Reviews

52

Followers

0

Following

0

Βιβλία

134

Reviews

52

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

134

Reviews

ΑναλφάβητοςΕξαιρετικό

Γρήγορη πλοκή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, διαβάζεται ευχάριστα με την ανατροπή (κλασικός Fitzek) στο τέλος.

0

Υπόθεση JacobΔικαστικό θρίλερ

Ένα ξεχωριστό δικαστικό θρίλερ που σου κόβει την ανάσα, ένας συνδυασμός νομικού και ψυχολογικού θρίλερ, με ένα φινάλε ανατροπή!

0

Οι διακοπέςΚαλοστημένο θρίλερ

Ένα καλοστημένο θρίλερ, μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως και με ένα εκπληκτικό φινάλε ανατροπής!

0

Μαθήματα νεκροψίαςΣυγκλονιστικό

Ένα συγκλονιστικό έξυπνο θρίλερ που σου κόβει την ανάσα. Σε κρατάει σε διαρκή ένταση και αγωνία με συνεχείς ανατροπές.

0

Η τελετουργίαΚουραστικό

Πολύ κουραστική η γραφή της, υπερβολική λεπτομέρεια που μερικές φορές σε αποσυντονίζει από την πλοκή, χαρακτήρες αδιάφοροι.

0

Κίνητρο ΧΚαταπληκτικό!

Ατμοσφαιρικό με δραματική κλιμάκωση και ενδιαφέροντες αστυνομικούς χαρακτήρες. Δυστυχώς συνεχίζεται.... και μένεις με την απορία...

0

Οι καταρράκτεςΣυναρπαστικό!

Ο Rankin στα καλύτερά του, ιδιοφυής πλοκή και συναρπαστικοί χαρακτήρες.

0

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΒΑΘΗΕνδιαφέρον

Μια συναρπαστική ιστορία όπου εξελίσσεται το χειρότερο δράμα ενός γονιού. Μια έρευνα είναι σε εξέλιξη, μυστικά έρχονται στο φως και το μεταφυσικό στοιχείο εμπλέκεται. Ωραία γραφή, διαβάζεται σε μια μέρα!

0

ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΚουραστικό

Αρκετά κουραστικό και βαρετό. Η γραφή της είναι πάρα πολύ καλή και καταφέρνει να σε κρατήσει σε αγωνία. Όμως ουσιαστικά η πλοκή εξελίσσεται σε 100 σελίδες και οι υπόλοιπες 500 είναι υπερβολικές λεπτομέρειες.

0

Ένα μ' εσέναΤο φινάλε της σειράς

Το φινάλε μιας σειράς περιέχει ό,τι και τα προηγούμενα ερωτισμό, τρυφερότητα και αγωνία με έντονα συναισθήματα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο από άποψη πλοκής!

0

Αιχμάλωτη στην αγκαλιά σουΤο τέταρτο μέρος

Το τέταρτο μέρος μιας ερωτικής ιστορίας που σε κρατάει σε αγωνία. Τα συναισθήματα εναλλάσσονται και πλέον η ιστορία παρουσιάζεται και μέσα από τα μάτια του άντρα πρωταγωνιστή.

0

Ευάλωτη δίπλα σουΑισθησιακό ρομάντζο

Η συνέχεια μιας έντονης ερωτικής ιστορίας με αισθησιασμό και πάθος!

0

Δεμένη μαζί σουΥπέροχο!

Γεμάτο συναισθηματική ένταση και αισθησιασμό, ανυπομονώ για τη συνέχεια της ιστορίας!

0

Γυμνή μπροστά σουΡομαντικό

Ένα ρομάντζο γεμάτο συναισθηματισμό και πάθος. Το μόνο αρνητικό ότι εμφανίζει ομοιότητες με τις 50 αποχρώσεις του Γκρι.

0

Η κρεμάλαΕξαιρετικό θρίλερ

Εξαιρετικό θρίλερ με γρήγορη και ενδιαφέρουσα πλοκή. Η γραφή του Cole σε κερδίζει και φυσικά μια εκκεντρική ηρωίδα που ταυτίζεσαι εύκολα μαζί της. Διαβάζεται σε μια μέρα!

0

Ξένο δέρμαΚαταπληκτικό!

