Reviews

97

Followers

15

Following

8

Βιβλία

1

Reviews

97

Followers

15

Following

8

Αγαπημένα βιβλία

1

Reviews

Ο βασιλιάς της Αβάνας (Μεταίχμιο pocket)Πολύ καλό!

Μου άρεσε πολύ, αν εξερέσεις κάποιες αηδιαστικές εικόνες που τις διάβαζα με το ζόρι.

0

ΚόλασηΠολύ καλό!

Πολύ όμορφη γραφή, απλά κάπως "βαρύ" για μένα. Αξίζει να διαβαστεί φυσικά απλά θέλει προσοχή για να το απολαύσεις.

0

Η μέθοδος 15/33Έτσι κι έτσι...

Το βαρέθηκα πάρα πολύ. Δεν βρήκα κανένα ενδιαφέρον και δεν συμπάθησα καν τη βασική πρωταγωνίστρια. Μου φάνηκε πολύ κουραστικό.

1

Fight Club - Η Λέσχη της ΜάχηςΚαλό

Ενδιαφέρουσα ιστορία με ενδιαφέρουσα υπόθεση και ωραία κατάληξη απλά κάπως μπερδεμένο. Δεν με ενθουσίασε, μάλλον επειδή το διάβασα σε περίοδο που δεν έπρεπε. Ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία κάποτε.

0

Η δίκηΥπέροχο!

Η γραφή του Κάφκα μου αρέσει πάρα πολύ, όπως και αυτό το βιβλίο. Το απόλαυσα και το διάβασα πάρα πολύ γρήγορα. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.

0

ΠατσίνκοΥπέροχο!

Φανταστικό βιβλίο που ακολουθεί την ιστορία τριών γενεών από την Κορέα. Μεγαλούτσικο αλλά δεν κουράζει καθόλου.

0

Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιψ (Επετειακή έκδοση)Υπέροχο!

Το αγαπημένο μου της σειράς.

0

Ο Χάρι Πότερ και το τάγμα του Φοίνικα (Επετειακή έκδοση)Υπέροχο!

Επίσης αγαπημένο, αυτό και όλη η σειρά.

0

Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς (Επετειακή έκδοση)Υπέροχο!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια γι' αυτή τη σειρά. Νομίζω πλέον το γνωρίζουν όλοι και το αγαπούν οι περισσότερη

0

Το λάθος αστέριΥπέροχο!

Μία πολύ όμορφη ιστορία αγάπης, με πολύ πόνο και πολύ δάκρυ. Όταν το διάβαζα δεν μπορούσα να συνέλθω κάποιες φάσεις. Στο τέλος όμως σου αφήνει μία όμρφη γεύση και θετικά μηνύματα για τη ζωή.

0

Το στρίψιμο της βίδαςΠολύ καλό!

Ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν χρόνια κι όμως σου δημιουργεί μία ανατριχίλα όσο τη διαβάζεις. Πολύ ωραία γραφή και πολύ καλό βιβλίο.

0

Δεν είναι από σύμπτωσηΣυγκλονιστικό

Φανταστικό βιβλίο. Οι συνέπειες του σεισμού, του τσουνάμι, του πυρηνικού ατυχήματος. Πώς είναι να τα ζεις και πώς είναι να τα βλέπεις από μακριά. Πολύ ωραίο βιβλίο και διαβάζεται πραγματικά σε μία μέρα.

0

Όμορφη σκύλαΈτσι κι έτσι...

Αχρίαστο θα το χαρακτήριζα. Η συνέχεια της ιστορίας, απλά αισθάνθηκα ότι το τράβηξε λίγο από τα μαλλιά.

0

Όμορφο κάθαρμαΚαλό

Το διάβασα σε περίοδο που πραγματικά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτ' άλλο. Για μια τέτοια περίπτωση ήταν αρκετά καλό. Χαλαρό, ελαφρύ, εύκολο. Βέβαια είχε πάρα πολλές ακτάλληλες σκηνές, αλλά το ήξερα πριν το ξεκινήσω. Περνάει ευχάριστα η ώρα.

0

Σκοτεινή ΤετάρτηΥπέροχο!

Πολύ ωραίο ψυχολογικό θρίλερ, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς.

0

1Q84: Βιβλίο 3Συγκλονιστικό

Το τέλος μιας υπέροχης ιστορίας. Μυστήριο, αγωνία, έρωτας, φαντασία, μαγεία. Όλα μαζί, δεμένα και συνδιασμένα τέλεια σε μία υπέροχη ιστορία με φανταστική γραφή.

1

Tuesday's GoneΠολύ καλό!

Το λιγότερο αγαπημένο μου από τη σειρά. Όχι ότι δεν ήταν ένα ωραίο βιβλίο, αλλά ήταν αυτό που μου άρεσε λιγότερο.

