Reviews

978

Followers

11

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

978

Followers

11

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Θάνατος με χείλη κόκκιναΒιβλίο

Μια αληθινή ιστορία , από εκείνες που πολλοί μπορεί να γνωρίζουν. Απλή και κατανοητή γραφή που δεν κουράζει καθόλου τον αναγνώστη . Σε κάποια σημεία αρκετά σκληρό, δείχνει τη δυνατότητα που έχει το γυναικείο μυαλό να φτάσει στο έγκλημα . Σοκαριστικό !

2

Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνειςΒιβλίο

Σίγουρα ξεχωρίζει η εικονογράφηση του βιβλίου !!! Το δρόμο που θα ακολουθήσει το κάθε παιδί ανησυχεί τους γονείς πολύ συχνά ! Με τα στιχάκια που υπάρχουν στο βιβλίο αντιλαμβάνεται εύκολα κανεις το ποσο μοναδικό και ξεχωριστό είναι το κάθε παιδι!

0

Το μικρό μου αδερφάκι! Βιβλίο

Το μαϊμουδάκι , ο Μιμο, μας βοηθάει να σκεφτούμε πως δεν είναι και τόσο άσχημα να έχουμε ένα αδερφάκι .... Πολύ τρυφερή ιστορία! Εξαιρετική εικονογράφηση . Ιδανικό δώρο για το «μεγάλο αδερφό»....

0

ΤσιχλόφουσκαΒιβλίο

Εξαιρετικό !!!! Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων ψυχολογικού θρίλερ με προεκτάσεις σε κοινωνικά ζητήματα . Σκληρό , αληθινό με ωραια πλοκή και χωρισμένο σε μικρά κεφαλαια. Σίγουρα έχεις βιώσει εσυ η κάποιος οικείος σου κάτι ανάλογο , ενδοοικογενειακή βία , κακοποίηση ζώων η κίνδυνο από τα social media .

0

Φυλακισμένος πράκτοραςΒιβλίο

Στο βιβλίο περιγράφεται το σωφρονιστικό σύστημα της Αμερικής . Ο ήρωας προσπαθώντας να επιβιώσει μέσα στη φυλακη χρησιμοποιοει της γνώσεις που έχει αποκομίσει το διάστημα που βρισκόταν στη CIA. Τελικά να κατάφερε και μάλιστα οι υπόλοιποι έτρεφαν και σεβασμό για εκείνον .

0

Μια μέραεξαιρετικο!

Μία ιστορία βαθιά αληθινή και συγκινητική που περιγράφει την σχέση μαμάς - κόρης . Μία αληθινή αγάπη και όσα θέλει η μητέρα να "αφήσει" στο παιδί της ... Όσες φορές και να διαβαστεί , σε όποια περίοδο της ζωής σου και να βρίσκεσαι σίγουρα θα σε κάνει να σκεφτείς τις στιγμές που έχεις ζήσει! Εξαιρετική εικονογράφηση και απλό κείμενο!

0

Δέσποιναβιβλιο

Δέσποινα είναι η Ελληνίδα μάνα , με όλα τα στερεότυπα που κουβαλάει αυτός ο χαρακτηρισμός. Η ιστορία μίας μητέρας που χάνει τον γιο της και περιγράφονται όλα εκείνα που βιώνει και αισθάνεται! Ίσως σε κάποια σημεία οι παραλληλισμοί που γίνονται να παραπέμψουν στην Παναγία, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προσβολή.

0

Η καμηλοπάρδαλη που δεν έβλεπε καλάΒιβλίο

Πολλές φορές οι γονείς βιώνουν πρόβλημα με τα παιδιά που δεν θέλουν να φορέσουν γυαλιά . Η καμηλοπάρδαλη μας μαθαίνει πως φορώντας γυαλιά βλέπεις καλύτερα τις ομορφιές που υπάρχουν γύρω σου !

0

ImagineΒιβλίο

Το γνωστό τραγούδι για την Ειρήνη σε μια έκδοση παραμυθιού στα ελληνικά και αγγλικά για παιδιά μικρής ηλικίας. Ίσως λίγο δύσκολο αλλά αξιζει να διαβαστεί !

0

Αθήνα εναντίον Σπάρτης - Ο πόλεμος που κατέστρεψε την ΕλλάδαΒιβλίο

Εξαιρετική επιλογή για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την αρχαία Ιστορία και την μεγάλη διαμάχη ! Σημαντικό σε αυτό το βιβλίο είναι ότι γίνεται αναφορά στη δίκη του Σωκράτη και πως επηρεάστηκαν αλλά και γενικότερα στον αντίκτυπο του πολέμου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής !

0

Όλες μου οι ρίγεςΒιβλίο

Κατάλληλο για γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να προσεγγίσουν το θέμα του αυτισμού . Μας μαθαίνει πως δεν Θα πρέπει να νιώθει κάποιος άσχημα επειδή είναι διαφορετικός αλλά να εκτιμάει αυτό το διαφορετικο χάρισμα που έχει ! Εξαιρετικό !

0

Τα μαλλιά του ΌλιβερΒιβλίο

Μαζί με τον Όλιβερ μαθαίνουν τα παιδιά να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και να αποδέχονται το διαφορετικο ! Πως τον αντιμετωπίζουν στην νέα του γειτονιά και τι συμβαίνει με τα μαλλιά του και αλλάζουν χρωμα;

0

Ο Νόι και η φάλαινα τον χειμώναΒιβλίο

Η συνέχεια της ιστορίας . Τώρα έχει φτάσει ο χειμώνας και ο Νοι συλλογίζεται όσα πέρασε το καλοκαίρι και νοσταλγεί τις στιγμές με την φάλαινα . Δυστυχώς όμως εκείνος και ο πατέρας του κινδυνέουν , θα καταφέρει κάποιος να τους σώσει ; Ένα βιβλίο που σε γεμίζει συναισθήματα και αντιλαμβάνεσαι την αξία της φιλίας! Εξαιρετική εικονογράφηση!

0

21 ιστορίες και Το κοράκιΒιβλίο

Ιδανική συλλογή για όλους εκείνους που αγαπούν τις ιστορίες τρόμου, μυστηρίου , επιστημονικής φαντασίας . Εξαιρετικά δομημένη συλλογή , χωρισμένη σε ενότητες και στο τέλος υπάρχει και το ποίημα του «το Κοράκι». Συγκλονίζει στην ανάγνωση και ας σχετίζονται οι ιστορίες του με τις πιο σκοτεινές σκέψεις του καθενός .

2

Ο ΤριγωνοψαρούληςΒιβλίο

Στην συγκεκριμένη έκδοση έχουμε διασκευή της γνωστής ιστορίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας . Είναι ευκαιρία να συζητήσουμε με τα παιδιά για την διαφορετικότητα. Ο Τριγωνοψαρουλης αν και διαφορετικός και μη αποδεκτός καταφέρνει να σώσει τον βυθό και πλέον όλοι του συμπεριφέρονται διαφορετικά !

0

Ο ερωτευμένος ΕλύτηςΒιβλίο

Διαβάζοντας το ανακαλύπτεις μέρη και πηγές έμπνευσης του σπουδαίου ποιητή ! Γίνεται αναφορά στην Κέρκυρα και στα μέρη που έζησε , τους ανθρώπους που συν αναστράφηκε, τις σπουδές του και σε σημαντικά γεγονότα της ζωής του. Εξαιρετική γραφή που σε ταξιδεύει στο χρόνο .

0

ΤαξίδιΒιβλίο

Ένα κορίτσι έχει ένα μαγικό μολύβι και προσπαθεί να ξεφύγει από την μοναξιά της ζωγραφίζοντας μια μαγική πόρτα που ανοίγει , μια βάρκα που την οδηγεί σε ένα καινούριο μέρος .... ποσα καταφέρνει να ζήσει ; Θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι της ; Ένα παραμύθι χωρίς λόγια , μόνο με εικόνες ...

0

Τι να κάνω τον θυμό μουΒιβλίο

Εξαιρετική επιλογή εάν θέλεις να συζητήσεις με το παιδί το ζήτημα του θυμού ! Στην συγκεκριμένη ιστορία παρουσιάζονται διαφορετικοί λόγοι που μπορούν να θυμώσουν κάποιον αλλά και πολλοί τρόποι για να διαχειριστεί κάποιος το καινούριο αυτό συναίσθημα που νιώθει ! Βοηθάει το παιδί να γνωρίσει καλύτερα τα συναισθήματα του αλλά και να τα εκφράζει .

0

Ο Ωρίωνας και το σκοτάδιΒιβλίο

Μια εξαιρετική ιστορία ! Ο Ωριωνας φοβάται το σκοτάδι και τρομάζει με τους ήχους που ακούει τις νύχτες ! Τότε αποφασίζει το «σκοτάδι» να εμφανιστεί και να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους του κάνοντας μια βόλτα μαζί του και μαθαίνοντας του τα μυστικά της νύχτας .... Από εκείνη τη στιγμή γίνονται δυο πολλοί καλοι φίλοι και ο Ωριωνας δεν θέλει να αποχωριστεί πια τον καινούριο του φίλο ! Εκπληκτική εικονογράφηση !

0

Ο λύκος Ζαχαρίας στη χώρα των παραμυθιώνΒιβλίο

Η συγκεκριμένη σειρά βιβλία έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά προσχολικής ηλικίας . Στην συγκεκριμένη ιστορία ο Λύκος Ζαχαριας βρίσκεται στο δάσος και εκεί συναντάει τους «κακούς λύκους» των παραμυθιών . Για άλλη μια φορά μπλέκει σε μια καινουρια διασκεδαστική περιπέτεια ..

0

Ο Τίμος πηγαίνει στη θάλασσαβιβλίο

Ο Τίμος βοηθάει τους μικρούς μας να αγαπήσουν και να μην φοβούνται την θάλασσα. Έχει έντονα χρώματα και σκληρό εξώφυλλο , ιδανικό για παιδιά μικρής ηλικίας 2+

0

Ο τίμος μαθαίνει ποδήλατοεξαιρετικό!

Ιδανική πρόταση για παιδιά που θέλουν να πάρουν θάρρος και να προσπαθήσουν περισσότερο να μάθουν ποδήλατο καθώς και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν.

0

Μικρές ιστορίες για παιδιά 1Βιβλίο

Μια συλλογή σύντομων ιστοριών για τα παιδιά ενός έτους . Εξαιρετική εικονογράφηση! Ιδανική επιλογή για να διαβαστούν πριν τον ύπνο.

0

Ο Νόι και η φάλαιναΒιβλιο

Ο μικρός Νοι βρίσκει μια φάλαινα στην ακτή και αποφασίζει να την πάρει στο σπίτι του να την φροντίζει . Γρήγορα αντιλαμβάνεται πως κάθε ζωντανός οργανισμός θα πρέπει ν ζει στο φυσικό του περιβάλλον και την επιστρέφει στη θάλασσα! Εξαιρετική ιστορία για την δύναμη της φιλίας !

0

Ποιος πήρε το τυρί μουΒιβλίο

Κυνηγώντας το «τυρί» που ο καθένας θέλει να πιάσει !!!! Ο καθένας έχει διαφορετικές επιθυμίες και διαβάζοντας το βιβλίο αντιλαμβάνεται τι είναι τελικά αυτό που πραγματικά θέλει να αποκτήσει !

0

Μικρές κυρίεςΒιβλίο

Οι 4 μικρές κύριες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους ! Σε μια δύσκολη εποχή , όπου ζουν με την μητέρα τους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που βρίσκεται μπροστά τους .

