Το πρώτο βιβλίο του Nesbo που διάβασα και με οδήγησε στο να αγοράσω πολλά περισσότερα δικά του. Δεν είναι το καλύτερό του αλλά είναι αρκετά καλό ωστε να θές παραπάνω.
Πολύ καλό. Το πρώτο που διάβασα από την συγκεκριμένη συγγραφέα και με έκανε να ψάξω να βρώ και άλλα δικά της. Αν και δεν μου αρέσουν οι ιστορίες που τρέχουν στο παρελθόν το συγκεκριμένο βιβλίο το κάνει με τέτοιο τρόπο και με τόσο καλή εναλλαγή μεταξύ παρελθόντος και παρόντος που σε κρατάει σε αγωνία για κάθε επόμενο κεφάλαιο
Το δεύτερο βιβλίο που διάβασα από τον συγκεκριμένο συγγραφέα και κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερα της συγκεκριμένης σειράς με τον κεντρικό χαρακτήρα. Σε κρατάει και δεν μπορείς να το αφήσεις κάτω μέχρι να τελειώσεις που τότε να πώ την αλήθεια ένιωσα μια απογοήτευση που δεν είχε κι άλλο.
Το καλύτερο από τα βιβλία του συγγραφέα κατά την γνώμη μου. Η δράση , οι χαρακτήρες, η πλοκή και οι ανατροπές. Προσωπικά σε αρκετά σημεία δεν μπορούσα να το διαβάσω βράδυ ,αλλά πρέπει να είναι το μοναδικό βιβλίο με jumpscare που στα αλήθεια σε ταράζει.
Καταπληκτικό βιβλίο όπως μας έχει συνηθίσει ο fitzek με την τελική ανατροπή να μην μπορείς ούτε να την φανταστείς. Δεν μπορείς να το αφήσεις κάτω από τη στιγμή που περνάς τη μέση του βιβλίου και μετά.
Καταπληκτικό βιβλίο που αν το ξεκινήσεις στην αρχή της ημέρας σου πολύ πιθανόν να το τελειώσεις μέχρι το τέλος. Δεν μπορείς να το αφήσεις κάτω. Παίρνει 8 μόνο και μόνο λόγω σύγκρισης με τα υπόλοιπα βιβλία του συγγραφέα καθώς το θεωρώ από τα πιο "ήρεμα" του.