0

1Q84: Βιβλίο 1Υπέροχο!

Η αρχή μιας υπέροχης ιστορίας. Μέσα από αυτήν αγάπησα τον Μουρακάμι και τις ιστορίες του. Μπορεί βέβαια στην αρχή ο μαγικός ρεαλισμός να ξενίσει λίγο κάποιον, αλλά είναι ένα υπέροχο βιβλίο.

0

Το δωμάτιο του κακούΣυγκλονιστικό

Όσο το διάβαζα, ειδικά το βράδυ, έπιασα πάρα πολλές φορές τον εαυτό μου να κοιτάζει πίσω ή την πόρτα ή το παράθυρο... Ανατριχιαστικό. Πολύ ωραία πλοκή, ωραίοι χαρακτήρες. Το μόνο κακό είναι ότι η συνέχεια του άργησε να εκδοθεί στα ελληνικά κι έτσι δεν την άεχω διαβάσει ακόμα...

0

Σκοτεινός κόσμοςΒαρετό

Ένα βιβλίο φαντασίας που δεν με τράβηξε καθόλου σχεδόν από την αρχή. Δεν κατάφερα να δεθώ ή ακόμα και να συμπαθήσω κάπως κάποιον χαρακτήρα και το βαρέθηκα πάρα πολύ.

0

Ένα τελευταίο καλοκαίριΥπέροχο!

Το διάβασα πριν πολλά χρόνια και το σκεφτόμουν για πολλά χρόνια. Πάρα πολύ ωραίο βιβλίο με πολλά δάκρυα, τουλάχιστον για μένα

0

Πρώτη φοράΚαλό

Γλυκούλι. Απλά αυτό. Διαβάζεται ευχάριστα.

0

1Q84: Βιβλίο 2Υπέροχο!

Η συνέχεια του πρώτου βιβλίου 1Q84. Εγώ τα διάβασα και τα τρία βιβλία σαν ένα μιας κι έτσι εκδόθηκαν αρχικά. Φανταστικό, μαγικό, δεν έχω λόγια.

0

22/11/63Υπέροχο!

Το πρώτο βιβλίο του Κινγκ που διάβασα και το αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ. Κάποιοι δεν το έχουν στα αγαπημένα τους του Κινγκ, αλλά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Αγωνία, φαντασία, ωραία πλασμένοι χαρακτήρες. Τέλειο! Παρά το μέγεθός του, δεν με κούρασε καθόλου.

3

Πριν έρθεις εσύΠολύ καλό!

Μία πολύ όμορφη, συγκηνιτική αλλά ταυτόχρονα και άστεία, σε κάποια σημεία, ιστορία αγάπης που διαβάζεται πάρα πολύ εύκολα. Το ευχαριστήθηκα πραγματικά.

0

Σκοτάδι βαθύ, δίχως άστραΥπέροχο!

Από τα αγαπημένα μου του Κινγκ. Μικρές ιστορίες, που δεν κουράζουν καθόλου. Το απόλαυσα πραγματικά και μου άρεσαν όλες όσες διάβασα. Κάποιες ήταν περισσότερο ανατριχιαστικές κάποιες όχι τόσο, αλλά όλες ήταν ωραίες.

0

Ο κήπος των πειραμάτωνΑπογοητευτικό

Μου φάνηκε πάρα πολύ βαρετό και συνηθισμένο. Διαβάζεται πολύ εύκολα αλλά δεν με τράβηξε έτσι ώστε να διαβάσω και τη συνέχεια της ιστορίας.

0

Το πέμπτο παιδίΣυγκλονιστικό

Ένα φανταστικό βιβλίο. Μία πολύ καλά δεμένη ιστορία που χωρίς να το περιμένεις σου προκαλεί τρόμο. Όλο αυτό όμως χωρίς να θέλει να σε αναγκάσει να φοβηθείς, όπως συναντάμε σε πολλά βιβλία τρόμου για παράδειγμα. Η γραφή υπέροχη.

0

Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβίΥπέροχο!

Το άκουσα σε audio book κι έτσι δεν μπόρεσα να το απολαύσω το ίδιο, αλλά ήταν ένα πολύ όμορφο βιβλίο.

0

Καρδιές στην ΑτλαντίδαΠολύ καλό!

Ένα αρκετά διαφορετικό βιβλίο του Κινγκ. Μου φάνηκε πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα δικά του που έχω διαβάσει. Νομίζω ότι μέχρι τώρα είναι και το λιγότερο αγαπημένο μου.

0

Η κόρη της ΜάγδαςΠολύ καλό!

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που διαβάζεται πάρα πολύ εύκολα και δεν κουράζει καθόλου.

0

Το λαμπρό φεγγάριΥπέροχο!

Ένα πολύ όμορφο βιβλίο εφηβικής λογοτεχνίες με σαμουράι, δολοπλοκίες, ρομάντζο, περιπέτεια. Εξαιρετικό.