0

Παραμύθι χωρίς όνομαΒιβλίο

Ένα διαχρονικό «παραμύθι». Πολλές φορές βρισκόμενοι μπροστά από κάποιον κίνδυνο και νιώθοντας ότι απειλούμαστε «ξυπνάμε» ... και αντιδράμε ! Το βιβλίο αγγίζει θέματα που σχετίζονται με την αυτοθυσία .

0

Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτείΒιβλίο

Ένα εύκολο βιβλίο στην ανάγνωση ! Ουσιαστικά είναι ερωτήσεις - απαντήσεις που έκανε ο συγγραφέας στο κοινό ! Ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης που βοηθάει τον αναγνώστη να γνωρίσει πρώτα από όλα καλά τον εαυτό του !

0

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάταςΒιβλίο

Εξαιρετική δομή κειμένου ! Προτείνεται για παιδιά 8+ Τα παιδιά που επισκέπτονται το εργοστάσιο σοκολάτας μπλέκονται σε περιπέτειες γιατί δεν υπακούν στους κανόνες !!! Πολύ όμορφη ιστορία ..

0

ΝινέτΒιβλίο

Ιδανική πρόταση για παιδιά 8+ που θέλουν σιγά σιγά να ταξιδέψουν στο χώρο της λογοτεχνίας ! Παρουσιάζεται η ηρωίδα σε όλες τις ηλικιακές της φάσεις και πως επηρεάζεται ο χαρακτήρας της μέσα από τις αλλαγές που συμβαίνουν .

1

Οι άθλιοιΒιβλίο

Υιοθετεί μια κόρη ο ήρωας και η ζωή του ληστή αλλάζει ξαφνικά ! Βαθιά συγκινητικό ! Βιβλίο εποχής !

0

Έθιμα ταφήςΒιβλίο

Πραγματικά γεγονότα του 19ου αιώνα που σε συγκλονίζουν ! Η ηρωίδα προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον .

2

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari τουΒιβλίο

Αφορμή για να δεις τα πράγματα και τον κόσμο διαφορετικά και να αναζητήσεις το πραγματικό νόημα της ζωής σου !

0

Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκεΒιβλίο

Ποσο αισιόδοξη ιστορία !!!! Ένας άνθρωπος στα 100 του χρόνια έχει ακόμα όρεξη για περιπέτεια και το τολμά ...

0

Η εποχή των κερασιώνΒιβλίο

Μια γλυκιά συναισθηματική ιστορία στο Παρίσι ! Περιγράφεται ο έρωτας δυο ανθρώπων που ίσως και να μην ταιριάζουν στην αρχή ...

0

Σκακιστική νουβέλαΒιβλίο

Περιγράφεται ο αγώνας τους ανθρώπου για να καταφέρει να επιβιώσει ψυχικά ! Η δυσκολία του πολλές φορές μπορεί να καταληξει και σε σχιζοφρενικές καταστάσεις ! Συναρπαστικό !

0

Η δίκηΒιβλίο

Ο άνθρωπος στην περίπτωση της εξουσίας του κράτους φαίνεται αναλώσιμος ! Ο ήρωας θα βρεθεί κατηγορούμενος σε μια δίκη χωρίς να γνωρίζει τον λόγο !

0

Ποτέ χωρίς την κόρη μουΒιβλίο

Μητέρα - κόρη ! Μια σχέση .. που πολλές φορές φτάνει στα άκρα ! Μια μητέρα που κάνει ότι μπορεί για να ξεφύγει μαζί με την κόρη της , αφού αντιλαμβάνεται πως στο μέρος που αποφάσισε να ζήσει θεωρούν τις γυναίκες σκλάβες. Αληθινή - συγκλονιστική ιστορία !

0

Ο έρωτας στα χρόνια της χολέραςΒιβλίο

Ένας έρωτας που περνάει πολλές δυσκολίες στα χρόνια της Χολέρας . Αυτοί όμως δεν είναι οι έρωτες που αξιζει να υπερασπίζεσαι ; Εξαιρετική γραφή !

0

Το πορτραίτο του Ντόριαν ΓκραίυΒιβλίο

Πολύ συχνά οι άνθρωποι κυριεύονται από τα πάθη τους! Άλλες φορές εν γνώση τους και άλλες χωρίς να το αντιλαμβάνονται πλήρως ! Διαχρονικό και σχεδόν πάντα επίκαιρο !

0

ΚίρκηΒιβλίο

Σίγουρα αποτελεί ο τρόπος ζωής της δίδαγμα για όλους μας ! Αξιζει να διαβαστεί !!!! Η γυναικεία δύναμη είναι αυτή που μας δίνει θάρρος και να προσπαθούμε για τα θέλω μας ...

1

Χελώνες στο άπειροΒιβλίο

Διαβάζεται εύκολα και από εφήβους ! Η έφηβη ηρωίδα προσπαθεί να δαμάσει τις φοβίες της . Μπλέκει σε μια περιπέτεια , εξαφάνιση ενός ανθρώπου. Προσπαθεί να είναι «καλή κόρη» και να ενεργεί σύμφωνα με τα θέλω των γονιών της .

0

Αναζητώντας την ΑλάσκαΒιβλίο

Ποσο σημασία έχει η φιλια στο διάστημα της εφηβείας και τι αλλαγές προκαλεί στον έφηβο ; Είναι σαν να βλέπει στον συνομήλικό φίλο του τον εαυτό του !

0

Έλμερ,ο παρδαλός ελέφανταςΕξαιρετικό !

Τα παιδιά αντιλαμβάνονται το πόσο σπουδαίο είναι να είσαι ... διαφορετικός ! Ο Ελμερ είναι αρεστός και ας είναι διαφορετικός !!!!

0

Ο Έλμερ και ο ΓουίλλυΒιβλίο

Άλλη μια περιπέτεια με τον Ελμερ , στην συγκεκριμένη ιστορία ψάχνει τον ξάδερφο του που συνεχώς κάνει σκανταλιές ! Εξαιρετική εικονογράφηση ! Απευθύνεται σε παιδιά 2+

0

Ο γέρος και η θάλασσαΒιβλίο

Εξαιρετική διασκευή για εφήβους !!!!!

0

Ο γέρος και η θάλασσαΒιβλίο

Η δύναμη της ψυχής του ανθρώπου σε μαγεύει σε αυτή την ιστορία .

0

Το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέαΒιβλιο

Μια ρομαντική ιστορία στο Παρίσι !!!! Ευχάριστη ιστορία !

0

Το άρωμαΒιβλίο

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα μυθιστόρημα που σε κρατάει με την ιστορία του καθώς προσπαθεί ο ήρωας να φτιάξει το τέλειο άρωμα ... όμως για να το καταφέρει κάνει μια σειρά από φόνους !!!! Τελικά τι συμβαίνει στο μυαλό του ;

1

Το άρωμαΒιβλίο

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα μυθιστόρημα που σε κρατάει με την ιστορία του καθώς προσπαθεί ο ήρωας να φτιάξει το τέλειο άρωμα ... όμως για να το καταφέρει κάνει μια σειρά από φόνους !!!! Τελικά τι συμβαίνει στο μυαλό του ;

1

Ο ΣτόουνερΒιβλίο

Εξαιρετική περιγραφή των προσώπων και των γεγονότων ! Καλογραμμένο !

0

ConfiteorΒιβλίο

Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτεί κάποιος στην ανάγνωση του , αλλά αξιζει να το διαβάσει μέχρι το τέλος ! Πως προσπαθεί ένας νέος να ικανοποιήσει τα θέλω των γονιών του και τι θα συμβεί στο τέλος !

0

Η θέση 7ΑΒιβλίο

Φόβος για το αεροπλάνο και πως υπερνικας αυτή σου την φοβία !

0

Το νησίΒιβλίο

Μια δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας ! Βαθιά συναισθήματα και συγκίνηση για όσα είχαν συμβεί στη Σπιναλόγκα .

0

Η σιωπηλή ασθενήςΒιβλίο

Είναι από εκείνα τα βιβλία που σου κρατάει το ενδιαφέρον ! Ένας φόνος και τα αιτία του ...

0

Αόρατος άνθρωποςΒιβλίο

Ένα βιβλίο που σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης ! Φυλετικός ρατσισμός ... υπάρχει παντού γύρω μας και ας μην το έχουμε απόλυτα αντιληφθεί!

0

Τα χρωματιστά κοράκιαΒιβλίο

Μια σειρά βιβλίων για παιδιά 2+ που τους ενθουσιάζει ο τρόπος που είναι γραμμένη η ιστορία !!!!

0

Ο μικρός ΕρμήςΒιβλίο

Διαφορετική περιπέτεια του μικρού Ερμη!

0

Η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλαΒιβλίο

Η ομοιοκαταληξία ενθουσιάζει τα παιδιά !!! Εξαιρετική διασκεδαστική ιστορία !!!

0

Οι ιππότες της τηγανητής πατάταςΒιβλίο

Μια υπέροχη ιστορία για ιππότες !!!! Η αλήθεια είναι πως αρέσει πολύ και στα κορίτσια !!!

0

Ούτε γάτα ούτε ζημιάΕξαιρετικό

Υπέροχη ιστορία για παιδιά μικρής ηλικίας ! Ομοιοκαταληξία και εξαιρετική εικονογράφηση !!

0

Η Πουπού και η ΚαρλόταΒιβλίο

Ευφάνταστη ιστορία για τους μικρούς αναγνώστες !!!!

0

Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσηςΒιβλίο

Μια συναρπαστική ιστορία !!!! Εξαιρετική εικονογράφηση !!!! Ο συγγραφέας καταφέρνει να συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες με την δομή του κειμένου . Μοναδικη υπόθεση !

0

Το τηγάνι του δήμιουβιβλίο

εξαιρετικη ιστορια!!!!!!!! Συναρπαστικο! Τι καταφέρνει κανεις με ένα ... τηγάνι ; Διασκεδαστικό !!!

0

Ένα φτυάρι στον Άρηεξαιρετικό!

Μία συναρπαστική διασκεδαστική ιστορια! Έχει έναν μοναδικό τρόπο τα παιδιά να γίνονται μέρος της ιστορίας !

0

Πανχελωνιακός εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπαςεξαιρετικό!

Εξαιρετική διασκεδαστική περιπέτεια!!!!! Στα παιδιά μικρής ηλικίας αρέσει τόσο πολύ !

0

Ο Ιγνάτιος και η γάταβιβλίο

Ακόμη μία περιπέτεια για τους μικρούς μας αναγνωστες που συναρπάζει!

0

Σαν παραμύθιβιβλίο

Τρυφερή ιστορία! Βαθιά συγκινητική! Σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή ...

0

Οι γραμμές στο πρόσωπο της γιαγιάς μουεξαιρετικό!

Συγκινητική ιστορία!!!!! Γλυκά συναισθήματα! Ισως όμορφη πρόταση για δώρο στις γιαγιάδες μας!

0

Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσιεξαιρετικό!

Συναισθηματική χριστουγεννιατικη και όχι μόνο ιστορία!

0

Το πάρτι των καγκουρό (χαρτόδετη έκδοση)Βιβλίο

Άλλη μια ωραια περιπέτεια από αυτή τη σειρά βιβλίων !!!!! Κάθε περιπέτεια είναι ξεχωριστή !

0

Το πιο όμορφο κυκνάκιΒιβλίο

Εξαιρετική συναισθηματική ιστορία !!!! Το πιο όμορφο κυκνακι ξεχωρίζει και μας μεταφέρει σε ένα μαγικό τοπίο !

0

Η πριγκίπισσα ΔυσκολούλαΒιβλίο

Η πριγκίπισσα Δυσκολουλα... εξαιρετική περιπέτεια !!!!! Προτείνεται για παιδιά 5+ Τα παιδιά απολαμβάνουν την ιστορία με τους αριθμούς !