Η Tana French εξελίσσεται σε μια αληθινά μεγάλη συγγραφέα. Η γραφή της σε κερδίζει από την πρώτη σελίδα, υπόθεση που σε αιχμαλωτίζει και κορυφώνεται σταδιακά αλλά το πιο σημαντικό σκιαγραφούνται πλήρως οι χαρακτήρες ώστε να διαφαίνονται τα κίνητρα και οι προθέσεις.

0

Η θέση 7ΑΨυχολογικό θρίλερ αριστούργημα

Ο συγγραφέας κυρίαρχος του ψυχολογικού θρίλερ στα καλύτερά του. Μια υπόθεση που σου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον, συνεχείς ανατροπές και η κορύφωση με το εκπληκτικό τέλος!

0

Το πείραμαΑπλά καλό

Ο Fitzek είναι εξαιρετικός συγγραφέας και καταφέρνει να παίζει με το μυαλό σου. Από όσα έχω διαβάσει αυτό θα το χαρακτήριζα λίγο βαρετό και κουραστικό σε κάποια σημεία. Βελτιώνεται αισθητά προς το τέλος με τις ανατροπές του.

1

Η καλή και η κακήΚαθηλωτικό

Ένα ψυχολογικό θρίλερ καθηλωτικό από την πρώτη σελίδα! Έντονο, με γρήγορη πλοκή και γραφή σαν να ξετυλίγεται μπροστά σου ταινία θρίλερ!

0

Μουσικές καρέκλεςΔεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου

Γενικότερα αγαπώ τον Dahl και τον τρόπο γραφής του. Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν αρκετά μπερδεμένη, κουραστική με ελάχιστο ενδιαφέρον και αγωνία.

0

ΖΩΝΗ ΣΙΩΠΗΣΚαθηλωτικό

Πολύ δυνατό, καθηλωτικό και ατμοσφαιρικό. Καλογραμμένο σε κρατάει σε εγρήγορση από την πρώτη σελίδα. Με κλιμακωτή ένταση φτάνει επιτέλους στη λύτρωση!

0

Το κλειδίΑπολαυστικό

Μια πρωταγωνίστρια αφηγήτρια που κατηγορείται για ένα φριχτό έγκλημα. Εξαιρετική δομή και σωστό ρυθμό με ένα εξαιρετικό τέλος. Τελικά είναι αθώα ή ένοχη; Υπάρχει όντως το μεταφυσικό στοιχείο ή η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση; Ευρηματική συγγραφέας διαβάζεται ευχάριστα.

1

Τόπος ΕκτέλεσηςΦοβερό

Η Yrsa στα καλύτερά της. Καλοδουλεμένη πλοκή, κλιμακούμενη ένταση και μια λύτρωση που επέρχεται στο τέλος με ανατροπές. Και φυσικά το αγαπημένο δίδυμο αστυνομικού ψυχολόγου και πώς εξελίσσεται η σχέση τους. Περιμένω με αγωνία το επόμενο.

0

Το ένστικτοΚαθηλωτικό

Ένα ψυχολογικό δράμα, καθηλωτικό και εξαιρετικά ευρηματικό. Διαβάζεται απνευστί και κλιμακώνεται συναισθηματικά.

0

Στον τάφο κάποιου άλλουΕκπληκτικός ο Rankin!

Καθηλωτική η γραφή του Rankin, ατμόσφαιρα ανυπέρβλητη, έχει δημιουργήσει έναν καταπληκτικό ήρωα, ο επιθεωρητής Ρέμπους σε κερδίζει με όποια υπόθεση κι αν καταπιαστεί.

0

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚαθηλωτικό

Ένα θρίλερ μυστηρίου και οικογενειακό δράμα ταυτόχρονα. Σε καθηλώνει από την πρώτη σελίδα και η ένταση κλιμακώνεται αριστοτεχνικά. Πρωτότυπο και ανατρεπτικό, καταφέρνει να σε κάνει να γνωρίσεις την ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών και στο τέλος μένεις αποσβολωμένος και συγκινημένος.

0

ΛΟΓΙΑ ΝΕΚΡΩΝΚαθηλωτικό

Ένας φανταστικός συγγραφέας με μια γοητευτική πρωταγωνίστρια. Άρτια υπόθεση που αν και γνωρίζεις αρκετές λεπτομέρειες από την αρχή ξεδιπλώνεται αριστοτεχνικά. Ένα εξαιρετικό δυνατό ψυχολογικό θρίλερ!