0

Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθισα και έκλαψαΒαρετό

Το δεύτερο βιβλίο του Coelho που διαβάζω και δεν μου άρεσε... Ιστορία αγάπης μπλεγμένη με τη θρησκεία. Βαρέθηκα πραγματικά πάρα πολύ.

0

Το αυτόΥπέροχο!

Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Στίβεν Κινγκ. Αγαπώ τη γραφή του και τις ιστορίες του. Βέβαια αυτή ήταν κάπως μεγάλη, με πολλές περιγραφές αλλά εγώ θεωρώ πως έπρεπε να είναι μεγάλη για να μπορέσει ο αναγνώστης να γνωρίσει τόσο καλά τους χαρακτήρες και να γίνει ένα με την ιστορία. Δεν μπορώ να πω ότι τρόμαξα όσο το διάβαζα αλλά μία ανατριχίλα την ένιωσα σε κάποιες σκηνές. Το τέλος μόνο δεν μου άρεσε τόσο, αλλά το υπόλοιπο βιβλίο ήταν υπέροχο.

0

ΤρυποκάρυδοςΚαλό

Μία πάρα πολύ περίεργη ιστορία αγάπης. Πάρα πολύ περίεργη. Γενικά ο Ρόμπινς είναι περίεργος απ' ότι έχω καταλάβει, σε σημείο που κάποιες φορές δεν μπορώ να παρακολουθήσω την πλοκή των βιβλίων του. Θέλω να δοκιμάσω να διαβάσω κι άλλα δικά του, μήπως κάποιο με κερδίσει περισσότερο.

0

Ο παραβάτης της 7ης εντολήςΚαλό

Ένα ωραίο βιβλίο μυστηρίου για να περάσει όμορφα η ώρα. Απλά αυτό.

0

Γράμμα σε έναν νέο ποιητήΥπέροχο!

Ένα τόσο δα βιβλιαράκι αλλά με τόσο ωραία γραφή που σε συγκλονίζει.

0

Έντεκα λεπτάΈτσι κι έτσι...

Γενικά δεν είμαι και μεγάλη θαυμάστριο του Coelho. Δυστυχώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που διάβασα το συγκεκριμένο βιβλίο και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα όμως να το ξαναδιαβάσω για να μην πω πολλά και το αδικήσω τόσο.

1

Ο μπρούτζινος καβαλάρηςΠολύ καλό!

Το άκουγα για χρόνια από πολύ κόσμο. Το αγαπούν πολλοί. Εμένα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αλλά ήταν ένα καλό βιβλίο. Μία όμορφη αλλά και δύσκολη ιστορία αγάπης κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

0

Ο μικρός πρίγκιπαςΥπέροχο!

Το διάβασα σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Από τη μία καλύτερα γιατί κατάλαβα όλα τα νοήματα και τους συμβολισμούς αυτού του βιβλίου, που είναι πολλοί. Από την άλλη θα ήθελα να το είχα διαβάσει πρώτα και ως παιδί για να δω πόσο διαφορετική θα ήταν η δεύτερη ανάγνωσή μου. Ένα υπέροχο παραμύθι που θα αγαπήσουν τα παιδιά, αλλά λυρίως θα λατρέψουν οι μεγάλοι.

1

ΠάουλαΣυγκλονιστικό

Μια βαθιά συγκηνιτική ιστορία. Μία μεγάλη εξομολόγηση. Υπέροχη γραφή. Πολύ ιδιαίτερο βιβλίο.

0

ΧόμπιτΥπέροχο!

Υπέροχο, γεμάτο δράση και ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Μία ιστορία για παιδιά και μεγάλους.

0

Το κλειδί της ΣάραςΣυγκλονιστικό

Β Παγκόσμιος πόλεμος. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία με αυτό το θέμα. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα. Σπαρακτικό.

0

Ο μαύρος γάτοςΣυγκλονιστικό

Λατρεύω τον Πόε, όπως φυσικά και αυτό το βιβλίο.

0

Στο café της χαμένης νιότηςΚαταπληκτικό

Η γραφή του Μοντιάνο είναι συγκλονιστική. Η ιστορία ήταν υπέροχη. Ρομαντική, συγκηνιτική. Μύριζε αγάπη. Μικρό βιβλίο αλλά πραγματικά πάρα πολύ όμορφο.

0

Να με φωνάζεις με τ' όνομά σουΕυαίσθητο!

Πολύ ωραία γραφή. Πολύ ευαίσθητο βιβλίο με πολύ όμορφες εικόνες. Μύριζε πραγματικά καλοκαίρι. Μου άρεσε πάρα πολύ να διαβάζω για τους προβληματισμούς ενός εφήβου, για το μπέρδεμα που επικρατεί μέσα στο κεφάλι του για πολλά θέματα. Η ιστορία γενικά δεν με ενθουσίασε αλλά είχε ένα όμορφο τέλος πολύ συγκηνιτικό που σου άφηνε μία γλυκόπικρη γεύση.

