Reviews

12

Followers

0

Following

0

Βιβλία

1

Reviews

12

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

1

Reviews

Ο γέρος και η θάλασσαΕξυπνο

Ομορφη οπτικης της ζωης και τις διαφορας αναμεσα σε ανθρωπο και φυση

0

Τι να κάνεις με τους ηλίθιους για να μη γίνεις ένας απ' αυτούςΈξυπνο,όχι για όσους θίγονται εύκολα

Είναι παντού. Και προσπαθώντας να τα βγάλεις πέρα μαζί τους, κινδυνεύεις να γίνεις ένας απ' αυτούς. Με χιούμορ, αγαθές προθέσεις και σοφία, το βιβλίο αυτό προτείνει μια νέα ηθική με βάση την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάστιγα της εποχής μας,έξυπνο βιβλίο μεστό.

0

Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιοΕνα must-read

Βιβλίο ρητορικής, όχι όμως συστηματικά οργανωμένης, αλλά οργανωμένης στη βάση σύντομων κεφαλαίων. Εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο.

0

Παίρνοντας φωτιάΠως γίναμε κοινωνικοί και ευφυείς

Ένα βιβλίο που θα συναρπάσει και θα προβληματίσει όσους ενδιαφέρονται για την καταγωγή του ανθρώπινου είδους ή τις σύγχρονες διαιτητικές μας συνήθειες. "Παίρνοντας φωτιά" ρίχνει νέο φως στον τρόπο που γίναμε κοινωνικοί και ευφυείς.

0

Γυρίστε τον γαλαξία με ωτοστόπΉταν όμως ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο.

Το βιβλίο ισσοροπεί επικίνδυνα ανάμεσα στο χιούμορ και την ακατάσχετη μπουρδολογία με αρκετές φορές κατά την αποψή μου να επικρατεί η δεύτερη, σαφέστατα στερείται μιας καλά δομημένης πλοκής αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι, είχε ωραία στοιχεία και έβγαζε γέλιο και καλό θα ήτανε ο υποψήφιος αναγνώστης να έχει μιά γνώση περί επιστημών

0

Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτουΓια κατόχους τετράποδων φίλων

Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα την τελευταία τριετία. Απλή γραφή, που σε καμμιά περίπτωση δεν κάνει το κείμενο να φαίνεται απλοικό, τουναντίον και γλαφυρό και ενδιαφέρον είναι, συγκινητικό στο τέλος, γιατί η ζωή έχει ίδια αξία για όλες τις ψυχές και τις δίποδες και τις τετράποδες και πρωτότυπο γιατί η αφήγηση σε μεγάλο μέρος της γίνεται με τα μάτια του Νάνα, του γάτου του πρωταγωνιστή, αν και μάλλον ο γάτος είναι τελικά ο πρωταγωνιστής.

1

Ζεν ή η τέχνη της απλής ζωήςΒρείτε χρόνο για το τίποτα

Στον βουδισμό λένε "όλες οι μέρες είναι καλές", εννοώντας ότι, είτε συμβαίνουν καλά πράγματα είτε κακά, κάθε μέρα είναι πολύτιμη και μοναδική δε θα ξανάρθει ποτέ. Η αξία της δεν ορίζεται από τα γεγονότα ή τις συναντήσεις, αλλά από το ίδιο μας το μυαλό.

0

Η μέθοδος ΙκιγκάιΕνδιαφέρον

Η ιδέα του βιβλίο πηγαίνει το προηγούμενο βιβλίο των συγγραφέων Ικιγκάι ένα βήμα πιο κάτω παρόλα αυτά το βρήκα κάπως βαρετό. Γινόταν συνεχής επανάληψη των ίδιων πραγμάτων.

0

The subtle art of not giving a f*ckΑυτοβελτίωση

Ίσως ο τίτλος να αδικεί το βιβλίο και ίσως να είναι παρεξηγήσιμος. Όμως ας μην κρίνουμε ένα βιβλίο από τον τίτλο. Ας το κρίνουμε από το περιεχόμενο το οποίο είναι εύκολο στην ανάγνωση.Είναι ένα αξιόλογο βιβλίο που σίγουρα μπορεί να προσφέρει ένα λιθαράκι στα πλαίσια της αυτόβελτίωσης αν ο αναγνώστης το επιδιώκει.

0

Ο αλχημιστήςΌνειρα

Σε κάνει να σηκωθείς για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.Να σκεφτείς κάποια πράγματα για τη ζωή σου. Προσωπικά μου άρεσε πολύ,το τελείωσα σε μια μέρα και θα ήθελα να το ξαναδιαβάσω μετά από λίγο καιρό. Φαινομενικά ευανάγνωστο... φαινομενικά.

0

Να σου πω μια ιστορίαΙστορία

Βιβλίο σταθμός στον τρόπο κατανόησης των συμπεριφορών. Επίσης ο τρόπος προσέγγισης του συγγραφέα στον αναγνώστη είναι πολύ ιδιαίτερος...να το διαβάσετε σίγουρα

0

Ο μικρός πρίγκιπαςκάθε φορά και άλλη σημασία

Ένα γλυκό παραμύθι για μεγάλους!! Το είχα διαβάσει σε μικρότερη ηλικία και κάποια από τα νοήματα του δεν τα κατανόησα πιστεύω όπως θα έπρεπε. Ο μικρός πρίγκιπας αντιπροσωπεύει για τον καθένα κάτι διαφορετικό έναν φίλο καρδιάς, τον αληθινό έρωτα

0