Reviews

106

Followers

2

Following

2

Βιβλία

4

Reviews

106

Followers

2

Following

2

Αγαπημένα βιβλία

4

ReviewsΤαξίδι στην Αίγυπτο

Γνωριμία με τον αρχαίο πολιτισμό της Αιγύπτου μέσα από τους κατοίκους της

0Εξαιρετικό

Έξυπνο βιβλίο με ενδιαφέρουσες ιστορίες για την καθημερινότητα των πολιτών στην αρχαία Ρώμη με παραπομπές και εικόνες

0Αυτοτελή κείμενα

Σκέψεις τις συγγραφέως για αυτά που προβληματίζουν την κοινωνία

0Ευχάριστο

Αποδίδει τις περιλήψεις κλασικών βιβλίων μέσα από σκίτσα

0Φιλοσοφικό

Είναι ένα βιβλίο που παρουσιάζει τις βασικές φιλοσοφίες που επηρέασαν τον κόσμο μας

0Ενδιαφέρον

Σκιαγραφεί όμορφα την οικογένεια της επαρχίας και την ψυχοσύνθεση των μελών της

0Σάλεμς Λοτ

Μια ιστορία αρκετά μεγάλη αλλά καλογραμμένη με θέμα τους βρικόλακες. Στα αρνητικά του βιβλίου είναι τα πολλά ονόματα και οι ελάχιστες ανατροπές

0Καλό μου παιδί

Ένα μυθιστόρημα με αρκετό σασπένς, κλειστοφοβικό με ωραία γραφή.

0Ψυχολογικό θρίλερ

Είναι ένα ευανάγνωστο βιβλίο αρκετά μυστηριώδες με ένταση και ανατροπές

0Μυστηριώδες

Έξυπνη λογοτεχνική ιστορία γεμάτη με μυστήριο και συνωμοσίες

0Αυτοβιογραφία

Βαθιά συγκινητικό βιβλίο από μια σπουδαία προσωπικότητα.

0Αγωνιώδες

Η δωδέκατη ιστορία του Nesbo με πρωταγωνιστή τον Χολε έχει όλα τα συστατικά στα οποία είναι ειδικός ο συγγραφέας. Ανατροπές, μυστήριο, περιπέτεια και εκπλήξεις.

0Ο Νονός

"Το μυστικό των μεγάλων περιουσιών χωρίς προφανή αιτία είναι ένα έγκλημα που έχει ξεχαστεί, επειδή έγινε σωστά" Μπαλζάκ

0Αγωνιώδες

Η 11η ιστορία με πρωταγωνιστή τον Χάρι Χόλε και την γνωστή ανατρεπτική πένα του Nesbo!

0Ακατάληπτο

Μικρά ποιήματα με επιτηδευμένη ομοιοκαταληξία... Λίγο κουραστικό βιβλίο

0Γοτθικό

Ένα κλασικό λογοτεχνικό βιβλίο που επιχειρεί να εξετάσει και να διερευνήσει τα όρια της δημιουργικότητας του ατόμου.

0Μέτριο

Διαβάζεται ευχάριστα αλλά η υπόθεση δεν έχει ανατροπές. Είναι κοινότοπη η ιστορία και σε σημεία μέσα στο βιβλίο επαναλαμβάνεται

0Κλασική Λογοτεχνία

Το βιβλίο έχει ένα όμορφο λόγο. Το κείμενο δημιουργεί πολλές σκέψεις οι οποίες προβληματίζουν με έναν ήρωα παγιδευμένο στην εικόνα του.

0Κοινωνική πάλη των τάξεων

Το βιβλίο είναι μικρό σε έκταση και διαπραγματεύεται την θέση ενός ανθρώπου που έχει υιοθετήσει και ασπαστεί τον αναρχισμό εξηγώντας τον υπό το προσωπικό του πρίσμα

0Δύο πύργοι

Η συνέχεια της ιστορίας του άρχοντα του δαχτυλιδιού με περισσότερη δράση, αγωνία και σασπένς στην μάχη του καλού με το κακό

0O άρχοντα του φανταστικού

Μια τριλογία όπου ο κάθε λάτρης της λογοτεχνίας του φανταστικού πρέπει να διαβάσει!

