Reviews

23

Followers

0

Following

0

Βιβλία

39

Reviews

23

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

39

Reviews

Το δέμαΚαταπληκτικό!

Το καλύτερο βιβλίο του Fitzek που έχω διαβάσει ως τώρα. Έξυπνο, ανατρεπτικό, σου κόβει την ανάσα. Σίγουρα δεν υποψιάζεσαι την αλήθεια!

0

Η θεραπείαΑγωνιώδες

Ένα αριστοτεχνικά δομημένο ψυχολογικό θρίλερ, με γρήγορη πλοκή, αγωνία και ανατροπές. Παίζει με το μυαλό και την ψυχολογία του αναγνώστη.

0

Όσα δεν τόλμησα να ονειρευτώΓλυκιά ιστορία

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, δράση περισσότερο με ελάχιστη περιγραφή. Διαβάζεται ευχάριστα, ακολουθεί πολλά κλισέ!

0

Σκοτεινός κήποςΑριστοτεχνικό

Ένα λεπτοδουλεμένο μυθιστόρημα με ψυχολογικές αποχρώσεις, εμβαθύνει στον ψυχισμό των ηρώων και ανατρεπτικό τέλος.

0

Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούςΕκπληκτικό!

Ο Rankin είναι εγγύηση, η γραφή του είναι πολύ καλή και άνετα διαβάζεται σε μια μέρα. Ίσως η υπόθεση στο συγκεκριμένο δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα αλλά σε κερδίζουν οι χαρακτήρες!

0

Σκέψου σαν μοναχόςΠώς να σκέφτεσαι... σαν μοναχός!

Ένα βιβλίο που ουσιαστικά παρουσιάζει διδάγματα και πώς μπορούν να μετουσιωθούν στην καθημερινότητα με πρακτικές συμβουλές. Εκπληκτική γραφή, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και η γραφή του είναι σαν να τον "ακούς" να μιλάει.

0

Το δάσος της μνήμηςΑρκετά καλό!

Ατμοσφαιρικό, ιδιαίτερο και με 2 χαρακτήρες ολοκληρωμένους. Αρκετές ανατροπές διαβάζεται ευχάριστα.

0

Ανάμεσα σε ηλίθιουςΕυχάριστο

Ευχάριστο και ενδιαφέρον θέμα. Διαβάζεται σαν οδηγός για το πώς να επικοινωνείς με τους ανθρώπους. Θα μπορούσε να ήταν μικρότερο σε έκταση, από ένα σημείο και μετά κουράζει τον αναγνώστη.

0

Το μήνυμαΚαθηλωτικό

Καθηλωτική η Yrsa, σε κάθε της βιβλίο γίνεται καλύτερη! Σε κρατάει σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος, γρήγορη πλοκή, χαρακτήρες που σε κερδίζουν και ανατροπή μέχρι την τελευταία σελίδα κυριολεκτικά!

0

Μιλώντας σε αγνώστουςΕνδιαφέρον και διαφορετικό!

Πρωτότυπο περιεχόμενο, σε κερδίζει αμέσως ο τρόπος και το ύφος της γραφής του, μέσα από πραγματικές ιστορίες εκθέτει τι πρέπει να γνωρίζεις για τους αγνώστους!

0

Το διπλανό σπίτιΣυναρπαστικό

Ένα συναρπαστικό βιβλίο, σε κερδίζει από τις πρώτες σελίδες. Καλογραμμένο, με ανατροπές που κορυφώνονται στο τέλος!!!!

0

Μην το πεις πουθενάΒαρετό

Μυθιστόρημα μυστηρίου με έντονα στοιχεία μεταφυσικού. Βαρετό, η πλοκή εκτυλίσσεται αργά, ανούσιο, στις τελευταίες 50 σελίδες βελτιώνεται αισθητά. Στα θετικά το μήνυμα με το οποίο κλείνει την αφήγηση.

