Reviews

21

Followers

0

Following

0

Βιβλία

13

Reviews

21

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

13

Reviews

Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαιΆλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι

στοχεύει να αναδείξει τη δύναμη των ανθρώπινων πεποιθήσεων. Αυτές οι πεποιθήσεις, συνειδητές ή ασυνείδητες, επιδρούν άμεσα σε όσα επιθυμούμε και στο αν τελικά θα τα αποκτήσουμε. Μας δείχνει διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε όλους τους τομείς της ζωής μας.

0

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari τουΟ μοναχός που πούλησε τη Ferrari του

Είναι το είδος του βιβλίου που μας θυμίζει μαθήματα ζωής που πιθανότατα ξέρουμε αλλά δεν εφαρμόζουμε ποτέ. Αγγίζει απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε που θα κάνουν μεγάλες διαφορές στη ζωή μας. Μην ξεχνάτε ποτέ τη σημασία της ζωής με ανεξέλεγκτη χαρά. Ποτέ μην παραμελείτε να δείτε την εξαιρετική ομορφιά της

0

Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνειςΠοιος θα κλάψει όταν πεθάνεις

Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ - με τον τρόπο που δίνει τόσες πολλές καλές συμβουλές. Αφού διάβασα έγινα πιο πειθαρχημένη. Κατά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου,κράτησα κάποιες σημειώσεις και αφού τελείωσα να το διαβάζω , συνέχισα να διαβάζω τις σημειώσεις μου ξανά και ξανά. Συνιστώ πραγματικά αυτό το βιβλίο εάν χρειάζεστε λίγη ώθηση για να αλλάξετε κάποια πράγματα στον εαυτό σας - επειδή έχει αυτήν την εκπληκτική δύναμη να σας κάνει να αλλάξετε

0

The 5 Am ClubThe 5 Am Club

Μια ιστορία γεμάτη έμπνευση, κίνητρα και ενθάρρυνση. To συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το βιβλίο εάν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας. Μέσα απο τις τεχνικές του βιβλίου αποκτάς ένα κίνητρο αλλα και μία ενέργεια να αλλάξεις το τρόπο ζωής σου!

0

Eat Pray Love - Η ζωή περιμένει να την απολαύσειςΗ ζωή περιμένει να την απολαύσεις

Aυτό ήταν ένα όμορφο και μακρύ ταξίδι μεταξύ Ιταλίας, Ινδίας, Ινδονησίας. Έμαθα πολλά πράγματα σε αυτό το βιβλίο ήταν καταπληκτικό. Eίναι ένα όμορφο βιβλίο πάνω από όλα και χαίρομαι που το διάβασα.

0

Στρώσε το κρεβάτι σουΣτρώσε το κρεβάτι σου

Γρήγορη, διασκεδαστική και κινητήρια ανάγνωση γεμάτη με μαθήματα ζωής. Γράφοντας σε φιλικό στυλ συνομιλίας, οι πρακτικές συμβουλές μπορούν να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε. Συνιστάται!

0

Ήταν ένας καφές στη χόβοληΉταν ένας καφές στη χόβολη

Είναι ένα απο τα βιβλία που ενώ είχαν μεγάλη προβολή δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να διαβάζεται γρήγορα αλλά η πλοκή είναι αδιάφορη και δεν παίρνεις τίποτα απο την ιστορία του βιβλίου. Θεωρώ οτι έχει γράψει και καλύτερα μυθιστορήματα

0

Έρωτας πόλεμοςΈρωτας πόλεμος

Η ιστορία της Άννας δεν είναι μια ακόμη ερωτική ιστορία όπως θα περίμενε κανείς. Είναι μια ιστορία αγάπης που δοκιμάζεται, άλλα στο τέλος καταφέρνει και βγαίνει νικητής. Γιατί η αγάπη, όταν είναι αληθινή δε σβήνει! Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης που σας κάνει να πιστέψετε σ αυτή

0

Μου το είπε ένας άγγελοςΜου το είπε ένας άγγελος

Ένα αρκετά ωραίο βιβλίο,το πρώτο μέρος του με συγκίνησε. Στο δεύτερο μέρος του χαλάρωσε λίγο αλλά κατά τ' άλλα ένα ξεκούραστο ωραίο βιβλίο που σε συντροφεύει! Μία υπέροχη ιστορία αγάπης που θα σας συναρπάσει !

0

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι (Vintage)ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Ένα απο τα καλύτερα της βιβλία. Το διαβάζει κανείς μέσα σε λίγες μέρες,μου άρεσε που είχε χωρίσει σε ενότητες τις ζωές των κοριτσιών. Σε πολλά σημεία ο αναγνώστης ταυτίζεται με τις ιστορίες των κοριτσιών. Ακόμη και κάποιος που δεν είναι φαν της Μαντά,το διαβάζει με ευχαρίστηση. Αρκετά συγκινητικό

0

Απόδραση από το σπήλαιοΑπόδραση από το σπήλαιο

Διαβάζωντας αρκετά βιβλία αυτοβελτιωσης το τελευταίο καιρό,έχω να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο το κατατασσω στα αγαπημένα! Ένα ευκολοδιαβαστο βιβλίο,που σου δίνει το κίνητρο να βοηθήσεις τον εαυτό σου να βγει από το σπήλαιο που είναι εγκλωβισμένος. Με ασκησουλες πολύ βατες που σε βοηθούν να αλλάξεις τις συνήθειες σου και να δεις με διαφορετικό μάτι τη ζωή. Αισθάνομαι τυχερή διαβάζοντας το και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

0

Αγάπη για το λιγότερο τέλειοΑγάπη για το λιγότερο τέλειο

Μέσα απο αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας θέλει να μας διδάξει για την αγάπη αλλα και το τρόπο για να την αναγνωρίσουμε μέσα απο τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για ένα ευανάγνωστο βιβλίο και μια καλή πρόταση για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει να διαβάζει βιβλία αυτοβελτίωσης!