0Μικρές ιστορίες

Το βιβλίο απαρτίζεται από ιστορίες που εξιστορεί ο ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής προς τον ωφελούμενο του με απότοκο να τον επηρεάσει θετικά

0Διδακτικό

Μικρές ιστορίες που προβληματίζουν και διδάσκουν να μην τα βάζουμε ποτέ κάτω

0Ευχάριστο

Η Παλαιά Διαθήκη αλλιώς...

0Αληθινή Ιστορία

Το βιβλίο διαβάζεται πολύ εύκολα και ξετυλίγει μια συγκλονιστική ιστορία που προβλήθηκε από την εκπομπή "φως στο τούνελ"

1Το τελευταίο κεφάλαιο

Το τελευταίο βιβλίο της μαγικής λογοτεχνικής σειράς που ενώνει τα κομμάτια παζλ της ιστορίας και συγκινεί

0Ένας ζει

Δυνατό ξεκίνημα για μια σειρά βιβλίων με ηρωίδα την επιθεωρήτρια Γκρέις. Το πρώτο της σειράς έχει έντονες σκηνές βίας και δράσης, γρήγορη εναλλαγή σκηνών και πολλές ανατροπές.

0Μαγικό

Ένα από τα ομορφότερα βιβλία της σειράς που προετοιμάζει το έδαφος για την μεγάλη αναμέτρηση. Δίνει πολλές πληροφορίες για το παρελθόν των χαρακτήρων και αποτελεί ένα βιβλίο που διαβάζετε αμέσως!

0Ξηρασία

Δυστυχώς οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες για ένα βιβλίο που κέρδισε βραβείο καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος. Η πλοκή δεν εξελισσόταν με γρήγορο ρυθμό, οι ανατροπές ήταν ελάχιστες και οι συχνές -σε υπερβολικό ρυθμό- εναλλαγές από το παρόν στο παρελθόν ήταν κουραστικές. Ωστόσο είναι ενθαρρυντική η πρώτη προσπάθεια της συγγραφέως!

0Μυστηριώδες

Η συνέχεια της ιστορίας αποτυπώνεται πολύ όμορφα στο πέμπτο βιβλίο της σειράς. Οι έφηβοι ήρωες έχουν να αντιμετωπίσουν την επανεμφάνιση του κακού. Το βιβλίο δίνει πολλές πληροφορίες και λύνει διάφορες απορίες που είχαν δημιουργηθεί στα προηγούμενα. Οι τελευταίες σελίδες έχουν έντονη δράση!

0Αγωνιώδες

Πλέον η ιστορία αρχίζει να γίνεται πιο σκοτεινή με την εμφάνιση και την αναγέννηση του κακού. Υπάρχει έντονη περιπέτεια, δράση και συγκίνηση που στο τέλος του βιβλίου σε κάνει να θέλεις να διαβάσεις αμέσως την συνέχεια.

0Η αρχή των ανατροπών

Η ιστορία αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη για τους ήρωες. Σε σχέση με τα προηγούμενα δυο βιβλία το τρίτο αρχίζει και διαφοροποιείται από τις ταινίες δίνοντας λεπτομέρειες για το οικογενειακό παρελθόν και όχι μόνο του Harry Potter

0Το πιο αδύναμο της σειράς

Το δευτερο βιβλιο της σειράς αν και είναι μικρό και διαβάζεται ευκολα και ευχάριστα μοιάζει αρκετά με την πρωτη ιστορία χωρίς να υπάρχουν μεγάλες ανατροπές

0Η αρχή

Το πρώτο βιβλίο της σειράς έχει ένα δύσκολο στόχο να εισάγει τους αναγνώστες στον μαγικό κόσμο που έφτιαξε η συγγραφέας. Το βιβλίο αποτελεί μια δυνατή αρχή της ιστορίας του Χάρι Πότερ.

