Reviews

978

Followers

11

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

978

Followers

11

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

ReviewsΒιβλίο

Μια αληθινή ιστορία , από εκείνες που πολλοί μπορεί να γνωρίζουν. Απλή και κατανοητή γραφή που δεν κουράζει καθόλου τον αναγνώστη . Σε κάποια σημεία αρκετά σκληρό, δείχνει τη δυνατότητα που έχει το γυναικείο μυαλό να φτάσει στο έγκλημα . Σοκαριστικό !

2Βιβλίο

Σίγουρα ξεχωρίζει η εικονογράφηση του βιβλίου !!! Το δρόμο που θα ακολουθήσει το κάθε παιδί ανησυχεί τους γονείς πολύ συχνά ! Με τα στιχάκια που υπάρχουν στο βιβλίο αντιλαμβάνεται εύκολα κανεις το ποσο μοναδικό και ξεχωριστό είναι το κάθε παιδι!

0Βιβλίο

Το μαϊμουδάκι , ο Μιμο, μας βοηθάει να σκεφτούμε πως δεν είναι και τόσο άσχημα να έχουμε ένα αδερφάκι .... Πολύ τρυφερή ιστορία! Εξαιρετική εικονογράφηση . Ιδανικό δώρο για το «μεγάλο αδερφό»....

0Βιβλίο

Εξαιρετικό !!!! Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων ψυχολογικού θρίλερ με προεκτάσεις σε κοινωνικά ζητήματα . Σκληρό , αληθινό με ωραια πλοκή και χωρισμένο σε μικρά κεφαλαια. Σίγουρα έχεις βιώσει εσυ η κάποιος οικείος σου κάτι ανάλογο , ενδοοικογενειακή βία , κακοποίηση ζώων η κίνδυνο από τα social media .

0Βιβλίο

Στο βιβλίο περιγράφεται το σωφρονιστικό σύστημα της Αμερικής . Ο ήρωας προσπαθώντας να επιβιώσει μέσα στη φυλακη χρησιμοποιοει της γνώσεις που έχει αποκομίσει το διάστημα που βρισκόταν στη CIA. Τελικά να κατάφερε και μάλιστα οι υπόλοιποι έτρεφαν και σεβασμό για εκείνον .

0εξαιρετικο!

Μία ιστορία βαθιά αληθινή και συγκινητική που περιγράφει την σχέση μαμάς - κόρης . Μία αληθινή αγάπη και όσα θέλει η μητέρα να "αφήσει" στο παιδί της ... Όσες φορές και να διαβαστεί , σε όποια περίοδο της ζωής σου και να βρίσκεσαι σίγουρα θα σε κάνει να σκεφτείς τις στιγμές που έχεις ζήσει! Εξαιρετική εικονογράφηση και απλό κείμενο!

0βιβλιο

Δέσποινα είναι η Ελληνίδα μάνα , με όλα τα στερεότυπα που κουβαλάει αυτός ο χαρακτηρισμός. Η ιστορία μίας μητέρας που χάνει τον γιο της και περιγράφονται όλα εκείνα που βιώνει και αισθάνεται! Ίσως σε κάποια σημεία οι παραλληλισμοί που γίνονται να παραπέμψουν στην Παναγία, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προσβολή.

0Βιβλίο

Πολλές φορές οι γονείς βιώνουν πρόβλημα με τα παιδιά που δεν θέλουν να φορέσουν γυαλιά . Η καμηλοπάρδαλη μας μαθαίνει πως φορώντας γυαλιά βλέπεις καλύτερα τις ομορφιές που υπάρχουν γύρω σου !

0Βιβλίο

Το γνωστό τραγούδι για την Ειρήνη σε μια έκδοση παραμυθιού στα ελληνικά και αγγλικά για παιδιά μικρής ηλικίας. Ίσως λίγο δύσκολο αλλά αξιζει να διαβαστεί !

0Βιβλίο

Εξαιρετική επιλογή για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την αρχαία Ιστορία και την μεγάλη διαμάχη ! Σημαντικό σε αυτό το βιβλίο είναι ότι γίνεται αναφορά στη δίκη του Σωκράτη και πως επηρεάστηκαν αλλά και γενικότερα στον αντίκτυπο του πολέμου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής !

0Βιβλίο

Κατάλληλο για γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να προσεγγίσουν το θέμα του αυτισμού . Μας μαθαίνει πως δεν Θα πρέπει να νιώθει κάποιος άσχημα επειδή είναι διαφορετικός αλλά να εκτιμάει αυτό το διαφορετικο χάρισμα που έχει ! Εξαιρετικό !

0Βιβλίο

Μαζί με τον Όλιβερ μαθαίνουν τα παιδιά να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και να αποδέχονται το διαφορετικο ! Πως τον αντιμετωπίζουν στην νέα του γειτονιά και τι συμβαίνει με τα μαλλιά του και αλλάζουν χρωμα;

0Βιβλίο

Η συνέχεια της ιστορίας . Τώρα έχει φτάσει ο χειμώνας και ο Νοι συλλογίζεται όσα πέρασε το καλοκαίρι και νοσταλγεί τις στιγμές με την φάλαινα . Δυστυχώς όμως εκείνος και ο πατέρας του κινδυνέουν , θα καταφέρει κάποιος να τους σώσει ; Ένα βιβλίο που σε γεμίζει συναισθήματα και αντιλαμβάνεσαι την αξία της φιλίας! Εξαιρετική εικονογράφηση!

0Βιβλίο

Ιδανική συλλογή για όλους εκείνους που αγαπούν τις ιστορίες τρόμου, μυστηρίου , επιστημονικής φαντασίας . Εξαιρετικά δομημένη συλλογή , χωρισμένη σε ενότητες και στο τέλος υπάρχει και το ποίημα του «το Κοράκι». Συγκλονίζει στην ανάγνωση και ας σχετίζονται οι ιστορίες του με τις πιο σκοτεινές σκέψεις του καθενός .

2Βιβλίο

Στην συγκεκριμένη έκδοση έχουμε διασκευή της γνωστής ιστορίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας . Είναι ευκαιρία να συζητήσουμε με τα παιδιά για την διαφορετικότητα. Ο Τριγωνοψαρουλης αν και διαφορετικός και μη αποδεκτός καταφέρνει να σώσει τον βυθό και πλέον όλοι του συμπεριφέρονται διαφορετικά !

0Βιβλίο

Διαβάζοντας το ανακαλύπτεις μέρη και πηγές έμπνευσης του σπουδαίου ποιητή ! Γίνεται αναφορά στην Κέρκυρα και στα μέρη που έζησε , τους ανθρώπους που συν αναστράφηκε, τις σπουδές του και σε σημαντικά γεγονότα της ζωής του. Εξαιρετική γραφή που σε ταξιδεύει στο χρόνο .

0Βιβλίο

Ένα κορίτσι έχει ένα μαγικό μολύβι και προσπαθεί να ξεφύγει από την μοναξιά της ζωγραφίζοντας μια μαγική πόρτα που ανοίγει , μια βάρκα που την οδηγεί σε ένα καινούριο μέρος .... ποσα καταφέρνει να ζήσει ; Θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι της ; Ένα παραμύθι χωρίς λόγια , μόνο με εικόνες ...

0Βιβλίο

Εξαιρετική επιλογή εάν θέλεις να συζητήσεις με το παιδί το ζήτημα του θυμού ! Στην συγκεκριμένη ιστορία παρουσιάζονται διαφορετικοί λόγοι που μπορούν να θυμώσουν κάποιον αλλά και πολλοί τρόποι για να διαχειριστεί κάποιος το καινούριο αυτό συναίσθημα που νιώθει ! Βοηθάει το παιδί να γνωρίσει καλύτερα τα συναισθήματα του αλλά και να τα εκφράζει .

0Βιβλίο

Μια εξαιρετική ιστορία ! Ο Ωριωνας φοβάται το σκοτάδι και τρομάζει με τους ήχους που ακούει τις νύχτες ! Τότε αποφασίζει το «σκοτάδι» να εμφανιστεί και να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους του κάνοντας μια βόλτα μαζί του και μαθαίνοντας του τα μυστικά της νύχτας .... Από εκείνη τη στιγμή γίνονται δυο πολλοί καλοι φίλοι και ο Ωριωνας δεν θέλει να αποχωριστεί πια τον καινούριο του φίλο ! Εκπληκτική εικονογράφηση !

0Βιβλίο

Η συγκεκριμένη σειρά βιβλία έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά προσχολικής ηλικίας . Στην συγκεκριμένη ιστορία ο Λύκος Ζαχαριας βρίσκεται στο δάσος και εκεί συναντάει τους «κακούς λύκους» των παραμυθιών . Για άλλη μια φορά μπλέκει σε μια καινουρια διασκεδαστική περιπέτεια ..

0βιβλίο

Ο Τίμος βοηθάει τους μικρούς μας να αγαπήσουν και να μην φοβούνται την θάλασσα. Έχει έντονα χρώματα και σκληρό εξώφυλλο , ιδανικό για παιδιά μικρής ηλικίας 2+

0εξαιρετικό!

Ιδανική πρόταση για παιδιά που θέλουν να πάρουν θάρρος και να προσπαθήσουν περισσότερο να μάθουν ποδήλατο καθώς και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν.

0Βιβλίο

Μια συλλογή σύντομων ιστοριών για τα παιδιά ενός έτους . Εξαιρετική εικονογράφηση! Ιδανική επιλογή για να διαβαστούν πριν τον ύπνο.

0Βιβλιο

Ο μικρός Νοι βρίσκει μια φάλαινα στην ακτή και αποφασίζει να την πάρει στο σπίτι του να την φροντίζει . Γρήγορα αντιλαμβάνεται πως κάθε ζωντανός οργανισμός θα πρέπει ν ζει στο φυσικό του περιβάλλον και την επιστρέφει στη θάλασσα! Εξαιρετική ιστορία για την δύναμη της φιλίας !

