Reviews

10

Followers

0

Following

0

Βιβλία

3

Reviews

10

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

3

Reviews

ΧόμπιτΑρκετά καλό

Μία συναρπαστική ιστορία για τις περιπέτειες ενός χόμπιτ που προσπαθεί να σώσει τον κόσμο. Μυθικά πλάσματα, αστείες σκηνές και όμορφα μηνύματα από έναν συγκλονιστικό συγγραφέα.

0

Fight Club - Η Λέσχη της ΜάχηςFight club

Μία φοβερή ιστορία που δημιούργησε την ομώνυμη cult ταινία των 90's. Ωραία πλοκή και χαρακτήρες, ανατροπές, ειρωνεία και καυστική αφήγηση.

0

Τάο τε ΤσινγκΚαλό

Ένα βιβλίο που θα μυήσει τους αναγνώστες του στη κινέζικη φιλοσοφία και θα παραδώσει μαθήματα ζωής μέσα από τα λόγια του μεγάλου σοφού Λάο Τσε.

0

Φωτιά στα ΣαββατόπαχαΧιουμοριστικό

Τον Αύγουστο Κορτώ είτε θα τον λατρέψεις ή δεν θα κατανοήσεις το χιούμορ του. Ένας συγγραφέας που δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς, γνωστός και αγαπητός και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

0

Έρως ανίκατε μάσανΑπίστευτα αστείο

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από μικρές χιουμοριστικές ιστορίες με αυτοβιογραφικά στοιχεία. Ο Αύγουστος Κορτώ κατέχει πηγαίο χιούμορ• δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους του να κάνει τον αναγνώστη να γελάσει, είναι στη φύση του.

0

Το φάντασμα της όπεραςΚλασικό αριστούργημα

Ένα αριστούργημα της κλασικής λογοτεχνίας που πρέπει να διαβαστεί.

1

Μικρό χρονικό τρέλαςΣυγκλονιστικό

Ένα αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα από τον συγγραφέα που σε κάνει μόλις πιάσεις ένα βιβλίο του στα χέρια σου, να το διαβάσεις λαίμαργα. Ο Αύγουστος Κορτώ, ξεγυμνώνει τη ψυχή του και μοιράζεται στο βιβλίο αυτό μία σοκαριστική εμπειρία του από τα ψυχωσικά επεισόδια που του χτυπούσαν τη πόρτα. Μαχόμενος ενάντια στη κατάθλιψη επί χρόνια, περιγράφει τη ζοφερή πραγματικότητα ενός ανθρώπουμε ψυχικό νόσημα, ο οποίος έχασε τη μητέρα του από την ίδια αιτία. Συγκλονιστική ιστορία, συνοδευόμενη από στοιχεία φοβερού χιούμορ και αυτοσαρκασμού, πράγμα οξύμωρο, το βιβλίο αυτό καταρρίπτει τα ταμπού περί ψυχικών νόσων και ανοίγει τον δρόμο στην αισιοδοξία και την ελπίδα.

0

Γκέμμα《Η εμορφιά είναι δύναμη νόησης.》

Ένα εξαιρετικό βιβλίο από έναν εξαιρετικό συγγραφέα και άνθρωπο. Ο Δ. Λιαντίνης κάνει κατάθεση ψυχής στο συγκεκριμένο έργο, του οποίου τα θέματα περιστρέφονται γύρω από την θρησκεία, την αρχαιότητα, το κάλλος, τη νόηση και περισσότερο από όλα, τον έρωτα. Αμφιλεγόμενος μεν ρεαλιστής δε, με έναν ποιητικό λόγο αντάξιο μεγάλων δημιουργών.

1

Η φάρμα των ζώωνΚλασικό

Μία πολιτική αλληγορία που πραγματεύεται ένα καταπιεστικό καπιταλιστικό σύστημα με ανισότητες, ψεύδη και φρούδες ελπίδες. Ο George Orwell καταφέρνει μέσα από την προσωποποίηση των ζώων (όπως συμβαίνει και στους μύθους του Αισώπου) να κάνει ακριβή περιγραφή της πολιτικής σκηνής, όπως αυτή συνίσταται σε όλο τον κόσμο και σε οποιαδήποτε εποχή. Ένα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσει κανείς!

0

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari τουΠολύ καλό

Ο συγγραφέας, Robin Sharma, έχει καταφέρει όχι μόνο να πείσει κάποιον που δεν προτιμάει βιβλία αυτοβοήθειας να το διαβάσει, αλλά κατάφερε να εδραιωθεί και ως ένας από τους καλύτερους σύγχρονους συγγραφείς στο είδος αυτό. Μέσα από το βιβλίο αυτό, δίνει στον αναγνώστη το έναυσμα να αναλογιστεί τους στόχους του για τη ζωή και τις συνήθειές της καθημερινότητάς του και να κάνει την αυτοκριτική του, ώστε να επιτύχει την εσωτερική γαλήνη και την ευτυχία.

0