0Όμορφο

Το βιβλίο εμβαθύνει στην ψυχολογία του ανθρώπου και στο πως επηρεάζεται από αυτά που του συμβαίνουν. Ευανάγνωστο και συγκινητικό, δομημένο με ενδιαφέρουσα εξέλιξη της πλοκης.

0Ευανάγνωστο

Μικρές ανθρώπινες ιστορίες που περιμένουν πίσω από το ακουστικό για να ειπωθούν. Ήρωες καθημερινοί, βαθιά ενοχικοι και με ρωγμές που ασχολούνται με θέματα γύρω από την αγάπη.

0Αγωνιώδες

Μια ανατρεπτική αστυνομική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ρεμπους -ήρωας των βιβλίων του Ιαν Ρανκιν- η οποία σε κράτα σε αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα.

0Επίκαιρο

Ανατριχιαστικό βιβλίο που κάθε σελίδα αποτελεί κριτική του απολυταρχικού καθεστώτος μέσα στο οποίο επιβιώνει ο ήρωας. Δυστυχώς αυτά που περιγράφονται μπορούν να εντοπιστούν και στην κοινωνία που ζούμε καθιστώντας το βιβλίο τρομακτικά επίκαιρο.

0Ασκητική

Ένας λογοτεχνικός θησαυρός που πρέπει να το μελετήσει κάποιος και όχι απλά να το διαβάσει. Εξαιρετική γραφή με ανατριχιαστικά μηνύματα περί πίστης, ελευθερίας, αληθινής ζωής.

0Εξαιρετικό

Υπέροχο βιβλίο με δυνατό το μήνυμα της εξουσίας και της (δια)φθοράς που προκαλεί!

0Υψηλές προσδοκίες

Το βιβλίο είναι στις περισσότερες λίστες κλασικής λογοτεχνίας. Δυστυχώς το πρώτο κεφάλαιο το βρήκα αδιάφορο και ανιαρό. Το δεύτερο κεφάλαιο βελτιώνεται αρκετά και παρουσιάζονται οι απόψεις του Καμυ πάνω σε υπαρξιακά ζητήματα.

0Φιλοσοφικό

Ένα φιλοσοφικό βιβλίο που σου προκαλεί προβλγηματισμό πάνω στον δυτικό πολιτισμό θίγοντας θέματα όπως η θρησκεία, η επιστήμη, η πολιτική, η ηθική.

0Αγωνιώδες

Μια ανατρεπτική αστυνομική ιστορία τόσο καλά δομημένη που θέλεις να τη διαβάσεις σε μια μέρα! Έντονες σκηνές και μια διαρκή αναζήτηση του δολοφόνου που όταν τελειώνει το βιβλίο ανυπομονείς να πιασεις στα χέρια σου το επόμενο του Νεσμπο!

0Ένας αστυνομικός γρίφος

Ακόμα ένα βιβλίο της σειράς με πρωταγωνιστή τον Χόλε που έχει καταιγιστική δράση και ενδιαφέρον! Μια δοκιμασμένη αστυνομική συνταγή!

0Διαβάζεται ευχάριστα

Πολύ δυνατή πλοκή που διαβάζεται εύκολα. Ωραία γραφή που κρατά το ενδιαφέρον!

0Συγκλονιστικό

Ένα βιβλίο με αντιπολεμικά μηνύματα που αποτυπώνεται στο ημερολόγιο κατοχής ενός παιδιού.

0Μοναδικό

Ένα βιβλίο για την αγάπη με μια γραφή γεμάτη νόημα! Βαθιά ψυχολογικό και ουσιαστικό! Όπως γράφει και το βιβλίο μελαγχολία είναι τελικά η αξόδευτη αγάπη!