0

Νόμος περί τέκνωνΘυμός, πολύς θυμός!

Ήμουν σίγουρη ότι θα το λατρέψω. Τελικά με θύμωσε υπερβολικά. Γενικά όσα βιβλία έχουν θέματα περί θρησκείας με θυμόνουν κάπως... Δικό μου το θέμα. Γενικά έθιγε πολύ ωραία θέματα για την ηθική και την ελευθερία αλλά δεν έπαψε να με θυμώνει και γι' αυτό δεν το χάρηκα τόσο πολύ.

0

Τα χρόνια της αθωότητας (Μεταίχμιο pocket)Όμορφο

Μία όμορφη ιστορία αγάπης με πολλά διλλήματα. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν και άργησα να το τελειώσω. Το τέλος για μένα ήταν συγκλονιστικό σε σχέση με το υπόλοιπο βιβλίο. Θέλω πολύ να δω και την ταινία που θεωρώ ότι θα μου αρέσει λίγο περισσότερο.

1

Σημαδεμένη ΠέμπτηΣυνεχίζει και είναι υπέροχη σειρά

Καταπληκτικό βιβλία. Γενικά όλη η σειρά είναι καταπληκτική.

0

Υπερηφάνεια και προκατάληψηΚουραστικό!

Εντάξει, είναι γραμμένο μια άλλη εποχή αλλά πραγματικά με κούρασε πάρα πολύ. Δύσκολα κατάφερα να το τελειώσω και δεν μου άφησε και το καλύτερο συναίσθημα. Βέβαια ποια είμαι εγώ που θα κρίνω βιβλίο της Τζέιν Όστεν; Απλά λέω την άποψή μου. Βαρέθηκα. Η ταινία ήταν σίγουρα καλύτερη.

0

Ο αιχμάλωτος του ουρανούΥπέροχο!

Το τέλος της τριλογίας. Απλά υπέροχο. Συνδέει όλα όσα έχεις διαβάσει στη σκιά του ανέμου και στο παιχνίδι του αγγέλου και σου λύνει όσες απορίες μπορεί να έχεις για την ιστορία. Μυστητιώδες όπως και τα υπόλοιπα και γραμμένο υπέροχα.

0

Ο γυάλινος κώδωνΣυγκλονιστικό

Είχα διαβάσει αρκετά ποιήματα της Σίλβια Πλαθ και μου άρεσαν κι έτσι αποφάσισα να διαβάσω και το μοναδικό της μυθιστόρημα. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, αν και αρκετά καταθληπτικό σε σημείο που με έριχνε κι εμένα κάποιες φορές ψυχολογικά. Λόγω αυτού με δυσκόλεψε κάπως, όχι η γραφή αλλά το συναίσθημα που μου δημιουργούσε.

0

Τελευταία έξοδος: Ρίτα ΧέιγουορθΑρκετά καλό

Το διάβασα αφού είχα δει την ταινία η οποία μου άρεσε πάρα πολυ. Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Έτσι δυστυχώς το βιβλίο δεν μου άρεσε τόσο πολύ, αλλά ήταν ένα ωραίο βιβλίο. Γενικά ο King είναι από τους αγαπημένους μου συγγραφείς, αν και πολύ περιγραφικός και πολλούς τους κουράζει. Εμένα αυτό μου αρέσει. Αισθάνομαι ότι τους χαρακτήρες τους γνωρίζω τόσο καλά που είναι φυσικά πρόσωπα και όχι φανταστικά. Απλά το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι από τα αγαπημένα μου.

0

Ο Μαιτρ και η ΜαργαρίταΤο λάτρεψα

Το τελείωσα σχετικά πρόσφατα. Αν και το είχα καιρό στην βιβλιοθήκη μου δεν το είχα ξεκινήσει. Το φοβόμουν λιγάκι. Τελικά ήταν υπέροχο. Η γραφή φανταστική. Είχε πολύ πολύ χιούμορ και σάτιρα αλλά και σκηνές αρκετά ρομαντικές και συγκηνητικές. Ένα πολύ όμορφο βιβλία με αρκετή φυσικά φαντασία μέσα.

1

Σκακιστική νουβέλαΜικρό αλλά θαυματουργό!

Μικρό βιβλιαράκι αλλά με υπέροχη γραφή. Πραγματικά με έκανε να ενδιαφερθώ για το σκάκι, τουλάχιστον όσο το διάβαζα και λίγο καιρό μετά. Πολύ καλό βιβλίο.

0

Η σκιά του ανέμουΥπέροχο!