0Βιβλίο

Κυνηγώντας το «τυρί» που ο καθένας θέλει να πιάσει !!!! Ο καθένας έχει διαφορετικές επιθυμίες και διαβάζοντας το βιβλίο αντιλαμβάνεται τι είναι τελικά αυτό που πραγματικά θέλει να αποκτήσει !

0Βιβλίο

Οι 4 μικρές κύριες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους ! Σε μια δύσκολη εποχή , όπου ζουν με την μητέρα τους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που βρίσκεται μπροστά τους .

0Βιβλίο

Ένα διαχρονικό «παραμύθι». Πολλές φορές βρισκόμενοι μπροστά από κάποιον κίνδυνο και νιώθοντας ότι απειλούμαστε «ξυπνάμε» ... και αντιδράμε ! Το βιβλίο αγγίζει θέματα που σχετίζονται με την αυτοθυσία .

0Βιβλίο

Ένα εύκολο βιβλίο στην ανάγνωση ! Ουσιαστικά είναι ερωτήσεις - απαντήσεις που έκανε ο συγγραφέας στο κοινό ! Ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης που βοηθάει τον αναγνώστη να γνωρίσει πρώτα από όλα καλά τον εαυτό του !

0Βιβλίο

Εξαιρετική δομή κειμένου ! Προτείνεται για παιδιά 8+ Τα παιδιά που επισκέπτονται το εργοστάσιο σοκολάτας μπλέκονται σε περιπέτειες γιατί δεν υπακούν στους κανόνες !!! Πολύ όμορφη ιστορία ..

0Βιβλίο

Ιδανική πρόταση για παιδιά 8+ που θέλουν σιγά σιγά να ταξιδέψουν στο χώρο της λογοτεχνίας ! Παρουσιάζεται η ηρωίδα σε όλες τις ηλικιακές της φάσεις και πως επηρεάζεται ο χαρακτήρας της μέσα από τις αλλαγές που συμβαίνουν .

1Βιβλίο

Υιοθετεί μια κόρη ο ήρωας και η ζωή του ληστή αλλάζει ξαφνικά ! Βαθιά συγκινητικό ! Βιβλίο εποχής !

0Βιβλίο

Πραγματικά γεγονότα του 19ου αιώνα που σε συγκλονίζουν ! Η ηρωίδα προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον .

2Βιβλίο

Αφορμή για να δεις τα πράγματα και τον κόσμο διαφορετικά και να αναζητήσεις το πραγματικό νόημα της ζωής σου !

0Βιβλίο

Ποσο αισιόδοξη ιστορία !!!! Ένας άνθρωπος στα 100 του χρόνια έχει ακόμα όρεξη για περιπέτεια και το τολμά ...

0Βιβλίο

Μια γλυκιά συναισθηματική ιστορία στο Παρίσι ! Περιγράφεται ο έρωτας δυο ανθρώπων που ίσως και να μην ταιριάζουν στην αρχή ...

0Βιβλίο

Περιγράφεται ο αγώνας τους ανθρώπου για να καταφέρει να επιβιώσει ψυχικά ! Η δυσκολία του πολλές φορές μπορεί να καταληξει και σε σχιζοφρενικές καταστάσεις ! Συναρπαστικό !

0Βιβλίο

Ο άνθρωπος στην περίπτωση της εξουσίας του κράτους φαίνεται αναλώσιμος ! Ο ήρωας θα βρεθεί κατηγορούμενος σε μια δίκη χωρίς να γνωρίζει τον λόγο !

0Βιβλίο

Μητέρα - κόρη ! Μια σχέση .. που πολλές φορές φτάνει στα άκρα ! Μια μητέρα που κάνει ότι μπορεί για να ξεφύγει μαζί με την κόρη της , αφού αντιλαμβάνεται πως στο μέρος που αποφάσισε να ζήσει θεωρούν τις γυναίκες σκλάβες. Αληθινή - συγκλονιστική ιστορία !

0Βιβλίο

Ένας έρωτας που περνάει πολλές δυσκολίες στα χρόνια της Χολέρας . Αυτοί όμως δεν είναι οι έρωτες που αξιζει να υπερασπίζεσαι ; Εξαιρετική γραφή !

0Βιβλίο

Πολύ συχνά οι άνθρωποι κυριεύονται από τα πάθη τους! Άλλες φορές εν γνώση τους και άλλες χωρίς να το αντιλαμβάνονται πλήρως ! Διαχρονικό και σχεδόν πάντα επίκαιρο !

0Βιβλίο

Σίγουρα αποτελεί ο τρόπος ζωής της δίδαγμα για όλους μας ! Αξιζει να διαβαστεί !!!! Η γυναικεία δύναμη είναι αυτή που μας δίνει θάρρος και να προσπαθούμε για τα θέλω μας ...

1Βιβλίο

Διαβάζεται εύκολα και από εφήβους ! Η έφηβη ηρωίδα προσπαθεί να δαμάσει τις φοβίες της . Μπλέκει σε μια περιπέτεια , εξαφάνιση ενός ανθρώπου. Προσπαθεί να είναι «καλή κόρη» και να ενεργεί σύμφωνα με τα θέλω των γονιών της .

0Βιβλίο

Ποσο σημασία έχει η φιλια στο διάστημα της εφηβείας και τι αλλαγές προκαλεί στον έφηβο ; Είναι σαν να βλέπει στον συνομήλικό φίλο του τον εαυτό του !

0Εξαιρετικό !

Τα παιδιά αντιλαμβάνονται το πόσο σπουδαίο είναι να είσαι ... διαφορετικός ! Ο Ελμερ είναι αρεστός και ας είναι διαφορετικός !!!!

0Βιβλίο

Άλλη μια περιπέτεια με τον Ελμερ , στην συγκεκριμένη ιστορία ψάχνει τον ξάδερφο του που συνεχώς κάνει σκανταλιές ! Εξαιρετική εικονογράφηση ! Απευθύνεται σε παιδιά 2+

0Βιβλίο

Εξαιρετική διασκευή για εφήβους !!!!!

0Βιβλίο

Η δύναμη της ψυχής του ανθρώπου σε μαγεύει σε αυτή την ιστορία .

0Βιβλιο

Μια ρομαντική ιστορία στο Παρίσι !!!! Ευχάριστη ιστορία !

0Βιβλίο

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα μυθιστόρημα που σε κρατάει με την ιστορία του καθώς προσπαθεί ο ήρωας να φτιάξει το τέλειο άρωμα ... όμως για να το καταφέρει κάνει μια σειρά από φόνους !!!! Τελικά τι συμβαίνει στο μυαλό του ;

1Βιβλίο

Εξαιρετική περιγραφή των προσώπων και των γεγονότων ! Καλογραμμένο !

0Βιβλίο

Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτεί κάποιος στην ανάγνωση του , αλλά αξιζει να το διαβάσει μέχρι το τέλος ! Πως προσπαθεί ένας νέος να ικανοποιήσει τα θέλω των γονιών του και τι θα συμβεί στο τέλος !

0Βιβλίο

Φόβος για το αεροπλάνο και πως υπερνικας αυτή σου την φοβία !

0Βιβλίο

Μια δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας ! Βαθιά συναισθήματα και συγκίνηση για όσα είχαν συμβεί στη Σπιναλόγκα .

0Βιβλίο

Είναι από εκείνα τα βιβλία που σου κρατάει το ενδιαφέρον ! Ένας φόνος και τα αιτία του ...

0Βιβλίο

Ένα βιβλίο που σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης ! Φυλετικός ρατσισμός ... υπάρχει παντού γύρω μας και ας μην το έχουμε απόλυτα αντιληφθεί!

0Βιβλίο

Μια σειρά βιβλίων για παιδιά 2+ που τους ενθουσιάζει ο τρόπος που είναι γραμμένη η ιστορία !!!!

0Βιβλίο

Διαφορετική περιπέτεια του μικρού Ερμη!

0Βιβλίο

Η ομοιοκαταληξία ενθουσιάζει τα παιδιά !!! Εξαιρετική διασκεδαστική ιστορία !!!

0Βιβλίο

Μια υπέροχη ιστορία για ιππότες !!!! Η αλήθεια είναι πως αρέσει πολύ και στα κορίτσια !!!

0Εξαιρετικό

Υπέροχη ιστορία για παιδιά μικρής ηλικίας ! Ομοιοκαταληξία και εξαιρετική εικονογράφηση !!

0Βιβλίο

Ευφάνταστη ιστορία για τους μικρούς αναγνώστες !!!!

0Βιβλίο

Μια συναρπαστική ιστορία !!!! Εξαιρετική εικονογράφηση !!!! Ο συγγραφέας καταφέρνει να συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες με την δομή του κειμένου . Μοναδικη υπόθεση !

0βιβλίο

εξαιρετικη ιστορια!!!!!!!! Συναρπαστικο! Τι καταφέρνει κανεις με ένα ... τηγάνι ; Διασκεδαστικό !!!

0εξαιρετικό!

Μία συναρπαστική διασκεδαστική ιστορια! Έχει έναν μοναδικό τρόπο τα παιδιά να γίνονται μέρος της ιστορίας !

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική διασκεδαστική περιπέτεια!!!!! Στα παιδιά μικρής ηλικίας αρέσει τόσο πολύ !

0βιβλίο

Ακόμη μία περιπέτεια για τους μικρούς μας αναγνωστες που συναρπάζει!

0βιβλίο

Τρυφερή ιστορία! Βαθιά συγκινητική! Σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή ...

0εξαιρετικό!

