Reviews

9

Followers

0

Following

0

Βιβλία

1

Reviews

9

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

1

Reviews

Pet SemataryΣκοτεινό

Ίσως από τα πιο μακάβρια βιβλία του Στίβεν Κινγκ το οποίο νεκραναστα ανθρώπους και συναισθήματα. Που είχαν θαφτεί στο νεκροταφείο των μικμακ. Μια τυμβωρυχια στα βαθύ της ψυχής μας ξύπνα τον φόβο και ψήγματα αγάπης όσο μπορούν νά αναπτυχθούν ανάμεσα στους ήρωες του μυθιστορήματος. Ο Στίβεν Κινγκ για άλλη μια φορά ξεπερνάει τις προσδοκίες όλων μας.

0

The outsider - Ο ξένοςΣυναρπαστικό

Ένα μυστήριο ξετυλίγεται σε μια πόλη. Μια ιδιαζόντως ειδεχθή δολοφονία αποκαλύπτεται. Είναι στην κρίση του αστυνομικού Ραλφ το τι θα κάνει. τα στοιχεία κλείνουν προς έναν αγαπητό άνθρωπο στην πολη τον προπονητή Τερι . Είναι άραγε ο Τέρι αυτός που έκανε την δολοφονία. Ο Στίβεν Κινγκ απαντάει σε εαυτό του εύλογο ερώτημα μέσα από την επική του γραφή μέσα από την δική του οπτική πλευρά . Δεν αφήνει τίποτα στη επιφάνεια και όσο η έρευνα προχωρά τόσο βυθιζόμαστε στο ζεστό κάτω χώμα της κολάσεως . Ποιος έκανε το έγκλημα μήπως είναι κάποιος ξένος αιμοχαρεις και χαιρεκακος;

1

Το ΑυτόΑξιόλογο

Ο Κινγκ ξαναχτυπά μαζί με τον εφιάλτη των παιδιών. ο pennywise επιστρεφει πιο δυνατός πιο ζοφερός και πιο ζωντανός από ποτέ. Μια σειρά παραισθήσεων των ηρώων μας (πλέων ενήλικες) διεγείρει τις αισθήσεις μας και τον τρόπο σκέψεις. Παλεύουμε μαζί για δεύτερη φορά αυτόν που δεν είναι άνθρωπος πολεμάμε ξανά "το αυτό"

1

Έργα οδοποιίαςΑνεπανάληπτο!!

Μια προέκταση ενός αυτοκινητόδρομου μπορεί να γίνει η έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για εναν άνθρωπο . Ο Κινγκ ξέρει καλά να σκαρώνει υποθέσεις και δίνει στον ανάγνωση ένα συνονθύλευμα μοναδικών συναισθημάτων. Αφήνει τον αναγνώστη να σκεφτεί το τέλος. Όμως ποτέ δεν είναι όπως το είχες σκεφτεί. Αυτό είναι ένα μοναδικό βιβλίο . Αυτός είναι Κινγκ!!

1

Το αυτό - Τόμος ΙΜοναδικό

Ένα τέλειο βιβλίο με συγκλονιστική περιγραφή μοναδική φαντασία ένας κλοουν πολλά παιδιά μια μια ιστορία τρόμου . Ένα μοναδικό μυθιστόρημα μια ανυπέρβλητη προσπάθεια και ένα βιβλίο μέσα στον τρόμο. Ο Κινγκ μπορεί να σε εξέπληξε πολλές φορές όμως αυτή είναι απο τις καλύτερες . Μποριε να σε κάνει να ανατριχιασεις μέχρι το κόκαλο.

1

Το πράσινο μίλιΑνυπέρβλητο

Ίσως από τα πιο ωραία που υπάρχουν . Με βαθύς φιλοσοφιμενα νοήματα τα οποία μας περνάνε μοναδικής αξίες. Η περιγραφή του συγγραφέα ειναι λεπτομερείς και δεν αφήνει τίποτα γενικό και αόριστο. Μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι βρισκόμαστε εκεί. Ο τρόπος με τον οποίο έχει γραφτεί αυτό το βιβλίο μας κάνει να δενομασται συναισθηματικά με τον Κόφι. Ο οποίος προσφέρει ολοκαρδα όσο καλό μπορει στους πλησίον του

2

JoylandΣυγκλονιστικό

Ένα από τα καλύτερα βιβλία με εξιχνίαση εγκλήματος. Η απέραντη φαντασία του συγγραφέα οργιάζει και σε ταξιδεύει πέρα από της λέξει σε ενα φανταστικό κόσμο όπου το μόνο που υπάρχει είναι ένα σπίτι κοντά στην θάλασσα και φυσικά ένα λουνα Παρκ.

1

Το ΑυτόΤο αυτό

Το αυτό είναι ένα βιβλίο που ο καθένας μας αξίζει να διαβάσει ο stephen king είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς του τρόμου . Μας κάνει να αναττιχιασουμε μέχρι το κόκαλο .το βιβλίο αυτό έχει και εκπληκτική περιγραφή της κάθε σκηνής με αποτέλεσμα να μπορείς να δημιουργήσεις μια εικόνα σε κάθε σελίδα του βιβλίου . Αυτή η ανυπέρβλητη ιστορία είναι γεμάτη από ζωή και θάνατος , αγάπη και μισό. Ο. Stephme king μας βάζει συνειδητά στο δικό του έργο και μας κάνει να δεχθούμε με τους χαρακτήρες του όσο είναι οι ίδιοι μεταξύ τους.

1

The SnowmanThe snowman

Ενα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή έργα του jo nesbo του άρχοντα της λογοτεχνίας. Στο συγκεκριμένο βιβλίο μας κάνει να παγώσουμε με την συγκλονιστική του περιγραφή και μας ταξιδεύει στα βάθη του εγκλήματος. Γινόμαστε γνωστές των εσωτερικών της αστυνομίας και εμείς ως αναγνώστες βοηθάμε να εξιχνιαστεί η εγκληματική ενέργεια διαβάζοντας την επόμενη σελίδα. Το βιβλίο αυτο μας κάνει να παγώνουμε με την βαναυσότητα και την φαντασία του δολοφόνου όμως πέραν τούτου αυτό το βιβλίο βρίσκεται στην κορυφή και στην κορυφή έχει κρύο.εινακ άραγε αυτό το τέλειο έγκλημα;

1