Πολύ πολύ καλό βιβλίο. Εγώ διάβσα πρώτα το παιχνίδι του αγγέλου και μετά αυτό μιας και ήταν έτσι σε χρονολογική σειρά, αν και αυτό εκδόθηκε πρώτο. Τέλεια ιστορία, υπέροχα δεμένα, με υπέροχους χαρακτήρες. Πραγματικά διαβάζεται σε μία μέρα, παρά το μέγεθός του.

0

Αναμνήσεις μιας γκέισαςΣυγκλονιστικό

Από αυτό το βιβλίο ξεκίνησε η αγάπη μου για την Ιαπωνία, άρα του χρωστώ πολλά. Μια πολύ όμορφη ιστορία και πολύ καλογραμμένη. Σε μαθαίνει πολλά για τον πολιτισμό των Ιαπώνων. Διαβάζεται πάρα πολύ εύκολα και δεν κουράζει καθόλου. Ένα από τα πολύ όμορφα βιβλία που έχω διαβάσει.

1

Το άρωμαΕκπληκτικό

Μία πολύ πρωτότυπη και καλογραμμένη ιστορία. Από τα πρώτα βιβλία για ενήλικες που διάβασα και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ.

1

Το άρωμαΕκπληκτικό

Μία πολύ πρωτότυπη και καλογραμμένη ιστορία. Από τα πρώτα βιβλία για ενήλικες που διάβασα και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ.

1

Ανεμοδαρμένα ύψηΌτι καλύτερο!

Ένα κλασσικό βιβλίο που στη λίστα μου είναι το νούμερο ένα του είδους του. Μια ιστορία αγάπης που όμως δεν αγγίζει το μελό, αξιοπρεπής και βαθιά. Μία εσωτερική μάχη για την αναγνώριση του εαυτού του κάθε πρωταγωνιστή. Τελικά κακός γεννιέσαι ή γίνεσαι; Αυτό σκεφτόμουν όταν το διάβαζα. Αρκετά βαρύ βιβλίο βέβαια αλλά υπέροχη ιστορία.

0

ΚίρκηΠολύ καλό

Στην αρχή έλεγα ότι δεν θα μου αρέσει λόγω του ότι θα άλλαζαν κάποια πράγματα που είχα μάθει για την ελληνική μυθολογία ως παιδί. Τελικά μου άρεσε πάρα πολύ. Μάθαμε από την αρχή την Κίρκη και την αγαπήσαμε μέσα από αυτό το βιβλίο.

0

Και δεν έμεινε κανέναςΜυστήριο...

Γενικά δεν είμαι φανατική θαυμάστρια της Αγκάθα Κρίστι αλλά αυτό το βιβλίο ήταν πάρα πολύ καλό και ειδικά αν σκεφτούμε και την εποχή που γράφτηκε.

0

Το παιχνίδι του αγγέλουΕξαιρετικό

Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει. Μυστήριο, ρομάντζο, ωραία γραφή και ΒΙΒΛΙΑ! Απλά τέλειο.

0

Αγαπητέ ΘεέΑριστούργημα

Ένα τόσο δα μικρό βιβλιαράκι μπορεί να σε κάνει να κλαις με αναφυλιτά για ώρα. Μία βαθιά συγκηνητική ιστορία, πολύ απλά γραμμένη, αλλά με τόσο μα τόσο μεγάλο νόημα. Μακάρι να την διάβαζαν όλοι. Θεωρώ ότι μετά από αυτό θα εκτιμούσαμε λίγο περισσότερο κάποια πράγματα.

0

1984Συγκλονιστικό

Μία δυστοπική ιστορία που γράφτηκε χρόνια πριν και γίνεται πραγματικότητα. Ένα προφητικό βιβλίο που πραγματικά συγκλονίζει.

1

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (Επετειακή έκδοση)Αγαπημένο!

Το διάβασα όταν ακόμα πήγαινα δημοτικό και όταν ακόμα δεν ήταν ένα τόσο γνωστό βιβλίο. Ευχαριστώ τον βιβλιοπώλη που μου το πρότεινε τότε. Μου έκανε ένα τεράστιο δώρο. Αγαπημένο τότε, αγαπημένο και τώρα.

0

Ποτέ χωρίς την κόρη μουΣυγκηνιτικό

Μία "τρομακτική" ιστορία, όχι όμως με την έννοια αυτή που καταλαβαίνουμε όταν βλέπουμε την λέξη τρόμος, αλλά κυριολεκτικά τρομακτική όταν σκεφτούμε ότι όλο αυτό μπορεί να συνέβαινε σε κάποιον στην πραγματικότητα. Δεν είναι μία φανταστική ιστορία, αλλά μια πραγματική ιστορία. Το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ, με συγκήνησε πάρα πολύ και αξίζει να διαβαστεί.

0

Η φάρμα των ζώωνΑξίζει να το διαβάσουν όλοι!