Συγκινητική ιστορία!!!!! Γλυκά συναισθήματα! Ισως όμορφη πρόταση για δώρο στις γιαγιάδες μας!

0εξαιρετικό!

Συναισθηματική χριστουγεννιατικη και όχι μόνο ιστορία!

0Βιβλίο

Άλλη μια ωραια περιπέτεια από αυτή τη σειρά βιβλίων !!!!! Κάθε περιπέτεια είναι ξεχωριστή !

0Βιβλίο

Εξαιρετική συναισθηματική ιστορία !!!! Το πιο όμορφο κυκνακι ξεχωρίζει και μας μεταφέρει σε ένα μαγικό τοπίο !

0Βιβλίο

Η πριγκίπισσα Δυσκολουλα... εξαιρετική περιπέτεια !!!!! Προτείνεται για παιδιά 5+ Τα παιδιά απολαμβάνουν την ιστορία με τους αριθμούς !

0Βιβλίο

Μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας της Ωραίας Ελένης . Αξιζει να διαβαστεί !

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!!!! Ιδανική πρόταση για δώρο ! Πως ένα κουμπι κρυώνει και πως πλέκεται η ιστορία ;

0Βιβλίο

Καλοκαιρινή απίθανη περιπέτεια !!! Το παιχνίδι με τις λέξεις ενθαρρύνει τα παιδιά να διαβάσουν εύκολα το βιβλίο .

0Βιβλιο

Εξαιρετική περιπέτεια !!!! Θα σας συναρπάσει ! Ανήκει στη σειρά βιβλίων του συγγραφέα με τους αριθμούς . Ιδανικό για παιδιά 5+

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!!!! Ιδανική επιλογή για ηλικίες 4-5+ Μια γλυκιά ιστορία με τους πρωταγωνιστές να εντυπωσιαζουν τους μικρούς αναγνώστες !

0Βιβλίο

Αυτή η κατάπληκτη γραφή εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους ! Η ομοιοκαταληξία συναρπάζει τους αναγνώστες .

0Βιβλίο

Απίθανη ιστορία !!!!! Αρέσει σε όλους ! Πως καταφέρνει η φάλαινα να ... φάει τον πόλεμο ;

0Βιβλίο

Ότι πρέπει για παιδιά 2+ Μικρό κείμενο με ομοιοκαταληξία .

0Βιβλίο

Όλη η σειρά είναι φανταστική !!!!!

0Βιβλίο !

Ποσο τρυφερή και καλογραμμένο ιστορία !!!! 2+ ιδανική ηλικία !!!!

0Βιβλίο

Αρέσει σε όλους αυτή η σειρά βιβλίων ! Στα παιδιά εύκολα παραμένει στη μνήμη το κείμενο και το επαναλαμβάνουν !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !!!!! Τι συμβαίνει τελικά στο τσίρκο και πως μπλέκονται οι ήρωες σε μια καινουρια περιπέτεια ;

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία και γραφή !!!!! Η εικονογράφηση μας μεταφέρει σε ένα ιδανικό μέρος ! Ιδανικό για ηλικίες 5+

0Βιβλίο

Ποσο υπέροχη ιστορία !!!! Ο γάιδαρος , ένα οικείο ζώο για τα παιδιά , μπλέκει σε περιπέτειες ! Τα παιδιά εύκολα γίνονται μέρος της ιστορίας !

0Βιβλίο

Εκπληκτική ιστορία για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ! Γιατί το σεντούκι έχει 5 κλειδαριές ; Που βρίσκονται τα κλειδιά και τι κρύβεται μέσα στο σεντούκι ; Περιπέτεια που συναρπάζει !

0Βιβλίο

Εκπληκτική περιπέτεια !!!!! Τα ζώα γίνονται πρωταγωνιστές της ιστορίας με έναν ευφάνταστο τρόπο !

0Βιβλίο

Ποσο υπέροχη ιστορία !!!! Στο νησί μια καινουρια περιπέτεια με τον φωτογράφο αυτή την φορά !

0Βιβλίο !

Όσες φορές και να διαβαστεί .... κάθε φορά είναι το ίδιο υπέροχο!

0Βιβλίο

Φανταστική σειρά βιβλίων ! Σε ποια περιπέτεια έχει μπλέξει ο κόκορας στο νησί των Πυροτεχνημάτων ;

0Βιβλίο

Όμορφη εικονογράφηση ! Τέλειο κείμενο ! Πως καταφέρνει ένα κουνουπακι να «ξεσηκώσει» το κορίτσι ; Μια καινουρια περιπέτεια στο νησί των Πυροτεχνημάτων !

0Βιβλίο

Χιουμοριστική ιστορία !!! Εξαιρετικό κείμενο ! Ίσως ιδανική πρόταση για δώρο . Πως σχετίζονται οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο; Τελικά τι καταφέρνουν ;

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια !!!! Ποσο ζωντανή ιστορία ... τα παιδιά γίνονται μέρος αυτής!

0Βιβλίο

Ιστορία που αρέσει σε όλους !!!! Η ομοιοκαταληξία είναι χαρακτηριστική στην συγκεκριμένη σειρά βιβλίων !

0Βιβλίο

Εξαιρετική γραφή !!!! Υπέροχη ιστορία !!!! Ο γλάρος μας μεταφέρει σε μια διασκεδαστική ιστορία ! Τελικά παραδέχθηκε ποιο παπί έκανε πιπι ;

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !!!! Διαβάζεται συνεχώς ... τι συμβαίνει όταν δεν υπάρχουν γάτες ή όταν εμφανίζονται ξαφνικά ;

0Βιβλίο

Απίθανη ιστορία !!!! Φανταστική περιπέτεια !!!! Υπάρχει τελικά πόλεμος ανάμεσα τους ;

0Βιβλίο

Τελικά ο λύκος η το γουρούνι είναι ο «κακός»; το παραμύθι αλλιώς ! Εκπληκτικό !

0Εξαιρετικό !

Απίθανη ιστορία !!!! Αρέσει πολύ στα παιδιά !!! Τι διαφορετικο έχει αυτός ο δράκος ; Πως παρουσιάζεται στο νησί ;

0Βιβλίο

Ιστορία μιας άλλης εποχής !!! Ένα διαφορετικο ταξίδι , μια διαφορετική περιπέτεια !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !! Η ομοιοκαταληξία ενθουσιάζει τα παιδιά !!!!

0Βιβλίο

Μοναδική σειρά βιβλίων !!!!! Και ποιος δεν θα είχε την περιέργεια να ανακαλύψει ποιος θα βγει από το ... μαγικό λυχνάρι !!!! Μάλλον μια μαγική περιπέτεια ξεκινάει ...

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιδέα για ένα διαφορετικο ... δώρο ! Δώρα αναλόγως της προσωπικότητας ;

0Βιβλίο

Ιδεες για δώρο που ισως να μην είχαμε σκεφτεί ! Εξαιρετική επιλογή για δωράκια !

0Βιβλίο

Υπέροχη ιδέα για δώρο ! Δωράκια ανάλογα των ενδιαφερόντων σου !

0Βιβλίο

Φανταστική πρόταση ... δωράκια !!!! Αναλόγως με το τι θα ήθελες να εισαι ... σου ταιριάζει και το αντίστοιχο δώρο !

0Βιβλίο

Έξυπνη πρόταση για δωράκια ... τη δώρο θα σου ταίριαζε εάν ήσουν ...

0Βιβλίο

Δραστηριότητες ιδανικές για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών !

0Βιβλίο

Απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας! Μεταφέρει τα παιδιά σε μια άλλη εποχή γεμάτη αξίες και ιδανικά !

0Βιβλίο

Άλλη μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία !!! Οι Πειρατές αυτοί είναι λίγο ... διαφορετικοί, ασυνήθιστοι ! Ποια είναι η σχέση τους με τον Άγιο Βασίλη ;

0Βιβλίο

Μοναδική περιπέτεια !!!! Θα σας συναρπάσει !

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό !!!!!! Υπέροχη ιστορία !!!! Η Χαρά και το Γκοντουν σε μια ακόμη απολαυστική περιπέτεια !

0Βιβλίο

Εναλλακτικό βιβλιο προετοιμασίας από την μια τάξη στην άλλη !!!!

0Βιβλιο

Υπέροχη διασκεδαστική σειρά !!!!! Πως η τύχη επηρεάζει την ροή των γεγονότων ;

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων !! Εξαιρετική αφορμή για συζητήσεις για την πρώτη μέρα στο σχολείο !

0Βιβλίο

Διασκεδαστική απίθανη ιστορία !!!!! Η επίσκεψη στο γιατρό ίσως να φέρει τα πάνω κάτω ... τελικά γιατί υπήρχε η ... μεγάλη φαγούρα ;

0Βιβλίο

Ενθουσιάζονται οι μικροί μας αναγνώστες !!!! Εξαιρετική ιστορία ! Μια μάγισσα διαφορετική από τις άλλες !

0Βιβλίο

Απίθανη ιστορία !!!! Καμία φορά βρίσκονται απίθανα πράγματα μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ και ο συγγραφέας μας παροτρύνει να ψάξουμε μαζί του !

0Βιβλίο

Χιουμοριστική ιστορία ! Εξαιρετική σειρά βιβλίων ! Πως καταφέρνει ένα απλό κόκκινο βότσαλο να τους οδηγήσει σε νέες περιπέτειες ; Η μήπως τελικά δεν είναι και τόσο απλό ...

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά !!!! Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα τα καταφέρνουμε !

0Βιβλίο

Εξαιρετική διήγηση ! Πως καταφέρνει η Χριστίνα να βρίσκεται στις σελίδες άλλων βιβλίων ; Ιδανικό για 8+

0Βιβλίο

Ποσο όμορφη ιστορία !!!! Η χαρά και το Γκοντουν μπλέκονται με 3 αποκριάτικες κορδέλες !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά !!!!! Παθαίνει αμνησία ο ήρωας και τότε όλα αλλάζουν!