0

Ο Βασιλιάς τηςΒιβλίο

Μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας της Ωραίας Ελένης . Αξιζει να διαβαστεί !

0

Το κουμπί που κρύωνεΒιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!!!! Ιδανική πρόταση για δώρο ! Πως ένα κουμπι κρυώνει και πως πλέκεται η ιστορία ;

0

Η Φιφή και η Φωφώ οι φαντασμένες φάλαινεςΒιβλίο

Καλοκαιρινή απίθανη περιπέτεια !!! Το παιχνίδι με τις λέξεις ενθαρρύνει τα παιδιά να διαβάσουν εύκολα το βιβλίο .

0

Ο Άρης ο τσαγκάρηςΒιβλιο

Εξαιρετική περιπέτεια !!!! Θα σας συναρπάσει ! Ανήκει στη σειρά βιβλίων του συγγραφέα με τους αριθμούς . Ιδανικό για παιδιά 5+

0

Ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία ΓλυκερίαΒιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!!!! Ιδανική επιλογή για ηλικίες 4-5+ Μια γλυκιά ιστορία με τους πρωταγωνιστές να εντυπωσιαζουν τους μικρούς αναγνώστες !

0

Ένα κεράκι για το ρινοκεράκιΒιβλίο

Αυτή η κατάπληκτη γραφή εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους ! Η ομοιοκαταληξία συναρπάζει τους αναγνώστες .

0

Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμοΒιβλίο

Απίθανη ιστορία !!!!! Αρέσει σε όλους ! Πως καταφέρνει η φάλαινα να ... φάει τον πόλεμο ;

0

Η λαίμαργη φάλαιναΒιβλίο

Ότι πρέπει για παιδιά 2+ Μικρό κείμενο με ομοιοκαταληξία .

0

Το παραπονεμένο ελεφαντάκιΒιβλίο !

Ποσο τρυφερή και καλογραμμένο ιστορία !!!! 2+ ιδανική ηλικία !!!!

0

Ο φαλακρός σκαντζόχοιροςΒιβλίο

Αρέσει σε όλους αυτή η σειρά βιβλίων ! Στα παιδιά εύκολα παραμένει στη μνήμη το κείμενο και το επαναλαμβάνουν !

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 1 - Το απίθανο τσίρκο του ΜανόληΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !!!!! Τι συμβαίνει τελικά στο τσίρκο και πως μπλέκονται οι ήρωες σε μια καινουρια περιπέτεια ;

0

Το νανούρισμα του φακίρηΒιβλίο

Εξαιρετική ιστορία και γραφή !!!!! Η εικονογράφηση μας μεταφέρει σε ένα ιδανικό μέρος ! Ιδανικό για ηλικίες 5+

0

Το γαϊδουράκι που γκάριζεΒιβλίο

Ποσο υπέροχη ιστορία !!!! Ο γάιδαρος , ένα οικείο ζώο για τα παιδιά , μπλέκει σε περιπέτειες ! Τα παιδιά εύκολα γίνονται μέρος της ιστορίας !

0

Το σεντούκι με τις πέντε κλειδαριέςΒιβλίο

Εκπληκτική ιστορία για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ! Γιατί το σεντούκι έχει 5 κλειδαριές ; Που βρίσκονται τα κλειδιά και τι κρύβεται μέσα στο σεντούκι ; Περιπέτεια που συναρπάζει !

0

Οι χελώνες του βαρώνουΒιβλίο

Εκπληκτική περιπέτεια !!!!! Τα ζώα γίνονται πρωταγωνιστές της ιστορίας με έναν ευφάνταστο τρόπο !

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 7 - Ο φωτογράφος Φύρδης ΜίγδηςΒιβλίο

Ποσο υπέροχη ιστορία !!!! Στο νησί μια καινουρια περιπέτεια με τον φωτογράφο αυτή την φορά !

0

Φουφήχτρα: Η μάγισσα με την ηλεκτρική σκούπαΒιβλίο !

Όσες φορές και να διαβαστεί .... κάθε φορά είναι το ίδιο υπέροχο!

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 11 - Ο συναχωμένος κόκοραςΒιβλίο

Φανταστική σειρά βιβλίων ! Σε ποια περιπέτεια έχει μπλέξει ο κόκορας στο νησί των Πυροτεχνημάτων ;

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 10 - Η Μυρτώ και το κουνουπάκιΒιβλίο

Όμορφη εικονογράφηση ! Τέλειο κείμενο ! Πως καταφέρνει ένα κουνουπακι να «ξεσηκώσει» το κορίτσι ; Μια καινουρια περιπέτεια στο νησί των Πυροτεχνημάτων !

0

Οι γιαγιάδες με τα γιο-γιοΒιβλίο

Χιουμοριστική ιστορία !!! Εξαιρετικό κείμενο ! Ίσως ιδανική πρόταση για δώρο . Πως σχετίζονται οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο; Τελικά τι καταφέρνουν ;

0

Ο πόλεμος της ΩμεγαβήταςΒιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια !!!! Ποσο ζωντανή ιστορία ... τα παιδιά γίνονται μέρος αυτής!

0

Η πινεζοβροχήΒιβλίο

Ιστορία που αρέσει σε όλους !!!! Η ομοιοκαταληξία είναι χαρακτηριστική στην συγκεκριμένη σειρά βιβλίων !

0

Ποιος έκανε πιπί στο ΜισισιπήΒιβλίο

Εξαιρετική γραφή !!!! Υπέροχη ιστορία !!!! Ο γλάρος μας μεταφέρει σε μια διασκεδαστική ιστορία ! Τελικά παραδέχθηκε ποιο παπί έκανε πιπι ;

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 3 - Η χώρα χωρίς γάτεςΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !!!! Διαβάζεται συνεχώς ... τι συμβαίνει όταν δεν υπάρχουν γάτες ή όταν εμφανίζονται ξαφνικά ;

0

Ο πόλεμος των Ούφρων και των ΤζούφρωνΒιβλίο

Απίθανη ιστορία !!!! Φανταστική περιπέτεια !!!! Υπάρχει τελικά πόλεμος ανάμεσα τους ;

0

Τα τρία μικρά λυκάκιαΒιβλίο

Τελικά ο λύκος η το γουρούνι είναι ο «κακός»; το παραμύθι αλλιώς ! Εκπληκτικό !

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 6 - Ο λαίμαργος τουνελόδρακοςΕξαιρετικό !

Απίθανη ιστορία !!!! Αρέσει πολύ στα παιδιά !!! Τι διαφορετικο έχει αυτός ο δράκος ; Πως παρουσιάζεται στο νησί ;

0

Ένα χελιδόνι για την ΕυρώπηΒιβλίο

Ιστορία μιας άλλης εποχής !!! Ένα διαφορετικο ταξίδι , μια διαφορετική περιπέτεια !

0

Η Ρενάτα η γάτα με τη ροζ ριγέ γραβάταΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !! Η ομοιοκαταληξία ενθουσιάζει τα παιδιά !!!!

0

Ο Χάρυ το μοσχάρι και το μαγικό λυχνάριΒιβλίο

Μοναδική σειρά βιβλίων !!!!! Και ποιος δεν θα είχε την περιέργεια να ανακαλύψει ποιος θα βγει από το ... μαγικό λυχνάρι !!!! Μάλλον μια μαγική περιπέτεια ξεκινάει ...

0

Δωράκια από μένα για σέναΒιβλίο

Εξαιρετική ιδέα για ένα διαφορετικο ... δώρο ! Δώρα αναλόγως της προσωπικότητας ;

0

Δωράκια από μένα για σέναΒιβλίο

Ιδεες για δώρο που ισως να μην είχαμε σκεφτεί ! Εξαιρετική επιλογή για δωράκια !

0

Δωράκια από μένα για σέναΒιβλίο

Υπέροχη ιδέα για δώρο ! Δωράκια ανάλογα των ενδιαφερόντων σου !

0

Δωράκια από μένα για σέναΒιβλίο

Φανταστική πρόταση ... δωράκια !!!! Αναλόγως με το τι θα ήθελες να εισαι ... σου ταιριάζει και το αντίστοιχο δώρο !

0

Δωράκια από μένα για σέναΒιβλίο

Έξυπνη πρόταση για δωράκια ... τη δώρο θα σου ταίριαζε εάν ήσουν ...

0

Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Ο δεκανέας ΠαραδέκαςΒιβλίο

Δραστηριότητες ιδανικές για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών !

0

Ο ταξιδιώτης και η μαργαρίταΒιβλίο

Απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας! Μεταφέρει τα παιδιά σε μια άλλη εποχή γεμάτη αξίες και ιδανικά !

0

Οι πειρατές της καμινάδαςΒιβλίο

Άλλη μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία !!! Οι Πειρατές αυτοί είναι λίγο ... διαφορετικοί, ασυνήθιστοι ! Ποια είναι η σχέση τους με τον Άγιο Βασίλη ;

0

Το φαγκρί και το σκουμπρίΒιβλίο

Μοναδική περιπέτεια !!!! Θα σας συναρπάσει !

0

Το μυστικό της μαξιλαροθήκηςΒιβλίο

Διασκεδαστικό !!!!!! Υπέροχη ιστορία !!!! Η Χαρά και το Γκοντουν σε μια ακόμη απολαυστική περιπέτεια !

0

Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η κόρη του φακίρηΒιβλίο

Εναλλακτικό βιβλιο προετοιμασίας από την μια τάξη στην άλλη !!!!

0

Το βουνό της τύχηςΒιβλιο

Υπέροχη διασκεδαστική σειρά !!!!! Πως η τύχη επηρεάζει την ροή των γεγονότων ;

0

Το Γκουντούν πάει σχολείοΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !! Εξαιρετική αφορμή για συζητήσεις για την πρώτη μέρα στο σχολείο !

0

Η μεγάλη φαγούραΒιβλίο

Διασκεδαστική απίθανη ιστορία !!!!! Η επίσκεψη στο γιατρό ίσως να φέρει τα πάνω κάτω ... τελικά γιατί υπήρχε η ... μεγάλη φαγούρα ;

0

Η μάγισσα με τα πόμολαΒιβλίο

Ενθουσιάζονται οι μικροί μας αναγνώστες !!!! Εξαιρετική ιστορία ! Μια μάγισσα διαφορετική από τις άλλες !

0

Ο υπέροχος σκουπιδοντενεκέςΒιβλίο

Απίθανη ιστορία !!!! Καμία φορά βρίσκονται απίθανα πράγματα μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ και ο συγγραφέας μας παροτρύνει να ψάξουμε μαζί του !

0

Το κόκκινο βότσαλοΒιβλίο

Χιουμοριστική ιστορία ! Εξαιρετική σειρά βιβλίων ! Πως καταφέρνει ένα απλό κόκκινο βότσαλο να τους οδηγήσει σε νέες περιπέτειες ; Η μήπως τελικά δεν είναι και τόσο απλό ...

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 8 - Το παπάκι που δεν του αρέσανε τα ποδαράκια τουΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά !!!! Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα τα καταφέρνουμε !

0

Η ζωγραφιά της ΧριστίναςΒιβλίο

Εξαιρετική διήγηση ! Πως καταφέρνει η Χριστίνα να βρίσκεται στις σελίδες άλλων βιβλίων ; Ιδανικό για 8+

0

Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλεςΒιβλίο

Ποσο όμορφη ιστορία !!!! Η χαρά και το Γκοντουν μπλέκονται με 3 αποκριάτικες κορδέλες !

0

Ο Γκουντουνοφάγος παθαίνει αμνησίαΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά !!!!! Παθαίνει αμνησία ο ήρωας και τότε όλα αλλάζουν!

