ που δύσκολα θα αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου.

0

Θα σε βρω



Κατώτερο των προσδοκιών

Το βιβλίο ήταν αρκετά κουραστικό αν και η αρχή του ήταν υποσχόμενη. Κάθε κεφάλαιο τελείωνε με ένα μυστήριο που από ένα σημείο και μετά έγινε ανυπόφορο

0

Κοινόχρηστα εγκλήματα



Ξεκαρδιστικό

Το βιβλίο αυτό είναι ο ορισμός της μαύρης κωμωδίας! Απολαυστικό με καυστικό χιούμορ και με ενδιαφέρουσα πλοκή

0

Στις στάχτες (trade edition)



Βαθιά τρυφερό

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη. Η πλοκή εξελισσόταν με ωραίο τρόπο έχοντας στο επίκεντρο την σχέση μητέρας- κόρης. Υπάρχει έντονα το μεταφυσικό στοιχείο και προς το τέλος γίνεται άκρως συγκινητικό

0

Ο χιονάνθρωπος



Εξαιρετικό

Ένα τρομερό βιβλίο της σειράς (καμία σχέση με την ταινία) με πρωταγωνιστή τον Χόλε. Όποιος είναι φαν του Νέσμπο θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!

2