Reviews

22

Followers

3

Following

4

Βιβλία

0

Reviews

22

Followers

3

Following

4

Αγαπημένα βιβλία

0

ReviewsΕξαιρετικό

Είναι το πρώτο που διαβάζω για τον Μαραθώνιο κλασικής λογοτεχνίας . Τη να πεις γι αυτό το βιβλίο ; Είναι εξαιρετικό , μου άρεσε πολύ , αν και στην αρχή έως την μέση του βιβλίου είναι αρκετά σκληρό και αρκετά ρατσιστικό . Βέβαια είναι λογικό λόγο ότι μιλάει για τον πόλεμο . Είναι ένα ανάγνωσμα που εκτός από κλασικό το λες και ιστορικό . Έχει ωραίες χώρες . Θα σε ταξιδέψει σε άλλες χώρες αλλά είναι σκληρό βιβλίο και λίγο δύσκολο . Για να το διαβάσεις πρέπει να εισαι συγκεντρωμένος !

0theanokoun@gmail.com

Εγώ τον Σικοντον λάτρεψα από τα βατράχια . Διαβάζοντας το 2 βιβλίο με πρωταγωνιστή τον καπετανο . Είναι εξαιρετικό βιβλίο έχει ωραία πλοκή και ανατρεπτικό τέλος .

0Βαρέθηκα

Το συγκεκριμένο βιβλίο το διάβασα πριν από αρκετό καιρό ! Το ότι ο αφηγητής το χώριζε σε ιστορίες και φάσεις της ζωής του ήταν το μόνο καλό . Η ιστορία δεν μου άρεσε αλλά λάτρεψα το εξώφυλλο .

0Δυνατό

Ένα δυνατό βιβλίο ! Εγω θα το χαρακτήριζα μπουνιά στο στομάχι γιατί αγγίζει ένα ευαίσθητο θέμα για εμένα !

0Υπέροχο

Αν και κάπου κάνει κοιλιά το βιβλίο θα πω ότι είναι υπέροχο . Πρωτότυπο δεν έχεις διαβάσει κάτι παρόμοιο σίγουρα έχει ωραία πλοκή και αν σου αρέσουν τα φαντασίας πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία

0Το λατρεύω

Ένα βιβλίο που το λάτρεψα . Σε κάνει μέσα από τις ιστορίες του να δεις και την ζώο σου με άλλη οπτική αλλά και να γονείς καλύτερος άνθρωπος ! Το αγαπώ . Και φυσικά πρέπει να το διαβάσεις

0Εξαιρετικό

Το αγάπησα η Ρένα απίθανη , φοβερή ιστορία από την μια να λες πω πω κρίμα και από την άλλη μπράβο της ! Ένας άνθρωπος με το Α κεφάλαιο !

0Αδιάφορο

Είναι ένα βιβλίο αδιάφορο πολύ περιγραφικό με ένα καλό ! Έχει ανατρεπτικό τέλος που λες άντε ρε με τίποτα !

0Έτσι και Ετσι

Το συγκεκριμένο το είχα δει σε ταινία πολλά χρόνια πριν και διάβασα και το βιβλίο ! Είναι ένα από τα βιβλία που δεν μου άρεσαν πολύ. Ούτε η πλοκή ήταν συναρπαστική και το ξέρεις από την αρχή τη θα συμβεί !

0Σούπερ

Η πρώτη μου επαφή με Καρακάση ήταν πολύ καλό

0Ρομαντικο

Η αγάπη και το πρέπει έρχονται σε αμτυπαραθεση , ένα βιβλίο που λες γιατί ,

0Μόνο που δεν έκλαιγα

Ένα μόνο αν είσαι γυναίκα και περίμενες παιδί μην το διαβάσεις , πόνεσε η ψυχή μου ,

0Φανταστικό

Από το συγγεκριμενο άρχισα να διαβάζω αστυνομική λογοτεχνία . Με είχε πιάσει τρέλα μέχρι που το τελείωσα ,φανταστικό

0Πολλά νεύρα

Σου δίνει να καταλάβεις από τον αρχή ποιος είναι ο κακός αλλά μέχρι ξεδιπλωθεί η ιστορία νευριάζεις λίγο

0Καταστροφικό

Μα είναι δυνατόν για ένα άντρα όλα αυτά . Δεν το περίμενα είναι αριστούργημα για την εποχή που βγήκε ήταν πολύ καλό .

0Φοβερο

Μόνο αυτό έχω διαβάσει τις Ζαΐρη πολύ μου άρεσε , έχει αγωνία και σου δίχνει πολλά για γαμτην αγάπη , τον έρωτα και την φιλία .

0Κλασικό

Η Μαντά είναι από της αγάπη,ένες Ελληνίδες συγγραφείς . Το βιβλίο της μου αρέσει νομίζω όλα τα βιβλία τις μου αρέσουν

0Αναμενομνο

Ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα του κ.κρομυδα νταξει καλό ήταν .δεμ είναι από τα αγαπημένα μου

0Καλό

Εδώ η συγγραφέας αγγίζει ένα θέμα το οποίο νομίζω στην Ελλάδα είναι λίγο άβατο . Και ναι είναι ένα βιβλίο που θέλει γερό στομάχι γιατί είναι σκληρό αλλά και πραγματικό , σου δίνει να καταλάβεις την σκληρή πραγματικότητα μέσα σε μια οικογένεια . Η συγγραφέας έχει το κακό συνήθειο να επαναλαμβάνεται σε όλα τις τα βιβλία αλλά εδώ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο . Αν αντέχεις και είσαι σε καλό μουντ διάβασε το αλλιώς άστο καλύτερα για κάποια άλλη στιγμή

1Βαρετό

Ένα βιβλίο που ήθελα πολύ καιρό να διαβάσω και το διάβασα δεν ξέρω πως να το περιγράψω . Σίγουρα με δυσκόλεψε , το βαρέθηκα λίγο αλλά με μπέρδεψε κι ολας .

0Ρομαντικό

Ένα βιβλίο αρκετά γλυκό και ρομαντικό , με ωραία τοπία και υπέροχα χρώματα . Σου δίνει όμως και το σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας . Αλλά και στο τέλος μπορείς να το πεις και λυτρωτικό .

0Συναρπαστικό

Πριν από λίγο καιρό διάβασα το Κάπταιν του Στέφανου Ξενάκη από της εκδόσεις ΚEY ΒΟΟΚS . Να πούμε λίγα πράγματα για το βιβλίο .Ουσιαστικά νομίζω είναι μια κατάθεση ψυχής από τον συγγραφέα, μας αφηγείται κάποιες ιστορίες με τον πατέρα του αλλά και μετά τον χαμό του χωρίς να τον έχει μέσα στην καθημερινότητα του, το πώς αλλάζουν κάποια πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα . Μέσα από τις αφηγήσεις του συγγραφέα θα καταλάβουμε πως και εμείς έχουμε κάποια κοινά σημεία μαζί του , με τον πατέρα μας και ενδεχομένως με την μητέρα μας . Είναι ένα βιβλίο που μιλάει για την αγάπη που έχουμε στους γονείς μας σε οποιαδήποτε ηλικία και να είμαστε αλλά και πως ενδεχόμενος μας βλέπουν και εκείνοι σαν παιδιά τους . Είναι μικρά αφηγήματα που έχουν μέσα τους κομμάτια από την ζωή του συγγραφέα . Είναι πραγματικά λυτρωτικό και συναισθηματικό.

0