0

Οι δώδεκα ομπρέλεςΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά .... γιατί επιλέχθηκε οι ομπρέλες να είναι 12; Όντως είναι ; Τι συμβαίνει τελικά ;

0

Το ανώνυμο γράμμαΒιβλίο

Ενδιαφέρον για παιδιά 3+ Άλλη μια περιπέτεια που σχετίζεται με τα ζητήματα καθημερινότητας των παιδιών .

0

Το κουδούνι του τρόμουΒιβλίο

Μυστήριο και φαντασία σε αυτό το βιβλίο του !!!! Έκδοση για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας .το εξώφυλλο εξιτάρει πολύ τα παιδιά ..

0

Το κόκκινο βότσαλοΒιβλίο

Εξαιρετική γραφή και εικονογράφηση !!!! Αρέσει πολύ στα παιδιά ! Τι θα συμβεί τελικά με το κόκκινο βότσαλο ;

0

Η Φιφή και η Φωφώ οι φαντασμένες φάλαινεςΒιβλίο

Μοναδικό και αυτό !!!!! Ακόμη ένα «παιχνίδι» με τις λέξεις !

0

Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσηςΒιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!!!! Απευθύνεται σε παιδιά 6+ Μια περιπέτεια που μπλέκει πολλούς ήρωες ! Και ο κυριος ήρωας αποκτά ... «ουρά»!

0

Οι γιαγιάδες με τα γιο-γιοΒιβλίο

Εξαιρετικό κείμενο άλλη μια φορά !!!!! Τι σχέση έχουν οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο; Πως μπλέκουν σε περιπέτεια ;

0

Ο Λούκουλος τρώει παπαρούνεςΒιβλίο

Υπέροχη ιστορία !! ο ηρωας προσπαθεί να τα "βγαλει περα" με τις παπαρούνες!

0

Ο Λούκουλος τρώει μπαλόνιαΒιβλίο

Ωραια εικονογράφηση ! Κατανοητό κείμενο για παιδιά μικρή ηλικίας !

0

Το πάρτι των καγκουρόΒιβλίο

Απολαυστικό !!!! Άλλη μια ιστορία που ενθουσιάζει τα παιδιά !

0

Η ωραία νυσταγμένηΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων ! Διαφορετική ιστορία !!! Μια σύγχρονη περιπέτεια ! Μια εκδοχή που από τον τίτλο της σε κάνει να σκέφτεσαι γιατί είναι νυσταγμένη η πριγκίπισσα ... και τι θα της συμβεί ...

0

Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλαςΒιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!! Ίσως για παιδιά 5-6+ που τους αρέσουν οι περιπέτειες !

0

Ο Λούκουλος τρώει βότσαλαΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά για τους μικρούς μας ! Η ιστορία είναι διασκεδαστική και ευφάνταστη !

0

Ο Λούκουλος τρώει πυγολαμπίδεςΒιβλίο

Εξαιρετική γραφή και εικονογράφηση ! Ιδανικό για μικρής ηλικίας παιδιά !

0

Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλιΒιβλίο

Τελικά σε όλα υπάρχει λύση ... αρκεί να επιμένεις !!!! Δίδαγμα με εξαιρετικά δοσμένο τρόπο !

0

Τα τρία μικρά λυκάκιαΒιβλίο

Η έκδοση αυτή είχε τριασδιαστατη εικονογράφηση ! Εξαιρετικό !

0

Ποτέ μη γαργαλάς ένα γορίλαΒιβλίο

Η μαγική ιστορία του γορίλα ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους !

0

Η τελευταία μαύρη γάταΒιβλίο

Ιστορία μυστηρίου δωσμενη με τον μαγικό του τρόπο ! Αναφορές στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό ! Τόσο επικαιρο ξανά ...

0

Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκιΒιβλίο

Η δύναμη κρύβεται μέσα μας ! Τρυφερή Ιστορία ! Το ποντικάκι δεν τα παρατάει ... παλεύει για τα θέλω του !

0

Φρουτοπία: Ο χαμένος μανάβης (επίτομο)Βιβλίο

Σε μορφή κόμικ ο Πικος Απικος και οι περιπέτειες του ! Εξαιρετικό !

0

Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρταςΒιβλίο

Ο εκπληκτικός συγγραφέας πείθει με τον δικό του τρόπο τα παιδιά να προσέχουν την υγιεινή του στόματος . Εξαιρετικό !

0

Φρουτοπία 2. Η απαγωγή της Μαρουλίτας (συλλεκτική έκδοση)Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία και ωραια εικονογράφηση !!σε μορφή κόμικ !! Εναλλακτική πρόταση !

0

Πρώτες βοήθειες για σας παιδιάΒιβλίο

Εξαιρετική επιλογή !! Τι θα πρέπει να κάνουμε σε περιπτώσεις που μας συμβεί κάτι ; Απλές κατανοητές οδηγίες !

0

Μαθαίνω να αντιμετωπίζω τους εφιάλτεςΒιβλίο

Φοβίες και παιδιά ! Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !!

0

Μαθαίνω να έχω φίλουςΒιβλίο

Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας αλλά και για το πως θα διαχειρίζονται καταστάσεις ! Ποσο εύκολα η δύσκολα κάνουμε φίλους ; Πως επιλέγουμε ;

0

Μαθαίνω να μην τσακώνομαιΒιβλίο

Ιδανικό για γονείς και εκπαιδευτικούς ! Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !!

0

Μαθαίνω να μη λέω κακές λέξειςΒιβλίο

Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !! Εξαιρετική σειρά βιβλίων. Συνήθως τα παιδιά συτης της ηλικίας λένε ότι ακούν , έξυπνες ιδέες .. για να μαθουν πως πρέπει να μιλάμε

0

Μαθαίνω να μη διατάζωΒιβλίο

Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !! Έξυπνος τρόπος που μαθαίνει τα παιδιά σωστή συμπεριφορά !

0

Το άρωμα του μιγκέΒιβλίο

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που διαδραματίζονται στα Κυθηρα . Η ηρωίδα διηγείται τις σκληρές στιγμές που είχε, θα σας συγκινήσει!

0

Κλασικά παραμύθια για να μάθεις ποιος είσαιΒιβλίο

Έχει καταφέρει να συνδέσει τα παραμύθια που όλοι μας έχουμε διαβάσει με την προσωπικότητα του καθενός !

0

Το κοκαλάκι της νυχτερίδαςΒιβλίο

Εξαιρετική γραφή !!ιστορια που συναρπάζει !

0

Η σχολή των Ροβινσώνων ή πώς να τα έχεις όλαΒιβλίο

Εξαιρετική διασκευή !! Ευκαιρία να διαβαστεί από τους μικρούς αναγνώστες ! Ιδιαίτερη εικονογράφηση !

0

Μικρές κυρίες ή ένα παραμύθι για τέσσερα κορίτσια αληθινάΒιβλίο

Δίνεται η δυνατότητα να διαβαστεί το εξαιρετικό αυτό έργο και από παιδιά μικρότερης ηλικίας !

0

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ή η παραξενοπεριεργοτερότερη ιστορίαΒιβλίο

Υπέροχη διασκευή ! Εξαιρετικό κείμενο για να διαβαστεί και από παιδιά μικρότερης ηλικίας το έργο ! Η εικονογράφηση ζωντανεύει την ιστορία !

0

Dont Be Silly-Wrong Leg BillyΒιβλίο

Ποσο διασκεδαστική ιστορία !!! Τι συμβαίνει με το χταπόδι ; Ποσα πόδια έχει και τι καταφέρνει ;

0

20,000 Leagues Under the Sea...or, Nemo, Nautilus and other mysteries of the deepΒιβλίο

Εξαιρετική διασκευή ! Εξαιρετική απόδοση ! Ευκαιρία να διαβάσουν και στα αγγλικά την εκπληκτική ιστορία . Ιδανικό για τα παιδιά που έχουν κατακτήσει τις πρώτες γνώσεις στα αγγλικά

0

Around The World In Eighty DaysΒιβλίο

Εξαιρετική διασκευή !!!! Ιδανικό για τους μικρούς αναγνώστες ! Κείμενο στα αγγλικά για όσους θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά με την εκμάθηση της γλώσσας . Μικρές προτάσεις , ιδανική εικονογράφηση !

0

Τομ Σόγερ ή το μεγαλύτερο παιδικό δωμάτιο του κόσμουΕξαιρετικό !!

Μια διασκευή διαφορετική από τις άλλες !!!! Σε συναρπάζει .. ιδανικό για παιδιά μικρότερης ηλικίας , ώστε να διαβάσουν ένα διαχρονικό έργο !

0

Στα κύματα της ΈλληςΒιβλίο

Εξαιρετικό κείμενο !!! Άλλη μια φορά μας εντυπωσιάζει !

0

Ο ραφτάκος των λέξεωνΒιβλίο

Μα ποσο σημαντικές είναι οι λέξεις ; Μπορούν να καταφέρουν τα πάντα ... εξαιρετικό !!!!!

0

5 εβδομάδες με το αερόστατοΒιβλίο

Εξαιρετική διασκευή !!!! Εκπληκτική εικονογράφηση ! Τα παιδιά μικρής ηλικίας καταφέρνουν σε μερικές σελίδες να διαβάσουν το διαχρονικό αυτό έργο !

0

Ένα τελευταίο γράμμαΒιβλίο

Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες ! Εξαιρετική επιλογή !! Είναι ιδανική αφορμή για να γνωρίσουν τα παιδιά ηλικίας 5+ την γραπτή επικοινωνία αλλά και τη ζωή ενός ταχυδρόμου.

0

Τικ-ΤακΒιβλίο

Για ακόμη μια φορά μας εκπλήσσει με την ιστορία του !!!! Εξαιρετικό ! Πως σχετίζεται η ώρα με την καθημερινότητα μας ; Είναι απαραίτητα τα ρολόγια ;

0

Ταξίδι στο κέντρο της γηςΒιβλιο

Εξαιρετική διασκευή ! Υπέροχη εικονογράφηση ! Ιδανικό για παιδιά μικρότερης ηλικίας ! Αποτελεί εκπληκτικό παράδειγμα και μάθημα ζωής !

0

Το παρανομύθιΒιβλίο

Εξαιρετική γραφή ! Μια ιστορία συναρπαστική !! Μπορεί να απαντήσει κάποιος στα τόσα ερωτήματα που εχουν τα παιδιά ;

0

Οι καλές και οι κακές μάγισσεςΒιβλίο

Εξαιρετική επιλογή για όσους πιστεύουν στις μάγισσες ! Είναι τελικά όλες κακές ; Και πόσες μάγισσες υπάρχουν ;

0

Έχω για συμμαθητή έναν πειρατήΒιβλίο

Ποσο διασκεδαστική ιστορία !!!! Εξαιρετική επιλογή !! Μπορεί να αποτελέσει ωραια πρόταση για παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν Να διαβάζουν μόνα τους !

0

Όχι, κυρία!Βιβλίο

Ιδανικό για παιδιά που ξεκινούν να διαβάζουν μόνα τους ! Συναρπαστική ιστορία !

0

Από τη Γη στη ΣελήνηΒιβλίο

Εξαιρετική εικονογράφηση και διασκευή ! Ευκαιρία οι μικροί μας αναγνώστες να διαβάσουν τόσο σημαντικά έργα !

0

Γέλιο... του κουτιούΒιβλίο

Αστεία ιστορία για τους μικρούς μας αναγνώστες !

0

Journey to the Centre of the Earth or A Planet Full of SecretsΒιβλίο

Εξαιρετικό κείμενο και εικονογράφηση ! Ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά !

0

Ροβήρος ο κατακτητήςΒιβλίο

Εξαιρετική διασκευή για παιδιά μικρής ηλικίας !!! Δίνεται η δυνατότητα να διαβαστεί το γνωστό έργο !