Όχι αξίζει να το διαβάσουν όλοι. Πρέπει να το διαβάσουν όλοι. Ένα κλασσικό βιβλίο. Μια ιστορία που μας παρουσιάζει πολύ απλά τα πολιτεύματα και πώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή και την κοινωνία. Φοβερό

1

Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλίαΈνα παραμύθι για μεγάλους

Πάνε χρόνια από τότε που το διάβασα και θέλω πολύ να το διαβάσω. Μια πολύ όμορφη αλληγορία για τις αξίες της ζωής. Ένα υπέροχο παραμύθι για μεγάλους!

0

The Infernal Devices 1: Clockwork Angel Bk. 1 Clockwork AngelΚαλό

Καλή αρχή για μία τριλογία. Δεν ενθουσιάστηκα αλλά μου άρεσε. Βέβαια δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και δεν έχω διαβάσει και τα άλλα δύο βιβλία.

0

BEAUTIFUL CREATURESΦαντασίας

Ένα ωραίο βιβλίο φαντασίας. Βέβαια έχουν περάσει χρόνια από τότε που το διάβασα. Δεν είχαν βγει καν τα επόμενα, επομένως δεν συνέχισα ποτέ τη σειρά, αλλά θυμάμαι ότι μου άρεσε πολύ.

0

The Mortal Instruments 1: City of BonesΑρκετά καλό πρώτο μέρος.

Κάπως εισαγωγικό θα το χαρακτήριζα. Δεν τρελάθηκα από τον όλο κόσμο και δεν μπορώ να πω ότι συμπάθησα ιδιαίτερα κάποιον χαρακτήρα. Επίσης δεν έχω συνεχίσει με τα επόμενα βιβλία κι αυτό λέει κάτι. Σε πολλούς αρέσει πολύ κι εμένα βέβαια δεν είναι ότι δεν μου άρεσε απλά δεν ενθουσιάστηκα.

0

The Hunger GamesΩραίο

Ένα πολύ καλό δυστοπικό βιβλίο. Δυστυχώς το διάβασα αφού είχα δει την ταινία, επομένως δεν είχα καμία αγωνία για το τι θα συμβεί, αλλά ήταν ένα αρκετά καλό βιβλίο.

1

Το ρέκβιεμ του ΣαββάτουΨυχολογικό Θρίλερ

Όπως έχω ξαναπεί και για άλλα βιβλία της σειράς απλά υπέροχο.

0

Κυνηγοί κεφαλών (Μεταίχμιο pocket)Μέτριο

Μέτριο, μέτριο, μέτριο. Εντάξει, διαβάζεται αλλά όχι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Βέβαια εγώ δεν είμαι και λάτρης του Nesbo...

0

Η εκδίκησηΠερίμενα περισσότερα!

Ένα καλό ψυχολογικό θρίλερ, απλά από ένα σημείο και μετά κατάλαβα τι συνέβαινε κι έτσι έχασα κάπως το ενδιαφέρον μου. Επίσης είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια και είχα πολλές προσδοκίες κι έτσι απογοητεύτηκα λιγάκι. Παρόλα αυτά, ήταν αρκετά καλό.

0

Το τελευταίο αίνιγμαΤεράστιο!

Αρχικά να πω ότι ήταν υπέροχο το ότι μέσα είχε φωτογραφίες, αποκόματα από εφημερίδες, ιστόσελίδες για πληροφορίες. Αυτό σε έκανε να πιστεύεις ότι όσα διάβαζες ήταν αληθινά. Άρχισε πραγματικά πάρα πολύ καλά, αλλά στο τέλος μου τα χάλασε πάρα πολύ. Δεν λέω ότι είναι κακό, αλλά θα ήταν καλύτερο αν δεν είχε καταλήξει εκεί που κατέληξε...

0

Ο άνθρωπος από το ΠεκίνοΧμ...

Δεν μου άρεσε καθόλου. Προσπάθησα πολύ για να το τελειώσω και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν είχα καμία αγωνία για να δω τι θα συμβεί στο τέλος. Τίποτα. Απλά δεν μου άρεσε. Δεν έχω πολλά να πω γι' αυτό το βιβλίο.

0

Real WorldΈτσι κι έτσι...

Το αγόρασα επειδή είχα αγαπήσει το Out της Κιρίνο αλλά δυστυχώς δεν ήταν το ίδιο. Ωραία ιστορία, θα αρέσει σε όσους αγαπούν την Ιαπωνία και τον τρόπο ζωής των Ιαπώνων ή να διαβάζουν γι' αυτόν αλλά μέχρι εκεί. Δεν με ενθουσίασε.

0

OutΦανταστικό

Ένα πολύ πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ. Από τα πρώτα του είδους που διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ. Θεωρώ βέβαια ότι δεν είναι για όλους μιας και περιέχει κάποιες κάπως αηδιαστικές σκηνές. Για μένα ήταν ένα συν το ότι η ιστορία εξελισόταν στην Ιαπωνία που λατρεύω.

