Reviews

6

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

6

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Το άλλο μου ολόκληροΣυγκινητικό!

Πρόκειται για την καταγραφή των σκέψεων της συγγραφέως σε σχέση με την απώλεια του συντρόφου της σε ένα βιβλίο με ημερολογιακό χαρακτήρα. Κείμενα συναισθηματικά φορτισμένα που σε αγγίζουν, σε συγκινούν και σε κάποια σημεία σε κάνουν να νιώσεις το βάρος και τον πόνο της απώλειας. Μέσα από τα άμεσα και συγκινητικά κείμενα η κυρία Επτακοίλη καταφέρνει να μας μιλήσει όχι μόνο για τον πόνο του Θανάτου αλλά και για το μεγαλείο της πραγματικής Αγάπης, τη σημασία που έχουν τα απλά και καθημερινά πράγματα τα οποία μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και πως εν τέλει αξίζει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας για τους αγαπημένους μας.

0

Ο γενναιόδωρος τα παίρνει όλα''Μικρό αλλά θαυματουργό...''

Οι συγγραφείς του βιβλίου, μέσω της παραβολής του Τζο, ενός εργασιομανούς στελέχους επενδυτικής εταιρείας ο οποίος δεν έχει τα αποτελέσματα τα οποία επιθυμεί όσο και να το προσπαθεί μέχρι που κάνει κάποιες διαδοχικές νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που του αλλάζουν τη ζωή, μας συστήνουν τους 5 νόμους σύμφωνα με τους οποίους μπορούμε να αποκτήσουμε έναν νέο τρόπο σκέψης και να οδηγηθούμε σε επιτυχημένα αποτελέσματα. Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε μικρά κεφάλαια, η αφήγηση σου κρατά το ενδιαφέρον και η ανάγνωση είναι εύκολη και ευχάριστη. Είναι από τα βιβλία που όταν το διαβάσεις, θες να το κάνεις δώρο…

0

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμοΕμπνευσμένο και αισιόδοξο!

Πρόκειται για την εμπνευσμένη αλληγορική ιστορία του Νικολά, ενός ανθρώπου που σε μία πολύ άσχημη συγκυρία της ζωής του συναντά τον Ντάνιελ ο οποίος τον καθοδηγεί προς έναν νέο τρόπο ζωής. Το βιβλίο χωρίζεται σε μικρά κεφάλαια και η ανάγνωση είναι εύκολη και ευχάριστη. Ο αναγνώστης θα βρει αρκετά σημεία στη διήγηση με τα οποία θα ταυτιστεί, θα αντλήσει έμπνευση, γνώση και αισιοδοξία. Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που όμως αποφεύγει το δασκαλίστικο ύφος εγχειριδίου επιτυχίας. Εάν σου αρέσει η προσωπική ανάπτυξη αξίζει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη σου!

0

Φάε τον βάτραχό σουΠρακτικό και Αποτελεσματικό!

Αν δεν προλαβαίνεις να κάνεις όσα θες μέσα στην ημέρα σου ή αισθάνεσαι ότι είσαι μονίμως πνιγμένος με δουλειές, τότε αυτή είναι μία καλή ένδειξη ότι πρέπει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο. Ο Brian Tracy μας δίνει 21 απλούς και πρακτικούς τρόπους για να διαχειριστούμε καλύτερα τον χρόνο μας, να καταπολεμήσουμε την αναβλητικότητα και να αυξήσουμε την απόδοσή μας. Το βιβλίο είναι γραμμένο με απλό και κατανοητό τρόπο ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου αναφέρονται συνοπτικά τα σημαντικά θέματα που καλύφθηκαν. Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πρακτικό καθημερινό εργαλείο διαχείρισης χρόνου και το προτείνω ανεπιφύλακτα είτε κανείς θέλει να βελτιώσει την απόδοσή του στα επαγγελματικά είτε στην καθημερινή προσωπική του ζωή!

0

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑΆμεσο, ευχάριστο και διδακτικό!

Ο Sebastian Fitzek γνωστός συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ, σε αυτό το βιβλίο του μας παρουσιάζει μία τελείως διαφορετική και ενδιαφέρουσα πτυχή του. Έπειτα από μια συνειδητοποίηση του συγγραφέα σε ένα αεροπορικό ταξίδι, γράφει ένα βιβλίο που απαντάει στην ερώτηση «τι θα έλεγα στα παιδιά μου σήμερα, εάν ήξερα πως αύριο δεν θα είχα την ευκαιρία να το κάνω;» Στην ουσία πρόκειται για την καταγραφή της φιλοσοφίας ζωής του συγγραφέα μέσω αφήγησης ιστοριών που ο ίδιος έχει βιώσει. Το βιβλίο χωρίζεται σε σύντομα κεφάλαια και η ανάγνωση είναι εύκολη ενώ το χιούμορ του συγγραφέα κάνει τον συμβουλευτικό χαρακτήρα του βιβλίου ευχάριστο χωρίς να δημιουργείται αίσθηση εγχειριδίου. Είτε είσαι νέος είτε όχι και τόσο, αξίζει να το διαβάσεις. Εάν πάλι ασχολείσαι καιρό με την αυτοβελτίωση ίσως δεν θα μάθεις κάτι που δεν γνωρίζεις ήδη αλλά σίγουρα θα κάνεις μια ευχάριστη εποικοδομητική επανάληψη…

0

Oι κουκκίδες δημιουργούν την ζωή που ζείςΠάθος για ζωή!

Ο Αντώνης Καλογήρου μας διηγείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο ιστορίες από την ζωή του και μας δείχνει πως κάθε ιστορία της ζωής μας είναι και ένα μάθημα που μπορεί να μας πάει μπροστά και να μας εξελίξει. Άμεσες, συγκινητικές και παρακινητικές ιστορίες οι οποίες διαβάζονται μονομιάς! Αξίζει να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου.

0