0

Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμοΒιβλίο

Πως «βλέπουν» τα παιδιά μια πόλη χωρίς πόλεμο ;;

0

Το σκοτάδι φοβάται τον ΝικόλαΒιβλίο

Εξαιρετική ιστορία για να απαλλαγούν τα παιδιά από την φοβία του σκοταδιού

0

Ο γιατρός φοβάται τον ΝικόλαΒιβλίο

Εκπληκτική ιστορία ώστε τα παιδιά να μην φοβούνται την επίσκεψη στο γιατρό !

0

Ανέβα επίπεδοΒιβλίο

Σύγχρονη γραφή ! Ζωντανή εικονογράφηση !!!!

0

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδιαΒιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!! Τελικά οι ήχοι που ακούμε είναι τόσο έντονοι ; Είναι πάντα οι ίδιοι ; Ίσως βέβαια και να μην υπάρχουν η να μην ανακαλύψουμε τι ήταν ...

0

Πλανόδιο πάρκοΒιβλίο

Τα παιδιά θέλουν έναν καλύτερο κόσμο και προσπαθούν να τον φτιάξουν ! Εξαιρετική εικονογράφηση !

0

Οχ χταπόδι λάθος πόδι!Βιβλίο

Αστεία ιστορία με εξαιρετική εικονογράφηση !!!! Μπέρδεψε τα πόδια του ; Δεν είναι όλα τα ίδια ;

0

Μυστική αποστολή: Το χαμένο ημερολόγιο του παππούΒιβλίο

Ενδιαφέρουσα περιπέτεια για παιδιά 9+ Ποσα μπορεί να κρύβει ένα ημερολόγιο ;

0

Dork Diaries: Tales from a Not-So-Dorky Drama Queen (Book 9)Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών !

0

Dork Diaries: Party Time (Book 2)Βιβλίο

Διασκεδαστικό !!!! Ιδανική πρόταση ακόμα και για να διαβαστεί στα αγγλικά !

0

Dork Diaries: Holiday Heartbreak (Book 6)Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Πρόταση ιδανική για να διαβαστεί και στα αγγλικά.

0

Dork Diaries: Once Upon a DorkΒιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Ιδανική πρόταση να διαβαστεί και στα αγγλικά .

0

Dork Diaries: Tales from a Not-So-Perfect Pet Sitter (Book 10)Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών !

0

Dork Diaries: Tales from a Not-so-fabulous Life (Book 1)Βιβλίο

Είναι ευκαιρία να διαβαστεί στα αγγλικά . Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών !

0

Πώς να γίνεις δημοφιλής - Η ιστορία μιας αληθινής ξενέρωτηςΒιβλίο

Αρέσει πολύ στα κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία , αφού ουσιαστικά τους δίνει πολλές ιδέες ...

0

Τo Hμερολόγιο μιας ξενέρωτης 14Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Εδώ συναντάμε το ζήτημα της φιλίας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα .

0

Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης 13Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Καμία φορά τα γενέθλια μας είναι διαφορετικά ... τι έχει συμβεί ;

0

Η μωβ ομπρέλαΒιβλίο

Σχέσεις που συγκρούονται και μεγάλοι που δεν κατανοούν απόλυτα τους μικρούς ή και μικροί που δεν κατανοούν τους μεγάλους ...

0

ΣίλβερεϊκΒιβλίο

Συγκλονίζει η ιστορία του αγοριού που πέρασε τόσες δυσκολίες !

0

Τα ψηλά βουνάΒιβλίο

Αποδεικνύεται η δύναμη της ομάδας και η μαγεία της συνεργασίας !!!!!

0

Το καπλάνι της βιτρίναςΒιβλίο

Τόσο γλυκιά και συγκινητική ιστορία !!! Σε κάνει να γελάς και στο τέλος ... σε εκπλησει !

0

Τα μαγικά μαξιλάριαΒιβλίο

Όσες φορές και να διαβαστεί, κάθε φορά μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να κυνηγάμε τα όνειρα μας !

1

Ε.Π.Βιβλίο

Ποσο σημαντική είναι η φιλια στην εφηβεία ;;;;

0

Η Νεροχώρα και το στοιχειωμένο ποτάμιΒιβλίο

Περιπέτεια αρκετά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει !!! Για μικρούς και μεγάλους !

0

Κόκκινη κλωστή δεμένηΒιβλίο

Εξαιρετική επιλογή για παιδιά που τους αρέσουν τα ιστορικά γεγονότα !

0

Τα φυτάΒιβλίο

Για τους λάτρεις των φυτών !! Ενας οδηγός με αρκετές πληροφορίες.

0

Ένα δέντρο μεγαλώνει στο ΜπρούκλινΒιβλίο

Διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη και σχετίζεται με την ενηλικίωση ενός κοριτσιού !

0

Η εκπαίδευση του Μικρού ΔέντρουΒιβλίο

Ποια είναι η σχέση του ανθρώπου με την φύση; Πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του παιδιού όταν έρχεται κοντά με την φύση ;

0

Το δέντρο της υπακοήςΒιβλίο

Προσμονή και αγωνία !!! Εξαιρετική γραφή !!!! Πολλές φορές περιμένοντας την βοήθεια του θεού σταματάμε να προσπαθούμε αλλά υπάρχουν και άλλες φορές που αυτό μας δίνει δύναμη!

0

Το δέντρο του ΙούδαΒιβλίο

Ψάχνοντας στοιχεία για τον φόνο που είχε γίνει στο χωριό ! Προδοσιες , έντονα συναισθήματα !

0

Φανταστικά ζώα και που βρίσκονταιΒιβλίο

Για τους λάτρες του Χάρι Ποτερ .... μαγεία και φαντασία ! Ένας κατάλογος των φυσικών όντων ..

0

Το δέντρο των ψεμάτωνΒιβλίο

Έχει στοιχεία μυστηρίου η πλοκή του ! Εξαιρετική πρόταση !

0

Το δέντρο το μονάχοΒιβλίο

Ιδανικό για εφήβους και όχι μόνο ! Πως οι προκαταλήψεις περνούν από γενιά σε γενιά ;

0

Οι θεοί του καταραμένου δέντρουΒιβλίο

Δυο αυτοτελής ιστορίες που σχετίζονται με την Νορβηγική μυθολογία !

0

Ο Φοίβος φοβάται το σκοτάδιΒιβλίο

Εικονογράφηση άλλης εποχής !!!! Ωραίο κείμενο ! Βοηθάει τα παιδιά να απαλλαχθούν από την φοβία που τους προκαλεί το σκοτάδι !

0

Ο Φοίβος πετάει την πιπίλαΒιβλίο

Υπέροχη σειρά για να βοηθήσει γονείς και παιδιά για το πως τα παιδιά θα αποχωριστούν την πιπίλα !

0

Ο Φοίβος κι ο μπέιμπι-σίτερΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά!!!! Αξιζει να διαβαστεί !!!! Εικονογράφηση άλλης εποχής !

0

Ο Φοίβος πηγαίνει στο γιατρόΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά ! Βοηθάει το παιδί να ξεπεράσει τον φόβο του σχετικά με την επίσκεψη στο γιατρό . Εικονογράφηση άλλης εποχής !

0

Ο Φοίβος πάει στο αγρόκτημαΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά για τις καθημερινές αναζητήσεις των μικρών μας !

0

Ο Φοίβος και το πράσινο γιογιόΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων που βοηθάει το παιδί στην εκμάθηση τουαλέτας .

0

Ο Φοίβος μαθαίνει καλούς τρόπουςΒιβλίο

Εικονογράφηση άλλης εποχής , ιστορία για τις καθημερινές ανησυχίες των παιδιών μας

0

Ο Φοίβος πάει στο σχολείοΒιβλίο

Εξαιρετική σειρά που μας βοηθάει στην καθημερινότητα του παιδιού . Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι τόσο σημαντική για το παιδί ! Ευκαιρία να το προετοιμάσουμε !

0

Ο Φοίβος μαθαίνει να μην είναι ακατάστατοςΒιβλίο

Ευκαιρία να μικησουμε για την ακαταστασία ! Εικονογράφηση άλλης εποχής !

0

Ο Φοίβος και η παρέα τουΒιβλίο

Εξαιρετική εικονογράφηση και δομή κειμένου !

0

Ο Φοίβος και ο μικρός του αδερφόςΒιβλίο

Ωραια σειρά με εικονογράφηση άλλης εποχής! Αφορμή για συζητήσεις σχετικές με τον ερχομό καινουριου μέλους στην οικογένεια .

0

Ο Φοίβος πηγαίνει στη θάλασσαΒιβλιο

Εξαιρετική σειρά για τα παιδιά !!!! Εικονογράφηση άλλης εποχής . Στο συγκεκριμένο γίνεται λόγος για την θάλασσα και τις φοβίες που ίσως έχει κάποιο παιδι.

0

Η νύχτα της αλήθειαςΒιβλίο

Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το μωρό και το τι ακριβώς έχει συμβεί γύρω του σε συναρπάζει ! Έντονα συγκινητικό !

0

ΣασμόςΒιβλίο

Μια βεντέτα που σε συναρπάζει ! Είναι όμως όσα γνωρίζουμε για τις βεντέτες η ο Σασμός είναι κάτι πιο δυνατό ;

0

Η ζωή που έλειπεΒιβλίο

Ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ! Σε κρατάει η πλοκή!! Μια ιστορία αγάπης που είχε χαθεί για πολλά χρόνια ... τελικά μήπως αυτός είναι ο έρωτας που θα ήθελες να ζήσεις ;

1

ΟυρανόεσσαΒιβλίο

Το βιβλίο κρύβει αρκετό μυστήριο !!!!! Η μοίρα αποφασίζει τι θα συμβεί στους πρωταγωνιστές !!!!

1

Το λεμονοδάσοςΒιβλιο

Εξαιρετική γραφή !!!!! Στην αρχή ίσως δυσκολευτεί κάποιος αλλά σίγουρα το τέλος θα τον ανταμείψει !

0

Η πανούκλαΒιβλίο

Διαχρονικό Αλληγορικό κειμενο! Ξαφνικά του τελευταίους μήνες έγινε επίκαιρο ξανά !

0

Κρύο χώμαεξαιρετικό!

Το μυθιστόρημα βρίσκεται ανάμεσα στην αστυνομική πλοκή , αλλά και την πολιτική σκοπιμότητα.

0

Ο κυνηγός του σκότουςβιβλίο

Από τα πιο εύστοχα βιβλία της λογοτεχνίας του φανταστικού!

0

Ένας γιοςεξαιρετικό!

Συγκινητική τρυφερή ιστορία! Μάχη μεταξύ των επιθυμιών και των στερεοτύπων!

1

Η δύναμη του τώραεξαιρετικό!

Εξαιρετική επιλογή! Μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!

0

Τερέζαεξαιρετικό!

Εξαιρετική πλοκή! Περιγράφεται η ζωή μιας γυναίκας και οι σχέσεις της με σημαντικά πρόσωπα της εποχής της!

0

Δέκα ετών, διαζευγμένηβιβλίο

Η ιστορία της μικρής πρωταγωνίστριας δύναμη θάρρος και δύναμη σε όλους για να προσπαθούν αλλά και να διεκδικούν!

0

Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μουβιβλίο

Η ζωή του μέσα από τον γιο του και πως εβλεπε εκείνος τα όσα συνέβαιναν!

0

Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ + CD ΔΩΡΟεξαιρετικό!

Εκδοχή και με cd! Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Ζωντανά χρώματα και πολύ καλή απόδοση του κειμένου! Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0

Κοκκινοσκουφίτσαβιβλιο

Σύντομη εκδοχή της γνωστής ιστορίας για τα παιδιά μικρής ηλικίας .