0

Γράψε τη δική σου ιστορίαΓράψε τη δική σου ιστορία

Πρόκειται για ένα τετράδιο-ημερολόγιο ονείρων και πραγματοποιήσεων..Αρκετοί ανθρώποι που ασχολιούνται με το κομμάτι της αυτοβλετίωσης θα σου πουν οτι είναι χρήσιμο να καταγάψεις για σκέψεις σου και τα συναισθηματά σου καθημερινά,είναι ένας απλός τρόπος να έρχεσαι σε επικοινωνία με το εαυτό σου. Είναι ένα ευχάριστο ημερολόγιο που ταυτόχρονα σου προσφέρει πολλά αισιόδοξα μηνύματα για τη προσώπική σου εξέλιξη!

0

Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σαςΞυπνήστε το γίγαντα μέσα σας

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας ενθαρρύνειι τους αναγνώστες του να αλλάξουν για πάντα τις ζωες τους,μεσα απο διάφορες ασκήσούλες αλλα και προκλήσεις που τους θέτει. Στόχος του είναι να τους κάνει να δημιουργήσουν το κόσμο που οι ίδιοι ονειρεύονται. Επίσης τους προτρέπει να αποκτήσουν τον έλεγχο του πεπρωμένου τους, μ ενα κοπιαστικό αλλα και ταυτόχρονα μαγευτικό τρόπο! Είναι ένα απο τα βιβλία που θα πρότεινα στο καθένα να δίαβασει για να έρθει σε επαφή με τον εαυτό του και να κάνει μια νέα αρχή!

0

Να βλέπεις στον έρωταΝα βλέπεις στον έρωτα

Σε βάζει να σκέφτεις τα λάθη που μπορεί να κάνεις στις ερώτικες σου σχέσεις και να αναλογιστείς την πραγματική ουσια του έρωτα. Πρόκειται για ανάλαφρη πλοκή με συμβουλευτικό χαρακτήρα!

0

Να σου πω μια ιστορίαΝα σου πω μια ιστορία

Ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις το τρόπο γραφής του συγγραφέα αλλα και να πάρεις πολλά πράγματα μέσα απο τις ιστορίες του. Ευκολο στην ανάγνωση,με ανάλαφρο κλίμα!

0

TιρκουάζΤιρκουάζ

Συγκλονιστικό βιβλίο που μας δείχνει πως η σχέση των γονιών με τα παιδία τους στη μικρή ηλικία μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη ζωή τους. Από τις πρώτες ακόμη σελίδες σε μαγευεί αυτή η ιστορία! τα συναισθήματα για τους ήρωες μπορει να αλλάξουν αμέσως στο κάθε κεφαλαιο. Άψογη σύνδεση του ψυχολογικού τμήματος με την ιστορία . Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

1

Ένα μάθημα διαλογισμούΥΠΕΡΟΧΟ

Μ' ένα μαγευτικό και παράλληλα απλο τρόπο σου διδάσκει τη σημασία του διαλογισμού,και πως μέσα σε 21 μαθήματα μπορείς να κατακτήσεις αυτη τη συνήθεια....! Εύκολο στην ανάγνωση

0

The Healing CodeHEALING CODE

Αρκετά κουραστικό στην αρχή,αλλά όσο προχωράει σε μαγνητίζει και δεν θές να το αφήσεις... Ένας πραγματικά θεραπευτικός κώδικας για όλους. Μας δείχνει πώς όλα συνδέονται με το υποσυνείδητο και πως να μπορέσουμε να θεραπεύσουμε με 2 απλούς τρόπους τη ψυχή μας και να αποβάλλουμε την αρνητικοτήτα!

0

Το δώρο 2ΔΩΡΟ 2

Παρόλο που έχει το ίδιο μοτίβο με το προηγούμενο βιβλίο του,ο συγγραφέας σ αυτο έχει αρκετά διδαχτικό χαρακτήρα.. Αρκετά ωραίο με άψογη γραφή, μεταδίδει στον αναγνώστη το αίσθημα οτι η ζωή είναι ένα μεγάλο δώρο που πρέπει να το αξιοποιήσεις!

1

Η εξίσωση της ευτυχίαςΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Ένα βιβλίο αυτοβελτιώσης απο την οπτική ενός πατέρα που έχει χάσει το γιο του και αναζειτά την ευτυχία....Μέσα απο απλούς τρόπους σου μεταδίδει την θετική ενέργεια που χρείαζεται να υιοθετήσεις στη ζωή σου. Απλές ασκησούλες. Δεν είναι καθόλου κουράστικό,διαβάζεται ευχάριστα!

0