0Παιδαγωγικό

Ένα ευαίσθητο βιβλίο πάνω στις δυσκολίες που βιώνει ένα παιδί με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

0Καλό

Είναι ένα μικρό βιβλίο με κείμενα χιουμοριστικά και σατιρικά. Διαβάζεται ευχάριστα

0Ένα βιβλίο για την αγάπη

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αυτό που αναφέρει ο τίτλος του. Μια παρότρυνση έτσι ώστε να ζεις πραγματικά, να αγαπάς με ανιδιοτέλεια και συνεχώς να μαθαίνεις!

0Περιπετειώδες

Η συνταγή του Νέσμπο είναι γνωστή! Ανατροπές, δράση, περιπέτεια και μια άρτια συγγραφική περιγραφή του τοπίου και της ζωής της Ταϊλάνδης!

0Ελπιδοφόρο

Ένα βιβλίο που μόνο η ιστορία που διαβάζεις στο οπισθόφυλλο σου προκαλεί να το διαβάσεις! Ιδιαίτερο και μοναδικό!

0Τρυφερό

Ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα που σου προσφέρει πολλά συναισθήματα και συγκίνηση.

0Αγωνιώδες

Είναι ένα μυθιστόρημα που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αυτό από μόνο του σε προκαλεί να το διαβάσεις. Όπως και στο πρώτο της βιβλίο η γραφή είναι άμεση και ουσιαστική χωρίς περιττή φλυαρία ενώ ο τρόπος που εξελίσσεται η έρευνα κεντρίζει το ενδιαφέρον!

0Ανάλαφρο

Ένα βιβλίο που διαπραγματεύεται το ζήτημα της παχυσαρκίας με μικρές ιστορίες γεμάτες χιούμορ και ευφυΐα!

0Κλασικό

Ένα βιβλίο το οποίο δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς αποτελεί αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας! Σκιαγραφούνται έντονα ηθικά διλήμματα, οι ήρωες γραμμένοι με λεπτομέρεια, η πλοκή εξελίσσεται στοχευμένα. Απλά υπέροχο!

0Κουραστικό

Το βιβλίο το βρήκα αρκετά ανιαρό. Η πλοκή εξαιρετικά αργή και βαρετή ωστόσο με γλαφυρές περιγραφές.

0Υπέροχο

Στο βιβλίο αυτό ο Νέσμπο ξεδιπλώνει όλο το συγγραφικό του ταλέντο! Είναι για μένα το πιο καλογραμμένο της σειράς! Απίστευτη πλοκή και εναλλαγή από το παρελθόν στο παρόν που κράτα αμείωτο το ενδιαφέρον!

0Ευαίσθητο

Αν και δεν είμαι λάτρης της ποίησης το συγκεκριμένο βιβλίο μου φάνηκε βαθιά συγκινητικό!

0Καθημερινά μαθήματα

Ένα όμορφο βιβλίο με καθημερινές ιστορίες οι οποίες σε διδάσκουν πράγματα που έχουμε ξεχάσει!

0Ανελέητο κυνηγητό

Πολύ ωραίο βιβλίο με έντονη δράση. Ξεκινά διστακτικά αλλά από ένα σημείο και μετά η πλοκή εξελίσσεται ραγδαία!

0Μήνυμα προς την νέα γενιά

Είναι ένας διάλογος ενός πατέρα με τον γιό του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και το περιβάλλον του. Υπάρχει έντονη φιλοσοφία επηρεασμένη από τα κείμενα της Ανατολής! Διαβάζεται εύκολα.

0Προσωπικές σημειώσεις

Το βιβλίο είναι αρκετά προσεγμένο και όμορφο. Υπάρχουν μικρά κείμενα που έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και την απομυθοποίηση του. Το μόνο αρνητικό -που για άλλους θα μπορούσε να είναι θετικό- είναι η έντονη ποιητικότητα στα κείμενα

0Άγριο

Εξαιρετική αλληγορία που σε μαγνητίζει! Η ζωή του πρωταγωνιστή αποδομείται ξαφνικά στρέφοντας τον σε άγρια και σκοτεινά μονοπάτια. Είναι από τα βιβλία που όταν το τελειώσεις σου αφήνουν κάτι μέσα σου.