0

Πίστεψε μεΜέτριο

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, εύκολο στην ανάγνωση αλλά αρκετά μέτριο. Στην αρχή η πλοκή προκαλεί το ενδιαφέρον με ένα πρωτότυπο θέμα αλλά σιγά σιγά ξεφουσκώνει και οι προσδοκίες δεν επαληθεύονται.

0

MisteriosoΓνωριμία με την ομάδα Άλφα

Το πρώτο βιβλίο της ομάδας Άλφα. Ο Dahl εξαιρετικός, ίσως σε κάποια σημεία γίνεται κουραστικός με τις υπερβολικές λεπτομέρειες, ένα κλασικό αστυνομικό αστυνομικό όμως με την κορύφωσή του. Αυτό που σε κερδίζει είναι οι χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένοι με τις αδυναμίες τους.

0

Το προηγούμενο κορίτσιΕυχάριστο

Ευχάριστο, σε κρατάει σε αγωνία με την παράλληλη αφήγηση του παρελθόντος με το παρόν με ένα αναπάντεχο τέλος.

0

Πίσω από τα μάτια τηςΑρκετά καλό!

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με ολοκληρωμένους χαρακτήρες, σε κρατάει σε εγρήγορση και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η ανατροπή έρχεται στο τέλος και είναι κάτι που δεν το περιμένεις.

0

ΧαμένοςΚαθηλωτικό

Εξαιρετική όπως και στα προηγούμενα η Harper, πλοκή με εσωτερική ένταση, η φύση συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με ένα ιδιαίτερο φινάλε ίσως και λυτρωτικό!

0

Η γυναίκα στο παράθυροΕξειρετικό!

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, ενδιαφέρον σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος. Η αγωνία κλιμακώνεται σταδιακά, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Τέλος, καταφέρνει να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση της ηρωίδας.

0

Ασημένια φτεράΓυνακεία εκδίκηση!

Συνέχεια του βιβλίου "Χρυσό κλουβί. Ακολουθεί την ίδια ροή, διαβάζεται ευχάριστα, αν και το πρώτο μέρος είναι καλύτερο. Η Lackberg δεν απογοητεύει, ξέρει πώς να κρατά τον αναγνώστη σε αγωνία.

0

Ο τρόφιμοςΑνατρεπτικό

Γρήγορη πλοκή, ενδιαφέρουσα υπόθεση, ανατροπή στην ανατροπή μέχρι την τελευταία σελίδα. Διαβάζεται κυριολεκτικά σε μια μέρα!

0

Ο καλός γιοςΠροβλέψιμο

Αργή πλοκή, η γραφή της δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και αρκετά προβλέψιμο. Περισσότερο ψυχογράφημα και λιγότερο μυστηρίου. Διαβάζεται γρήγορα αλλά ξεχνιέται εύκολα.

0

ΕσύΤίποτα το ιδιαίτερο

Αυτό που σε κερδίζει σ αυτό το βιβλίο είναι το πρωτότυπο και ιδιαίτερο θέμα. Ο τρόπος γραφής της δεν μου άρεσε καθόλου και οι χαρακτήρες της εντελώς επιφανειακοί κι ενώ κάνει μια απόπειρα να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεσή τους δεν το πετυχαίνει. Διαβάζεται χαλαρά.

0

Τριλογία του Μπελφάστ (Τα φαντάσματα του Μπελφάστ//Συνωμοσία της φωτιάς//Κλεμμένες ψυχές)Ιρλανδικό νουάρ

Στα συν σίγουρα η τιμή που περιλαμβάνει τρία βιβλία. Σε κάποια σημεία γίνεται κουραστικό και αθυρόστομο. Το πρώτο και ειδικά το τρίτο βιβλίο σαν πλοκή αξίζει, με αγωνία και σασπένς. Δημιουργεί ήρωες ενδιαφέροντες και με κέρδισε ώστε να θέλω να διαβάσω και τα επόμενα!

0