0

Στην αγκαλιά του φθινοπώρουΣυναισθηματικό

Μια ερωτική ιστορία, διαβάζεται ευχάριστα. Λίγο η αρχή κουράζει αλλά και το τέλος φαίνεται βιαστικό, θα το προτιμούσα διαφορετικό.

0

Πείραμα μνήμηςΨυχολογικό θρίλερ

Ο Fitzek στα καλύτερά του. Ένα ψυχολογικό θρίλερ, έξυπνο με συνεχείς ανατροπές μέχρι την τελευταία σελίδα. Δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

0

Το δέμαΚαταπληκτικό!

Το καλύτερο βιβλίο του Fitzek που έχω διαβάσει ως τώρα. Έξυπνο, ανατρεπτικό, σου κόβει την ανάσα. Σίγουρα δεν υποψιάζεσαι την αλήθεια!

0

Η θεραπείαΑγωνιώδες

Ένα αριστοτεχνικά δομημένο ψυχολογικό θρίλερ, με γρήγορη πλοκή, αγωνία και ανατροπές. Παίζει με το μυαλό και την ψυχολογία του αναγνώστη.

0

Όσα δεν τόλμησα να ονειρευτώΓλυκιά ιστορία

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, δράση περισσότερο με ελάχιστη περιγραφή. Διαβάζεται ευχάριστα, ακολουθεί πολλά κλισέ!

0

Σκοτεινός κήποςΑριστοτεχνικό

Ένα λεπτοδουλεμένο μυθιστόρημα με ψυχολογικές αποχρώσεις, εμβαθύνει στον ψυχισμό των ηρώων και ανατρεπτικό τέλος.

0

Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούςΕκπληκτικό!

Ο Rankin είναι εγγύηση, η γραφή του είναι πολύ καλή και άνετα διαβάζεται σε μια μέρα. Ίσως η υπόθεση στο συγκεκριμένο δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα αλλά σε κερδίζουν οι χαρακτήρες!

0

Σκέψου σαν μοναχόςΠώς να σκέφτεσαι... σαν μοναχός!

Ένα βιβλίο που ουσιαστικά παρουσιάζει διδάγματα και πώς μπορούν να μετουσιωθούν στην καθημερινότητα με πρακτικές συμβουλές. Εκπληκτική γραφή, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και η γραφή του είναι σαν να τον "ακούς" να μιλάει.

0

Το δάσος της μνήμηςΑρκετά καλό!

Ατμοσφαιρικό, ιδιαίτερο και με 2 χαρακτήρες ολοκληρωμένους. Αρκετές ανατροπές διαβάζεται ευχάριστα.

0

Ανάμεσα σε ηλίθιουςΕυχάριστο

Ευχάριστο και ενδιαφέρον θέμα. Διαβάζεται σαν οδηγός για το πώς να επικοινωνείς με τους ανθρώπους. Θα μπορούσε να ήταν μικρότερο σε έκταση, από ένα σημείο και μετά κουράζει τον αναγνώστη.

0

Το μήνυμαΚαθηλωτικό

Καθηλωτική η Yrsa, σε κάθε της βιβλίο γίνεται καλύτερη! Σε κρατάει σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος, γρήγορη πλοκή, χαρακτήρες που σε κερδίζουν και ανατροπή μέχρι την τελευταία σελίδα κυριολεκτικά!

0

Μιλώντας σε αγνώστουςΕνδιαφέρον και διαφορετικό!

Πρωτότυπο περιεχόμενο, σε κερδίζει αμέσως ο τρόπος και το ύφος της γραφής του, μέσα από πραγματικές ιστορίες εκθέτει τι πρέπει να γνωρίζεις για τους αγνώστους!

0

Το διπλανό σπίτιΣυναρπαστικό

Ένα συναρπαστικό βιβλίο, σε κερδίζει από τις πρώτες σελίδες. Καλογραμμένο, με ανατροπές που κορυφώνονται στο τέλος!!!!