0

Το προηγούμενο κορίτσιΑπίστευτο!

Ένα από τα αγαπημένα μου ψυχολογικά θρίλερ και σκεφτείτε ότι το αγόρασα εντελώς στην τύχη. Δεν είχα ακούσει ή διαβάσει τίποτα γι' αυτό. Όσοι αγαπάτε τα ψυχολογικά θρίλερ, πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε.

0

Οργισμένη ΠαρασκευήΕξαιρετικό

Όπως και τα προηγούμενα μου άρεσε και αυτό πάρα πολύ. Μόνο καλά λόγια έχω να πω γι' αυτή τη σειρά και την έχω προτείνει σε πάρα πολύ κόσμο.

0

Αιχμηρά αντικείμενα (Μεταίχμιο pocket)Πολύ καλό!

Ένα πολύ ωραίο ψυχολογικό θρίλερ. Γενικά μου αρέσει πολύ η γραφή της Φλιν και θα ήθελα να διαβάσω κι άλλα βιβλία της.

0

Άγγελοι και δαίμονεςΑπλά καλό

Γενικά δεν τρελαίνομαι για Dan Brown... Το είχα αρχίσει και παλιότερα και το είχα παρατήσει. Τελικά μετά από χρόνια το ξαναέπιασα και το ολοκλήρωσα αλλά δεν με τρέλανε. Καλό ήταν αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας. Δεν ήταν απλά του στυλ μου. Ίσως δοκιμάσω να διαβάσω και κάποιο άλλο δικό του για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

0

Το μυστήριο του κίτρινου δωματίουΠφφ...

Βαρέθηκα απίστευτα το συγκεκριμένο βιβλίο. Με κούρασε η γραφή. Βέβαια καταλαβαίνω ότι γράφτηκε μια άλλη εποχή, αλλά και πάλι βαρέθηκα... Ενώ η περίληψη είχε ενδιαφέρον το βιβλίο εμένα δεν μου έκανε τελικά.

0

Η νυχτερίδαΗ εξαίρεση στον κανόνα...

Το ξέρω ότι θα είμαι από τους λίγους που δεν τους άρεσε βιβλίο του Nesbo, αλλά ναι, δεν μου άρεσε καθόλου. Καθόλου. Το χειρότερο ήταν ότι ήμουν σίγουρη ότι θα μου άρεσε και είχα πάρει και τα τρία επόμενα βιβλία της σειράς, τα οποία δεν δοκίμασα καν να διαβάσω φυσικά. Δεν ήταν καθόλου το στυλ μου. Πολύ ανθρωποκυνηγητό και για μένα λίγο μυστήριο. Απλά δεν ήταν του στυλ μου.

0

Blue MondayΗ αρχή του κακού!

Το πρώτο βιβλίο της σειράς με πρωταγωνίστρια την Φρίντα Κλάιν. Το πήρα στην τύχη επειδή με είχε πρήξει ένας φίλος μου να το διαβάσω και καλά έκανε βέβαια, γιατί πραγματικά το λάτρεψα. Κατά τη γνώμη μου είχε το καλύτερο τέλος απ' όσα βιβλία του είδους έχω διαβάσει μέχρι σήμερα και φυσικά με έκανε να διαβάσω και τα επόμενα.

0

Το κορίτσι του τρένουΨυχολογικό Θρίλερ

Ένα πολύ πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ. Δυστυχώς η ταινία δεν μου άρεσε τόσο. Αγωνία, ψάξιμο... πολύ ψάξιμο για να βρεις τι είχε γίνει, ποιος έκανε τι. Πέρασα υπέροχα διαβάζοντάς το.

0

Ματωμένη ΚυριακήΨυχολογικό θρίλερ

Μια πολύ ωραία συνέχεια των προηγούμενων βιβλίων. Κατά τη γνώμη μου όχι όσο καλά ήταν τα προηγούμενα αλλά κι αυτό καλό. Μου μένει άλλο ένα για να τελειώσω ολόκληρω τη σειρά και να δω το κλείσιμο της ιστορίας.

0

Ιστορίες φαντασμάτων από την ΙαπωνίαΓια λάτρεις της Ιαπωνίας

Όσοι αγαπούν την Ιαπωνία, θα αγαπήσουν και αυτό το βιβλίο. Μικρές τρομακτικές και ανατριχιαστικές ιστοριούλες από την Ιαπωνία. Στις πρώτες σελίδες έχει μία εισαγωγή για τους θρύλους στην Ιαπωνία και το πώς έχουν επηρεάσει μέχρι και τις ταινίες τους. Μαθαίνεις τα πάντα και μετά αρχίζεις να διαβάζεις τις ιστορίες. Οι περισσότερες μου άρεσαν, άλλες πάλι όχι και τόσο. Γενικά διαβάζεται πολύ εύκολα μιας και αποτελείται από μικρές ιστορίες και γενικά είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία.