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά .... γιατί επιλέχθηκε οι ομπρέλες να είναι 12; Όντως είναι ; Τι συμβαίνει τελικά ;

0Βιβλίο

Ενδιαφέρον για παιδιά 3+ Άλλη μια περιπέτεια που σχετίζεται με τα ζητήματα καθημερινότητας των παιδιών .

0Βιβλίο

Μυστήριο και φαντασία σε αυτό το βιβλίο του !!!! Έκδοση για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας .το εξώφυλλο εξιτάρει πολύ τα παιδιά ..

0Βιβλίο

Εξαιρετική γραφή και εικονογράφηση !!!! Αρέσει πολύ στα παιδιά ! Τι θα συμβεί τελικά με το κόκκινο βότσαλο ;

0Βιβλίο

Μοναδικό και αυτό !!!!! Ακόμη ένα «παιχνίδι» με τις λέξεις !

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!!!! Απευθύνεται σε παιδιά 6+ Μια περιπέτεια που μπλέκει πολλούς ήρωες ! Και ο κυριος ήρωας αποκτά ... «ουρά»!

0Βιβλίο

Εξαιρετικό κείμενο άλλη μια φορά !!!!! Τι σχέση έχουν οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο; Πως μπλέκουν σε περιπέτεια ;

0Βιβλίο

Υπέροχη ιστορία !! ο ηρωας προσπαθεί να τα "βγαλει περα" με τις παπαρούνες!

0Βιβλίο

Ωραια εικονογράφηση ! Κατανοητό κείμενο για παιδιά μικρή ηλικίας !

0Βιβλίο

Απολαυστικό !!!! Άλλη μια ιστορία που ενθουσιάζει τα παιδιά !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων ! Διαφορετική ιστορία !!! Μια σύγχρονη περιπέτεια ! Μια εκδοχή που από τον τίτλο της σε κάνει να σκέφτεσαι γιατί είναι νυσταγμένη η πριγκίπισσα ... και τι θα της συμβεί ...

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!! Ίσως για παιδιά 5-6+ που τους αρέσουν οι περιπέτειες !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά για τους μικρούς μας ! Η ιστορία είναι διασκεδαστική και ευφάνταστη !

0Βιβλίο

Εξαιρετική γραφή και εικονογράφηση ! Ιδανικό για μικρής ηλικίας παιδιά !

0Βιβλίο

Τελικά σε όλα υπάρχει λύση ... αρκεί να επιμένεις !!!! Δίδαγμα με εξαιρετικά δοσμένο τρόπο !

0Βιβλίο

Η έκδοση αυτή είχε τριασδιαστατη εικονογράφηση ! Εξαιρετικό !

0Βιβλίο

Η μαγική ιστορία του γορίλα ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους !

0Βιβλίο

Ιστορία μυστηρίου δωσμενη με τον μαγικό του τρόπο ! Αναφορές στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό ! Τόσο επικαιρο ξανά ...

0Βιβλίο

Η δύναμη κρύβεται μέσα μας ! Τρυφερή Ιστορία ! Το ποντικάκι δεν τα παρατάει ... παλεύει για τα θέλω του !

0Βιβλίο

Σε μορφή κόμικ ο Πικος Απικος και οι περιπέτειες του ! Εξαιρετικό !

0Βιβλίο

Ο εκπληκτικός συγγραφέας πείθει με τον δικό του τρόπο τα παιδιά να προσέχουν την υγιεινή του στόματος . Εξαιρετικό !

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία και ωραια εικονογράφηση !!σε μορφή κόμικ !! Εναλλακτική πρόταση !

0Βιβλίο

Εξαιρετική επιλογή !! Τι θα πρέπει να κάνουμε σε περιπτώσεις που μας συμβεί κάτι ; Απλές κατανοητές οδηγίες !

0Βιβλίο

Φοβίες και παιδιά ! Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !!

0Βιβλίο

Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας αλλά και για το πως θα διαχειρίζονται καταστάσεις ! Ποσο εύκολα η δύσκολα κάνουμε φίλους ; Πως επιλέγουμε ;

0Βιβλίο

Ιδανικό για γονείς και εκπαιδευτικούς ! Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !!

0Βιβλίο

Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !! Εξαιρετική σειρά βιβλίων. Συνήθως τα παιδιά συτης της ηλικίας λένε ότι ακούν , έξυπνες ιδέες .. για να μαθουν πως πρέπει να μιλάμε

0Βιβλίο

Αφορμή να μιλήσουμε με τα παιδιά για ζητήματα καθημερινότητας !! Έξυπνος τρόπος που μαθαίνει τα παιδιά σωστή συμπεριφορά !

0Βιβλίο

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που διαδραματίζονται στα Κυθηρα . Η ηρωίδα διηγείται τις σκληρές στιγμές που είχε, θα σας συγκινήσει!

0Βιβλίο

Έχει καταφέρει να συνδέσει τα παραμύθια που όλοι μας έχουμε διαβάσει με την προσωπικότητα του καθενός !

0Βιβλίο

Εξαιρετική γραφή !!ιστορια που συναρπάζει !

0Βιβλίο

Εξαιρετική διασκευή !! Ευκαιρία να διαβαστεί από τους μικρούς αναγνώστες ! Ιδιαίτερη εικονογράφηση !

0Βιβλίο

Δίνεται η δυνατότητα να διαβαστεί το εξαιρετικό αυτό έργο και από παιδιά μικρότερης ηλικίας !

0Βιβλίο

Υπέροχη διασκευή ! Εξαιρετικό κείμενο για να διαβαστεί και από παιδιά μικρότερης ηλικίας το έργο ! Η εικονογράφηση ζωντανεύει την ιστορία !

0Βιβλίο

Ποσο διασκεδαστική ιστορία !!! Τι συμβαίνει με το χταπόδι ; Ποσα πόδια έχει και τι καταφέρνει ;

0Βιβλίο

Εξαιρετική διασκευή ! Εξαιρετική απόδοση ! Ευκαιρία να διαβάσουν και στα αγγλικά την εκπληκτική ιστορία . Ιδανικό για τα παιδιά που έχουν κατακτήσει τις πρώτες γνώσεις στα αγγλικά

0Βιβλίο

Εξαιρετική διασκευή !!!! Ιδανικό για τους μικρούς αναγνώστες ! Κείμενο στα αγγλικά για όσους θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά με την εκμάθηση της γλώσσας . Μικρές προτάσεις , ιδανική εικονογράφηση !

0Εξαιρετικό !!

Μια διασκευή διαφορετική από τις άλλες !!!! Σε συναρπάζει .. ιδανικό για παιδιά μικρότερης ηλικίας , ώστε να διαβάσουν ένα διαχρονικό έργο !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό κείμενο !!! Άλλη μια φορά μας εντυπωσιάζει !

0Βιβλίο

Μα ποσο σημαντικές είναι οι λέξεις ; Μπορούν να καταφέρουν τα πάντα ... εξαιρετικό !!!!!

0Βιβλίο

Εξαιρετική διασκευή !!!! Εκπληκτική εικονογράφηση ! Τα παιδιά μικρής ηλικίας καταφέρνουν σε μερικές σελίδες να διαβάσουν το διαχρονικό αυτό έργο !

0Βιβλίο

Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες ! Εξαιρετική επιλογή !! Είναι ιδανική αφορμή για να γνωρίσουν τα παιδιά ηλικίας 5+ την γραπτή επικοινωνία αλλά και τη ζωή ενός ταχυδρόμου.

0Βιβλίο

Για ακόμη μια φορά μας εκπλήσσει με την ιστορία του !!!! Εξαιρετικό ! Πως σχετίζεται η ώρα με την καθημερινότητα μας ; Είναι απαραίτητα τα ρολόγια ;

0Βιβλιο

Εξαιρετική διασκευή ! Υπέροχη εικονογράφηση ! Ιδανικό για παιδιά μικρότερης ηλικίας ! Αποτελεί εκπληκτικό παράδειγμα και μάθημα ζωής !

0Βιβλίο

Εξαιρετική γραφή ! Μια ιστορία συναρπαστική !! Μπορεί να απαντήσει κάποιος στα τόσα ερωτήματα που εχουν τα παιδιά ;

0Βιβλίο

Εξαιρετική επιλογή για όσους πιστεύουν στις μάγισσες ! Είναι τελικά όλες κακές ; Και πόσες μάγισσες υπάρχουν ;

0Βιβλίο

Ποσο διασκεδαστική ιστορία !!!! Εξαιρετική επιλογή !! Μπορεί να αποτελέσει ωραια πρόταση για παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν Να διαβάζουν μόνα τους !

0Βιβλίο

Ιδανικό για παιδιά που ξεκινούν να διαβάζουν μόνα τους ! Συναρπαστική ιστορία !

0Βιβλίο

Εξαιρετική εικονογράφηση και διασκευή ! Ευκαιρία οι μικροί μας αναγνώστες να διαβάσουν τόσο σημαντικά έργα !

0Βιβλίο

Αστεία ιστορία για τους μικρούς μας αναγνώστες !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό κείμενο και εικονογράφηση ! Ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά !

0Βιβλίο

Εξαιρετική διασκευή για παιδιά μικρής ηλικίας !!! Δίνεται η δυνατότητα να διαβαστεί το γνωστό έργο !

0Βιβλίο

Πως «βλέπουν» τα παιδιά μια πόλη χωρίς πόλεμο ;;

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία για να απαλλαγούν τα παιδιά από την φοβία του σκοταδιού

0Βιβλίο

Εκπληκτική ιστορία ώστε τα παιδιά να μην φοβούνται την επίσκεψη στο γιατρό !