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εκδοχή για παιδιά μικρής ηλικίας .

0

Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Εικονογράφηση άλλης εποχής! Η γνωστή ιστορία νιώθεις ότι ζωντανεύει !

0

Ο Παπουτσωµένος γάτος. Η Κοκκινοσκουφίτσα. Ο Ερρίκος µε το τσουλούφιεξαιρετικό!

Εξαιρετική συλλογή! Πολύ καλή απόδοση των κειμένων!

0

Η κοκκινοσκουφίτσα ήχο-παραμύθιαεξαιρετικό!

Πολύ καλή επιλογή για μικρής ηλικίας παιδιά! Βιβλίο με ήχους . Μια άλλη εκδοχή !

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Εξαιρετική διασκευη! Πολύ έντονα χρώματα και ωραια γραμματοσειρά σε αυτή την εκδοχή του γνωστού παραμυθιού .

0

Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Όσες φορές και να διαβαστεί αρέσει στα παιδιά ! Σύντομο κείμενο για παιδιά μικρής ηλικίας η συγκεκριμένη εκδοχή

0

Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Ζωντανή εικονογράφηση! Έντονα πολύ τα χρώματα που τραβάνε την προσοχή των παιδιών . Ωραια εκδοχή του γνωστού παραμυθιού !

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η συγκεκριμένη εκδοχή έχει ωραια δομή κειμένου . Αρεσουν πολύ τα έντονα χρώματα.

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η συγκεκριμένη εκδοχή έχει ωραια δομή κειμένου . Αρεσουν πολύ τα έντονα χρώματα.

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η συγκεκριμένη εκδοχή έχει ωραια δομή κειμένου . Αρεσουν πολύ τα έντονα χρώματα.

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η εικονογράφηση έχει ωραια χρώματα που αρέσει πολύ στα παιδιά . Ωραια εκδοχή της γνωστής ιστορίας

0

Κοκκινοσκουφίτσαβιβλιο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Υπάρχει και cd στην συγκεκριμένη εκδοχή .

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η γραμματοσειρά βοηθάει τα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν να διαβάζουν μόνα τους .

0

Ο Λάκης Λυκάκης και η Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Διαφορετική εκδοχή! Η μορφή των πρωταγωνιστών θυμίζει εικόνες άλλης εποχής .

0

Παραμυθένια σπιτάκια: Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εκδοση για παιδια μικρης ηλικίας!

0

Tιρκουάζεξαιρετικό!

Περιγραφή ανθρωπινων σχέσεων! Εξαιρετική γραφή!

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση της γνωστής ιστοριας!

0

Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η εικονογράφηση εδώ είναι πολύ απλή .

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Μια απλή εικονογράφηση που κεντρίζει το ενδιαφέρον του παιδιού .

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

βιβλίο με παζλ! Συνδυάζεται η γνωστή ιστορία με παζλ ώστε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

εξαιρετική εικονογράφηση! Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Είναι μικρό με λεπτές σελίδες και αρέσει πολύ στα παιδιά .

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Διαφορετική διασκευή του γνωστού παραμυθιού! Μας μεταφέρει στο δάσος με την εικονογράφηση .

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Ακόμη μια εκδοχή του γνωστού παραμυθιού . Εδώ τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και του λύκου φαίνονται πολύ αληθινά

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η αφήγηση του παραμυθιού!

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εξαιρετική εικονογράφηση! Οι εκδόσεις Ανέμη έχουν την δίκη τους χαρακτηριστική έκδοση

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Διαφορετική απόδοση! Τα πρόσωπα είναι σχεδιασμένα με διαφορετικο τρόπο

0

Η Κοκκινοσκουφίτσαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0

Κοκκινοσκουφίτσα, η αληθινή ιστορίαεξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Μια διαφορετική απόδοση! Στο εξώφυλλο αναφέρεται «η αληθινή ιστορία» και αυτό είναι κάτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον ..

0

ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑβιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εικονογράφηση που εντυπωσιάζει τα παιδια

0

Λουλούδι της ερήμουΒιβλίο

Περιγράφεται η σκληρή πραγματικότητα των γυναικών ! Ποσα διαφορετικά είναι τα πράγματα σε άλλες χώρες !

0

Κοκκινοσκουφίτσαβιβλίο

Η γνωστή ιστορία απευθύνεται και σε παιδιά μικρής ηλικίας!

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαεξαιρετικό!

Τόσο επίκαιρο το κείμενο! Εξαιρετική γραφή! Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που ένα παιδί βλέπει τον ρατσισμό!

0

Ο μικρός φιλόσοφος: Δεν το έκανα εγώ!εξαιρετικό!

Εξαιρετική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους! Ευκαιρία για συζήτηση για ζητήματα που τους απασχολούν!

0

Ο Ρένος και η τζαζ (Μουσικό βιβλίο)εξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα! Εδω μαθαινουμε για την τζαζ.

0

Ο Ρένος και η ροκ (Μουσικό βιβλίο)βιβλιο

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0

Ο Ρένος στην Όπερα (Μουσικό βιβλίο)βιβλίο

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0

Ο Ρένος και ο Βιβάλντιεξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0

O Ρένος και o Μότσαρτεξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα! Μαθαίνοντας την ιστορία του μικρού Μότσαρτ και τις μελωδίες του.

0

Ο Ρένος και η μπάνταεξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0

Ο Ρένος και η ορχήστραεξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Η δομή του κειμένου προτείνεται για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση της γνωστής ιστορίας!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Μαγευτικά Κλασσικά- Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανβιβλίο

Ωραία διασκευή!

0

Μια φορά κι έναν καιρό…Ο Πίτερ Πανβιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Ο λαγός Πίτερ και οι φίλοι τουβιβλίο

Ωραία περιπέτεια! Καλή εικονογράφηση!

0

Ο Πίτερ Πανβιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Παν - Το βιβλίο της ζούγκλαςεξαιρετικό!

Δύο αγαπημένες ιστορίες!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανβιβλιο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανβιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία! Εξαιρετική δομή!

0

Ο Πίτερ Πανεξαιρετικό!

βιβλίο με παζλ και πολύ ζωντανή εικονογράφηση! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

βιβλίο με παζλ . Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανβιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανβιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανβιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία! Εντονα χρώματα

0

Πίτερ Πανβιβλίο

βιβλίο με παζλ. Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Ο Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Βιβλίο με αφήγηση του παραμυθιού! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Παν και Γουέντυεξαιρετικό!

Διασκευή για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Οι περιπέτειες του Πίτερ Ράμπιτβιβλίο

Ωραία καλογραμμένη περιπέτεια!

0

Ο Πίτερ Παν και το μυστικό του Ραντούνβιβλίο

Αλλη μία περιπέτεια ... για τον Πίτερ Παν που ενθουσιάζει το κοινό!

0

Ο Πίτερ Παν και οι κλέφτες των σκιώνβιβλιο

Ο Πίτερ Παν σε μία νέα περιπέτεια .... ενθουσιάζει τους αναγνώστες του!

0

Ο κόσμος του Πίτερ Ράμπιτβιβλίο

Ωραία περιπέτεια! Καλογραμμένο βιβλίο!

0

Πίτερ Πανεξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0

Πίτερ Παν και Γουέντιεξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία! Προτείνεται για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

0

Ο Πίτερ Παν πρέπει να πεθάνειεξαιρετικό!

Αστυνομική περιπέτεια με ωραία πλοκή που σε κρατάει!

0

Ο γάτος ο Πυργούσηςβιβλιο

Η εξυπνάδα του γάτου ... τον μπλέκει σε περιπέτειες!

0

Ο παπουτσωμένος γάτοςβιβλιο

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0

Ο παπουτσωμένος γάτοςεξαιρετικό!

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0

Ο παπουτσωμένος γάτοςβιβλίο

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0

Ο παπουτσωμένος γάτοςβιβλιο

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0

Ο παπουτσωμένος γάτος του Σαρλ Περόεξαιρετικό!

Διαφορετική διασκευη που σε κρατάει μέχρι το τέλος!

0

Εγώ κι η Κλάρα κι ο γάτος μας ο Μπιρμπίληςβιβλιο

Αστεία περιπέτεια για τους μικρούς αναγνώστες!

0

Φεύγει ο γάτος...εξαιρετικό!

Υπέροχη εικονογράφηση! Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από τις παροιμίες να ξεχωρίζουν την πραγματική από την μεταφορική χρήση της γλώσσας.

0

Νεράιδες και πρίγκιπες - Ο παπουτσωμένος γάτοςβιβλίο

πόσο όμορφη διασκευή! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0

Tο ταξίδι της Παπλωματούςεξαιρετικό!

Εξαιρετικό κείμενο!!!! ομορφα συναισθήματα! Σε γεμίζει συγκίνηση μέσα από το ταξίδι!

0

Μια σκούπα, μα τι σκούπα!εξαιρετικό!

Σε ποιον δεν αρέσει η ομοιοκαταληξία; Ενα βιβλίο που λόγω της γραφής και της πλοκής ξετρελαίνει τα παιδιά!

0

Η καρδιά θυμάταιβιβλίο

Πόσα θυμάται η καρδιά ; Επιλέγει ; Ωραία πλοκή!

0

Το δώρο της παπλωματούςεξαιρετικό!

Σεβασμός, αλληλεγγύη, αγάπη... τόσα όμορφα συναισθήματα μπορούν να γεμίσουν οι μικροί αναγνώστες!

0

Ένας γάτος παραμυθάςβιβλίο

Τρυφερή ιστορία με ωραία δομή στο κέιμενο! Γιατί σκαρφιζόταν παραμύθια και τι ήθελε να καταφέρει;

0

Ο γάτος του Κοντοπαρεούληεξαιρετικό!

Ωραία, ξεκούραστη περιπέτεια!

0

Ο γάτος μου, οι κολλητές μου και τα πρώτα φιλιάεξαιρετικό!

Ίσως από τον τίτλο να υποψιάζεστε σε τι αναφέρεται το βιβλίο! Αξίζει να το διαβάσετε γιατί θα σας εκπλήξει!

0

Ένας γάτος στ' αλήθεια εφτάψυχοςεξαιρετικό!

Ιδανική επιλογή για εφήβους που προτιμούν τις περιπέτειες!

0

Ο στρατηγός και ο γάτος τουεξαιρετικό!

Εξαιρετική περιπέτεια, με δομή και λεξιλόγιο ότι πρέπει για τα παιδιά αυτής της ηλικίας!

0

Πάνθηρας Μαυρόγατος 2βιβλίο

Αφορμή για να αγαπήσουν οι μικροί αναγνώστες (8+) την περιπέτεια! Είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς. Ένας γάτος που μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες και τα παθήματά του ίσως κάποτε να του γίνουν μαθήματα.

0

Ο Πάνθηρας Μαυρόγατοςεξαιρετικό!

Αφορμή για να αγαπήσουν οι μικροί αναγνώστες (8+) την περιπέτεια!

0

Γάτος από σπίτιβιβλιο

Εξυπνη , αστεία περιπέτεια με ωραία δομή και απλό κείμενο!

0

Ο Συννεφόγατοςεξαιρετικό!

Πόσο ωραία διήγηση! Εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά!

0

Ο γάτος που έκλαιγε μαργαριτάριαεξαιρετικό!

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής! ωραία περιπέτεια!

0

Ο γάτος Λεοπόλδος στη σχολή Καλών Τεχνώνβιβλίο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής! ωραία περιπέτεια!

0

Ο Μητσόγατος στη λαϊκή αγοράβιβλιο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0

Ο γάτος της οδού Σμολένσκηεξαιρετικό!

Ωραία διήγηση, δεν σε κουράζει!

