Reviews

15

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

15

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Off: Η ζωή αρχίζει όταν κλείνεις το κινητόΣε ξεβολεύει

Ένα βιβλίο που σου δείχνει μία διαφορετική πλευρά της ζωής με τις συσκευές σου. Με εύκολους και έξυπνους τρόπους εξηγεί γιατί η ζωή δεν είναι μόνο μια οθόνη. Το συστήνω σε όσους νιώθουν ότι τα κινητά τους πλέον έχουν γίνει κάτι παραπάνω από ένα εργαλείο δουλειάς και ψυχαγωγίας.

0

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣΓεωγραφία = κόσμος

Στο 4ο βιβλίο του, ο Marshall έρχεται να συνεχίσει την γεωπολιτκή του ανάλυση - μετά το " Η Δύναμη της Γεωγραφίας" - κάνοντας αναφορά σε περισσότερες χώρες/έθνη. Ένα βιβλίο που αξίζει να αφιερώσετε χρόνο και να διαβάσετε αν θέλετε κι εσείς να μπορείτε να καταλάβετε ότι συμβαίνει γύρω σας και να δείτε τα αίτια πίσω από τα γεγονότα.

0

Για μια σημαίαΠολύ ενδιαφέρον

Οι σημαίες είναι παντού γύρω μας. Μέσα από το βιβλίο του , ο Marshall εξηγεί τη σημασία που έχουν οι σημαίες τόσο στο μυαλό όσο και στην καρδιά των ανθρώπων, τα συναισθήματα που τους προκαλούν αλλά και διάφορα πρωτόκολλα που μπορεί να ακολουθούν την κάθε σημασία, άλλοτε λογικά και άλλοτε όχι.

0

ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΙΧΗΠολύ ενδιαφέρον

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που αναλύει γιατί βλέπουμε να υψώνονται τείχη τριγύρω μας τόσο στο παρόν όσο και κατά τη διάρκεια της ιστορίας του κόσμου, τι εξυπηρετούν και πως γίνονται αντικείμενο πολιτικής κι ανάληψης της εξουσίας.

0

Αιχμάλωτοι της γεωγραφίαςΔεν το αφήνεις εύκολα από το χέρι

Ένα πολύ ευανάγνωστο βιβλίο που δεν απαιτεί γνώσεις γεωπολιτικής για να κατανοήσεις τα θέματα που αναλύει. Ο συγγραφέας εξηγεί με πολύ κατανοητό τρόπο του τι συμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ των εθνών και πως η γεωγραφία καθορίζει την πολιτική και ενίοτε τους πολέμους που λαμβάνουν χώρα γύρω μας. Ένα βιβλίο που μπορούν εύκολα να διαβάσουν και να καταλάβουν όλοι, είναι ευχάριστο και επιμορφωτικό!

0

ΧΙΡΟΣΙΜΑ 1945 - Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ: ΟΙΕνδιαφέρον Χρονικό

Ένα πολύ ενδιαφέρον χρονικό της ατομικής βόμβας από την περίοδο ανάληψης της προεδρίας από τον Τρούμαν μέχρι και μετά τη ρίψη των 2 ατομικών βομβών. Γίνεται εκτενής αναφορά για τα γεγονότα που προηγήθηκαν, συνεντεύξεις ανθρώπων που εργάστηκαν στο σχέδιο Μανχάταν, το προσωπικό που βρίσκονταν στα αεροπλάνα κατά τις ρίψεις αλλά και από Ιάπωνες που βίωσαν τον όλεθρο και την καταστροφή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να κάνει ένα ιστορικό ταξίδι και να γνωρίσει ή να επεκτείνει τις γνώσεις του στο συμβάν που άλλαξε την ιστορία και τον τρόπο που διεξάγονται πλέον η πολιτική και ο πόλεμος!

0

Surrounded by IdiotsΑποτελεσματικότερη επικοινωνία

Ένας πολύ διαφορετικός τρόπος να σκεφτείς ανθρώπους σε κατηγορίες βάσει του χαρακτήρα τους και πως να επιδιώξεις αποτελεσματική επικοινωνία με την κάθε μία. Πολύ ενδιαφέρον και συνάμα πολύ βοηθητικό στο να εντοπίσεις λάθη που κάνουμε όλοι μας καθημερινά και πως να τα αποφύγεις. Το συνιστώ σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο!