0Βιβλίο

Σύγχρονη γραφή ! Ζωντανή εικονογράφηση !!!!

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!! Τελικά οι ήχοι που ακούμε είναι τόσο έντονοι ; Είναι πάντα οι ίδιοι ; Ίσως βέβαια και να μην υπάρχουν η να μην ανακαλύψουμε τι ήταν ...

0Βιβλίο

Τα παιδιά θέλουν έναν καλύτερο κόσμο και προσπαθούν να τον φτιάξουν ! Εξαιρετική εικονογράφηση !

0Βιβλίο

Αστεία ιστορία με εξαιρετική εικονογράφηση !!!! Μπέρδεψε τα πόδια του ; Δεν είναι όλα τα ίδια ;

0Βιβλίο

Ενδιαφέρουσα περιπέτεια για παιδιά 9+ Ποσα μπορεί να κρύβει ένα ημερολόγιο ;

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών !

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό !!!! Ιδανική πρόταση ακόμα και για να διαβαστεί στα αγγλικά !

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Πρόταση ιδανική για να διαβαστεί και στα αγγλικά.

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Ιδανική πρόταση να διαβαστεί και στα αγγλικά .

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών !

0Βιβλίο

Είναι ευκαιρία να διαβαστεί στα αγγλικά . Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών !

0Βιβλίο

Αρέσει πολύ στα κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία , αφού ουσιαστικά τους δίνει πολλές ιδέες ...

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Εδώ συναντάμε το ζήτημα της φιλίας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα .

0Βιβλίο

Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των κοριτσιών ! Καμία φορά τα γενέθλια μας είναι διαφορετικά ... τι έχει συμβεί ;

0Βιβλίο

Σχέσεις που συγκρούονται και μεγάλοι που δεν κατανοούν απόλυτα τους μικρούς ή και μικροί που δεν κατανοούν τους μεγάλους ...

0Βιβλίο

Συγκλονίζει η ιστορία του αγοριού που πέρασε τόσες δυσκολίες !

0Βιβλίο

Αποδεικνύεται η δύναμη της ομάδας και η μαγεία της συνεργασίας !!!!!

0Βιβλίο

Τόσο γλυκιά και συγκινητική ιστορία !!! Σε κάνει να γελάς και στο τέλος ... σε εκπλησει !

0Βιβλίο

Όσες φορές και να διαβαστεί, κάθε φορά μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να κυνηγάμε τα όνειρα μας !

1Βιβλίο

Ποσο σημαντική είναι η φιλια στην εφηβεία ;;;;

0Βιβλίο

Περιπέτεια αρκετά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει !!! Για μικρούς και μεγάλους !

0Βιβλίο

Εξαιρετική επιλογή για παιδιά που τους αρέσουν τα ιστορικά γεγονότα !

0Βιβλίο

Για τους λάτρεις των φυτών !! Ενας οδηγός με αρκετές πληροφορίες.

0Βιβλίο

Διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη και σχετίζεται με την ενηλικίωση ενός κοριτσιού !

0Βιβλίο

Ποια είναι η σχέση του ανθρώπου με την φύση; Πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του παιδιού όταν έρχεται κοντά με την φύση ;

0Βιβλίο

Προσμονή και αγωνία !!! Εξαιρετική γραφή !!!! Πολλές φορές περιμένοντας την βοήθεια του θεού σταματάμε να προσπαθούμε αλλά υπάρχουν και άλλες φορές που αυτό μας δίνει δύναμη!

0Βιβλίο

Ψάχνοντας στοιχεία για τον φόνο που είχε γίνει στο χωριό ! Προδοσιες , έντονα συναισθήματα !

0Βιβλίο

Για τους λάτρες του Χάρι Ποτερ .... μαγεία και φαντασία ! Ένας κατάλογος των φυσικών όντων ..

0Βιβλίο

Έχει στοιχεία μυστηρίου η πλοκή του ! Εξαιρετική πρόταση !

0Βιβλίο

Ιδανικό για εφήβους και όχι μόνο ! Πως οι προκαταλήψεις περνούν από γενιά σε γενιά ;

0Βιβλίο

Δυο αυτοτελής ιστορίες που σχετίζονται με την Νορβηγική μυθολογία !

0Βιβλίο

Εικονογράφηση άλλης εποχής !!!! Ωραίο κείμενο ! Βοηθάει τα παιδιά να απαλλαχθούν από την φοβία που τους προκαλεί το σκοτάδι !

0Βιβλίο

Υπέροχη σειρά για να βοηθήσει γονείς και παιδιά για το πως τα παιδιά θα αποχωριστούν την πιπίλα !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά!!!! Αξιζει να διαβαστεί !!!! Εικονογράφηση άλλης εποχής !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά ! Βοηθάει το παιδί να ξεπεράσει τον φόβο του σχετικά με την επίσκεψη στο γιατρό . Εικονογράφηση άλλης εποχής !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά για τις καθημερινές αναζητήσεις των μικρών μας !

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά βιβλίων που βοηθάει το παιδί στην εκμάθηση τουαλέτας .

0Βιβλίο

Εικονογράφηση άλλης εποχής , ιστορία για τις καθημερινές ανησυχίες των παιδιών μας

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά που μας βοηθάει στην καθημερινότητα του παιδιού . Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι τόσο σημαντική για το παιδί ! Ευκαιρία να το προετοιμάσουμε !

0Βιβλίο

Ευκαιρία να μικησουμε για την ακαταστασία ! Εικονογράφηση άλλης εποχής !

0Βιβλίο

Εξαιρετική εικονογράφηση και δομή κειμένου !

0Βιβλίο

Ωραια σειρά με εικονογράφηση άλλης εποχής! Αφορμή για συζητήσεις σχετικές με τον ερχομό καινουριου μέλους στην οικογένεια .

0Βιβλιο

Εξαιρετική σειρά για τα παιδιά !!!! Εικονογράφηση άλλης εποχής . Στο συγκεκριμένο γίνεται λόγος για την θάλασσα και τις φοβίες που ίσως έχει κάποιο παιδι.

0Βιβλίο

Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το μωρό και το τι ακριβώς έχει συμβεί γύρω του σε συναρπάζει ! Έντονα συγκινητικό !

0Βιβλίο

Μια βεντέτα που σε συναρπάζει ! Είναι όμως όσα γνωρίζουμε για τις βεντέτες η ο Σασμός είναι κάτι πιο δυνατό ;

0Βιβλίο

Ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ! Σε κρατάει η πλοκή!! Μια ιστορία αγάπης που είχε χαθεί για πολλά χρόνια ... τελικά μήπως αυτός είναι ο έρωτας που θα ήθελες να ζήσεις ;

1Βιβλίο

Το βιβλίο κρύβει αρκετό μυστήριο !!!!! Η μοίρα αποφασίζει τι θα συμβεί στους πρωταγωνιστές !!!!

1Βιβλιο

Εξαιρετική γραφή !!!!! Στην αρχή ίσως δυσκολευτεί κάποιος αλλά σίγουρα το τέλος θα τον ανταμείψει !

0Βιβλίο

Διαχρονικό Αλληγορικό κειμενο! Ξαφνικά του τελευταίους μήνες έγινε επίκαιρο ξανά !

0εξαιρετικό!

Το μυθιστόρημα βρίσκεται ανάμεσα στην αστυνομική πλοκή , αλλά και την πολιτική σκοπιμότητα.

0βιβλίο

Από τα πιο εύστοχα βιβλία της λογοτεχνίας του φανταστικού!

0εξαιρετικό!

Συγκινητική τρυφερή ιστορία! Μάχη μεταξύ των επιθυμιών και των στερεοτύπων!

1εξαιρετικό!

Εξαιρετική επιλογή! Μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική πλοκή! Περιγράφεται η ζωή μιας γυναίκας και οι σχέσεις της με σημαντικά πρόσωπα της εποχής της!

0βιβλίο

Η ιστορία της μικρής πρωταγωνίστριας δύναμη θάρρος και δύναμη σε όλους για να προσπαθούν αλλά και να διεκδικούν!

0βιβλίο

Η ζωή του μέσα από τον γιο του και πως εβλεπε εκείνος τα όσα συνέβαιναν!

0εξαιρετικό!

Εκδοχή και με cd! Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0εξαιρετικό!

Ζωντανά χρώματα και πολύ καλή απόδοση του κειμένου! Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0βιβλιο

Σύντομη εκδοχή της γνωστής ιστορίας για τα παιδιά μικρής ηλικίας .

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εκδοχή για παιδιά μικρής ηλικίας .

0εξαιρετικό!

Εικονογράφηση άλλης εποχής! Η γνωστή ιστορία νιώθεις ότι ζωντανεύει !

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική συλλογή! Πολύ καλή απόδοση των κειμένων!

0εξαιρετικό!

Πολύ καλή επιλογή για μικρής ηλικίας παιδιά! Βιβλίο με ήχους . Μια άλλη εκδοχή !

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική διασκευη! Πολύ έντονα χρώματα και ωραια γραμματοσειρά σε αυτή την εκδοχή του γνωστού παραμυθιού .

0βιβλίο

Όσες φορές και να διαβαστεί αρέσει στα παιδιά ! Σύντομο κείμενο για παιδιά μικρής ηλικίας η συγκεκριμένη εκδοχή

0εξαιρετικό!

Ζωντανή εικονογράφηση! Έντονα πολύ τα χρώματα που τραβάνε την προσοχή των παιδιών . Ωραια εκδοχή του γνωστού παραμυθιού !

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0βιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η συγκεκριμένη εκδοχή έχει ωραια δομή κειμένου . Αρεσουν πολύ τα έντονα χρώματα.

0εξαιρετικό!