0

Ο γάτος με το ψάθινο καπέλοεξαιρετικό!

Ωραία πλοκή! Ιδανική περιπέτεια για εφήβους!

0

Είμαι ζηλιαρόγατος!βιβλιο

Αφορμή για να συζητήσουμε την ζήλια με τα παιδιά!

0

Ο Νικόλας και ο γάτος τουεξαιρετικό!

Τρυφερή ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0

Το γατόσπιτο, το γκαράζεξαιρετικό!

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0

Τα παπούτσια των άλλωνεξαιρετικό!

Εξαιρετικό!!!!!!!!!!!!!!! Ωραίο κείμενο! Ομορφη εικονογράφηση!

0

Ο μαύρος γάτοςεξαιρετικό!

βιβλίο ψυχολογικού τρόμου! Ιδιαιτερα δυνατή γραφή!

0

Το γατόσπιτο, το κελάριεξαιρετικό!

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0

Το γατόσπιτο, το δωμάτιοβιβλιο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής! Εχει εκδοθεί πολλά χρόνια πριν, το 1999 αλλά είναι τόσο τρυφερη και αληθινή η ιστορία που είναι τυχεροί όσοι το έχουν στην βιβλιοθήκη τους.

0

Το γατόσπιτο, το μπαλκόνιβιβλίο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0

Μορφωμένηεξαιρετικό!

Εκπληκτική ιστορία!!!! Πως τα καταφέρνει η 17χρονη ; Δεν γνωρίζει να διαβαζει και πετυχαίνει τόσα πολλά!

0

Ο Αρκουδάκος πετάει αεροπλάνοεξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Εξαιρετική εικονογράφηση που κάνει τα παιδιά να πιστεύουν πως βρίσκονται σ ένα αεροπλάνο

0

Ο Αρκουδάκος πάει βόλτα με το τρένοΔιαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο Αρκουδάκος οδηγός στο ράλιεξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Πέρα του ότι μαθαίνουν , αξιοποιούν το χρόνο του διαβάσματος προσπαθώντας να ανοίξουν παραθυράκια .

0

Ο αρκουδάκος βουτάει στα βαθιά!εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Υπέροχη εικονογράφηση !

0

Ο αρκουδάκος στον ζωολογικό κήπο!εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Αυτή η ιστορία δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν τα ζωάκια που βρίσκονται στον ζωολογικό κήπο.

0

Ο αρκουδάκος στο κάστρο των ιπποτών!εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο αρκουδάκος πάει για δουλειά!εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο αρκουδάκος στο πειρατικό!εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο αρκουδάκος στην πυροσβεστική!εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο Αρκουδάκος οδηγεί ασθενοφόρο!εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο Αρκουδάκος μια μέρα μάστοραςεξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο αρκουδάκος ποδοσφαιριστήςεξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Ο Αρκουδάκος ταξιδεύει στο Διάστημαεξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0

Η υπέροχη φίλη μουεξαιρετικό!

Ωραία ιστορία! Την δεκαετία του '50 βρισκόμενοι στη Νάπολη διαβάζουμε για την ιστορία δύο φίλων - γυναικών!

0

Το δέμαβιβλίο

Αξίζει να διαβαστεί από εκείνους που αγαπουν τις αστυνομικές ιστορίες!!!! Καθηλωτικό!

0

Η λίμνη με τις νεράιδεςεξαιρετικό!

Ιστορία για μικρούς και μεγάλους! Ενδιαφέρουσα ιστορία!

0

Νεράιδες και πρίγκιπες - Η Χιονάτηεξαιρετικό!

Νεραιδες , πρίγκιππες , μαγεία!

0

Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοιεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ + CD ΔΩΡΟεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοιεξαιρετικό!

Όμορφη διασκευή! Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοιεξαιρετικό!

Εικονογράφηση μιας άλλης εποχής!

0

Η Χιονάτη και οι 7 νάνοιεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοιεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Ραπουνζέλ. Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι. Ρουμπελστίλτσκινεξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση! Όμορφη συλλογή παραμυθιών!

0

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοιβιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοιεξαιρετικό!

Βιβλίο με ήχους! Ωραία αφήγηση για τους μικρούς μας φίλους!

0

Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοιβιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηβιβλιο

βιβλίο με παζλ! Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηβιβλιο

Εκδοχή διαφορετική της γνωστής ιστορίας!

0

Η Χιονάτηβιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηβιβλιο

Ομορφη διασκευή!

0

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοιβιβλίο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Ζουζούνια: Η Χιονάτη και οι επτά νάνοιεξαιρετικό!

βιβλίο με ήχους! Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοιεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό! Η εικονογράφηση της συγκεκριμένης έκδοσης είναι πολύ "ζωντανή"..

0

Η Χιονάτηεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Ζουζούνια: Η Χιονάτη και οι επτά νάνοιεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηβιβλίο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηβιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηβιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η Χιονάτηβιβλίο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Η μικρή Χιονάτηβιβλιο

Όμορφη περιπέτεια!

0

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοιεξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0

Γράμματα στη Χιονάτηβιβλίο

Μυστηριο και ιδιαίτερη πλοκή!

0

Πώς λειτουργεί ο φασισμόςβιβλιο

Εξαιρετική δομή και απλή γραφή! Περιγράφεται ο φασισμός σε διαφορετικές εκφάνσεις!

0

Το Φανταστικόεξαιρετικό!

Ανατρέχοντας ανάμεσα από το φανταστικό και το πραγματικό!

0

Παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποιεξαιρετικό!

Τελικά στην συναναστροφή μας με τους γύρω μας υποκρινόμαστε ; Παίζουμε κάποιο παιχνίδι;

0

Κοινωνιολογία της υπανάπτυξηςΒιβλίο

Διαφορετικο !! Χρειαζεται προσεκτική ανάγνωση !

0

Αγανακτήστε!Βιβλίο

Σύντονο κείμενο! Ίσως σε κάποια σημεία του να μην είναι ξεκάθαρο το νόημα του .

0

Ευρωπαϊκή κοινωνική πολιτικήΒιβλίο !

Αναφερόμενοι στην ευρωπαϊκή και κοινωνική πολιτική και αντιλαμβάνοντας την αξία σε διαφορετικούς τομείς !

0

Ιστορία της καπόταςΒιβλίο

Ένα βιβλίο για όσους νιώθουν απελευθερωμένοι με τα ζητήματα του έρωτα !

1

Μεταφυσική του έρωταΒιβλίο

Αναλύοντας τη μεταφυσική δύναμη του έρωτα !

0

Αποσπάσματα του ερωτικού λόγουΒιβλίο

Ύμνος για τον έρωτα !!!! Λέξεις ... λέξεις !!!! Φτάνοντας στην ματαίωση και γνωρίζοντας τα παράδοξα του έρωτα !

0

Τα 8 θανάσιμα αμαρτήματα του πολιτισμού μαςΒιβλίο

Πως οδηγούμαστε στο τέλος ;

0

Το ξύπνημα της ΕύαςΒιβλίο

Ένα βιβλίο έξυπνα γραμμένο !

0

Ιστορία του λαού των Ηνωμένων Πολιτειώνβιβλίο

Πολύ ωραία εκδοχή ! Είναι πιο ευκολο να διαβαστεί από περισσότερους αφού η συγκεκριμένη έκδοση είναι comic

0

HBR's 10 Must Reads on Leadership (with featured article What Makes an Effective Executive, by Peter F. Drucker)βιβλιο

Εξαιρετική πρόταση για το χώρο εργασίας!

0

Η συναισθηματική νοημοσύνη στο χώρο της εργασίαςβιβλίο

Εξαιρετική πρόταση για κάποιον που θέλει να βελτιώσει την καθημερινότητά του στο χώρο εργασίας!

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Παραμυθένια σπιτάκια: Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση! Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλιο

Διαφορετική διασκευή!

0

Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλιο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη! Εικονογραφηση άλλης εποχής!

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλιο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0

Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι!!!!

0

Τα τρία γουρουνάκια ήχο-παραμύθιαεξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλιο

Ζωντανή εικονογράφηση! Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ + CD ΔΩΡΟεξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για μικρούς αναγνώστες!

0

Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Αφήγηση παραμυθιού! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλιο

Εικόνες που ξεδιπλώνονται ! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Ωραία εικονογράφηση! Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα άπληστα γουρουνάκιαβιβλίο

Τελικά τα γουρουνάκια θέλουν πολλά περισσότερα ; Τι αναζητούν ;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλιο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Μικροί θησαυροί, τα τρία γουρουνάκιαεξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία γουρουνάκιαβιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0

Τα τρία απαίσια γουρουνάκιαβιβλιο

Γιατι είναι απαίσια τα γουρουνάκια; Διαφορετική διασκευη !

0

Ο λύκος... και τα τρία γουρουνάκιαβιβλιο

Διαφορετική εκδοχή!

0

Πέντε μικρά γουρουνάκιαβιβλίο

μια υπόθεση που ανοιγει ξανα μετα από πολλά χρόνια! Ποιος είναι ο ένοχος από τους 5 υποπτους?

0

Εφηβεία, η άγρια ηλικίαβιβλίο

μια προσεγγιση ισως που να μην ταιριαζει απόλυτα στα δεδομένα της ελληνικης οικογενειας!

0

Το κορίτσι στην εφηβείαΒιβλίο

Κορίτσια - εφηβεία !!!!! Ιδανικό για να αντιληφθούν τις αλλαγές στο σώμα και στον συναισθηματικό τους κόσμο !

0

Η γεροντική κατάθλιψηΒιβλίο

Απλή δομή κειμένου και γραφή ! Μπορεί να βοηθήσει όσους θέλουν να κατανοήσουν τι συμβαίνει σε αυτή την ηλικία .

0

ΗμικρανίαΒιβλίο

Διαφορετικο βιβλίο!!!! Βλέπεις το ζήτημα από διαφορετική οπτική !

0

Αλλάζει ο άνθρωποςεξαιρετικό!

Τελικά αλλάζει ο άνθρωπος ; Σε κάνει το βιβλίο να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου!

0

Ανορεκτικά όνειραβιβλιο

Η απουσία οικογενειακής αγάπης μπορεί να φέρει σκληρά αποτελέσματα στη ζωή του παιδιού!

0

Η ψυχολογία με απλά λόγιαεξαιρετικό!

Αφορμή η απλή του δομή και το κατανοητό κείμενο για όσους θέλουν να διαβάσουν τις βασικές αρχές της ψυχολογικής επιστήμης!

0

Πλάθοντας ανθρώπουςεξαιρετικό!

πως επηρεάζεται ο χαρακτήρας ενος παιδιού από την οικογένεια του ; Πόσο σημαντικά πράγματα δεν είχαμε σκεφτεί ;

0

O άνθρωπος που μπέρδεψε τη γυναίκα του με ένα καπέλοεξαιρετικό!

Μέσα από μία διαφορετική οπτική - αυτή που σχετίζεται με την νευρολογική επιστήμη - κατανοούμε ανθρώπινες συμπεριφορές!

0

Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπηςεξαιρετικό!

Μιλώντας για ανεκπλήρωτους έρωτες και για αγάπες που δεν έφτασαν στην "ολοκλήρωσή" τους ... Εξαιρετική γραφή!

0

Ο δρόμος της συνάντησηςβιβλίο

Κι όταν συναντιούνται οι άνθρωποι μαθαίνουν να πορεύονται μαζί ..