0

Rich Dad Poor DadLife Changing

Ένα από τα πρώτα βιβλία οικονομικής παιδείας που έπεσαν στα χέρια μου και κάθισα να διαβάσω. Ο Kiyosaki καταφέρνει να εξηγήσει με πολύ απλά λόγια, γραφήματα και παραδείγματα, ότι η κυριότερη διαφορά μεταξύ των πλουσίων ανθρώπων και των φτωχών, είναι το mindset που έχουν σχετικά με τα οικονομικά τους. Με μικρές αλλά συνειδητές αλλαγές στον τρόπο που σκεφτόμαστε κι ενεργούμε, μπορούμε να έχουμε εξαιρετικό οικονομικό όφελος μεσομακροπρόθεσμα. Η γνώση που αποκομίζεις διαβάζοντας το εν λόγω βιβλίο είναι, κατ' εμέ, πιο ουσιαστική από αρκετά οικονομικά προγράμματα σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου!

0

How To Give Up Plastic: A Guide to Saving the World, One Plastic Bottleat a TimeΕνδιαφέρον!!

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο που σου περνάει απλές, καθημερινές και χρήσιμες συμβουλές για το πως να περιορίσεις κι εσύ το πλαστικό σου αποτύπωμα και να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο plastic free χωρίς να νιώσεις ότι αλλάζεις δραματικά τον τρόπο που ζούσες μέχρι τώρα. Από τα πλαστικά καλαμάκια μέχρι τα σαμπουάν και καλλυντικά, προτείνει εναλλακτικές επιλογές οι οποίες είναι εξίσου αποτελεσματικές αλλά λιγότερο επιβλαβείς για το περιβάλλον!

0

Άγγελοι και δαίμονεςΤο αγαπημένο μου βιβλίο της σειράς αυτής!

Ένα ακόμη αριστούργημα του Dan Brown που σε καθηλώνει. Καλογραμμένο και με την προβλεπόμενη ιστορική μελέτη από πλευράς συγγραφέα, είναι ένα βιβλίο που δύσκολα θα θελήσεις να το αφήσεις από τα χέρια σου!!

0

Κώδικας Da VinciΦανταστικό

Ένα αριστούργημα του Dan Brown που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη, από την πρώτη κιόλας σελίδα, αμείωτο. Ένα καλογραμμένο βιβλίο για το οποίο έχει γίνει και μπόλικη ιστορική μελέτη από πλευράς συγγραφέως το οποίο προσεγγίζει θεματολογίες που σε κεντρίζουν και σε κάνουν να μην θέλεις να το αφήσεις από το χέρι σου!!

0

20 βήματα μπροστάΔιαβάζεις και πας όντως 20 βήματα μπροστά!

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που μιλάει για όλα εκείνα τα πράγματα που όλοι μας ξέρουμε και θεωρούμε δεδομένα αλλά πρέπει να τα ακούσουμε ή να τα διαβάσουμε για να τα συνειδητοποιήσουμε. Κάθε μέρα έκανα κι από ένα βήμα και κάθε μέρα βελτίωνα λίγο λίγο τη ζωή μου.

0

What the FactΕνδιαφέρον!!

Ένα διασκεδαστικό κι ενδιαφέρον βιβλίο που προσεγγίζει ποικίλες θεματολογίες και τα αναλύει με την κατάλληλη αναλογία επιστήμης-χιούμορ. Ευχάριστο στην ανάγνωση!!

0

Η τέχνη του πολέμουΕνδιαφέρον!!

Μέσα από την τέχνη το πολέμου μπορεί κάποιος να δει τις αρετές και τα στοιχεία του χαρακτήρα που θα πρέπει να έχεις ένας καλός ηγέτης είτε ασχολείται με τα πεδία της μάχης, είτε με μία επιχείρηση είτε θέλει απλώς να βελτιωθεί ως άνθρωπος. Ένα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο, το οποίο όμως χρειάζεται να το μελετήσεις κι όχι απλώς να το διαβάσεις!!

0

Το ΔώροΜαγικό!

Ένα όμορφο βιβλίο που σου προκαλεί συναισθήματα, προβληματισμούς αλλά και σε διδάσκει αρκεί να είσαι ανοιχτός στο να ακούσεις και να μάθεις!!

0