0Η αρχή

Το πρώτο βιβλίο της σειράς του Νέσμπο με πρωταγωνιστή τον Χόλε! Η ιστορία τοποθετείται μακριά από το χιονισμένο τοπίο της Νορβηγίας. Έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα αστυνομικό βιβλίο πετυχημένο.

0Αθηναϊκές ιστορίες

Δώδεκα αστικές ιστορίες συνοδευόμενες με φωτογραφικό υλικό. Μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική προσπάθεια!

0Ιδιαίτερο

Ένα παράξενο βιβλίο με ξεχωριστό χιούμορ μαύρης κωμωδίας και μια πρωτότυπη πλοκή. Διαβάζεται πολύ εύκολα και γρήγορα!

1Ανάλαφρο

Ένα ευχάριστο βιβλίο που διαβάζεται εύκολα με θέμα την εφηβική αφέλεια.

0Αληθινό

Ένα όμορφο βιβλίο πάνω στην ανάπτυξη των ανθρώπινων σχέσεων και την δυσκολία δημιουργίας δεσμού. Η Βαμβουνάκη χρησιμοποιεί με σοφό τρόπο τις γνώσεις της ψυχολογίας που κατέχει.

0Κινηματογραφικό

Δυο ιστορίες με έντονη δράση, κυνηγητό και αγωνία. Η γραφή είναι τόσο άμεση που είναι σαν να διαβάζεις σενάριο ταινίας. Οι περιγραφές του χιονισμένου τοπίου άρτιες!

0Τα σημαντικότερα έργα του Πόε

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί συλλογή των διηγημάτων του Πόε! Έρχεσαι σε επαφή με την γραφή του για τον τρόμο, το φανταστικό, τη σάτιρα. Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο βιβλίο!

0Σκοτεινό

Το βιβλίο έχει γρήγορο ρυθμό και ένα μυστήριο στην πλοκή! Υπάρχουν σκηνές οι οποίες είναι έντονες με αποτέλεσμα να θέλεις να διαβάσεις και άλλο. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα ήταν η ανατροπή στο τέλος του βιβλίου.

1Υπερφυσικό

Είναι μια αστυνομική ιστορία με υπερφυσικά και εξωκοσμικά στοιχεία! Αν και είναι ένα πολυσέλιδο μυθιστόρημα διαβάζεται εύκολα

0Μέτριο

Ενώ το βιβλίο περιγράφει άρτια την ψυχοσύνθεση των ηρώων σε πολλές περιπτώσεις καταντούσαν εκνευριστικοί. Στα θετικά ήταν οι όμορφες περιγραφές της Κομοτηνής και υπήρχαν έντονα λαογραφικά στοιχεία. Στα αρνητικά θα έβαζα την αργή πλοκή.

0Αληθινή ιστορία

Έχει πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο! Καταλαβαίνεις πως αντιμετώπισε την υπόθεση η Νικολούλη τόσο μπροστά αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες! Στα θετικά ήταν και η γραφή η οποία ήταν άμεση και ουσιαστική.

0Απολαυστικό

Ένα ακόμα συγκλονιστικό βιβλίο της σειράς με ήρωα τον Χάρι Χόλε! Μετά τον χιονάνθρωπο έρχεται ένας δολοφόνος που αποδεικνύεται πανέξυπνος. Αν και ή έκταση είναι μεγάλη, η κάθε σελίδα είναι απολαυστική!

0Χρήσιμο

Εξαιρετικό βιβλίο! Με δυνατά αντιπολεμικά, αντιφασιστικά μηνύματα! Όποιος το διαβάσει θα προβληματιστεί με έναν δημιουργικό τρόπο!