0

Elysium OnlineΠολύ καλό!

Ένα πολύ ωραίο graphic novel από Έλληνα συγγραφέα! Όμορφη και συγκηνιτική ιστορία. Θα ήθελα απλά να ήταν λίγο πιο μεγάλο. Αξίζει να το διαβάσει κάποιος!

0

Τρεις σκιέςΣυγκλονιστικό

Ένα υπέροχο graphic novel. Βαθιά συγκηνιτικό και με πολλά μηνύματα. Το λάτρεψα.

0

Η γιαγιά μου σας χαιρετά και ζητάει συγγνώμηΒαθιά συγκηνιτικό

Μια υπέροχη ιστορία για μεγάλα παιδιά. Βαθιά συγκηνιτικό και ταυτόχρονα αστείο. Μακάρι όλοι να είχαμε δίπλα μας ανθρώπους σαν τη γιαγιά της ιστορίας. Ειδικά όταν ήμασταν παιδιά.

0

Η πιο τρομακτική ιστορία όλων των εποχώνΠολύ πολύ καλό!

Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο. Νόμιζα ότι θα είναι πιο παιδικό απ' ότι τελικά ήταν. Είναι από αυτά τα βιβλία που μπορεί να τα διαβάσει και κάποιος μικρότερος, εντάξει όχι πολύ μικρότερος, αλλά είναι υπέροχα και για μεγαλύτερους. Έχει μία δόση μυστηρίου και τρόμου ίσως, αλλά το τέλος του είναι απλά υπέροχο. Έπεσε πολύ κλάμα...

2

A Court of Thorns and RosesΡομαντικό - Φαντασίας

Το ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό. Είχα πολύ καιρό να διαβάσω βιβλίο φαντασίας και μου είχε λέιψει πολύ το είδος. Ενδιαφέρουσα ιστοριούλα αλλά μέχρι εκεί. Μάλλον χρειαζόμουν κάτι πιο περίπλοκο για να με ενθουσιάσει περισσότερο μετά από τόσο καιρό που απείχα από το είδος. Γενικά διαβάζεται εύκολα αλλά μέχρι εκεί.

0

Σχεδόν διάφανο γαλάζιοΈτσι κι έτσι...

Είχα πολλές προσδοκίες γι' αυτό το βιβλίο. Μου αρέσει γενικά πάρα πολύ η ιαπωνική λογοτεχνία. Οι εικόνες, οι άνθρωποι, ο τρόπος που γράφουν οι Ιάπωνες συγγραφείς, που είναι πολύ διαφορετικός. Δυστυχώς αυτό το βιβλίο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Πλοκή δεν είχε, κάτι που δεν μου αρέσει όταν το συναντώ σε βιβλία. Κάποιες σκηνές τις βρήκα ιδιαίτερα αηδιαστικίες και υπερβολικές ίσως. Από την άλλη βέβαια η γρηφή ήταν ωραία και είχε ενδιαφέρον το πώς ζόυσαν οι νέοι στην Ιαπωνία τότε, τουλάχτον μερικοί νέοι στην Ιαπωνία τότε. Μέτριο βιβλίο.

0

Η θεραπείαΨυχολογικό Θρίλερ

Πολύ ωραίο βιβλίο. Αρχικά το ξεκίνησα επειδή έχει γίνει πανικός στην Ελλάδα με τον Fitzek και ήθελα να δω αν όντως τα βιβλία του είναι τόσο καλά. Όντως είναι! Τουλάχιστον αυτό που διάβασα. Ένα πολύ ωραίο ψυχολογικό θρίλερ με ψυχικές νόσους, οι αγαπημένες μου! Αξίζει να το διαβάσει κάποιος λάτρης του είδους.

0

Τα τελευταία μου λόγιαΥπέροχο!

Αυτό το βιβλίο το είχα πάρει πριν κάποιο καιρό, πραγματικά στην τύχη. Απλά μου άρεσε ο τίτλος και πραγματικά δικαιώθηκα. Το τελείωσα πρόσφατα και μετά από αυτό άργησα σχετικά να ξεκινήσω επόμενο βιβλίο. Όσα διάβασα μου είχαν καρφωθεί στο μυαλό και δεν έλεγαν να φύγουν. Με επηρέασε πάρα μα πάρα πολύ και εννοείται το προτείνω σε όλους. Είναι πολύ μικρό, με πολύ ωραία γραφή και διαβάζεται πάρα πολύ εύκολα. Εγώ βέβαια ανά διαστήματα σταματούσα την ανάγνωση για να σκεφτώ και να "χωνέψω" όσα διάβαζα! Πραγματικά υπέροχο!

0