Ο Joona Linna είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας αστυνομικού θρίλερ. Το ζεύγος Lars Κepler για ακόμα μία φορά έκανε το θαύμα του. Η μη γραμμική αφήγηση των γεγονότων πετυχένει χωρίς να μπερδεύεται ο αναγνώστης. Σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος.
Ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες που δημιούργησε το πρώτο βιβλίο της σειράς. Οι ιστορίες όλων των χαρακτήρων είναι ενδιαφέρουσες. Συναρπαστική συνέχεια του πρώτου!
Από τα αγαπημένα μου αστυνομικά θρίλερ. Σε κρατάει από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. Καλογραμμένοι χαρακτήρες και εξαιρετική χημεία μεταξύ Κολόμπα και Ντάντε. Ανυπομονώ να το διαβάσω ξανά!
Όταν μιλάμε για αστυνομική λογοτεχνία η Βασίλισσας του Εγκλήματος δεν απογοητεύει ποτέ. Ο κλασικός ήρωας Ηρακλής Πουαρό σε άλλη μία καθηλωτική περιπέτεια. Η καλύτερη συντροφιά για ένα κρύο βράδυ, σε συνδυασμό με ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι και μία κουβέρτα.