0Η εξέγερση

Στο τελευταίο βιβλίο κορυφώνεται η επανάσταση των περιοχών κατά της Κάπιτολ. Υπάρχουν τα ίδια συστατικά συγγραφικής επιτυχίας που υπήρχαν και στα πρώτα δυο βιβλία κάνοντας την ανάγνωση του ψυχαγωγική!

0Το καλύτερο της σειράς

Η φωτιά, το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας εμβαθύνει ακόμα παραπάνω στον ψυχισμό των ηρώων. Υπάρχει έντονη δράση, ανατροπές αν και η πλοκή κυμαίνεται πολύ κοντά με το πρώτο βιβλίο

0Δυστοπία

Το πρώτο βιβλίο της σειράς, απλά υπέροχο για όποιον του αρέσουν τα βιβλία με φαντασία, έξυπνη υπόθεση, περιπέτεια και στο βάθος μια έντονη κριτική του κοινωνικοπολιτικού συστήματος!

1Μέτριο

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα "μανιφέστο" για το πως οι κοινωνίες μπορούν να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία. Παρέχει κάποια παραδείγματα αποτυχημένων κυβερνήσεων αλλά το αρνητικό είναι πως επαναλαμβάνεται σε αρκετά σημεία. Για όποιον του αρέσει να διαβάζει βιβλία πολιτικών επιστημών ίσως το βρει ενδιαφέρον.

0Η ιστορία αλλιώς

Είναι ένα βιβλίο ιστορίας γραμμένο με ένα εκπληκτικά άμεσο και ψυχαγωγικό τρόπο για τα πιο σημαντικά γεγονότα του 20ου αιώνα!

0Πολιτικό αστυνομικό βιβλίο

Εμπνευσμένο από το δράμα του Σαίξπηρ, ο Νέσμπο έγραψε μια αστυνομική ιστορία που πέρα από δράση και αγωνία υπάρχει έντονη πολιτική κριτική, το πως επηρεάζει η εξουσία τον άνθρωπο.

0Αδιάφορο

Το βιβλίο μου φάνηκε ανιαρό και σε πολλές περιπτώσεις η πλοκή κουραστική

0Για γερά νεύρα

Το βιβλίο είναι ανατρεπτικό, γεμάτο αγωνία και μυστήριο! Είναι καλογραμμένο και θες να το τελειώσεις αμέσως! Το μόνο αρνητικό είναι οι πολλές βίαιες σκηνές.

0Θρίλερ

Ίσως η πιο προσωπική υπόθεση του Χάρι Χόλε και για αυτό είναι ίσως το πιο "ευαίσθητο" βιβλίο της σειράς χωρίς να λείπει η δράση. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά οι τελευταίες σελίδες ήταν συγκλονιστικές!

1Αστείο

Είναι ένα βιβλίο το οποίο σου προκαλεί γέλιο μέσα από τις αντιξοότητες των ηρώων. Είναι μαύρη κωμωδία με ιδιαίτερο χιούμορ, όποιος είναι λάτρης αυτής της κατηγορίας θα του αρέσει!

0Ιδιαίτερο

Μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο! Η γραφή ήταν άμεση και ζέστη. Επιπλέον, ήταν ουσιαστικά και τα προβλήματα που έθιγε σε ατομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

0Αισιόδοξο

Το πρώτο μέρος του βιβλίου ήταν λίγο άνευρο. Το δεύτερο μέρος είχε τρομερά ενδιαφέρον και προσέφερε τροφή για σκέψη. Από τους λίγους ήρωες της συγγραφέως που καταλήγουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μέχρι το τέλος!

0Χλιαρό

Σίγουρα δεν είναι από τα καλύτερα βιβλία του συγγραφέα. Ενώ το βιβλίο είναι μικρό και οι σελίδες διαβάζονται με ευκολία, η πλοκή είναι μέτρια προς ανιαρή.