0

Το σώμα δεν ψεύδεται ποτέβιβλίο

Αξίζει να διαβαστεί από όσους θέλουν να αντιληφθούν πραγματικά τι μας συμβαίνει! Ποια είναι η σχέση σώματος - μυαλού ;

0

Η τέχνη της αγάπηςβιβλίο

Ανακαλύπτοντας όλες τις μορφές αγάπης! Έχουν όμως κάποιο κοινό;

0

Το δίστιγμοεξαιρετικό!

Εικονοβιβλίο!!!!! Εξαιρετική δουλεια!!!!

3

Δεν ξέρω τι θέλωεξαιρετικό!

Με αυτό το βιβλίο καταφέρνουμε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε!

0

Το αλάτι της ζωήςεξαιρετικό!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που δεν θα το αφήνετε από τα χέρια σας!

0

Ο λύκος και τα επτά κατσικάκιαβιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Σταχτοπούτα. Ο λύκος και τα επτά κατσικάκιαεξαιρετικό!

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαεξαιρετικό!

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται! Απλή δομή για μικρούς αναγνώστες!

0

Ο λύκος και τα επτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος, η κατσίκα και τα 7 κατσικάκιαεξαιρετικό!

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαεξαιρετικό!

Πόσο όμορφη εικονογράφηση! Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Γιατί ο λύκος σταμάτησε να τρώει γουρουνάκια, κατσικάκια και κοκκινοσκουφίτσεςεξαιρετικό!

Γιατί ο λύκος δεν είναι πια κακός ; Γιατί άλλαξε συμπεριφορά ;

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Τα επτά κατσικάκιαβιβλιο

Διαφορετική εκδοχή του παραμυθιού!

0

Ο λύκος και τα 7 κατσικάκιαβιβλιο

Διαφορετική εκδοχη! Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

1

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται! Όμορφη εκδοχή!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Τα τρία κατσικάκιαβιβλίο

Τρυφερή ιστορία! Εξαιρετική εικονογράφηση!

0

Ο λύκος και τα επτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται! Ωραία εικονογράφηση!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα επτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα 7 κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα 7 κατσικάκιαβιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκια. Η βασίλισσα του χιονιού. Ο παπουτσωμένος γάτος. Η λίμνη των κύκνωνβιβλιο

Εξαιρετική συλλογη κλασικών παραμυθιών! Θα τα λατρεψουν οι μικροί αναγνώστες!

0

Ο λύκος και τα 7 κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα επτά κατσικάκιαβιβλιο

Εξαιρετική εικονογράφρηση! Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα 7 κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο Πριονόδοντος, η Χοροπηδηχτούλα και τα επτά κατσικάκιαβιβλιο

Διασκεδαστική ιστορία γεμάτη διδάγματα!

0

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκιαβιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Ο λύκος και τα 7 κατσικάκιαβιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0

Οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίαςΒιβλίο

Εάν είστε έτοιμοι να γυρίσετε πίσω στην παιδική σας ηλικία ... και να θυμηθείτε όσα ζήσατε , αξιζει να το διαβάσετε !!

0

Ανακαλύπτοντας ξανά τη ζωή σαςΒιβλίο

Φαίνεται τόσο σύγχρονο και ας έχει γραφτεί χρόνια πριν !

0

ΡέναΒιβλίο

Και εδώ η γραφή του Κορτώ εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερη !

0

Ώριμο Αβο-κάν'τοΒιβλίο

Ωραια γραφή ! Εξαιρετική πλοκή !! Δεν θέλεις να το αφήσεις !!!! Σε ξεκουράζει ..

1

Φως μέσα στη θύελλαβιβλιο

Διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα βιβλία του! Αφορά αστυνομικό μυθιστόρημα!

1

Τα δάκρυα του Καραγκιόζηβιβλιο

Εξαιρετική προσέγγιση! Ωραία πλοκή!

0

Η δίκη του Σωκράτηβιβλίο

Αξιόλογη προσπάθεια!

0

Ο μάγος του Οζβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μια ιστορία γεμάτη όμορφες σκηνές και καλοσυνάτους πρωταγωνιστές!

0

Ρόζα η ωραία θυμωμένηβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μια ιστορία γεμάτη ομορφες σκηνές και καλοσυνάτους πρωταγωνιστές!

0

Ο μάγος του Οζβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μία μάγισσα που θέλει να καταστρέψει!

0

Ο μάγος του Οζβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τι θα συμβεί τελικά ;

0

Ροζ στόριβιβλιο

Περιγράφη των δυσκολιών που αντιμετωπίζει μία κοπέλα. Περιγραφή των δυσκολιών αλλά και των εμποδίων που συναντάει!

0

Ισμαήλ και Ρόζαβιβλίο

Κι ομως ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν και το μέλλον μας!!! Δυνατή πλοκή!

0

Ρόζα το Τερατάκιβιβλίο

Βιβλίο έκπληξη! Αφορμή για να συζητηθεί η διαφορετικότητα!

0

Τα 33 ροζ ρουμπίνιαβιβλίο

Ιστορία- παιχνίδι! Μία διαδραστική ιστορία που κρατάει το ενδιαφέρον των παιδιών!

0

Ο μάγος του Οζβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μια ιστορία γεμάτη ομορφες σκηνές και καλοσυνάτους πρωταγωνιστές!

0

Ο Ρένος και η ντίσκοβιβλίο

Μαθαίνοντας στα παιδιά με τον Ρένο τους ήχους από την ντίσκο!

0

Ο μάγος του Οζβιβλίο

Η κακιά μάγισσα θέλει να καταστρέψει την όμορφη πόλη και τους αγνούς-καλούς κατοίκους της.

0

Ο θαυμαστός μάγος του Οζ (Βιβλίο & Παζλ)βιβλίο

Ιδανική πρόταση για δώρο! Εξαιρετική εικονογράφηση του γνωστού έργου!

0

Η Σταχτοπούταβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούταβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούταβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούταβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούταβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ; Βιβλίο με ήχους!

0

Η Σταχτοπούταβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούταβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούτα. Λαίδη Τριμέινβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ; Ωραία εικονογραφηση!

0

Η Σταχτοπούτα. Ο λύκος και τα επτά κατσικάκιαβιβλίο

Υπεροχη συλλογή! Αξιόλογη εικονογράφηση!

0

Σταχτοπούταβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούτα και το ζαφειρένιο δαχτυλίδιβιβλιο

Ιστορίες για πριγκίπισσες!

0

Σταχτοπούταβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούταβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούταβιβλίο

Υπέροχη εικονογράφηση! Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούτα Γυαλιστερή ιστορίαβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούταβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούτα Λαμπερά Παραμύθιαβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούτα και άλλες ιστορίεςβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ; Ακολουθούν κι άλλες ιστορίες!

0

Παραμυθένια όνειρα: Το φόρεμα της Σταχτοπούταςβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Κλασικά: Σταχτοπούταβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούταβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Σταχτοπούταβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ + CD ΔΩΡΟβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0

Η Σταχτοπούτα και οι άσχημες αδερφέςβιβλιο

Διαφορετική εκδοχή!

0

Το γοβάκι της Σταχτοπούταςβιβλιο

Ωραία περιπέτεια!

0

Γενέθλια ξανάβιβλιο

Ωραία πλοκή! Απλή γλώσσα κειμένου! Αρκετά περιγραφικό κείμενο!

0

Δυο φορές κι έναν καιρό... ήταν η Σταχτοπούταβιβλιο

Το παραμύθι αλλιώς! μια διαφορετική εκδοχή!

0

Μην πυροβολείτε τη νύφηβιβλίο

Περιγραφή γεγονότων των οικογενειών σχετικά με την "αποκατάσταση" της κόρης.

0

Ο κορσές της Σταχτοπούταςβιβλίο

Χιουμοριστικό , ιδανικό για καλοκαίρι!

0

Η άλλη σταχτοπούταβιβλίο

πόσο δυναμη χριεάζεται κάποιος για να κανει πράξη τις αποφάσεις του και να πάρει τη ζωή στα χέρια του;

0

Η Σταχτομπούτα ή Το μικρό γυάλινο γοβάκιβιβλιο

Διασκευή του γνωστού παραμυθιού!

0

Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Ο Πινόκιο και άλλα παραμύθιαβιβλιο

Εξαιρετική συλλογή!

0

Πινόκιοβιβλιο

βιβλίο με παζλ . Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Ο Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Τα Τρία Γουρουνάκια & Πινόκιοβιβλιο

Εξαιρετική εικονογραφηση των δύο κλασικών παραμυθιών

0

Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα; Η έκδοση αφορά παιδιά μικρής ηλικίας που έλκονται από τα έντονα χρώματα των εικόνων.

0

Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Πινόκιο, ο βασιλιάς των παρανόμωνβιβλιο

Εξαιρετική περιπέτεια!!! Πως θα μπορέσουν τα δύο παιδιά να διορθώσουν την γνωστή ιστορία;

0

Οι περιπέτειες του πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα; αυτή η διασκευή μπορεί να διαβαστεί από παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Ο μυστικός κήποςβιβλιο

Εξαιρετική διασκευή!

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Οι περιπέτειες του Πινόκιοβιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0

Κρις Πινόκιο - Νοεμί Αστράκη: Τα παιδιά του χρόνου: Η χώρα της βροχήςβιβλιο

Εξαιρετική σειρά! Ενδιαφέρουσα περιπέτεια!!!

0

Ο Πινόκιο στην Αθήναβιβλιο

Σύγχρονη ιστορία με ωραια πλοκή!

0

Κρις Πινόκιο - Νοεμί Αστράκη. Τα παιδιά του χρόνου. Ο μοναδικός Άλμπερτβιβλιο

Εξαιρετική σειρά! Ενδιαφέρουσα περιπέτεια!!!

0

Κρις Πινόκιο - Νοεμί Αστράκη: Τα παιδιά του χρόνου: Μια περίεργη χρονομηχανήβιβλιο

Εξαιρετική σειρά! Ενδιαφέρουσα περιπέτεια!!!

0

Κρις Πινόκιο - Νοεμί Αστράκη: Τα παιδιά του χρόνου: Ένα ασυνήθιστο σχολείοβιβλιο

Εφηβική περιπέτεια που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη!

0

Ο Πινόκιο στην Αθήναβιβλιο

νεα περιπέτεια!!! Άκρως ενδιαφέρουσα!

0

Ο Πινόκιο λαμπαδηδρόμοςβιβλιο

Αξίζει να διαβαστεί από τους μικρούς μας αναγνώστες! Μία διαφορετική ιστορία που τους δείχνει τον αγαπημένο τους ήρωα σε άλλη περιπέτεια, αυτή των Ολυμπιακών αγώνων. Αγωνία εαν τελικά θα τα καταφέρει.

0

Μαθαίνω με τον Πινόκιο τις διαφορέςβιβλιο

Μαθαινοντας διασκεδαστικα με τον αγαπημένο ήρωα!

0

Η αληθινή ιστορία του Πινόκιοβιβλιο

Μια άλλη εκδοχή! Διαφορετική ματια ... Ένας δολοφόνος στη Νέα Υόρκη μετατρέπει τα θυματα του σε μαριονέτες.

0

Το θεώρημα του παπαγάλουβιβλιο

Μαθηματικά και λογοτεχνία!!!!! Εξαιρετικό! Απαιτούνται κάποιες βασικές γνώσεις μαθηματικών για να αντιληφθεί κανείς το βαθύτερο νόημά του.

0

Τα παιδιά των λουλουδιώνΒιβλίο

Ταξίδι σε μια άλλη εποχή! Ρομαντική ιστορία για μικρούς ..

0

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί-ΝέοΒιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Είναι σενάριο !

0

Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελο της Φωτιάς (Ενηλίκων)Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0

Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν (Για ενήλικες)Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0

Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου (Επετειακή έκδοση)Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0