Η εικονογράφηση έχει ωραια χρώματα που αρέσει πολύ στα παιδιά . Ωραια εκδοχή της γνωστής ιστορίας

0βιβλιο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Υπάρχει και cd στην συγκεκριμένη εκδοχή .

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η γραμματοσειρά βοηθάει τα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν να διαβάζουν μόνα τους .

0βιβλίο

Διαφορετική εκδοχή! Η μορφή των πρωταγωνιστών θυμίζει εικόνες άλλης εποχής .

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εκδοση για παιδια μικρης ηλικίας!

0εξαιρετικό!

Περιγραφή ανθρωπινων σχέσεων! Εξαιρετική γραφή!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση της γνωστής ιστοριας!

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η εικονογράφηση εδώ είναι πολύ απλή .

0βιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Μια απλή εικονογράφηση που κεντρίζει το ενδιαφέρον του παιδιού .

0εξαιρετικό!

βιβλίο με παζλ! Συνδυάζεται η γνωστή ιστορία με παζλ ώστε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών

0εξαιρετικό!

εξαιρετική εικονογράφηση! Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Είναι μικρό με λεπτές σελίδες και αρέσει πολύ στα παιδιά .

0βιβλίο

Διαφορετική διασκευή του γνωστού παραμυθιού! Μας μεταφέρει στο δάσος με την εικονογράφηση .

0εξαιρετικό!

Ακόμη μια εκδοχή του γνωστού παραμυθιού . Εδώ τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και του λύκου φαίνονται πολύ αληθινά

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Η αφήγηση του παραμυθιού!

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εξαιρετική εικονογράφηση! Οι εκδόσεις Ανέμη έχουν την δίκη τους χαρακτηριστική έκδοση

0βιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Διαφορετική απόδοση! Τα πρόσωπα είναι σχεδιασμένα με διαφορετικο τρόπο

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους!

0εξαιρετικό!

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Μια διαφορετική απόδοση! Στο εξώφυλλο αναφέρεται «η αληθινή ιστορία» και αυτό είναι κάτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον ..

0βιβλίο

Η γνωστή ιστορία που αρέσει σε μικρους και μεγάλους! Εικονογράφηση που εντυπωσιάζει τα παιδια

0Βιβλίο

Περιγράφεται η σκληρή πραγματικότητα των γυναικών ! Ποσα διαφορετικά είναι τα πράγματα σε άλλες χώρες !

0βιβλίο

Η γνωστή ιστορία απευθύνεται και σε παιδιά μικρής ηλικίας!

0εξαιρετικό!

Τόσο επίκαιρο το κείμενο! Εξαιρετική γραφή! Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που ένα παιδί βλέπει τον ρατσισμό!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους! Ευκαιρία για συζήτηση για ζητήματα που τους απασχολούν!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα! Εδω μαθαινουμε για την τζαζ.

0βιβλιο

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0βιβλίο

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα! Μαθαίνοντας την ιστορία του μικρού Μότσαρτ και τις μελωδίες του.

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας διαφορετικά ακούσματα και ερεθίσματα!

0εξαιρετικό!

Η δομή του κειμένου προτείνεται για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση της γνωστής ιστορίας!

0εξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλίο

Ωραία διασκευή!

0βιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλίο

Ωραία περιπέτεια! Καλή εικονογράφηση!

0βιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Δύο αγαπημένες ιστορίες!

0εξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλιο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία! Εξαιρετική δομή!

0εξαιρετικό!

βιβλίο με παζλ και πολύ ζωντανή εικονογράφηση! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

βιβλίο με παζλ . Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλίο

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία! Εντονα χρώματα

0βιβλίο

βιβλίο με παζλ. Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Βιβλίο με αφήγηση του παραμυθιού! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Διασκευή για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά! Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0βιβλίο

Ωραία καλογραμμένη περιπέτεια!

0βιβλίο

Αλλη μία περιπέτεια ... για τον Πίτερ Παν που ενθουσιάζει το κοινό!

0βιβλιο

Ο Πίτερ Παν σε μία νέα περιπέτεια .... ενθουσιάζει τους αναγνώστες του!

0βιβλίο

Ωραία περιπέτεια! Καλογραμμένο βιβλίο!

0εξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία!

0εξαιρετικό!

Η χώρα του Ποτέ ... το παιδί που δεν μεγαλώνει και ένα ταξίδι στην φαντασία! Προτείνεται για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

0εξαιρετικό!

Αστυνομική περιπέτεια με ωραία πλοκή που σε κρατάει!

0βιβλιο

Η εξυπνάδα του γάτου ... τον μπλέκει σε περιπέτειες!

0βιβλιο

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0εξαιρετικό!

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0βιβλίο

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0βιβλιο

Έξυπνος ή πονηρός ο γάτος της ιστορίας ; Όσες φορές και να διαβαστεί ... πάντα θα μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του!

0εξαιρετικό!

Διαφορετική διασκευη που σε κρατάει μέχρι το τέλος!

0βιβλιο

Αστεία περιπέτεια για τους μικρούς αναγνώστες!

0εξαιρετικό!

Υπέροχη εικονογράφηση! Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από τις παροιμίες να ξεχωρίζουν την πραγματική από την μεταφορική χρήση της γλώσσας.

0βιβλίο

πόσο όμορφη διασκευή! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό κείμενο!!!! ομορφα συναισθήματα! Σε γεμίζει συγκίνηση μέσα από το ταξίδι!

0εξαιρετικό!

Σε ποιον δεν αρέσει η ομοιοκαταληξία; Ενα βιβλίο που λόγω της γραφής και της πλοκής ξετρελαίνει τα παιδιά!

0βιβλίο

Πόσα θυμάται η καρδιά ; Επιλέγει ; Ωραία πλοκή!

0εξαιρετικό!

Σεβασμός, αλληλεγγύη, αγάπη... τόσα όμορφα συναισθήματα μπορούν να γεμίσουν οι μικροί αναγνώστες!

0βιβλίο

Τρυφερή ιστορία με ωραία δομή στο κέιμενο! Γιατί σκαρφιζόταν παραμύθια και τι ήθελε να καταφέρει;

0εξαιρετικό!

Ωραία, ξεκούραστη περιπέτεια!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τον τίτλο να υποψιάζεστε σε τι αναφέρεται το βιβλίο! Αξίζει να το διαβάσετε γιατί θα σας εκπλήξει!

0εξαιρετικό!

Ιδανική επιλογή για εφήβους που προτιμούν τις περιπέτειες!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική περιπέτεια, με δομή και λεξιλόγιο ότι πρέπει για τα παιδιά αυτής της ηλικίας!

0βιβλίο

Αφορμή για να αγαπήσουν οι μικροί αναγνώστες (8+) την περιπέτεια! Είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς. Ένας γάτος που μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες και τα παθήματά του ίσως κάποτε να του γίνουν μαθήματα.

0εξαιρετικό!

Αφορμή για να αγαπήσουν οι μικροί αναγνώστες (8+) την περιπέτεια!

0βιβλιο

Εξυπνη , αστεία περιπέτεια με ωραία δομή και απλό κείμενο!

0εξαιρετικό!

Πόσο ωραία διήγηση! Εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά!

0εξαιρετικό!

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής! ωραία περιπέτεια!

0βιβλίο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής! ωραία περιπέτεια!

0βιβλιο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0εξαιρετικό!

Ωραία διήγηση, δεν σε κουράζει!

0εξαιρετικό!

Ωραία πλοκή! Ιδανική περιπέτεια για εφήβους!

0βιβλιο

Αφορμή για να συζητήσουμε την ζήλια με τα παιδιά!

0εξαιρετικό!

Τρυφερή ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0εξαιρετικό!

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό!!!!!!!!!!!!!!! Ωραίο κείμενο! Ομορφη εικονογράφηση!

0εξαιρετικό!

βιβλίο ψυχολογικού τρόμου! Ιδιαιτερα δυνατή γραφή!

0εξαιρετικό!

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0βιβλιο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής! Εχει εκδοθεί πολλά χρόνια πριν, το 1999 αλλά είναι τόσο τρυφερη και αληθινή η ιστορία που είναι τυχεροί όσοι το έχουν στην βιβλιοθήκη τους.

0βιβλίο

Γλυκιά ιστορία! Εικονογράφηση άλλης εποχής!

0εξαιρετικό!

Εκπληκτική ιστορία!!!! Πως τα καταφέρνει η 17χρονη ; Δεν γνωρίζει να διαβαζει και πετυχαίνει τόσα πολλά!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Εξαιρετική εικονογράφηση που κάνει τα παιδιά να πιστεύουν πως βρίσκονται σ ένα αεροπλάνο

0Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Πέρα του ότι μαθαίνουν , αξιοποιούν το χρόνο του διαβάσματος προσπαθώντας να ανοίξουν παραθυράκια .

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Υπέροχη εικονογράφηση !

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!! Αυτή η ιστορία δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν τα ζωάκια που βρίσκονται στον ζωολογικό κήπο.

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Διαδραστική περιπέτεια για παιδιά μικρής ηλικίας !!!!!

0εξαιρετικό!

Ωραία ιστορία! Την δεκαετία του '50 βρισκόμενοι στη Νάπολη διαβάζουμε για την ιστορία δύο φίλων - γυναικών!

0βιβλίο

Αξίζει να διαβαστεί από εκείνους που αγαπουν τις αστυνομικές ιστορίες!!!! Καθηλωτικό!

0εξαιρετικό!

Ιστορία για μικρούς και μεγάλους! Ενδιαφέρουσα ιστορία!

0εξαιρετικό!

Νεραιδες , πρίγκιππες , μαγεία!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Όμορφη διασκευή! Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Εικονογράφηση μιας άλλης εποχής!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση! Όμορφη συλλογή παραμυθιών!

0βιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Βιβλίο με ήχους! Ωραία αφήγηση για τους μικρούς μας φίλους!

0βιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλιο

βιβλίο με παζλ! Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλιο

Εκδοχή διαφορετική της γνωστής ιστορίας!

0βιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλιο

Ομορφη διασκευή!

0βιβλίο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

βιβλίο με ήχους! Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό! Η εικονογράφηση της συγκεκριμένης έκδοσης είναι πολύ "ζωντανή"..

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλίο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλιο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλίο

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλιο

Όμορφη περιπέτεια!

0εξαιρετικό!

Ίσως από τις περισσότερο διαβασμένες ιστορίες ! Το πάθημα της , γίνεται μάθημα! Εξαιρετικό!

0βιβλίο

Μυστηριο και ιδιαίτερη πλοκή!

0βιβλιο

Εξαιρετική δομή και απλή γραφή! Περιγράφεται ο φασισμός σε διαφορετικές εκφάνσεις!

0εξαιρετικό!

Ανατρέχοντας ανάμεσα από το φανταστικό και το πραγματικό!

0εξαιρετικό!

Τελικά στην συναναστροφή μας με τους γύρω μας υποκρινόμαστε ; Παίζουμε κάποιο παιχνίδι;

0Βιβλίο

Διαφορετικο !! Χρειαζεται προσεκτική ανάγνωση !

0Βιβλίο

Σύντονο κείμενο! Ίσως σε κάποια σημεία του να μην είναι ξεκάθαρο το νόημα του .

0Βιβλίο !

Αναφερόμενοι στην ευρωπαϊκή και κοινωνική πολιτική και αντιλαμβάνοντας την αξία σε διαφορετικούς τομείς !

0Βιβλίο

Ένα βιβλίο για όσους νιώθουν απελευθερωμένοι με τα ζητήματα του έρωτα !

1Βιβλίο

Αναλύοντας τη μεταφυσική δύναμη του έρωτα !

0Βιβλίο

Ύμνος για τον έρωτα !!!! Λέξεις ... λέξεις !!!! Φτάνοντας στην ματαίωση και γνωρίζοντας τα παράδοξα του έρωτα !

0Βιβλίο

Πως οδηγούμαστε στο τέλος ;

0Βιβλίο

Ένα βιβλίο έξυπνα γραμμένο !

0βιβλίο

Πολύ ωραία εκδοχή ! Είναι πιο ευκολο να διαβαστεί από περισσότερους αφού η συγκεκριμένη έκδοση είναι comic

0βιβλιο

Εξαιρετική πρόταση για το χώρο εργασίας!

0βιβλίο

Εξαιρετική πρόταση για κάποιον που θέλει να βελτιώσει την καθημερινότητά του στο χώρο εργασίας!

0βιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική εικονογράφηση! Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0βιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0βιβλιο

Διαφορετική διασκευή!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0βιβλιο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη! Εικονογραφηση άλλης εποχής!

0βιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0βιβλιο

Εξαιρετικό παραμύθι για την προσπάθεια και την αδελφική αγάπη!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι!!!!

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0βιβλιο

Ζωντανή εικονογράφηση! Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0εξαιρετικό!

Εξαιρετική πρόταση για μικρούς αναγνώστες!

0εξαιρετικό!

Αφήγηση παραμυθιού! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0βιβλιο

Εικόνες που ξεδιπλώνονται ! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0εξαιρετικό!

Ωραία εικονογράφηση! Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0βιβλίο

Τελικά τα γουρουνάκια θέλουν πολλά περισσότερα ; Τι αναζητούν ;

0βιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0βιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0βιβλιο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0εξαιρετικό!

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0βιβλίο

Εξαιρετικό παραμύθι!!!! Πόσο διαφορετικό είναι το καθένα ; Και πόσο σημαντική είναι η "αδελφική" αγάπη;

0βιβλιο

Γιατι είναι απαίσια τα γουρουνάκια; Διαφορετική διασκευη !

0βιβλιο

Διαφορετική εκδοχή!

0βιβλίο

μια υπόθεση που ανοιγει ξανα μετα από πολλά χρόνια! Ποιος είναι ο ένοχος από τους 5 υποπτους?

0βιβλίο

μια προσεγγιση ισως που να μην ταιριαζει απόλυτα στα δεδομένα της ελληνικης οικογενειας!

0Βιβλίο

Κορίτσια - εφηβεία !!!!! Ιδανικό για να αντιληφθούν τις αλλαγές στο σώμα και στον συναισθηματικό τους κόσμο !

0Βιβλίο

Απλή δομή κειμένου και γραφή ! Μπορεί να βοηθήσει όσους θέλουν να κατανοήσουν τι συμβαίνει σε αυτή την ηλικία .

0Βιβλίο

Διαφορετικο βιβλίο!!!! Βλέπεις το ζήτημα από διαφορετική οπτική !

0εξαιρετικό!

Τελικά αλλάζει ο άνθρωπος ; Σε κάνει το βιβλίο να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου!

0βιβλιο

Η απουσία οικογενειακής αγάπης μπορεί να φέρει σκληρά αποτελέσματα στη ζωή του παιδιού!

0εξαιρετικό!

Αφορμή η απλή του δομή και το κατανοητό κείμενο για όσους θέλουν να διαβάσουν τις βασικές αρχές της ψυχολογικής επιστήμης!

0εξαιρετικό!

πως επηρεάζεται ο χαρακτήρας ενος παιδιού από την οικογένεια του ; Πόσο σημαντικά πράγματα δεν είχαμε σκεφτεί ;

0εξαιρετικό!

Μέσα από μία διαφορετική οπτική - αυτή που σχετίζεται με την νευρολογική επιστήμη - κατανοούμε ανθρώπινες συμπεριφορές!

0εξαιρετικό!

Μιλώντας για ανεκπλήρωτους έρωτες και για αγάπες που δεν έφτασαν στην "ολοκλήρωσή" τους ... Εξαιρετική γραφή!

0βιβλίο

Κι όταν συναντιούνται οι άνθρωποι μαθαίνουν να πορεύονται μαζί ..

0βιβλίο

Αξίζει να διαβαστεί από όσους θέλουν να αντιληφθούν πραγματικά τι μας συμβαίνει! Ποια είναι η σχέση σώματος - μυαλού ;

0βιβλίο

Ανακαλύπτοντας όλες τις μορφές αγάπης! Έχουν όμως κάποιο κοινό;

0εξαιρετικό!

Εικονοβιβλίο!!!!! Εξαιρετική δουλεια!!!!

3εξαιρετικό!

Με αυτό το βιβλίο καταφέρνουμε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε!

0εξαιρετικό!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που δεν θα το αφήνετε από τα χέρια σας!

0βιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0εξαιρετικό!

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0εξαιρετικό!

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται! Απλή δομή για μικρούς αναγνώστες!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0εξαιρετικό!

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0εξαιρετικό!

Πόσο όμορφη εικονογράφηση! Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0εξαιρετικό!

Γιατί ο λύκος δεν είναι πια κακός ; Γιατί άλλαξε συμπεριφορά ;

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλιο

Διαφορετική εκδοχή του παραμυθιού!

0βιβλιο

Διαφορετική εκδοχη! Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

1βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται! Όμορφη εκδοχή!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τρυφερή ιστορία! Εξαιρετική εικονογράφηση!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται! Ωραία εικονογράφηση!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλιο

Εξαιρετική συλλογη κλασικών παραμυθιών! Θα τα λατρεψουν οι μικροί αναγνώστες!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλιο

Εξαιρετική εικονογράφρηση! Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλίο

Εξαιρετική συλλογή κλασικών παραμυθιών!

0βιβλιο

Διασκεδαστική ιστορία γεμάτη διδάγματα!

0βιβλίο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0βιβλιο

Τόσο αληθινή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους! Τα περισσότερα παιδάκια ταυτίζονται!

0Βιβλίο

Εάν είστε έτοιμοι να γυρίσετε πίσω στην παιδική σας ηλικία ... και να θυμηθείτε όσα ζήσατε , αξιζει να το διαβάσετε !!

0Βιβλίο

Φαίνεται τόσο σύγχρονο και ας έχει γραφτεί χρόνια πριν !

0Βιβλίο

Και εδώ η γραφή του Κορτώ εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερη !

0Βιβλίο

Ωραια γραφή ! Εξαιρετική πλοκή !! Δεν θέλεις να το αφήσεις !!!! Σε ξεκουράζει ..

1βιβλιο

Διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα βιβλία του! Αφορά αστυνομικό μυθιστόρημα!

1βιβλιο

Εξαιρετική προσέγγιση! Ωραία πλοκή!

0βιβλίο

Αξιόλογη προσπάθεια!

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μια ιστορία γεμάτη όμορφες σκηνές και καλοσυνάτους πρωταγωνιστές!

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μια ιστορία γεμάτη ομορφες σκηνές και καλοσυνάτους πρωταγωνιστές!

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μία μάγισσα που θέλει να καταστρέψει!

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τι θα συμβεί τελικά ;

0βιβλιο

Περιγράφη των δυσκολιών που αντιμετωπίζει μία κοπέλα. Περιγραφή των δυσκολιών αλλά και των εμποδίων που συναντάει!

0βιβλίο

Κι ομως ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν και το μέλλον μας!!! Δυνατή πλοκή!

0βιβλίο

Βιβλίο έκπληξη! Αφορμή για να συζητηθεί η διαφορετικότητα!

0βιβλίο

Ιστορία- παιχνίδι! Μία διαδραστική ιστορία που κρατάει το ενδιαφέρον των παιδιών!

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Μια ιστορία γεμάτη ομορφες σκηνές και καλοσυνάτους πρωταγωνιστές!