0

Μην το πεις πουθενάΒαρετό

Μυθιστόρημα μυστηρίου με έντονα στοιχεία μεταφυσικού. Βαρετό, η πλοκή εκτυλίσσεται αργά, ανούσιο, στις τελευταίες 50 σελίδες βελτιώνεται αισθητά. Στα θετικά το μήνυμα με το οποίο κλείνει την αφήγηση.

0

Πίστεψε μεΜέτριο

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, εύκολο στην ανάγνωση αλλά αρκετά μέτριο. Στην αρχή η πλοκή προκαλεί το ενδιαφέρον με ένα πρωτότυπο θέμα αλλά σιγά σιγά ξεφουσκώνει και οι προσδοκίες δεν επαληθεύονται.

0

MisteriosoΓνωριμία με την ομάδα Άλφα

Το πρώτο βιβλίο της ομάδας Άλφα. Ο Dahl εξαιρετικός, ίσως σε κάποια σημεία γίνεται κουραστικός με τις υπερβολικές λεπτομέρειες, ένα κλασικό αστυνομικό αστυνομικό όμως με την κορύφωσή του. Αυτό που σε κερδίζει είναι οι χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένοι με τις αδυναμίες τους.

0

Το προηγούμενο κορίτσιΕυχάριστο

Ευχάριστο, σε κρατάει σε αγωνία με την παράλληλη αφήγηση του παρελθόντος με το παρόν με ένα αναπάντεχο τέλος.

0

Πίσω από τα μάτια τηςΑρκετά καλό!

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με ολοκληρωμένους χαρακτήρες, σε κρατάει σε εγρήγορση και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η ανατροπή έρχεται στο τέλος και είναι κάτι που δεν το περιμένεις.

0

ΧαμένοςΚαθηλωτικό

Εξαιρετική όπως και στα προηγούμενα η Harper, πλοκή με εσωτερική ένταση, η φύση συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με ένα ιδιαίτερο φινάλε ίσως και λυτρωτικό!

0

Η γυναίκα στο παράθυροΕξειρετικό!

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, ενδιαφέρον σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος. Η αγωνία κλιμακώνεται σταδιακά, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Τέλος, καταφέρνει να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση της ηρωίδας.

0

Ασημένια φτεράΓυνακεία εκδίκηση!

Συνέχεια του βιβλίου "Χρυσό κλουβί. Ακολουθεί την ίδια ροή, διαβάζεται ευχάριστα, αν και το πρώτο μέρος είναι καλύτερο. Η Lackberg δεν απογοητεύει, ξέρει πώς να κρατά τον αναγνώστη σε αγωνία.

0

Ο τρόφιμοςΑνατρεπτικό

Γρήγορη πλοκή, ενδιαφέρουσα υπόθεση, ανατροπή στην ανατροπή μέχρι την τελευταία σελίδα. Διαβάζεται κυριολεκτικά σε μια μέρα!

0

Ο καλός γιοςΠροβλέψιμο

Αργή πλοκή, η γραφή της δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και αρκετά προβλέψιμο. Περισσότερο ψυχογράφημα και λιγότερο μυστηρίου. Διαβάζεται γρήγορα αλλά ξεχνιέται εύκολα.

0

ΕσύΤίποτα το ιδιαίτερο

Αυτό που σε κερδίζει σ αυτό το βιβλίο είναι το πρωτότυπο και ιδιαίτερο θέμα. Ο τρόπος γραφής της δεν μου άρεσε καθόλου και οι χαρακτήρες της εντελώς επιφανειακοί κι ενώ κάνει μια απόπειρα να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεσή τους δεν το πετυχαίνει. Διαβάζεται χαλαρά.

0

Τριλογία του Μπελφάστ (Τα φαντάσματα του Μπελφάστ//Συνωμοσία της φωτιάς//Κλεμμένες ψυχές)Ιρλανδικό νουάρ

Στα συν σίγουρα η τιμή που περιλαμβάνει τρία βιβλία. Σε κάποια σημεία γίνεται κουραστικό και αθυρόστομο. Το πρώτο και ειδικά το τρίτο βιβλίο σαν πλοκή αξίζει, με αγωνία και σασπένς. Δημιουργεί ήρωες ενδιαφέροντες και με κέρδισε ώστε να θέλω να διαβάσω και τα επόμενα!

0