0Νεανικό

Μια τρυφερή ιστορία αγάπης δυο εφήβων που προσωπικά με συγκίνησε. Ο τρόπος που είναι γραμμένο το βιβλίο είναι πολύ φρέσκος, έξυπνος με δόσεις χιούμορ και ρομαντισμό!

0Μοναδικό

Είναι απολαυστικό να διαβάζεις ιστορίες οι οποίες είναι έξυπνες, ιδιαίτερες, χιουμοριστικές, τρυφερές. Υπέροχο βιβλίο!

0Ερωτικό

Ένα από τα καλύτερα ελληνικά βιβλία που έχω διαβάσει. Βαθιά ρομαντικό, ποιητικό, ανθρώπινο και φιλοσοφικό!

0Ανατρεπτικό

Το βιβλίο είχε ένα πρωτότυπο σενάριο με χαρακτήρες που ξεδιπλώνονταν σιγά σιγά. Είχε αρκετό μυστήριο, έντονες σκηνές και συγκίνηση.

0Τέχνη

Ένα απίστευτα τρυφερό και συγκινητικό βιβλίο το οποίο σε γεμίζει με συναισθήματα όταν το διαβάζεις!

0Βαρετό

Το βιβλίο ήταν πολύ κουραστικό και αδιάφορο. Μόνο το πρώτο διήγημα είχε αγωνία και μυστήριο, οι υπόλοιπες ιστορίες ήταν ανιαρές.

0Μέτριο

Ενώ το βιβλίο διαπραγματεύεται ευαίσθητα θέματα όπως αυτό της απώλειας αγαπημένων προσώπων, της φιλίας, της εξορίας η γραφή και ο τρόπος που ξεδιπλώνεται η ιστορία είναι λίγο αδιάφορος. Μόνο προς το τέλος αποκτά ενδιαφέρον.

0Συναρπαστικό

Ένα από τα καλύτερα βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας που έχω διαβάσει. Οι ήρωες είναι συγγραφικά λεπτομερώς προσεγμένοι. Έχει ένταση, ανατροπές και ένα συνεχόμενο κυνηγητό που σου κόβει την ανάσα!

0Άριστο

Ο τρόπος γραφής, εξέλιξης της ιστορίας και το βάθος που δίνει στους χαρακτήρες είναι υποδειγματικός. Το βιβλίο είναι γεμάτο με κοινωνικά και θρησκευτικά μηνύματα που σου προσφέρουν τροφή για σκέψη.

0Καλογραμμένο

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αστυνομική ιστορία με έντονο το μεταφυσικό στοιχείο και ορισμένες κοινωνικές αναφορές.

0Ευχάριστη έκπληξη

Αυτό το αστυνομικό βιβλίο έχει τα πάντα: αγωνία, μυστήριο, χιούμορ, συγκίνηση και ένα απρόβλεπτο φινάλε

0Δυνατό

Το βιβλίο είναι γεμάτο με ανατροπές. Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Καρλ Μερκ που δύσκολα θα αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου.

0Κατώτερο των προσδοκιών

Το βιβλίο ήταν αρκετά κουραστικό αν και η αρχή του ήταν υποσχόμενη. Κάθε κεφάλαιο τελείωνε με ένα μυστήριο που από ένα σημείο και μετά έγινε ανυπόφορο

0Ξεκαρδιστικό

Το βιβλίο αυτό είναι ο ορισμός της μαύρης κωμωδίας! Απολαυστικό με καυστικό χιούμορ και με ενδιαφέρουσα πλοκή

0Βαθιά τρυφερό

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη. Η πλοκή εξελισσόταν με ωραίο τρόπο έχοντας στο επίκεντρο την σχέση μητέρας- κόρης. Υπάρχει έντονα το μεταφυσικό στοιχείο και προς το τέλος γίνεται άκρως συγκινητικό

0Εξαιρετικό

Ένα τρομερό βιβλίο της σειράς (καμία σχέση με την ταινία) με πρωταγωνιστή τον Χόλε. Όποιος είναι φαν του Νέσμπο θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!

2