0βιβλίο

Μαθαίνοντας στα παιδιά με τον Ρένο τους ήχους από την ντίσκο!

0βιβλίο

Η κακιά μάγισσα θέλει να καταστρέψει την όμορφη πόλη και τους αγνούς-καλούς κατοίκους της.

0βιβλίο

Ιδανική πρόταση για δώρο! Εξαιρετική εικονογράφηση του γνωστού έργου!

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ; Βιβλίο με ήχους!

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ; Ωραία εικονογραφηση!

0βιβλίο

Υπεροχη συλλογή! Αξιόλογη εικονογράφηση!

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλιο

Ιστορίες για πριγκίπισσες!

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Υπέροχη εικονογράφηση! Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ; Ακολουθούν κι άλλες ιστορίες!

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλιο

Ωραία συλλογή!

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί όταν ξαφνικά πραγματοποιηθεί το όνειρό μας και η μεγάλη μας επιθυμία ;

0βιβλιο

Διαφορετική εκδοχή!

0βιβλιο

Ωραία περιπέτεια!

0βιβλιο

Ωραία πλοκή! Απλή γλώσσα κειμένου! Αρκετά περιγραφικό κείμενο!

0βιβλιο

Το παραμύθι αλλιώς! μια διαφορετική εκδοχή!

0βιβλίο

Περιγραφή γεγονότων των οικογενειών σχετικά με την "αποκατάσταση" της κόρης.

0βιβλίο

Χιουμοριστικό , ιδανικό για καλοκαίρι!

0βιβλίο

πόσο δυναμη χριεάζεται κάποιος για να κανει πράξη τις αποφάσεις του και να πάρει τη ζωή στα χέρια του;

0βιβλιο

Διασκευή του γνωστού παραμυθιού!

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Εξαιρετική συλλογή!

0βιβλιο

βιβλίο με παζλ . Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλίο

Εξαιρετική συλλογή!

0βιβλιο

Εξαιρετική εικονογραφηση των δύο κλασικών παραμυθιών

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα; Η έκδοση αφορά παιδιά μικρής ηλικίας που έλκονται από τα έντονα χρώματα των εικόνων.

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Εξαιρετική περιπέτεια!!! Πως θα μπορέσουν τα δύο παιδιά να διορθώσουν την γνωστή ιστορία;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα; αυτή η διασκευή μπορεί να διαβαστεί από παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Εξαιρετική διασκευή!

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλίο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Όμορφη ιστορία! Μικροί και μεγάλοι αξίζει να το διαβάσουν! Τελικά τι θα συμβεί λέγοντας ψέματα;

0βιβλιο

Εξαιρετική σειρά! Ενδιαφέρουσα περιπέτεια!!!

0βιβλιο

Σύγχρονη ιστορία με ωραια πλοκή!

0βιβλιο

Εξαιρετική σειρά! Ενδιαφέρουσα περιπέτεια!!!

0βιβλιο

Εξαιρετική σειρά! Ενδιαφέρουσα περιπέτεια!!!

0βιβλιο

Εφηβική περιπέτεια που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη!

0βιβλιο

νεα περιπέτεια!!! Άκρως ενδιαφέρουσα!

0βιβλιο

Αξίζει να διαβαστεί από τους μικρούς μας αναγνώστες! Μία διαφορετική ιστορία που τους δείχνει τον αγαπημένο τους ήρωα σε άλλη περιπέτεια, αυτή των Ολυμπιακών αγώνων. Αγωνία εαν τελικά θα τα καταφέρει.

0βιβλιο

Μαθαινοντας διασκεδαστικα με τον αγαπημένο ήρωα!

0βιβλιο

Μια άλλη εκδοχή! Διαφορετική ματια ... Ένας δολοφόνος στη Νέα Υόρκη μετατρέπει τα θυματα του σε μαριονέτες.

0βιβλιο

Μαθηματικά και λογοτεχνία!!!!! Εξαιρετικό! Απαιτούνται κάποιες βασικές γνώσεις μαθηματικών για να αντιληφθεί κανείς το βαθύτερο νόημά του.

0Βιβλίο

Ταξίδι σε μια άλλη εποχή! Ρομαντική ιστορία για μικρούς ..

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Είναι σενάριο !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Το 5ο βιβλίο της σειράς όπου ετοιμάζεται ο πόλεμος και ο Χάρι Πότερ δεν το εχει υποψιαστεί.

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Το 7ο βιβλίο της σειράς όπου γίνεται η τελική αναμέτρηση.

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Εδώ κυριαρχεί η αγωνία για το εαν ο Χάρι Πότερ θα παραμείνει ασφαλής.

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Μία πολύ πλούσια έκδοση σε εικόνες! Πραγματικό λεύκωμα!

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Στο συγκεκριμένο βιβλίο ο Χάρι Πότερ αλλάζει λόγω των εξελίξεων του έκτου χρόνου της σχολής.

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Το 2 βιβλίο της σειράς όπου ο Χάρι προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και τους φίλους του από τις "φωνές" που ακούει.

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Η επετειακή έκδοση, με αλλαγμένο το εξώφυλλο

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Επετειακό εξώφυλλο.

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους ! Το σενάριο του έργου. Βρισκόμαστε 19 χρόνια μετά ο Χάρι Πότερ παλεύει με τον εαυτό του ξανά.

0Βιβλίο

Εξαιρετικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας για εφήβους !

0Βιβλίο

Η αξία της φιλίας !!!!! Είναι ευκολότερο στα παιδιά να μιλάμε για τόσο σημαντικές αξίες έχοντας ως παράδειγμα τα ζώα.

0Βιβλίο

Ταξίδι σε άλλη εποχή !

0Βιβλίο

Προτείνεται για γονείς και εκπαιδευτικούς ! Αφορμή για συζητήσεις για το τόσο σημαντικό αγαθό.

0Βιβλίο

Τι σε πληγώνει στην πραγματικότητα ; Ίσως και κάτι που δεν έχεις καταλάβει ...

0Βιβλίο

Που κρύβεται πραγματικά η ευτυχία ;

0Βιβλίο

Πόση ώρα βλέπουμε τηλεόραση; Υπάρχουν εναλλακτικές ;

0Βιβλίο

Ξεκαρδιστική περιπέτεια !

0Βιβλίο

Η αξία της φιλίας σε μια άλλη εποχή !

0Βιβλίο

Ας μιλήσουμε για το ποσο διαφορετικός είναι ο καθένας μας αλλά και ποσο ίδιος !

0Βιβλίο

Τόσο διαφορετικά γραμμένη ιστορία ! Αναφορά γίνεται για την αξία της φιλίας και την διαφορετικότητα.

0Βιβλίο

Εξαιρετική ιστορία !!!!!! Σε αυτή την ιστορία γίνεται αναφορά στην ομαδικότητα και την συνεργασία.

0Βιβλίο

Κάνετε αταξίες ;;;; Ε τότε πρέπει να το διαβάσετε !

0Βιβλίο

Πολύ ωραια εικονογράφηση !

0Βιβλίο

Μας κάνουν την πρώτη μέρα στο σχολείο πιο εύκολη !

0Βιβλίο

Περιπέτεια διασκεδαστική για τους μικρούς αναγνώστες μας !

0Βιβλίο

Ποσο τρυφερή και αληθινή ιστορία !

0Βιβλίο

Η αξία της φιλίας και το πόσο σημαντικό είναι να σε αγαπούν γι αυτό που είσαι.

0Βιβλίο

Ποσο τρυφερή ιστορία ! Πολύ ομορφο δώρο για καποιον που θέλει να δείξει τα αληθινά του συναισθήματα με ρομαντικό τρόπο.

0Βιβλίο

Εξαιρετική πρόταση !!!!

0Βιβλίο

Όμορφες λέξεις ! Πως πρέπει να εκφραζόμαστε σωστά !

0Βιβλίο

Εξαιρετική αφορμή για συζήτηση με τα παιδιά μας !

0Βιβλίο

Εξαιρετική εικονογράφηση!!!!

0Βιβλίο

Εξαιρετική σειρά !

0Βιβλίο

Ποσο μορφή και ζωντανή ιστορία !!!!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια ! Πολλά διδάγματα !

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια !

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !! Η έκδοση αφορά παιδιά ηλικίας 8+

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !! Μπορεί να διαβαστεί από παιδιά 6+

0Βιβλίο

Διασκευή της γνωστής ιστορίας για παιδιά ηλικία 4-5+ . Εξαιρετική εικονογράφηση.

0Βιβλίο

Όμορφη πλοκή !!!!!

0Βιβλίο

Εξαιρετικό έργο !!!!!! Τα παιδιά "δραπετεύουν" με μία βάρκα και προσπαθούν να ανακαλύψουν όσα έχουν διαβάσει.

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια, όχι και τόσο γνωστή ! Τελικά ποσο σημαντικά είναι τα χρήματα;

0Βιβλιο

Σύντομη ιστορία ! Ωραια περιπέτεια ! Προσπαθώντας ο ήρωας να τα καταφέρει για να ζήσει μία περιπέτεια μαζί με τον φίλο του.

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !! Εδώ η εικονογράφηση είναι βασισμένη σε εκείνη την εποχή.

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Υπέροχη διασκευή ! Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !! Η γνωστή ιστορία τώρα μπορεί να λατρευτεί και από παιδιά μικρότερης ηλικίας.

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !! Η έκδοση αφορά παιδιά ηλικία 8+

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !! Εξαιρετική διασκευή

0Βιβλίο

Εξαιρετική περιπέτεια! Η ιστορία έχει να «διδάξει» πολλά στον αναγνώστη !!

0Βιβλίο

Μαθαίνουμε να μοιραζόμαστε !

0Βιβλίο

Εξαιρετική πρόταση και για εκπαιδευτικούς !

0